- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Άντε πάλι τα copy-paste…μαζί με μία υπέροχη συλλογή από μαργαριτάρια...
quote:
Η δικιά μου η γνώμη είναι πως καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις γενικά από το φόρουμ , γιατί με την παρουσία σου το υποβαθμίζεις και προσβάλλεις και τα υπόλοιπα μέλη.
To καταλάβετε αγαπητέ admin? Nα σηκωθείτε να φύγετε (από το σπίτι σας) κύριε, να πάτε αλλού![]()
![]()
...
quote:
Όσο για τα μαθήματα δημοκρατίας, τα οποία αναφέρεις, δεν σου τα δίνει ένας αρχηγός της νέας ακρόπολης, αλλά κάποιος που πέρασε από εκεί σε κάποια φάση της ζωής του και μετά γνώρισε και κατέκτησε πολλά περισσότερα απ όσα μπορείς να φανταστείς!!!
Κάτι σαν τον άντρα τον πολύτροπο που γύρισε πολλά μέρη και γνώρισε πολλούς λαούς...βίος και πολιτεία ένα πράγμα...
quote:
Αυτό που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω είναι... να αναλωθώ σε κοκορομαχίες. Εγώ δεν μπήκα στον παρόντα χώρο ούτε για να κάνω ψυχοθεραπεία, ούτε επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, ούτε από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑ, ούτε ακόμα για να συνομιλήσω με κουκουλοφόρους που , όντας στο απυρόβλητο, να πετούν όποια μαλακία τους αρέσει και όποιον πάρει ο χάρος.
Επανειλημμένα μιλάς για μασκαράδες, κουκουλοφόρους και μισθωτούς του φόρουμ, για μέλη εδώ που χρειάζονται ψυχοθεραπεία, ή που κοπρίζουν όλη τη μέρα...
Άκου αδερφέ...εσύ είσαι αυτός που πρέπει να προσέχει πώς εκφράζεται διότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υβρίζεις αυτούς που γράφουν σ’αυτό το φόρουμ...δεν ξέρω τι έχεις καταφέρει στην «μέχρι τώρα πορεία σου» (και ούτε μας ενδιαφέρει και εδώ) αυτό που βλέπω όμως είναι ότι το μοναδικό «επίτευγμα» που διαρκώς προβάλλεις είναι αυτό του «πρώην αρχηγού της ΝΑ» πριν από 20 χρόνια...τόσο πολύ νομίζεις ότι σε ανεβάζει αυτό??? Και αν τα πράγματα με τη ΝΑ είναι έτσι όπως τα λες τότε ρίξε 100 μούτζες στον εαυτό σου που έκατσε εκεί 8 χρόνια και ήθελε αρχηγιλίκια και άσε μας εδώ ήσυχους...
Το παράδειγμα του panteli, όπως σου ανέφεραν και άλλα μέλη, δείχνει ποιός ενδιαφέρεται να δώσει κάποιες πληροφορίες και ποιός ενδιαφέρεται για την προσωπική του προβολή! Ο δεύτερος εν προκειμένω είσαι εσύ που συνεχίζεις να επιδιώκεις την δική σου προβολή μέσα από τα φόρουμ...ο ίδιος ισχυρίζεσαι ότι έγινες γνωστός στη μετά-ΝΑ εποχή, με τα βιβλία σου και τις συμμετοχές σου σε εκπομπές της τηλεόρασης περί ΝΑ...προκειμένου λοιπόν αυτά τα «15 λεπτά δημοσιότητάς σου» να παρατανθούν επιλέγεις να συνεχίζεις τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια και να προβάλλεσαι στα φόρουμ ως ο σωτήρας που θα «προφυλάξει τα παιδιά μας με τις συμβουλές του», και «ως ο μοναχικός αγωνιστής που τα έβαλε με τις μυστικές ομάδες και τους τέκτονες που έχουν υποδουλώσει τον πλανήτη»...
