- ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μάλλον μισοδιάβασες τα λόγια μου, κατάλαβες ό,τι ήθελες να καταλάβεις (όχι πολλά), και φαίνεται σου θύμισα και κάποιον με τον οποίο έχεις απωθημένα. Α, ναι, και μιλάς για θέωση και νόημα της δημιουργίας εν μέσω ειρωνικών σχολίων. Για τέτοιες περιπτώσεις ο λαός προτείνει ξυδάκι. Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια παραπάνω:
1. Τα "περίτεχνα σοφιστικέ επιχειρήματα" που χρησιμοποιώ είναι απλά ελληνικά. Δεν είδα να εντυπωσίασαν κανένα άλλο. Είναι προφανές πως δεν τα κατάλαβες, αλλά συνέχισε. Θα βγάλεις άκρη.
2.
quote:
Και τι φοβάσαι αγαπητέ μου , μήπως με τα γέλια των ζώων επιβαρυνθεί το κάρμα σου
Όχι, φίλε μου. Το μόνο που φοβάμαι είναι να θεωρεί τον εαυτό του κορωνίδα της δημιουργίας το κάθε μπάζο.
3.
quote:
Sorry... μιλά για τα γέλια που θα κάνουν τα μελλοθάνατα όταν ακούσουν τα επιχειρήματα μας που μιλούν για το δικαίωμα τους στη ζωή.
Στην ελληνική διατροφή συνήθως δεν περιλαμβάνονται "γάτες, δελφίνια και ύαινες". Οπότε δε μιλώ για σφάγια. Μιλώ για την ανοησία του να βλέπουμε τα πράγματα αυστηρά ανθρωποκεντρικά. Σου φαίνεται αστείο; Χαίρομαι να σε διασκεδάζω. Μέσα από τη διασκέδαση όλο και κάτι θα σου μείνει.
4.
quote:
Ο wendigo και ο κάθε wendigo μιλά πάντα εκ του ασφαλούς.
Δεν τον έδεσαν ποτέ στο δένδρο με μία θηλιά 15 μ#@$%$#ες και να τον κυνηγούν να τον σφάξουν. Εχεις κρατήσει ποτέ σου αγκαλιά γουρουνάκι 1900? Εχεις κάνει ποτέ Χρστούγεννα σε χωριό?? Απο νωρίς το πρωί .. σπαρακτικές κραυγές νεογέννητων και οχι μόνο νεογέννητων αλλά και των μανάδων τους που ακούν τις φωνές των παιδιών τους.. μιλάμε για σπαρακτικά ουρλιαχτά που δεν λένε να σταματήσουν . ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. Ετσι είναι λοιπόν .. Τώρα αν εσεις μπορείτε να ακούτε τις κραυγές αυτές και να γλυφόσαστε .. για μένα είστε αξιοι της τύχης σας.
Μάλιστα. Συγκινήθηκα. Αν έχεις κάνει σε χωριό λίγο παραπάνω από Χριστούγεννα ίσως γνωρίζεις πως οι χωριάτες που αιώνες επί αιώνων σφάζουν τα ζώα (με μέτρο, γιατί δεν είχαν άπειρα, και με το σκληρό σεβασμό της αγροτικής ζωής όπου δεν το σφάζει άλλος για σένα κάπου μακριά για να μη σιχαθείς) δεν μιλούν εκ του ασφαλούς αλλά δεν κάνουν σαν εσένα. Οι απόψεις σου δεν είναι μονόδρομος. Είναι απλά οι απόψεις ενός χορτασμένου αστού που μπούχτισε από την αφθονία και έχει την πολυτέλεια να επιτρέπει στον εαυτό του να είναι ευαίσθητος και να σιχαίνεται. Δεν ξέρω αν οι χωρικοί ή εσύ έχετε δίκιο. Ξέρω πως για κάθε μέρα που ζεις χιλιάδες όντα πεθαίνουν, και εσύ μας γράφεις σπαραξικάρδια για την Ασπρούλα που είναι η ομορφιά της ζωής. Καθαρά υποκριτικά λυπάσαι αυτό που μπορείς να δεις και να ακούσεις, με την χαρακτηριστική νοοτροπία του βολεμένου που "φιλοσοφεί". Και καθαρά αλαζονικά δεν κάνεις τον κόπο να σεβαστείς (όχι να συμφωνήσεις) και μια άλλη άποψη. Αντ' αυτού προτιμάς να προβάλεις πάνω στον άλλο πράγματα που θεωρείς πως σε θίγουν και να απαντάς με επιθετικό τρόπο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου πως για το κάρμα σου χ$#@^%κα κι εγώ.
