ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Lock_Smith13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 22:56:01
quote:
Εγραψες φίλε...!!!
Επεσα από την καρέκλα..

Ά έχω πολά τέτοια...

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

27/04/2014, 23:06:08
Πολύ εύκολο Lock.
quote:

Μύθηρα και γω θαυμάζω τη μαχητικότητα και το τσαγανό του, και προτιμώ την αντιδραστικότητα του από την παθητικότητα.

η συνέχεια του κειμένου, τα λέει όλα:

quote:
Ιταλος
Μύθηρα και γω θαυμάζω τη μαχητικότητα και το τσαγανό του, και προτιμώ την αντιδραστικότητα του από την παθητικότητα, για αυτό και συζητάω μαζί του, πρέπει όμως να κοιτάξουμε τι κόσμο θέλουμε να φτιάξουμε, κι αν θέλουμε επιτέλους να αποβάλουμε την εκδίκηση, το μίσος και την έχθρα από τον πολιτισμό μας. Αν δεν τα αποβάλλουμε πρώτα από μεσα μας πως περιμένουμε να τα αποβάλλουν οι άλλοι; εμείς πρώτοι ατομικά πρέπει να γίνουμε οι κοινωνοί, και μετά να τα μεταδώσουμε. Αυτή είναι η σειρά διόρθωσε με αν κάνω λάθος..

Τον θαυμάζει επειδή δεν είναι "σκλάβος" και "υπάκουος δούλος" του συστήματος.Δεν έχει σκύψει το κεφάλι και αντιδρά.Μέχρις εδώ σωστά.Κι εγώ δεν σου κρύβω, ότι μου αρέσει που ο κιλμαλάκας είναι μαχητής.Πάλι μέχρι εδώ.

Ολα τα υπόλοιπα του κιλτέτοιου, είναι λάθος, απαράδεκτα, κατακριτέα και αναποτελεσματικά, πράγμα που του επισημαίνει ο Ιταλός στην συνέχεια της πρότασής του.Ο τρόπος δηλαδή, της αντίδρασης του κιλτέτοιου, θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που προσδοκεί, όπως και πάλι του επισημαίνει ο Ιταλός.

Πέρα από αυτά τα "επεξηγηματικά", η συμπεριφορά του Ιταλού και του κιλτέτοιου, αναλόγως των συμμετοχών τους σε συζητήσεις, δείχνει ότι τα μυαλά απέχουν...παρασάγγες!

Επομένως, δεν θα εκλάβω τον "θαυμασμό" του Ιταλού, κυριολεκτικά, αλλά ως πραγματικά έχει.Αλληγορικά.

Θα συμφωνήσεις μαζί μου, το ξέρω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 23:54:03
quote:
Επομένως, δεν θα εκλάβω τον "θαυμασμό" του Ιταλού, κυριολεκτικά, αλλά ως πραγματικά έχει.Αλληγορικά.

Θα συμφωνήσεις μαζί μου, το ξέρω.

Αλληγορικά όχι, δεν είναι κατακριταίο.

Να ξέρεις όμως φίλε μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ οτι τα άτομα σαν τον killuminati είναι αυτά που συντηρούν το σύστημα και την εξουσία, είναι τα άτομα που απο ανέκαθεν εγκαλούνταν απο το σύστημα να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά".

Να είσαι βέβαιος οτι το σύστημα εξακολουθεί να αναζητά τέοια άτομα, αυτή τη φορά όχι για να σκοτώσουν όσους αρνούνται τον Χριστιανισμό, αλλά για να εξοντώσουν όσους σηκώνουν κεφάλι στο Φεουδαρχικό καθεστώς, το οποίο εσκεμένα οι "άρχοντες" άφησαν να εννοηθεί οτι καταργήθηκε, δεν καταργήθηκε ΠΟΤΕ όμως, απλά άλλαξε μορφή και διεραίθηκε σε διάφορες ιδεολογίες του κώλου, (Κομμουνισμός, Καπιταλισμός, Εθνοσοσσιαλισμός κ.λ.π.) τρίχες κατσαρές δηλαδή.

Εγώ όμως φίλε μου, δεν είμαι ψυχίατρος ούτε η προσωπική νταντά κανενός για να πάρω έναν - έναν απο το χεράκι και να τον πάω άτα.
Ο καθ' ένας διαλέγει στη ζωή το δρόμο του και εμπλουτίζει τον εαυτό του με ό,τι θεωρεί ΟΧΙ σωστό, αλλά απαραίτητο.