Και λες δηλαδή λες όσα λες για τη ΝΑ, η ΝΑ από την άλλη στην παλιά συνέντευξη λέει ότι έκανες οικονομικές ατασθαλίες και ότι είχες ξεφύγει στη συμπεριφορά...αδιάφορο ποιός από τους δύο έχει δίκιο...ακόμα όμως κι αν έχεις εσύ δίκιο το δίκιο αυτό το καπελώνουν η προσπάθεια προβολής σου και ο παραφουσκωμένος σου εγωϊσμός. Όσο για τους χαρακτηρισμούς μην συνεχίζεις να περιγράφεις γενικώς τα μέλη του φόρουμ ως κουκουλοφόρους, χασομέρηδες και άτομα που χρειάζονται ψυχοθεραπεία διότι εσύ είσαι αυτός που ξευτυλίζεται...
Και κάτι τελευταίο, διαβάζω στο φόρουμ του filosofia ότι τα χώνεις γενικώς και αδιακρίτως στα πάντα, από την Ευρωπαίκή Ένωση μέχρι το ροκ, το μέταλ, την τρανς (τα θεωρείς όλα αυτά δημιουργήματα του Σιωνισμού για να αποχαυνώσουν τη νεολαία....). Φυσικά στρέφεσαι ενάντια στον εσωτερισμό, τη θεοσοφία, την αστρολογία και σε πολλά ακόμα....μέχρι και η φράση «θετική ενέργεια» είναι για εσένα και τους ρασοφόρους στους οποίους παραπέμπεις άκρως ύποπτη και αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου που μας σπρώχνει προς νεο-παγανιστικές, ινδουιστικές, θεοσοφικές και αντι-χριστιανικές απόψεις.....τι να πω?????
Το μόνο που θα πω είναι ότι λογικά όπου να΄ναι τα παραπάνω θα τα κάνεις copy-paste και εδώ επομένως θα πέσει πολύ δούλεμα σε βάρος σου...εγώ όμως σε προλαβαίνω από τώρα ώστε να μην τα πεις για να σε προφυλάξω....
Διαπιστώνω πως, είναι πάγια συμπεριφορά , σε πολλούς από εσάς, να δημαγωγείτε μιλώντας εκ μέρους των υπολοίπων.
Πιάνε, αν μπορείς, μια μια τις απόψεις μου και κατάρριπτέ τες .Εγώ είμαι εδώ και σε περιμένω.
Όσο τώρα για την αυτοβιογραφία του Λιβράγκα, είναι ένα κείμενο που όπως λέω στην αρχή, μας το έδωσαν μέσα στη ΝΑ. Τι περίμενες δηλαδή, να γράψω έκθεση ιδεών γύρω απ τη ζωή του ? Το μεταφέρω απλά από τα ¨έγγραφά μου¨, όπου κρίνω πως χρειάζεται. Πως αλλιώς θα έπρεπε να κάνω δηλαδή ?
Μήπως είσαι λίγο παράλογος ? ή μήπως θεωρείς πως είναι άσχετη με το θέμα ?
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 04/12/2011, 17:45:16Μην ανησυχείς Kost, έχω την προστασία του Admin, πάνω σ αυτό το θέμα.Μη ξεχνάς πως, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να ειρωνευτεί και να προσβάλλει κάποιον.
γαραντζώτης γιάννης
που το γράφει αυτό ο Admin;
Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις τα λόγια του;
(και τα στοιχεία του μηνύματος που το αναφέρει)

quote:(Ο τονισμός με bold, δικός μου)
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 04/12/2011, 11:02:54Δεν μπορείς δηλαδή να λες…
<<Τέλος θα ήθελα να καταλήξω στο ότι επ'ουδενί η σωστή χρήση της Παράθεσης/quote δεν θα πρέπει να σημαίνει την παράθεση ολόκληρου του μηνύματος του άλλου (μαζί με την ψηφιακή υπογραφή και με όλο το κείμενο, ανεξάρτητα αν απαντάμε μόνον σε ένα ή κάποια από τα σημεία του). Αυτό μπορεί να είναι και χειρότερο ακόμη από την έλλειψη σωστών quotes(και πραγματικά πολύ, μα πολύ κουραστικό)!! >>
και στο μήνυμα το οποίο απευθύνεις προς εμένα…
<<quote:
Προσέξτε καλύτερα τα δικά σας ατοπήματα, όπως αυτά της αμαλίας με τον ημίγυμνο έκφυλο γιατί απ ότι φαίνεται εσείς είστε που δίνετε πρώτοι το λάθος παράδειγμα. Για να μη σας μεταφέρω και ένα σωρό άλλα...