5. Κάτω από άλλες συνθήκες θα είχε ενδιαφέρον να συζητήσουμε πάνω στην ουσία (π.χ. στα λόγια που έκανες copy-paste στον 1900). Έχω βαρεθεί, όμως, να ασχολούμαι με πράγματα που, σε μερικούς ανθρώπους, δεν είναι παρά ένα πολιτισμένο λούστρο για να πουλάνε μούρη, αυθεντία και "ευαισθησίες". Αν κάποτε όντως σεβαστείς "το πλεονέκτημα της συνείδησης, το πλεονέκτημα της κρίσης και το δικαίωμα της Γνώσης" μπορεί να θυμηθείς και το nickname μου. Ως τότε, για τα νευράκια ξαναγυρίζουμε στο ξύδι.
Ο πωςτονλεν σε χαιρετά.
No Method, No Guru, No Teacher
quote:
Ο πωςτονλεν σε χαιρετά.
Παρομοίως άργησες ομως να φανείς σε περίμενα γρηγορότερα.
wendigo λοιπόν .. δεν σε θυμόμουν βλέπεις 
Τώρα εγω τι πρέπει να κάνω. Να αρχίσω τα copy-paste οχι.
.οχι..
Θα σου πώ ενα πράγμα φίλε μου ή μήπως φίλη μου![]()
Γιατί νέο μέλος είσαι. .. ή μήπως δεν είσαι???
Αυτό που μου αρέσει στο esoterica είναι η ελευθερία της έκφρασης .
Μου αρέσει να εκφράζομαι ελεύθερα. Οπως και εσύ ..
Οπως τώρα πχ που προσπαθείς να με πείσεις οτι δεν είσαι ελέφαντας ενώ προσπαθείς να κρύψεις την προβοσκίδα σου .
quote:
Τα "περίτεχνα σοφιστικέ επιχειρήματα" που χρησιμοποιώ είναι απλά ελληνικά. Δεν είδα να εντυπωσίασαν κανένα άλλο. Είναι προφανές πως δεν τα κατάλαβες, αλλά συνέχισε. Θα βγάλεις άκρη.
Kατά τα αλλα δεν ναρκισσεύεσαι ..
Μόνον αυτό το quote.. τίποτε αλλο ..
Θα χαρώ να με πείσεις για το αντίθετο.
Edited by - allzzaro on 04/03/2005 20:26:38
Μ'αρέσει να εκφράζεσαι ελεύθερα, με δικά σου λόγια. Δεν θα σε περιόριζα για τίποτα στον κόσμο.
Όσο για το
quote:
Γιατί νέο μέλος είσαι. .. ή μήπως δεν είσαι???
βρίσκω πολύ γουστόζικο το πώς κάποιοι παλιοί εδώ μέσα (ευτυχώς λίγοι) μετά από χρόνια ξεκατινιάσματος φοβάστε και τη σκιά σας. Ενδεικτικό της σοβαρότητας των λόγων σας.
Άσε που μια τέτοια ατάκα είναι και φτηνή λάσπη (πάντα χρήσιμη στους δρόμους του πραγματικού εσωτερισμού). Ε ρε θέωση, αυτοσυνείδηση και κακό!
Και μια που δεν έχω και καμιά καούρα να σε πείσω για οτιδήποτε:
- Καληνύχτα Σου-Έλεν.
- Καληνύχτα Αιδεσιμώτατε.
- Καληνύχτα allzzaro.
ΥΓ: Ωραία smileys.
ΥΓ2: Satsangi, συγνώμη για το μπάχαλο στο θέμα. Δεν θα επαναληφθεί.
No Method, No Guru, No Teacher
Gigenis, συνέχιζε να σκοτώνεις...
Μιας και γνωριστήκαμε, κάνε μας τη χάρη και ρώτησε το λαγό πριν τον σκοτώσεις,
αν είναι ενήλικος...
αν έχει κάνει απογόνους...
