- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Τα ωμέγα γιατί είναι σε παρένθεση ????
Ισως γιατι κατα την διαρκεια της διαδικασιας που περιγραφει ειναι το κυριαρχο φωνηεν που εκστομιζει το θυμα:"ωωωω...ωωωωω"
Δευτερη πιθανη εξηγηση γιατι το forum αυτόματα διαγραφει τις κακες λεξουλες και η ενσωματωση σε παρενθεση τμηματος της λεξης ξεγελαει το αυτόματο σύστημα.
Φίλοι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ίσως καλύτερο όχι μόνο να μην αναπαράγουμε τέτοιου είδους μηνύματα (έστω και σε μορφή quotes) αλλά και να μην αναλωνόμαστε καθόλου σε αυτά.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Το αυτό έγινε και με τα λεγόμενα που χρησιμοποίησες και στα δικά σου quotes, αγαπητή medtech.
Φίλοι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ίσως καλύτερο όχι μόνο να μην αναπαράγουμε τέτοιου είδους μηνύματα (έστω και σε μορφή quotes) αλλά και να μην αναλωνόμαστε καθόλου σε αυτά.
Αγαπητε Incucus δεν νομιζω να ειναι το ιδιο.
Υπαρχει διαφορά μεταξύ της παρεμβασης δια χειρας καποιου διαχειρηστη και της παρέμβασης απο το αυτόματο σύστημα διαγραφης κακων λεξουλων απο το προγραμμα του forum.
Στην πρωτη περιπτωση εχουμε ανθρωπινη παρεμβαση
Στην δευτερη παρεμβαινει αυτοματα το προγραμμα.
(οκ ισως τα ψειριζω τωρα...)
Ευτυχως που το συστημα μπορει να ξεγελιεται με κολπακια αλλά ο διαχειριστης οχι.
Συγνωμη που σε εβαλα παντως σε κοπο να διαγραψεις και το quote με τις κακες λεξουλες του Α.Α. (Ανωτατου Ανδρομέδιου).
Θα πέσει χοντρό γέλιο......
quote:
Φανταστήτε μιά μέρα να αποκτήσουμε πρόσβαση στον δεσμευμένο χώρο....Θα πέσει χοντρό γέλιο......
Λέτε να βρούμε και καμιά καλά κρυμμένη συνταγή για μπουγάτσα με τυρί ?
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
quote:KERRY KING
Τα ωμέγα γιατί είναι σε παρένθεση ????
για να ξεχωριζουν σχηματικα ως κ--οι
το γιατι το αναλυει η medtech παρακατω... ![]()
quote:medtech
Με όλη αυτη την εμμονη στον σοδομισμό,γεννάται η απορια εαν αιτία της παρουσας πνευματικης καταστασης του προσωπου που κλωνοποιειται διαρκως σε αυτο το ερημο το forum για να μας μιλήσει για Ανδρομέδιους και Σπερμα,είναι η σεξουαλικη κακοποίηση σε νεαρή ηλικια...
που να τρεχει στα χωραφια με τις γοβες ο αθρωπας... ![]()
quote:medtech
Παντως jONNIE δεν νομιζω να προκειται περι του ιδιου προσωπου με τον Panos.Ο Panos ποτε δεν χρησιμοποιησε αυτες τις βρωμερες εκφρασεις ουτε αποπνεουν τα γραπτα του αυτο το δηλητηριωδες μισος,αυτη την επιθετικη φρενοβλαβεια.
ΟΕΑ θυμιζει στην εκφραση του λογου, συμφωνω!
quote:Dying_Incubus
Φίλοι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ίσως καλύτερο όχι μόνο να μην αναπαράγουμε τέτοιου είδους μηνύματα (έστω και σε μορφή quotes) αλλά και να μην αναλωνόμαστε καθόλου σε αυτά
εχεις ενα δικιο φιλε μου, αλλά δεν κρατηθηκα...
quote:KERRY KING
Φανταστήτε μιά μέρα να αποκτήσουμε πρόσβαση στον δεσμευμένο χώρο....
Θα πέσει χοντρό γέλιο......
ο,τι προλαβω το σωζω για εμπνευση - το αλτσαλιγκαϊμερ απο ποστ που με αφορουσε το εμπνευστηκα ![]()
quote:Βρίλ
Λέτε να βρούμε και καμιά καλά κρυμμένη συνταγή για μπουγάτσα με τυρί ?
καλα κρυμενη σαλμονελα θαλεγα αδελφε μου ![]()

quote:
Νομίζω πως το βρήκα...
