- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ο μηδενισμός δεν θα σε βγάλει πουθενά….
ΑΛΛΟ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
Ο πολεμος ειναι επενδυση.Συγνωμη αν σου χαλαω την ολο love and light ονειροχωρα σου.
Αν οι Ελληνες ειχαν καθησει στην στεπα,δεν θα ειχαν δημιουργησει τον λαμπρο Ελληνικο πολιτισμο.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο τον πολεμο προκυπτυν και οφελη.
quote:
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι η medtech είναι μηδενιστής (άλλωστε από κάποια γραφόμενα της σε ένα forum μόνο , θα ήταν τελείως άστοχο να συμπεράνω κάτι τέτοιο) απλά τόνισα ότι αν ακολουθήσει κάποια πιστεύω του μηδενισμού ουσιαστικά θα την οδηγήσουν σε αδιέξοδο.
Αλλος ενας που κανει προβλεψεις για το μελλον μου.Ποσο συγκινητικο..

quote:
Γιατί τη λες μηδενίστρια Marte; Απλά έχει ένα bias υπέρ των συμβατικών ιδεών, κάποιες συντηρητικές ίσως τάσεις.
Bias εχω υπερ των ιδεων που υποστηριζονται απο αξιοπιστα στοιχεια.
Ειμαι κατα της παραμυθας απο οποιο χωρο και εαν προερχεται.

quote:
Ο πολεμος ειναι επενδυση.Συγνωμη αν σου χαλαω την ολο love and light ονειροχωρα σου.
Προσωπικά δεν μου "χαλάς" καμιά love and light ονειροχώρα για τον απλό λόγω ότι δεν ζω μέσα σε τέτοια. Έχω πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω μου και ξέρω να κινούμαι έτσι ώστε να βελτιώνω όσο μπορώ τον εαυτό μου.
Ότι κέρδισε η ανθρωπότητα το κέρδισε μέσα από την ειρηνική συνύπαρξη και σε κάθε περίοδο που επέλεγε τον πόλεμο για την επίλυση των διαφορών γύριζε δεκάδες χρόνια πίσω. Η εποχή ala Κλάουζεβιτς έχει παρέλθει προ πολλού...
quote:
Άλλος ενας που κανει προβλεψεις για το μελλον μου.Ποσο συγκινητικο..
Δεν έκανα καμία πρόβλεψη για το μέλλον σου. You make your destiny...
Καλημέρα.

quote:
τι κέρδισε η ανθρωπότητα το κέρδισε μέσα από την ειρηνική συνύπαρξη και σε κάθε περίοδο που επέλεγε τον πόλεμο για την επίλυση των διαφορών γύριζε δεκάδες χρόνια πίσω. Η εποχή ala Κλάουζεβιτς έχει παρέλθει προ
Αυτη ειναι μια λανθασμενη αποψη φυσικα.Αλλα αν κατσουμε και το αναλυσουμε εδω θα βγουμε εκτος θεματος....

