- ΑΙΣΧΟΣ: Βγαίνει ελληνική σατανιστική ταινία! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μου θυμιζεις κατι παιδακια στο Κ.Ε.Α.Π που το παιζανε κομμαντα και με την πρωτη κακουχια βαζανε τα κλαματα γιατι δε γνωριζαν τι εστι πειθαρχια...(εξακολουθω να θεωρω τον εαυτο μου μπουλι για να μη νομιζεις οτι πεταξα ενα κεαπ για να κανω τον μαγκα)
εκεινο το "τοις κεινων ρημασι πειθομενοι" σου λεει κατι!
εχω πει οτι το μονο που ξερω ειναι οτι το χορταρι ειναι πρασινο και τα κοριτσια ομορφα φιλε,τιποτα αλλο τα υπολοιπα ειναι για να περναω την ωρα μου!
quote:
αθεος,
μου θυμιζεις κατι παιδακια στο Κ.Ε.Α.Π που το παιζανε κομμαντα και με την πρωτη κακουχια βαζανε τα κλαματα γιατι δε γνωριζαν τι εστι πειθαρχια...(εξακολουθω να θεωρω τον εαυτο μου μπουλι για να μη νομιζεις οτι πεταξα ενα κεαπ για να κανω τον μαγκα)
τι λες ρε παιδί μου Κ.Ε.Α.Π ε; μπράβο μπράβο
quote:
τοις κεινων ρημασι πειθομενοι
αν γνώριζες ιστορία θα ήξερες ότι οι σπαρτιάτες είχαν το δικαίωμα να αποχωρήσουν από την περιοχή είχαν και τον χρόνο και το δικαίωμα απλά επέλεξαν να μείνουν και αυτοί και οι 700 θεσπιείς
αρκεί να μάθεις ότι πριν τις Θερμοπύλες 10.000 έλληνες με στρατηγό τον σπαρτιάτη ευαίνετο και τον Θεμιστοκλή είχαν παραταχθεί στα στενά των τεμπών άλλα υποχώρησαν από εκεί όταν έμαθαν ότι ο στρατός του ξέρξη θα περνούσε από άλλο μέρος και θα τους κύκλωνε

Τι είναι το τόσο κακό για τους σημερινούς Έλληνες που λέω;
To γεγονός ότι είμαι κατά της εθνικής διαίρεσης και ψάχνω
για τα κοινά των δύο παραδόσεων;
το γεγονός ότι είμαι κατά των γελοίων΄, που την είδαν κοσμοκράτορες
και κληρονόμοι της ανθρώπινης σοφίας;
Το γεγονός ότι έχω αγανακτήσει, από αυτούς που ειρωνεύονται, βρίζουν
και προσπαθούν να εκτροχιάσουν οποιαδήποτε συζήτηση;
Μπορείτε εσείς να συζητήσετε χωρίς ειρωνίες και βρισιές;
quote:
Τι θα κάνετε μωρέ, θα με κάνετε μάρτυρα;Τι είναι το τόσο κακό για τους σημερινούς Έλληνες που λέω;
To γεγονός ότι είμαι κατά της εθνικής διαίρεσης και ψάχνω
για τα κοινά των δύο παραδόσεων;το γεγονός ότι είμαι κατά των γελοίων΄, που την είδαν κοσμοκράτορες
και κληρονόμοι της ανθρώπινης σοφίας;Το γεγονός ότι έχω αγανακτήσει, από αυτούς που ειρωνεύονται, βρίζουν
και προσπαθούν να εκτροχιάσουν οποιαδήποτε συζήτηση;Μπορείτε εσείς να συζητήσετε χωρίς ειρωνίες και βρισιές;
Κοίτα,
όπως είσαι τώρα, είσαι οκ, χωρίς βρισιές.
Αλλά, σε κάποιο μήνυμά σου, έβρισες και το σπίτι κάποιου μέλους. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, έρχεται σε ρήξη με αυτά που λες που σε πειράζουν σε όσους βρίζεις.
