ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

eViL61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
eViLΜέλος
03/12/2003, 15:04:57
Kαταρχην φιλοι μου καλησπερα σας...

Φιλη ΑΦΡΟΔΙΤΗ καλως ηρθες στον κοσμο του esoterica...
Να προσθεσω και εγω οτι η φιλτατη Darkangel_87 δεν ειναι το ατομο που μπορει να πιστευεις.
Ουτε αυτα που ειπε ηταν κακοβουλα...
Δευτερον εδω ηρθαμε να μιλησουμε και να συζητησουμε ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ...Επισης δεν ηρθαμε να μιλησουμε για τυροπιτες και αλλα τετοια...Μην χαλαμε τον υπεροχο κοσμο του forum για "ηλιθια" πραγματα...Εγινε μια παρεξηγηση...Ωρα να ληξει...ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν εθηξε κανεις τις γνωσεις σου...Οπως ειχε πει και ενα αλλο μελος καποια φορα.."οποιος φωναζει οτι ξερει ειναι αυτος που πραγματικα δεν εχει ιδεα"...Και αυτο ειναι συμβουλη...

Καλη συνεχεια και οχι αλλου τετοιου ειδους παρεξηγησεις...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...
03/12/2003, 17:14:48
quote:

quote:

ΕΤΩΝ 27, ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ -ΜΙΛΑΩ 3 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ

ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΛΟΙΠΟΝ. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΕΣΤΑ Η ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΚΑΝΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΑΦΩΝΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΔΙ ΡΟΚΑΣ? ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ESOTERICA ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ...

(ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ FORUMS...)

KI ΕΓΩ... ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ? Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ. ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΓΕΡΝΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΙ ΞΑΝΘΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...
ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΟΣΤΑ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

nicoleΜέλος
03/12/2003, 17:54:05
Ούτε σελίδα που ασχολείται με τη μαγειρική είμαστε (οι περισσότερες γυναίκες μαγειρεύουν),ούτε υπάρχει λόγος να αναφέρουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας.
Εδώ βρισκόμαστε για να συζητήσουμε και φυσικά είμαστε όλοι ΙΣΑΞΙΟΙ.

03/12/2003, 18:45:19
Καλησπερα σας.

Διαβασα απο την αρχη οτι ειπε το μελος Αφροδιτη και θα ηθελα να την ρωτησω,με κατ'εξοχην φιλικη διαθεση,το εξης :
Πως ειναι δυνατον να μπορεσεις να μεινεις σε ενα χωρο που γινεται ανταλλαγη αποψεων, οταν μπαινεις με την σιγουρια οτι ο αλλος δεν σε βλεπει με καλο ματι και οτι το μονο(κατα εσενα) που θελει ειναι να αμφισβητησει οτιδηποτε λες?
Απο οτι ειδα να γραφεις εχεις πολλες γνωσεις(δεν ξερω σε τι),και ολοι θελουμε να τις μοιραστεις μαζι μας.
Ισως ειναι το τρακ του νεου που σε εκανε να αντιδρασεις ετσι,ισως ειναι κατι αλλο..δεν ξερω,απλα θα ηθελα να σου πω κατι,με καθε φιλικη διαθεση.
Το να βλεπει κανεις παντου αντιπαραθεσεις και οτι ολοι θελουν να του την πουν ,σε τελικη αναλυση ,ειναι κατι που βλαπτει μονο τον εαυτο του.Κανεις δεν εχει την προθεση να μειωσει καποιο νεο μελος,εφοσον δεν ξερει τι μπορει να προσφερει και τι οχι,(αυτο ισως γινει οταν θα εχουν ανταλλαχτει αποψεις σε καποιο θεμα και δυο η περισσοτερα μελη διαφωνουν μεταξυ τους),αλλα αποκλειεται να συμβει σε καποιο νεο μελος.
Ισως θα επρεπε να δεις πιο διαλλακτικα την αποψη του αλλου(του οποιουδηποτε αλλου και οχι μονο της Μελαχροινης Αγγελου), και μετα με την λογικη να πεις οτι δεν τιθεται θεμα να θελει να με προσβαλει ο αλλος εφοσον δεν με ξερει.

