- ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το 2002 Ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ για ελεύθερους αεροψεκασμούς στον Ελλαδικό χώρο.
Ο πνευμολόγος Λεν Χόροβιτζ ισχυρίζεται ότι πίσω από τους αεροψεκασμούς βρίσκεται μια συμφωνία της αμερικανικής κυβέρνησης με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, κάτι που θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αν και προσωπικά θεωρώ ότι οι λόγοι βρίσκονται πολύ πιο... ψηλά...
Ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να σκφθεί, όσον αφορά τους λόγους, μα οι ψεκασμοί, φίλοι μου, δεν αμφισβητούνται...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 02/09/2013 17:35:09
quote:
γιαπετ:
Αυτό είναι επίσημα παραδεκτό
Μπορούμε να έχουμε έστω και μια "επίσημη" πηγή που παραδέχεται οτι ψεκάζει για την τρύπα του όζοντος ή την ηλιακή ακτινοβολία ?
Έστω μια μελέτη που να εχει γίνει για το φαινόμενο σκέδασης
και την πρακτική του εφαρμογή (απο τον άνθρωπο) σε παγκόσμιο επίπεδο?
Και βέβαια την "συμφωνία" του 2002
θα με υποχρέωνες! ![]()

Στην χώρα μας, ο Γιώργος Φαραζουλής (διυθυντής μελετών, εφαρμογών) του ΕΛ.Γ.Α. είναι σαφέστατος για τους επίσημους λόγους, περιοριζόμενος στη μετατροπή του καιρού για λόγους προστασίας των γεωργικών προϊόντων και την αποφυγή κρατικών αποζημιώσεων για καταστροφές από τα καιρικά φαινόμενα.
Επίσης, μπορείς να ψάξεις τον τομέα της Μετεορολογίας (τροποποίηση καιρού) και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Όσο για τη συμφωνία, ελπίζω να μη θεωρείς ότι έχω στο συρτάρι μου αντίγραφο μιας άκρως μυστικής συμφωνίας, άσχετα αν είμαι σε θέση να γνωρίζω την ύπαρξή της.
Άλλωστε αυτό που έχει σημασία, είναι αυτό που βλέπουμε στους ουρανούς και ΔΕΝ είναι τα καυσαέρια των αεροσκαφών λόγω θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με τις παρατηρούμενες επιπτώσεις στην υγεία μας, στον καιρό, ακόμη και στην ένταση του ηλιακού φωτός και την ύπαρξη κάποιων στοιχείων στον αέρα που αναπνέουμε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Ανέφερα ψεκασμούς για την μετατροπή του καιρού που γ΄νονται τάχα για την προστασία της σοδιάς από καιρικά φαινόμενα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Σέβομαι την άποψη σου, αλλά, στο δεδομένο (για κάποιους) "μας ψεκάζουν"
γεννιούνται δεκάδες άλλα ερωτήματα, στα οποία οταν ζητήσεις απαντήσεις
λαμβάνεις το στερεότυπο : "δεν ξέρω εγω απο αυτά, εγω ξέρω οτι μας ψεκάζουν"
πολύ περιληπτικά θα σου αναφέρω μερικά, και αν θέλεις μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.
(σημ: οι παρακάτω προσωπικές ερωτήσεις/διαπιστώσεις εγείρονται βάση της θεωρίας συνωμοσίας των Chemtrail)
Πρώτα μια σύντομη τοποθέτηση:
η εν λόγω θεωρία ξεκίνησε με αφορμή τους ψεκασμούς του αμερικάνικου στρατού στον πόλεμο του Βιετνάμ με την ονομασία "Operation Ranch Hand"
και σκοπό την απογύμνωση της χλωρίδας και συνάμα την στέρηση τροφίμων απο τους Βιετκόνγκ.
να σημειώσω οτι μια σχετικά μικρή χώρα περίπου 330.000km2
την ψέκαζαν απο το '61 εως το '71 με πάνω απο 20.000 "εξόδους" αεροσκαφών (κυριως στο Νοτιο τμήμα της Χώρας) και το μόνο που κατάφερα ειναι 400.000 νεκροί... και το δάσος εκει!