Αυτό γιατί το έκανες;
Ό,τι και να είναι ο άλλος, σωστή ή όχι η κίνησή σου, βάλτα μαζί του. Το σπίτι του, όμως, γιατί;

quote:quote:
αθεος,
μου θυμιζεις κατι παιδακια στο Κ.Ε.Α.Π που το παιζανε κομμαντα και με την πρωτη κακουχια βαζανε τα κλαματα γιατι δε γνωριζαν τι εστι πειθαρχια...(εξακολουθω να θεωρω τον εαυτο μου μπουλι για να μη νομιζεις οτι πεταξα ενα κεαπ για να κανω τον μαγκα)τι λες ρε παιδί μου Κ.Ε.Α.Π ε; μπράβο μπράβοΑν αυτο καταλαβες
quote:
τοις κεινων ρημασι πειθομενοιαν γνώριζες ιστορία θα ήξερες ότι οι σπαρτιάτες είχαν το δικαίωμα να αποχωρήσουν από την περιοχή είχαν και τον χρόνο και το δικαίωμα απλά επέλεξαν να μείνουν και αυτοί και οι 700 θεσπιείς
αρκεί να μάθεις ότι πριν τις Θερμοπύλες 10.000 έλληνες με στρατηγό τον σπαρτιάτη ευαίνετο και τον Θεμιστοκλή είχαν παραταχθεί στα στενά των τεμπών άλλα υποχώρησαν από εκεί όταν έμαθαν ότι ο στρατός του ξέρξη θα περνούσε από άλλο μέρος και θα τους κύκλωνεΑν αυτο καταλαβες,επισης
quote:εχω πει οτι το μονο που ξερω ειναι οτι το χορταρι ειναι πρασινο και τα κοριτσια ομορφα φιλε,τιποτα αλλο τα υπολοιπα ειναι για να περναω την ωρα μου!
παραδοξος ομως εχει κιτρινο χορταρι και ασχημα κοριτσια ... αλλα αντε να πουμε οτι αυτα ειναι η εξαιρεση ... ομως ... συμφωνω ...
σωστα φιλε μου , και εμεις το ιδιο κανουμε απο λιγο εως πολυ και αναμεσα στο λιγο και πολυ ριχνουμε και καμια αμπελοφιλοσοφια ετσι για να χαιρομαστε οτι λεμε κατι και εμεις , αλλα αλλο αυτο και αλλο το βριζω οτι βρω μπροστα μου ή κοροιδευω οτι λεει ο αλλος ή λεω εξυπναδες για να χαρακτηρισω τον αλλο ή κρινω τον αλλον γιατι ετσι γουσταρω (πχ το τι ξερω εγω ή τι λεω οτι ειμαι , το ξερω μονο εγω φιλε μου αλλα δε με νοιαζει καθολου να το ξερεις και εσυ , παρα του οτι εχω δηλωσει με καθε ειλικρινια κατα καιρους τι "ειμαι" και τι "ξερω" γιατι δεν εχω να κρυψω και δεν εχω κρυψει ποτε τιποτα απο κανεναν και ετσι συμπεριφερομαι και στο φορουμ και οταν δεν ξερω οπως θα εχεις προσεξει λεω δεν ξερω )... και οκ αντε και απο καμια φορα δε χαθηκε ο κοσμος να γινει και χαβαλες ναι πεσει και κανα μπινελικι , αλλα καποιοι εδω μεσα (μαζι και εσυ) το εχετε κανει επαγγελμα ρε φιλε , και οχι οσο κρατατε τουλαχιστον τα "προσχηματα" οκ ,κανεις δεν λεει κουβεντα δεν σας δινει και σημασια παρα του οτι εσεις ειστε απτοητοι (δραση και δραση και καμια φορα σε μπερδευουν με τρολ αδικα ? δε ξερω ρ) , αλλα να την βγαινεται και απο πανω γιατι περνατε την ωρα σας και σπατε πλακα δεν ειναι λιγο "ασεβεια" προς του αλλους ρε φιλε ? εσεις που θελετε τον "σεβασμο" ? εσεις που μιλατε ΓΙΑ σεβασμο ? ντροπη ρε φιλε ... δε κανει
αν μη τι αλλο , οπως σε σεβομαι επιθυμω να με σεβεσαι και εσυ , εαν θες εαν δεν θες , ειπαμε δραση-δραση, δε χαθηκε ο κοσμος, οσο ειμαστε εντος οριων στο εκτος οριων ομως , επετρεψε μου να εχω την αποψη μου και να μπορω να την εκφραζω , ειτε σου αρεσει ειτε οχι , οπως σε ανεχομαι να με ανεχεσαι τουλαχιστον εαν δεν καταλαβαινεις την λεξη σεβασμος.
