- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Χμμ, βλέπω ότι υπάρχουν ένα σωρό παρεξηγημένες έννοιες. Μία από αυτές είναι και η φιλία...
Για ποιά φιλία μιλάτε?
Και εμένα μου αρέσουν οι πτήσεις και πολύ μάλιστα αλλά τόσο ιπτάμενη που να πιστεύω οτι υπάρχουν φιλίες μεταξύ ατόμων που δεν βλέπονται δεν ξέρουν το ένα τα στοιχεία ταυτότητας τού άλλου, δεν ξέρουν τον τρόπο ζωής τους, ε ! τόσο δεν είμαι...
quote:
Και τελικά τι ζητάμε από τους φίλους μας; Να μας κανακεύουν και να μας λένε συνέχεια πόσο υπέροχοι είμαστε ή να μας λένε αυτό που πραγματικά βλέπουν σε μας (σωστό ή λάθος);
<<ΒΛΕΠΟΥΝ>> πως όμως θα το δούν?
Ελάχιστοι θέλουν την αλήθεια.
quote:
Μπείτε, δείτε, συμμετέχετε, δράστε, αλλά αν δεν σας κάνει, κάντε την.
Βασικός νόμος της ζωής σε όλα τα επίπεδα...
Φιλικά
quote:Γειά και χαρά σου κι εσένα,quote:
Πέραν της υπερβολής που αναφέρθηκε γνωστός φίλος πιό πάνω. Το φίλος σε παρένθεση...Γεια σου και σε σένα, Αφροδίτη...
Δεν έχεις φυσικά καμία υποχρέωση να με θεωρείς "φίλο" και δεν έχω φυσικά καμία τέτοια απαίτηση από σένα...Αν σου αρέσει, αν σε εκφράζει να βλέπεις παντού εχθρούς τότε εμένα μάλλον δε μου πέφτει λόγος...Έχω μόνο να σου πω ότι από μια τέτοια λογική εσύ και μόνον εσύ θα είσαι η χαμένη--και δε μιλάω τώρα για το φόρουμ, αλλά ΓΕΝΙΚΑ! Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι και μυαλό έχεις και κρίση για ν' αναγνωρίζεις ποια από τα λόγια που ακούγονται ως κριτική σε σένα είναι καλοπροαίρετα και ποια όχι...Δεν θα γίνω κουραστικός αναφερόμενος σε παραδείγματα, μπορείς να τα βρεις και μόνη σου. Δυστυχώς, σε κάτι τέτοιο είσαι μόνη σου, Αφροδίτη κι εγώ, όσο και να θέλω να σε πείσω για την αλήθεια των όσων λέω, πρέπει πρωτίστως εσύ να τα πιστέψεις.
Δεν βλέπω παντού εχθρούς. Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι στην ζωή μου συναντώ και αρκετούς φίλους. Η έννοια φιλία είναι ιερή, και πίστεψέ με την έχω βιώσει σε όλο της το μεγαλείο χωρίς να απογοητευτώ προδοθώ κουραστώ. Κι εδώ μέσα απέκτησα φίλους και φίλες και η μία έξ΄αυτών είναι η πολυαγαπημένη μου σύμβουλος και κάτι πολύτιμο.
Δεν βλέπω εχθρούς.
Ενίοτε διακρίνω κακόβουλες κριτικές ανόητες ανούσιες και κούφιες.
Αηδιάζω. Και στέκομαι σε αυτή τη λέξη. Σαφώς και δεν δίνω, κι ούτε επιθυμώ να δώσω συνέχεια πιά.
Επανέλαβα και πιό πάνω ότι γράφω και σε άλλα φόρουμς. Ειλικρινά δεν έτυχε να διαπληκτιστώ να παρεξηγηθώ να υψώσω τόνο [γραφής] ας λεχθεί κι έτσι, ή να βρεθώ στα μαχαίρια ξαφνικά και από το τίποτα.
Αυτό μου συνέβη μόνον εδώ. Ούτε έξω [στη ζωή] αντιμετωπίζω προβλήματα. Εν αντιθέσει υπάρχουν άτομα που προβληματίζονται και παραξενεύονται γιατί οι άνθρωποι με συμπαθούν τόσο πολύ. ΄Εχω βοηθηθεί από τους ανθρώπους και έχω βοηθήσει. ΄Εχω αισθανθεί τι σημαίνει φιλία αγάπη αφοσίωση ειλικρίνια και όχι φθόνος μνησικακία ένταση φαρμακερά λόγια και ρεζιλίκια κάθε τύπου.