Αργότερα, με την γεωμετρική αύξηση των αεροπορικών συγκοινωνιών, και δεδομένης της αυξημένης τιμής των καύσιμων, οι εταιρίες εκμεταλλευόμενες τα επιτεύγματα τις αεροναυπηγικής, πετούσαν πολυ ποιο ψηλότερα με αποτέλεσμα λιγότερα καύσιμα.
Ελα όμως που σε εκείνα τα ύψη οι συμπυκνώσεις των υδρατμών που προέρχονται από τους κινητήρες των αεροσκαφών δημιουργούν τα λεγόμενα contrails! κι εκεί ξεκινούν ολα...
ερωτήματα:
1)Πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο στόλος των αεροσκαφών που πραγματοποιούν αυτούς τους ψεκασμούς, απο τη στιγμή που για να "πιάσει" πρέπει να γίνονται σε καθε περιοχή καθε 4 με 6 μέρες οι ψεκασμοί
2)Εύλογο επόμενο ερώτημα, πόσο προσωπικό πρέπει να μετέχει σε αυτο το εγχείρημα για να καλυφθεί όλος ο πλανήτης
(μυστικό που το ξέρει δεύτερος, δεν είναι μυστικό)
3)γιατί όλες οι θεάσεις, γίνονται επάνω στις "οδούς" των ραδιοφάρων ?
4)Ας δεχτούμε την ύπαρξη συμφωνίας, γιατί κανείς ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ή στρατεύσιμος χειριστής radar δεν έχει παρατηρήσει κατι το περίεργο(την οποία τιμή ειχα κι εγω να υπηρετήσω ως έφεδρος υπαξιωματικός χειρίστης radar εδάφους)
5)γιατί οι μετρημένες στα δάχτυλα (του ενος χεριού) πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες που "ενισχύουν" την θεωρία, είναι είτε απο δοκιμές απόρριψης καύσιμου, είτε απο δοκιμές μετατόπισης βάρους ?
6)όταν ενα αεροσκάφος γραμμής (με επιβάτες) φωτογραφίζετε απο κάποιον να "ψεκάζει" γιατι δεν μπαίνει στον κοπο να σκεφτεί τον χωρο που χρειάζονται οι τόνοι υγρού για να μπορέσει να "ψεκάζει"
(τα αεροσκάφη απογειώνονται σχεδόν "οριακά" απο θέμα αρχικού βάρους καύσιμων, επιβατών, αποσκευών)
αυτά για αρχή, για να έχουμε μια βάση

quote:
1)Πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο στόλος των αεροσκαφών που πραγματοποιούν αυτούς τους ψεκασμούς, απο τη στιγμή που για να "πιάσει" πρέπει να γίνονται σε καθε περιοχή καθε 4 με 6 μέρες οι ψεκασμοί
Eλάχιστος.
Ας θέσουμε για όλη την Ευρώπη, πλην χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ, εξαιρουμένων των ενταγμένων στην Ε.Ε, ένα αριθμό 15 αεροσκαφών.Ενα τέτοιο αεροσκάφος, μπορεί να καλύψει ψεκάζοντας όλη την διαδρομή απο Λονδίνο έως Κρήτη.Πετά σε μεγάλο ύψος και καλύπτει μεγάλη περιοχή.
quote:
2)Εύλογο επόμενο ερώτημα, πόσο προσωπικό πρέπει να μετέχει σε αυτο το εγχείρημα για να καλυφθεί όλος ο πλανήτης
(μυστικό που το ξέρει δεύτερος, δεν είναι μυστικό)
Πάλι ώς σημείο αναφοράς την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα για κάθε αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού εδάφους, που γεμίζει τις δεξαμενές με ψεκαστικό υγρό.
quote:
4)Ας δεχτούμε την ύπαρξη συμφωνίας, γιατί κανείς ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ή στρατεύσιμος χειριστής radar δεν έχει παρατηρήσει κατι το περίεργο(την οποία τιμή ειχα κι εγω να υπηρετήσω ως έφεδρος υπαξιωματικός χειρίστης radar εδάφους)
Τι περίεργο θα μπορούσε να παρατηρήσει ένας επίγειος σταθμός, σε ένα αεροσκάφος ψεκασμού?Εστω και τόσο μεγάλης εμβέλειας!Κανονικά πετάει, σε προκαθορισμένο ύψος, με προκαθορισμένη πορεία.
quote:
5)γιατί οι μετρημένες στα δάχτυλα (του ενος χεριού) πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες που "ενισχύουν" την θεωρία, είναι είτε απο δοκιμές απόρριψης καύσιμου, είτε απο δοκιμές μετατόπισης βάρους ?