Καταρχήν να συγχαρώ τον PaNo που μετά από...46 σελίδες! (εάν μέτρησα σωστά) γράφει στα Ελληνικά!!!
Gentleman
Ίσως δεν κατάλαβα εγώ καλά, αλλά από που αντλήθηκε η βεβαιότητα (εάν είναι βεβαιότητα για σένα - δε γνωρίζω) ότι ο PaNo συμμετέχει στη συγκεκριμένη σέκτα που αναφέρεις;
Βέβαια, φαίνεται σα να απέφυγε αρχικά να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεσες και στη συνέχεια, έστριψε λίγο αλλά γαλλικά
- αλλά αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, εάν ο PaNo θεωρεί την υπόθεση αυτή εντελώς εκτός της δικής του πραγματικότητας και δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν ξέρω.
Εμένα το όλο θέμα (12 strand dna activation) και η προσέγγισή του από τον PaNo, μου δίνει την αίσθηση μίας μείξης στοιχείων από εσωτερισμό, από παράξενα συμβάντα, συνομωσιολογία, μελλοντολογία, κ.λπ. Γενικά, το θέμα αυτό έχει απ' όλα ![]()
(Για να πω την αλήθεια, δε με εκπλήσσει καθόλου το γεγονός, ότι έχει και από "αιρέσεις"
)
Τελικά, θα μπορούσες να μας δώσεις PaNo σε λίγες γραμμές, τους βασικούς άξονες του ιδεολογικού σου οικοδομήματος, που εκτυλίσσεται σ' αυτό το θέμα;
Τι περιλαμβάνει,
και κυρίως... τι δεν περιλαμβάνει.
![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Πόσο μέσα στη σέκτα είναι ο PaNo, δηλαδή πόσο χρησιμοποιήσιμος είναι από την Anne Hayes και τη συμμορία της, δεν ξέρω. Στα forums της σέκτας θα φαίνεται τι παίζεται, αλλά δεν έχω σκοπό να μπω. Μερικά μέλη έχουν κατά καιρούς έρθει και στην Ελλάδα, οπότε καλύτερα ας μη μπλέκουμε άλλο μαζί τους. ![]()
Tο topic πάντως, ολογραφικό. ![]()
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 26/10/2006 03:46:41
Λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ το έχω διαβάσει από την αρχή και ούτε βέβαια μπορώ να διαβάσω 49 (!!!!) σελίδες με ΧΙΛΙΑΔΕΣ link του φίλου Pano, αλλά μπορώ να πω το εξής:
Ο Pano, καλώς ή κακώς ασπάζεται κάποιες απόψεις. Επίσης, καλώς ή κακώς, τις μοιράζεται με όλους εμάς. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για ποιό λόγο τόση ειρωνεία, τόσος χλευασμός στο πρόσωπο του και τις απόψεις του;
Μπορώ να δεχτώ τη διαφωνία, μπορώ να δεχτώ τη λογική "αγνοώ τα posts του Pano γιατί λέει αρλούμπες", αλλά ΔΕΝ μπορώ να δεχτώ την ειρωνεία, σε οποιονδήποτε κι αν κατευθύνεται και από οποιονδήποτε και αν προέρχεται.
Τι έλεγε το ρητό ;
"ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ"
Αυτή είναι η υποστήριξη που ορισμένοι από σας παρέχετε; Με την ειρωνεία και την κοροιδία; Στην τελική, αν πιστεύετε ότι ο Pano δεν παίρνει από λόγια, απλά αγνοήστε το θέμα του.
Φίλε Pano,
Θα πρότεινα να έκανες μια μικρή περίληψη των όσων αναφέρεις σε 49 σελίδες, ή έστω να χώριζες λίγο τα θέματα που αναφέρεις, για να μπορέσουν και άτομα που δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή, να συμμετέχουν. Κάτι λίγα που διάβασα, τα έχασα με τον όγκο των πληροφοριών που παραθέτεις, καταιγισμός πραγματικά. Το θέμα είναι να παραθέτεις όμως και τις αποδείξεις, όχι μόνο απλά αναφορά σα να πρόκειται για κάτι δεδομένο :)
quote:
Γειά χαρά,Λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ το έχω διαβάσει από την αρχή και ούτε βέβαια μπορώ να διαβάσω 49 (!!!!) σελίδες με ΧΙΛΙΑΔΕΣ link του φίλου Pano, αλλά μπορώ να πω το εξής:
Ο Pano, καλώς ή κακώς ασπάζεται κάποιες απόψεις. Επίσης, καλώς ή κακώς, τις μοιράζεται με όλους εμάς. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για ποιό λόγο τόση ειρωνεία, τόσος χλευασμός στο πρόσωπο του και τις απόψεις του;
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ (ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ).
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ EΔΩ ΚΑΙ 49 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ.
Edited by - ellovos on 26/10/2006 16:34:38
quote:Αυτή είναι η υποστήριξη που ορισμένοι από σας παρέχετε; Με την ειρωνεία και την κοροιδία;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ (ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ), ΕΑΝ ΔΕ ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ.
quote:
Αναζητητής λέει...Λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ το έχω διαβάσει από την αρχή και ούτε βέβαια μπορώ να διαβάσω 49 (!!!!) σελίδες με ΧΙΛΙΑΔΕΣ link του φίλου Pano.........
ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ... ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ.....

