- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Σοβαρευτείτε. Και οι δύο. Κι εσύ που τον προβοκάρεις, κι ο kost που κάνει σαν απατημένος πρώην σύζυγος, που κρυφοκοιτάει συνεχώς μην και μπει κάνας γκόμενος στο σπίτι της πρώην...Λύστε τα ερωτικά σας με pm.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τον προβοκάρω?
Οχι βέβαια.
Αυτός προβοκάρει.
Εγώ αντιπροβοκάρω.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ήρθε και η εφεδρεία! καλώς το Μάνο!
Αναρωτιέμαι. Διάβασες τις παραπομπές* μου, ή μια αδιόρατη κι αξεπέραστη ζήλεια μετά νόστου σε κάνει να γυρνάς στην παλιά γειτονιά?
*Έσπευσες να μου την πεις(περί εφεδρειών), χωρίς να δεις πως ουσιαστικά σε δικαιώνουν. Οι επιστημονικές παραπομπές. Οι δικές μου. Αλλά είπαμε: η ζήλεια είναι κακός σύμβουλος, ο νόστος μεγάλος καημός, και η καψούρα ακαταμάχητη...
Τόσο πολύ σε πείραξε Μάνο το 'περί εφεδρείας'; Αφού πάντα το ίδιο γίνεται, μπαίνεις σαν ειρηνοποιός μεσολαβητής (ειδικά σε περιπτώσεις που ο Μάριος ζορίζεται), και στην πορεία την πέφτεις σε μένα!
Και ναι το ξέρω ότι έχω δίκιο, εσύ όμως μιλάς γενικώς περί παπαρολογιών και όσων 'φεύγουν μένοντας'. Δεν σε είδα να λες ότι "οκ, ο Κώστας έχει δίκιο, ο οποίος ωστόσο παραδέχεται ότι δεν έχει και τίποτα φοβερές γνώσεις".
Και για ποιά 'αδιόρατη και αξεπέραστη ζήλια' λες?? Τι παραλογισμοί είναι αυτοί ρε συ; Από τον Μάριο περιμένω να ακούσω τα πιο κουφά, εσύ όμως τι παραμιλητό είναι αυτό;
Μας δουλεύεις τώρα ή κάνεις εσύ τον προβοκάτορα?
Εγραψα:
quote:
Τα μόνα εξερχόμενα υλικά είναι οι δορυφόροι και οι πύραυλοι.Τίποτα άλλο δεν την κοπανάει από την Γη.Η αρχιδεσμοφύλακας η κυρά-Βαρύτητα δεν το επιτρέπει.
Και έρχεται ο αστρολόγος να μας πει, πως έκλασε μια μύγα στην στρατόσφαιρα και τα προωθητικά αέρια από τον κώλο της, έδωσαν κινητική ενέργεια σε ενα-δύο άτομα υδρογόνου να την κοπανήσουν στο υπερπέραν.Και άρα η Γη χάνει μάζα, αλλά παίρνει περισσότερη, όπως συμπέρανε ο εν λόγω αστρολόγος.
Εδώ θέλω να προσθέσω το εξής: << Μεν μας γ@μ@τε να ασπρίσουμε?>>
Και αυτό για να τονίσει πως εγώ είπα τίποτα δεν διαφεύγει.
Κι εσύ έρχεσαι να παραθέσεις λινκ περί του αυτονόητου.
Που ουσιαστικά τον δικαιώνει λες.
Σε τι τον δικαιώνει Μάνο μου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Αυτό ασχολίαστο, για λόγους καλής θέλησης.
kost γενικώς
Και ναι το ξέρω ότι έχω δίκιο,
quote:
kost>DSM
εσύ όμως μιλάς γενικώς περί παπαρολογιών και όσων 'φεύγουν μένοντας'. Δεν σε είδα να λες ότι "οκ, ο Κώστας έχει δίκιο, ο οποίος ωστόσο παραδέχεται ότι δεν έχει και τίποτα φοβερές γνώσεις"
Έγραψα το παρακάτω:
quote:
DSM>kost
*Έσπευσες να μου την πεις(περί εφεδρειών), χωρίς να δεις πως ουσιαστικά σε δικαιώνουν. Οι επιστημονικές παραπομπές. Οι δικές μου. Αλλά είπαμε: η ζήλεια είναι κακός σύμβουλος, ο νόστος μεγάλος καημός, και η καψούρα ακαταμάχητη...
