ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμπειρίες σχετικές με "ανεξήγητα" φαινόμενα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εμπειρίες σχετικές με "ανεξήγητα" φαινόμενα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vampi67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
VampiΝέο Μέλος
13/05/2009, 13:39:12
polles fores vlepw an8rwpous ston dromo kai meta e3afaniozonati..h exei tuxei na akouw kapoion na me kalei na paw mazi tou..den apanthsa....
h auto pou ginetai poles fores otan eimai monh mou sto spiti noiw8w thn parousia kapoiou atomou polu entonh alla kneis den einai ekei.,h akoma oatn peftw gia upno vlepw pws kapoia ontothta mporw na thn pw uparxei sthn porta tou dwmatiou....kai ekei einai pou fovamai polu..alla eimai sigourh den exei na kanei sxesh me thn mora..alla skeftomai mhpws ola auta exoun na kanoun sxesh me to oti h progiagia mou eixe elafri iskio??den 3erw..gia peite kamia idea//

mikoulaki mou

13/05/2009, 16:18:18
τις εφηβείας είναι θα περάσει ελάττωσε και τις ταινίες τρόμου και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα
13/05/2009, 17:57:01
Τι εννοείς λέγοντας η προγιαγιά σου είχε ελαφρη ισκιο?
Οι άνθρωποι π βλέπεις κ εξαγανίζονται πώς είναι?
Πού εμφανίζονται, και σε τι περίσταση.
Επίσης θα σου ζητήσουν οι διαχειριστές να γράφεις σε ελληνικά οπότε έχετο υπόψη σου.
Το αν είναι "σύμπτωμα της εφηβείας" θα δείξει. Εγω δεν έχω ακούσει κανα τέτοιο "σύμπτωμα".Για να δούμε...

quote:
epishs twra pou to 8umh8hka mia fora meta apo mia suzhthsh me thn mana mou kai ligo klama ka8ws eixa pesei gia upno kai hremhsa enoiwsa kapws perierga na to pw,,htan kati meta3u upnou kai 3upniou den mporw na to prosdiorisw alla enw eimoun se ekeino ton lu8argo san na 3upnhsa kai enoi8a ta panta enoiw8a pws koimomoun kati pou den to exw 3ananoiwsei kai metra 3era8hka..gia phte ti na htan auto??

Αυτό είναι άλλη κατασταση έχει να κάνει με το να αποκτας συνείδηση καθώς κοιμάσε, μέσα στο όνειρο σου ας πούμε και όντως γνωρίζεις οτι κοιμάσαι και σκέφτεσαι όπως και όταν είσαι ξύπνιος.Αυτό θα το κοιτάξεις στο θέμα "Αστρική προβολή"(κάνε αναζητηση πανω αριστερά). Έχουμε ήδη μιλήσει για αυτο στις τελευταίες σελίδες του "Αστρική προβολή μέρος 3ο". Ψάξε και μάθε.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/05/2009 18:04:19

13/05/2009, 20:50:52
Vampi θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους .

Αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορείς από το συγκεκριμένο λινκ να ενημερωθείς ώστε να βρεις κάποια λύση .

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

Σ΄ευχαριστώ .

18/05/2009, 09:43:03
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ti einai auta? ΣΕ Εμπειρίες σχετικές με "ανεξήγητα" φαινόμενα.

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
18/05/2009, 11:13:56
Ψυχολογικά είναι όλοι μας έχουμε τέτοιες κακές εμπειρίες ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες.
12/06/2005, 21:36:02
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΤΟ ΒΙΩΝΩ.
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΥΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ:
ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΔΙΑΓΡΑΦΩ.
ΠΡΟΧΩΡΩ.
ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΣΕ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΥΜΗΣΕΣ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ -ΑΝΤΙΟ- ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕ ΛΙΓΟ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕ;
ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ.ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deva_ParinitoΜέλος
12/06/2005, 22:30:32
quote:
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ;

Με την ίδια δύναμη που θα κλείσεις μία πόρτα, με την ίδια δύναμη να ανοίξεις και μία άλλη. Δεν έχει σημασία η ευκολία ή η δυσκολία, να το θυμάσαι αυτό. Το "μην αλλάξεις", που είπες κάπου, εφάρμοσέ το πρώτα σε σένα. Μην αλλάξεις δηλ. τον τρόπο που ανοιγοκλείνεις τις πόρτες στην ζωή σου. Να είσαι δηλ. ο εαυτός σου, είτε ανοίγεις, είτε κλείνεις μία πόρτα.

Μην επιστρέφεις στο παρελθόν. Δεν υπάρχει. Είναι νεκρό. Μην κλαις γι΄αυτό. Επειδή λες "αδάκρυτα", γι' αυτό στο λέω...

Ό,τι πέρασε, περνάει / μα μπορεί ν' αναστηθεί...

