- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Έχω κάποιες απορίες. Από όσες απαντήσεις διάβασα εδώ μέσα, κανείς δεν παρακολουθεί την Πάνια και όλοι λένε για το χάλι της εκπομπής. Όμως εδώ και κάποια χρόνια εγώ όταν κάνω ζάπινγκ στην τηλεόραση βλέπω να κάνει διάφορες εκπομπές και για να κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, τότε υπάρχει κάποιο κοινό (μεγάλο;) που την παρακολουθεί σταθερά. Δεν ξέρω αν ο κόσμος την βλέπει για "χαβαλέ" ή τελικά έχει πέσει το νοητικό επίπεδο του κόσμου.
Συμφωνώ Απέριττε για τον πόλεμο που είπες. Αυτό που έχω να πω αφού ξέρεις τι γίνεται, είναι:
Αντιστάσου
Φιλικά...
Το ΤΩΡΑ είναι ο κινητήριος μοχλός της ζωής σου
quote:
Από όσες απαντήσεις διάβασα εδώ μέσα, κανείς δεν παρακολουθεί την Πάνια και όλοι λένε για το χάλι της εκπομπής.
Εγώ πάντως βρε παιδιά αλήθεια σας λέω, δεν την παρακολουθώ την Πάνια...![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχει κοινό και μάλιστα μεγάλο.
quote:
Δεν ξέρω αν ο κόσμος την βλέπει για "χαβαλέ" ή τελικά έχει πέσει το νοητικό επίπεδο του κόσμου.
Νομίζω και τα δύο. Η κακομοίρα η μάνα μου στο χωριό την βλέπει γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει τα βράδυα. Δεν ξέρω για το επίπεδο της, πάντως αν βάλεις Αγγελόπουλο στο ένα κανάλι και Πάνια στο άλλο θα ψηφίσει Πάνια δαγκωτό (I love you mom!).
Τώρα οι περισσότεροι από τους "πολιτισμένους" φίλους μου στην Αθήνα την βλέπουν για χαβαλέ. Έτσι λένε τουλάχιστον....
Για να δούμε όμως και το άλλο.
Η καθημερινότητα της ζωή σου σε εγκλωβίζει. Κάθε μέρα πας σε μια δουλειά που δεν σ'αρέσει, τρως μποτιλιάρισμα, μπινελίκια στους δρόμους, προβλήματα, γυρίζεις σπίτι, φωνές από τα παιδιά, η γυναίκα σου δεν σε καταλαβαίνει, εσύ δεν την καταλαβαίνεις, νοιώθεις νεκρός από μέσα και από έξω και αύριο μία από τα ίδια και τα ίδια.
Βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό και ηθικό τέλμα.
Τώρα αν είσαι λίγο underground τύπος, όταν έρθει το βράδυ, θα βάλεις Therion στο στερεοφωνικό θα καπνίσεις και τίποτα περίεργο και το μυαλό σου θα ταξιδέψει στις μαγικές χώρες των αρχαίων θεών και στην γοτθική καβάλα.
Αν σε ενδιαφέρει ο εσωτερισμός και η αναζήτηση, αν σου έχει απομείνει λίγο ενέργεια στο να σκέφτεσαι και να δημιουργείς, θα μελετήσεις την Μυστική Δοξασία, θα διαβάσεις ένα βιβλίο, θα γράψεις ένα ποιήμα, θα διαλογιστείς πάνω σε αυτά που συνέβησαν αυτήν την ημέρα θα κάνεις κάτι δημιουργικό.
Άλλοι το λένε χόμπυ αν και ο εσωτερισμός δεν είναι χόμπυ αλλά αίρεση ζωής. Τώρα γιατί το αναφέρω αυτό; Γιατί πιστεύω ότι η εσωτερική αναζήτηση μπορεί να σε βγάλει από το τέλμα μιας μονόδρομης καθημερινότητας που οδηγεί στην Πάνια. Όπως και άλλες ενασχολήσεις βέβαια, δεν αντιλέγω. Καθώς επίσης και τα χόμπυ.
Το παραπάνω θεωρείστε το ως παρένθεση και πάμε παρακάτω.
Αν δεν είσαι όμως;;;Τι θα κάνεις;
Ένα από τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά είναι και η τηλεόραση. Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα αυτού του ναρκωτικού σε ένα έθνος; Ελάτε στην Αμερική.