Τί δεν καταλαβαίνεις? Ξαναλέω και στους δυο σας να συνέλθετε...
Συγνώμη ταπεινά ζητώ για την επιμονή μου αυτή.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μάριε προκειμένου να ηρεμήσεις τα παίρνω όλα πίσω και σε δικαιώνω επί τόπου! Και πάντα θα συμφωνώ μαζί σου και θα σε επιβραβεύω κιόλας! Πετάει ο γάιδαρος, πετάει! Ευχαριστημένος;
'Το ξέρω ότι έχω δίκιο' που είπα έχει να κάνει με το ότι πολύ απλά ξέρω ότι έχω δίκιο! Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Εάν δεν το ήξερα δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να διορθώσω τον άλλον!
Εδώ ο άλλος λέει "δεν ανέχομαι διορθώσεις από αστρολόγους" και αντί να φύγουν ντομάτες και γιαούρτια με πέτσα εμείς του απαντάμε στα σοβαρά και προσπαθούμε και να τον ηρεμήσουμε κιόλας!
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν παιδιά μου κάτι...και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς συμφορουμίτες...και απευθύνομαι στον DSM διότι είναι ο μοναδικός που έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα έχω γράψει δύο μηνύματα.
Πριν κανά μήνα και κάτι λοιπόν είπα ότι αποχωρώ από το φόρουμ αυτό. Και το εννοούσα. Άτομα που εκτιμώ βέβαια όπως ο admin kai o heretic μού είπαν ότι θεωρούν λάθος την απόφασή μου. Ακόμη και ο Νικόμαχος μού ζήτησε να παραμείνω! Ωστόσο εγώ είχα χάσει το κέφι μου. Και εξακολουθώ να το έχω χαμένο.
Στα ψιλά γράμματα βέβαια είχα πει στο Μάριο να μην ασχοληθεί μαζί μου γιατί θα με πεισμώσει να επανέρχομαι...σαν να του είπα 'κάνε το αντίθετο'!!! μιλάμε για εμμονή μαζί μου, εν απουσία μου διαρκώς να με θάβει σαν γυναικούλα! δεν το περίμενα αυτό...και προφανώς και το σηκώνει και το δούλεμά του με αυτά που γράφει...
Η ουσία λοιπόν είναι ότι το φόρουμ το παρακολουθώ χωρίς όμως να επιθυμώ να συμμετέχω. Το αν θα συμμετέχω μία φορά το τρίμηνο, ή δύο φορές το μήνα, ή καθόλου αυτό είναι δική μου επιλογή, και όποιος έχει αντιρρήσεις να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στους διαχειριστές. Τα άλλα περί νόστου και ζήλιας Μάνο είναι ερειστικές χαζομάρες να'χουμε να λέμε...εάν δεν θες να γράφω καθόλου, ούτε και να απαντώ στα γυναικουλίστικα του Μάριου εν απουσία μου, ζήτα το ευθέως χωρίς υπεκφυγές.
quote:
Κι εσύ έρχεσαι να παραθέσεις λινκ περί του αυτονόητου.
Που ουσιαστικά τον δικαιώνει λες.
Σε τι τον δικαιώνει Μάνο μου?
Δεν υπάρχουν αυτονόητα. Εδώ δεν είναι αμφιθέατρο.
Κι όπως εσύ θα έπρεπε να μπακάρεις τους ισχυρισμούς σου, ειδικά όταν είναι απόλυτοι και ευθείς, χωρίς να έπεται πως είσαι κι αστρονόμος, παρά μανάβης, έτσι κι ο Κώστας θα πρέπει να μάθει να διαβάζει αυτά που γράφουν τα υπόλοιπα μέλη.