Καλη συνεχεια να εχεις σε οτι και να αποφασισεις να κανεις,ειτε συνεχισεις ,ειτε αποχωρησεις.

katiaΜέλος
03/12/2003, 20:30:38
ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΙΑ.

03/12/2003, 21:35:24
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του esoterica!!!
Αγαπητη Αφροδιτη απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι πρεπει να εισαι και δυναμικη κοπελλα,οποτε εαν ειναι ετσι μην αφηνεις κανεναν για καμια περιπτωση να σε κανει να σταματησεις αυτο που πας να ξεκινησεις (και δεν μιλαω μονο για το site!) Κι εγω εχω δεχτει διαφορες γνωμες αλλων μελων που δεν μου αρεσουν ή που ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λεω,αυτο ειναι φυσικο γιατι ο καθενας εδω λεει την γνωμη του!!

Darkangel_78Μέλος
03/12/2003, 22:48:01
Καλησπέρα σας όλους.
Έγινε πολλή φασαρία για μία και μόνο λέξη: αντιγράφω.
Για να δικαιολογήσω λοιπόν την επιλογή της επίμαχης λέξης,θέτω υπ'όψη σας τα παρακάτω:

1) Αντιγράφω αποσπάσματα μηνυμάτων του μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ από το θέμα "ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ":

quote:
Από ΑΦΡΟΔΙΤΗ:
ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?
ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ [ΦΩΤΑ], ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΒΡΟΧΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

quote:
Από Darkangel_78:Γειά σας!
Φίλτατη ΑΦΡΟΔΙΤΗ, από ποιό βιβλίο αντέγραψες αυτό το απόσπασμα? (Μήπως είναι "Οι προφητείες των πυραμίδων" του ΜΑΧ ΤΟΤΗ?)
Καλό θα ήταν να παραθέτουμε τις πηγές από όπου αντλούμε πληροφορίες ώστε να μπορούν κι άλλοι φίλοι να ψάξουν για στοιχεία.
Θα πρότεινα επίσης να χρησιμοποιήσετε την "Aναζήτηση!" διότι υπάρχουν ήδη αρκετά θέματα αφιερωμένα στις αιγυπτιακές (και όχι μόνο) πυραμίδες, που αριθμούν πολλές σελίδες και πληθώρα αναφορών!Ευχαριστώ!

quote:
Από ΑΦΡΟΔΙΤΗ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. -ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ- ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ -ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΕΤΣΙ- ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Προσέξτε την ερώτησή μου στην αρχή και την προτροπή στο τέλος του μηνύματος.

2) Και για όσους ενδιαφέρονται ακόμα,αντιγράφω το παρακάτω απόσπασμα από το βιβλίο "Η άγνωστη ιστορία των ανθρώπων" του Robert Charroux, Εκδόσεις Ν.Ράπτης:

Αν δεν υπάρχει καμία ομοιότητα μεταξύ του μηνύματος της Αφροδίτης και του βιβλίου,ζητώ συγνώμη για την άστοχη επιλογή της λέξης αντιγράφω.Τελικά το λάθος ήταν ότι θυμόμουν άλλο βιβλίο!

Δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη αν και εφόσον σφάλλω,το έχω αποδείξει εντός και εκτός forum.
Τον τίτλο του θέματος,τα υπόλοιπα μηνύματα της νέας φίλης και τους χαρακτηρισμούς που αφήνει προς το πρόσωπό μου αλλά και το ειρωνικό ύφος της,θα τα αφήσω ασχολίαστα.Χαρακτηρίζουν τη συγγραφέα των,αν και ελπίζω να ήταν λεκτικό ατόπημα.Η παρεξήγηση (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί απλούστερα και ομαλότερα.
Η επιλογή της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ να παραμείνει ή όχι στο Esoterica,θα είναι απόλυτα σεβαστή.
Από την πλευρά μου,δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στο θέμα.Απάντησα μόνο και μόνο γιατί έγινε (άδικη κατά τη γνώμη μου) αναφορά στο πρόσωπό μου.Αν η φίλη δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια,προτείνω να κλειδωθεί το θέμα.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την ως τώρα συμμετοχή τους στην κουβέντα.
Καλό σας βράδυ.