Ένας λαός 300+ εκατομυρίων και λιγότεροι από 10% διαβάζουν καθημερινά. Τους λες Κεντρική Αμερική και νομίζουνε πως τους μιλας για το Κάνσας. Ο Σοσιαλισμός σημαίνει αντι-αμερικανισμός και το Απαρχάιντ είναι χάπι για τον πονοκέφαλο.
Και μην γελάτε γιατί έχει έρθει ήδη και η δική μας η σειρά.
quote:
Συμφωνώ Απέριττε για τον πόλεμο που είπες. Αυτό που έχω να πω αφού ξέρεις τι γίνεται, είναι:
Αντιστάσου
Διάβασε, Σκέψου, Κάνε!
Άνοιξε τον εαυτό σου με όλες τις αισθήσεις του στον πραγματικό κόσμο που σε περιτριγυρίζει (όχι τον πλαστό κόσμο της τηλεόρασης και των media) και αφουγκράσου! Γίνε ένα με τον κόσμο και σπάσε τις αλυσσίδες.
Και άμα βγεις από την σπηλιά, η Πάνια και το τσίρκο της θα μείνουν απλώς σκιές.

Ολα ειναι ωραια, ολα ειναι καλα, ολα ειναι χαρουμενα...
Τα προβληματα που εχει ο καθενας μας (οικονομικα-οικογενειακα-πασης φυσεως αλλα) και αναγκαζομαστε να βλεπουμε τα "πανηγυρακια" τους στην τηλεοραση, που καποιοι βλεπουν για να "ξεφευγουν" λιγο απο την καθημερινοτητα των προβληματων...
Τετοιες εκπομπες, πρεπει να εκριζωθουν εντελως απο την τηλεοραση. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

υπάρχει ένας πολύ ωραία στημένος μύθος... Ο μύθος της πλειοψηφίας. Ποτέ μου δεν πίστεψα σε αυτόν. Πολύ εύκολα κάποιος θα με χαρακτήριζε ώς μή δημοκράτη. Όμως δεν είναι έτσι.
Αν δηλαδή η πλειοψηφία απαιτεί να είναι ελεύθερη η πρέζα πρέπει να γίνει;
Αν η πλειοψηφία απαιτεί να υπάρχουν σκουπίδια στην τηλεόραση πρέπει να το δεχτούμε όλοι;
Αν με την κατάλληλη καθοδήγηση και προπαγάνδα επιβάλλουν να μπουν κάμερες μέχρι και μέσα στα σπίτια μας πρέπει να το επιτρέψουμε;
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα στην λογική του "πάρε κόσμε" και αφού το θέλει ο λαός ας γίνει το θέλημά του.
Γιατί τότε πρέπει να δεχτούμε ότι και το Κολοσσαίο στην Ρώμη ήταν μια πίστα διασκέδασης της εποχής και ας πέθαιναν και ας υπέφεραν άνθρωποι.
Ξέρετε κάτι; Πήγαιναν άνθρωποι εκεί σαν κι εσας και σαν και μένα και με την νοοτροπία του χαβαλέ και φώναζαν και χαίρονταν που τα θηρία ξέσκιζαν κάποιους δυστυχισμένους, γιατί δεν ακολουθούσαν τα πιστεύω του Καίσαρα.
Αν αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσσονται έτσι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να δούμε ριάλιτι με σφαγές ανθρώπων απο κάποιους που θα τους κυνηγούν με το πρόσχημα ότι ήταν κακοί. Κακοί για ποιούς όμως; Θα μπούμε σε έναν καινούριο μεσαίωνα.
Αυτά μας τα έχει δείξει ο φανταστικός κινηματογράφος... Σας θυμίζω μια ταινία της δεκαετίας του 70 με τον Ντέιβιντ Καραντάιν και λεγόταν: "Έτος 2000 κούρσα θανάτου". Σας θυμίζω επίσης και μια ταινία του 80 με τον Σβαρτζενέγκερ που λεγόταν: "Ο άτρωτος" αγγλιστί "The running man". Εκεί θα φτάσουμε...
Όλο αυτό το πλέγμα της κακώς εννούμενης διασκέδασης, της έλλειψης ψυχαγωγίας (γιατί ψυχαγωγία σημαίνει αγωγή ψυχής και αυτο΄δεν υπάρχει πια), εκεί θα οδηγήσει... σε μια κοινωνία που οι άνθρωποι θα λειτουργούν με μόνο κίνητρο τα ένστικτά τους.