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

quote:
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος (μαζί με όλους όσους δεν έχουν αποκαλυφθεί -ακόμη-) μπορεί να είναι Έλληνας στην καταγωγή αλλά δεν είναι στη συνείδηση, καθώς επί χρόνια έκλεβε το δημόσιο χρήμα και κατά συνέπεια τον ελληνικό λαό, δρώντας ενάντια στο εθνικό συμφέρον.
Μόνο που αυτό το συμπέρασμα [ το ότι είναι δηλ. Έλληνας στην καταγωγή αλλά ανθέλληνας στη συνείδηση ] έπεται των πράξεών του. Είναι δηλ. ένα εκ των υστέρων συμπέρασμα και δεν θα μπορούσε κάποιος να το είχε εξαγάγει πρωτού αποκαλυφθούν [ τουλάχιστον υπό νομικής βάσης δηλ. ] οι λαμογιές αυτού του κλέφτη.

macedon
Πάλι καλά που υπηρέτησα στο Μηχανικό, και είδα και πως στρώνεται ένα ναρκοπέδιο, και πως σημαίνεται, και το κυριότερο (και δυσκολότερο) πώς καθαρίζεται...
Ένας τρόπος υπάρχει για να περάσουν οι λαθρομετανάστες ναρκοπέδιο...
Μπαίνουν σε στοίχους του ενός, με απόσταση ο ένας από άλλο, 20 μέτρα.Εμπρός μπαίνουν οι πιο ανήμποροι, και αυτοί που είναι "βάρος" για τους υπόλοιπους. Αρχίζουν το περπάτημα... Οι εμπρός "καθαρίζουν" το μονοπάτι, και οι πίσω περνάνε... Αυτό ΔΕΝ το έχω δεί σε ταινία, αλλά ήταν από μαρτυρίες αξιωματικών μας που είχαν πάει για εκκαθαρίσεις ναρκοπεδίων στην Γιουγκοσλαβία...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.Αφήνουν σκυλιά δεμένα με μακρυ σχοινί και ακολουθούν,ή γαϊδούρια.
Υπάρχει ο τρόπος της σανίδας.Παίρνουν σανίδες με φάρδος μισο μέτρο και τις αφήνουν να πέφτουν μπροστά τους,μία-μία.κάθε φορά που σκάει νάρκη,ρίχνουν κι άλλη σανίδα κ.ο.κ.Η σανίδες είναι απο χονδρό ξύλο με μήκος πάνω απο 5 μέτρα για να έχουν το σχετικό βάρος.
Για αυτο μετά το ναρκοπέδιο,υπάρχουν οι ελεύθεροι σκοπευτές!
Αλλά όπως είπε κάποιος,οι "άκαπνοι",όλο εξυπνάδες είναι.
οταν όμως ο λαθροπεινασμένος,εισβάλλει στο σπίτι τους και βιάσει ότι θυληκό βρεί,τότε να δείς που θα μας λένε,όχι νάρκες,αλλά πυρηνικά να βάλουμε στα σύνορα.
Οσο τα θύματα,είναι σε γειτονικά σπίτια και όχι στο δικό μας,έχουμε μεγάλη αλληλέγγυη γλώσσα.Μόλις ο κώλος μας νοιώσει τη "χαρά",τότε ξυπνάμε.Αθάνατε Ελληνα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ένας τρόπος υπάρχει για να περάσουν οι λαθρομετανάστες ναρκοπέδιο...
Δηλαδή ... δε γίνεται να πετάμε πέτρες, να σκάβουμε λαγούμια ή να απλώνουμε σκοινιά;
Είσαι σίγουρος; ![]()
![]()

