ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Heretic61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
28/09/2016, 20:37:10
Δεν ειρωνεύομαι και δεν κοροϊδεύω Βασίλη, και δεν θα συμμετέχω σε κανεναν υπαινιγμό, παίρνω το θέμα σοβαρά και θα σου απανταω σοβαρα, όπως άλλωστε πιστεύω κάνεις και συ. Ας συμπεριφερθουμε σαν ενήλικες.
Δώσε μου τις αποδείξεις, μέσα από την Αγία Γραφή. Θα θεωρήσουμε αληθές για τη συζήτηση, το οτιδήποτε προέρχεται από αυτήν.
Ελπίζω Βασίλη, να έχεις διαβάσει την Αγία Γραφη.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

28/09/2016, 21:49:02
Αγαπητέ Italos. Λίγο ακόμα αν συνεχιστεί η συγγραφή κοτσανολογίας από τον Βασίλειο, προβλέπω ότι θα σηκωθεί από τον τάφο ο Γκέντελ. Θα έρθει το πνεύμα του στο esoterica και θα μας εξηγήσει το θεώρημα που δεν κατανόησε ουσιαστικά ποτέ, κανένας. Εγώ λέω να τον αφήσουμε για να δούμε αν επιβεβαιωθεί ο μεταφυσικός μου ισχυρισμός. Αλλιώς περιμένω από τον Βασίλειο απόδειξη παρομοίου μεγέθους.

Abyssus Abyssum Invocat

29/09/2016, 00:35:50
Heretic αυτά που λέει ο Βασίλης δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε στη Βίβλο ούτε κάπου αλλού. Αλλά αφού μπαίνει στον κόπο να τα στηρίζει, εγώ διατιθεμαι και με τον δικό του τρόπο, να του δώσω την ευκαιρία να τα στοιχειοθετησει. Αν όμως δεν το κάνει, καλά θα κάνει να σταματήσει το τρολαρισμα...

29/09/2016, 08:14:21
Μπα, δεν θα σταματήσει. Ο σκοπός του είναι άλλος, χρειάζεται λίγη αλλαγή οπτικής γωνίας για να καταλάβεις τι επιδιώκει.

Abyssus Abyssum Invocat

29/09/2016, 10:50:48
quote:
Heretic αυτά που λέει ο Βασίλης δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε στη Βίβλο ούτε κάπου αλλού. Αλλά αφού μπαίνει στον κόπο να τα στηρίζει, εγώ διατιθεμαι και με τον δικό του τρόπο, να του δώσω την ευκαιρία να τα στοιχειοθετησει. Αν όμως δεν το κάνει, καλά θα κάνει να σταματήσει το τρολαρισμα...

Ιταλέ, αυτό ακριβώς του επισημάνανε κι άλλοι.

Τα κυριότερα λάθη του Βασιλάκη είναι τα εξής:

1) Φέρεται ωσάν να είναι εκπρόσωπος της Ορθόδοξης γραμμής ενώ δεν είναι

2) Δεν κάνει διάλογο

3) Εφαρμόζει σκόπιμες τακτικές εκνευρισμού του συνομιλητή, αλλά παραμένει ακούραστος και σταθερός με τη δική του ξύλινη ψευτοευγένεια, με αποτέλεσμα αυτός να μένει 'άθικτος' και οι υπόλοιποι να τρώνε τις κάρτες

Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να ισχυρίζεται ΟΟΟΟ,ΤΙ γουστέρνει και ό,τι κατεβάσει η γκλάβα του.

Μου τη σπάει όμως να βλέπω κόσμο να επικαλείται κάποιο κίνημα, θεσμό, ρεύμα, ή πρόσωπο/αυθεντία, οτιδήποτε,
και ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

Κύριε, άμα έχεις τα @@ έβγα και πες ότι ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι πως ο κόσμος δημιουργήθηκε πριν από 7500 χρόνια. ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
Εδώ και τώρα.

Όχι της Ορθοδοξίας, του παπαΚώστα ή του παπαΜήτσου.

Μόνο έτσι θα είχε ένα κάποιο respect
ας πούμε.

Το ίδιο που συνέβαινε δηλαδή και με τις εσχατοπροφητείες του αλλουνού του Γιαλαντζή.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

29/09/2016, 11:22:20
quote:
Το ότι ο Αίολος συνεχίζει να γράφει στα forums χωρίς τελικά να έγινε η χρονική απενεργοποίηση που του είχε επιβληθεί οφείλεται σε δική μου μάλλον παράλειψη και σε πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ της συντονιστικής ομάδας. Του είχε επιτραπεί να συμμετάσχει προσωρινώς μόνο στο θέμα όπου είχε προσβάλλει έντονα και απαράδεκτα τον Αιθεροβάμων και δια αυτού την διαχειριστική ομάδα του ESOTERICA. Και αυτό είχε γίνει (η προσωρινή επανενεργοποίηση) λόγω κάποιου γενικότερου μηνύματος συγνώμης που είχε γράψει μετά την εξύβριση. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική επίλυση του ζητήματος. Κανονικά θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στην κατάσταση απενεργοποίησης. Αυτό το χρεώνομαι εγώ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εις γνώσιν μας πως δεν υπήρξε ουδεμία άφεση αμαρτιών!