Δοκιμές απόρριψης καυσίμου χιαστί και υπο μορφή σταυρολέξου?
Δοκιμές μετατόπισης βάρους, χωρίς διαταραχή πλεύσης?
Οχι δεν είναι δυνατόν.
quote:
6)όταν ενα αεροσκάφος γραμμής (με επιβάτες) φωτογραφίζετε απο κάποιον να "ψεκάζει" γιατι δεν μπαίνει στον κοπο να σκεφτεί τον χωρο που χρειάζονται οι τόνοι υγρού για να μπορέσει να "ψεκάζει"
Ενα τέτοιο αεροσκάφος, γεμάτο επιβάτες, σε καμία περίπτωση, δεν ψεκάζει.Χωρίς επιβάτες και καθίσματα, στην θέση των οποίων έχουν τοποθετηθεί δεξαμενές, φυσικά και ψεκάζει.
Θα χαρώ να απαντήσω και σε άλλες ερωτήσεις-ενστάσεις σου.
Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει τίποτα συνομωσιολογικό στους ψεκασμούς.Γίνονται ευθαρσώς και με επίσημη προκάλυψη, επιστημονικής αποδοχής.Θα τα πούμε στην συνέχεια των ερωτημάτων σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Συμφωνώ με τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ, είναι όπως τα λέει.
Προσθέτω μόνο ότι καθημερινά, σε ολόκληρον τον πλανήτη γίνονται 14.000 ψεκασμοί με κόστος περίπου 20.000 δολάρια ο καθένας.
Βεβαίως, οι αεροψεκασμοί έχουν και μια πειραματική διάσταση, θα έλεγα, διότι πρόκειται, μέσω αυτών, στο μέλλον να ελεγχθούν οι άνθρωποι (μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας) εγκεφαλικά...
Αλλά, αν οι ψεκασμοί είναι συνομωσιολογία, φαντάσου τι είναι αυτό που γράφω τώρα..... ![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ελα όμως που σε εκείνα τα ύψη οι συμπυκνώσεις των υδρατμών που προέρχονται από τους κινητήρες των αεροσκαφών δημιουργούν τα λεγόμενα contrails! κι εκεί ξεκινούν ολα...
Πάνω σ' αυτό που γράφεις, νομίζω ότι η διαφορά κοντρέιλς με κεμτρέιλς είναι καταφανής και με την πάροδο του χρόνου γίνεται καταφανέστερη.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Eλάχιστος.
Ας θέσουμε για όλη την Ευρώπη, πλην χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ, εξαιρουμένων των ενταγμένων στην Ε.Ε, ένα αριθμό 15 αεροσκαφών.Ενα τέτοιο αεροσκάφος, μπορεί να καλύψει ψεκάζοντας όλη την διαδρομή απο Λονδίνο έως Κρήτη.Πετά σε μεγάλο ύψος και καλύπτει μεγάλη περιοχή.
Τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια πραγματοποιούνται στον πυθμένα της στρατόσφαιρας και συνήθως σε ύψος 9 με 12 km ή 30.000 με 39.000 πόδια,
γνωρίζεις πολυ καλά τις συνθήκες που επικρατούν εκεί επάνω
και πόσο αστείο είναι να μιλάμε για διασπορά υγρού σε αυτές τις συνθήκες, και να έχουμε και την απαίτηση να εξαπλωθεί.
quote:
Τι περίεργο θα μπορούσε να παρατηρήσει ένας επίγειος σταθμός, σε ένα αεροσκάφος ψεκασμού?Εστω και τόσο μεγάλης εμβέλειας!Κανονικά πετάει, σε προκαθορισμένο ύψος, με προκαθορισμένη πορεία.