macedon
quote:
stanfromgreeceΥπάρχουν κι άλλοι τρόποι.Αφήνουν σκυλιά δεμένα με μακρυ σχοινί και ακολουθούν,ή γαϊδούρια.
Υπάρχει ο τρόπος της σανίδας.Παίρνουν σανίδες με φάρδος μισο μέτρο και τις αφήνουν να πέφτουν μπροστά τους,μία-μία.κάθε φορά που σκάει νάρκη,ρίχνουν κι άλλη σανίδα κ.ο.κ.Η σανίδες είναι απο χονδρό ξύλο με μήκος πάνω απο 5 μέτρα για να έχουν το σχετικό βάρος.Για αυτο μετά το ναρκοπέδιο,υπάρχουν οι ελεύθεροι σκοπευτές!
Αλλά όπως είπε κάποιος,οι "άκαπνοι",όλο εξυπνάδες είναι.
οταν όμως ο λαθροπεινασμένος,εισβάλλει στο σπίτι τους και βιάσει ότι θυληκό βρεί,τότε να δείς που θα μας λένε,όχι νάρκες,αλλά πυρηνικά να βάλουμε στα σύνορα.Οσο τα θύματα,είναι σε γειτονικά σπίτια και όχι στο δικό μας,έχουμε μεγάλη αλληλέγγυη γλώσσα.Μόλις ο κώλος μας νοιώσει τη "χαρά",τότε ξυπνάμε.Αθάνατε Ελληνα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φίλε Νικόμαχε, σωστό αυτό που λές...αλλά οι λαθρομετανάστες, δεν έχουν μαζί τους ούτε σκυλιά, ούτε γαιδούρια, ούτε έχουν τη δυνατότητα να κόψουν ξύλα και να φτιάξουν σανίδες... Έχουν όμως μπόλικους γέρους, άρρωστους ... γυναίκες
Οι διακινητές τους ναί.
Χρήμα φίλε,πολύ χρήμα!
Και όχι απο τους φουκαράδες,αλλά απο άγνωστα κέντρα αποφάσεων.Με πιάνεις υποθέτω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
stanfromgreecequote:
Ένας τρόπος υπάρχει για να περάσουν οι λαθρομετανάστες ναρκοπέδιο...Δηλαδή ... δε γίνεται να πετάμε πέτρες, να σκάβουμε λαγούμια ή να απλώνουμε σκοινιά;
Είσαι σίγουρος;
macedon
Σιγουρότατος! αυτά, μόνο στις ταινίες παίζουν!
Το στήσιμο και το καθάρισμα ναρκοπεδίου, ήταν πραγματική εμπειρία στο στρατό!
Βασικά, δεν θυμάμαι εκτός από αυτό και τις καταστροφές (εκρήξεις με ΤΝΤ), να κάναμε και κάτι άλλο ενδιαφέρον εκεί.
Ειδικά σε νυχτερινές εκπαιδεύσεις ήταν απόλαυση.
Όπως έγραψα και στο Νικόμαχο πιο πάνω, μόνο ο τρόπος που ανέφερα υπάρχει για να περάσει κανείς ναρκοπέδιο... (εκτός και αν είναι τόοοοσο οργανωμένοι, ώστε να έχουν μαζί τους και ανιχνευτή μετάλλων)
Ακόμα και το άλλο που βλέπουμε στις ταινίες... με τον "κομάντο" που κάνοντας "έρπινγκ" και χώνει το μαχαίρι του στο χώμα για βρεί τη νάρκη, μούφα είναι... Να μην πούμε για τα "κόλπα" με τις διπλές νάρκες (τη μία πάνω από την άλλη) και τις νάρκες "μαιμού"... αλλά και τις νέες "πλαστικές" που δεν ανιχνεύονται...
quote:
Οι λαθρομετανάστες όχι.Οι διακινητές τους ναί.
Χρήμα φίλε,πολύ χρήμα!
Και όχι απο τους φουκαράδες,αλλά απο άγνωστα κέντρα αποφάσεων.Με πιάνεις υποθέτω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Επίσης οι διακινητές τους, δεν νομίζω να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τους γέρους και άρρωστους που έγραψα πιο πάνω...
Τα σκυλιά, έχουν το εξής κακό... δεν μπορείς να τα πείσεις να πάνε σε ευθεία, ώστε να ξέρεις την πορεία που έχουν ακολουθήσει... Επίσης, για να ενεργοποιηθεί η νάρκη, πρέπει ο σκύλος να είναι αρκετά μεγαλόσωμος... Επίτηδες, δεν τις έχουν κανει ευαίσθητες.
Για τα γαϊδούρια, ναι... με αυτά κάτι γίνεται...