Αμαλία, με όλο το σεβασμό,
το θέμα δεν είναι αν θα μπαναριστεί ο Αίολος ή όχι και για πόσο.

Μέλη σαν τον Αίολο (δηλ. αφενός 'παλιά', αφετέρου που τα γνωρίζεις και διά ζώσης, κλπ)
μπορεί να έχουν κάποιες στιγμές εξάρσεων ή υπερβολικών αντιδράσεων, αλλά δεν δημιουργούν ζημιά στο χώρο ή στις συζητήσεις με άλλα μέλη και ως επί το πλείστον "αυτορεγουλάρονται" και επανέρχονται εντός των πλαισίων κι από μόνοι τους.

Το πρόβλημα είναι τα "μέλη" τύπου Βασιλης1
και όλα τα ζιζάνια τύπου Ελ που φυτρώνανε σαν τη λερναία ύδρα
και οι οποίοι για κάποιο λόγο εμφανίζονται στο απυρόβλητο, δήθεν θυματοποιημένοι και 'προσβεβλημένοι'

Ειλικρινώς, δημιουργείται μια αίσθηση είτε αγνόησής τους από την πλευρά της ΔΟ είτε παροχής κάποιου είδους ανοχής και ασύλου,
όταν τόσο ο τρόπος, όσο και το περιεχόμενο αυτών που λένε
είναι στην καλύτερη ένα εκλεπτυσμένο....spam

Εκτός δηλαδή και αν πιστεύεις είτε εσύ προσωπικά είτε η ΔΟ,
τα περί 7500 χρόνων από Δημιουργίας κόσμου, και τα περί επιστήμης και "επιστήμης".....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

29/09/2016, 12:52:21
quote:
Μέλη σαν τον Αίολο (δηλ. αφενός 'παλιά', αφετέρου που τα γνωρίζεις και διά ζώσης, κλπ)
μπορεί να έχουν κάποιες στιγμές εξάρσεων ή υπερβολικών αντιδράσεων, αλλά δεν δημιουργούν ζημιά στο χώρο ή στις συζητήσεις με άλλα μέλη και ως επί το πλείστον "αυτορεγουλάρονται" και επανέρχονται εντός των πλαισίων κι από μόνοι τους.

Pythagora δεν συμφωνώ με το τεκμήριο της 'παλαιότητας' και 'οικειότητας'. Μπορεί ο Αίολας να έχει περισσότερα και καλύτερα να πει σε σχέση πχ. με τον τραγικό Βασίλη, ωστόσο αυτό που έκανε, με αφορμή την πενταήμερη στον Dsm, ήταν μία απαράδεκτη προσωπική επίθεση...που μού θύμισε το ανέκδοτο με τον σκορπιό που από φύση τσιμπάει απροειδοποίητα και απρόκλητα...και εντάξει οκ, παραδέχτηκε το λάθος του και χαίρομαι που δεν διαγράφηκε οριστικά, ωστόσο αυτά που έγραψε εκτός από προσβλητικά ήταν και αναληθή. Το να κατηγορεί δηλαδή κάποιος τον Ανδρέα πχ. για 'αυταρχισμό' και 'κατάχρηση εξουσίας' είναι τουλάχιστον αστείο...

29/09/2016, 12:55:44
Πυθαγορα, ας πούμε ότι ο Βασίλης είναι αδύνατο να με εκνευρίσει, το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκτεθεί, και να μου προκαλεί το γέλωτα, δυστυχώς αν μιλάμε για ενήλικα. Μεγάλωσα ανάμεσα σε ανθρώπους που διαβάζανε τη Γραφή πρωί μεσημέρι βράδυ, και ακόμα κι αν δεν με λες ορθόδοξο, και στο "δικό" του γήπεδο, πάλι δεν θα έχει τι να απαντήσει.
Heretic σε πιάνω, αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο να τελειώνει αυτή η καραμέλα... ο Βασίλης, ας μου επιτραπεί να το πω, παίζει να μην έχει ανοίξει καν τη Βίβλο. Αν το χει κάνει ας μας το αποδείξει.
Αλλιώς Βασίλη απλά είσαι πιο γραφικός από την Ακρόπολη.
Με ασπίδα ένα δόγμα δεν μπορούμε να αραδιαζουμε ότι μας κατεβάσει η γκλαβα μας.

