- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω μαζί σας φίλοι μου!
.....
Το ακριβώς ανάποδο! Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει ξανά να ζεί μέσα στην φύση ως μέρος την που είναι. Πρέπει να μάθει να την σέβεται και να την «νοιώθει» και πάλι. Να μην είναι όταν βρεθεί στην φύση σαν μικρό παιδί. Ένα παιδί που παίζει και καταστρέφει αλόγιστα γιατί δεν καταλαβαίνει η δεν θέλει να καταλαβαίνει τι κάνει.
.....
Σαν Homo technoligikus* που γίναμε ξεχάσαμε από που προερχόμαστε. Ξεχάσαμε ότι αν καταστρέψουμε το «σπίτι» μας, την φύση, θα πεθάνουμε και εμείς......Με αυτά μπορεί να ακούστηκα πολύ κυνική φίλοι μου...
Δεν είμαι όμως!
Δεν είμαι γιατί βλέπω εσάς.
Και αν υπάρχετε εσείς υπάρχουν και άλλοι.
Και θα γίνονται όλο περισσότεροι... τελικά ο κανόνας θα γίνει εξαίρεση, και η εξαίρεση κανόνας.
θα φροντίσουμε όλοι μαζί για αυτό όπως μπορούμε έτσι φίλοι μου;
Καλή μου φίλη χαιρετώ και σένα.
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα, όπου κάποια στιγμή εμείς οι λάτρεις της φύσης αλλά και οι γνώστες της αλήθειας για την φύση, να κάνουμε έργο τα λόγια μας. Δηλαδή, με τα έργα μας να μεταφέρουμε σε εκείνους που έχουν άγνοια, (δεν μπορώ να δεχτώ την κακία σε τούτη την περίπτωση), το μήνυμα, για να μάθουν πως ήδη η φύση έχει αποσυντονιστή με ολέθρια αποτελέσματα για όλους μας!!!
Φιλικά σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ.
Αδελφέ Ntavellis666, υπάρχουν άνθρωποι πολλοί πιο ανώτεροι από εμένα όπου μπροστά τους φαντάζω σαν μυρμήγκι.
Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ.
Σε χαιρετώ.
φιλε ntabelis666 χαιρομαι καταρχας που εισαι παλι κοντα μας...
θελω να θεσω εναν αλλο προβληματισμο σε σχεση με την καταστροφη της
φυσης...
η ελλειψη παγανιστικων στοιχειων στις νεες θρησκειες πιστευω εχει βοηθησει στην καταστροφη του οικοσυστηματος μας,ο ανθρωπος
απο την στιγμη που δεν νιωθει ιερο καθε τοπο δεν εχει κανενα λογο να μην τον καταστρεψει...
η αλλοτριωση του φτανει σε βαθμο ηλιθιοτητος...
και πιστευω ως ενα βαθμο οτι οι συγχρονες θρσκειες δεν προσφερουν
την απαιτουμενη παιδεια σε σχεση με την φυση...
ο ανθρωπος εχει στο μυαλο του οτι αυτος εξουσιαζει...και πρεπει
αν θελει να επιβιωσει να παραιτηθει απο την σκεψη αυτη...
μα στην πραγματικοτητα δεν μπορει να σταματησει την φυση οταν αρχισει να του δειχνει το προσωπο εκεινο το οποιο ο ιδιος διαλεξε να δει απο την φυση....
αυτα...
παντως ΕΧΕ...
κανενα προβλημα για πολεμο...
αλλα να εχουμε μαζευτει τουλαχιστον τρακοσιοι...
για να ειναι σιγουρη η νικη...
η τουλαχιστον να γραφτουμε στην ιστορια...![]()
![]()

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
quote:
Δεν έχει σημασία αν χάσουμε ή κερδίσουμε. Θα κάτσουμε όμως με τα χέρια σταυρωμένα ; Θα με ενδιέφερε η γνώμη σου
Πώς να τους πολεμήσουμε???? Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια σπίτια που εχουν χτιστεί στα δάση.Τι θα τους πούμε να φύγουν???
Ολα αυτά τα σπίτια τα οποία είναι στούς πρόποδες των βουνών καθώς και γύρω ή μέσα στα δάση γίνονται πρόσχημα για τους υπόλοιπους.
