- Μετενσάρκωση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις από πότε σου απάντησα ότι έχεις λάθος...
Λες να σε ρώτησα κάτι που δεν ξέρω την απάντηση.Ναι,λέω ότι δεν ξέρεις την απάντηση,
Επειδή όσο και να ψάξεις στην βικιπαίδεια,δεν θα την βρείς.
Ακόμη και έναν απλό φυσικό να ρωτήσεις,πάλι δεν θα την βρείς.
και αυτο φαίνεται,απο το ότι δεν έχεις απαντήσει ακόμη και επιμελώς αποφεύγεις.Το να έχω λάθος εγώ δεν σημαίνει τίποτα,αν δεν πείς εσυ ποιό είναι το σωστό!!
Λοιπόν?
Πού πάει το πούπουλο και που η σταγόνα?
Για το βικιπαίδεια να υποθέσω από τη ΓΑΡΓΑΡΑ που έκανες ότι είχα δίκιο.
Για το ότι σου απάντησα ότι έχεις λάθος απάντηση να υποθέσω από τη ΓΑΡΓΑΡΑ που έκανες ότι είχα και εκεί δίκιο.
Επιμένεις ότι δεν ξέρω την απάντηση στο κλασσικό κενό ενώ σου είπα ότι ξέρω την απάντηση ΚΑΙ για το κβαντικό κενό.
Γιατί δεν κρατάς καμμία πισινή για να αποφύγεις και την άλλη ΓΑΡΓΑΡΑ???
Εκτός αν στην κορυφή σε έπιασε κρυολόγημα έκλεισε ο λαιμός σου και επιδιώκεις τις ΓΑΡΓΑΡΕΣ
Σου είπα ότι περιμένω και τον Industrial Angel να απαντήσει αφού αυτός τράβηξε πρώτος ζόρι μαζί μου στη Φυσική
Ο Κηφεύς έχει καλή και συγκροτημένη γνώση ατη Φυσική και είναι αδύνατο να μην ξέρει να σου απαντήσει με pm ώστε να μπορέσεις να με τεστάρεις κιόλας.
Η απάντηση για το κβαντικό κενό είναι κάτι σαν "Τα παιδιά του (Εβραίου) Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα"
Η απάντηση για το κλασικό κενό θέλει περισσότερη προσοχή στα δεδομένα και έχει λίγη απλή Φυσική Γυμνασίου από πίσω της. Η προσοχή στα δεδομένα την κάνει λίγο tricky και τίποτα παραπάνω...
Θα παρακαλούσα την Αμαλία να μεταφέρει όλα τα ποστ που αφορούν την Κβαντική Φυσική σε ένα άλλο καινούριο thread.
Εκτός από τις λύσεις που δεν έχουν και καμμία ιδιαίτερη ουσία (παρά μόνο να βρει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ κάτι για να μου την πει αν δεν τις δώσω) θα με ενδιέφερε μια συζήτηση με τον Κηφέα και με όποιον άλλο ενδιαφέρεται για την Αρχή της Απροσδιοριστίας και τις επεκτάσεις που έχει στο κυνήγι της Γνώσης από τον Άνθρωπο.
Όσον αφορά τη μετενσάρκωση μένω στο πείραμα με τα δελφίνια και αν είναι αυτό γνωστό στην Αμαλία ή σε κάποιο άλλο μέλος.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 19/01/2012 20:01:55
Περιμένω ποινή!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τώρα για να είμαστε σοβαροί, αυτη η ηληθιοτητα, που βρίσκεται?
Αν είναι σκεψη, κάπου θα υπάρχει, σωστα?
Όταν ο άνθρωπος (φεύγει), τι γίνεται με την ηληθιοτητα? χάνεται? συνεχίζει?
Αυτη είναι μια σωστή ερώτηση, και εκει πρέπει να ερευνησουμε!
Δυστυχώς αφήνει...απογόνους.!!!
Δεν εξηγείτε αλλοιώς φίλε μου.