Συμφωνώ διότι δίνουμε αξία σε τέτοιες περιπτώσεις...
κανεις copy and paste την φραση που επιθυμεις αναμεσα στα εντος [] quote και /quote που εμφανιζονται οταν πατησεις το συγκεκριμενο τετραγωνακι.
quote:
Σε έναν κόσμο που δεχόμαστε την ύπαρξη του Θεού, θα πρέπει ταυτόχρονα να δεχτούμε και το "εν σοφία εποίησε ……θα λέγαμε πως στην Δεξιά Ατραπό βαδίζει αυτός που προσπαθεί να ανυψώσει τον υλικό κόσμο στον πνευματικό για χάρη του συνόλου και του Θείου Σχεδίου
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω … ποιος ή τι , δύναται να μας πει , ποιο η τι είναι το Θείο Σχέδιο… ?
Και αν δεχτούμε την άποψη ότι ο Θεός «δεν είναι» αλλά «γίγνεσθαι» … να υποθέσουμε ότι και το σχέδιο του θα είναι και αυτό κάπως « ρευστό» …?![]()
Γιώργος![]()
«..if I could just hide the sinner inside…. and keep him denied....»
|
quote:
Και αν δεχτούμε την άποψη ότι ο Θεός «δεν είναι» αλλά «γίγνεσθαι» … να υποθέσουμε ότι και το σχέδιο του θα είναι και αυτό κάπως « ρευστό» …?

![]()

« Το μυστικό της μακροζωίας: φάτε περισσότερα φρούτα και λιγότερο ο ένας τον άλλον...»
"Βασιλική Τέχνη".
Ήταν το "θανάσιμο μυστικό" όλων των "μυστικών ιερατείων" ( που γνώριζαν πολύ καλά και εξασκούσαν οι Ζωροάστρες, Ορφικοί, Πυθαγόρειοι, Στωικοί, Εσσαίοι, Εσωτερικός Κύκλος Ιησού, Γνωστικοί της Δεξιάς Ατραπού, Μανιχαίοι, Παυλικιανοί, Βογόμιλοι, Καθαροί, Τρουβαδούροι, Εσωτερικός Κύκλος Ναϊτών, Αλχυμιστές, Αρχαίοι Ροδόσταυροι, Αρχαίοι Τέκτονες κλπ)
για το οποίο σε όλες τις εποχές διώχθηκαν απηνώς από τα εκτελεστικά όργανα των μυστών της αριστεράς χειρός ή ατραπού, οι οποίοι συνήθως τους εξόντωναν στην πυρά και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως δέχονταν τόσο στωικά το μαρτύριό τους ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις που πανηγύριζαν ενώ τους οδηγούσαν στην πυρά
quote:
55%
οι ναϊτες δεν ηταν που ειχαν σχεση με εκεινον, τον πως τον λεγανε μωρε, μπαφομετη?
μετενσαρκωση του Χριστου ή του Βουδα ειπαμε οτι ηταν???
Τελικά τι σημαίνουν αυτά τα ποσοστά που μου στέλνεις?
Τι με ρωτάς για τους Ναΐτες και τον "Μπαφομέτη"? Εγώ τι να ξέρω? Είμαι από χωριό (λέμε τώρα...).
Πάντως μη βιάζεσαι να φθάσουμε εκεί, γιατί έτσι και ξεκινήσει αυτή η συζήτηση προβλέπω να κολλάμε πιο πολύ από τώρα...
Αληθεια πότε είπαμε ότι είναι μετενσάρκωση του Ιησού ή του Βούδα? Γιατί ομολογώ ότι δεν το θυμάμαι.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να ήταν μετενσάρκωση του Johnniebesponta...
Πες το σ' αυτούς που το κάνουν (βλέπε ενδεικτικά τους all times classics της αριστεράς ατραπού Άτλαντες, Νικολαΐτες, Καϊνίτες, Καρποκρατιανούς, Ομάδες Βουντού, Τάγμα της Περούκας και τα σύγχρονα παρακλάδια τους Κρόνια Αδελφότητα, Χρυσή Αυγή, Ο.Τ.Ο., Ομάδες Lavey, Crowly, Κατσούλα - Δημητροκάλη, Σατανιστών κλπ).
quote:
εγω απο ταγματα περουκας ομολογω οτι δεν γνωριζω (φανταζομαι οτι τα παρακλαδια τους θα κανουν εξτενσιον και ανταυγειες), αλλα και δεν ενδιαφερομαι να μαθω.