Ξέρω να προστατεύομαι. ΄Εχω κρίση θέληση και δύναμη.
Απλά το συναίσθημα παρεξηγείται. Τη λερώσαμε λεβέντες μου τη λέξη.
Δεν έχω κάτι μαζί σου. Απλά δεν έτυχε ποτέ να σου απαντήσω. Σχεδόν ποτέ.
Χαιρετώ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΨΙΧΑΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΖΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
Για ποιά φιλία μιλάτε?
Και εμένα μου αρέσουν οι πτήσεις και πολύ μάλιστα αλλά τόσο ιπτάμενη που να πιστεύω οτι υπάρχουν φιλίες μεταξύ ατόμων που δεν βλέπονται δεν ξέρουν το ένα τα στοιχεία ταυτότητας τού άλλου, δεν ξέρουν τον τρόπο ζωής τους, ε ! τόσο δεν είμαι...
NST
YΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΓΛΥΚΟΥ, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΥΨΗ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ...ΓΕΡΟ ΣΑΝ ΤΗ ΦΙΛΙΑ...ΙΣΩΣ...
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟΤΟΜΗ Η ΠΤΩΣΗ...
ΑΦΡΟ, ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ NST...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:PIXELDREAM, ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ;ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ...
Να τους πω την αλήθεια μου;
Να τους αποδείξω την άξια μου;
Πως θα γίνει αυτό μέσα από μια μικρή συζήτηση;
Να τους αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στο forum.
Η πορεία θα δείξει ποιος αξίζει να παίρνει μέρος σε συζητήσεις για την ψυχή και τον άνθρωπο.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΦΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΣΕΣ...
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Ο PIXELDREAM EXEI ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.ΧΜ...ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ.
ΑΝΟΙΞΗ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΟΣ.
Ο PIXELDREAM EKΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΜΗ Η ΘΕΡΜΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ;
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ. ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.
ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ.
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ ΕΙΔΟΣ.
ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ...
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ;
ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΕΥΕΞΑΠΤΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΠΕΤΣΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΔΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο PIXELDREAM ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ.
ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ.ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ. ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ;
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΡΙΧ...
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΒΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΕΧΘΕΙΣ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
Κλείνω τη γραφή μου
νόηση κι αφή μου.
Οραμαζίζομαι εσένα
Pixeldream των ανέμων
μύθος θεών χαμένων
σ΄ένα πορτραίτο ποιητών...
Και αθανάτων και θνητών...
=))=II=((=
Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και δεν χρειάζεται να πεις καμιά αλήθεια. Όλα φαίνονται από τις "πράξεις" σου.
Εσύ είσαι αυτός που δεν επιθυμεί το διάλογο αλλά τη δημόσια αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση.
Θέλεις διάλογο ; Πήγαινε και κάνε διάλογο. Οι άνθρωποι σε κάλεσαν, σου έδωσαν την ευκαιρία και το χρόνο τους για να κάνεις διάλογο μαζί τους και να τους πεις ότι έχεις να τους πεις και να σου πουν και εκείνοι.
Ας δρούσες.. Δράση δε θες ; Εδώ δεν κάνεις διάλογο αλλά ανούσια δημόσια αντιπαράθεση και ζητάς από τους υπεύθυνους να διαπραγματευτούν δημόσια αυτό που με κόπο δημιούργησαν. Γιατί να το διαπραγματευτούν ; Και με ποιον να το διαπραγματευτούν. Με εσένα που αρνείσαι να κάνεις ένα βήμα από το σπίτι σου και θέλεις και δράση ; Με εσένα που η κρίση σου επηρεάζεται από τις όποιες κινήσεις της Αφροδίτης ; Με εσένα που αφήνεις την Αφροδίτη να σε στολίζει με έναν σωρό ατάκτως ερριμμένων επιθέτων χειρότερα και από βρισιές ;
Διαμαρτύρεσαι πιο πάνω που οι υπεύθυνοι θεωρούν την ποίηση της Αφροδίτης εκτός θεματολογίας ενώ το φόρουμ πνίγεται τάχα μου από χαζοχαρούμενα ποστ. Χαζοχαρούμενα ποστ πάντα θα υπάρχουν και τελειότητα δεν υφίσταται όπως την οραματίζεται ο καθ’ ένας. Και λοιπόν ; Επειδή υπάρχουν 10 ποστ την ημέρα εκτός θεματολογίας θα πρέπει να γίνουν 150 ποστ την ημέρα με τα ποιήματα της Αφροδίτης;
Την πρόταση που είχες κάνει στο θέμα του Μοζ μαζί με την Οστρια, αν θυμάμαι καλά, είχα κάνει και εγώ λίγο παλαιότερα σε ένα άλλο θέμα, αλλά δεν είχα θετική ανταπόκριση από την Αμαλία. Μια πρόταση έκανα για να τους βοηθήσω που δεν τη δέχτηκαν γιατί θεώρησαν ότι δεν θα τους βοηθήσει και το θέμα έληξε εκεί. Να βοηθήσω ήθελα και όχι να επιβάλω την όποια άποψή μου.
