- ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ??? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Η οργη του κοσμου θρεφει αυτο το φιδι
Κι αν δεν το καταλαβουν γρηγορα οι 300
Τοτε θα μιλαμε για αλλα πραγματα, πολυ χειροτερα απο την ΧΑ
Προφανώς φίλε Αιθεροβάμμων. Και αυτό είναι το ζητούμενο.
Και για αυτούς και για μας.
Τα καμώματα της ΧΑ είναι απλώς οι 'προειδοποιητικές βολές'.
Μια λίγο πιο μπρουτάλ και άγαρμπη εκδοχή του Λαζόπουλου ας πούμε...
Και ο Λαζόπουλος και ο Κασιδιάρης, πχ, έχουν πέραση/δημοφιλία γιατί τη δεδομένη στιγμή εκφράζουν σημαντικό μέρος του συσσωρευμένου αντιδραστικού συλλογικού δυναμικού και της αγανάκτησης του κόσμου. Λειτουργούν ως ηλεκτρόδια γειώσεως και αποφόρτισης. Ως βαλβίδες εκτόνωσης της συλλογικής αντίδρασης και οργής.
Αλλά δεν θα είναι έτσι επ'αόριστον. Ακόμα και οι χύτρες με τις βαλβίδες μπορούν να σκάσουν και να γίνουν βόμβες άμα παραφουσκώσει/παραβράσει η οργή.
Και τότε όπως επισημαίνεις κι εσύ κι ο Αμεινίας και όλοι μας, τα Σκάσε Βενιζέλο θα είναι κομπλιμέντα και ευγενικές φιλοφρονήσεις... Το μενού μπορεί να έχει μετά από Αντουανέτες μέχρι ξεκοιλιάσματα α λά Συρία, και μακάρι να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο!!!
ΥΓ.
quote:
Εγώ όμως φίλε PY8AGORA μιλάω και γράφω Αραβικά , και στην ανάγκη θυμάμαι και μερικά από το Κοράνι , και καθώς είμαι και ηλιοκαμένος από την πολύωρη παραμονή μου στην ύπαιθρο , μπορώ να πλασαριστώ για ανοιχτόχρωμος άραβας . Εσείς οι υπόλοιποι , εκτός από τον Κηφέα , πως θα τα καταφέρετε ;;
Μια που είπαμε και για Συρία Σεσωστρι, γνωρίζεις ότι όλοι οι άραβες δεν είναι μαυριδεροί. Μερικοί Σύριοι, Λιβανέζοι ή Ιορδανοί παράδειγμα είναι ακόμα και ...ξανθοί!![]()
Και γιατί δηλαδή εξαιρείς τον Κηφέα? Ξέρει καλυτερα αραβικά από σένα ή είναι πιο μαυριδερός???
Ή μήπως φοράει κελεμπία και λέει καλύτερα το Αλλάχ Ακμπαρ?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Υπουργός Εξωτερικών: Zip
Υπουργός Αμύνης: ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Υπουργός Δημοσίας Τάξεως: Πυθαγόρας
Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Admin
Υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών: Αμαλία
Υπουργός Εσωτερικών: DSM
Υπουργός Πολιτισμού: Kost
Υπουργός Τεχνολογίας και Πόρων: Aitherovamon
Υπουργός Ναυτιλίας: Notirk
Υπουργός Δημ. Εργων: Osmosis
Υπουργός Προπαγάνδας: macedon
Υπουργός Αιγαίου: Sesostris
Υπουργός Μεταφορών-Συγκοινωνιών: Kerry King
Και μην ρωτήσετε ποιός θα είναι ο πρωθυπουργός!
Είναι προφανές!!
![]()
![]()
![]()
Οσοι έμειναν απ'έξω,να μην στενοχωριούνται,θα τους συμπεριλάβω στον επόμενο ανασχηματισμό!!![]()
Πλάκα ή όχι,αυτός ο σχηματισμός,θα κυβερνούσε καλύτερα,απο τους σημερινούς λεχρίτες!