Κάθε τόσο καίνε τα δάση για να χτιστούν σπίτια. Αυτό πια το εχει καταλάβει και η γάτα μου. Να το πούμε σε ποιούς? Ολοι θέλουν ενα σπίτι μέσα στα δένδρα. Ολοι . Ετσι λοιπόν θα καίνε τα δάση ώστε μελλοντικά να μπορούν να γίνουν κατοικημένες περιοχές.
ntabelis
quote:
Τα λόγια σου αυτά, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Ναι, ο άνθρωπος είναι σήμερα, το μεγαλύτερο σφάλμα της φύσης. Μην ξεχνάς όμως, οτι υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις, όπως η Φίλη μας Zezberg.
Kαλέ μου φίλε δεν υπάρχει καμμία εξαίρεση. θα απαντήσω παρακάτω σε αυτό γιατί θέλω να απαντήσω στον ryche.
Είμαι απαισιόξος??? Μα εδώ εχουμε κάψει τα πάντα και συνεχίζουμε να τα καίμε. Συν τοις η άναρχη δόμηση του παρελθόντος σε συνδυασμό με τα οικονομικά συμφέροντα της αναπτυσσόμενης χώρας μας ξεπουλάνε τα πάντα.
Σε λίγο καιρό δεν θα εχουμε δάση. Ούτε αγρια ζώα.
Οι καταστροφές του περιβάλλοντος και των δασών εχουν ταρακουνήσει ολο το οικοσύστημα με αποτέλεσμα το ΕΛ ΝΙΝΙΟ το φαινόμενο του θερμοκηπίου , την όξινη βροχή , το στρώμα το όζοντος.... και τί κάνουμε γι αυτό.?? τίποτα. τίποτα απολύτως. Καύσωνας , φωτιές το καλοκαίρι , ξηρασία, ρύπανση, το χειμώνα πλημμύρες, εχουν κλείσει ολα τα ρέμματα εχουν μπαζώσει ολες τις φυσικούς χειμμάρους και εχουν χτίσει στη θέση τους. Μα μπορεί να είμαι αισιόξοδος????
Δυστυχώς ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Να πολεμήσουμε Νταβέλη αλλά είναι πολλοί. Πάρα πολλοί . Σχεδόν ολοι .
Λυπάμε..
quote:
Το ακριβώς ανάποδο! Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει ξανά να ζεί μέσα στην φύση ως μέρος την που είναι. Πρέπει να μάθει να την σέβεται και να την «νοιώθει» και πάλι. Να μην είναι όταν βρεθεί στην φύση σαν μικρό παιδί. Ένα παιδί που παίζει και καταστρέφει αλόγιστα γιατί δεν καταλαβαίνει η δεν θέλει να καταλαβαίνει τι κάνει.
Για ποιόν άνθρωπο μιλάς sw .
Eδώ μιλάμε για μιλλιούνια. Για ορδές που κάθε Σαββατοκύριακο οδεύουν προς την Πάρνηθα την Πεντέλη τα Γεράνια ουρές ο ενας πίσω απο τον αλλον. Αλλος πάει βόλτα αλλος για να φάει αλλος για να κάψει αλλος για να μαζέψει μανιτάρια..
Ολοι τους μα ολοι τους κάτι κακό θα κάνουν. Στη χειρότερη περίπτωση να βάλουν φωτιά και στον καλύτερη να πετάξουν σκουπίδια.
Δεν σέβεται κανείς τίποτα απολύτως. Τίποτα.
Εκσφενδονίζονται απο τα αυτοκίνητα πακέτα απο τσιγάρα , τσιγάρα, χαρτιά απο σοκολάτες , κουτάκια πορτοκαλάδας, τυρόπιτες, σκουπίδια,
εκεί θα βρούν να καθαρίσουν το αυτοκίνητο τους εκεί να τα κάνουν ολα.
Αφου τα ξέρετε τώρα.
Πάντως οπως είπε ο νταβέλης . Είμαι απαισιόδοξος.
Εγώ το πίστευω ειλικρινά οσο πίο γρήγορα απομακρυνθούμε απο τα δάση τόσο το καλύτερο για αυτά.
Με εκτίμηση
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Ειλικρινά, σ'ευχαριστώ πολύ έστω κι'αν καθυστέρησα.
quote:
Allzaro, έχεις δίκιο σ'όσα λές, δυστηχώς δεν παύει να είναι η θλιβερή πραγματικότητα, πιστεύω όμως οτι μπορούμε ακόμα να πολεμήσουμε για ό'τι έχει απομείνει. Ας μην γίνουμε συνένοχοι στο φόνο κρατώντας στάση αδιαφορίας.
H ελπίδα πεθαίνει τελευταία νταβέλη .
