- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ή τους αφυπνισμένους εικονικούς «υπερ-ανθρώπους» του Matrix
απο το στομα μου το πηρες...
To matrix ηλθε αμεσως στο μυαλο μου μολις διαβασα το ποστ.
Tο ανθρωπινο μυαλο μπορει να υποβληθει.Εικόνες που εχει απομνημονευσει σε αλλες περιστασεις μπορουν να ερθουν στην επιφανεια κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες και ο ανθρωπος να νομιζει οτι ειδε απο δρακονιανους εως ροζ ελεφαντες...
δηλαδη για να καταλαβω...το συμπερασμα το οποιο βγαίνει είναι οτι μαλλον αυτος ο Μάνος ειναι επιρρεασμένος απο ταινίες ή απο ήρωες και φέρετε ανάλογα και οτι ο dimis απλα ενας φοβισμένος που βρεθηκε καποιος σε μια στιγμη, τον βοήθησε, και απλα μεγαλοποιησε το ζητημα?
υπάρχουν κάτι σάιτ με άντρες με καπαρντίνες, που κάνουν στριπτήζ σε κάτι πάρτυ με λυσσασμένες γκόμενες, κάτι σαν πάρτυ εργένισσων κλπ κλπ
Κάντε μια αναζήτηση...
Μπορεί και να το απολαύσετε. Ειδικά οι σκηνές με τον αφρό που απλώνουν και γλέιφουν, έιναι όλα τα λεφτά !
![]()
αφου το κανεις που το κανεις το καλο..δε μας λες και το site..να μη ψαχουμε...!!! ![]()
χαχαχα
Ήρθαν μια μέρα στο μαγαζί, έκαναν τα γυρίσματα, εγώ είχα πεσει ψόφιος μετά από τόσες τύπισσες... που να θυμάμαι ?
Δυό μέρες έκανα μπάνιο να φύγουν τα κραγιόν, οι φτηνοκολώνιες και οι αφροί απ τη θεϊκή κορμάρα μου...![]()
για ομολογα...!!!![]()
παιδια ξεφευγουμε ομως απο το θεμα....
Μα καλα δεν υπαρχει κανεις που να εχει ακουσει κατι για αυτους τους ανθρωπους...καμια βιβλιογραφια..κατι..?
Λες αγαπητή
quote:
Ειναι φαινομενικα νορμάλ ανθρωποι, φορουν μαυρα ρουχα και απο πανω μαυρη δερματινη καμπαρντινα..Αν θελατε και εσεις Θα ήθελα να το συζητησουμε..
Να σε ρωτήσω το εξής. Είναι Αύγουστος. Η πόλη βράζει. Ακόμα και τη νύχτα, άν δεν πάει μεσάνυχτα, ο υδράργυρος δε λέει να πάσει κάτω από τους 28 βαθμούς... για να ξανασκαρφαλώσει την άλλη μέρα πάλι πάνω από τους 40.
Γυρνά λοιπόν ο φαινομενικά φυσιολογικός άνθρωπος, ντυμένος με τα μαυρα, και από πάνω τη δερμάτινη γκαμπαρντίνα, μπάς και χρειαστεί να βοηθήσει κάποιον με τις υπερφυσικές δυνάμεις του...
τώρα, εμένα γιατι δε μου πάει κάτι καλά εδώ ?
Υα μου πείς, η πρόταση "ο φαινομενικά φυσιολογικός άνθρωπος" ίσως να κρύβει την απάντηση που ζητάμε. Αλλά σίγουρα ΟΧΙ, στην ερώτηση αν έχει ή όχι ... υπερφυσικές δυνάμεις !![]()
[/quote]
Να σε ρωτήσω το εξής. Είναι Αύγουστος. Η πόλη βράζει. Ακόμα και τη νύχτα, άν δεν πάει μεσάνυχτα, ο υδράργυρος δε λέει να πάσει κάτω από τους 28 βαθμούς... για να ξανασκαρφαλώσει την άλλη μέρα πάλι πάνω από τους 40.
Γυρνά λοιπόν ο φαινομενικά φυσιολογικός άνθρωπος, ντυμένος με τα μαυρα, και από πάνω τη δερμάτινη γκαμπαρντίνα, μπάς και χρειαστεί να βοηθήσει κάποιον με τις υπερφυσικές δυνάμεις του...
τώρα, εμένα γιατι δε μου πάει κάτι καλά εδώ ?
Υα μου πείς, η πρόταση "ο φαινομενικά φυσιολογικός άνθρωπος" ίσως να κρύβει την απάντηση που ζητάμε. Αλλά σίγουρα ΟΧΙ, στην ερώτηση αν έχει ή όχι ... υπερφυσικές δυνάμεις !![]()
σιγουρα βριλ υπαρχουν πολλα αναπαντητα ερωτηματα σε ολη την ιστορια..
ισως τελικα να ηταν μια ψευτικη ιστορια..
quote:
ολη την ιστορια..
ισως τελικα να ηταν μια ψευτικη ιστορια..
Άντε ! ![]()
![]()
Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που θα μου πέρναγε από το μυαλό, θα ήταν κάτι τέτοιο ![]()
![]()
Υπάρχει μια μέλετη, ποθ ασχολήθηκε με το ΓΙΑΤΙ οι Αμερικάνοι έχουν τόσους ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ και ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, που γυρνάνε μόνοι με τις λαχανί και αυτοσχέδιες φορμίτσες τους, και τακτοποιούν ΜΟΝΟΙ τους τα στραβά του κόσμου.
Είναι μια ... μοντέρνα έκδοση του ΣΩΣΤΕ ΜΕ, που χιλιάδες χρόνια ήταν στα παραμύθια και τις δοξασίες των ανθρώπων. Όπως και σε αυτά, έτσι και τα μοντέρνα παραμύθια και αστικοί μύθοι, είναι γεμάτα από αρχέτυπα και σεξουαλικά υπονοούμενα.

Edited by - Mercury on 19/05/2006 20:16:15
απλα ο λογος που ανοιξα τη συζητηση ηταν επειδη διαβαζοντας το κειμενο..να πω οτι ψιλοφοβηθηκα..? λιγο θα ειναι..μαλλον χεστηκα..![]()
γιαυτο και το ανεφερα..να παρω μια ακομη γνωμη..
ευχαριστω παντως οσους απαντησαν..