- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.airspacemag.com/military-aviation/f19.html
και εδω για καποια "σχεδια" των Σοβιετικων, απο πληροφοριες της USAF
http://www.designation-systems.net/usmilav/coverdesignations.html

να είναι μπροστά και διεκδικητές, για ότι θα ρθεί μετά απο 10 χρόνια...
Αλλά, τώρα, προετοιμάζουν, το έδαφος, με ..διαφήμιση και ψεύτικα στοιχεία....
quote:
Θα συμφωνήσω, απολυτα μαζι σου,φίλε μου PREDATOR για τις εξελίξεις, στα επόμενα δεκα χρόνια κι ίσως, αυτό εξηγεί την πρεμούρα πολλών,
να είναι μπροστά και διεκδικητές, για ότι θα ρθεί μετά απο 10 χρόνια...
Αλλά, τώρα, προετοιμάζουν, το έδαφος, με ..διαφήμιση και ψεύτικα στοιχεία....
ηδη, οι Μεγαλες Δυναμεις προσπαθουν να "φθασουν" την τεχνολογικη εξελιξη των ΗΠΑ... χωρις βεβαια να προσπαθουν "αμεσα" απο μονοι τους. Παρακολιυθουμε δηλαδη να δειχνουν ενα "καποιο" ενδιαφερον για μερικη απο την τεχνολογια των ΗΠΑ (οπως το Global Hawk, αν και με πιο περιορισμενες δυνατοτητες, καθως οι ΗΠΑ δεν θελουν να δωσουν παραπανω στοιχεια αυτης της τεχνολογιας)...
Βεβαια, κανεις δεν ξερει τι σχεδιαζουν οι Ευρωπαιοι... εχουν δει πολλα τα ματια μας και απο αυτους! Ενα παραδειγμα ειναι ο Επιταγχυντης Νετρονιων (που αμα ηθελαν θα το κρατουσαν και μυστικο)

ασχολούνται με αυτό το "σπορ" το θέμα είναι, με ποιούς συνεργάζονται
αυτοί, όλοι, για να πετύχουν μια τέτοια εξέλιξη, που δείχνει, έστω παράξενη για τον άνθρωπο, ητοι ξένη...
quote:
γιαπετ
Μπορεί να έχεις δίκαιο, όμως εμένα μου φαίνεται δυσανάλογο το επίτευγμα σε σχέση με το χρόνο.
Εγώ δε βλέπω κάτι περίεργο. Τέτοιου είδους εξελίξεις είναι στενά συνδεδεμένες με την ικανότητα γρήγορης εκτέλεσης πολύπλοκων υπολογισμών. Η αλματώδης και ανατροφοδοτούμενη εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αποφασιστικής σημασίας στην επιτυχή προσομοίωση πολύπλοκων συστημάτων και την τεχνολογική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.
quote:
γιαπετ
Νομίζω, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, ότι μέχρι το Β' Π.Π. όλα έβαιναν πιο φυσιολογικά στην εξέλιξη των πτητικών, από εκεί και μετά μου φαίνεται σαν να... καταβάλλουν προσπάθεια για να δώσουν στην εξέλιξη μια φυσιολογική τεχνολογική ροή και να μην παρουσιάσουν τα άλματα, με τα οποία προχωρούν.Σα να κρατιούνται δηλαδή.....
Μήπως αναφέρεσαι σε στρατιωτικά μυστικά;
quote:
Αυτά τα σκάφη που είδαμε,σε καμία περίπτωση δέν πρέπει να αναιρούν την θεωρία των ufo.Το οτι υπάρχει μυστική τεχνολογία κατα πολύ πιό αναπτυγμένη σε σχέση με αυτή που βλέπουμε,δέν σημαίνει απαραίτητα οτι τα ufo προήλθαν απο τους ανθρώπους ώς πολεμικά σκάφη.Είναι πολύ αυθαίρετη αυτή η σκέψη.
Δηλαδή εσύ προτιμάς να λες πως πρόκειται για σκάφη που προήλθαν από άλλους πλανήτες και τα οποία μεταφέρουν νοήμοντα όντα από κόσμους δεκάδες (τουλάχιστον) έτη φωτός μακριά? Τελικά ποια σκέψη είναι πολύ αυθαίρετη?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

την έννοια εξωγήινη προέλευση και δεν αρκείσαι στο μη ανθρώπινη;
Θα δούμε μετά, απο που είναι...