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΦΥΤΑ
και μιας και άλλαξες τροπάριο,
(την μια μας μιλάς για Χάος, τώρα βλέπεις και σαν δημιουργός…)
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ Η ΘΕΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ
--------------------------------------------------------------------------------
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΛΙΑΝΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΩ <<ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ>>ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ
Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Τι αλλο έμεινε να πούμε?
ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ
Να περνας καλα.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ
allzzaro
Νομίζω λοιπόν ότι εσφαλμένη αντίληψη εχει ο gigenis.
Όταν πάρουμε 100 κουτιά με χρώμα και τα πετάξουμε τυχαία , δεν έχουμε καμία μα καμία πιθανότητα να δημιουργήσουμε μία εικόνα. Εάν δεν σκεφθούμε , δεν ενεργήσουμε, δεν πράξουμε, εικόνα δεν μπορεί να δημιουργηθεί.
ΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο χαμαιλέοντας αλλάζει χρώματα, δεν είναι τυχαίο ότι τα μάτια του κροκόδειλου διαθέτουν και δεύτερα βλέφαρα, δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε φρύδια δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουμε ανοσοποιητικό σύστημα , τίποτα δεν είναι τυχαίο όπως τυχαίο δεν είναι το ότι εχουμε βούληση , φρόνηση, ιδεολογία, γνώση.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο τρισαγαπητή φίλη ότι υποστηρίζω ότι δημιουργηθήκαμε για να έχουμε γνώση, βούληση, φρόνηση , ώστε να μπορούμε να επεμβαίνουμε εκεί που δεν μπορεί να επέμβει ο Δημιουργός με σκοπό την τελειότερη ισορροπία με τέτοιες συνθήκες ώστε να αποδίδεται δικαιοσύνη σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη , που μέχρι στιγμής λόγω συνθηκών στερήθηκαν της δικαιοσύνης αυτής λόγω της ισορροπίας.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ 7
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Ωραία smileys.
tnks .. αν θέλεις μπορώ να στα στείλω να τα εχεις.
Ξέρεις τα smiles αυτά τα χρησιμοποιώ για να εκφράζομαι οπως ακριβώς αισθάνομαι και μου αρέσει αυτό. Τα εχω μαζέψει σε ενα doc. Αν τα θέλεις... email..
quote:
Μ'αρέσει να εκφράζεσαι ελεύθερα, με δικά σου λόγια. Δεν θα σε περιόριζα για τίποτα στον κόσμο.
Αυτό μου φτάνει..![]()
quote:
βρίσκω πολύ γουστόζικο το πώς κάποιοι παλιοί εδώ μέσα (ευτυχώς λίγοι) μετά από χρόνια ξεκατινιάσματος φοβάστε και τη σκιά σας.
Bλέπω είσαι ενήμερος-η.. εγώ προσωπικά ομως απο τα ξεκατινιάσματα απέχω οπότε αν εννοείς εμένα .. είσαι κακώς ενημερωμένος-η.
Οσο για τα υπόλοιπα σχόλια σου ΔΕΝ με κάλυψαν .. δείχνεις λίγο τα δοντάκια σου
quote:..αυτό δεν μου άρεσε , με έβαλες στο τσουβάλι .. τέλος πάντων να είσαι καλά...
Ενδεικτικό της σοβαρότητας των λόγων σας.
Δεν μου απάντησες .. φίλος ή φίλη..![]()
Τέλος επι του θέματος τώρα ..
Edited by - allzzaro on 05/03/2005 19:02:23
quote:
ΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Νομίζω gigenis οτι η εξέλιξη είναι μία εσφαλμένη άποψη.
Κανένα είδος δεν εξελίχθηκε.
Αυτό τουλάχιστον τις ενδείξεις εχουμε εως τώρα.
Δεν εχουμε βρεί μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οτι ενα ζώο εξελίχθηκε. Για να αποδειχθεί αυτό πρέπει να βρεθούν σκελετοί, απολιθώματα που να το απεικονίζουν στο στάδιο της εξέλιξης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι τέτοιο.
Και στον άνθρωπο το ιδιο. Δεν εχει βρεθεί κάτι ανάμεσα στον Νεάτερνταλ και τον Χόμο Σάπιενς. Τίποτα. ο Νεάτερνταλ εξαφανίζεται ξαφνικά και ο Χόμο εμφανίζεται ξαφνικά.