Κώστα
Είναι τελικά πολύ χρήσιμη η κόντρα σου με τον Μάριο. Όλοι μπήκαμε στο τριπάκι. Όπως βλέπεις, παραθέτω και links που σε δικαιώνουν. Επιστημονικά. Γιατί έτσι πρέπει. Σε αυτό το γαϊτανάκι ωστόσο, πρέπει κι εσύ να μας παραθέσεις ένα τουλάχιστον επιστημονικό link, περί της ζώσας υφής των πλανητών. Προσωπικά δεν δέχομαι την υπόθεση αυτή, αλλά αν από τη μία δέχεσαι στα υπόλοιπα τις σύγχρονες μετρήσεις κι αντιλήψεις, δίκαιον θα είναι, να παραθέσεις αντίστοιχες περί του ισχυρισμού σου. Όχι του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, ή του Πυθαγόρα, του Εμπεδοκλή, του Περμενίδη και γενικώς των προσωκρατικών.
Αν επιθυμείτε να το κάνετε τσίρκο πάλι, πείτε το. Χωρίς επιστημονικές αιτιάσεις όμως.
quote:
kost>DSM
εάν δεν θες να γράφω καθόλου, ούτε και να απαντώ στα γυναικουλίστικα του Μάριου εν απουσία* μου, ζήτα το ευθέως χωρίς υπεκφυγές.
Να γράφεις όσο, όπου κι όποτε κάνεις κέφι. Μπέσα στο λέω. Αν δεν το εννοούσα, δεν θα σε δικαίωνα απόψε.
Αλλά να ξεκαθαρίσεις, πως σκηνοθέτησες και μια ωραία παράσταση αποχωρήσεως, όταν ξεκώλιαζες μανάδες, γυναίκες κι αδερφές, κι αισθάνθηκες πως δεν σε έπαιρνε πλέον. Κάνε μπέσα.
Υ.Γ. 'εν τη απουσία μου'. Γιατί εκτός που είσαι ο απόλυτος γνώστης της ελληνικής, καθ΄ομολογία σου, είσαι κι άνθρωπος.
ενω εχτες ανεφεραν συγκεκρημενα στο σταρ channel πως το αντικειμενο ακολουθησε πορεια προς βουλγαρια η αλβανια,σημερα αναφεραν σε αλλο καναλι πως πηγε προς ιταλια και πως πιθανολογειται οτι ηταν μετεωρητης η απομειναρι δορυφορου.
την γνωμη σας αν ακουσατε κατι πανω σε αυτο το θεμα.και παλι την καλησπερα μου και καλη συνεχεια:)))
Ευτυχώς έχω πάψει από καιρό να βλέπω τηλεόραση και έτσι δεν είχα την "τύχη" να παρακολουθήσω τα όσα αναφέρεις.
Απλά άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο του Flash οτι τελικά ήταν μετεωρίτης,χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Για μένα οι ανακολουθείες,οι ανακρίβειες,και το γενικό παραλήρημα των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης δεν σημαίνουν απαραίτητα και προσπάθεια συγκάλυψης.Οι άνθρωποι αυτοί απλά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να σε ενημερώσουν σωστά.Show παρουσιαζουν και αμοιβή τους είναι τα νούμερα τηλεθέασης.
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall
mercury θα συμφωνησω εν μερη με την αποψη σου,κατα ενα πολυ μεγαλο μερος εχεις απολυτο δικαιο,ειμαι ανθρωπος ,ο οποιος ακουει(θελει να ακουει) πολλα,μα πιστευω λιγα.απλα εχω την απορια,(μια απο τις παρα πολλες),πως ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας,εστω ενας δημοσιογραφος ,που να μην μπει στον πειρασμο,εστω και απο περιεργεια να μελετησει(οχι να ψαξει εκτενως)λιγο την υποθεση,ολοι μα ολοι να ειναι οτι τους γραφουν απο το μηχανημα του υπολογιστη μπροστα τους,η απο τα χαρτια και κειμενα τα οποια καποιοι τους δινουν ετοιμα?δεν θελω να το πιστευω αυτο,ξερω πως ισως να μην μου δωθει απαντηση ,αλλα αξιζει τον κοπο να αναρωτιεμαι:)
Posted Aug 9.02
Greek Villagers Claim To See UFO Land
[Original headline: Farmer claims UFO landed in his field]
Residents of the village of Prini, near the town of Trikala in central Greece, claim an unidentified flying object landed in a nearby field early on Wednesday morning, destroying crops growing there.
Athanassios Tsioukas, a local farmer, said he saw a huge circular flying object about 10 meters in diameter, and full of small holes, land in his field. It apparently left depressions in the soil of up to 20 centimeters. He ran to the local cafe to tell his neighbors, who all rushed to the scene.