Γιατι, υπάρχει μια συγκεκριμένη πηγη, τέτοιας ενέργειας και στόχων,
που είναι εύκολο να την καταλάβει κανείς...
Άρα,μιλάμε για μια συνεργασία ανθρώπων, με άποιων άλλων, πνευματικών όντων...Και λέω πνευματικών, επειδή, η επικοινωνία που υπάρχει με αυτούς, είναι μέσω μέντιουμ και πνευματιστών...
Πέρα απο το τι λένε, εγώ, τους αντιμετωπίζω,σαν πνευματικές οντότητες, όχι εξωγήινους...
quote:
Γιατί πιστεύεις οτι θα είναι ή το ένα ή το άλλο?Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο?
Φυσικά μπορούν να ισχύουν και τα δύο. Αλλά είναι πιο αποδεκτό να ισχύει μόνο το ένα... Βεβαίως μπορεί ένα στα 1000 "Αγνώστης" Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα να είναι πράγματι εξωγήινης προέλευσης... Αλλά ποιος θα δώσει βαρύτητα σε κάτι που εμφανίζεται μία φορά κάθε... πφφφ... δε ξέρω, 5 χρόνια? Και τίθεται κάτω από τον κατάλογο "ΕΞΩΓΗΙΝΑ"? Τώρα θα μου πεις όλος ο κόσμος, όπως πραγματικά συμβαίνει, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό? Διότι κάθε πολίτης που βλέπει ένα φρίσμπι στον αέρα το θεωρεί UFO (το οποίο δε σημαίνει καν ότι πρόκειται για εξωγήινη φυλή). Ο καθένας προσπαθεί να πιστέψει αυτό που θέλει και, στην περίπτωσή μας, την ύπαρξη νοήμουσας ζωής έξω από τη Γη (πέρα από το ηλιακό μας σύστημα για να μη μου πείτε για διαστημικούς σταθμούς
). Η ελπίδα που τρέφουν οι πλείστοι γι'αυτό το θέμα είναι απροσδιόριστη και προσπαθούν με την κάθε ευκαιρία που αναδύεται να ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία. Εξαιτίας όμως αυτού του αυθορμητισμού στην υποκειμενικότητα του καθενός που πιστεύει χωρίς να ψάξει, πολλοί ανθρώποι έχουν αηδιάσει και προσπαθούν να καταρρίψουν τις ψεύτικες ερμηνείες με λογικά επιχειρήματα μέχρις ότου φτάσουν σε ένα κενό... όπου πρόκειται για κάτι αληθινό παρά για μία ανθρώπινη φαντασίωση. Εκεί, αντί ο αναζητητής της αλήθειας να ερευνήσει το γεγονός περισσότερο, το βάζει στην άκρη επειδή έχει βαρεθεί να αναλύει παρόμοια συμβάντα με απόλυτη κατάντια το ξεσκέπασμα της, όχι και τόσο ενθαρρυντικής, αλήθειας.
Είναι προτιμότερο λοιπόν το θέμα με τα UFO να θεωρείται γήινης προέλευσης παρά να συνεχίσει αυτή η έρευνα που μόνο απογοήτευση έχει φέρει μέχρι στιγμής. Σου λέω ο κόσμος έχει τρελαθεί με τους εξωγήινους σήμερα! Η κατάσταση έχει καταντήσει τραγική.
Πέρα απ'όλα αυτά όμως, εγώ προσωπικά, θεωρώ πως τα εξωγήινης προέλευσης σκάφη είναι φαινόμενο, μόνο που η δίψα μας για ικανοποίηση της ανάγκης μας περί "υπάρχουν κι άλλοι εδώ κοντά?" θόλωσε την αλήθεια προωθώντας μας σε ανήθικες μεθόδους.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
quote:
Δηλαδή τι μη γεωμετρικό σχήμα θα έπρεπε να είχαν για να θεωρηθούν εξωγηίνα? και απο τι υλικό είναι φτιαγμένα?
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ-ΥΛΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΟΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ, Η ΑΠΕΙΡΟ-ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...