Και τώρα που το βλέπω, καλώς δεν δεχτήκανε γιατί, όπως είπε λίγο πιο πάνω και η Οστρια, αποδεικνύεται πως είμαστε ανώριμοι για τέτοιες μεθόδους.
Αφροδίτη δε λες τίποτα ! Αραδιάζεις τσουβαλιές από λέξεις και δε λες τίποτα. Μέσα στον "λόγο" σου έχουν χάσει το νόημα τους οι λέξεις και οι έννοιες. Δεν αξίζουν τίποτα. Αυτό σε παρακαλώ να το εκλάβεις ως φιλική παρατήρηση, όχι ως εχθρική πράξη, ούτε ως κακόβουλη κριτική.
Edited by - Δημήτρης on 04/01/2006 00:34:49
Δεν είπα πως είμαι θύμα καταδίωξης.
Δεν μίλησα για καταδίωξη αλλά για ασυδοσία.
Τι είναι αυτό;
Χαίρομαι που ρώτησες.
Τα περισσότερα προβλήματα μεταξύ των ανθρώπων δημιουργούνται όταν υπάρχει ο τρόπος σκέψης ο οποίος μας λέει πως αυτός που ρωτάει ανήκει στην σφαίρα των άσχετων με αποτέλεσμα τον διασυρμό κάποιας σκέψης.
Τι είναι αυτό που διαχωρίζει τον απλό άνθρωπο από τον άνθρωπο εσωτεριστη;
Το απλό και ο εσωτερισμός.
Μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών θέλησα να δείξω κάποια πράγματα.
Ο εσωτερισμός δεν είναι τίτλος τιμής.
Οι πράξεις και οι σκέψεις είναι αυτές που διαγράφουν μια εσωτεριστικη μορφή.
Η σκέψη είναι η εντολή και η πράξη το χερι.
Όταν απουσιάζει το ένα από τα δυο δεν έχουμε ενέργεια και η ενέργεια είναι η ψυχή του εσωτεριστη.
Θα το αναλύσω περισσότερο με γεγονότα που εξελίσσονται σε real time.
Με αυτό που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας.
Δεν μου λείπει η διάθεση για διάλογο.
Είμαι εδώ και συζητάω.
Είμαστε ώριμοι και με πολλές δυνατότητες.
Το πρόβλημα είναι πως δεν θέλουμε να δείξουμε τι δυνατότητες και προσωπικές απόψεις έχουμε επειδή φοβόμαστε την απόρριψη.
Προβλήματα που πηγάζουν από τον τρόπο σκέψης που περιέγραψα και στον Dying Incubus.
Δεν είμαι φαντασιόπληκτος.
Αυτά που γράφω είναι αυτά που διακρίνω.
Όταν είπα στον durden_alie ότι ήθελα να ακούσω την άποψη του ήξερα πως έχει αξιόλογο τρόπο σκέψης και ήθελα να διαβάσω την άποψη του.
Δεν έχω άποψη και έχω άποψη αλλά δεν την εκφράζω είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Η αμαρτία μου είναι πως πίεσα την κατάσταση για να βγει στην φορά αυτή η άποψη.
Είναι μεγάλο λάθος όταν λέμε πως αφού δεν μας αρέσει το forum μπορούμε να φύγουμε.
Είπατε πως το forum έχει αφεντικά.
Έχει διαχειριστές του προγράμματος.
Οι απόψεις μας είναι υπεύθυνες για την ζωή του forum.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την άποψη μας.
Τα forum δεν θα έχει αφεντικά χωρίς την άποψη μας γιατί θα σβήσει.
Η άποψη μας τους κάνει διαχειριστές.
Προσφέρουμε απόψεις και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν.
Οι απόψεις μας είναι η αναπνοή του forum.
Όπως απαιτούν να σεβόμαστε τον χώρο αυτόν έτσι και εγώ απαιτώ να σέβονται τα μέλη και να μην τα διαχειρίζονται απερίσκεπτα.