Που την είδες εσύ την εξέλιξη.. μήπως στα ντοκυμαντέρ της ΕΤ1??
quote:
Αγαπητή Satsangi,
δεν αρνούμαι κάθε είδους διδασκαλία και δεν απαξιώνω όλους τους "Μεγάλους Δασκάλους". Ταυτόχρονα, δεν δέχομαι όλων των ειδών τις διδασκαλίες ούτε σέβομαι όλους όσους έχουν θεωρηθεί κατά καιρούς Μεγάλοι Δάσκαλοι. Είναι τόσοι πολλοί που ξεπερνούν τους μαθητές. Σχολίασα κάτι πολύ συγκεκριμένο και φαίνεται πως μάλλον διαφωνούμε.
Aγαπητέ Wendigo, καλησπέρα σε σένα και στους υπολοίπους,
Συμφωνώ με την άποψή σου ότι δεν μπορείς να δέχεσαι και να ασπάζεσαι κάθε είδους διδασκαλία. Θεωρώ φρόνιμο να ακολουθεί κανείς μια μέθοδο, διδασκαλία, ή ό,τι άλλο τη φορά και όχι να μπλέκεται με πολλά διαφορετικά πράγματα διότι θα χαθεί μέσα σ' αυτά και θα μπερδευτεί περισσότερο από όσο πριν.
Συμφωνώ επίσης ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί δάσκαλοι που κινδυνεύουν να ξεπεράσουν τους μαθητές τους. Όμως τίποτα μα τίποτα δεν γίνεται και δεν υπάρχει τυχαία. Όλοι υπηρετούν το Θείο σχέδιο. Δάσκαλοι θα υπάρχουν όσο θα υπάρχουν μαθητές που θα τους ακολουθούν.
Όλοι οι δάσκαλοι σε όποιο στάδιο πνευματικής εξέλιξης και αν βρίσκονται εξυπηρετούν ένα σκοπό και έχουν ένα συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης.
Το σίγουρο είναι ότι ένας δάσκαλος μπορεί να σε οδηγήσει μόνο μέχρι το σημείο που εκείνος βρίσκεται.
Θεωρώ ότι για να μάθω να γράφω και να διαβάζω, θα πρέπει να πάω στο σχολείο ή σε κάποιο δάσκαλο για να διδαχτώ, το ίδιο ισχύει και για τη πνευματική μάθηση.
Κάποια πράγματα όπως το κάρμα και η διαφοροποίηση ενός ζώου από ένα φυτό ή ένα πτηνό κτλ, μπορούν να εξηγηθούν μόνο όταν ο άνθρωπος μπορέσει και υπερβεί τη σωματική συνειδητότητα και έτσι έχει ο ίδιος προσωπική εμπειρία και άποψη. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανταλάσσουμε απόψεις βάση αυτών που έχουμε διαβάσει ή βάση αυτών που μας υπαγορεύει η περιορισμένη αντίληψή μας.
quote:
Η ευγένεια των λόγων σου με αναγκάζει να παραδεχτώ πως, ναι, έχω κι εγώ τη δόση εγωισμού μου αλλά το παλεύω και μαθαίνω (με τρόπους που μου πάνε και μου ταιριάζουν και που δεν είναι του παρόντος να σχολιάσω). Πάντως ο εγωισμός μου δε με κάνει να διαβάζω δυο βιβλία, να πάρω ένα δρόμο και μετά να ζαλίζω τα αυτιά των γύρω μου για το πως είναι λιγότερο ηθικοί και συνειδητοποιημένοι από εμένα και από κάτι δισεκατομμύρια Ινδών. Κι όμως, όσο περνά ο καιρός όλο και πιο πολλούς τέτοιους ανθρώπους συναντώ Βρίσκω πως πολύ συχνά καλύπτουν με ένα ένδυμα "εσωτερικού ανθρωπισμού" (αν είναι δόκιμος ο όρος) ένα τεράστιο Εγώ που τη βρίσκει απολαμβάνοντας την ...άπειρη ευαισθησία του!
Το εγώ είναι ένα εμπόδιο που δύσκολα ξεπερνιέται. Ο καθένας μας, ανεξάρτητα από τη θέση του, νιώθει περήφανος για διάφορα πράγματα. Κάποιοι νιώθουν περήφανοι για την καταγωγή τους, άλλοι για την εμφάνισή τους, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που καμαρώνουν για τα πλούτη τους, την εξουσία τους, την κοινωνική τους θέση ή την ευφυΐα τους.