γαραντζώτης γιάννης όταν αναφερόμαστε σε παράθεση ψηφιακών υπογραφών που γίνεται κουραστική, αναφερόμαστε προφανέστατα σε ψηφιακές υπογραφές που είναι εικόνες ή μικρά κείμενα (π.χ. κάποιο ρητό). Αν η υπογραφή είναι το όνομα αυτού που έγραψε το μήνυμα, τότε δεν είναι κουραστικό να τη βλέπεις κάτω από την παράθεση (κατά περίπτωση μπορεί μάλιστα να βοηθάει κάποιον να καταλάβει ποιανού είναι το μήνυμα μέσα στην παράθεση).
Αν καταλαβαίνεις βέβαια τη διαφορά... ![]()

quote:
πρώην αρχηγός
Νικόμαχε, πρόσεξε, γιατί αν κάποιος προσβάλει το κοινό αίσθημα των μελών, αυτός είσαι εσύ!
Και ποιός εκπροσωπεί το κοινό αίσθημα στον παρόντα χώρο?
Ο γαρατζώτης μήπως?
quote:
πρώην αρχηγός
Σου έδωσαν , μήπως, μέσα από κάποιες διαδικασίες το δικαίωμα να τους εκπροσωπείς
Εδω έχεις εν μέρει δίκιο.Δεν είδα όμως κανέναν να δυσαρεστείτε,επειδή είμαι σε αντιπαράθεση μαζί σου.Προσπαθώ να διαχειριστώ τον άκρατο εγωϊσμό σου,ώστε να ακολουθήσει ομαλή συζήτηση.Οπως έγινε και με τον νέο μας συνδίκτυο Παντελή.
Αλήθεια τι τεράστια διαφορά με τον πρώην αρχηγό!!!
quote:
πρώην αρχηγός
Όσο για τα μαθήματα δημοκρατίας, τα οποία αναφέρεις, δεν σου τα δίνει ένας αρχηγός της νέας ακρόπολης, αλλά κάποιος που πέρασε από εκεί σε κάποια φάση της ζωής του και μετά γνώρισε και κατέκτησε πολλά περισσότερα απ όσα μπορείς να φανταστείς!!
Πρώτον δεν είσαι σε θέση ξέρεις τι μπορώ εγω να φανταστώ,ούτε και για κανέναν άλλον,πλήν του εαυτού σου.Αν δεν ταπεινώσεις το ΕΓΩ σου δεν θα μπορέσεις να συζητήσεις με κανέναν σε αυτο το φόρουμ.Δεν ξέρω πώς σε αντιμετώπισαν αλλού,αλλά εδω βλέπεις ήδη το κλίμα και αν ήσουν έξυπνος θα είχες εγκλιματισθεί.
Δεύτερον,όσα χρόνια εσυ χαράμισες στην ΝΑ,εγω προχωρούσα μπροστά.Ετσι όταν εγώ γύριζα,εσύ πήγαινες!Αυτό το "κατέκτησα πολλά περισσότερα απο όσα μπορείς να φανταστείς",ξέρεις πώς ακούγεται στα αυτιά μου? Μπρρρ...!!
Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που δεν θα γίνεις ικανός συζητητής.Εκτός κι άν αλλάξεις και γίνεις pantelis1.Εσύ ήρθες,δεν σε καλέσαμε!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
pantelis1 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αναφέρθηκες σε θρησκευτικές ("ιδεολογικές") τελετές.