Ελπίζω εστω και αργά να καταλάβουμε ολοι μας οτι πρέπει να φερθούμε ανθρώπινα στη φύση. Το οτι θα παλαίψουμε αυτό είναι αυτονόητο.
Ο καθένας με τον τρόπο του.
Το τόπικ αυτό έπρεπε κανονικά να πάρει φωτιά..
5 άνθρωποι γράφουμε μόνο.. Πού είναι οι υπόλοιποι. Πού είναι οι φωτογραφίες με τις βίλες μέσα στα καμμένα δάση..???
Χαιρε αδελφέ Ntavellis666
quote:
H ελπίδα πεθαίνει τελευταία νταβέλη .
Ελπίζω εστω και αργά να καταλάβουμε ολοι μας οτι πρέπει να φερθούμε ανθρώπινα στη φύση. Το οτι θα παλαίψουμε αυτό είναι αυτονόητο.
Ο καθένας με τον τρόπο του.
Το τόπικ αυτό έπρεπε κανονικά να πάρει φωτιά..
5 άνθρωποι γράφουμε μόνο.. Πού είναι οι υπόλοιποι. Πού είναι οι φωτογραφίες με τις βίλες μέσα στα καμμένα δάση..???
Χαιρετώ φιλικά και σ'ένα Allzaro.
Το topic έχει την δική του διαδρομή μέσα στα forums του esoterca και φυσικά μέσα στο χρόνο...
Allzaro ένας πολύ καλός φίλος ο Oannes, έχει ανοίξει στο forum ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ένα topic για την μαγική Πάρνηθα. Καθώς και ο Ntavellis666 στο ίδιο forum, για το Πεντελικό όρος, που έχει ευτυχίσει να φθάσει τις 29 σελίδες μέχρι τώρα!
Όταν λοιπόν άρχισα δειλά να γράφω, για την μαγική Πάρνηθα, όλα ήταν δύσκολα. Κάποιοι με έκαναν να νιώθω ανεπιθύμητη, όμως δεν τα παρέδωσα.... Στάθηκα εκεί και σχεδόν μονολογούσα σε αρκετές σελίδες, για τις ομορφιές της φύσης και για μερικά μεταφυσικά γεγονότα που μου συνέβηκαν.
Τώρα πια πολλοί φίλοι της φύσης, είναι μέλη στο topic και μάλιστα με παροτρύνουν να γράψω για να γίνουμε περισσότεροι!
Έτσι λοιπόν μην αγχώνεσαι και μην βιάζεις τις καταστάσεις.
Έσυ δώσε τον δικό σου αγώνα για τον τραγικό Νόμο "παράνομο" κατά της φύσης, που πέρασαν τα αδόκιμα μυαλά και που τα αποτελέσματά του θα δούμε πολύ σύντομα.
Δώσε της ψυχούλας σου τον πόνο, για ό,τι οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, δώσε ζωή και στο τέλος θα δρέψεις ζωή.
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.
Δυστυχώς ο τρόπος έκφρασης των ιδεολογικών μας πιστεύω διαφέρει.
Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιου είδους εγκλήματα και να μην αγχώνομαι.
Ειδικά οταν σε κάνουν να νοιώθεις ανεπιθύμητος οπως λές.
Δηλαδή βλέπεις την αδικία πού γίνεται , τους την λές και σε κατακρίνουν ή σε βάζουν στο περιθώριο.
Ανοιξα ενα τόπικ ``να μην τρώμε τα ζώα`` δυστυχώς δεν έπεισα κανέναν.
20 σελίδες για να μπορέσω να πείσω οτι δεν πρέπει να σκοτώνουμε.
Νίκησε το χαρμπουγκερ.
Τώρα ήρθε η σειρά των δασών...
Είναι φυσιολατρικού χαρακτήρα.
Εξέφρασα τη γνώμη μου και για τους ζωόφιλους και για τους φυσιολάτρες.
Οι περισσότεροι αποτελούν καταστροφή.
Ολοι αυτοί που μένουν στον Διόνυσο, στους Θρακομακεδόνες, στην Πεντέλη είναι ολοι φυσιολάτρες. Ετσι δηλώνουν.
Το ιδιο και οι φιλόζωοι , δηλώνουν φιλόζωοι.
Μα τι φυσιολάτρες είναι οταν ξέρουν οτι παραβιάζουν τα δικαιώματα του δάσους.
Και τι ζωόφιλοι είναι οταν ξέρουν οτι αυτό που τρώνε είναι ζώο.
Δεν ξέρω αν είμαι παράλογος ή αν είμαι ακραίος δεν θέλω ομως να λέγομαι φυσιολάτρης ή ζωόφιλος.
Τι να κάθομαι λοιπόν να λέω στο τόπικ. Οτι πήγα στην Πάρνηθα και είδα τα κυκλάμινα , πήγα στο καταφύγιο , ή είδα ενα ζωάκι παράξενο, ή οτι ανακάλυψα ενα ποταμάκι.
Εγώ σας λέω οτι βλέπω σπίτια , πόλεις ολόκληρες σε περιοχές που κάποτε ήταν δάσος πευκόφυτο . Το έκαψαν και τώρα μένουν εκεί φυσιολάτρες.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω ένα πανέμορφο τεράστιο συνθετικό δέντρο που δεν το αλλάζω με τίποτα.
Οσο για τη μεθεόρτια μελαγχολία με αγγίζει για ένα μόνο λόγο:
Δεν μπορώ να βλέπω τα πεταμένα δεντρακια να πλημμυρίζουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια... Παντού γύρω μου νεκρά κουφάρια, κουφάρια που μέχρι πριν από ένα μήνα είχαν ζωή και εκπέμπαν ενέργεια... Εχω κλάψει όσο δεν φαντάζεστε και όχι με δάκρυα βουβά αλλά με λυγμούς...ποτέ δεν είπα το λόγο που έκλαιγα γιατί θα γέλαγαν μαζί μου... νοιώθω ότι με σας όμως μπορώ να το μοιραστώ. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό?
Εγώ έχω αρχίσει να διαδίδω στον κύκλο μου ότι είναι γρουσουζιά να κόβεις ένα δέντρο για να το στολίζεις και έτσι έχω αποτρέψει κάποιους από το να αγοράσουν αληθινό.
4 Χρόνια εδώ που μένω δε βλέπω τίποτ'αλλο από καταπατήσεις. Οταν ήρθα έβλεπα την κορυφή της Πεντέλης όπου απαρτίζει την Πολιτεία με καμμιά δεκαριά μεγάλες βίλες και τώρα όλη η κορυφή μέχρι επάνω έχει καταπατηθεί, έχουν κόψει το πυκνό δάσος και έχει χτίσει επαύλεις!
Και μη χειρότερα!![]()
![]()
![]()

quote:
Δεν μπορώ να βλέπω τα πεταμένα δεντρακια να πλημμυρίζουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια... Παντού γύρω μου νεκρά κουφάρια, κουφάρια που μέχρι πριν από ένα μήνα είχαν ζωή και εκπέμπαν ενέργεια... Εχω κλάψει όσο δεν φαντάζεστε και όχι με δάκρυα βουβά αλλά με λυγμούς
Δεν έκπεμπαν ποτέ ενέργεια avallon. Απλά προσπαθούν να σταθούν στο ύψος τους. Ανέκφραστα. Σαν να μην θέλουν να δείξουν τον πόνο τους.
Σκεφτείτε τι διαδικασία περνούν μέχρι να πεταχτούν. Απο τη γέννησή τους εως τη σταύρωσή τους.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να μισήσει αυτό το έθιμο.
Original
Αχ έλατο, αχ έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις.
Τι ωραία την Πρωτοχρονιά μας φέρνεις δώρα στα κλαδιά.
Αχ έλατο, αχ έλατο, μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις.
Αχ έλατο, αχ, έλατο τι δίδαγμα η στολή σου.
Ελπίδα εμπνέει σταθερή και θάρρος πάντα στη ζωή.
Αχ έλατο, αχ έλατο , μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις.
Αχ έλατο, αχ έλατο, τα πράσινά σου φύλλα
τα βγάζεις με καλοκαιριά και τα φορείς με το χιονιά.
Αχ έλατο, αχ έλατο τα πράσινά σου φύλλα.
Η νέα version + bonus *extra στροφή
Τραγουδήστε το!!!
Αχ έλατο, αχ έλατο, γλιτώνεις δεν γλιτώνεις
Τι ωραία την Πρωτοχρονιά, σου κόβουμ’όλα τα κλαδιά
Αχ έλατο, σε κόβουμε, σ’αρέσει δεν σ’αρέσει
Αχ έλατο, αχ έλατο, σου βγάζω την στολή σου.
Με τρομερή κορμοστασιά, για τα στολίδια τα βαριά.
Αχ έλατο, αχ έλατο , δεν έχεις ποια ελπίδες.
Αχ έλατο, αχ έλατο, τα πράσινά σου φύλλα
τα βγάζεις με καλοκαιριά, μα αυτό ίσχυε παλιά
Αχ έλατο, αχ έλατο σου βγάλαμε τα φύλλα.
*Αχ έλατο, αχ έλατο, τώρα οι γιορτές τελειώνουν
Δεν θ’άχεις χρίση ποια καμιά, θα σε πετάξουν στην γωνιά
Αχ έλατο, σε κόψαμε , σ’αρέσει δεν σ’αρέσει![]()
![]()
![]()

Γιατί το αγόρασες ρε????
Γιατί ρε ασυνείδητε???
Αν δεν ξαναγοράσεις δεν θα τα ξανακόψουν...
Αχ ΕΧΕΒΡΟΤΕ μην γράφεις τέτοια πράγματα γιατί θα κάνω καμία τρέλα....
"H ελπίδα πεθαίνει τελευταία νταβέλη" (Allzaro)
Eπέτρεψε μου, να σε διορθώσω Αγαπητέ : "Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ."
"5 άνθρωποι γράφουμε μόνο.. Πού είναι οι υπόλοιποι. Πού είναι οι φωτογραφίες με τις βίλες μέσα στα καμμένα δάση..???" (Αllzaro)
Mε πρόλαβες. Πάνω που πήγα να εκφράσω το ίδιο παράπονο.
"Εξέφρασα τη γνώμη μου και για τους ζωόφιλους και για τους φυσιολάτρες.
Οι περισσότεροι αποτελούν καταστροφή.
Ολοι αυτοί που μένουν στον Διόνυσο, στους Θρακομακεδόνες, στην Πεντέλη είναι ολοι φυσιολάτρες. Ετσι δηλώνουν.
Το ιδιο και οι φιλόζωοι , δηλώνουν φιλόζωοι.
Μα τι φυσιολάτρες είναι οταν ξέρουν οτι παραβιάζουν τα δικαιώματα του δάσους."
Μα βρε Allzaro, μην τους βάζεις και'σύ όλους στο ίδιο τσουβάλι. Μη συγκρίνεις τους ανθρώπους που λατρεύουν πραγματικά τη Φύση απο το νεόπλουτο που του χτίζει βιλάρα ο μπαμπάς στην Πεντέλη, μιάς και ο γιόκας του θέλει να'χει σπίτι στο δάσος, γιατί..."αγαπά" το δάσος !
Πάντως αν θές να "πάρεις το αίμα σου πίσω", αν θέλεις να κάνεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει αφάνταστα ηθικά και ψυχολογικά, έλα μαζί μου να φυτέψουμε έλατα στην Πεντέλη. Έλα ! Θα το χαρώ πολύ. Αυτό ισχύει για όλους τους Φίλους και Φίλες. Η τρίτη αναδάσωση θα γίνει λίγο μετά τις γιορτές. Όσοι επιθυμήτε, έστω και για παρέα, ελάτε.
Σπίτια αυτοί ; Δέντρα εμείς. Κι όποιος αντέξει. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση και τότε...
Θυμάμαι τα λόγια κάποιου, τα οποία και σου αφιερώνω Φίλτατε Allzaro :
"Ακόμα κι αν μου έλεγαν οτι ο κόσμος θα καταστραφεί αύριο, εγώ θα φύτευα ένα δέντρο."
Χαιρετώ
quote:
Δεν έκπεμπαν ποτέ ενέργεια avallon. Απλά προσπαθούν να σταθούν στο ύψος τους.
Φίλε μου είναι πλέον και επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι τα φυτά εκπέμπουν ενέργεια στο χώρο...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Σου χρωστάω Φίλε...!
διεγραψε την παραπανω λεξη,δεν χρωστας τιποτα και σε κανεναν.
κανεις δεν επιβαλλει η εξαναγκαζει κανεναν ,για τις επιλογες που κανει.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Αλλά να το κανονίσουμε να εχω ελεύθερο χρόνο ,, να τηλεφωνηθούμε.
Μπορώ να φέρω εργαλεία τσάπα κλπ. Δενδράκια που θα βρούμε΄??
Νταβέλλη μην ευχαριστείς κανέναν , είναι χαρά μου ..
Οσο το να μην τους βάζω ολους στο τσουβάλι ,, μά... βάζω και τον εαυτό μου μέσα .. ολους δεν κάνω καμία διάκριση..
quote:
Θυμάμαι τα λόγια κάποιου, τα οποία και σου αφιερώνω Φίλτατε Allzaro :
Eυχαριστώ για την αφιέρωση..
Edited by - allzzaro on 23/12/2003 14:04:12