Σας συνιστώ να δείτε και μια καινούρια ταινία που νοικιάζεται αυτήν την εποχή στα βίντεο κλαμπ. Η ταινία λέγεται "Idiocracy".
Αν αφεθούμε στον κατήφορο και την ισοπέδωση αυτό θα είναι το μέλλον μας...
Όμως επαναλαμβάνω και είμαι πολύ αισιόδοξος πάνω σε αυτό.
Το σκοτάδι δεν μπορεί να νικήσει το φως ότι και να γίνει...
Θα σκορπίσει...
Φιλικά...
"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"
quote:
Απέριττος: Σας χαιρετώ αγαπητοί μου...
υπάρχει ένας πολύ ωραία στημένος μύθος... Ο μύθος της πλειοψηφίας. Ποτέ μου δεν πίστεψα σε αυτόν. Πολύ εύκολα κάποιος θα με χαρακτήριζε ώς μή δημοκράτη. Όμως δεν είναι έτσι.
Tα κανάλια παίζουν αυτό που πουλάει για το οικονομικό τους όφελος.
Αφού η τηλεόραση δέν μας ικανοποιεί σε αυτόμ που βάζει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει κάποιους άλλους με αντίθετα ενδιαφέροντα απο τα δικά μας η καλύτερη λύση είναι να την έχουμε μόνιμα κλειστή.
Δέν είμαστε όμως υποχρεωμένοι να πληρώνουμε φόρους για την ΕΡΤ, εισφορές και όλα τα συνακόλουθα χωρίς να μας προσφέρει τίποτα.
Ας τα πληρώνουν διπλά όσοι παρακολουθούν Πάνια, Στεφανίδου, Μικρούτσικο, Μενεγάκη και τους υπόλοιπους ψευτοαστέρες.

Την ταινία idiocracy την είδα χτες και δεν μου άρεσε ως κωμωδία
. Το μόνο σημείο που με προβλημάτισε είναι εκεί που διαμαρτύρονταν οι απολυμένοι εργάτες της χαζόεταιρίας. Έτσι, άντε πες τώρα ότι η coca-cola κάνει κακό στην υγεία ή ο καπνός.
Γίναμε έρμαια των πολυεθνικών
.
PREDATOR...
quote:
Και πάλι όμως... αν αγοράσεις ένα αντικείμενο, πάλι την τηλεόραση πληρώνεις...
Δίκιο έχεις, δεν το είχα σκεφτεί πότε έτσι...

Την ταινία idiocracy την είδα χτες και δεν μου άρεσε ως κωμωδία
. Το μόνο σημείο που με προβλημάτισε είναι εκεί που διαμαρτύρονταν οι απολυμένοι εργάτες της χαζόεταιρίας. Έτσι, άντε πες τώρα ότι η coca-cola κάνει κακό στην υγεία ή ο καπνός.
Γίναμε έρμαια των πολυεθνικών
.
PREDATOR...
quote:
Και πάλι όμως... αν αγοράσεις ένα αντικείμενο, πάλι την τηλεόραση πληρώνεις...
Δίκιο έχεις, δεν το είχα σκεφτεί πότε έτσι...

Ερώτηση πρώτη : ποια είναι η Πάνια;
Ερώτηση δεύτερη : αν εξαιρέσω τον Καρβέλα, όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρονται ΠΟΙΟΙ είναι;
Επίσης, φίλε Απέριττε γράφεις
quote:
Στην Ιταλία κάποια εποχή έκαναν βουλευτίνα την Τσιτσιολίνα. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν με την κατάλληλη προβολή και τους χειρισμούς σε έναν κόσμο που είναι ικανός για το χειρότερο να κάνουν και τον "Θέλω Θέλω.." πρωθυπουργό. Τίποτε πια δεν είναι απίθανο...
Για να κάνεις κάποιον πρωθυπουργό χρειάζεται να χεις και μερικά εκατομμύρια πανηλίθιους που θα τον εγκρίνουν. Είναι τόσοι πολλοί; αν ναι, καιρός να επαναστατήσουμε ή να εγκαταλείψουμε τη χώρα, μάλλον δε μας παίρνει.