Όταν ΝΑΤΟικο boing κλάσης 747 πετάει στην χάση και στην φέξη (2-3 το χρόνο)
και τα στίγματα ειναι ΜΟΝΟ απο αεροσκάφη γραμμής
βέβαια και δεν παρατηρείται τίποτα το περίεργο.
quote:
Δοκιμές απόρριψης καυσίμου χιαστί και υπο μορφή σταυρολέξου?
Δοκιμές μετατόπισης βάρους, χωρίς διαταραχή πλεύσης?
Οχι δεν είναι δυνατόν.
Dοκιμh απόρριψης καύσιμου και οχι ψεκασμοί:

Διαμόρφωση εσωτερικού για μετατόπιση βάρους:

edit:
quote:
καθημερινά, σε ολόκληρον τον πλανήτη γίνονται 14.000 ψεκασμοί με κόστος περίπου 20.000 δολάρια ο καθένας.
Δηλαδή πάνω απο 100 δις, τη στιγμή που τα μυστικά κονδύλια των ΗΠΑ
(τα οποία διπλασιαστήκαν τα τελευταία χρόνια)
φτάνουν μετα βίας τα 50$δις ?

Edited by - AitheroVamon on 03/09/2013 16:19:11
Μάλιστα θυμάμαι κάποιον που μου έλεγε ότι το 2004, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε βρέξει καθόλου και αυτό οφείλετο στους τότε ψεκασμούς.
Αυτό όμως δεν διόλου στέρεο επιχείρημα, ούτε καν σοβαρό..![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:
Τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια πραγματοποιούνται στον πυθμένα της στρατόσφαιρας και συνήθως σε ύψος 9 με 12 km ή 30.000 με 39.000 πόδια,
γνωρίζεις πολυ καλά τις συνθήκες που επικρατούν εκεί επάνω
και πόσο αστείο είναι να μιλάμε για διασπορά υγρού σε αυτές τις συνθήκες, και να έχουμε και την απαίτηση να εξαπλωθεί.
Πάλι τα μπερδεύεις τα πράγματα.Σωστά για τα αεροπορικά ταξίδια.
Οι ψεκασμοί γίνονται συνήθως σε χαμηλότερο ύψος περίπου 20-25.000 πόδια.
Γίνονται όμως και σε 40.000 πόδια.Τα απλά χημικά καύσιμα, τα λεγόμενα κοντρειλς, δεν αφήνουν μακρυές ουρές και δεν διαπλατύνονται, μετα την διέλευση του αεροσκάφους.
Δώσε την πρέπουσα σημασία.
Δεν μιλάω για διασπορά υγρού, όπως αναφέρεις, αλλά για στερεά στοιχεία, όπως αλουμίνιο, βάριο κ.λ.π
Αυτα δεν συμπεριφέρονται όπως τα καύσιμα.
Καλέ μου φίλε, η φωτο που παραθέτεις, αφορά αποκλειστικά κοντρειλς και οχι χεμτρειλς.Είναι αρκετά ευδιάκριτη η απόρριψη απο τους κινητήρες και μόνο.Τα ψεκαστικά, δεν ρίχνουν απο τους κινητήρες, αλλά απο ειδικά ακροφύσια, προσαρμοσμένα στα φτερά.
Η άλλη σου φωτο περί μετατόπισης βάρους, είναι μια απόδειξη δεξαμενών ψεκασμού.Αλλως τι λόγο θα είχαν εκεί?
Σημειωτέον ότι είναι γερά στερεωμένες στην άτρακτο.Αυτη δεν είναι μετατόπιση βάρους εν πτήσει, ώστε να απαιτεί ενίσχυση ιπποδύναμης των κινητήρων, με αποτέλεσμα περισσότερη "εξάτμιση", αλλά προγραμματισμένη και υπολογισμένη τοποθέτηση.
Μετατόπιση βάρους εν πτήσει είναι οι ρίψεις βομβών, ανθρώπινου δυναμικού και η εσωτερική μετακίνηση φορτίων.Και τα τρία, έχουν ώς αποτέλεσμα, ελαφρές έως ισχυρές μεταβολές στην "στήριξη" του σκάφους και είναι εμφανείς απο τους σταθμούς ελέγχου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δηλαδή πάνω απο 100 δις, τη στιγμή που τα μυστικά κονδύλια των ΗΠΑ
(τα οποία διπλασιαστήκαν τα τελευταία χρόνια)
φτάνουν μετα βίας τα 50$δις ?