Δεν μιλάω για πάλη μεταξύ αφεντικών και μάζας.
Λέω πως έχουμε απόψεις και πως είναι υποχρεωμένοι να συζητήσουν αυτές της απόψεις.
Λέω πως υπάρχουν επειδή υπάρχουμε εμείς.
Υπάρχουμε και χωρίς αυτό το forum γιατί μπορούμε να γράψουμε και κάπου αλλού αυτά που σκεφτόμαστε.
Αυτό το forum δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εμάς επειδή το software δεν έχει δική του άποψη.
Είναι αγένεια να μην δίνεις καμία σημασία στην άποψη κάποιου μέλους.
Δεν είμαστε όλοι ζώα.
Επειδή είμαστε απλά μέλη σημαίνει πως ανήκουμε σε χαμηλότερη κάστα;
Μας είπες πως εμείς έχουμε απόψεις όμως εμείς δεν ρωτήσαμε αν έχουν αυτοί χρόνο και χρήμα.
Μα δεν έγινε κανένας διάλογος για να προσεγγίσουμε κάποιο θέμα ώστε να βρεθεί κάποια λύση.
Αφού αναφέρθηκες στον χρόνο πιστεύω πως αν οι διαγραφές είναι στο χέρι των μελών τότε θα μείνει περισσότερος χρόνος στους διαχειριστές για να ρυθμίσουν και να ταξινομήσουν τα θέματα.
Αν συμφωνήσουν όλοι με αυτό τότε θα βρεθεί και ο τρόπος που θα γίνει πραγματικότητα αυτή η πρόταση.
Είμαι παράλογος;
Αν δεν είμαι παράλογος τότε γιατί δεν εμφανίστηκε κάποιος διαχειριστής για να συζητήσει αυτό το θέμα;
Ο γόνιμος διάλογος.
Σε πληροφορώ πως δεν βαριέμαι να διαβάζω πράγματα που με ενδιαφέρουν.
Δεν διαβάζω από χόμπι.
ελπίζω να σε κάλυψα στο θέμα της ταξικής πάλης.
Δημόσια αντιπαράθεση;
Δεν υπάρχει καμία δημόσια αντιπαράθεση.
Αντιπαράθεση υπάρχει συνήθως μέσα από τον διάλογο.
Έκανες την ίδια πρόταση στην Αμαλία όμως απορρίφθηκε.
Από ποιον απορρίφθηκε και γιατί;
Αν έγινε διάλογος γιατί δεν αναφέρθηκαν ξανά τα αποτελέσματα του διάλογου;
Θα μου επιτρέψεις να σου κάνω μερικές ερωτήσεις.
Πως μπορείς να αποδείξεις πως έχει λόγο η ύπαρξη σου μέσα στο forum μέσα από μια μικρή συνάντηση;
Πως μπορείς να ξέρεις πως η κρίση αυτών που θα σε ακούσουν είναι σωστή από την στιγμή που αμφιβάλεις για την σωστή τους κρίση;
Πως μπορείς να ξέρεις πως δεν θα λάβεις μέρος σε τετελεσμένο γεγονός;
Σε έχουν βγάλει από μια δημόσια συζήτηση και σε τραβάνε σε μια ιδιωτική συζήτηση για να τους αποδείξεις τι άνθρωπος είσαι.
Αυτό δεν θα σου μειώσει την προσωπικότητα;
Δεν θα στην μειώσει περισσότερο αν σκεφτείς πως πρέπει να αποδείξεις την αξιοπρέπεια σου σε ανθρώπους που αμφιβάλεις για την δική τους αξιοπρέπεια;
Πως μπορείς να ξέρεις αν αυτά που θα πεις θα είναι και αυτά που θα διαρρεύσουν στο forum;
Θα είναι ο λόγος σου απέναντι σε τόσα άτομα.
Πως μπορώ να ξέρω αν την άλλη μέρα βγούνε και πουν πως πήγα και τους απείλησα;
Αμφιβάλω για την κρίση τους και για την αξιοπρέπεια τους και το δηλώνω δημόσια και αυτά που λέω προσπαθώ να τα στηρίξω κάπου.
Όταν η Αμαλία άφησε να εννοηθεί πως με καλέσανε στο πειθαρχικό της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ και εγώ το απέφυγα ενώ η αλήθεια είναι πως η ΑΦΡΟΔΙΤΗ της είχε πει πως δεν μπορώ να πάω επειδή έχω δύσκολο ωράριο.
Αμφιβάλω για την αξιοπρέπεια τους.