29/09/2016, 12:57:34

Για τον δε λογαριασμό του Vasilis όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να διαγραφεί διότι δεν έχει κατάφωρα παραβεί κάποιον κανόνα συμμετοχής. Θα ήταν ωστόσο καλό να τού γίνει μία παρατήρηση ότι δεν γίνεται να σπαμάρει με τις ίδιες επαναλήψεις, απαξιώνοντας την επιστήμη χωρίς επιχειρήματα και αποφεύγοντας τον διάλογο όπως ο διάολος το λιβάνι. Και επίσης θα ήταν καλό και για εμάς να μην τσιμπάμε στις ανοησίες που επαναλαμβάνει (όλοι το κάναμε λίγο-πολύ).
29/09/2016, 13:25:29
Kost η μόνη λύση είναι να τον πάρεις σοβαρά. Για να δούμε αν ο ίδιος παίρνει σοβαρά τον εαυτό του.
Οχι Κοστ ο Βασίλης με το να κρύβεται πίσω από ένα δόγμα, καινα λέει τέτοια πράματα(όπως είπε ο Πυθαγόρας, αν έλεγε ότι ήταν γνώμη του θα ήταν διαφορετικά), προσβάλει αδιακρίτως όποιον χριστιανό θεωρεί εαυτόν Χριστιανό. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να προσβάλλεις.

Αλλά θα επιστρέψει με παραπομπές και εδάφια, έτσι δεν είναι Βασίλη;

doraki19sakelΝέο Μέλος
22/08/2008, 09:03:35
TA PNEUMATA YPARXOUN I TOULAXISTON,,,UPARXOUN GIA MERIKOUS(ELAFRO-ISKWTOUS)...I DIKIA MOU ISTORIA...XEKINISE OTAN IMOUN POLY MIKROULA..NOMIZW IMOYNA TOTE 6 XRONWN...OI GONEIS MOU ME EIXAN AFISEI STO SPITI KAI MOU EIXANE PEI OTI XREIASTW NA TO PW STON PAPPOU MOU POU MENEI AKRIBWS DIPLA KAI MOIRAZOMASTE TIN IDIA AYLI...EGW EKEINO TON KAIRO 8UMAMAI OTI EPAIZA PANTA KATW APO TO TRAPEZI..KAI OTI I MAMA MOY MOU EIXEPAREI MIA KASETA ME TA TRAGOUDIA APO TIS GIORTES OLOU TOU XRONOU(TA KALANTA..IR8ES PALI TRELO KARNNABALI...)ALLA PEITE MO GIATI EPREPE NA BALOUN MESA KAI TO XRISTOS ANESTEI???TI 8ELW N PW...(??)8ELW N PW OTI APLAA DEN MOU ARESE TO TRAGOUDI...(6XR EKKLISIASTIKA 8A AKOUGA?)KAI EIPANA VGW APOTO TRAPEZI GIA NA TO ALAXW...KAI EKEI ARXISE I MIKRO ISTORIOULA MOU..XAMILWSE I MOUSIKI PRIN PROLABW KAN NA VGW APO TO TRAPEZI KAI 8UMAMAI NA AKOUW MIA POLU BARIA ANASA APO TO POU8ENA ..KA8WS EBLEPA OLES TIS PI8ANES ESODOUS KAI EXODOUS TOU SPITIOU MOU POU EINAI 2...KAI ENW FWNAXA 8UMAMAI 2-3 FORES POIOS EINAI DEN MOU APANTISE KANEIS...AKOUSA TIN PORTA NA ANOIGEI KAI BIKE I MMA ME TON BABA MOU MESA..KAI EGW FANERA SOKARISMENI GIATI EIXA XASEI TON XRONO KAI GENIKA TA PASXALIA TO EIPA STIN MAMA MOU...KAI EKEINEI TOTE MOU EIPAN OTI EIXAN PAEI STIN KIDEIA TIN PROGIAGIAS MOU POU EIXE PE8ANEI KAI OTI DEN MOU TO EIXAN PEI GIA NA MIN STENAXWRE8W KAI PWS TO IDIO TIS EIXE SYNBEI KAI TIS MAMAS MOU TO PRWI...MOU EIPE OTI APLA...EIXE ER8EI GIA NA ME DEI GIA TELEYTAIA FORA...
PISTEYETE DEN PISTEYETE EMENA AYTO MOU SYMAIBEI KAI EPEIDEI IMOYN POLU PAIDAKI OPWS POLLOI BOREI NA SKEFTITE KAI OTI I FANTASIA TREXEI...8A SAS APANTISW OTI SIGOURA ETREXE I FANTASIA MOU ALLLA GIA ALLA PRAGMATA KAI OXI GIA FANTASMATA...KAI MEXRI TOTE...DEN IXERA KAN TIN YPARXI TOUS...TWRA XAIROMAI POU TO EZISA GIATI AN KAI SOKARISTIKA OTAN TO EMA8A...TO EZISA XWRIS NA TO FOBI8W...

