- ΑΜΦΙ-ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αίολος:
Μην μπερδεύεσαι γλυκιά μου...
Το ΕΧΟΥΝ στο πιάτο, αλλά δεν απλώνουν το χέρι να το πιάσουν!
Στην εποχή μου έπρεπε ΚΑΙ να γεμίσεις το πιάτο!
Και το σοφό γνωμικό λέει... "του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο, δέκα φορές είν' αδειανό και μιά φορά γεμάτο."
Εγώ δέν έχω ζήσει σε παλιότερες εποχές για να γνωρίζω απο πρώτο χέρι την νοοτροπία τότε.
Για την σημερινή εποχή θα έλεγα οτι υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων πάνω σε τέτοιου είδους θέματα, περιορισμός παλιότερων απαγορεύσεων και πολλά άλλα.
Αλλά παράλληλα υπάρχει και τεράστια ατολμία, θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Αίολε.
Φυσιολογικό;
Παρά φύσει;
Ποιός ξέρει...
:*) Μου αρέσει να ζω!
Σωστά το έθεσες μικρούλα!
Το "παίζουν"...
Edited by - Αίολος on 20/06/2006 22:13:21
Μόλις χθες έκανα πάλι μια συζήτηση που είχε σχέση με την αμφισεξουαλικότητα. Στη συζήτηση συμμετείχαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία εγώ. Μου έθεσαν , λοιπόν, σε κάποια φάση το εξής ερώτημα: (Όσοι και όσες θέλουν να το απαντήσουν)
Πώς θα αντιδρούσες και πώς θα ένιωθες αν:
α) έπιανες στο κρεβάτι τον φίλο σου/τον άνδρα σου με άλλη γυναίκα
β) έπιανες στο κρεβάτι τον φίλο σου/τον άνδρα σου με άνδρα
γ) έπιανες στο κρεβάτι τον φίλο σου/τον άνδρα σου με γυναίκα που να φοράει ψεύτικο... (δε θυμάμαι πώς το λένε το εργαλείο, μου το είπαν χθες μα δεν το συγκράτησα)και να τον γ...
Η αντίστοιχη ερώτηση για τους άνδρες είναι:
α) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου με άλλον άνδρα
β) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου με γυναίκα
γ) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου να φοράει ψεύτικο... (όπως είπα δε θυμάμαι πώς το λένε)και να γ... έναν άνδρα
Πιπέεεεεεριιιιιιι
αν και δεν εχω κανενα προβλημα με την σεξουαλικη προτίμηση κανενος ομως αυτη η αμφισεξουαλικοτητα μου φερνει στο νου ΜΟΔΑΑΑ.. .
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
iridav:
Η αντίστοιχη ερώτηση για τους άνδρες είναι:
α) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου με άλλον άνδρα
β) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου με γυναίκα
γ) έπιανες στο κρεβάτι τη φίλη σου/τη γυναίκα σου να φοράει ψεύτικο... (όπως είπα δε θυμάμαι πώς το λένε)και να γ... έναν άνδρα
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ![]()
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.
Simori, φυσικά και είναι μόδα. Τι άλλο;
ελεγαν λοιπον (θα προσπαθησω να σας πω ποιο πολλες λεπτομεριες, για το ποια εκπομπη ηταν και ποιοι οι καλεσμενοι, εκτος αν την ειδε καποιος σας και θελει να με βοηθησει)οτι ο πλανητης μας εχει αρχισει να αυξανεται η θηλυκή του πλευρα(ή καπως ετσι)και οτι σε αρκετα χρονια απο τωρα, το σπερμα θα ειναι ειδος προς εξαφανιση και οτι οι γυναικες θα δυσκολευονται παρα πολυ στον να βρουν σπερμα να τεκνοποιησουν.
οτι οι αντρες θα γινουν ποιο θηλυκα οντα και οτι μεγαλο βαθμο σε ολο αυτο παιζει το οτι οι ανθρωποι χρησιμοποιουν πολλα οιστρογονα (πχ λακ)τα οποια περνουν στον ανθρωπινο οργανισμο..
ακομη ελεγαν οτι αυτο εχει ήδη αρχισει και οτι σε καποια ήδη ζωων παρουσιαζεται αυτο το φαινομενο, το οτι δηλ ελκυονται δυο θηλυκα.
για πειτε τη γνωμη σας βρε παιδια γιατι να πω την αληθεια επειδη εχω και καποιες προσωπικες εμπειριες, το θεμα με αγχωσε λιγο...

quote:
ελεγαν λοιπον (θα προσπαθησω να σας πω ποιο πολλες λεπτομεριες, για το ποια εκπομπη ηταν και ποιοι οι καλεσμενοι, εκτος αν την ειδε καποιος σας και θελει να με βοηθησει)οτι ο πλανητης μας εχει αρχισει να αυξανεται η θηλυκή του πλευρα(ή καπως ετσι)και οτι σε αρκετα χρονια απο τωρα, το σπερμα θα ειναι ειδος προς εξαφανιση και οτι οι γυναικες θα δυσκολευονται παρα πολυ στον να βρουν σπερμα να τεκνοποιησουν.
το βασιλειο μου για μια μηχανη του χρονου![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
το βασιλειο μου για μια μηχανη του χρονου
καλοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειπα την κολητη μου να κανουμε μια εταιρεια σπερματος, τα παιδια μας θα γινουν ζαμπλουτοι..αλλα δε με ακουει!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Παρακαλώ αν είναι δυνατό να μην παρεξηγηθεί..
Ας κοιτάξουμε στο αλληγορικό νόημα
Το παραθέτω
Η μαλακία πάει σύννεφο
Και αν βρέξει
Θα μας πνίξει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JBG στο θέμα της Πεντέλης (το δεύτερο)

velial
Απεστάλη: 20/10/2006, στο τοπικ VIDEO - ΣΟΚ
--------------------------------------------------------------------------------
Παρακαλατε παντως να μην υπαρχει θεος... Γιατι την γ***σατε αμα υπαρχει!
![]()