Όταν δηλώνω πως εγκαταλείπω σταδιακά το forum και απενεργοποιούμαι για λόγους που ακόμα αιωρούνται.
Μην φύγω με αξιοπρέπεια αλλά με την ρετσινιά του απενεργοποιημένου.
Αμφιβάλω για την αξιοπρέπεια τους.
Οποίος αμφιβάλει για την σταδιακή μου αποχώρηση ας κάνει τον κόπο να τσεκάρει μερικά πράγματα.
Όταν μπαίνουν προτάσεις για συζήτηση και η απάντηση τους είναι αγενέστατη αδιαφορία.
Αμφιβάλλω για την κρίση τους.
Οποίος θέλει μπορεί να πάει σε όσα πειθαρχικά τον καλέσουν.
Δεν έχω πολλά και πολλά πράγματα αλλά μια μικρή αξιοπρέπεια την έχω ακόμη.
Τώρα που βρήκες ωραία ιδέα την ιδιωτική συζήτηση δεν μπορώ να ξέρω.
Μην πάρεις αυτό το σχόλιο σαν εχθρική πράξη.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ πήγε στο πειθαρχικό επειδή θεώρησε πως η Αμαλία είναι φίλη της.
Η φίλη της που έχει σαρώσει όλα τα ανούσια θέματα με τα post της ενώ έκανε παρατήρηση στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ για το νοημα των post της.
Edited by - PixelNightmare on 04/01/2006 04:31:28
Θα έλεγα ευχαριστώ όμως αυτή η πράξη κρύβει πολλά.
Γκρινιάζεις ενώ σε αφήνουμε να μιλάς κτλ κτλ κτλ
Αγαπητέ pixeldream, μάλλον δε μπορούμε να συννενοηθούμε τελικά...
Εμμένεις στις απόψεις σου και μάλιστα δογματικά, τουλάχιστον απ' ό,τι μου φαίνεται εμένα, ενώ σου λέω το ίδιο πράγμα.
Όσες φορές σου απάντησα σε αυτό το topic απέφυγα τα quotes αλλά τώρα θα τα χρησιμοποιήσω για να σου επιστήσω αυτά που εγώ θεωρώ λανθασμένα ενώ εσύ θεωρείς σωστά:
quote:
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την άποψη μας.
Τα forum δεν θα έχει αφεντικά χωρίς την άποψη μας γιατί θα σβήσει.
Η άποψη μας τους κάνει διαχειριστές.
Εγώ πειράζει που δεν βλέπω κάποιον να διαχειρίζεται την σκέψη κανενός?
Φίλε μου, στο forum στο οποίο συμμετέχουμε υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί.
Όπως έχεις δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου και να την υποστηρίζεις με επιχειρήματα έχεις την υποχρέωση να σέβεσαι τον διαδικτυακό χώρο στον οποίο βρίσκεσαι και τους κανονισμούς αυτούς.
Στην δική σου περίπτωση, αγαπητέ μου, πιστεύω πως παρέβης κάποιους κανονισμούς.
Την παραβίαση αυτή διαδέχτηκαν οι συστάσεις.
Λόγω συνέχισης της ίδιας συμπεριφοράς ακολούθησε η χρονική απενεργοποίηση σου.
quote:
Αφού αναφέρθηκες στον χρόνο πιστεύω πως αν οι διαγραφές είναι στο χέρι των μελών τότε θα μείνει περισσότερος χρόνος στους διαχειριστές για να ρυθμίσουν και να ταξινομήσουν τα θέματα.
Νομίζω οτι αυτό δεν το εννοείς.
Πιστεύεις οτι κάθε μέλος έχει την κριτική ικανότητα για το πότε θα επέμβει να απενεργοποιήσει ένα άλλο μέλος?
Οτι θα μπορεί να είναι ακριβοδίκαιος κι όχι επηρρεασμένος από προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες?
Είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο θα έκανε τα πράγματα πολύ άσχημα και το εννοώ.
quote:
Θα μου επιτρέψεις να σου κάνω μερικές ερωτήσεις.
Πως μπορείς να αποδείξεις πως έχει λόγο η ύπαρξη σου μέσα στο forum μέσα από μια μικρή συνάντηση;
Πως μπορείς να ξέρεις πως η κρίση αυτών που θα σε ακούσουν είναι σωστή από την στιγμή που αμφιβάλεις για την σωστή τους κρίση;
Πως μπορείς να ξέρεις πως δεν θα λάβεις μέρος σε τετελεσμένο γεγονός;
Σε έχουν βγάλει από μια δημόσια συζήτηση και σε τραβάνε σε μια ιδιωτική συζήτηση για να τους αποδείξεις τι άνθρωπος είσαι.