πάει κατα το...αυξάνεστε και πληθύνεστε.
Πάντως Πλάτωνα,αν ο άνθρωπος φεύγοντας την παίρνει μαζί του,τότε η μοίρα,η ειμαρμένη,το κάρμα του Σύμπαντος,είναι προδιαγεγραμμένο προς την καταστροφή.
Αν είναι σκέψη κάπου θα υπάρχει λές.
Εννοείς μέρος,τμήμα του εγκεφάλου όπου εδράζεται?
Του φυσικού εγκεφάλου?
Είναι η ηλιθιότητα υλική ή αϋλη?
Εχει δηλαδή σωματίδια + ή - φορτισμένα,μήπως είναι τα ηλιθιόνια?![]()
![]()
Σοβαρά με έχει απασχολήσει αυτή η σκέψη.Πώς διαχέεται στον χώρο και το κυριότερο πώς διάολο τα καταφέρνει και η αντίδρασή της είναι αλυσιδωτή.Λέει κάποιος μια ηλιθιότητα και αμέσως με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός,είναι ακαριαία σκέψη και πολλών άλλων!
Σαν την κβαντική πληροφορία,που μεταδίδεται ταυτόχρονα στο κοντινό και στο μακρυνό φωτόνιο και ας μεσολαβει απόσταση εκατομμυρίων ετων φωτός μεταξύ τους!
Μεγάλη απορία Πλάτωνα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 19/01/2012 20:59:19
Πιστεύω πως η ΣΚΈΨΗ, αφού είναι ενέργεια, κάπου υπάρχει. Όταν βρίσκεις ανθρώπους που μαλώνουν, δεν έχεις παρατήρησει την υπαρχουσα φορτισμένη ατμόσφαιρα? ύστερα, αν πας σε ένα χώρο π.χ λόγιου, η κάποιου που έχει ζήσει επι σειρα ετών σε ένα μέρος, δεν αισθάνεσαι πως κατα κάποιο τροπο υπάρχει η ενέργεια του?
Πιστεύω πως οτιδήποτε σκεφτούμε, αν η σκεψη είναι ενέργεια, αυτη κάπου υπάρχει. (οχι μονο στο μυαλο μας, εκει ειναι η εκδηλωση της, αν δεν υπειρχε, δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα/εξυπναδα, οπωσ τη γνωριζουμε. Ότι και να είναι αυτη η ενέργεια, Πχ. Οι προσευχές των χριστιανών, οι σκέψεις τους για τον χριστο, για την Παναγία, κάπου υπάρχουν, δεν χάνονται, κατι σαν δεξαμενές (ενεργειασ) που ανέφερες κάπου...
η σκέψη προφανώς είναι ενέργεια,δεν έχει σημασία αν είναι υλική ή οχι.
Ξέρουμε οτι η ενέργεια είναι υλη,δεν ξέρουμε αν υπάρχει και ενέργεια μη υλική.Δεν μπορούμε όμως να το αποκλείσουμε.
Οταν συμβαίνει ενα γεγονός οποιοδήποτε και οπουδήποτε π.χ. [ είσαι στο δρόμο και κοιτάς την λυγερόκορμη όμορφη που περνάει και σκέπτεσαι...διάφορα].Η σκηνή αυτή 'απαθανατίζεται" και ταξιδεύει στους αιώνες των αιώνων...αμήν!!Γιατι να μην ταξιδεύουν και οι σκέψεις σου μαζί? Και αν κάποιος που βλέπει την εικόνα και μπορεί και διαβάζει τις σκέψεις σε κάποιο άλλο μακρυνό ή κοντινό σημείο του σύμπαντος,σε κάποιο άλλο χρόνο ίσως,θα μπορεί να έχει ολοκληρωμένη εικόνα με "διαλόγους" σκέψης.