Το εγώ που νιώθουμε μέσα μας είναι τόσο ισχυρό, ώστε, ακόμα κι όταν προσπαθούμε να το υπερβούμε, παραμένουμε σκλάβοι του. Όπως είπε κι ένας χαρακτήρας του Σαίξπηρ για το Βρούτο, στον «Ιούλιο Καίσαρα»: «Κολακεύεται περισσότερο όταν λένε ότι δεν υποκύπτει στην κολακεία».
Είναι γεγονός ότι οι πιο ευγενείς και καλλιεργημένοι άνθρωποι παγιδεύονται πιο εύκολα όταν κάποιος, θέλοντας να τους εκμεταλλευτεί, εξάρει την ταπεινότητα και την αποστροφή τους προς την κολακεία. Οι ίδιοι κατά βάθος γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Αρκεί να τους κάνετε αυτό το κομπλιμέντο και θα δείτε πώς φουσκώνουν τα στήθη τους και λάμπουν από αυταρέσκεια.
Το ελάττωμα του εγωισμού και της ματαιοδοξίας είναι το πιο δύσκολο να ξεπεραστεί. Είναι σαν κεραυνός που καίει τα πάντα.
Φιλικά,

Μία όμορφη κυρία έκανε σήμερα αυτή τη δήλωση 
Η όμορφη κυρία λοιπόν εκμυστηρεύτηκε , τα τραύματα που της προκάλεσαν οι σφαγές ζωντανών απο τότε που ήταν παιδί.
Ετσι λοιπόν απέχει απο το να τρώει ζώα , οπως και είναι κατά στο να θανατώνονται.
Εγώ δεν εχω παρά να χαιρετίσω την απόφασή της.
Edited by - allzzaro on 05/03/2005 20:08:36
quote:
[quote] Ωραία smileys.
tnks .. αν θέλεις μπορώ να στα στείλω να τα εχεις.
Ξέρεις τα smiles αυτά τα χρησιμοποιώ για να εκφράζομαι οπως ακριβώς αισθάνομαι και μου αρέσει αυτό. Τα εχω μαζέψει σε ενα doc. Αν τα θέλεις... email..
Εγώ πάντως θα τα ήθελα φίλε μου Allzzaro!!!![]()

Νομίζω gigenis οτι η εξέλιξη είναι μία εσφαλμένη άποψη.
Κανένα είδος δεν εξελίχθηκε.
Αυτό τουλάχιστον τις ενδείξεις εχουμε εως τώρα.
Δεν εχουμε βρεί μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οτι ενα ζώο εξελίχθηκε. Για να αποδειχθεί αυτό πρέπει να βρεθούν σκελετοί, απολιθώματα που να το απεικονίζουν στο στάδιο της εξέλιξης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι τέτοιο.
ΚΑΙ ΤΑ ΙΠΠΑΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ; ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΡΩΝ ΖΩΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΠΟΥ ΖΕΙΣ;
Και στον άνθρωπο το ιδιο. Δεν εχει βρεθεί κάτι ανάμεσα στον Νεάτερνταλ και τον Χόμο Σάπιενς. Τίποτα. ο Νεάτερνταλ εξαφανίζεται ξαφνικά και ο Χόμο εμφανίζεται ξαφνικά.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΕΓΙΝΕ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ;
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ
ΑΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Που την είδες εσύ την εξέλιξη.. μήπως στα ντοκυμαντέρ της ΕΤ1??
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΦΥΤΑ
ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΑ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Περιηγητης
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
666
Ευχαριστω.
...open minds are better minds!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
666
ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ
ΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΑΦΝΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Περιηγητή ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΛΟΥΣ ΤΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ.
ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΙΣΩΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.
ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΩ....
ΦΙΛΕ Περιηγητή ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ........
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
666
ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
1-ΑΙ ΠΑΛΑΙΑΙ ΑΘΗΝΑΙ
2-ΑΤΤΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
3-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
4-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ
5-ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
6-ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΖΩΗΣ
7-Ο ΑΝΑΔΡΟΜΑΡΗΣ
8-Ο ΑΝΑΔΡΟΜΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
9-Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