Μπορείς να συνεχίσεις να φαντάζεσαι ελεύθερα ό,τι επιθυμείς. Κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει ούτε για τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις σου, ούτε για τις haute coiffure προτιμήσεις σου...
quote:
η χρυση αυγη ομως δεν ειναι ακροδεξια πολιτικη οργανωση?
μηπως μπερδευεις τα πραγματα?
Ζιγκ Χάϊλ!
Johnnie με εκπλήσσεις!
Πάλι αδιάβαστος?
Ευτυχώς που σου απάντησε ήδη ο AVATARGR γιατί πάλι δεν θα με πίστευες...
quote:
οσον αφορα τον Κατσουλα και την παρεα του, σε πληροφορω οτι θα εκανε εγκλημα ακομη κι αν δεν τοπαιζε σατανιστης.
τοχε μεσα του το σηριαλ κιλερ - ρωτα κανα ψυχιατρο
Ε λοιπόν έφθασε η ώρα να σου αποκαλύψω κάτι βιωματικό!
Τι πας και μου θυμίζεις!...
Το 1993 είχα παρακολουθήσει live όλη την δίκη του Κατσούλα και των λοιπών Σατανιστών της Παλλήνης μέσα στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου, λίγα μόλις μέτρα από εκεί που κάθονταν.
Ως συνεπείς μύστες της αριστερής ατραπού ομολόγησαν ότι ασκούσαν μαύρο ταντρισμό και ότι τα θύματά τους τα σκότωναν τελετουργικά κατά την εξάσκηση αυτής ακριβώς της πρακτικής.
Στη συνέχεια προσπάθησαν να το παίξουν τρελλοί προκειμένου να πέσουν στα μαλακά και να εγκλειστούν σε ψυχιατρείο.
Στα πλαίσια όμως της διαταχθείσης ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και αφού εξετάστηκαν ενδελεχώς από ...στόλο ψυχιάτρων, ευτυχώς δεν έπεισαν ούτε τους ψυχίατρους, ούτε τους δικαστές, ούτε τους ενόρκους και τελικά τους μπουζουριάσανε με δις και τρις ισόβια στον Κορυδαλλό.
Απλά έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά τα θέματα ανοικτά πλέον στον κόσμο για να μην μπερδεύονται και να κάνει (ή και να μην κάνει) ο καθένας υπεύθυνα τις επιλογές του...
quote:
τι ξεκαθαρισες ακριβως?
ο αβαταρ ειπε απλα την μεγαλυτερη αληθεια: ενας ειναι ο δρομος και δεν τον καταλαβες
εγω σου ειπα παλι απλα το ιδιο, και δεν το καταλαβες.
εμεις τι πρεπει να καταλαβουμε? (μην παρουμε λαθος δρομο ρε αδερφε)
Εσύ ειδικά είσαι ελεύθερος να καταλάβεις ό,τι σου κάνει κέφι και να πάρεις όποιον δρόμο σ' αρέσει. Σε διαβεβαιώ ότι κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει...
quote:
Mμμμμ.... ενδιαφέροντα όλα αυτά...
Δηλαδή αγαπητέ ΤRΕΝCAVEL από όσα μας είπες συμπερασματικά προκύπτει ότι για να καταλάβουμε αν κάποιος είναι της Αριστερής Ατραπού πρέπει να κάνουμε σεξ μαζί του!!
Αγαπητή AVALON εκπλήσσομαι που από αυτά που είπα κατέληξες σε αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα! Μάλλον θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Αρθούρου και των 12 Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης γι' αυτό που μου γράφεις.
Νομίζω ότι εσύ ειδικά είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται από την εν γένει στάση, τις ροπές, τα γούστα, τις τάσεις και τις προτιμήσεις όποιου σε προσεγγίσει κλπ κλπ και κυρίως διαισθητικά γιατί συνήθως τέτοια άτομα είναι ιδιαίτερα γοητευτικά και καθόλου αποκρουστικά, ούτε ξεκινούν αμέσως στο ψητό. Στην αρχή κάλλιστα μπορούν να επικαλούνται δαίμονες νοερά για να δείχνουν φυσιολογικοί.
Αν όμως στη συνέχεια έχεις την ατυχία να κάνεις σεξ όπως λες μαζί με έναν μαύρο ταντρικό της αριστερής ατραπού, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτός θα σε χρησιμοποιήσει σαν σκεύος - δοχείο όπου θα προσπαθήσει να συσσωρεύσει την ενέργεια του δαίμονα που θα επικαλείται εν αγνοία σου.