Αυτές πού αποσκοπούσαν;Δεύτερον, οι τελετές αυτές περιλάμβαναν επικλήσεις σε δυνάμεις ή άλλου είδους θρησκευτικές πρακτικές;
Τρίτον, αναφέρθηκες σε κάρμα κλπ. Το κάρμα ξέρω πώς λειτουργεί, αλλά πώς συνέδεαν το κάρμα με τα χρήματα των μελών;
1.Αναφέρθηκες σε θρησκευτικές ("ιδεολογικές") τελετές.
Αυτές πού αποσκοπούσαν;
οι τελελές που πραγματοποιούνται
1. Να ενεργοποιήσουν θεότητες που θεωρούνται αρχαίες δυνάμεις και πλέον απενεργοποιημένες για τον λόγο ότι ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον σε αυτές.
Ποιο συγκεκριμένα στο τάγμα Σ.Σ (Σώματος σιγουριάς) που θεωρούνται οι φύλακες της σχολής (Νέας Ακρόπολης) άλλα και του ιδεώδους της Ν.Α ενεργοποιούν την θεότητα ΆΡΗΣ,
και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος Των MARS των Ρωμαίων που τυγχάνει να είναι και πολύ θαυμάσιος πολιτισμός για αυτούς, για τον λόγο ότι κατάφεραν να ενοποιήσουν πόλους πολιτισμούς κάτω από συγκεκριμένους νόμους και κανόνες,
βέβαια καμία αναφορά για την προϊστορία της Ρώμης ως Δημοκρατία.....αλλά κύριος υπήρχε ένας θαυμασμός για την διοίκηση των αυτοκρατόρων.
Έχουν την προτομή του ΜΑRS μέσα στην αίθουσα γωνιακά αριστερά, στην μέση ένα λάβαρο Ρωμαϊκό με τα σύμβολα του Σ.Σ που είναι ''κεραυνος'', ποιο κάτω ''ταρασόμενα νερά'' και ποιο κάτω ένα ''φίδι'' μπροστά από το λάβαρο υπάρχει ένα σπαθί
καρφωμένο σε ένα τετράγωνο κύβο από μπετό, κάτι σαν το σπαθί του Αρθούρου φανταστείτε.
φοράνε όλοι στολές μαύρες με κόκκινο περιβραχιόνιο με τα σύμβολα του λαβάρου και πάντα χαιρετάνε με το χέρι ψηλά φωνάζονταν AVE!!!
Αυτός είναι ο μεταφυσικός λόγος που έχει μεγάλη προέκταση. Αν θέλετε το αναλύουμε
2. Μέσα στην αίθουσα αναπτύσσεται κάθε εβδομάδα ένα ιδεολόγημα από τον αρχηγό του Σώματος, με σκοπό να αναπτερώσει το ηθικό των φυλάκων-ιπποτών,
ώστε να λαμβάνουν τις δουλείες τις εβδομάδας με ακμαίο ηθικό, όπως επίσης να ξανά θυμούνται το σκοπό τους (επιβεβαιώνουν τον σκοπό τους--υλικής και ιδεαλιστικής φύσεως).
δουλειές όπως βάρδιες Φύλαξης στο παράτημα και άλλου τύπου, εργατικής φύσεως δουλειές.
Οι φύλακες στέκονται όρθιοι και παραταγμένοι σε στρατιωτικό σχηματισμό και ακούνε το ιδεολόγημα δεν μιλάνε ποτέ μόνο ακούν και σε κάποιες πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις τους δίνεται ευκαιρία να πουν κάποια πράγματα εν συντομία.
2.Δεύτερον, οι τελετές αυτές περιλάμβαναν επικλήσεις σε δυνάμεις ή άλλου είδους θρησκευτικές πρακτικές;
Ναι οι τελετές περιλάμβαναν επικλήσεις στην θεότητα 1.MARS για το τάγμα του Σ.Σ(Σώματος σιγουριάς)
Στον 2.Ήφαιστο το τάγμα του Α.Σ.Ε (ανδρικό σώμα εργασίας )
Στην 3.Μεγάλη Μητέρα για το γυναικείο Τάγμα Γ.Σ (Γυναικείο σώμα )
Ναι υπάρχουν θρησκευτικές πρακτικές,τελετουργικά βήματα με συγκεκριμένη σειρά βημάτων.