Entropy
Απεστάλη: 09/03/2007, 00:30:42 στο τοπικ Προμηθέα, απαντωντας στον χεντριξ
--------------------------------------------------------------------------------
Οντως το να χεις πτυχια ακαδημαικα στα 15 σου φαινεται εντυπωσιακο μονο απο το πως το παρουσιαζουν οι δημοσιογραφοι...
ολα τα παιδια το κανουν, αλλα οι δημοσιογραφοι επιλεγουν ενα τυχερο παιδι, απο ολα, το οποιο για τα συμφεροντα τους το προβαλουν αναλογως.
Και μενα ετσι μου φαινεται οτι ειναι...

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbg εκεί στο θέμα με τους συντονιστές

Γεια σας αδέλφια! Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που τα πρωτοείπαμε. Είστε καλά; Eύχομαι όλα καλά. Είχα πει να μη σας ενοχλήσω αλλά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση! Με τούτην ‘δω την ευκαιρία να απαντήσω στους αδελφούς των δυο τελευταίων post σε παρακείμενο μήνυμα.
lancelot
Amartolos makedonas καθε πασχα εμφανιζεσαι?Αντε να σουβλισουμε και κανενα αρνι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέμα---'Eνας άγγελος πολύ ψηλά,μια αληθινή ιστορία μετάνοιας,ένας άνθρωπος χαμηλά και από κάτω δαίμονας.---ΠΑΡΑΞΕΝΟ

quote:
Νικόμαχε, είσαι γρουσούζης. Δεν εξηγείται αλλιώς. Την έκανε και ο draryan.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν φεύγει εύκολα αυτός ρε χαζέ.
Τι τον πέρασες? Regulus?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν έχω λοιπόν να πω κάτι άλλο επί του θέματος.
Νικόμαχε απέχω μόνο απ τα σχόλια, διαβάζω συνεχώς αλλά κάποια στιγμή η ανάγκη που είχα στο να ανταπαντώ στο οτιδήποτε (ειδικά σε ότι με σύγχυζε) με κατεβατά (δεν μιλάω για εδώ μέσα... γενικά) κατάλαβα πως δεν βγάζει πουθενά.. οπότε προτιμώ να τα συζητώ με μένα σαν καλός ψυχάκιας παρά να χαλάω την ζαχαρένια μου (όταν δεν την παλεύω απλά γράφω και μετά τα σβήνω έτσι να μου περάσει). Ποτέ δεν έλεγα πολλά έτσι κι αλλιώς :) Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον τότε εδώ είμαστε.
Άσχετο draryan επειδή τώρα το πήρε το μάτι μου που το ανέφερε ο DSM.. μην πέφτεις στην παγίδα να πετάς ότι σου έρχεται στο μυαλό απλά για να αποκτήσεις αντίλογο. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο που δίνω τόση σημασία, αυτά τα περί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΩΝ 10 διαστάσεων και άλλα όμορφα, είναι το λιγότερο αχρείαστα και πάτημα για να μην σε πάρει ο απέναντι στα σοβαρά. Στο "θεωρία των χορδών" (και σε άλλες θεωρίες που προβλέπουν τόσες και παραπάνω διαστάσεις) υπάρχει μια λέξη κλειδι.. το ΘΕΩΡΙΑ
Ας προσέχουμε γιατί τέτοιες λεπτομέρειες δείχνουν πόσο ελαφρά πέρνουμε τα θέματα με τα οποία πραγματευόμαστε, αν τα παίρνεις τόσο ελαφρά λοιπόν καλύτερα να κάνεις ότι σου λένε και να σταματήσεις να ψάχνεσαι γιατί το μυαλό σου συνεχώς θα τα διογκώνει. Προφανώς σου βγαίνει αντίδραση αλλά δεν παύει όλο αυτό να δείχνει πόσο ανέτιμος είσαι να κάτσεις να σκεφτείς με την λογική έξω από πρέπει (που στην δική σου περίπτωση είναι "πρέπει να βρω κάτι περίεργο και ενδιαφέρον") Επίσης το μήνυμα μου ήταν κατά 70% αφιερωμένο σε σένα.. τσάμπα τα έγραψα όπως φαίνεται καθώς δεν κατάλαβες καν το ότι πήρες απάντηση που λες ότι δεν βρίσκεις και ασχολήθηκες και εσύ όπως και οι άλλοι με το άλλο 30% .. προφανώς δεν ψάχνεις απλά απάντηση αλλά την απάντηση που εσύ θες και θα ικανοποιούσε την περιέργεια σου ή την ματαιοδοξία σου.
Edited by - Craven on 06/06/2015 03:45:09