Δυστυχώς όμως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, μιας και στην (καλύτερη) περίπτωση που στο φυσικό πεδίο σε αφήσει να ζήσεις, στο αστρικό πεδίο θα είστε τουλάχιστον για ένα χρόνο καρμικά και ενεργειακά ενωμένοι, οπότε ακόμα και αν χωρίσετε θα συνεχίσει να σου κάνει επιθέσεις από το αστρικό και να σου απομυζά τις ενέργειές σου ιδίως όταν κοιμάσαι και όχι μόνο...
quote:
Μετά το σεξ η Αβυσσος!...
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?
Απλά έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά τα θέματα ανοικτά πλέον στον κόσμο για να μην μπερδεύονται και να κάνει (ή και να μην κάνει) ο καθένας υπεύθυνα τις επιλογές του...
quote:
Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ...
Κάνε αν θες μια παρένθεση και πες μας λίγα για το τάγμα της περούκας, τους Ατλαντες και τους Νικολαϊτες γιατί δεν τους έχω ξανακούσει...
Μην με παρεξηγήσεις, απλά αυτή ακριβώς τη στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο για εκτενή ανάλυση και προς το παρόν θα είμαι συνοπτικός. Εάν όμως πραγματικά σ' ενδιαφέρει ευχαρίστως να επανέλθω σύντομα δριμύτερος και επεξηγηματικότερος.
Η κεντρική ιδέα είναι ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις ήταν μύστες της αριστερής ατραπού και ασκούσαν μαύρο ταντρισμό παραδομένοι στις πρόσκαιρες υλικές απολαύσεις που τους χάριζε η εφήμερη δαιμονική εξουσία τους.
1) Στους Άτλαντες μύστες της αριστερής ατραπού, οι οποίοι σαν πρόγονοι των σημερινών σατανιστών εξασκούσαν μαύρο ταντρισμό σε συνδυασμό με μακάβριους τελετουργικούς φόνους, αναφέρεται εκτενώς ο Πλάτων στον Τίμαιο, για την εποχή που προσπάθησαν με στρατό 10.000.000 να καταλάβουν την Ευρώπη.
Δεν τα κατάφεραν και το απίστευτο είναι ότι ηττήθηκαν από μόλις 25.000 Αθηναίους οι οποίοι είχαν ως αρχηγό τους την Μεγάλη Ιέρεια της Λευκής Αδελφότητας και κατ' επανάληψη προστάτιδα της πόλεως των Αθηνών Θεά Αθηνά.
2) Στους αιμομίκτες και παιδόφιλους Νικολαΐτες, οι οποίοι πρέσβευαν μεταξύ άλλων και την τελετουργική σεξουαλική κοινοκτημοσύνη, αναφέρονται διάφοροι συγγραφείς των πρώτων μ.Χ. αιώνων από τους οποίους μάλλον θα σου είναι πιο οικείοι ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής (στην Αποκάλυψη κεφ. 2, εδάφ. 6,15) ο οποίος λέει μεταξύ άλλων "Μισώ και εγώ τα έργα των Νικολαϊτών" και ο Απ. Παύλος (σε επιστολές του).
Από αυτή την οργάνωση προέρχονται τα περισσότερα σύγχρονα παρακλάδια της αριστερής ατραπού (π.χ. ομάδες Κρόουλι, Ο.Τ.Ο., Κρόνια Αδελφότητα, Γνωστική Ροδοσταυρική Αποστολική Εκκλησία δηλ. Ρομπέρ Αμπελέν και Σια κλπ καθώς και οι "προθάλαμοί" τους όπως π.χ. το Ίδρυμα Μονρόε κλπ).
3) Το Τάγμα της Περούκας ήταν κι αυτό Νικολαΐτικης προέλευσης και ονομάστηκε έτσι επειδή κατά την διάρκεια των ομαδικών τελετουργικών οργίων του, τα μέλη του, παρουσία συμμετεχόντων μαρτύρων, κατά την εξάσκηση πρακτικών μαύρου ταντρισμού της αριστερής βεβαίως ατραπού, αφαιρούσαν για κάθε τελετουργική συνουσία τους μία τρίχα από τα γεννητικά όργανα του/της εκάστοτε παρτενέρ τους και την στερέωναν στη βάση μιας τελετουργικής περούκας που χρησιμοποιούσε το κάθε μέλος κατά την τελετή. Όσο πύκνωνε η περούκα τόσο περισσότερο αποδείκνυαν την καταστροφή της σεξουαλικής τους ενέργειας και έτσι λάμβαναν αντίστοιχα υψηλότερους μυητικούς - ιεραρχικούς βαθμούς.