Αυτό δεν θα σου μειώσει την προσωπικότητα;
Δεν θα στην μειώσει περισσότερο αν σκεφτείς πως πρέπει να αποδείξεις την αξιοπρέπεια σου σε ανθρώπους που αμφιβάλεις για την δική τους αξιοπρέπεια;
Πως μπορείς να ξέρεις αν αυτά που θα πεις θα είναι και αυτά που θα διαρρεύσουν στο forum;
Θα είναι ο λόγος σου απέναντι σε τόσα άτομα.
Πως μπορώ να ξέρω αν την άλλη μέρα βγούνε και πουν πως πήγα και τους απείλησα;
Αν και δεν είμαι ο Δημήτρης, θα ήθελα να σου εκφράσω την άποψη μου επάνω σε αυτά που τον ρωτάς.
Αποφεύγεις δηλαδή μια προσωπική συνάντηση επειδή φοβάσαι μην παραποιηθούν τα λεγόμενα σου?
Πιστεύεις οτι τα άτομα τα οποία θα αντικρύσεις θα σε δικάσουν?
Πιστεύω οτι αυτά τα προσωπικά συμπεράσματα σου, βρε pixeldream, δεν είναι λογικά.
Εάν φοβάσαι μήπως αυτοί οι άνθρωποι αποδειχθούν ψεύτες τότε δεν θα πρέπει να έχεις κανενός είδους επικοινωνία με κανένα από το forum, φοβούμενος το ίδιο?
Γιατί αυτή η καχυποψία όταν δεν έχει υπάρξει κάποιο τέτοιο δείγμα?
Και ποιός σου μίλησε για "δίκη"?
Γιατί εγώ στην ανακοίνωση περί απενεργοποίησης σου είδα τη λέξη "συνάντηση".
Οπότε ο σκοπός είναι μια συζήτηση για να βρεθεί μια λύση.
Επέτρεψε μου, φίλε μου, να παρατηρήσω κάτι.
Δε μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά σου...
Έχεις παράπονα από Διαχειριστές κτλ?
Θέλεις να κάνεις ένα διάλογο μαζί τους?
Πήγαινε στην συνάντηση και κάντο.
Το να κάθεσαι να παραπονιέσαι πίσω από την οθόνη μου φαίνεται ανώφελο, ειδικά όταν σου έχει προσφερθεί η επιλογή μιας συνάντησης με σκοπό την συζήτηση.
Αναφέρεις πως δεν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτά τα άτομα κι αμφιβάλλεις για την κρίση και την αξιοπρέπεια τους, όπως αναφέρεις.
Αφού λοιπόν έχεις αυτή την άποψη με ποιά λογική λές τα όσα λές αυτή την στιγμή?
Αφού απαξιείς να πάς σε μια συνάντηση για να κάνεις ένα διάλογο γιατί τον κάνεις εδώ?

In anticipation of my resurrection...
quote:Με αηδιάζεις...Aν πάρουμε τα γραφόμενα χιλιάδων ατόμων εδώ μέσα άντε εκατοντάδων, ένα ένα ξέρεις τι στραβά κι ανάποδα θα βρούμε;
Αφροδίτη δε λες τίποτα ! Αραδιάζεις τσουβαλιές από λέξεις και δε λες τίποτα. Μέσα στον "λόγο" σου έχουν χάσει το νόημα τους οι λέξεις και οι έννοιες. Δεν αξίζουν τίποτα. Αυτό σε παρακαλώ να το εκλάβεις ως φιλική παρατήρηση, όχι ως εχθρική πράξη, ούτε ως κακόβουλη κριτική.
Edited by - Δημήτρης on 04/01/2006 00:34:49
Γιατί αυτό δεν το κάνατε ποτέ; Και δεν θα το κάνετε...
Ξέρεις κάτι. Είσαι ανόητος. Και θα σου το αποδείξω. Το να αναφέρεσαι σε έναν συνάνθρωπό σου τονίζοντάς του πως τα γραφόμενά του δεν αξίζουν τίποτα, και να έχεις το θράσος να το εκλάβει αυτό το άτομο τούτο ως φιλική παρατήρηση δείχνει ότι είσαι διπλά ανόητος.
Εδώ φυσικά δεν απαιτώ να εισέλθει και κάποιος να πάρει το δικό μου μέρος. Είμαι το μαύρο πρόβατο αν και ανοιχτόχρωμη. Δεν παρεξηγούμαι με την τυφλότητα και την ανοησία. Πήγαινε στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΩ.