Συμβαίνει, δεν λέω. Μην εστιάζεις όμως την προσοχή σου στο ό,τι μπορεί να αναστηθεί, μην εμμένεις εκεί. Αν περιμένεις σε όλη σου την ζωή να αναστηθεί, μπορεί να μην το δεις να γίνεται ποτέ. Που πήγε τότε όμως η ζωή σου ?

Μην ταλαιπωρείς γλυκιά μου το νου σου με τέτοια διλλήματα. Είναι τρικ. Στο λέω, και πες με όπως θέλεις, γιατί αυτο-δηλητηριάζεσαι ?

"ΘΑ ΖΗΣΩ"

Μην απογοητεύεις τους ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα. Για να δούμε τι εννοείς με την λέξη "ζωή"...

Deva

Edited by - Deva_Parinito on 12/06/2005 22:42:38

13/06/2005, 01:10:48
εγώ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ...ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ...ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.

Deva_Parinito

quote:
Αν περιμένεις σε όλη σου την ζωή να αναστηθεί, μπορεί να μην το δεις να γίνεται ποτέ. Που πήγε τότε όμως η ζωή σου ?

ΑΠΛΑ...ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.

..

ixwrΜέλος
13/06/2005, 02:55:11
quote:
Μην επιστρέφεις στο παρελθόν. Δεν υπάρχει. Είναι νεκρό. Μην κλαις γι΄αυτό. Επειδή λες "αδάκρυτα", γι' αυτό στο λέω...

καποτε ομως δεν σε συναντα το παρελθον σου?

με το μην επιστρεφεις συμφωνω....αλλα νομιζω υπαρχει και πολυ μαλιστα

θείτσαΜέλος
13/06/2005, 03:05:32
ixwr:Κάποτε όμως δεν σε συναντά το παρελθόν σου;

Μάλλον οχι αν προχωράς σταθερά και ανοδικά.Αν το κάνεις αυτό τότε ποιος ο λόγος να κοιτάξεις πίσω και τι μπορεί να σου πει πια αυτό που πέρασε;...

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

ixwrΜέλος
13/06/2005, 03:09:32
αυτο που περασε θα σου μαθει πως να συμπεριφερθεις σ'αυτο που θα 'ρθει!!!

αλιμονο αν δεν μαθαιναμε απο το παρελθον μας...

13/06/2005, 03:27:33
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ...ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ....ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

..

θείτσαΜέλος
13/06/2005, 03:30:19
ixwr δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Ναι θα μάθεις και θα πάρεις όταν όμως είναι ακόμη παρόν,όταν αυτό το οτιδήποτε το ζείς εκείνη την στιγμή,τότε θα κάνεις την κίνησή σου και έτσι θα προχωρήσεις σταθερά και προς...
Και μετά απο αυτό τότε τι άλλο να μάθεις απο το ίδιο γεγονός;Θα έχει έρθει κάτι άλλο που οφείλεις να το ζήσεις εκείνη την στιγμή για να μάθεις και να συνεχήσεις.
Ξαναγυρνάς μόνο αν δεν το έζησες πραγματικά,αν τελικά δεν έμαθες τότε που ήταν η στιγμή του.
Και σε κάθε πισωγύρισμα για να πάρεις κάτι απο το παρελθόν που δεν είχες δει θα σου διαφεύγει κάτι απο το τώρα και μετά άλλο πισωγύρισμα;Και όπως είπε ο Deva πού πήγε τότε η ζωή σου;
Υπάρχει το τώρα.. και μόλις πέρασε..

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

ixwrΜέλος
13/06/2005, 03:34:51
φαυλος κυκλος ενα πραμα...

βασικα η αποψη μου ειναι...

Υπαρχει το παρελθον για να σε βοηθαει στο μελλον...
το μονο κακο με το παρελθον ειναι οτι αμα κολλισεις εχασες το παιχνιδι.

13/06/2005, 03:44:42
ΧΜ!...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Ο PIXELDREAM ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ.

..

13/06/2005, 03:49:51
θείτσα
quote:
Υπάρχει το τώρα.. και μόλις πέρασε..

ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ;

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΩΡΑ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΠΑΝΤΑ...ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΙ ΟΜΩΣ...ΠΡΙΝ ΠΟΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ;...ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ;...ΕΡΧΟΜΑΙ.

..

GDS1Μέλος
13/06/2005, 09:50:46
Βασικά συμφωνώ ότι το παρελθόν είναι ο οδηγός μας για το μέλλον....

Παρά όλα αυτά δεν χρειάζεται να κλάψω για το παρελθόν bygones are bygones ότι έγινε έγινε και.....

"...Καλημέρα καινουργια μου αγάπη καλημέρα κανούργια ζωή, από σήμερα τέλος τα λάθη από σήμερα...."(Α. Βίσση)

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

13/06/2005, 15:48:20
GDS1
quote:
αρά όλα αυτά δεν χρειάζεται να κλάψω για το παρελθόν bygones are bygones ότι έγινε έγινε και.....

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΑΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ;

..

13/06/2005, 15:53:44
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ....

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ (ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ.. (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