Αυτή λοιπόν η εγωκεντρική και εμπαθής στάση ζωής που έχουν πάρα πολοί άνθρωποι, γεννάει ανθρώπους οι οποίοι δεν αναζητούν την αλήθεια ή τη δικαιοσύνη αλλά πράγμματα και αξίες ενός σκοτεινού και σιχαμένου συστήματος που έχει αιματοβαφτεί απο το αίμα πολών ανθρώπων για πολούς λόγους.

Όσο υπάρχουν άτομα σαν τον killuminati, το κωλοσύστημα θα έχει πάντα στο δυναμικό του, ανεγκέφαλους σταυροφόρους, έτοιμους να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά", κάποιοι όμως πρέπει να ενώσουν δυνάμεις και να υπερασπιστούν τους καλούς ανθρώπους, κάποτε η φωτιά πρέπει να σβήσει και το τσεκούρι να σπάσει, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 23:59:22
Α και κάτι ακόμα,

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις θαυμασμού...εγώ θα περιμένω να τοποθετηθεί ο ίδιος ο Ιταλός, εάν το επιθυμεί.

Ύστερα θα βγάλω τελικά συμπεράσματα, όχι τώρα.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

28/04/2014, 00:28:56
Lock Smith θα σου απαντήσω το πρωί γιατί κοιμάμαι όρθιος.
Θέλω όμως και συ να διαβάσεις τα μυνήματα μετα τα μπινελίκια, και όχι τα δυο τελευταία, όπως θα πρεπε να χες κάνει κατά τη γνώμη μου από την αρχή, και έτσι νομίζω η απάντηση μου αύριο θα ναι τυπικής σημασίας....

28/04/2014, 00:59:57
quote:
Lock
Όσο υπάρχουν άτομα σαν τον killuminati, το κωλοσύστημα θα έχει πάντα στο δυναμικό του, ανεγκέφαλους σταυροφόρους, έτοιμους να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά", κάποιοι όμως πρέπει να ενώσουν δυνάμεις και να υπερασπιστούν τους καλούς ανθρώπους, κάποτε η φωτιά πρέπει να σβήσει και το τσεκούρι να σπάσει, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος.....

Δυστυχώς φίλε μου έτσι έχουν τα πράγματα.
Και τα λέω.Ευθαρσώς και αμετακλήτως.

Εχω δώσει και ποσοστά στα...πράγματα.Και δέχομαι άδικη κριτική, ακόμη και από αυτούς οι οποίοι, όχι μόνο κατανοούν απολύτως αυτά που "σούρω" κατά καιρούς, αλλά και συμφωνούν.

Είναι φανερό, πως το πρόβλημα είναι στην νοημοσύνη και μόνο εκεί.Οι δυνάστες ξέρουν, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ανίκητος εχθρός τους, είναι η γνώση, η κριτική αντίληψη και φυσικά η νοημοσύνη.

Για αυτό έχουν δημιουργήσει, όλα αυτά τα "συστήματα" που αναφέρεις, ώστε να κρατούν υπό έλεγχο, ανεγκέφαλους τύπου Killτέτοιου.Δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, θεοσοφιστέ,Διδάσκαλοι, ιδεολογίες, οικονομική δουλεία, κοινωνικές τάξεις και το μ@νί της μάνας τους.

Μόνο που αυτοί οι ανεγκέφαλοι, ενώ βλέπουν τα ρημάδια τα λάθη και τα σκατά, στις αντίπαλες "φατρίες", δεν τα βλέπουν στην δική τους και τούμπαλιν.Να ο πόλεμος και το μίσος, η αντιπαράθεση και η κοπαδοποίηση.

Και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βλέπεις την ηλιθιότητα να βασιλεύει.Κι αν τολμήσεις να εκφράσεις, αυτό που βλέπεις, σε φάγανε λάχανο φίλε Lock.Ακόμη και αυτοί που ξέρουν ότι έχεις δίκιο, αλλά είναι τόσο αδύναμοι, τόσο υποταγμένοι στο ψεύτικο σύνθημα της ελιτ: << ελεύθερη διακίνηση ιδεών>> το λένε.

Ναι, ελεύθερη η μαλακία του κάθε ενός να εκφραστεί, όπου και όπως ο μαλάκας επιθυμεί.
Γιατί όμως περιορίζεις το δικό μου δικαίωμα, να αναγνωρίσω και να καυτηριάσω, αυτη την μαλακία?
Από πότε η αντι-μαλακία, δεν είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών?