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΕΜΕΝΑ.
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Η ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ;
ΒΑΛΕ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΛΛΟΥ.
ΕΙΔΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ. ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΜΕ ΓΕΡΟ ΣΚΑΡΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ.
ΤΙ ΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ; ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΜΑΓΚΕΣ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ.
ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΞΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ...
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ.
ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ ΠΙΑ.
Ο ΘΥΜΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
Η ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ.
ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΓΕΛΩ.
=))=II=((=
ΑΙΣΧΟΣ.
=))=II=((=
Να σου φέρω ένα τωρινό παράδειγμα. Δες πόσα μέλη φωνάζουν να "τιμωρηθεί" ο Schwabe για τις απόψεις του, με την δικαιολογία ότι προσβάλλει τα πιστεύω των Χριστιανών. Αυτό πιστεύουν και αν τους δίναμε την δυνατότητα να απενεργοποιούν τα μέλη, τώρα ο Schwabe και πιθανόν μερικά μέλη ακόμα θα ήταν εκτός για πολύ καιρό (αν μπορούσαν μερικοί θα τον έστελναν για πάντα). Από την άλλη, ο Schwabe είναι από αυτούς εδώ μέσα που εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους και από τους ελάχιστους που ρίχνουν επιχειρήματα στο τραπέζι για να στηρίξουν αυτή τους την άποψη και δεν νομίζω να έχει ξεφύγει από τα όρια ως προς τις προσβολές του προς διάφορα πρόσωπα (όχι ότι δεν υπάρχουν προσβολές αλλά γίνονται ένθεν και εκείθεν οπότε ή τους αφήνεις όλους ή τους απενεργοποιείς όλους).
Το ζήτημα που μπαίνει εδώ είναι ότι μια ομάδα ανθρώπων που ταυτίζονται οι απόψεις της, μπορεί -αν της δώσεις την δυνατότητα- να καθορίσει το στυλ των θεμάτων και των μηνυμάτων και την τιμωρία των υπολοίπων μελών που δεν συμμορφώνονται με την δική τους άποψη. Αυτό θέλουμε; Και για να σε προλάβω, όχι δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό τώρα.
Τώρα στο θέμα της Αφροδίτης (που κακώς μας προέκυψε η Αφροδίτη ως θέμα αλλά ποιός φταίει γι αυτό;), εδώ η περίπτωση διαφέρει επειδή δεν μιλάμε για διαφωνία απόψεων αλλά προσωπικών χειρισμών. Και εδώ ναι όντως, δυσκολεύομαι να πω την άποψη μου ελεύθερα επειδή το ξέρω ότι πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί από τους υπόλοιπους και ότι προφανώς θα στεναχωρήσω την ίδια. Και αυτό που είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου και που δεν το κατανόησε η nst είναι ότι αυτό που βλέπουμε εμείς "οι άσχετοι και οι απέξω" και εκφράζουμε εδώ μέσα "φιλικές παρενέσεις" θα έπρεπε να το δουν πρώτα οι λεγόμενοι φίλοι της και να την βοηθήσουν να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο που έχει πέσει. Αυτή είναι η άποψη μου και αν θέλετε την αναλύω και περισσότερο.
Επειδή αυτές οι επαναλαμβανόμενες κραυγές "είμαι καλά, περνάω υπέροχα, τι ωραία που είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι κλπ" στα δικά μου αυτιά φτάνουν ως κραυγές βοήθειας. Στα δικά σου αλήθεια πώς φτάνουν;
Και μιας και μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας θα σου κάνω μια δύσκολη ερώτηση κι αν θες μου απαντάς. Ολο αυτό το εγκόμιο της Αφροδίτης προς το πρόσωπό σου, εσύ το δέχεσαι ευχάριστα και το επικροτείς ως πράξη;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αδυνατώ να σας καταλάβω;
Είστε ψυχολόγοι;
Ποίος φαύλος κύκλος;
Μπήκα προ πέντε λεπτών έγραψα σε δύο φόρουμς που γράφω καθημερινά κάθε πρωί κυρίως, χαλάρωσα ζεστάθηκα γέλασα...Γιατί αυτό να μου συμβαίνει μόνο εδώ. Είν στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Κουράστηκα παιδιά. Εδώ μέσα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις πως είσαι κάποιος κάτι. Τα σκατά φυσικά δεν έχουν αξία.
Δεν επεκτείνομαι.
