ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Twilightfairy60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
karmaΜέλος
08/07/2005, 18:05:46
Αγαπητέ allzzaro

quote:

Aπελπισμένα... δεν θα το έλεγα...
Πολλά ...ομως αυτά τα μισά βρέ παιδί μου.. πολλά.. και.. όλο μισά...

Ολοκλήρωσε την άποψή σου !

Φιλικά

08/07/2005, 18:23:57
quote:
Ολοκλήρωσε την άποψή σου !

Μετά χαράς..

Λοιπόν.. σε οτι αφορά το απελπισμένα.. δεν νομίζω να χρειάζεται να ολοκληρώσω κάτι... το απελπισμένα που το βλέπεις αλλάζουμε τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα...και...συνεχίζω .. για το αλλο μισό..

quote:
Λέγεται πως κάποτε ο άνθρωπος ήταν ένα ερμαφρόδιτο ον...

quote:
Από τότε τα όντα στη γη, ψάχνουν απελπισμένα το άλλο τους μισό... Γιατί νιώθουν μόνα, κενά, ότι κάτι τους λείπει...

Εαν λοιπόν το εταιρον ήμισυ είναι προκαθορισμένο οπως το θέτεις και ... αλλάξουμε κάμποσες φορές σύντροφο .. πως θα ξέρουμε ποια απόλες ήταν το αλλο μισό...

Edited by - allzzaro on 08/07/2005 18:29:56

ΜηδείαΜέλος
08/07/2005, 18:33:27
Και αν το άλλο μισό είναι του ιδίου γένους?
08/07/2005, 18:36:56
quote:

Oύπς.. Του ιδίου γένους...?? αυτό δεν το σκέφτηκα... ε.. μισό είναι και αυτό .. μαζί με τα άλλα μισά.. να περιμένει τη σειρά του..

08/07/2005, 20:47:38
quote:

Αγαπητή μου Αφροδίτη

Αν έχεις Ωροσκόπο Σκορπιό και Μεσουράνημα στο Λέοντα σημαίνει ότι προέρχεται από κάποιες "ισχυρές" ενσαρκώσεις. Ειδικά, το Μεσουράνημα στο Λέοντα σημαίνει ότι έχεις περάσει από τιμές και αξιώματα, από βασιλικές ενσαρκώσεις ! (Δεν είναι βέβαια το θέμα ανάλογο, αλλά πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει). Στις ασυνείδητές σου μνήμες, λοιπόν, κάπου υπάρχει ένας βασιλιάς, ένας ιππότης ! Άντε, τώρα, να συμβιβαστείς με κάτι κοινό και τετριμμένο (ειδικά στη συμπεριφορά). Νομίζω ότι έχεις και Αφροδίτη στον Τοξότη. Αν είναι έτσι, τότε θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί του χρόνου θα περάσει ο Δίας στον Τοξότη. Ο Δίας "πάνω" στην Αφροδίτη μας έρχεται περίπου κάθε δώδεκα χρόνια ! Και σε πληροφορώ ότι έρχεται με "τυχερό". Φθάνει να το δεις. Από προσωπική μελέτη, οι περισσότερες γνωριμίες που έχουν καταλήξει σε σοβαρή και καλή σχέση, έχουν προκύψει από αυτή την όψη. Μήπως άραγε το άλλο σου μισό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου ;

Φιλικά

Κάρμα μου όντως το άλλο μου μισό βρίσκεται, δεν ξέρω αν είναι στο δρόμο ή εντός μου.
Δεν ξέρω.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

karmaΜέλος
08/07/2005, 23:53:53
Αγαπητέ allzzaro

Απαντώ πρώτα σε αυτό

quote:
Λοιπόν.. σε οτι αφορά το απελπισμένα.. δεν νομίζω να χρειάζεται να ολοκληρώσω κάτι... το απελπισμένα που το βλέπεις αλλάζουμε τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα

Φυσικό είναι να αλλάζουμε τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα αν δεν έχουμε βρει το άλλο μας μισό ! Και γι' αυτό βαριόμαστε εύκολα !

Και τώρα σε αυτό

quote:
Εαν λοιπόν το εταιρον ήμισυ είναι [b]προκαθορισμένο οπως το θέτεις και ... αλλάξουμε κάμποσες φορές σύντροφο .. πως θα ξέρουμε ποια απόλες ήταν το αλλο μισό...

Θα το ξέρουμε όταν κολλήσουμε ! Όταν δεν θα έχουμε την ανάγκη πια να ψάξουμε αλλού.

Φιλικά

karmaΜέλος
09/07/2005, 00:01:02
Αγαπητή Μηδεία

quote:

Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά ελπίζω να μη συμβεί !