Και έτσι την πατάμε όλοι και η μαλακία διαιωνίζεται, τα τελευταία 40.000 χρόνια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Lock_SmithΜέλος
28/04/2014, 01:11:46
quote:
Θέλω όμως και συ να διαβάσεις τα μυνήματα μετα τα μπινελίκια, και όχι τα δυο τελευταία, όπως θα πρεπε να χες κάνει κατά τη γνώμη μου από την αρχή, και έτσι νομίζω η απάντηση μου αύριο θα ναι τυπικής σημασίας....

Φίλτατε, εγώ δεν είμαι ο δικαστής Dread, εγώ απλώς ενοχλήθηκα απο τη δήλωσή σου περί θαυμασμού της μαχητικότητας του killuminati.

Μπορεί να είσαι ένας αξιοπρεπέστατος χριστιανός και καλός συνομιλητής, ως τόσο σου λέω την άποψή μου.
Ποτέ μα ποτέ, δεν επεφημούμε κάποιον σαν τον killuminati.

Δεν είναι μαχητικότητα αυτό που έχει, ψυχοπάθηση είναι και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.

Ξέρεις πόσοι killuminatηδες υπάρχουν εκεί έξω που γράφουν στους τοίχους το σύνθημα "Χριστιανισμός + Αναρχία = φωτιά στην εξουσία", αλλά εξυπηρετούν την εξουσία με τον καλύτερο τρόπο?

Φίλε, διάβασε σε παρακαλώ αυτά που σου γράφω, γιατί κι' εγώ νιώθω άβολα, νιώθω οτι σε αδίκησα λίγο πάνω στον εκνευρισμό μου και πραγμματικά σου ζητάω συγνώμη γι' αυτό, διάβασε όμως.

Κάποια στιγμή αποφάσισα να γίνω μέλος σκοπευτικής λέσχης και όντως το έπραξα, κατόπιν συστάσεων, μου προτάθηκε να δουλέψω ως εκπαιδευόμενος οπλουργός σε ένα απο τα ποιό γνωστά οπλουργεία της Αθήνας και μαθήτευσα εκεί για 2 χρόνια τελικά όχι σαν επάγγελμα αλλά σαν προσωπική επιθυμία στηριζόμενη στην περιέργεια και τη φιλομάθειά μου.

Όταν δολοφονήθηκε ο Α. Γρηγορόπουλος, μια ομάδα εκπαιδευμένων σκοπευτών-οπλουργών, κινηθήκαμε προς το σημείο της δολοφονίας του παιδιού, γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι το κράτος θα προσπαθήσει να παραποιήσει το πόρισμα της βαλιστικής πραγματογνωμοσύνης.

Δεν προλάβαμε όμως φίλε μου, μέχρι να συνεννοηθούμε, οι ανεγκέφαλοι killuminaτηδες είχαν προλάβει να εξαπλωθούν στο κέντρο και να ξεκινήσουν το κάψιμό του, το σημείο δολοφονίας γέμισε με σπασμένα γυαλιά, καμένα λάδια και πέτρες, να σημειώσω οτι όση ώρα το παιδί ψυχοραγούσε, οι επίσης ανεγκέφαλοι αριστεράκηδες πλακωνώντουσαν με τους αστυνομικούς, τη στιγμή που 180 μέτρα ποιό πάνω υπάρχει κλινική με χειρούργο βάρδυας-ετοιμότητας.

Το αποτέλεσμα το ξέρεις, καμένη Αθήνα, σπασμένα μαγαζιά, λεηλασίες και πλιάτσικα ανελέητα....και μια κυβέρνηση που βγήκε ατσαλάκωτη για να συνεχίσει τη δουλίτσα της με Βατοπέδια και λοιπά.

Ποτέ καμία προκύρηξη απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο, δεν βγήκε για να εξηγήσει 2 πράγμματα:
1) Γιατί αλοιώθηκε ο χώρος δολοφονίας.
2) Σε τι φταίει το μαγαζί ενός ανθρώπου.

Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ ούτε απο την κυβέρνηση, ούτε απο το παρακράτος των αντιεξουσιαστών.

Επίσης, (συγνώμη αν σε κουράζω), ποτέ δεν δόθηκε σημασία σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός:
Όσα βράδυα η Αθήνα καιγότανε απο τα μαλακιστίρια του παρακράτους, τα δελτία ειδήσεων, με ψιλά γραμματάκια κάτω απο την οθόνη, έγραφαν για κάποιες δολοφονίες βασικών μαρτύρων για το σκάνδαλο της Siemens.
"Ο τάδε μάρτυρας δολοφονήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο που διέμενε στη Τζακάρτα", και πάει λέγοντας, μόλις καθάρισαν τους μάρτυρες κατηγορίας αμέσως καθάρισε και η Αθήνα απο τους killuminaτηδες.