3.Τρίτον, αναφέρθηκες σε κάρμα κλπ. Το κάρμα ξέρω πώς λειτουργεί, αλλά πώς συνέδεαν το κάρμα με τα χρήματα των μελών;
Εννοούσα το πνευματικό χρέος, δηλαδή σου λέγαν ότι εφόσον έδωσες υπόσχεση αν δεν την τηρήσεις αυτό θα σε κυνηγά σαν νομός, το κάρμα δηλαδή (ο νόμος δράσης-αντίδρασης) και αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υπόλοιπη Ζωή σου αλλά ακόμα και στις επόμενες
μετ ενσαρκώσεις που θα έχεις....
Από απόψεις χρημάτων σου λέγαν ότι όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα θα λαμβάνεις αλλά όχι σε χρηματική ανταπόδοση απαραίτητα και φυσικά όχι από αυτούς
Edited by - pantelis1 on 04/12/2011 18:50:52
Edited by - pantelis1 on 04/12/2011 18:53:23
Edited by - pantelis1 on 04/12/2011 19:14:08
Μήπως σου έχω γίνει έμμονη ιδέα ?
Λες...<<Εσύ ήρθες,δεν σε καλέσαμε!!>> Ποιος μιλάει ? Ο αρχηγός της αγέλης ? Σου είπα ποτέ πως ήλθα για να μιλήσω μαζί σου ? Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου ?
Λες... <<Αν δεν ταπεινώσεις το ΕΓΩ σου δεν θα μπορέσεις να συζητήσεις με κανέναν σε αυτο το φόρουμ.>>
Νάτο πάλι...μιλάς και προδιαγράφεις τις προθέσεις των άλλων.
Για ρίξε μια ματιά στις δημοσιεύσεις, πριν μπω εγώ στο φόρουμ. Γεμάτο κοκορομαχίες είναι. Μήπως δεν είναι έτσι ?
Έχουν περάσει τόσα χρόνια λειτουργίας και ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει στοιχειώδη προβλήματα συμπεριφοράς. Ο ένας θέλει να κάνει τον έξυπνο στον άλλο.
Δυστυχώς για εσάς, ο αριθμός των δημοσιεύσεών σας είναι αν αντίστοιχος με τη μεταξύ σας συμπεριφορά. Σκέψου δηλαδή να είχατε και προσωπική επαφή.
Άσε καλύτερα, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα του διαλόγου. Μη χαλάς τον χρόνο σου και τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.
quote:
αμαλία, πάλι τα έμπλεξες. Δεν είναι το όνομά μου...πρώην αρχηγός της νέας ακρόπολης.
Άσε καλύτερα, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα του διαλόγου. Μη χαλάς τον χρόνο σου και τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Α ναι, σωστά.
Είναι ο διακριτικός τίτλος/παράσημο, τον οποίο χρησιμοποιείς για να καταλαβαίνουμε όλοι ποιος είσαι.
Σημ 1:
Σ' αυτό που σε ρώτησα στο προηγούμενο μήνυμά μου (Απεστάλη: 04/12/2011, 18:04:57) δεν έχεις απαντήσει ακόμα
Σημ 2:
Επίσης, απάντησέ μου, γιατί γράφεις "πάλι τα έμπλεξες";
Μήπως προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; ![]()

Ο άνθρωπος αυτοπροσδιορίζεται έτσι...Λόξα του, δικαίωμα του. Ίσως φοβάται μήπως του πει κάποιος που δεν παρακολούθησε τη συζήτηση από την αρχή "και από πού τα ξέρεις εσύ αυτά ρε φίλε;". Πάμε παρακάτω. Δεν μπορώ να ακούω για αυτά...
ΥΓ. Πιο κουραστική είναι η έλλειψη παραγραφοποίησης, αν για κάτι πρέπει να του κάνει κάποιος παρατήρηση. Έτσι συνεχόμενα τα κείμενα είναι απάλευτα.
Edited by - IndustrialAngel on 04/12/2011 19:40:36