και αν η λυγερόκορμη...σκέπτεται τα ίδια με σένα θα κοκκινίσει ο παρατηρητής!!![]()
![]()
![]()
Θέλω να πώ Πλάτων,ότι πολλά είναι αυτα που μπορεί να συμβαίνουν με τις σκέψεις μας και εμείς απλώς διατελούμε εν ...πλήρη άγνοια!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Είναι πολύ πιθανό,τόσο πολύ που θα τολμούσα να πώ 100%,οτι υπάρχει εκπομπή σκέψης.
Βρίσκεσαι σε μια φασαρία και νοιώθεις,δεν βλέπεις την ένταση και την ακαταστασία που υπάρχει.Την αταξία στον πνευματικό χώρο.
Βρίσκεσαι σε ενα διάολογο σοφών,πράων και νοιώθεις,δεν βλέπεις,γαλήνη,ηρεμία,τάξη.
Αρα πρέπει να υπάρχει εκπομπή "σκεπτονίων",ανάλογα με τα συναισθήματα ή αν θέλεις τα πνευματικά χαρίσματα,των παρόντων.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν αυτο που μας χαρακτηρίζει σαν ανθρωπότητα, είναι η ΣΚΈΨΗ, θα μπορούσαμε να πούμε, πως το γαιδουρακι (που σκέψεις πολλες δεν έχει) άμα δει την γαιδουριτσα, οι σκέψεις του θα ταξιδέψουν στο διάστημα, η θα δράσει με άμεσες και ευχαριστες συνεπείες για τη γαιδουριτσα?
Μάλλον το δεύτερο Νικομαχε!![]()
Τώρα για να μην κάνουμε άλματα, αν δεχτούμε πως η ΣΚΈΨΗ είναι υλική διαδικασία, κάπου υπάρχει. Όπως ορισμένα χρώματα η ήχους δεν τους βλέπει η τους ακούνε οι αισθήσεις/εγκέφαλος, μπορει και Οι Σκέψεις, να μην είναι γνωστή η λειτουργία τους στο γνωστο μας επίπεδο, μα σε κάποιο ας το πούμε πιο εκλεπτυσμενο, η διαδικασία της σκέψης να είναι απόλυτα κατανοητή.
Ο εγκέφαλος μας, είναι το εργαλείο που εμφανίζονται οι σκέψεις. Αν σαν ανθρωπότητα δεν είχαν προηγηθεί οι γνώσεις, το background μας, θα μιλουσες για κβαντικη μηχανική σήμερα?
Πες πως είχες απέναντι σου τον Αριστοτελη, (πηγαίνεις εσυ στην εποχή του) και μιλάγες για βίοχημεια, ανώτερα μαθηματικά, και άστρο φυσική.
Πως θα αντιδρούσε?
Εκείνο που θέλω λοιπόν να πω, είναι πως με τα χρόνια ο εγκέφαλος μας διαμορφώνεται, και πως ο Νευτωνας χρησημοποιησε την ελληνική γλώσσα (βρεθηκαν σημειωσεις του στα ελληνικα) για να μπορέσει να εξηγήσει και επινοήσει τη θεωρία του....
σου λέει κάτι αυτο?
Γιατι δεν χρησημοποιησε την native γλώσσα?
Καταλαβαίνεις που παει η ΣΚΈΨΗ μου?
Μήπως κάποιοι άλλοι (σοφοί αστρονομοι) υπήρξαν η προετοιμασαν με τη ΣΚΈΨΗ τους κάτι που για τον ίδιο έγινε κατανοητό, χρησημοποιουντας την ελληνική γλώσσα?
Είναι και άλλες πολλές σκέψεις που κάνω, και έχει να κάνει με το θέμα μας, γιατι όταν παθαίνουμε, για μένα δεν χάνονται όλα.
Θα θέλεις να πείς ότι κάπου υπάρχει ενα think tank,ανεξάρτητα απο τον υλικό χώρο που καταλαμβάνει ο εγκέφαλός μας,στον παρόντα χρόνο ,εδώ μαζί μας,εν ζωή και αυτό το tank,αποθηκεύει τις σκέψεις μας και τις εμπειρίες μας,όσες και όσοι αποχτήσαμε κατα την διάρκεια της ζωής.