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

03/12/2003, 23:29:36
It's nice to have you back !(κάτοχος Lower Certificate)

"Τάδε έφη h κουτσομπόλα Avallon "

Edited by - Avallon on 03/12/2003 23:34:21

04/12/2003, 02:20:08
quote:
ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΓΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΟΡΓΗ.

Εκτός απο τον εαυτό σου, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να πιστέψουν σε σένα αρκεί να τους δείξεις μέρος απο τον όμορφο εσωτερικό σου κόσμο.
Είμαστε λίγοι αλλά μπορούμε να αναζητούμε πάντα γιατί πάντα θα γεννιώμαστε στο τέλος χαμηλών στιγμών-όπως αυτή τη στιγμή, που είσαι ένας καινούργιος άνθρωπος και φαίνεται...ακτινοβολεί.
---
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΛΟΙΠΟΝ. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΕΣΤΑ Η ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΚΑΝΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΕΡ ΣΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΑΦΩΝΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΔΙ ΡΟΚΑΣ? ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Κοίτα να δείς που διάλεξες τα αγαπημένα μου φαγητά...
Και όχι τίποτα άλλο αλλά τρώω λίγο, συμφέρω

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

04/12/2003, 02:35:50
quote:
ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΓΑΝΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ [ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ] ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.

Ε, Αφροδιτούλα, άμα κατάγεσαι από τα Χανιά με Μικρασιάτικες ρίζες, είμαστε και πατριώτισσες!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

04/12/2003, 09:27:27
quote:

Kαταρχην φιλοι μου καλησπερα σας...

Φιλη ΑΦΡΟΔΙΤΗ καλως ηρθες στον κοσμο του esoterica...
Να προσθεσω και εγω οτι η φιλτατη Darkangel_87 δεν ειναι το ατομο που μπορει να πιστευεις.
Ουτε αυτα που ειπε ηταν κακοβουλα...
Δευτερον εδω ηρθαμε να μιλησουμε και να συζητησουμε ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ...Επισης δεν ηρθαμε να μιλησουμε για τυροπιτες και αλλα τετοια...Μην χαλαμε τον υπεροχο κοσμο του forum για "ηλιθια" πραγματα...Εγινε μια παρεξηγηση...Ωρα να ληξει...ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν εθηξε κανεις τις γνωσεις σου...Οπως ειχε πει και ενα αλλο μελος καποια φορα.."οποιος φωναζει οτι ξερει ειναι αυτος που πραγματικα δεν εχει ιδεα"...Και αυτο ειναι συμβουλη...

Καλη συνεχεια και οχι αλλου τετοιου ειδους παρεξηγησεις...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝ ΘΕΣ...ΕΝΑ ΑΜΥΔΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΛΥΠΗΡΟ Η ΑΝΟΗΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.
ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

04/12/2003, 09:31:29
quote:

Ούτε σελίδα που ασχολείται με τη μαγειρική είμαστε (οι περισσότερες γυναίκες μαγειρεύουν),ούτε υπάρχει λόγος να αναφέρουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας.
Εδώ βρισκόμαστε για να συζητήσουμε και φυσικά είμαστε όλοι ΙΣΑΞΙΟΙ.

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΞΙΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

04/12/2003, 09:49:21
quote:

Καλησπέρα σας όλους.
Έγινε πολλή φασαρία για μία και μόνο λέξη: αντιγράφω.
Για να δικαιολογήσω λοιπόν την επιλογή της επίμαχης λέξης,θέτω υπ'όψη σας τα παρακάτω:

