ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

panpam27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/10/2013, 11:24:54
quote:

1 Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ εἶδον ἀστέρα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεπτωκότα εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἡ κλεὶς τοῦ φρέατος τῆς ἀβύσσου, 2 καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.

Αυτή η "προφητεία" πώς σε ωθεί πνευματικά να "σώσεις τη ψυχή σου";

Αν έχεις προλάβει να γίνεις χριστιανός;

Αναφέρεις ένα απόσπασμα από κάτι πολύ μεγαλύτερης έκτασης - πάντως και αυτό το βλέπω όμοια - νομίζω ότι πριν από κάθε αποδοχή η απόρριψη 'προφητείας' προηγείται η αξιολόγηση που για να γίνει πρέπει να δεις όλη την εικόνα όχι δυο γραμμές ενός κειμένου που πας με μάλλον φτωχή εξυπνάδα να θέσεις.

Αλλά ας μείνουμε σ'αυτό που συζητάμε πριν πάμε σε άλλα.

8} Γίνει επίσημη αναγνώριση των Α.Τ.Ι.Α
...
17} Κοινοποιηθεί η σύντηξη

18} Εμφανισθούν τα αντιβαρυτικά σκάφη.

19} Εξαφανισθούν όλες οι ανίατες ασθένειες
...

Γιατί ναι μεν ορισμένες φορές προφητείες ωθούνε τους ανθρώπους "να ετοιμαστούν πνευματικά: να σώσουν την ψυχή τους δηλαδή" αλλά οι πιο πάνω πως το κάνουν αυτό;

maria3Μέλος
04/10/2013, 11:26:07
quote:

1 Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ εἶδον ἀστέρα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεπτωκότα εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἡ κλεὶς τοῦ φρέατος τῆς ἀβύσσου, 2 καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Το αστέρι λέγετε Άψινθος και λένε ότι έχει πραγματοποιηθεί η προφητεία με το Τσερνομπίλ, αν και είχαν βγάλει την ονομασία μάλλον σε μία οικουμενική σύνοδο από όλες και το ξανά πρόσθεσαν μετά.

04/10/2013, 13:13:58
quote:

Γιατί ναι μεν ορισμένες φορές προφητείες ωθούνε τους ανθρώπους "να ετοιμαστούν πνευματικά: να σώσουν την ψυχή τους δηλαδή" αλλά οι πιο πάνω πως το κάνουν αυτό;

panpam, να ελέγξεις την...τάπα του λαδιού!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/10/2013, 13:50:05
quote:

quote:

panpam, να ελέγξεις την...τάπα του λαδιού!!!

Α! Μια και πιάσαμε τα άσχετα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:
4 Οκτωβρίου:
· Αγίου Ιεροθέου του Αρεοπαγίτου, πρώτου επισκόπου Αθηνών
· Ιερομάρτυρος Πέτρου
· Μαρτύρων Αδαύκτου και Καλλισθένης, Δομνίνης και των θυγατέρων αυτής Βερίνης και Προσδόκης
· Οσίων Αμμούν του Αιγυπτίου, Θεοδώρου του Ταμασού και Ιωάννου του λαμπαδιστού, των εν Κύπρω

KalypsoΜέλος
04/10/2013, 23:37:54
quote:

Γιαπετ, για σένα είναι η προφητεία, για να προλάβεις να γίνεις χριστιανός!

quote:
Εγώ; Το βλέπω - νομίζω ότι πριν από κάθε αποδοχή η απόρριψη 'προφητείας' προηγείται η αξιολόγηση (διάκριση) - γι'αυτό έχει σημασία και ο σκοπός (γιατί σκοποί μπορεί να υπάρχουν διάφοροι).

Αλλά θα μείνω στο σκεπτικό σου, για πες μου σε τι είδους "προετοιμασία" σε οδηγούν προφητείες όπως:

...

...

Panpam, αυτές τις προφητείες προσωπικά δεν τις έχω ακούσει, δεν ξέρω αν βοηθά ο λόγος τους σε κάτι.

04/10/2013, 23:59:20
quote:

quote:

Γιαπετ, για σένα είναι η προφητεία, για να προλάβεις να γίνεις χριστιανός!

quote:
Εγώ; Το βλέπω - νομίζω ότι πριν από κάθε αποδοχή η απόρριψη 'προφητείας' προηγείται η αξιολόγηση (διάκριση) - γι'αυτό έχει σημασία και ο σκοπός (γιατί σκοποί μπορεί να υπάρχουν διάφοροι).

Αλλά θα μείνω στο σκεπτικό σου, για πες μου σε τι είδους "προετοιμασία" σε οδηγούν προφητείες όπως:

...

...

Panpam, αυτές τις προφητείες προσωπικά δεν τις έχω ακούσει, δεν ξέρω αν βοηθά ο λόγος τους σε κάτι.

μόνο όποιος τις παρουσιασε θα ξέρει

CravenΜέλος
06/10/2013, 02:33:38
"ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ"

Άμα ο άνθρωπος έχει αυτογνωσία τι να λέμε τώρα.. respect..
Μπορεί να είσαι άχρηστος προφήτης αλλά σου βγάζω το καπέλο για την αυτοκριτική σου.