Οι πληροφορίες που "διαρρέουν" σχετικά με τα μυστικά κονδύλια των ΗΠΑ, δεν είναι ασφαλείς φίλε μου. Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι και σωστοί οι απόλυτοι αριθμοί. ![]()
![]()
![]()
Απλά, το θέμα των ψεκασμών είναι πολύ σοβαρό για τους εξουσιαστές (θα έλεγα ζωτικό) και, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι υπεράνω κρατικών οικονομικών προϋπολογισμών ή οικονομικών ορίων...
Στην φωτογραφία που παρέθεσες, όντως φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται περί κοντρέιλς, τα κεμτρέιλς διαφεύγουν από ψεκαστήρες που βρίσκονται, σχεδόν πάντα, στη μέση των πτερύγων, περίπου.
Η μείωση της ποσότητας φωτός (κατά 20% περίπου) στον πλανήτη μας εγκυμονεί, ίσως, το μεγαλύτερο κίνδυνο για την πανίδα και τη χλωρίδα και πολλοί ενοχοποιούν γι' αυτό, το αεροδιάλυμα βαρίου, που εμπεριέχεται στους ψεκασμούς.
Ως γνωστόν το φως παίζει σημαντικό ρόλο στη φωτοχημική σύνθεση της χλωροφύλλης.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ιαπετός:
Πάντως ακογόταν και ακούγεται πολύ έντονα αυτό που λέει ο φίλος Γιαπέτ ότι οι ψεκασμοί μεταβάλλουν τον καιρό..
Δεν είπα ποτε οτι δεν γίνονται ψεκασμοί για μετατροπή του μικροκλίματος
βεβαίως και εχει δίκιο ο γιαπετ
πρόσφατα (με την βαρυχειμωνιά του περασμένου έτους στα βόρια)
ο δημαρχος της Μοσχας αιτήθηκε να "βομβαρδιστεί" ο ουρανός της πρωτεύουσας, για να μην ξανα χιονίσει (ειχαν παραλύσει τα πάντα)
αλλά δεν πέρασε η πρόταση του, γιατι Μόσχα δίχως χιόνι δεν λεει
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ :
Δώσε την πρέπουσα σημασία.
Δεν μιλάω για διασπορά υγρού, όπως αναφέρεις, αλλά για στερεά στοιχεία, όπως αλουμίνιο, βάριο κ.λ.π
Αυτα δεν συμπεριφέρονται όπως τα καύσιμα.
Επομένως τι λεμε για ψεκασμούς βρε Νικ ?
δεν μας ψεκάζουν τελικά! μας πασπαλίζουν!!!
Για τις φωτογραφίες τωρα, τις έβαλα γιατι αυτές φιγουράρουν σε ολα τα εγχώρια και εισαγόμενα sites συνομοσιολογίας ...
γιαπετ κατ'αρχην να ξεκαθαρισω, δεν προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε κανέναν, απλα καταθέτω την δική μου.
η προσωπική μου έρευνα εχει καταλήξει οτι ολα αυτα, δεν ειναι τίποτα αλλο απο ενα ακόμα σενάριο συνομοσιολογίας, εισαγόμενο οπως ολα,
και ξαφνικά ανακάλυψε και ο Ελληνας οτι τον ψεκάζουν...
ή οπως με διόρθωσε ο Νικ, μας πασπαλίζουν![]()

quote:
γιαπετ κατ'αρχην να ξεκαθαρισω, δεν προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε κανέναν, απλα καταθέτω την δική μου.
Δεν χρειάζεται να το επισημαίνεις. Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στις τοποθετήσεις σου.
quote:
η προσωπική μου έρευνα εχει καταλήξει οτι ολα αυτα, δεν ειναι τίποτα αλλο απο ενα ακόμα σενάριο συνομοσιολογίας,
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα ήθελα να έχεις δίκαιο.
quote:
και ξαφνικά ανακάλυψε και ο Ελληνας οτι τον ψεκάζουν...
Τώρα ψεκάζουν ολόκληρον τον πλανήτη, απ' ό,τι φαίνεται...