Ακόμη και το εγκώμιο ενοχλεί.
ΟΧΙ ΟΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΓΚΩΜΙΑΖΩ ΤΟΝ PIXELDREAM ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΝΑΙ... ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟ.
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ.
ΓΕΛΑΣΤΕ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΣΤ, ΤΗΝ ΕΓΚΩΜΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ.
=))=II=((=
quote:ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟ.
Να.. γι αυτό δεν ήθελα να εκφράσω την άποψη μου... επειδή όπως φαίνεται θα έπρεπε να περάσω πρώτα από την Ακαδημία Αθηνών και μετά να μιλήσω...
-Arthur C. Clarke-
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ [ΟΣΤΡΙΑ] ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο PIXELDREAM KAI EΓΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΨΥΧΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.
ΑΗΔΙΑΣΑ.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ;
ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ.
ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.
ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΥΚΟΣ.
=))=II=((=
ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ.
ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΗΡΕΜΩ ΟΠΩΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΙΧΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΤΕ.
ΕΝΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΙΓΡΗ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΠΥΡΑ.
ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ.
ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ;
ΕΣΕΙΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ. ΖΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΑΥΤΗ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΑΝΟΗΤΟΙ. ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ.
ΘΙΓΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ.
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΩ Ε;
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΖΩΟΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΓΡΗΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΩ.
ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΛΛΟΣ;
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ. ΚΟΥΦΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΟΥΦΙΕΣ ΡΙΠΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΡΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ.
ΓΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.
ΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
ΑΗΔΙΑΣΑ.
=))=II=((=
quote:ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΙΟΝΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...
Με εσένα που η κρίση σου επηρεάζεται από τις όποιες κινήσεις της Αφροδίτης ; Με εσένα που αφήνεις την Αφροδίτη να σε στολίζει με έναν σωρό ατάκτως ερριμμένων επιθέτων χειρότερα και από βρισιές ;
Αυτό σε παρακαλώ να το εκλάβεις ως φιλική παρατήρηση, όχι ως εχθρική πράξη, ούτε ως κακόβουλη κριτική.
ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ;
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.
ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ;
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΤΣΙ;
ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;
ΠΟΣΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΩΜΟΛΟΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ;
ΠΟΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ;
ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΘΥΜΗΣΩ ΕΧΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΣΤΟ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
ΑΣΤΗΝ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΩ. ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΩΡΑ;
ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΟΠΩΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ.
ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΩ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΕΙΔΕΣ Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ;
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...
ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΑΜΜΟΣ. ΚΙ ΕΝΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΧΡΥΣΟ.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ.
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 04/01/2006 12:22:55
Έχεις δει κανέναν που δεν νοιάζεται να διαθέτει τον χρόνο του για να σου μιλήσει? Έχεις δει σκάρτους ανθρώπους να μην μιλάνε όταν τους κατηγορούν άδικα, επί προσωπικού, και να μην προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους? Γιατί λες να τα κάνουν όλα αυτά, επειδή φοβούνται εσένα ή τον pixel ή όποιον άλλον φαντάζεσαι?
Δεν είναι έτσι Αφροδίτη μου, σκέψου ότι μπορεί να προτιμούν να τους μειώσουν παρά να κάνουν κακό με τα λόγια τους σε κάποιον συνάνθρωπο. Μπορεί να μιλάνε μόνο εάν πιστεύουν ότι αυτό που θα πούνε πραγματικά θα βοηθήσει τον διπλανό τους. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νοιάζονται για το image τους, δεν νοιάζονται εάν θα τους χειροκροτήσουν ή θα τους θάψουν.
Μην τα βάζεις με τον Δημήτρη, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σε καμία περίπτωση δεν είναι εναντίον σου. Προσπαθεί να σε βοηθήσει.
Δεν λέει κανένας να μην χαίρεσαι με την ευτυχία σου, μόνο λίγο κράτει να κάνεις στην δημοσιοποίηση. Κράτα και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, μην τα βγάζεις σε δημόσιο χώρο, έχουν αξία για σένα και για τον άνθρωπό σου. Κάποιες λέξεις, συναισθήματα, γεγονότα είναι τόσο προσωπικά και πολύτιμα που είναι κρίμα να τα φθείρεις με την συνεχή επανάληψη.
Και θα σε παρακαλέσω αυτό με τα σπίτια και τις οικογένειες να μην το ξαναγράψεις, είναι άσχημο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι αντιμετωπίζει ο καθένας σπίτι του, μπορεί να τον πληγώνεις χωρίς να το ξέρεις.