Αυτή η δεξαμενή δεν θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στον εγκέφαλό μας,αλλά κάπου αλλού.Στον ωκεανό που λέγαμε κάποτε ίσως.Και ο κάθε εγκέφαλος,με κάποιο τρόπο,έχει επαφή άλλος λίγο,άλλος πολύ με την δεξαμενή.Εξ ού και οι "ξαφνικές" ιδέες και εφευρέσεις και γενικά η πρόοδος απο γενιά σε γενιά.
οταν πεθαίνει πάει στην δεξαμενή και κάνει κατάθεση,αφήνοντας παρακαταθήκη για τον επόμενο εγκέφαλο,τον γιό του,τον εγγονό του και παέι λέγοντας!!
Και έτσι οι σκέψη διαιωνίζεται και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο!
Γιατί όχι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νομίζω ότι βρίσκεται κάπου έξω απο αυτόν.
Κάπου στο χώρο και σαφώς και στον χρόνο.
Στον χρόνο τον συμπαντικό,όχι τον γνωστό μας της καθημερινότητας.
Στον χρόνο του ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ της μεγάλης έκρηξης,αν αυτή συνέβη ποτε!!
Η σκέψη πρέπει να προυπήρχε της ύλης,ο νούς δηλαδή,το πνεύμα.Δεν μπορεί πρώτα να δημιουργήθηκε η ύλη και μετα η σκέψη.
Και αυτη με την σειρά της πώς δημιουργήθηκε?
Δεν ξέρω.Απλώς υπάρχει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όταν πεθαίνει η γεννιέται, δεν παει πουθενά! Είναι η manifestation αυτής της ενέργειας, της ανθρωπότητας! Αυτο διαιωνίζεται! Και δεν ειναι μονο γνωση, ειναι και πονος, ευχαρίστηση, κλπ κλπ, καταλαβαινεις?
Τώρα για να μην δυσάρεστησουμε κανένα, τι είναι Ανάσταση? τι γίνεται αν ξαφνικά κάτι ΝΕΟ ενσαρκώθει εκει, στο γνωστο, στη διαιώνιση...?
Καταλαβαίνεις τι σε ρωτω! Έτσι?
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/01/2012 23:10:18
quote:
Όταν πεθαίνει η γεννιέται, δεν παει πουθενά! Είναι η manifestation αυτής της ενέργειας, της ανθρωπότητας! Αυτο διαιωνίζεται! Και δεν ειναι μονο γνωση, ειναι και πονος, καταλαβαινεις?
Nαι
Γιατί κι ο πόνος γνώση είναι.
Κοίτα και αυτο: Η γνώση του πόνου και ο πόνος της...γνώσης!!!
quote:
Τώρα για να μην δυσάρεστησουμε κανένα, τι είναι Ανάσταση? τι γίνεται αν ξαφνικά κάτι ΝΕΟ ενσαρκώθει εκει, στο γνωστο, στη διαιώνιση...?
Νεοπλασία?
Αντίδραση στο κατεστημένο?
πρόοδος?
Αντι-ηλιθιόνια?
Προσθήκη γνώσης?
Κάποιο απο αυτά θα είναι!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν Νικομαχε αυτό, είναι ο ΧΡΌΝΟΣ, ο ψυχολογικός ΧΡΌΝΟΣ, εκει μέσα είναι και it's manifest το γνωστο, αυτο συνεχιζει με τον ενα η τον αλλο τροπο, οπωσ και στη φυση, πρπσπαθει ξανα και ξανα...και το μόνο που θα είναι ΝΕΟ (για το γνωστο), θα είναι κάτι που δεν γνωρίζει, κάτι που δεν είναι στο χρόνο, διλαδη ΑΧΡΟΝΟ!
Γνώμη μου και βίωμα ειναι, πως κάπως έτσι διαδραματίζονται τα πράγματα....
Τώρα μας μένει ο θεούλης!