Κηφέα,δεν σε ξέχασα,αλλά έχω στα σκαριά ένα νέο υπουργείο,το Ερευνας και Διαστήματος.Θα είναι δικό σου!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 18/05/2013 02:49:29
quote:
PY8AGORAS
Θα περίμενε λοιπόν κανένας, τη στοιχειώδη ευθιξία, και πατριωτική κίνηση, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ από το πολιτικό σκηνικό, είτε ως αποτυχημένοι, είτε ως μη δυνάμενοι να προσφέρουν λύση, είτε ως απλώς μέρος του 'παλαιού συστήματος' και συνυπεύθυνοι της γενικής κατάντιας.
Δυστυχώς φίλε PY8AGORA όχι μόνο δεν έχουν τσίπα στη μούρη τους , αλλά είναι και αμετανόητοι . Τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει . Τρανό παράδειγμα το πρόσφατο νομοσχέδιο που πέρασαν , με το οποίο αθωώνονται οι τραπεζίτες που τους έδωσαν τα θαλασσοδάνεια , και ο εξαναγκασμός των εντίμων εισαγγελέων σε παραίτηση για να μπορέσουν να κουκουλώσουν τις ρεμούλες τους .
*
quote:
PY8AGORAS
Μια που είπαμε και για Συρία Σεσωστρι, γνωρίζεις ότι όλοι οι άραβες δεν είναι μαυριδεροί. Μερικοί Σύριοι, Λιβανέζοι ή Ιορδανοί παράδειγμα είναι ακόμα και ...ξανθοί!
Φυσικά και το γνωρίζω φίλε PY8AGORA . Στην Αλεξάνδρεια που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα 20 μου χρόνια , στην παρέα μας υπήρχαν εκτός από Ιταλούς και Μαλτέζους , και ένα δυο παιδιά από το Λίβανο . Πολύ καλά φιλαράκια , μόνο που σκορπίσαμε και χαθήκαμε .
quote:
PY8AGORAS
Και γιατί δηλαδή εξαιρείς τον Κηφέα? Ξέρει καλυτερα αραβικά από σένα ή είναι πιο μαυριδερός??? Ή μήπως φοράει κελεμπία και λέει καλύτερα το Αλλάχ Ακμπαρ?
Δεν έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά τον Κηφέα για να ξέρω και πως μοιάζει , όμως από παλαιότερες συζητήσεις που είχαμε κατάλαβα ότι γνωρίζει αρκετά καλά τα αραβικά . Πατριωτάκι γαρ .
*
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Admin
ΝΙΚΟΜΑΧΕ θα μαλώσουμε !! Εδώ αγωνιζόμαστε να γίνη επιτέλους αυτός ο ρημάδης ο διαχωρισμός εκκλησίας κράτους , κι εσύ έχεις υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων ενιαίο ? Άσε σκέτο το υπουργείο παιδείας στον Admin , και αν θέλεις για λόγους ψηφοθηρικούς να διατηρήσης και το Θρησκευμάτων , κάνε ένα χωριστό υπουργείο και δώσε το στον Χριστιανό Ορθόδοξο .
Υ.Γ.
Αλήθεια , εμένα γιατί μου έδωσες το υπουργείο Αιγαίου ? Κανονικά μια και οι ρίζες της οικογένειάς μου είναι από την Κεφαλλονιά , θα έπρεπε να μου δώσης το υπουργείο Ιονίου . ![]()
*
Αρχίσατε τα παράπονα,πριν καν την ορκομωσία?
Ετσι θα πάμε μπροστά?
πάντως και τίποτα να μην καταφέρουμε,τουλάχιστον τα υπουργικά μας συμβούλια,θα βγάζουν πολύ γέλιο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με μια πρόταση μομφής για ....παρατεταμένο δούλεμα ανυπεράσπιστων μυαλών,τον ρίχνουμε από πρωθυπουργό,τον Νικόμαχο...
Τι λες;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
και λεω αφορμη, μια και δεν θα μπω στην λογικη να σχολιάσω αυτή καθεαυτή την κίνηση
(αλλοδαπού ή ημεδαπού ανεγκέφαλου)
θέλω να σταθώ στο λογότυπο της Ένωσης (το οποίο και αγνοούσα)
μέχρι που είδα σήμερα το δελτίο τύπου της...