quote:
Φυσικά μπορούν να ισχύουν και τα δύο. Αλλά είναι πιο αποδεκτό να ισχύει μόνο το ένα... Βεβαίως μπορεί ένα στα 1000 "Αγνώστης" Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα να είναι πράγματι εξωγήινης προέλευσης... Αλλά ποιος θα δώσει βαρύτητα σε κάτι που εμφανίζεται μία φορά κάθε... πφφφ... δε ξέρω, 5 χρόνια? Και τίθεται κάτω από τον κατάλογο "ΕΞΩΓΗΙΝΑ"? Τώρα θα μου πεις όλος ο κόσμος, όπως πραγματικά συμβαίνει, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό? Διότι κάθε πολίτης που βλέπει ένα φρίσμπι στον αέρα το θεωρεί UFO (το οποίο δε σημαίνει καν ότι πρόκειται για εξωγήινη φυλή). Ο καθένας προσπαθεί να πιστέψει αυτό που θέλει και, στην περίπτωσή μας, την ύπαρξη νοήμουσας ζωής έξω από τη Γη (πέρα από το ηλιακό μας σύστημα για να μη μου πείτε για διαστημικούς σταθμούς ). Η ελπίδα που τρέφουν οι πλείστοι γι'αυτό το θέμα είναι απροσδιόριστη και προσπαθούν με την κάθε ευκαιρία που αναδύεται να ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία. Εξαιτίας όμως αυτού του αυθορμητισμού στην υποκειμενικότητα του καθενός που πιστεύει χωρίς να ψάξει, πολλοί ανθρώποι έχουν αηδιάσει και προσπαθούν να καταρρίψουν τις ψεύτικες ερμηνείες με λογικά επιχειρήματα μέχρις ότου φτάσουν σε ένα κενό... όπου πρόκειται για κάτι αληθινό παρά για μία ανθρώπινη φαντασίωση. Εκεί, αντί ο αναζητητής της αλήθειας να ερευνήσει το γεγονός περισσότερο, το βάζει στην άκρη επειδή έχει βαρεθεί να αναλύει παρόμοια συμβάντα με απόλυτη κατάντια το ξεσκέπασμα της, όχι και τόσο ενθαρρυντικής, αλήθειας.Είναι προτιμότερο λοιπόν το θέμα με τα UFO να θεωρείται γήινης προέλευσης παρά να συνεχίσει αυτή η έρευνα που μόνο απογοήτευση έχει φέρει μέχρι στιγμής. Σου λέω ο κόσμος έχει τρελαθεί με τους εξωγήινους σήμερα! Η κατάσταση έχει καταντήσει τραγική.
Πέρα απ'όλα αυτά όμως, εγώ προσωπικά, θεωρώ πως τα εξωγήινης προέλευσης σκάφη είναι φαινόμενο, μόνο που η δίψα μας για ικανοποίηση της ανάγκης μας περί "υπάρχουν κι άλλοι εδώ κοντά?" θόλωσε την αλήθεια προωθώντας μας σε ανήθικες μεθόδους.ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Καταλαβαίνω οτι υπάρχουν οι βλάκες και απο τις δύο πλευρές,αυτών που πιστεύουν και αυτών που είναι σκεπτικιστές με το θέμα.
Αυτό που μου περιέγραψες,και ο τρόπος επίσης,μου έκανε εντύπωση γιατί πάνω κάτω και εγώ τα ίδια θα έλεγα αλλά υποστηρίζοντας την άλλη πλευρά.
Όπως και να χει,αυτό που δέν ξέρεις,είναι η ύπαρξη ανώτερων διαστάσεων,τα ufos έχουν πρόσβαση σε αυτές τις διαστάσεις,αυτός είναι και ο λόγος που η απόσταση για εκείνα δέν παίζει σημαντικό ρόλο.
Απο την πλευρά μου,αφήνω ανοιχτό τον νού μου και δέν κρίνω αρνητικά καμία πιθανότητα.Η ουσία είναι οτι δέν ξέρουμε τίποτα απο την θέση που είμαστε,μόνο υποθέσεις κάνουμε.Μπορεί να μήν υπάρχουν,αλλά μπορεί και να υπάρχουν και να ζούν ανάμεσά μας,εξάλου "ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"
.
απαραίτητο να είναι εξωγήινες;Γιατί, πνευματικά, υπάρχουν πολλές διαστάσεις,οπως με το αστρικό σώμα, που απο κει καταλαβαίνει
κανείς, εύκολα, ότι στην ουσία, μονο πνευματικά .....εξωγήινοι, υπάρχουν....