Για να σοβαρευτούμε, το άλλο μας μισό ανήκει στο αντίθετό μας φύλο. Μπορεί, όμως, να μας έλξει ένα άτομο (του ίδιου φύλου) που ήμασταν ζευγάρι σε κάποια άλλη ζωή. Συνήθως, όμως, η έλξη αυτή είναι φιλική !

ΜηδείαΜέλος
09/07/2005, 18:47:16
quote:
Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά ελπίζω να μη συμβεί !

Φίλη μου , υπάρχει σχετικό τόπικ για το ομοφυλόφιλο έταιρον ήμισυ. Ειχα πάρει μέρος αλλά έφυγα τροχάδην.

09/07/2005, 18:51:49
quote:
Θα το ξέρουμε όταν κολλήσουμε ! Όταν δεν θα έχουμε την ανάγκη πια να ψάξουμε αλλού.

Tι είναι αυτό που προκαθορίζει το έταιρον ήμισυ?
Είναι το πεπρωμένο? Είναι γραφτό να βρεθεί?

Εαν είναι γραφτό να βρεθεί.. τότε θα πρέπει να είναι κοντά μας .. δίπλα μας .. ώστε ο καθένας μας να το βρίσκει εύκολα... ή υπάρχει κάτι που κανονίζει το να βρεθούν.. και αυτό το λέω για το λόγο οτι πολλά ζευγάρια δεν είναι κοντά... είναι πολύ μακριά.. και ομως.. οταν συναντιούνται ..γίνεται το ΚΛΙΚ..

karmaΜέλος
09/07/2005, 20:46:10
Αγαπητέ allzzaro

quote:
Tι είναι αυτό που προκαθορίζει το έταιρον ήμισυ?
Είναι το πεπρωμένο? Είναι γραφτό να βρεθεί?

Η ψυχή, μέσα από τα ατέλειωτα ταξίδια της στο χρόνο, μέσα από τις διάφορες ενσαρκώσεις της μπορεί να μην συναντήσει όλες τις φορές το άλλο της μισό. Μπορεί, όμως, να έχει επιλέξει να εξελιχθεί σε κάποιες ζωές της μέσα από τη στενή σχέση με μία άλλη ψυχή.

Έχω ακούσει σε αναδρομές ότι κάποιες ψυχές έψαχναν στις διάφορες ζωές τους το άλλο τους μισό και δεν το έβρισκαν πάντα. Ίσως αυτό να είχε επιλέψει να ενσαρκωθεί σε άλλη χρονική στιγμή για να ζήσει διαφορετικές εμπειρίες.

Θα σου πω μία ιστορία που άκουσα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Μία φίλη μου συνάντησε κάποτε έναν Ινδό που είχε το χάρισμα να διαβάζει το μέτωπο ! Της λέει, λοιπόν : Στην τάδε ηλικία θα γνωρίσεις κάποιον που θα είναι ...έτσι και έτσι. Αν δεν σχετιστείς μαζί του σε δύο χρόνια θα γνωρίσεις κάποιον άλλον που θα είναι ...έτσι και έτσι. Αν δεν προχωρήσεις μαζί του σε πέντε χρόνια θα γνωρίσεις έναν άλλον που θα είναι ...έτσι και έτσι. Και πάει λέγοντας...

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι γραμμένο μας να γνωρίσουμε κάποιες ψυχές και στο χέρι μας είναι αν θα προχωρήσουμε μαζί τους, αν θα σχετιστούμε σοβαρά ή όχι. Υπάρχει ελεύθερη επιλογή !

Αν δεν είναι γραμμένο μας να συναντήσουμε το άλλο μας μισό, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε μία ψυχή που μας "πάει" καλύτερα !

Φιλικά

09/07/2005, 21:01:00
quote:
Αν δεν είναι γραμμένο μας να συναντήσουμε το άλλο μας μισό, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε μία ψυχή που μας "πάει" καλύτερα

Μάλλον νομίζω οτι αυτό με το αλλο μισό .. ως αλλο μισό κομμάτι του εαυτού μας.. δεν ισχύει.. έτσι οπως ακριβώς τίθεται..

Τώρα για το να καταλήξουμε σε μία ψυχή που μας πάει καλύτερα... αυτό νομίζω οτι ακούγεται καλύτερα..

Deghar AdharkΜέλος
10/07/2005, 01:08:54
quote:
Φίλη μου , υπάρχει σχετικό τόπικ για το ομοφυλόφιλο έταιρον ήμισυ. Ειχα πάρει μέρος αλλά έφυγα τροχάδην.