απο την μια αυτο,
και απο την άλλη το (ομολογουμένως χάλια) σκανάρισμα του συμβόλου της ΧΑ
μου ήρθε αμέσως στο μυαλό (παραφρασμένη) η λαϊκή ρήση:
"Πολλοί Μαίανδροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"
Αν και με εξέπληξε το γεγονός οτι χρησιμοποιούν Μαιάνδρους στο έμβλημα τους,
η μονη λογική εξήγηση που μπόρεσα να δώσω είναι οτι σε καθε χώρα χρησιμοποιούν ενα "εθνικό" κατα κάποιο τρόπο σύμβολο*,
μια και ο παραπάνω σύνδεσμος (ένωση) αφορά γενικότερα τους Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, και οχι μόνο μεταναστών
μια και μέλη του είναι και Έλληνες υπήκοοι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
Γνωρίζει κάποιος σχετικά ?
*σε αντίθεση σε αλλες Ενώσεις ανα τον κόσμο
όπου κάνουν χρήση του σύμβολου άπαντων των μουσουλμανικών κρατών, δηλαδή την ημισέληνο

quote:
AitheroVamon
Με αφορμή την σημερινή προβοκατόρικη επιστολή προς την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος
και λεω αφορμη, μια και δεν θα μπω στην λογικη να σχολιάσω αυτή καθεαυτή την κίνηση
(αλλοδαπού ή ημεδαπού ανεγκέφαλου)θέλω να σταθώ στο λογότυπο της Ένωσης (το οποίο και αγνοούσα)
μέχρι που είδα σήμερα το δελτίο τύπου της...
απο την μια αυτο,
Σήμερα έμαθα κι εγώ φίλε AitheroVamon ότι υπάρχει τέτοια ένωση στη χώρα μας . Μόλις διάβασα το μήνυμά σου , μπήκα στο ψαχτήρι της Google για να μάθω περισσότερα γι αυτό το φρούτο . Πάντως στις σχετικές φωτογραφίες που συνόδευαν την είδηση δεν υπήρχε ούτε μια φάτσα Έλληνα . Όλο ελληνοπακιστανοί ελληνοαυγανοί και δεν συμμαζεύεται . Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τους μαιάνδρους που έβαλαν στο λογότυπο τους ? Τι σχέση έχει ο μαίανδρος με το ισλάμ ?
Εκτός κι αν θέλουν να μας πλασάρουν μέσα από αυτό το Ελλάς Ελλήνων Πακιστανών . Η όλη αυτή υπόθεση μυρίζει από μακριά προβοκάτσια και μάλιστα κακοστημένη . Αυτό όμως που με βάζει σε σκέψεις είναι το από ποιους , γιατί εδώ όλα παίζονται. Από τα διαμειφθέντα χθες στη Βουλή που θεωρήθηκε η λέξη mister ύβρις και ακούστηκαν τα "Χάιλ Χίτλερ" μόνο που εχθές τουλάχιστον οι εκφωνητές (πλην του Ευαγγελάτου) τα μάσαγαν και άφηναν να εννοηθεί ότι ήταν από την μεριά της Χ.Α. , μέχρι τουρκικός δάχτυλος και ενδιαφέρον της μητέρας Τουρκίας για τους κακόμοιρους τους ομόθρησκους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και απειλούνται με σφαγές .
Τελικά ο PY8AGORAS έχει απόλυτο δίκιο ! Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι μιλάνε για το αυγό του φιδιού , αλλά δεν ξεστραβώνονται για να δούνε ότι αυτοί εξέθρεψαν και εκτρέφουν το φίδι που το γέννησε .
*
Δυστυχώς δεν κατάφερα να σχολιάσω έγκαιρα μερικές τοποθετήσεις, χαίρομαι πάντως για την πορεία του εν λόγω θέματος. Είχα ενδοιασμούς να το ανοίξω καθώς φανταζόμουν ότι ορισμένες γραφικές φιγούρες του esoterica θα αρχίζαν τους χαρακτηρισμούς για ναζί και άλλα τέτοια χαριτωμένα...
Υπήρξαν τοποθετήσεις για το πολιτικό παρελθόν της χώρας μας οι οποίες με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Θα ήθελα όμως να αφήσουμε τα ευκόλως εννοούμενα για το τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι που βιώνουμε και να εστιάσουμε λιγάκι στο "που το πάνε" με όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν κάτω από πιασάρικες έννοιες τύπου "προστασία", "σεβασμός" και άλλα παρόμοια...