Κι αυτό κάτι λέει...
quote:
Αυτές οι διαστάσεις που λές, αγαπητέ μου strangez2, είναι
απαραίτητο να είναι εξωγήινες;
Δέν είπα οτι είναι εξωγήινες,πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό?
Απλά λέω οτι υπάρχουν ανώτερες διαστάσεις για τις οποίες η κοινή γνώμη έχει άγνοια.Οι εξωγήινοι έχουν την γνώση τους και μπορούν να τις εκμεταλευτούν για τα διαστρικά τους ταξίδια,έχετε ακούσει ποτέ τον όρο,"υπερδιάστημα"?
καθαρά, είναι,δε, σε μια χαοτική κατάσταση και δεν έχουν καμία σχέση
με ανώτερη πνευματική οντοτητα,αλλά, με διαταραγμένα όντα....
Εξωγήινοι, δεν υπάρχουν, πνεύματα, άλλω διαστάσεων,όπως και ποιά είναι θα ήθελα να συζητήσουμε...
Όντα;;
Η διάσταση είναι πεδίο ύπαρξης και επίπεδο συνειδητότητας, δεν είναι χωράφι.
quote:
Γιατί, πνευματικά, υπάρχουν πολλές διαστάσεις,οπως με το αστρικό σώμα, που απο κει καταλαβαίνει
κανείς, εύκολα, ότι στην ουσία, μονο πνευματικά .....εξωγήινοι, υπάρχουν....
Βεβαίως, ως συνήθως, έχεις μπερδέψει έννοιες και καταστάσεις και δεν βγαίνει νόημα απ' αυτά που γράφεις...
Προσπαθώντας να σε ερμηνεύσω, θα σου πω μόνο ότι τα σώματα (αστρικό, αιθερικό, φυσικό κλπ.) είναι οχήματα του πνεύματος με σκοπό να το διευκολύνουν στον σκοπό του, ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται.
Αυτό το "μόνο πνευματικά εξωγήινοι υπάρχουν" μόνο εσύ μπορείς, ενδεχομένως, να το καταλάβεις.
Όλοι είμαστε πνευματικά όντα, άσχετα με το σώμα που χρησιμοποιούμε τη δεδομένη στιγμή. Και οι εξωγήινοι (να είσαι σίγουρος ότι όχι απλά υπάρχουν, αλλά βρίσκονται δίπλα σου), είναι πνευματικά όντα, όπως κι εμείς, περισσότερο εξελιγμένα από εμάς (κάποιοι απ' αυτούς) που μπορούν να χρησιμοποιούν το ανάλογο σώμα σε κάθε περίσταση.
Ελέγχοντας την μοριακή δομή τους και τους κραδασμούς τους, αλλάζουν συχνότητα, κατά βούλησιν, παίρνουν όποια μορφή θέλουν και δεν μπορούμε να τους δούμε, όταν δεν το θέλουν.
Επίσης χρησιμοποιούν ενέργεια που δεν μπορούμε, πιθανόν, να αντιληφθούμε, διότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε πηγές ούτε τρόπο εκμετάλλευσης ούτε μετατροπή της σε κίνηση και πολλά άλλα ακόμη.
Δυνατότητες που, εν δυνάμει, υπάρχουν και σ΄ εμάς, αλλά βρίσκονται στη μοριακή μας μνήμη, τη μνήμη που έχει κάθε κύτταρό μας και που το πεπερασμένο των δυνατών εγκεφαλικών μας λειτουργιών, δεν μπορεί ούτε να αντιληφθεί και βεβαίως, ούτε να διαχειριστεί...
Επομένως είναι πολύ κουτό να χαρακτηρίζεις κάποια όντα, διαταραγμένα τη στιγμή που δεν μπορείς να αντιληφθείς τη δομή τους και αγνοείς παντελώς τις δυνατότητές τους...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Από: το σύμπαν που αγάπησα
http://en.kendincos.net/video-thprvdnl-%CF%84-%CF%83-%CF%80%CE%B1-%CF%80-%CE%B1-%CF%80-%CF%83%CE%B1--%CE%B5-%CE%B5%CF%84-%CE%B1-%CF%84-%CF%83-%CF%80%CE%B1-%CF%84-.html
Edited by - mimosa on 07/07/2010 17:02:40