ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΥΡΙΑ DARKANGEL ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

eViL61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
04/12/2003, 14:31:33
To παρόν τόπικ επιτέλεσε το σκοπό του και θα αυτοκαταστραφεί στα επόμενα δευτερόλεπτα 10, 9 ...8...7...6...
Λουκέτο admin γρήγορααααααααα...

"Τάδε έφη Avallon"
04/12/2003, 14:58:55
Παρακολουθώ το θέμα μερικές μέρες τώρα...
Αντιγραφή είναι φίλη μου Αφροδίτη είτε έχεις μπροστά το βιβλίο με το απόσπασμα, είτε έχεις το απόσπασμα που διάβασες καπότε, στο μυαλό σου. Είτε το μεταφέρεις αυτούσιο, είτε με τα δικά σου λόγια.
Πολύ απλά, αυτές δεν είναι δικές σου σκέψεις-ανακαλύψεις, αλλά κάποιων άλλων.
Ολοι μας χρησιμοποιούμε την δουλειά άλλων, για να την μελετήσουμε ή για να στηρίξουμε την δική μας άποψη. Και καλό είναι να αναφερόμαστε πάντα στις πηγές μας, γιατί αν δεν το κάνουμε από μόνοι μας, θα μας το ζητήσει κάποιος άλλος και πολύ καλά θα κάνει!

Ακόμα και στις σπάνιες περιπτώσεις που το μυαλουδάκι μας κατεβάζει μια "καινοτόμο" ιδέα, συνήθως και αυτή στηρίζεται σε μία ήδη υπαρκτή έρευνα ή θεωρία (άλλων), την οποία εμείς προσεγγίζουμε από διαφορετική γωνία. Ακόμα και σε αυτήν εδώ την περίπτωση είναι απαραίτητο να παρουσιάσουμε τις πηγές που χρησιμοποιήσαμε για να φτάσουμε σε αυτήν την διαφορετική ερμηνεία, η οποία έχει την προσωπική μας σφραγίδα.
Μόνο αυτοί που κάνουν "πρωτογενή έρευνα" (κυρίως πρακτική) μπορούν να ανακοινώσουν κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτότυπο και να έχουν το "απόλυτο" copyright γι αυτό που ανακοινώνουν.

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΔΙΓΕΝΗΣΝέο Μέλος
04/12/2003, 16:34:00
dimiourgithike ena thema,i afroditi telika eide oti antedrase ypervolika kai lythike to provlima epeita kai apo tin poly swsti stasi ths darkangel_78 kai kapoiwn allwn melwn pou prospathisan na "swsoun" thn katastash.
to na petagontai omws tritoi na eirwneyontai kai na kanoun kai ypodeikseis nomizw itan anepitrepto.edeiksan merikoi na goustaroun thn fasaria kai to mono pou kataferan itan na ksanadimiourgisoun to provlima.

kati gia tin afroditi : einai logiko se ena forum kapou na neyriazeis(neyriazoume genika) me osa diavazeis(diavazoume)kai den sou aresoun i diafwneis.epeidh h fygh den einai lysh,frontise na diatireis tin psyxraimia sou.kerdismeni tha vgeis sto telos...
kapoios pou katalave oti to na feygeis apo kati pou sou aresei einai lathos.
tin kalimera mou se olous

04/12/2003, 16:45:09
Πολύ σωστά θέτεις το θέμα φίλη Ostria.

Η ιδέα...
Μια λέξη που μεταχειριζόμαστε και φοράμε όλοι μας τόσο συχνά, νομίζοντας ότι είναι δική μας και μόνο.

Κι όμως, το να είχαμε κάποια στιγμή μία ιδέα, η οποία θα είχε κατεβεί "εξ'ουρανού" στο κεφάλι μας, είναι ένα τόσο σπάνιο φαινόμενο, όσο και θαυμαστό. Και σε αυτήν όμως την περίπτωση, την περίπτωση της έμπνευσης, η ιδέα, δεν μας ανήκει. Μπορεί να έχει εκδηλωθεί στο νου μας, σαν μία αντανάκλαση αρχετυπικών ιδεών, που υπάρχουν στο ανώτερο νοητικό επίπεδο (και όχι μόνο).

Θα γυρίσω στο θέμα της φίλης Αφροδίτης τώρα:
Με έχεις μπερδέψει κάπως με τις αντιδράσεις σου. Τη μια στιγμή αποδέχεσαι τη φιλική διάθεση των μελών και δίχνεις όρεξη να λυθεί η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε, και αμέσως μετά αρπάζεσαι από τα λόγια κάποιου, και αφοριστικά τα βάζεις πάλι με όλους μας.

quote:
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ.

Δηλαδή, αν εσύ προσβλήθηκες από κάποιον και τα βάζεις με όλους μας, εμείς οι όλοι δεν προσβαλλόμαστε με τον τρόπο αυτό;
Υπάρχει νόημα τελικά να αναλωνόμαστε σε τέτοιου είδους "σούπα-μούπες";

Αρχισες να γράφεις κάποια θέματα, και οι τοποθετήσεις σου ήταν μέσα στα πλάισια του κοινώς αποδεκτού. Εδωσες αφορμή για τη δημιουργία κάποιων συζητήσεων (εννοώ ότι άνοιξες κάποια τόπικ, οπότε "γέννησες" τα εκεί θέματα συζήτησης). Γιατί λοιπόν δεν συνεχίζεις τις συζητήσεις αυτές;
Σου είπα και στο άλλο τόπικ που έχεις ανοίξει, να έχεις τις κεραίες σου στραμμένες στην καλή προαίρεση και την αγάπη.
Θυμάσαι την απάντησή σου;

quote:
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.

