- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
It is me, Tonia !!!!!!!!!!!!
Edited by - CatWoman on 07/08/2004 15:37:04
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
1<>2<>3
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
Ελεύθερη. Ελεύθερος. Ελεύθεροι... Οι πάντες...
Λέγεται πως κάποτε ο άνθρωπος ήταν ένα ερμαφρόδιτο ον...
Αρσενική και θηλυκή ενέργεια ενσωματωμένη σε ΕΝΑ...
Και κάποτε χωρίστηκε... Είτε από εγωισμό, είτε από περιέργεια, είτε για να απολαύσει την πρωτόγνωρη αίσθηση του έρωτα...
Από τότε τα όντα στη γη, ψάχνουν απελπισμένα το άλλο τους μισό... Γιατί νιώθουν μόνα, κενά, ότι κάτι τους λείπει...
Όπως λένε και οι Κινέζοι «το μισό πορτοκάλι». Όλοι ψάχνουν αυτό...
Φίλοι ελεύθεροι μήπως θα έπρεπε σιγά - σιγά να αρχίσετε να ψάχνετε ; Κάπου εκεί έξω υπάρχει και σας περιμένει...
Φιλικά
Κάρμα μην ξεχνάς πως είμαι Τοξότης με [ήλιο άρη και αφροδίτη παρακαλώ]οπότε η έννοια της ελευθερίας είναι ανάσα γιά μένα. Κι η ίδια η ελευθερία άλλωστε.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
΄Ομορφο να κρατάς πλάι σου το άλλο σου μισό, ή να σε κρατάει αυτό. Αλλά και τότε μέσα στην ονειρική σου σχέση δεν μπορείς να είσαι πραγματικά ελεύθερος;
Αγαπητή μου Αφροδίτη
Το άλλο μας μισό είναι το συμπλήρωμά μας. Μισό + μισό = Ένα. Δύο σώματα, μία ψυχή. Πως είναι δυνατό το άλλο μας μισό να μας στερήσει την ελευθερία μας αφού γίνεται «Εγώ». Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι το προσπερνάμε γιατί ίσως να μην «λάμπει» και να μη συμβιβάζεται με τα ζητούμενα της εποχής. Εγκλωβιζόμαστε, λοιπόν, σε «ξένες» σχέσεις με αποτέλεσμα να είμαστε ανικανοποίητοι και συνέχεια να ψάχνουμε...
Εσύ, που είσαι ισχυρός Τοξότης, σου ταιριάζει ένας σύντροφος καλλιεργημένος, ευγενικός, καλοπροαίρετος, φίνος και με λεπτούς τρόπους. Κάτι που σπανίζει στην εποχή μας. Όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι αλλά η ίδια η εποχή μας τους έχει «τροποποιήσει» (αυτή είναι μία άλλη συζήτηση).
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Μη σταματήσεις να ψάχνεις...
Φιλικά
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:΄Ομορφο να κρατάς πλάι σου το άλλο σου μισό, ή να σε κρατάει αυτό. Αλλά και τότε μέσα στην ονειρική σου σχέση δεν μπορείς να είσαι πραγματικά ελεύθερος;
Αγαπητή μου Αφροδίτη
Το άλλο μας μισό είναι το συμπλήρωμά μας. Μισό + μισό = Ένα. Δύο σώματα, μία ψυχή. Πως είναι δυνατό το άλλο μας μισό να μας στερήσει την ελευθερία μας αφού γίνεται «Εγώ». Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι το προσπερνάμε γιατί ίσως να μην «λάμπει» και να μη συμβιβάζεται με τα ζητούμενα της εποχής. Εγκλωβιζόμαστε, λοιπόν, σε «ξένες» σχέσεις με αποτέλεσμα να είμαστε ανικανοποίητοι και συνέχεια να ψάχνουμε...
Εσύ, που είσαι ισχυρός Τοξότης, σου ταιριάζει ένας σύντροφος καλλιεργημένος, ευγενικός, καλοπροαίρετος, φίνος και με λεπτούς τρόπους. Κάτι που σπανίζει στην εποχή μας. Όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι αλλά η ίδια η εποχή μας τους έχει «τροποποιήσει» (αυτή είναι μία άλλη συζήτηση).
Σου εύχομαι τα καλύτερα. Μη σταματήσεις να ψάχνεις...
Φιλικά
Τρυφερή μου Κάρμα, πως να ξέρεις τι είναι αληθινό και τι είναι ψεύτικο. Πως να αδράξεις το χρώμα της χαράς όταν όλο και σου ξεφεύγει. Πως να λατρέψεις χρώματα που ξεθωριάσουν υποσχέσεις που ξεφτίζουν. Μιλώ και γενικά.
Μες τις συνθήκες δεν κρύβονται μόνο νίκες αλλά και χαρές. Κάτι φορές τα βάζω με την καταραμένη μου ευαισθησία. Με ωροσκόπο Σκορπιό έπρεπε να είμαι ακόμα πιό δυνατή. Με μεσουράνημα στον Λέοντα μόνο στη δουλειά καταφέρνω να σαρώνω να πετυχαίνω. Μα μήπως η ευτυχία είναι το κρίμα.Κάποια αγαπημένη φίλη μου είπε να κυττώ ψηλά να περιμένω το αληθινό το αναπόφευκτο το μοναδικό. Μπορεί να φταίει ο τσαχπίνης Δίας στον Υδροχόο. Ευαισθησίες σε καιρούς δυσκολότατους.
Κάποιος μου μίλησε γιά αλήθεια λέγοντάς μου να μην την φοβάμαι. Θαρρώ πως τον έλεγαν άνεμο. ΄Η σύννεφο με παντελόνια.
[/quote]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Αν έχεις Ωροσκόπο Σκορπιό και Μεσουράνημα στο Λέοντα σημαίνει ότι προέρχεται από κάποιες "ισχυρές" ενσαρκώσεις. Ειδικά, το Μεσουράνημα στο Λέοντα σημαίνει ότι έχεις περάσει από τιμές και αξιώματα, από βασιλικές ενσαρκώσεις ! (Δεν είναι βέβαια το θέμα ανάλογο, αλλά πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει). Στις ασυνείδητές σου μνήμες, λοιπόν, κάπου υπάρχει ένας βασιλιάς, ένας ιππότης ! Άντε, τώρα, να συμβιβαστείς με κάτι κοινό και τετριμμένο (ειδικά στη συμπεριφορά). Νομίζω ότι έχεις και Αφροδίτη στον Τοξότη. Αν είναι έτσι, τότε θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί του χρόνου θα περάσει ο Δίας στον Τοξότη. Ο Δίας "πάνω" στην Αφροδίτη μας έρχεται περίπου κάθε δώδεκα χρόνια ! Και σε πληροφορώ ότι έρχεται με "τυχερό". Φθάνει να το δεις. Από προσωπική μελέτη, οι περισσότερες γνωριμίες που έχουν καταλήξει σε σοβαρή και καλή σχέση, έχουν προκύψει από αυτή την όψη. Μήπως άραγε το άλλο σου μισό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου ;
Φιλικά
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Από τότε τα όντα στη γη, ψάχνουν απελπισμένα το άλλο τους μισό... Γιατί νιώθουν μόνα, κενά, ότι κάτι τους λείπει...
Aπελπισμένα... δεν θα το έλεγα... ![]()
Πολλά ...ομως αυτά τα μισά βρέ παιδί μου.. πολλά..
και.. όλο μισά...![]()