Στα λέω όλα αυτά φίλε μου για να καταλάβεις οτι αυτά τα σκατά του υπονόμου, δεν έχουν τσαγανό ούτε μαχητικότητα, είναι απλά η μούργα της κοινωνίας, σε συμπυκνωμένη μορφή και πάντα χρισημοποιούνται απο το βαθύ παρακράτος για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, τελεία.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Lock_SmithΜέλος
28/04/2014, 01:41:50
Πάρτε και λίγο υλικό, το οποίο αναρτήθηκε πολύ αργότερα απο την ημ/νία των συμβάντων.

Σε ερώτησή μου προς τα ΜΜΕ, (γιατί τώρα και όχι τότε) + (γιατί στα ψιλά και όχι σε πρώτο θέμα), η πάντηση ήταν: "Ευχαριστούμε πολύ, γειά σας".

http://vathikokkino.com/2014/01/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%BA/

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

28/04/2014, 10:10:22
quote:

Πάρτε και λίγο υλικό, το οποίο αναρτήθηκε πολύ αργότερα απο την ημ/νία των συμβάντων.

Σε ερώτησή μου προς τα ΜΜΕ, (γιατί τώρα και όχι τότε) + (γιατί στα ψιλά και όχι σε πρώτο θέμα), η πάντηση ήταν: "Ευχαριστούμε πολύ, γειά σας".

http://vathikokkino.com/2014/01/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%BA/

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

quote:

..... ο γιαλός είναι στραβός ή
στραβά αρμενίζεις;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

28/04/2014, 14:37:23
quote:

quote:
Lock

Εχω δώσει και ποσοστά στα...πράγματα.Και δέχομαι άδικη κριτική, ακόμη και από αυτούς οι οποίοι, όχι μόνο κατανοούν απολύτως αυτά που "σούρω" κατά καιρούς, αλλά και συμφωνούν.

Είναι φανερό, πως το πρόβλημα είναι στην νοημοσύνη και μόνο εκεί.Οι δυνάστες ξέρουν, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ανίκητος εχθρός τους, είναι η γνώση, η κριτική αντίληψη και φυσικά η νοημοσύνη.

Για αυτό έχουν δημιουργήσει, όλα αυτά τα "συστήματα" που αναφέρεις, ώστε να κρατούν υπό έλεγχο, ανεγκέφαλους τύπου Killτέτοιου.Δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, θεοσοφιστέ,Διδάσκαλοι, ιδεολογίες, οικονομική δουλεία, κοινωνικές τάξεις και το μ@νί της μάνας τους.

Μόνο που αυτοί οι ανεγκέφαλοι, ενώ βλέπουν τα ρημάδια τα λάθη και τα σκατά, στις αντίπαλες "φατρίες", δεν τα βλέπουν στην δική τους και τούμπαλιν.Να ο πόλεμος και το μίσος, η αντιπαράθεση και η κοπαδοποίηση.

Και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βλέπεις την ηλιθιότητα να βασιλεύει.Κι αν τολμήσεις να εκφράσεις, αυτό που βλέπεις, σε φάγανε λάχανο φίλε Lock.Ακόμη και αυτοί που ξέρουν ότι έχεις δίκιο, αλλά είναι τόσο αδύναμοι, τόσο υποταγμένοι στο ψεύτικο σύνθημα της ελιτ: << ελεύθερη διακίνηση ιδεών>> το λένε.

Ναι, ελεύθερη η μαλακία του κάθε ενός να εκφραστεί, όπου και όπως ο μαλάκας επιθυμεί.
Γιατί όμως περιορίζεις το δικό μου δικαίωμα, να αναγνωρίσω και να καυτηριάσω, αυτη την μαλακία?
Από πότε η αντι-μαλακία, δεν είναι ελεύθερη διακίνηση ιδεών?

Και έτσι την πατάμε όλοι και η μαλακία διαιωνίζεται, τα τελευταία 40.000 χρόνια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ 13

.......αυτος που ενοχλειται τοσο πολυ απο την ηλιθιοτητα των αλλων και δεν χανει την ευκαιρεια να τους αποκαλει δημοσιως << πανιβλακες και πανιλιθιους >>.. χμ ειναι ο χειροτερος ηλιθιος απο ολους !!!!!..

.. κι οποιος λεει ή υπονοει οτι η εξυπναδα του ειναι ακμαια διαρκης και αδιαλειπτη .. αυτος εχει τα χειροτερα κενα λογικης και βρσικεται στους χειροτεροςυ βουθουλες ηλιθιοτητας ...

Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΑ ...ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ,, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ...

μερικοι εδω μεσα εχετε ολα τα κακοηθη συμπτωματα των αρχαιων σοφιστων με την ρητορικη επιδιεξιομανια ,τα καμπασματα , τα στριφογυρισματα και τις τρικλοποδιες του λογου , τα καυχασματα , τις αναιτιες ειρωνιες κι υποτιμησεις ,την απουσια γενικα διαλογικου ηθους ...

χμμμ!!!!!!!!

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 28/04/2014 14:41:16

28/04/2014, 15:10:20
quote:

quote:

quote:
Lock

Εχω δώσει και ποσοστά στα...πράγματα....

ΣΧΟΛΙΟ 13

.......αυτος που ενοχλειται τοσο πολυ απο την ηλιθιοτητα των αλλων και δεν χανει την ευκαιρεια να τους αποκαλει δημοσιως << πανιβλακες και πανιλιθιους >>.. χμ ειναι ο χειροτερος ηλιθιος απο ολους !!!!!..

.. κι οποιος λεει ή υπονοει οτι η εξυπναδα του ειναι ακμαια διαρκης και αδιαλειπτη .. αυτος εχει τα χειροτερα κενα λογικης και βρσικεται στους χειροτεροςυ βουθουλες ηλιθιοτητας ......Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 28/04/2014 14:41:16

Ή ίσως ενοχλείται από τα όσα λένε αυτοί που βρίζει... και τα θεωρεί και αρκετά σημαντικά για να προσπαθεί να τα απαξιώσει με υστερικές κραυγές και 'κοσμητικά' επίθετα...

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

28/04/2014, 18:10:37
quote:

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Πως θα σπάσει το τσεκούρι και θα σβήσει η φωτιά. Πριν έλεγες να λιώσουμε σαν κατσαρίδες τους Killuminαίους.

quote:
"Αυτές οι "δράσεις" είναι καλό για εμάς, γιατί μας διδάσκουν οτι ΟΣΟ και να θέλουμε να βρούμε μια συμβιβαστική λύση αυτοί δεν παίρνουν απο λόγια και μας διδάσκει επίσης οτι πρέπει να ενωθούμε και να τους λιώσουμε, είναι αυτό που λέμε δράση = αντίδραση."

"Ο Ιταλός δεν προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, προσπαθεί να κατευνάσει μια ερμαφρόδιτη κατσαρίδα που λέγεται killuminati.
Ο Ιταλός δήλωσε οτι τον θαυμάζει, άρα?"

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Αν μπορώ να βοηθήσω. Δεν ξέρω τί σου φταίει και δεν καταλαβαίνω γιατί με εντάσσεις σε ομάδες τυφλής καταστροφής.

Εγώ απλώς εξέφρασα την άποψη πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται για την ελευθερία του απέναντι σε κάθε εξουσία που θέλει να τον πνίξει. Διαφωνείς;

Lock_SmithΜέλος
28/04/2014, 22:07:14
quote:
Εγώ απλώς εξέφρασα την άποψη πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται για την ελευθερία του απέναντι σε κάθε εξουσία που θέλει να τον πνίξει. Διαφωνείς;

Όχι δεν διαφωνώ, συμφωνώ 100 φορές, αλλά η εξουσία έχει διάφορες παγίδες καταπακτές, για να πάρει έναν άνθρωπο θυμωμένο και να τον κάνει μπαχαλάκια, αν δεν πετύχει αυτό, έχει πρεζούλα για να τον κάνει τζάνκι, αν δε πετύχει και αυτό, έχει θρησκευτικό φανατισμό για να τον κάνει ταλιμπανόπουλο, αν δεν πετύχει κι αυτό, έχει την ψυχιατρική κλινική για να τον κάνει ερείπιο και πάει λέγοντας.

Εμένα στα παπάρια μου που με έβρισες, δεν σου κρατάω κακία, αλλά σε γενικές γραμμές με στενοχωρεί να βλέπω έναν άνθρωπο, δικαίως θυμωμένο με το σύστημα, να διοχετεύει το θυμό του τόσο άστοχα.
Και ΝΑΙ, ένα είναι σίγουρο και θυμήσου τη κουβέντα μου, είτε ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ είτε ΘΑ, χρισημοποιηθείς απο το σύστημα, εκούσια ή ακούσια για να κάνεις τη βρώμικη δουλειά, τα τσιράκια των μεγάλων οικογενειών τρίβουν τα χέρια τους για θυμωμένους νέους του είδους σου και τους τρέχουν τα σάλια...έχουν τον τρόπο τους αυτοί.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!