Γενικότερα, για το θέμα των τηλεοπτικών "σκουπιδιών" : η αμερικανόφερτη μόδα των show κάθε μορφής εισήχθη σταδιακά μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα μας (όταν ξεκινούσε το Big brother θυμάμαι πολλούς κουλτουριαραίους να ηδονίζονται και μόνο στη σκέψη της πρεμιέρας του) και, πλέον, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσουμε σελίδα. Η μόνη λύση είναι η άρνηση συμμετοχής, που από τα γραφόμενα στο παρόν topic, μάλλον δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή, στοιχείο που προσωπικώς με λυπεί. Το μεγάλο "ατού" αυτών των εκπομπών είναι το λεγόμενο "gameplay" (όρος δανεισμένος από τα computer games, ο κοινώς λεγόμενος εθισμός), που εισβάλλοντας στο υποσυνείδητο εκάστου ημι-υπνωτισμένου, καταπονημένου από την καθημερινότητα, μικρομεσαιοαστού, ενσωματώνεται στη ρουτίνα του, με τη μορφή δήθεν διεξόδου "αναψυχής". Το ερώτημα δεν είναι γιατί υπάρχουν αυτές οι εκπομπές, ούτε ποιοι τις πλασάρουν : το ερώτημα είναι ποια προβλήματα ωθούν το σύγχρονο άνθρωπο να αναγνωρίζει σε αυτές τις εκπομπές το "ναρκωτικό" του και τι θα μπορούσε να γίνει για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Δυστυχώς, το παρόν αποτελεί το σύγχρονο κοινωνικό γόρδιο δεσμό : από πουθενά δεν ξεκινά και πουθενά δεν τελειώνει. Ο καρκίνος είναι πια εδώ, με πολλαπλές μεταλλάξεις και αναδομήσεις, εισέρχεται ανεξέλεγκτα στα πλέον υγιή κοινωνικά κύτταρα (τους εφήβους και τα παιδιά) κι αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι στην επόμενη εικοσαετία (αν δεν προκύψει κάποιο τεραστίου, παγκοσμίου εμβέλειας γεγονός που θα συμπαρασύρει τις υφιστάμενες δομές) η κοινωνία του μέλλοντος θα αποτελείται από "ηλίθιους" που θα διεκδικούν την κορύφωση της "ηλιθιότητάς" τους, μέσα από την παθητική δεκτικότητα κάθε λογής μηνυμάτων και την "ενεργητική" συμμετοχή τους σε δράσεις προσχεδιασμένες, αποφασισμένες και ομαδικά εξατομικευμένες.
Για τους ελάχιστους που θα αρνηθούν να "παίξουν", η περιθωριοποίηση δύναται να λάβει άπειρες μορφές. Ας επιλέξουμε τη δική μας...
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
> Κάποιοι το ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, το αποβλακώνουν και το κάνουν να ασχολείται μόνο με το φουστάνι της ... -δε μουρχεται κανένα σούργελο τώρα στο μυαλό-.
Γιατί το κάνουν αυτό κατ' εσέ; Υπάρχει ίσως εσωτερικό σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας προς μία τέτοια κατεύθυνση; Κάτι πήρε το μάτι μου κάπου για αυξανόμενη κυριαρχία των "χαμηλών αραιώσεων", ή κάπως έτσι, που σημαίνει μείωση της πνευματικότητας. Σου λέει τίποτα αυτή η έκφραση, περί πυκνότητας;
Dare To Dream
Ελέγχεις πιο εύκολα μία ανεγκέφαλη μάζα η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να βλέπει γελοία θεάματα στην τηλεόραση.
Κάποτε είχαν την εκκλησία να τους το επιβάλει.
Κάποτε δοκίμασαν να το πράξουν αυτό με "πολιτικές ιδεές".
Τώρα έχουν βρει το τέλειο μέσο: την τηλεόραση.
Έχω δει κουμουνιστές (που με έλεγαν φασίστα όταν αγόραζα αεροναυτικά περιοδικά), να κάθονται σαν τα σκυλιά και να τους τρέχουν τα σάλια όταν παρακολουθούσαν το big brother.
Στην δουλειά μου έχω συναδέλφους με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που τρελαίνονται και κάθονται σαν υπνοτισμένοι να δουν την Αννίτα και κάθε λογής σαπουνόπερα στην τηλεόραση, χάνοντας από την ζωή τους 3-4 ώρες κάθε βράδυ...