Τι ρόλο παίζει...
Ρωτά τον εσυ, γιατι όσες φορές ρωτάω Νικομαχε, κουβέντα δεν λέει...![]()
quote:
θα είναι ΝΕΟ (για το γνωστο), θα είναι κάτι που δεν γνωρίζει, κάτι που δεν είναι στο χρόνο, διλαδη ΑΧΡΟΝΟ!
Αέναο!!
Σαν άχρονη μηχανή.
Δουλεύει αγνοώντας τον παρατηρητή.
Στέλνει τους νόες στα πέρατα της οικουμένης,στο άπειρο,δια-χρονικά,επι-χρονικά και υπο-χρονικά!!Αγνοεί κάθε φυσικό και κβαντικό νόμο και θεωρία.Πληρεί τα πάντα!!!
Πεμπτουσία,Αιθέρας!!!
quote:
Τώρα μας μένει ο θεούλης!Τι ρόλο παίζει...
Ρωτά τον εσυ, γιατι όσες φορές ρωτάω Νικομαχε, κουβέντα δεν λέει.
Δεν μας μένει τίποτα.
Εισπράτουμε ένα τεράστιο εν οίδα,ουκ οίδα και σταματάμε εκεί την σκέψη μας.
Και Πλάτωνα,μέχρι εκεί που καταφέρνουμε και την φθάνουμε,λίγοι δυστυχώς,είναι άθλος!!!
Να είσαι σίγουρος πώς άν τον βρώ η πρώτη ερώτηση που θα κάνω θα είναι:
<< Ποιός σε έφτιαξε εσένα?>>![]()
![]()
![]()
Και έτσι θα τον βάλω κι αυτόν στην αναζήτηση!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μικρός, είχα ένα ένα Παππού που έστριβε τσιγγαρο, και τον κοίταγα...πως το έφτιαχνε, πως το γυρνάνε...πως το άναβε...πως τραβούσε τον καπνό....πως καιγόταν το τσιγγαρο.....και πως έσβηνε.
Και ξανα μετα απο λιγο, άλλο τσιγγαρο,
με μετρό!
Ο παππούς μου, όταν ήμουν μικρός, θύμιζε τον παντοκρατωρα της εκκλησίας!
Είχε και γαλανα ματια!
Λες ρε Νικομαχε να καπνίζει και ο θεός? ![]()
quote:
Λες ρε Νικομαχε να καπνίζει και ο θεός?
Μαριχουάνα Πλάτωνα.
Αλλοιώς δεν θα μας έφτιαχνε!!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
α) Ο Πλάτωνας ταυτίζει τη Ψυχή με το Πνεύμα?
Βρίσκονται έστω στο ίδιο σημείο του σώματός μας (κατά Πλάτωνα πάντα)?
Αυτές τις άτακτες υποχωρήσεις των μεγαλοχριστιανών τις έχω σιχαθεί. Ο κάθε τύπος που μπαίνει στο φόρουμ και είναι φορέας αντίστοιχης ιδεολογίας πιστεύει σε ένα ποτ πουρί ιδεολογιών,φιλοσοφικών ρευμάτων,ψευδεπιστημονικών θέσεω,επιστημονικών ερευνών,θρησκευτικών δοξασιών.
Εσύ πάνο πιστεύεις στο Χριστιανισμό, με ολίγη από πλατωνική διδασκαλία και (περίπου) επιστήμη αλά κρεμ με αλάτι και πιπέρι; Σουβλάκια φτιάχνουμε;
Ξεκίνησες λέγοντας:
quote:
Ο άνθρωπος (κατά την Ορθοδοξία πάντα αλλά και όχι μόνο) είναι τρισυπόστατος όπως είναι και ο ίδιος ο Θεός όπως είναι και όλη η Δημιουργία.
Ο άνθρωπος έχει Σώμα Ψυχή και Πνεύμα.