Δεν έχω τίποτε άλλο προσωπικά να προσθέσω, εκτός αν έχεις εσύ.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

coperroloΜέλος
04/12/2003, 17:35:57
Παράθυρα στη Στεφανίδου κατάντησε... πάνω που λες ότι ηρεμήσανε κάποιος κλωτσάει και τσουπ, σκάει μύτη ένα καινούριο topic. Δε λέω καλό είναι να ξεσπάμε, ακόμα κι'εδω μέσα, αλλά περιορίστε το. Άσε που το ένα topic το διαβάζεις και πιο άνετα, ακόμα και αν έχει πολλές σελίδες, απ'το να ψάχνεις να βρείς διαφορετικά θέματα (που περιέχουν το ίδιο θέμα).
Στη χειρότερη τραβάμε και ένα καινούριο login και έτοιμο το συγχωροχάρτι του πάπα. Reset και προχωράμε.

My Karma ran over your Dogma

NOMIMONΜέλος
04/12/2003, 18:41:13
γμτ...
πάνω που θα μαθαίναμε και καμμιά καινούργια συνταγή... την πρόγγηξαν πάλι.

04/12/2003, 19:55:00
Αν υποψιαστώ ότι το τόπικ αυτό θα φτάσει και 3η σελίδα...

"Τάδε έφη Avallon"
LogicalΜέλος
05/12/2003, 05:53:49
Εμένα μου έκανε εντύπωση η μνήμη της Αφροδίτης!

Logical

05/12/2003, 09:20:07
quote:
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΙΓΕΙ.
ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΟΜΟΙ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
ΑΙΣΧΟΣ.

Πάλι τα ίδια!!!
Αφού κανένας δεν σε θίγει γιατί έγραψες εκατό φορές τις λέξεις ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΙΣΧΟΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΝΤΡΟΠΗ......
Φαντάσου να θιγόσουν κιόλας....
Πάντως εγώ πιστέυω ότι έχεις μεγάλη αξία σαν άνθρωπος και δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεσαι και να κλαψουρίζεις για να αποκτήσεις αξία....
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Και οι άλλοι συνεχίζουν να παίζουν μαζί σου και να θεωρούν εμένα σκληρό.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.....

XAMENOSΝέο Μέλος
05/12/2003, 15:36:07
ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ.
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣωΤΕΡΙΚΑ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΠΡΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ

Edited by - XAMENOS on 05/12/2003 15:40:19

rizitisΜέλος
27/08/2005, 21:23:57
ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΤΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΑΚΟΥ ΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

κριμα τα μουστακια μου

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

27/08/2005, 22:16:31
Ντομάτα ε;!
Σου ήρθε κάπως έτσι; χεχε

Αχμ... Εγώ βγήκα φράουλα! (δεν είναι κακό!)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

InvaderΜέλος
27/08/2005, 22:43:32
Και εγώ φράουλα βγήκα...Τώρα αυτό είναι καλό?

''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''

rizitisΜέλος
27/08/2005, 22:50:25
βρε παιδια ριζιτης που φοραει μαυρο πουκαμισο
να βγει τοματα δεν ειναι κριμα

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

27/08/2005, 23:49:41
well, μπανανα, τουλαχιστον εχω χιουμορ... δε λεει αν εχω και μεγαλη.... μπανανα, αυτο μαλλον εννοειτε αφου ειμαι μπανανα... ελα, σεμνα!

Deghar AdharkΜέλος
28/08/2005, 00:08:38
με βνγαλε λεμονι.δεν ξερω γιατι.λεει οτι αφηνω μια ξινη μυρωδια στο στομα αλλα δεν με πολυ νοιαζει.

28/08/2005, 00:42:11
Εμένα με έβγαλε μπανάνα κι ο εχθρός μου είναι το λεμόνι....
Deghar, πρόσεξε!!!!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

28/08/2005, 09:57:00
Μπανάνα με έβγαλε. Ελπίζω εύγευστη και γλυκύτατη.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

28/08/2005, 10:43:27
Κι εγώ Λεμόνης Λεμονόπουλος είμαι... τώρα μη ρωτάτε το γιατί....

Είπαμε μ'αρέσει το λεμόνι (ιδίως στα ψητά της σχάρας!)
μ'αρέσει και η λεμονάδα Έψα,

αλλά να βγω και "ξινός" και "κιτρινιάρης" δεν το περίμενα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

MercuryΜέλος
28/08/2005, 12:13:12
Και εγώ άκαρδος και ξυνός Λεμόνης βγήκα...Τουλάχιστον είμαι πολύ ωφέλιμος για την υγεία...χαχχαχαχαχχα

"... there's a difference between knowing the path and walking the path". ...