Σε αυτό το τάγμα αναφέρεται τον 19ο αιώνα ο συγγραφέας Arthur Schnitzler στο μυθιστόρημά του Traumnovelle που μεταφράστηκε στα ελληνικά ως "Ονειρεμένη Ιστορία". Το Τάγμα αυτό ίσως είναι κατά ένα τουλάχιστον αιώνα παλαιότερο από την εποχή που γράφτηκε το μυθιστόρημα.
Σε αυτό ακριβώς το μυθιστόρημα βασίστηκε και το σενάριο των Στάνλεϊ Κιούμπρικ και Φρέντερικ Ράφαελ για την ταινία "Eyes Wide Shut (Μάτια Ερμητικά Κλειστά)" το 1999, με πρωταγωνιστές τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν.
quote:
Καλώς ορίσατε ΤRENCAVEL και GABRIEL!
Ευχαριστούμε! Καλώς σας βρήκαμε και καλώς μας δεχθήκατε!
Υ.Γ. Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι σε σένα για να μην παρεξηγηθώ, αλλά εύχομαι το φόρουμ να είναι κυρίως χώρος γόνιμης ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων πρωτότυπης και τεκμηριωμένης έρευνας και όχι απλώς χώρος φθηνών, αγενών και απρεπών ιδεολογικών αντιπαραθέσεων, εικασιών, ή εξυπνακίστικου αλληλοχλευασμού επιπέδου χουλιγκάνικης καζούρας με το πρόσχημα του κρυανάλατου χιούμορ (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Εάν υπερισxύσουν τα τελευταία, ίσως κάποτε τα ξαναπούμε σε κάποιο πιο σοβαρό site. Kαι το λέω αυτό διότι άλλα πράγματα διάβασα στους όρους προκειμένου να γίνω μέλος και με τους οποίους συμφώνησα και εκ των πραγμάτων άλλα διαπιστώνω. Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο για χάσιμο...
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Avallon
Δεν περίμενα να προχωρήσει το θέμα τόσο γρήγορα στο σέξ/ταντρισμό, παρόλο που το σέξ είναι το κλειδί των κλειδιών... και παρόλο που η 'αλχημεία' χρησιμοποιείται για να μετουσιωθούν όλες οι ενέργειες (εκτός της γεννετήσιας δηλαδή), αν δεν μπορεί κάποιος να μετουσιώσει τις σεξουαλικές του ενέργειες, θα καταφέρνει μόνο να κάνει 1 βήμα μπροστά και 10 πίσω...
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το σέξ, και το 'φύλαγμα' των σεξουαλικών ενεργειών αποτελεί κοινό 'κανόνα' σε όλες τις θρησκείες, για αυτούς που αποζητούν την αγιοποίηση...
Οι της αριστερής ατραπού δεν κάνουν μόνον επικλήσεις την ώρα του σέξ, αλλά ακολουθούν και πολύ συγκεκριμένη τακτική/πρακτική την ώρα του οργασμού, την οποία ασφαλώς δεν θα αποκαλύψω γιατί μας βλέπουν και μικρά παιδιά (και στην ηλικία και στο μυαλό δυστυχώς). Στόχος τους δεν είναι μόνο να εμποδίσουν την άνοδο της Κουνταλίνι, αλλά να προκαλέσουν την κάθοδό της (ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει κιόλας!!) :)
Κατά τ'άλλα Avallon, σημασία δεν έχει να ανακαλύψεις αν κάποιος είναι της αριστερής ή της δεξιάς ατραπού, αλλά να ανακαλύψεις τί θές εσύ να ακολουθήσεις (εκτός αν επιλέξεις να μήν ασχοληθείς σε βάθος, οπότε θα προχωράς εκ του ασφαλούς... δεν είναι κακό κι αυτό). Εάν έχεις μονογαμική σχέση στην οποία κυριαρχεί η αγάπη, ήδη περπατάς το μονοπάτι ξώφαλτσα... Οι υπόλοιπες πρακτικές είναι για όσους ηθελημμένα και συνειδητά επιθυμούν να περπατήσουν μέσα απο τα αγκάθια. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, δεν σε αφορά εάν κάποιος είναι μαύρος μάγος, γιατί δεν θα μπορέσει να σε ρίξει στην παγίδα του (μέσω του σέξ)...
Αν όμως σε αφορά το περιστασιακό σέξ μόνο για το σέξ, τότε υπάρχει ένας τρόπος να 'ανακαλύψεις' εάν κάποιος ανήκει στην αριστερή ατραπό, ΝΑΙ, την ώρα του σέξ (για σίγουρα, αλλά θα είναι αργά), εάν γνωρίζεις την πρακτική τους, ή μέσα απο την καθημερινή επαφή σου μαζί του (συνήθως, απομυζούν ασυνείδητα ή συνειδητά τις ενέργειες των γύρω τους, ειδικά αυτών που τους έλκουν σεξουαλικά... οπότε θα έχεις πονοκεφάλους, ζαλάδες, δεν θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι κτλ). Ομως το σημαντικό δεν θα είναι να ανακαλύψεις τον αριστερό που μπορεί να παγιδεύσει το αστρικό σου, αλλά να ξέρεις οτι σε αυτήν την περίπτωση (όταν δηλαδή το σέξ για το σέξ είναι σημαντικό για σένα), γίνεσαι έτσι κι αλλιώς έρμαιο των μαύρων μάγων στο αστρικό. Ετσι κι αλλιώς μας χρησιμοποιούν τους περισσότερους ΗΔΗ, και ο λόγος είναι αυτός ακριβώς, επειδή το σέξ έχει καταντήσει ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.
Κατά βάθος, όλοι μας ξέρουμε οτι το σέξ είναι πολυ σημαντικό για την πορεία ενός ανθρώπου, και οι αστεϊσμοί είναι μόνο ένας τρόπος να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας, γιατί φοβόμαστε να δούμε την σοβαρότητα που ενέχει η συνειδητή πράξη του σέξ...
Αυτά και καλό δρόμο... και χάρηκα Trencavel :)
Αγαπητέ TRENCAVEL που ήσουν εσύ τόσο καιρό???
Η σοβαρότητα της συζήτησης που ανοίχτηκε είναι τεράστια, και δυστυχώς δεν γίνεται κατανοητό. Αυτά που είπες, πολύ σωστά, όμως βρε παιδί μου, είσαι σίγουρος ότι πρέπει να λέγονται όλα έτσι τόσο ανοιχτά, ιδίως σε χώρο όπου κυρίως θα προκαλέσεις τον χλευασμό????
Πάντως συμφωνώ με την φίλη Πέγκυ, σε θαυμάζω!!!
Θα ήθελα να προσθέσω ότι το σεξ, αν και είναι το σημαντικότερο όλων, δεν είναι και το μόνο που θα οριοθετήσει αν κάποιος ακολουθεί (συνειδητά) την αριστερή ή την δεξιά ατραπο. Γιατί ασυνείδητα είναι στην αριστερή σχεδόν όλη η ανθρωπότητα!!!!!!!!!
Το καλό και το κακό, είναι 2 έννοιες που είναι έντονα παρεξηγημένες. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καλό και κακό, απλά κάτι είναι στην θέση του και κάτι όχι. Ας πούμε η φωτιά όταν μας ζεσταίνει είναι καλό, όταν καίει το δάσος είναι κακό. Το ρεύμα όταν ανάβει το φως είναι καλό, όταν μας χτυπάει είναι κακό. Το νερό όταν το πίνουμε είναι καλό, όταν πλυμηρίζει το σπίτι μας είναι κακό............. κλπ.
Κατά την άποψή μου, κάποιος παίρνει το αριστερό μονοπάτι, όταν συνειδητά χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για προσωπικό του όφελος. Δηλαδή, ασχολείσαι με τον εσωτερισμό, διαβάζεις πρακτικές, τρόπους, συστήματα κλπ για να αφυπνίσεις το αστρικό σου ας πούμε, γιατί??? Ποιός είναι ο σκοπός σου?? Είναι η εσωτερική σου αυτοπραγμάτωση (που σημαίνει ψυχολογικό θάνατο, μετατροπή των ενεργειών και θυσία προς τους συνανθρώπους) ή είναι η απόκτηση δυνάμεων για προσωπικό όφελος??? Με καταλαβαίνεις νομίζω.
Η ελεύθερη βούληση είναι ο πρώτος νόμος που παραβιάζει η αρνητικότητα. Εχουμε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο είναι στην καθημερινή μας ζωή να μην παραβιάζουμε ποτέ την ελεύθερη βούληση του συντρόφου μας? του συναδέλφου μας? του παιδιού μας? των γονιών μας? των φίλων μας? πρώτος νόμος λοιπόν που παραβιάζεται από ολόκληρη την ανθρωπότητα...............