Είναι μύθος η τηλεθέαση που έχει η Αννίτα. Τα νούμερα της AGB είναι πλαστά, μόνο που κανένας από τους "ενδιαφερόμενους" πολιτικούς και δικαστικό κύκλωμα δεν τολμάει να το θίξει αυτό το θέμα γιατί τον έφαγε η μαύρη μαρμάγκα... Και με πλαστά νούμερα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Εφόσον κανένας δεν τολμάει να διαμαρτυρηθεί γιατί ή θα χαρακτηριστεί γραφικός, ψυχοπαθείς ή στο κάτω - κάτω: άμα θέλεις την βλέπεις την εκπομπή...
Κάποτε οι κουμουνιστές έλεγαν την θρησκεία όπιο των λαών, σήμερα το πραγματικό ναρκωτικό το έχουν μέσα στα σπίτια τους όλοι και την καταβρήσκουν σαν πρεζάκια...
Ξέρεις κάτι Απέρριτε;
Ανέφερες τα ναρκωτικά.
Εδώ όμως έχουμε ένα είδος ναρκωτικού που καταστρέφει τους ανθρώπους, το οποίο μπορεί να μπαίνει σε κάθε σπίτι, και κανένας δεν διαμαρτύρεται για αυτό!!!
Πριν από 30 χρόνια είχαμε μερικούς δεκάδες θανάτους το χρόνο - σήμερα έχουμε πάνω από 250 και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Λοιπόν θα έρθει κάποια στιγμή που τα 301 άχρηστα υποκείμενα που μας κυβερνούν θα επιτρέψουν την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών και τότε πραγματικά θα δουν τα πρόβατα ποιό είναι το καλύτερο ναρκωτικό, της TV ή το ενδοφλέβιο...
Δηλαδη ελεος. Εγω δεν παρακολουθω τετοιες εκπομπες, καποιοι φιλοι μου ομως το κανουν. Και αντι να του "κοροϊδευω" εγω, με κοροϊδευουν εκεινοι, και με βαζουν με το ζορι να παρακολουθησω!!!
Τοση αποχαυνωση εχουν παθει?

quote:
PREDATOR:
To κακο ειναι οτι, αν δεν παρακολουθεις τετοιες εκπομπες, οι "αλλοι" τριγυρω σου σε θεωρουν "περιεργο" και "ντεμοντε"...
quote:
kostakis:
Καλησπέρα σε όλουςΕρώτηση πρώτη : ποια είναι η Πάνια;
Ερώτηση δεύτερη : αν εξαιρέσω τον Καρβέλα, όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρονται ΠΟΙΟΙ είναι;
kostakis είσαι περίεργος και ντεμοντέ!!!
Αστειεύομαι... αν πάντως τώρα τελευταία παρακολουθείς τις εκπομπές του Χαρδαβέλα κάθε Σάββατο βράδυ, εάν δεν κλείσεις την τηλεόραση με το που θα τελειώσει η εκπομπή, δεν την γλυτώνεις την παρέλαση zetem! Εγώ προχθές δεν την έκλεισα, να δω επιτέλους ποιο είναι το περίφημο τραγούδι "Ο εραστής"
Αυτά τα τραγούδια έχουν την πλάκα τους, σατυρίζουν και το κιτς, μας δείχνουν κατά πρόσωπο τι πουλάει στην ελληνική αγορά, αλλά οι υπόλοιπες εκπομπές της Πάνια είναι - κατ' εμέ - το κυρίως πρόβλημα. Το οποίο δε χρεώνεται μόνο στην Πάνια. Κι άλλες εκπομπές στηρίζουν την τηλεθέασή τους, ανάλογα με το πόσο δυστυχισμένος, πόσο χαμηλής νοημοσύνης, πόσο γεμάτος προβλήματα, κ.λπ. είναι ο "καλεσμένος" ή η "καλεσμένη" που φιλοξενούν. Επειδή δεν βλέπω συχνά τηλεόραση, δεν ξέρω εάν συνεχίζουν να υπάρχουν αυτές οι παλιές εκπομπές, που καλούσανε κάποιον κατατρεγμένο/η, έλεγε τον πόνο του/ης, η παρουσιάστρια ή ο παρουσιαστής τον/ην κοιτούσε με δήθεν συμπόνοια και στο τέλος του/ης έδινε και 1000 ευρώ για τον κόπο του/ης.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
"Oti kai na lene oi exthroi tis anitas na to boulosoun! H typisa kanei eytixismenous kapoious pou exoun "kalo" ston egkefalo kai kanei olous tous ypoloipous pou tous vlepoume na gelame. Kai kanei kai ta kala tis noumera kai einai oloi ok! Tin protimw apo kati pseftodithen typoy lazopoulos pou "kaytiriazoun" kai kala ta panta kai kata ta alla kanoun trenakia sta kotera ....."