Τώρα αφήνεις κατά μέρος την Ορθοδοξία και πιάνεις την πλατωνική διδασκαλία όπως την έχεις καταλάβει και την επικαλείσαι. Τελικά εσύ τι πιστεύεις και γιατί;
Ως προς την ουσία της πλατωνικής διδασκαλίας δε νομίζω να εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ το τρίπτυχο σώμα-πνεύμα ψυχή όπως το παρουσιάζεις αλλά το έρως-λόγος-θυμός εκτός αν μου διαφρεύγει κάτι.
quote:
β) Πες μου ΕΝΑ σημείο που θεωρείς ότι δολοφόνησα τη Φυσική.
Δεν υπάρχει αιθέρας.
Neeext
quote:
Στο μεταξύ μέχρι να μου βρεις ΕΝΑ σημείο πες μου αν το ίδιο πείραμα (βαριά vs ελαφριά σφαίρα) στο κβαντικό κενό δίνει τα ίδια αποτελέσματα με το κλασσικό κενό.
Δε σε ρώτησα κάτι από το μικρόκοσμο για να έχει νόημα η έννοια "κβαντικός". Σου έκανα μια (πολύ) απλή ερώτηση για το πού πάνε τα σώματα στο ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ. Ένα πούπουλο και ένα σφυρί για παράδειγμα.
Έχω βαρεθεί ο κάθε ημιμαθής πετάει ένα συνθετικό ή μια λέξη σε μία έννοια που μπορεί να είναι και σωστό για να πείσει για το οτιδήποτε τους εντελώς άσχετους. Αυτή η κβαντική εξηγεί τα πάντα από...αστρολογία μέχρι θεολογία!!Νισάφι πια!!
Πάντως δε σε συμφέρει και πολύ να επικαλείσαι το "κενό" γιατί οι ταλαντώσεις εξηγούν πολλά.
quote:
πες μου σε παρακαλώ με λογικοφανείς ή και επιστημονικούς όρους γιατί στο κλασικό παραδειματάκι που έχουμε ένα γλαστράκι με κάποιο λουλούδι και του μιλάμε,
κλασσικό παράδειγμα έρευνας τύπου "μόλις τώρα την κατέβασα από τη στομάχα μου". Ξέρεις πόσες τέτοιες έχουν γραφτεί στο φόρουμ;
quote:
Αν έχουν υπάρξει ΔΥΟ τουλάχιστον άτομα που να έχουν ΥΠΝΩΤΙΣΘΕΙ (από επιστήμονες υπνωτιστές) και ανατρέχοντας σε προηγούμενες ζωές να βιώνουν ότι είναι το ίδιο αποθανών πρόσωπο (π.χ Κλεοπάτρα) τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΗ...Ξέρετε πόσες Κλεοπάτρες έχουν υπάρξει??
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Ποτέ κανένας σε προηγούμενη ζωή του δεν ήταν "το παιδί που κουβαλάει τους κουβάδες στα δημόσια λουτρά" ή "ο σταβλίτης του τάδε Δούκα". Όλοι (τα θύματα) ήταν της πολύ υψηλής κοινωνίας στην προηγούμενη ζωή τους. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Είναι από αυτά τα αιτήματα που έχω. Θα πιστέψω στα μέντιουμ όταν διαβάσω τίτλο εφημερίδας: "Μέντιουμ πρόβλεψε τα νούμερα του Λόττο και κέρδισε". Θα πιστέψω στους υπνωτιστές όταν βρουν κάποιον που στην προηγούμενη ζωή του δεν ήταν πρίγκηπας ή βαρώνος αλλά δούλος. Δίκαιο ε;
quote:
IndustrialAngelΈχω βαρεθεί ο κάθε ημιμαθής πετάει ένα συνθετικό ή μια λέξη σε μία έννοια που μπορεί να είναι και σωστό για να πείσει για το οτιδήποτε τους εντελώς άσχετους. Αυτή η κβαντική εξηγεί τα πάντα από...αστρολογία μέχρι θεολογία!!Νισάφι πια!!
Edited by - alex22 on 20/01/2012 10:34:02