Οσο για τον Δ.Σαμαέλ, δεν ξέρω αν έχεις δει άλλα τοπικς, κι εγώ και η Πέγκυ είμαστε μαζί σου! Ομως, απ' όσο ξέρω για τον Lakshmi τουλάχιστον, ο Δ τον αναφέρει στον Τέλειο Γάμο, σαν έναν Δάσκαλο αυτοπραγματωμένο που μπορούμε να τον επικαλούμαστε για βοήθεια στο αστρικό. Επίσης έχω στα χέρια μου έγγραφα χειρόγραφα του Σ που τον εξουσιοδοτούν για μια αποστολή στην Γη και επίσης τον καθιστούν υπεύθυνο νομίζω στο Sumun Supremum Sanctuarium (αν το γράφω σωστά). Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσο δεν ισχύει η άποψη του Ρικάρντο, όμως ξέρω ότι δεν θα πρέπει να είμαστε φανατικοί και σίγουρα υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που ακολουθούν τον δρόμο της Γνώσης και έχουν την διδασκαλία του Δ.Σαμαέλ και εργάζονται με αυτήν σωστά. Εχω μιλήσει προσωπικά με τον Ρικάρντο και ξέρω πως κάνει σωστή δουλειά και δίνει σωστά την διδασκαλία.
Ισως όμως θα ήταν προτιμότερο να τα λέγαμε σε pm.
FILOSOFOS3 που είσαι??????????????
ΤRENCAVEL...
quote:
Αγαπητή AVALON εκπλήσσομαι που από αυτά που είπα κατέληξες σε αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα! Μάλλον θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Αρθούρου και των 12 Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης γι' αυτό που μου γράφεις.Νομίζω ότι εσύ ειδικά είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις
Aν και μόλις 2 μέρες στο φόρουμ βλέπω έχεις άποψη... για μένα...
Σ'έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω??![]()
Εχω μια απορία όμως:
Eίναι δυνατόν αφού είχαν τόση δύναμη οι Ατλαντες με τις επικλήσεις που κάνανε να ξεσηκώσανε 10.000.000 (!) στρατό για να κατακτήσουν την Ευρώπη(?). Ποιά Ευρώπη? Την εποχή εκείνη η Ευρώπη ζούσε σε σπηλιές. Εδώ τίθεται θέμα αν υπήρχε και η Αθήνα εκείνης της εποχής... Αν υπήρχε κάτι ... θα ήταν μόνο η Αθήνα... και δε θα χρειαζόταν 10 εκ.στρατός για να την κατακτήσουν...![]()
Θα ήθελα - μια που αναφέρθηκε - να ρωτήσω πως καταλαβαίνει κανείς ότι δέχεται ψυχική ή ενεργειακή επίθεση... Υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσεις και να δεις κάποια σημάδια στο σώμα σου? π.χ. μελανιές?
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας...
Κάποια πράγματα ήταν καιρός να ειπωθούν.

quote:
Η Δημιουργία δεν είναι ένα στατικό φαινόμενο. Εμπεριέχει την εξέλιξη και εξ'αυτής την ρευστότητα. Η Σοφία του Θεού αποδεικνύεται ακριβώς απ' αυτό. Οταν δηλαδή η Θεία Διάνοια που έκανε την αρχή αυτής της εξελικτικής διαδικασίας επέτρεψε να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιαμόρφωσης. Κάθε Γνώση στο Σύμπαν δεν έχει νόημα εφόσον παραμένει ασυνείδητη από τον Ανθρωπο. Αυτή η Συνείδηση είναι αποτέλεσμα διαρκώς επιλογής και εξέλιξης. Οταν τελειωθεί η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί και ο κύκλος του "κατ' εικόνα και καθ'ομοίωσιν". Μέρος του Θεϊκού Σχεδίου ονομάζουμε οτιδήποτε εργάζεται με σαφή κατεύθυνση το γενικό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρον. Είτε αυτό λειτουργεί στο καθαρά φυσικό επίπεδο αντίληψης είτε στα πνευματικά πεδία.
Αγαπητέ/ή Gabriel
Αναφέρεις Σαφής κατεύθυνση για το γενικό καλό …
Χμ ….αρκετά .πολιτικός συνδυασμός λέξεων θα έλεγα ![]()
δεν έχεις απαντήσει όμως στην ερώτηση μου … ας την ξαναθέσω …. λίγο διαφορετικά …..ποιος είναι αυτός που θα δώσει την σαφή κατεύθυνση και θα μας πει τι είναι το γενικό καλό… ?