1) Αντιγράφω αποσπάσματα μηνυμάτων του μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ από το θέμα "ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ":

quote:
Από ΑΦΡΟΔΙΤΗ:
ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?
ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ [ΦΩΤΑ], ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΒΡΟΧΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

quote:
Από Darkangel_78:Γειά σας!
Φίλτατη ΑΦΡΟΔΙΤΗ, από ποιό βιβλίο αντέγραψες αυτό το απόσπασμα? (Μήπως είναι "Οι προφητείες των πυραμίδων" του ΜΑΧ ΤΟΤΗ?)
Καλό θα ήταν να παραθέτουμε τις πηγές από όπου αντλούμε πληροφορίες ώστε να μπορούν κι άλλοι φίλοι να ψάξουν για στοιχεία.
Θα πρότεινα επίσης να χρησιμοποιήσετε την "Aναζήτηση!" διότι υπάρχουν ήδη αρκετά θέματα αφιερωμένα στις αιγυπτιακές (και όχι μόνο) πυραμίδες, που αριθμούν πολλές σελίδες και πληθώρα αναφορών!Ευχαριστώ!

quote:
Από ΑΦΡΟΔΙΤΗ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ. -ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ- ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ -ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΕΤΣΙ- ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Προσέξτε την ερώτησή μου στην αρχή και την προτροπή στο τέλος του μηνύματος.

2) Και για όσους ενδιαφέρονται ακόμα,αντιγράφω το παρακάτω απόσπασμα από το βιβλίο "Η άγνωστη ιστορία των ανθρώπων" του Robert Charroux, Εκδόσεις Ν.Ράπτης:

Αν δεν υπάρχει καμία ομοιότητα μεταξύ του μηνύματος της Αφροδίτης και του βιβλίου,ζητώ συγνώμη για την άστοχη επιλογή της λέξης αντιγράφω.Τελικά το λάθος ήταν ότι θυμόμουν άλλο βιβλίο!

Δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη αν και εφόσον σφάλλω,το έχω αποδείξει εντός και εκτός forum.
Τον τίτλο του θέματος,τα υπόλοιπα μηνύματα της νέας φίλης και τους χαρακτηρισμούς που αφήνει προς το πρόσωπό μου αλλά και το ειρωνικό ύφος της,θα τα αφήσω ασχολίαστα.Χαρακτηρίζουν τη συγγραφέα των,αν και ελπίζω να ήταν λεκτικό ατόπημα.Η παρεξήγηση (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί απλούστερα και ομαλότερα.
Η επιλογή της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ να παραμείνει ή όχι στο Esoterica,θα είναι απόλυτα σεβαστή.
Από την πλευρά μου,δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στο θέμα.Απάντησα μόνο και μόνο γιατί έγινε (άδικη κατά τη γνώμη μου) αναφορά στο πρόσωπό μου.Αν η φίλη δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια,προτείνω να κλειδωθεί το θέμα.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την ως τώρα συμμετοχή τους στην κουβέντα.
Καλό σας βράδυ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΙΣΩΣ ΗΜΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ ΚΑΙ ΟΞΥΘΥΜΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ.
ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ.
ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

04/12/2003, 09:58:48
quote:

ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

04/12/2003, 10:00:08
quote:

quote:
ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΩ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΓΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΟΡΓΗ.

Εκτός απο τον εαυτό σου, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να πιστέψουν σε σένα αρκεί να τους δείξεις μέρος απο τον όμορφο εσωτερικό σου κόσμο.
Είμαστε λίγοι αλλά μπορούμε να αναζητούμε πάντα γιατί πάντα θα γεννιώμαστε στο τέλος χαμηλών στιγμών-όπως αυτή τη στιγμή, που είσαι ένας καινούργιος άνθρωπος και φαίνεται...ακτινοβολεί.
---
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Κοίτα να δείς που διάλεξες τα αγαπημένα μου φαγητά...
Και όχι τίποτα άλλο αλλά τρώω λίγο, συμφέρω

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

04/12/2003, 10:07:18
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ.
ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ωραία είσαι!!!!!!
Στην αρχή φωνάζεις γιατί σου φέρθηκαν άσχημα και διατυμπανίζεις ότι θα φύγεις....
Μετά ξανάρχεσαι και με ύφος εκατό καρδιναλίων δηλώνεις ότι είσαι πρώτη και μορφωμένη και τους γράφεις όλους....
Όταν η Darkangel σε στέλνει κανονικά, γυρνάς και λες: "ΑΧ ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ" "ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ" και πουθενά ένα συγνώμη που μας τα έπρηξες δύο μέρες τώρα.
Δεν παίρνεις το κουβαδάκι σου να πας σε καμιά άλλη παραλία;
Εκεί προς Λετονία ξέρω ένα καραγκιόζη να σε ψυχαγωγήσει...