"Theos.....i Pania to exei vrei to noima kai osoi vrizoun einai pseftosovaroi kai thithen....auta thelei i elliniki kinonia"
Συγνώμη για τα greeklish αλλά ήθελα να τα παρουσιάσω αυτούσια.
Και άλλα πολλά εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=VNixOV0VO7U

Αυτό ας πούμε, εγώ το θεωρώ κρύο.
Κι αυτό, Πάνια είναι.
Ποια η γνώμη σας;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
gentlemanΓιατί το κάνουν αυτό κατ' εσέ; Υπάρχει ίσως εσωτερικό σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας προς μία τέτοια κατεύθυνση; Κάτι πήρε το μάτι μου κάπου για αυξανόμενη κυριαρχία των "χαμηλών αραιώσεων", ή κάπως έτσι, που σημαίνει μείωση της πνευματικότητας. Σου λέει τίποτα αυτή η έκφραση, περί πυκνότητας;
Όσο χαμηλότερες οι δονήσεις των πνευματικών συχνοτήτων, τόσο αυξάνεται η δυσωσμία αυτού του πλανήτη.
Όσο αυξάνεται η δυσωσμία, τόσο πιο "σιωπηλός" γίνεται.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Έτυχε κάποια στιγμή να περάσει από το οπτικό μου πεδίο μια συνέντευξη της κυρίας Μπεζεντάκου σε ποιοτική μεσημεριανή εκπομπή όπου όλοι την ειρωνευόταν και προσπαθούσαν να την μειώσουνε, λες και οι ποιοτικές χρύσπες, κελεκίδες και άλλα φρούτα είναι ανώτερα και ποιοτικότερα...
Και καταλήγω με την μοναδική φράση του Χατζηστεφάνου: "ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ", και του Γλέζου αν δεν λανθάνω, "ΕΙΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΒΕΝΤΗ ΕΙΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ".... Περιττό να πω ότι όλοι οι ποιοτικοί παρουσιαστές πέσανε να τους φάνε.
Κάποια στιγμή κάποιοι ψευτο χιπ-χοπαδες των Βορείων είχανε βγάλει ένα άθλιο τραγούδι ψευτοράπ που λέγανε ανάμεσα στα άλλα ότι γνωστός τραγουδιστής δημοφιλής στη νεολαία είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ.
Σιγά τα αυγά δηλ. αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι πήρε τηλέφωνο ζωντανά στην εκπομπή ποιός? ΚΟΥΙΖ -είναι το χόμπυ μου τελευταία- .
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΞΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΗ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΡΙΣΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Σε καθημερινη βαση, απο κει που δεν μπορουσα να παρακολουθησω εκπομπες ντοκυμαντερ, απο τοτε που επανηλθε ο ΣΚΑΙ (συγγνωμη για την διαφημιση) εχει αλλαξει το προγραμμα μου. Τερμα πια οι "σαχλες" της καθε Πανιας, της αλλης βουρλισμενης "Β"-(Λ)αμπιρης" ακομα και της Στεφανιδου (κλωνο της Οπρα) και δεν συμμαζευεται...
Ακομα και ο ιδιος ο Ευαγγελατος! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ... Η Τηλεοραση, εχει επιβαλλει ΧΟΥΝΤΑ στο σπιτι μας, στην δουλεια μας παντου...

ποτε προλαβαινετε και βλεπετε τοση τηλεοραση και μαλιστα και κανετε και συγκρισεις με ξενες εκπομπες;
Εκτος εαν η δουλεια ή το χομπυ σας εχει σχεση με το αντικειμενο.
Το σχολιο μου ειναι παντελως καλοπροαιρετο.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να θεσω μια απορια μου:
Ειμαι βλακας που δεν γνωριζω τιποτα απο τα τεκταινομενα (της καθημερινοτητας οπως τα προβαλλουν στην τηλεοραση);
Γιατι τελευταια μου εχουν πει οτι ζω στην καρακοσμαρα μου...