αυτα μιας και ειπαμε να τα πουμε , να τα λεμε ολα και οπως πρεπει φιλε και φιλοι

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Edited by - αθεος on 22/11/2010 17:49:24
Επισης εμεις και εσεις δεν υπαρχει με εμενα,ειχα πει καποτε στον γιαπετ οτι η οπτικη μου ειναι πανω σε ενα λοφο και βλεπω δυο πλευρες να σφαζονται και αναλογα με την αισθηση κατηφοριζω για να την πεσω και κατηγορηθηκα για καιροσκοπισμο,σκασιλα μου γιατι αλλιως το αντιλαμβανομαι!
Αυτα μπορει να τα διαβασει και ο αθεος να προσθεσω μονο οτι κατι φιλοπαρτιδες που επιναν τη φραπεδια τους παρεα με το βυσμα τους στο καθε κολωνακι δεν μ'αγγιζουν γιατι ετρεχα 20 μηνες στα βουνα και πεντε σε εκπαιδευση χωρις να βγαλω αχνα οχι γλωσσα!
όπως λέει ο γεοστάτ, βγήκαν στη γύρα....Κι όπως όλα δείχνουν,
μόνο διάλογο δεν αφήνουν να γίνει...Προτιμούν, να τα λένε μεταξύ τους, μόνο αυτοί, πράγματα χιλιοειπωμένα της Νέας Εποχής κι οι άλλοι να τους ακούνε...Τοση αυταρέσκεια;
Κάντε το αλλού ,ρε μακφόρ..Εμείς εδώ, δεν διακρίνουμε με ποιόν συζητάμε,αλλά, το αν συζητάμε ή όχι...Με κάποιον που δεν συζητάς και διάνοια να είναι,δεν κερδίζεις τίποτε...Κι εσύ ρε φίλε, εκτός απο χαχαχα,δεν είπες ποτέ τι πιστεύεις...Φοβάσαι;...
Αλλά, πές την αλήθεια: Σε ενδιαφέρει ο διάλογος; Γιατι, αν σε ενδιαφέρει με ομοίους σου, τότε, δεν κάνεις παρά αναμασήματα όσων πιστεύεις, για να συνεχίζεις να τα πιστεύεις...
Εμείς την ψάχνουμε....
Μας επιτρέπεις, ή ο ρατσισμός σου, θα μας αποκλείσει;;
Και το θέμα δεν έχει αξία, όταν απαγορεύεται ο διάλογος και μάλιστα,
όταν γινεται προσπαθεια για να αποτραπεί η παρεκτροπή, με το να μένουμε στο διάλογο....
Επιτέλους,ας πάψει αυτή η διάκριση, μείνετε μεταξύ σας, αλλά, αφήστε και τους άλλους....Επιβολή ρατσισμού,λέγεται, αυτό που κάνετε...Κοινωνική κι όλας...
Όσο για τον άθεο, η άνεση του, πάντα παροιμιώδης....
Για τον φιλο "παρεισακτο",να πω: Μην βρίζεις, όπως λέει ο Ψηλός( σε αυτό πρωτοστατώ εγώ, απο τους χριστιανούς, μην μας παρεξηγήσουν....)