d.s

RichterΜέλος
22/08/2008, 09:28:51
Γιατί άνοιξες το θέμα εις τριπλούν;;;
22/08/2008, 10:21:56
και γιατι στα greeklish?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Ippotis2012Μέλος
22/08/2008, 11:03:15
Το ανοιξε μαλλον εις τριπλουν γιατι το σαιτ σερνετε.Πιο αργο φορουμ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.Παντα ετσι αργο ηταν?Γιατι δεν αλλαζουν σερβερ να βαλουν ενα πιο γρηγορο?Η λυση ειναι τοσο απλη,στο 2008 ημαστε.Εκτος εαν δεν εχουν χρηματα.
22/08/2008, 11:39:33
quote:

Το ανοιξε μαλλον εις τριπλουν γιατι το σαιτ σερνετε.Πιο αργο φορουμ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.Παντα ετσι αργο ηταν?Γιατι δεν αλλαζουν σερβερ να βαλουν ενα πιο γρηγορο?Η λυση ειναι τοσο απλη,στο 2008 ημαστε.Εκτος εαν δεν εχουν χρηματα.

παλιοτερα ηταν και πιο αργο... εχουν κανει καποιες αναβαθμισεις...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
22/08/2008, 22:21:52
Doraki καλώς ήρθες στο ESOTERICA .

Θα σε χρεώσω γυαλιά γιατί έβγαλα τα μάτια μου για να καταφέρω να διαβάσω τα greeklish που γράφεις…

Ippotis2012 υπάρχουν πολύ λόγοι που ένας σέρβερ μπορεί να είναι αργός… .

Βέβαια όπως αναφέρει και ο PREDATOR κάποιες αναβαθμίσεις έχουν γίνει, αλλά μαζί με τις αναβαθμίσεις είναι λογικό να υπάρχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ειδικά σε ώρες μεγάλης αιχμής .

Ένας τρόπος για να μπαίνεις ποιο γρήγορα είναι να κάνεις προσθήκη στα αγαπημένα ορισμένα από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα και τα Ενεργά Θέματα και να μπαίνεις απ' ευθείας από εκεί .

RichterΜέλος
23/08/2008, 04:14:44
Καλέ μου φίλε Elo,Γιατί δυσανασχέτησες; Αγαπητικός του forum είσαι εδώ; Η δικηγόρος τους; Το πάράπονο που εξέφρασε ο Ιppotis2012 θεωρώ οτί ενδιαφέρει όλα τα μέλη του forum!!!
23/08/2008, 05:14:30
quote:
Richter

Καλέ μου φίλε Elo,Γιατί δυσανασχέτησες; Αγαπητικός του forum είσαι εδώ; Η δικηγόρος τους; Το πάράπονο που εξέφρασε ο Ιppotis2012 θεωρώ οτί ενδιαφέρει όλα τα μέλη του forum!!!

Για την ακρίβεια, συμμετέχει στην Ομάδα Συνεργατών του ESOTERICA, Richter.

Και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των συζητήσεων, προσφέροντας βοήθεια σε ένα καινούργιο μέλος, όπως ασφαλώς κάνουν και πολλά άλλα μέλη των forums (σαν τον PREDATOR στο παρόν θέμα, λόγου χάρη). Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;

Εσύ όμως, τι θέλεις να παριστάνεις;
Τον "έξυπνο" του forum, όπως την προηγούμενη φορά;
(βλ. σχετικό θέμα)

Πρόσεξε Richter, τέτοιου είδους συμπεριφορά δε θα την ανεχτούμε για 3η φορά. Αυτό αποτελεί μια σαφή προειδοποίηση!

23/08/2008, 05:31:14
Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τα greeklish, στο ελληνικό:
"Τα Πνεύματα υπάρχουν"

Επίσης, τα άλλα δύο πανομοιότυπα θέματα απενεργοποιήθηκαν.

RichterΜέλος
23/08/2008, 16:19:06
Για την ακρίβεια, συμμετέχει στην Ομάδα Συνεργατών του ESOTERICA, Richter Καταρχήν δεν το ήξερα! Παρόλααυτά θεωρώ φασιστική την απάντηση που μου έδωσες!Αλλα δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν θέλω να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμος μου!