Τον Έλληνα δεν σταμάτησαν να τον "ψεκάζουν" ποτέ. Με διάφορους τρόπους...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
ειναι ο ίδιος που προτείνει την λύση/προστασία με 2-3 σωλήνες σε μια γλαστρα απο μπετο (!)
χαμος στις πωλήσεις ο τύπος! πουλάει 100$+ (με κόστος οχι πανω απο 10$)
τα εχω γραψει παλιοτερα σε αυτο το θεμα...
επι της ευκαιρίας (άσχετο)
εχω πέσει σε πολλά video τα οποία μιλούν, απο πρώην υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί μέχρι κυβερνητικοί, ερευνητές, επιστήμονες... κ.α
οι οποιο (εκτο απο τα βιβλία που γράφουν) λίγο πολύ μας λένε ο καθένας τη δικη του "αληθεια",
μην πιστεύετε αυτο, ισχυει το αλλο, αυτο που σας λεω εγω γιατι εγω ξερω!
υπάρχουν δεκάδες (με τον ενα ή τον αλλο τρόπο) νην εμπλεκόμενοι με της ΗΠΑ που μιλούν απο ΑΤΙΑ ως ψεκασμούς...
αυτο για εμένα λεει πολλά.

Α. Η μείωση της ακτινοβολίας, που φθάνει στο έδαφος.Αυτο επιτυγχάνεται υποτίθεται, απο τα μεταλικά στοιχεία των ψεκασμών, τα οποία επανακτινοβολούν την ηλιακή θερμότητα, πίσω στο διάστημα, αποφεύγοντας έτσι την έξαρση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Β. Ο ιονισμός της ατμόσφαιρας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία με υπόγειες κατασκευές και υποβρύχια.Τα μεταλλικά στοιχεία των ψεκασμών, απορροφούν ακτινοβολίες διαφόρων επίγειων πηγών, θερμαίνονται και ιονίζουν την περιοχή γύρω τους, με αποτέλεσμα την ανάκλαση των εκπεμπομένων κυμάτων σε προκαθορισμένους στόχους και σταθμούς λήψης.
Προσωπικές γνώμες:
Για το Α, μπούρδες στο τετράγωνο και όλο στον κύβο.Το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν οφείλεται, ούτε στην ηλιακή, ούτε στην ανθρώπινη δραστηριότητα.Είναι καθαρά περιοδικό φαινόμενο του πλανήτη και οφείλεται στις γεωλογικές δραστηριότητες και μόνο.
Για το Β 50%-50%.Ναι μεν επιτυγχάνονται αυτα που επισήμως ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις, αλλά επιτυγχάνονται και άλλα τα οποία αποκρύπτουν.Τα 'κρυφά" είναι η πρόκληση σεισμών, η πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων, η ενεργοποίηση ηφαισρείων και άλλα συνομωσιολογικά.Το θέμα είναι όμως, ότι αυτα τα "συνομωσιολογικά", έχουν απόλυτη επιστημονική βάση.
Και δεδομένης της απόκρυψης τεχνολογίας για "λόγους ασφαλείας και στρατιωτικών εφαρμογών", είμαι ανοικτός σε όλα τα σενάρια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Για το Α, μπούρδες στο τετράγωνο και όλο στον κύβο.Το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν οφείλεται, ούτε στην ηλιακή, ούτε στην ανθρώπινη δραστηριότητα.Είναι καθαρά περιοδικό φαινόμενο του πλανήτη και οφείλεται στις γεωλογικές δραστηριότητες και μόνο.
τι μου θύμησες τωρα! ομηρικές μάχες εδω μέσα για αυτο που πολυ σωστά είπες!

Όμως είναι παλαιά τακτική η διακωμώδιση κάποιων πραγμάτων έτσι ώστε να πάρει η μπάλλα και ό,τι έχει υπόσταση.
Με την ευκαιρία να σου πω ότι η κυβέρνηση Μπούς προσέλαβε 60 επιστήμονες, μεταξύ των οποίων αρκετοί νομπελίστες, με σκοπό να συκοφαντήσουν και να διασύρουν οιποιονδήποτε επιστήμονα αντιδρούσε "φωναχτά" στα κεμτρέιλς.
Ναι πουλιούνται και τέτοιοι, όπως πάντα....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