Children in a nearby village claimed they saw large flashes in the sky that moved in the direction of Tsioukas’s field at the time of the alleged landing.
Another farmer, Apostolos Patramanis, who was in his own field at the time, said he saw the large object land on Tsioukas’s property.
Locals say UFOs are regularly sighted in the area.
• Story originally published by:
Kathimerini <http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_politics_100016_09/08/2002_19661> / Greece - Aug 9.02
[Original headline: GREEN ALIENS ARE IN GREECE! ]
They land on farmers' fields!
Aliens reached Greece. A local peasant found an UFO on his field. All local residents confirmed his words. As the residents of the village of Prini say, the owner of the field saw a strange circle that was ten meters in diameter, which landed on the field, having left the cavities 20 cm deep.
Another local resident said that he saw the landing of a strange object as well. The children of the village said that they saw the sky glistening above the village, when the object was landing. The news about a strange circle made a half of Prini’s residents come into the field, and the whole neighborhood was talking about aliens the next day. People started saying that they saw such things before, so there was nothing new for them.
The strangest thing here, however, is the fact that nothing has been reported about it before. Why such a commotion now? Is it a way for the local government to attract tourists? Probably, yes.
Circles on the field is not groundbreaking news. Mysterious circles started appearing on the fields of English farmers some ten or fifteen years ago. Everybody was saying that aliens did that. However, as it became known afterwards, it was all about two local jokers. Maybe someone is joking in Greece too?
• Story originally published by:
PRAVDA.Ru <http://english.pravda.ru/society/2002/08/09/34128.html>, Moscow / Russia | Vasily Bubnov - Aug 9.02
All Copyrights © are acknowledged.
Material reproduced here is for educational & research purposes only.
για διάφορα ufo νέα και τις ελληνικές περιπτώσεις.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
να εισαι καλα,αν εχεις πληροφοριες επι του πιο προσφατου θεματος σε παρακαλω ενημερωσε με:)
ο φιλος σου μανος.
Aegean Airspace Challengers ... From Outer Space?
By John K. Cooley
A T H E N S, Aug. 8 — Greek and Turkish air force pilots, sharing contested Aegean airspace, are used to seeing a fighter or two of their usually friendly adversary looping around them, or diving to intercept their patrol or training flights.
But for two Turkish trainee pilots, the aerobatics were different this time.
While on a routine training flight in a U.S.-made T-37 off the Turkish Aegean coastal town of Candarli, they suddenly had reason to call their home base control tower.
A bright object had approached their plane at high speed and reportedly gyrated around them for about a half hour.
The Turkish newspaper Hurriyet quoted their call: "Object approaching the wings. Now it's behind the plane ... now it's in front of us." They told their controller and the regional war alert center of the Turkish army that the apparent Unidentified Flying Object had an unusual shape that looked like a cross between a cone and a disc.
A Widely Curious Incident
Turkish air force sources said they were investigating. So were the neighboring Greeks.
The Turks were planning to report the encounter to international bodies — especially the U.S. National Aeronautics and Space Administration
Τη σκοτώνεις ή δε τη σκοτώνεις?
Τόσα χρόνια άκαρπης παρατήρησης του ουρανού και η μητέρα μου το είδε σε 10 λεπτά αϋπνίας που την έκαναν να βγει στο μπαλκόνι.
Το πιο τρελλό: Είναι τόσο αδιάφορη και άσχετη με αυτά τα πράγματα που ούτε κάθησε να δει τι θα κάνει και πως θα εξαφανιστεί.
Κατά τις περιγραφές της ήταν ένα μεγάλο αντικείμενο (χαρακτηριστικά ένωσε τα χέρια της σε αγκαλιά για να μου δείξει το μέγεθος)σε σχήμα οβάλ κάτι σαν καρπούζι και κατακόκκινο με αυξομειώσεις στο χρώμα του το οποίο έστεκε ακίνητο. Βαρέθηκε να το κοιτάζει και μπήκε μέσα οπότε δε ξέρουμε και πως εξαφανίστηκε...
Αν έχει κανείς δει κάτι ας το γράψει παρακαλώ.

Edited by - Avallon on 08/07/2003 09:17:38