και αυτο το λιγο που εκατσες παντως το ευχαριστιθηκα

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ανήσυχη7Μέλος
10/07/2005, 21:07:25
Φίλη ΚΑΡΜΑ αυτό που είπες στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ, με έβαλε σε σκέψεις. Δηλαδή, είναι πιθανότερο να γνωρίσεις το έτερον ήμισυ όταν ο συγκεκριμένος πλανήτης περάσει από αυτόν που έχεις την Αφροδίτη σου; Εγώ πότε δηλαδή θα το γνωρίσω αυτό το έρημο ήμισυ που έχω Αφροδίτη στον Καρκίνο; Θα κάνει σύντομα και καμιά στάση σε εμάς τις "ταλαίπωρες"; (αν παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος είμαι Υδροχόος ενώ το μεσουράνημά μου είναι στον Τοξότη).
Τώρα θα μου πεις αυτό είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε κι ίσως θα έπρεπε να πάω στο "Ζώδια, ταυτόχρονη επιρροή", αλλά αν μπορείς, και γνωρίζεις κι αν δεν σου είναι κόπος απάντησέ μου.

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

karmaΜέλος
11/07/2005, 00:46:29
Φίλη ανήσυχη7

Είναι αλήθεια ότι όταν ο διελαύνων Δίας κάνει στενή όψη με τη γενέθλια Αφροδίτη μας είναι πιθανό συναντήσουμε το έτερόν μας ήμισυ.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και άλλα σημεία που μας δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε σε μία καλή περίοδο σε αυτό τον τομέα. Π.χ. ο διελαύνων Δίας να κάνει στενή όψη με τη προοδευμένη μας Αφροδίτη ή να βρίσκεται στον Πέμπτο ή στον Έβδομο Οίκο μας. Επίσης, αυτό μπορεί να γίνει και με το διελαύνοντα Βόρειο Δεσμό κ.λ.π.

Μπορείς να επισκευτείς την ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr και να μας στείλεις την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να σου κάνουμε μία ανάλυση του ωροσκοπίου σου και κάποιες προβλέψεις.

Φιλικά

11/07/2005, 10:29:02
Κάρμα μου, βιώνω μία περίοδο που όλα είναι μπερδεμένα.Συγκεχυμένα. Κι άλλοτε άψογα καθαρά σαν νερά ποταμού. Κάπου λέω μέσα μου πως μοιάζω αρκετά με την κάρτα ΤΑΡΩ - ΑΡΜΑ. Ξεκινώ μία ξέφρενη κούρσα μπροστά. Με μία τρομακτική ώθηση. Ρόλος και στόχος μου να αποδειχθώ κυρία του οχήματός μου και να το ελέγχω ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να σκοτώνω τα άλογά μου και χωρίς να το φθείρω. Μαζί κι η γήινη δύναμή μου. Ας μου βγει σε καλό.

Σε χαιρετώ,

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

karmaΜέλος
11/07/2005, 14:20:42
Αγαπητή μου Αφροδίτη

quote:
Κάρμα μου, βιώνω μία περίοδο που όλα είναι μπερδεμένα.Συγκεχυμένα. Κι άλλοτε άψογα καθαρά σαν νερά ποταμού.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

Αχ, αυτός ο Πλούτωνας στον Τοξότη τι κάνει ! Μας έχει τρελάνει όλους ! Τον "έχω" και εγώ τετράγωνο με τον Ήλιο μου !

Τα αιτήματα του Πλούτωνα είναι να διώξουμε κάθε τι φθαρμένο και παλιό, άρρωστο και νοσηρό και να κάνουμε ένα καινούργιο και πιο υγιές ξεκίνημα !

Θέλει, όμως, πολύ κουράγιο αυτό !

Φιλικά

ανήσυχη7Μέλος
11/07/2005, 14:54:11
quote:

Φίλη ανήσυχη7

Είναι αλήθεια ότι όταν ο διελαύνων Δίας κάνει στενή όψη με τη γενέθλια Αφροδίτη μας είναι πιθανό συναντήσουμε το έτερόν μας ήμισυ.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και άλλα σημεία που μας δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε σε μία καλή περίοδο σε αυτό τον τομέα. Π.χ. ο διελαύνων Δίας να κάνει στενή όψη με τη προοδευμένη μας Αφροδίτη ή να βρίσκεται στον Πέμπτο ή στον Έβδομο Οίκο μας. Επίσης, αυτό μπορεί να γίνει και με το διελαύνοντα Βόρειο Δεσμό κ.λ.π.

Μπορείς να επισκευτείς την ιστοσελίδα μας www.greekastrology.gr και να μας στείλεις την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να σου κάνουμε μία ανάλυση του ωροσκοπίου σου και κάποιες προβλέψεις.

Φιλικά

Ευχαριστώ για την παραπομπή. Έστειλα mail. Ελπίζω να απαντηθεί.

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

seminaΜέλος
12/07/2005, 13:22:19
Ελεύθερη και από σήμερα ενήλικη..χαχα!!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

12/07/2005, 13:57:29
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

..

seminaΜέλος
12/07/2005, 14:14:49
quote:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

..

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο