- ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
μακάρι απ' την άλλη να μπορούσαμε να ξέρουμε πότε αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος....πολλά δεν θα έμεναν στη μέση...
Μα αγαπητή galadriel τότε δεν θα χανόταν η μαγεία της αναζήτησης?
Δεν θα ήταν σα να παίζαμε ως ηθοποιοί σε έργο με γνωστό το τέλος εκ των προτέρων?
Δεν θα παίζαμε εκ του ασφαλούς μέχρι να φθάσει "εκείνη η στιγμή"? Άραγε πως θα πιεζόμασταν (αφού δεν θα ξέραμε πόσο χρόνος σου απομένει) έτσι ώστε να βγάλουμε μεγαλύτερο δυναμικό και να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα?
Εδώ νομίζω ότι είναι ο πυρήνας της Ελευθερίας. Η ελευθερία επιλογής.
Επιλέγεις ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Στην πράξη και στην απραξία.
Ρωτάς αγαπητέ Cybermaster, "Με ποιόν σκοπό"
Μα έτσι ξέρω ότι θα είμαι "Ζωντανός" και όχι "νεκροζώντανος".

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Ναι, χάνεται και ένα μέρος από τη μαγεία της αναζήτησης, όμως όπως το είπες αυτό δινει και ένα αίσθημα ασφάλειας... για κάποιους αυτό μπορει και να είναι το ζητούμενο...να ξέρουν ότι έχουν αυτό το χρόνο και μέσα σ'αυτόν μπορούν να ζήσουν τα "χ" πράγματα...
Οταν το έγραψα αυτό ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το γεγονός ότι όταν χάθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τη ζωή μου, έμεινα μετέωρη σε πολλά θέματα που θα μπορούσαν να έχουν κλείσει...αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί να σκέφτομαι ότι αυτοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι θα φύγουν...
Το σίγουρο είναι ότι δεν γνωρίζουμε (υπό Κ.Σ.) το χρόνο που έχουμε, κι έτσι αυτή η αναζήτηση διατηρεί τη μαγεία της και τον αυθορμητισμό της και τα λαθη που μας κάνουν αυτό που είμαστε..
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά και τίποτα δεν είναι ίδιο για όλους. Άρα εκεί θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει την προσοχή του παρατηρώντας αυτά που συμβαίνουν προκειμένου να αντιληφθεί το δικό του σκοπό.
Το να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία – αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαύεται ή να αδιαφορεί για κάποια πράγματα – είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό. Ίσως εκεί καταφέρει κανείς να «πάρει» αυτά που πρέπει αποφεύγοντας να «χαθεί στο δρόμο».
Άραγε ποιος είναι αυτός που μπορεί να το κάνει πράξη αυτό?
quote:
μακάρι απ' την άλλη να μπορούσαμε να ξέρουμε πότε αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος....πολλά δεν θα έμεναν στη μέση...
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.......
quote:
Ρωτάς αγαπητέ Cybermaster, "Με ποιόν σκοπό"
Μα έτσι ξέρω ότι θα είμαι "Ζωντανός" και όχι "νεκροζώντανος".
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!!!
quote:
Ίσως τελικά ο σκοπός να είναι διαφορετικός για τον καθένα στην εκάστοτε ζωή.
ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
quote:
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά και τίποτα δεν είναι ίδιο για όλους. Άρα εκεί θα πρέπει ο καθένας να εστιάσει την προσοχή του παρατηρώντας αυτά που συμβαίνουν προκειμένου να αντιληφθεί το δικό του σκοπό.Το να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία – αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαύεται ή να αδιαφορεί για κάποια πράγματα – είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό. Ίσως εκεί καταφέρει κανείς να «πάρει» αυτά που πρέπει αποφεύγοντας να «χαθεί στο δρόμο».
Άραγε ποιος είναι αυτός που μπορεί να το κάνει πράξη αυτό?
ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ!?!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.......
...ή μπορεί και να γινόταν ακριβώς το αντίθετο, τότε να έκανε κανείς αυτά ακριβώς που ήθελε και όχι αυτά που είναι αναγκασμένος να κάνει...
έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τρόπο να το διαπιστώσουμε, μπορούμε να το δουμε μόνο από τη μια πλευρά...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:quote:
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..........ή μπορεί και να γινόταν ακριβώς το αντίθετο, τότε να έκανε κανείς αυτά ακριβώς που ήθελε και όχι αυτά που είναι αναγκασμένος να κάνει...
έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τρόπο να το διαπιστώσουμε, μπορούμε να το δουμε μόνο από τη μια πλευρά..."I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ GALADRIEL H ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?and remain
Galadriel"
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ο Θάνατος είναι εξαιρετικά το Τραγικότερο γεγονός!!
Μήπως είναι όμως περισσότερο τραγικό στο περιβάλλον & στους γνωστούς παρά στον ίδιο τον παθόντα;;; Πιστεύω οτι το Νόημα της ζωής είναι η δοκιμασία της ψυχής ΠΩΣ είναι δυνατό να τα βγάλει πέρα στην κατάσταση της Ύλης!!
Οι αιφνίδιοι Θάνατοι πάντα είναι μέσα στο Πρόγραμμα μετο παραπάνω, Συμβόλαιο με τον Θεό ΔΕΝ υπογράφεται Ποτέ, ούτε κοιτάζει καμία ηλικία. Καλό είναι βέβαια να συμβαίνει σε μιά ηλικία που έχει κλείσει ο Άνθρωπος τον κύκλο του αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δέν συμβαίνει πάντα!!
Μπορεί να συμβούν αιφνίδιοι Θάνατοι είτε σε πρόσωπα τα οποία γνωρίζουμε μέσω μόνο γραπτών μηνυμάτων, είτε τα έχουμε δεί σπάνια, είτε συχνότερα, είτε καθημερινά, είτε τα γνωρίζουμε ,μέσω Τηλεόρασης!
Με την ευκαιρία να εκφράσω κι'Εγώ την πολύ μεγάλη μου λύπη για τον αιφνίδιο Θάνατο Ενός προσώπου που τον ήξερα μόνο μέσω Τηλεόρασης, αλλά ήταν υπερβολικά Αγαπητός όχι μόνο σε Μένα αλλά σε Όλους τους Έλληνες: Του ΒΛΑΣΣΗ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ!!
καλό του Ταξίδι!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Θάνατος : το γεγονός μετάβασης από το φυσικό πεδίο σε όποια επόμενα ακολουθούν
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Ζωή : η περίοδος της ύπαρξης μας στο φυσικό πεδίο
Θάνατος : το γεγονός μετάβασης από το φυσικό πεδίο σε όποια επόμενα ακολουθούν
ΜΠΡΑΒΟ Galadriel!!
Το ίδιο απαντάω και Εγώ!
Θάνατος είναι η μετάβαση απο την Ύλη σε Άγνωστα Ανώτερα Πνευματικά πεδία!
Αναφέρομαι συγεκριμένα στα μηνύματα:
ΖΩΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ - Posted - 23/10/2004 : 20:22:10
Το Ψέμα και η Αλήθεια. Σχέσεις ανθρώπων - Posted - 23/10/2004 : 11:15:39
Τι χρειάζεται η ζωή για να γίνει απλή? - Posted - 23/10/2004 : 11:21:47
Η εξίσωση του έρωτα... - Posted - 23/10/2004 : 20:03:41
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:30:01
και
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:34:03
ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - Posted - 23/10/2004 : 19:50:15
Απ'ότι μπορώ να υποθέσω, κάποιος συνάδελφος χρησιμοποίησε τον προσωπικό μου ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και θεώρησε ως "αστείο" τη χρήση του λογαριασμού μου. Εχω λάβει ήδη κάποιο mail από το συγκεκριμένο άτομο, που συνηγορεί σε αυτήν την υπόθεση...
O κωδικός πρόσβασής μου στα forums έχει ήδη αλλάξει από τον Admin λόγω αυτού του συμβάντος. Ωστόσο, σε περίπτωση που στο μέλλον αντιληφθεί κάποιος οτιδήποτε περίεργο, θα εκτιμούσα εάν επικοινωνούσατε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
Ο λογαριασμός του μέλους SMART, απενεργοποιήθηκε από τον Admin των forums ως υπεύθυνος για την προαναφερθήσα χρήση του λογαριασμού μου.
κάνε κλικ!![]()
Εγώ προσωπικά δουλεύω σποραδικά το Internet τόσο απο τον δικό μου Υπολογιστή περισσότερο αλλά & απο Υπολογιστές σε Internet Cafe.
Mπήκα σε κάποιο συγκεκριμένο κάποια μέρα, μπήκα στο Internet, στο Esoterica, με Κωδικό ως demo δούλεψα 1-2 Ώρες,πλήρωσα,έφυγα ....
Ξαναπήγα σε 1 μήνα στο ίδιο μαγαζί για Internet ...
Πρίν καλά-καλά προλάβω να μπώ στο Esoterica μου πετάει "ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΩΣ DEMO!!!!!!!!!!"
Kαι ρωτάω ΤΙ θα γινόταν άν στο μεταξύ τύχαινε στο διάστημα αυτό να βρεθεί στον ίδιο Υπολογιστή ένας άλλος φίλος του Esoterica;;;;;;;;
Aυτό βέβαια είναι δυνατόν να συμβεί στον καθένα, το Internet προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για να κρατήσουμε την Ανωνυμία μας αλλά δέν ξέρουμε απο πού θα πάθουμε την πλάκα μας!
Το ανέφερα στον Ιδιοκτήτη του μαγαζιού & μου είπε:
"Kακό είναι αυτό ... θα κοιτάξω να μήν ξαναγίνει!!!!!"
Βάζω λοιπόν τα υλικά, αυγά, αλεύρι κλπ. σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο για να τα ανακατέψω για να φτιάξω τη ζύμη.Χτύπησα λοιπόν τα υλικά με ένα πηρούνι. Κάποια στιγμή η ζύμη έγινε κι άρχισα να τη ρίχνω στο τηγάνι για να φτιάχνω μία μία τις κρέπες. Σιγά σιγά μου τελείωσε η ζύμη μέσα στο πιάτο φτιάχνοντας και την τελευταία κρέπα. Και τότε ήταν που παρατήρησα το εξής περίεργο: στον πάτο του πιάτου φαινόταν να έχει σχηματιστεί κάτι περίεργο! Όχι από τη ζύμη η οποία είχε ποια είχε τελείωσει αλλά από κάτι άλλο! Ξέπλυνα αμέσως το πιάτο και αυτό που τελικά υπήρχε ήταν αυτό:
(το ζωγράφισα ο ίδιος για να σας το δείξω, κάποια στιγμή θα το βγάλω και σε κανονική φωτό)Το δείχνω λοιπόν στην κοπέλα μου η οποία έμεινε να το κοιτάει με απορία.Το συγκεκριμένο πιάτο το είχαμε χρησιμοποιήσει κι άλλες φορές σε διάφορες γαστρονομικές μας αναζητήσεις αλλά ποτέ δεν είχε αυτό το πράγμα γραμμένο.Το συγκεκριμένο πράγμα φαίνεται καθαρά ότι γράφει <<Ε12>>.
Τι να σημαίνε όμως αυτό; Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι ίσως να ήτανε γρμμένη πάνω η τιμή του πιάτου από όταν το είχε αγοράσει δηλ. 12 ευρώ...Όμως το συγκεκριμένο πράγμα εμφανίστηκε εκείνη την ημέρα.Η κοπέλα το είχε αγοράσει τουλάχιστον 10 μήνες πιο πριν, κι απ'την άλλη αποκλείεται η τιμή του να ήταν 12 ευρώ.
Αυτό που υπάρχει στο πιάτο φαίνεται να είναι γραμμένο με μαύρο μαρκαδόρο.Δε δοκίμασα να δω αν σβήνει τριβοντας το με οινόπνευμα, αλλά και ύστερα απο αρκετά πλυσίματα δεν είχε φύγει.
Πώς μπορεί λοιπόν να έγινε αυτό; Μήπως λόγω του χτυπήματος με το πηρούνι την ώρα ου ανακάτευα τα υλικά; Αποκλείεται όμως να σχηματιζόταν αυτό. Μήπως όντως ήταν γραμμένο κάτι πάνω, σβήστηκε και εμφανίστηκε ξανά;
Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Τι να σημαίνει αυτό το <<Ε12>>; Έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά παραείναι ακραίο για να είναι αυτό...
Ερχονται οι Ε το (20)12.
Είσαι ένας από τους εκλεκτούς.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ?
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

---------------------
____ \o/
-|__|_|---|-----------
/ \
---------------------
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
---------------------
____ \o/
-|__|_|---|-----------
/ \
---------------------
---------------------
____ \o/
-|__|_|---|-----------
/ \
---------------------