Έχεις άποψη και σκεπτικό, ρίξτο κάτω στο διάλογο...Μην ακούς παράσιτα.....
fairry
2.Στην ηλικία των 20 περίπου είδα στον ύπνο μου ότι ήρθε επίσκεψη μία φίλη της αδερφής μου στο σπίτι μας.Σημειωτέον ότι η φίλη της αδερφής μου ήταν και είναι φοβερή Γ Κ Ο Μ Ε Ν Α Ρ Α,οπότε τι πιο φυσιολογικό να βλέπω αιθέριες υπάρξεις του ωραίου φύλου στα όνειρα μου.Αμ δε.Αφού ήρθε λοιπόν,στον ύπνο μου,μας χαιρέτησε εμένα και την αδερφή μου,μας έβγαλε και ένα ωραίο πρωινό με τυροπιτοειδή,καθότι ήτο πρωί(στο όνειρο μου πάντα)και μας είπε πο,πο παιδιά πάω τουαλέτα γιατί θα σκάσω.
Ξύπνησα το πρωί,έφτιαξα καφεδάκι και καθόμουν με την αδερφή μου,όταν χτύπησε το κουδούνι.
-Ποιός να΄ναι?
-Ξέρω γω?Μου είπε η αδερφή μου.
Ανοίγουμε και με έκπληξη βλέπω τη ...... που είδα στο όνειρο μου πριν λίγες ώρες.
-Καλημέρα ......,λέει η αδερφή μου,τι εκπλήξη είναι αυτή,δε σε περιμέναμε.
-Καλημέρα παιδιά,έφερα φρέσκιες και ζεστές τυρόπιτες να φάμε,μόνο να πάω λίγο τουαλέτα γιατί θα σκάσω.
Έμεινα λ@λ@κ@ς....
Το κακό είναι ότι από τότε έχω δει πάμπολλα όνειρα με τη ...... σε στιγμές πάθους,λαγνείας και ανταλαγής ερωτικών χυμών και σε κάθε γνωστή και άγνωστη στάση του κάμα σούτρα αλλά δυστυχώς διά εμέ κανένα από τα ενύπνια αυτά δεν ήταν προφητικό.....
quote:
Το κακό είναι ότι από τότε έχω δει πάμπολλα όνειρα με τη ...... σε στιγμές πάθους,λαγνείας και ανταλαγής ερωτικών χυμών και σε κάθε γνωστή και άγνωστη στάση του κάμα σούτρα αλλά δυστυχώς διά εμέ κανένα από τα ενύπνια αυτά δεν ήταν προφητικό.....
Μήπως πρέπει να της μιλήσεις; .... να της εξηγήσεις πως εδώ παίζεται η εγκυρότητα των ονείρων σου και αν ...... θα μπορούσε να κάνει κάτι γι' αυτό;

ένας έρωτας μεγάλος και φιλε redruM, ...μην τον χάσεις....
Edited by - Narkissa555 on 29/10/2010 20:46:34
Τα προγνωστικά όνειρα και τα προφητικά μπορούμε να τα δούμε όλοι μας. Τα βλέπουμε τις μέρες που δεν θυμόμαστε τα όνειρά μας. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο εκείνες τις μέρες βλέπουμε τα προφητικά, αλλά δεν τα θυμόμαστε. Εσύ όμως τα θυμάσαι.
Αγίους εγώ δεν βλέπω στα όνειρά μου, αλλά συγκεκριμένα χθες είδα την Παναγιά για πρώτη φορά στη ζωή μου και φοβήθηκα γιατί ήταν νευριασμένη μαζί μου για την αισθηματική επιλογή μου, που κατά τη γνώμη της δεν είναι σωστή. Οι άγιοι είναι πάντα δίπλα μας, φτάνει να τους πιστεύουμε.
Ταξίδι στο άγνωστο
Edited by - mystery flower on 13/12/2011 12:22:13
High Hopes..
Take me to the gardens of the sinners