Μιλάς για εξέλιξη … ρευστότητα …και αυτοδιαμόρφωση … ας συμφωνήσω μαζί σου
Το θέμα με την εξέλιξη όμως είναι ότι δεν ενδιαφέρεται αν το σχέδιο είναι «θεϊκό»
αλλά αν θα πετύχει / επιβιώσει ή αποτύχει / πεθάνει …
Η αυτοδιαμόρφωση που λες γίνεται από τις πετυχημένες ιδέες – τεχνικές – φιλοσοφίες (ότι άλλο θες βάλε εδώ)
που καταφέρουν πρώτα να «επιβιώσουν» ή μεταλλαχθούνε ( η ρευστότητα που λέγαμε )…. για να φτάσουν μετά σε μας η σε σένα (να ενσαρκωθούνε αν θες να το πούμε) ,
ας σκεφτούμε …. όμως και κάτι άλλο
…. ότι και ο Άρχοντας της dark side of the force (όχι δεν μιλάω για τον darth Vader)
θέλησε για προσωπικό του όφελος να γίνει Βεζίρης στην θέση του Βεζίρη
Αλλά απέτυχε (αμάρτησε – δεν πέτυχε τον στόχο )..!! (κατέβηκαν οι αρχάγγελοι και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο) και αυτό είναι που τον κάνει «κακό»
Αν πετύχαινε τότε θα ήταν θεός .. και το σχέδιο του να αναλάβει την εξουσία από τον προηγούμενο ….. δεν θα ήταν «θεικό» ?![]()
Τώρα θα μου πεις εεε να..!! να ήμαστε με τους Αρχαγγέλους (σοβαρά όμορφα και καλοντυμένα παλικάρια .. πετυχημένοι ) ![]()
Ναι ….. αλλά είναι ο μύθος που δημιουργεί τις προσδοκίες …. Αλλά και αυτοί (μύθοι) άλλοτε εξελήσονται … άλλοτε πεθαίνουν ………
…… αν βάλεις όμως ( ή διαλέξεις ) άλλον μύθο
Τότε έχουμε τον Κρόνο (που εκθρόνισε τον Ουρανό ) τον Δία (που εκθρόνισε τον Κρόνο) κλπ..κλπ…
Θα μου πεις τώρα πως «σφαγιάζεις» έναν θεό ο οποίος έχει κάνει «χαρακίρι» …. Εμ….(clever χριστιανόπουλα για αυτό σας πάω )![]()
Γιώργος ![]()
A technoDespot (it’s good to be the King….oh yesssss) ![]()
quote:
H δεύτερη σελίδα του τόπικ μπήκε αμέσως στα βαθιά νερά..
Ετσι ε..
η τρίτη να δείς θα πιάσει
άπατα.. μιας και αναδύθηκε η αφρόκρεμα τέως - νύν και αεί.. του esoterica... μεγάλε Γιώργο .. κάτι χρόνια είχα να σε δώ..
Ειδατε φώς και μπήκατε ε...???
Για να σας δώ λοιπόν κυριοι... θα μας δώσετε τα φώτα σας...και σε εμάς τους αδαείς..
quote:
Ευχαριστούμε! Καλώς σας βρήκαμε και καλώς μας δεχθήκατε!
Καούρ εκάματεν.. ![]()
![]()
Βλέπω TRENCAVEL επικαλείσαι τα της επίσκεψης του Σόλωνα..
quote:
1) Στους Άτλαντες μύστες της αριστερής ατραπού, οι οποίοι σαν πρόγονοι των σημερινών σατανιστών εξασκούσαν μαύρο ταντρισμό σε συνδυασμό με μακάβριους τελετουργικούς φόνους, αναφέρεται εκτενώς ο Πλάτων στον Τίμαιο, για την εποχή που προσπάθησαν με στρατό 10.000.000 να καταλάβουν την Ευρώπη.
quote:
Δεν τα κατάφεραν και το απίστευτο είναι ότι ηττήθηκαν από μόλις 25.000 Αθηναίους οι οποίοι είχαν ως αρχηγό τους την Μεγάλη Ιέρεια της Λευκής Αδελφότητας και κατ' επανάληψη προστάτιδα της πόλεως των Αθηνών Θεά Αθηνά.
Μήπως επικαλείσαι.. ``πηγές της εσωτερικής αναζήτησης``..
Βρε τι λέω .. που τα βρίσκω..
πάντως καλώς ήρθες.. καιρός ήταν να σπινιάρει.. το θέμα..![]()
Edited by - allzzaro on 19/12/2005 19:22:16