04/12/2003, 11:00:41
quote:

quote:
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ.
ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ωραία είσαι!!!!!!
Στην αρχή φωνάζεις γιατί σου φέρθηκαν άσχημα και διατυμπανίζεις ότι θα φύγεις....
Μετά ξανάρχεσαι και με ύφος εκατό καρδιναλίων δηλώνεις ότι είσαι πρώτη και μορφωμένη και τους γράφεις όλους....
Όταν η Darkangel σε στέλνει κανονικά, γυρνάς και λες: "ΑΧ ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ" "ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ" και πουθενά ένα συγνώμη που μας τα έπρηξες δύο μέρες τώρα.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΙΓΕΙ.
ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΟΜΟΙ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
ΑΙΣΧΟΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

drumx13Μέλος
04/12/2003, 12:35:18
αν φερω εδω ενα βιβλιο και το σχολιασουμε αυτο δεν ειναι αντιγραφη.

Αν ομως πω οτι το εγραψα ο ιδιος και φανερωθω τοτε αυτο ειναι ανωριμωτητα

και καλο ειναι που η αφροδιτη πηρε αυτο το μαθημα διοτι ετσι δεν θα το ξανακανει

απο εκει και περα εφοσον η ιδια προσπαθει να επανορθωσει και εμφανιζεται σχεδον απολογουμενη
καλο ειναι καποια μελη να της δωσουν το δικαιωμα να διατηρησει την αξιοπρεπεια της

το να την πατησουμε τωρα που ειναι κατω δεν ειναι εσωτερισμος
ειναι χαιρεκακια

και δειχνει ατομα με απωθημενα

απο την αλλη καλη μου darkangel
εσυ και μονο εσυ μπορεις να δωσεις χειρα βοηθειας στην αφροδιτη αυτην την στιγμη
και θα ηταν πολυ ωριμο ...να το κανεις
παρολα οσα σου εσουρε

τουλαχιστον αν τελικα φυγει να φυγει με τις καλυτερες εντυπωσεις και οχι ως ανεπυθυμητη διωγμενη κλπ κλπ

Αφροδιτη καλο ειναι να μεινεις αλλα αν θελεις να φυγεις

feel free
ο τροπος για να ξαναμπεις οποτε θελεις ειναι ενας login

μπορεις επισεις να ξαναμπεις ως νεο μελος με αλλο nickname και e mail(τα καλα της τεχνολογιας ) και ουτε γατα ουτε ζημια
πλην του admin που θα του σηκωθει η τριχα αν το διαβασει....

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Darkangel_78Μέλος
04/12/2003, 14:01:15
quote:

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ.
ΤΙ ΛΕΣ?
ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ούτε και γω το επιθυμώ να συνεχιστεί το παρόν τόπικ,εφόσον η συζήτηση έχει ουσιαστικά λήξει.Το θέμα της παραμονής σου εδώ είναι δική σου και μόνο επιλογή.Κανείς δεν είναι εδώ επειδή έτσι θέλουν οι άλλοι! Είμαστε όλοι εδώ γιατί το θέλουμε εμείς.

Σημασία έχει να αποφασίσεις με καθαρό μυαλό και καθαρή καρδιά.
Αν τελικά μείνεις,θα σε καλοσωρίσω ξανά,για να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς παρεξηγήσεις αυτή τη φορά!

Darkangel_78Μέλος
04/12/2003, 14:05:27
quote:
Ωραία είσαι!!!!!!

Συγγνώμη για τη δευτερολογία...
Φίλε ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ τώρα είδα το μήνυμά σου...
Φαίνεται δεν έχεις καταλάβει ότι η πόλωση και η μνησικακία δε χωράνε εδώ...ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να χωράνε.Ας δώσουμε όλοι το παράδειγμα της συμφιλίωσης.
Και με το μήνυμά μου δεν είχα σκοπό να "στείλω" κανέναν,απλώς να δικαιολογήσω την άποψή μου,κάτι που άλλωστε κάνω πάντα!