- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣΑπλά ήθελα να επισημάνω (αυτό που κι εσύ λες) ότι η βία δεν είναι προνόμιο κανενός χώρου ή ομάδας. Προσωπικά, κάνοντας τον απολογισμό μου, δεν διαπίστωσα καμία διαφορά ανάμεσα στα ΜΑΤ του Ράλλη και του ΠΑΣΟΚ.
Δεν θα έπρεπε να είναι διαφορετικό το ξύλο;
macedon
Οκ συμφωνούμε.
Πυθαγόρας
quote:
Ναι , εντάξει...Υπάρχει και Αφγανιστάν, Ιράν, Κονγκό, Ζιμπάμπουε....
αλλά γιατί να βάλουμε εκεί τον πήχη και όχι στην ...Ελβετία, ας πούμε?
Μαζί σου,συμφωνώ σε αυτό,πρέπει να κοιτάμε προς τα μπρός όχι προς τα πίσω.Πάντως εγώ με τα χοιρότερα εννοούσα την περίπτωση να μην έχουμε την δημοκρατία που έχουμε σήμερα,έστω και αν είναι όπως είναι,μπάζο δηλαδή,και να έχουμε δικτατορία.
Κάποιοι γεροντάδες το είπαν λέει...!!!
Κάποιοι έκαναν λόγο για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα.Αυτο το είδος πολέμου,αρχίζει απο το μίσος και τον φανατισμό και τελειώνει στις χειροδικίες και στα όπλα.
Ανεγκέφαλοι φυσικά οι συμμετέχοντες αμφοτέρων των πλευρών.Τι γίνεται όμως με το αίσθημα δικαίου,που ενδεχομένως να έχουν και οι δύο?Επειδή αυτο το αίσθημα,δημιουργείται στον εγκέφαλο και καθίσταται δογματικό,ανάλογα με την αντιληπτική ικανότητα του κάθε ατόμου.
Στο προκείμενο:
Η Κανέλλη σαν δογματική του ΚΚΕ,έχει εναν δικό της τρόπο αντίληψης,ο οποίος είναι καθ'όλα σωστός και αποδεκτός απο τον εγκέφαλό της.Δεν χωρεί στον νού της,ότι κάποιος εκπρόσωπος αντίθετης ιδεολογίας θα μπορούσε να έχει κι αυτός τα ίδια δίκαια.Και εκείνου ο εγκέφαλος,έχει υποστεί την επεξεργασία της αντιληπτικής ικανότητάς του,αλλά με διαφορετικά αποτελέσματα,καθ'όλα δίκαια και σωστά,όπως και τα δικά της.
Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας τρόπος,αποδοχής των ιδεών του ενός απο τον άλλο.Μόνη λύση η βία.Κάποιος κάνει την αρχή και κάποιος γράφει το τέλος.
Τι κάνουν οι υπόλοιποι τώρα?
Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων.Καταδικάζουν τον έναν απο τους δύο,ανάλογα με την δύναμη που άσκησε και τα αποτελέσματά της.
Εδώ διαφωνώ.
κ.Εισαγγελεύ πρωτοδικών,έπρεπε να εκδόσετε εντάλματα σύλληψης και για τους δύο,ή για κανέναν.Κανείς απο τους δυο,δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο ένοχος απο τον άλλον.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Όντως είχε ειπωθεί αυτό..; Μπορεί να μας πει κάποιος απο ποιον είχε ειπωθεί; ή να μας δώσει κάποιο λινκ κλπ..
Οπως είπε και ο Πυθαγόρας,το κακο θα ξεκινήσει απο έναν Κασιδιάρη.
quote:
το συμπύκνωσες όλο το νόημα σε "αρτιστίκ" βερσιόν....
αυτό που λέμε και επιβεβαιώνουμε όλοι οι "παθόντες"....Όποιος δεν έχει γίνει "τούρμπο" από γλώσσα γυναίκας στη ζωή του να μου πεί κι εμένα το μυστικό
[Προσοχή δεν δέχομαι συμβουλές από ανέραστους, μοναχούς κάθε θρησκείας και γενικώς άτομα που "πέρασαν και δεν ακούμπησαν"... Δεκτοί μόνο οι "μπαρουτοκαπνισμένοι".....]
Λες να μην έχω φάει τις κατσάδες της ζωής μου με λεκτικά χτυπήματα και υστερίες κάτω απ'τη ζώνη;;;!!! ![]()
![]()
Και τούρμπο έχω γίνει να βγάζω καπνούς απ'τα αυτιά και σε ορισμένες περιπτώσεις στεκόμουν και παρατηρούσα σαν εξωγήινος με ύφος "τι μου λέει τώρα; ότι θέλει λέει!".![]()
Αν δεν είχα ζήσει τέτοιες έντονα φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις, δεν θα φιλοσοφούσα για να φτάσω να γράφω το συμπυκνωμένο νόημα "αρτιστίκ βερσιόν" που είπες
Αρε φίλε[φιλικά το λέω], όπως όλοι έτσι και εγώ να ήξερες τι "τρελές" καταστάσεις έχω περάσει, αλλά δεν έφθασα στο σημείο να χειροδικήσω.
Συνήθως παρέμενα παρατηρητής προσέχοντας την τροπή που έπαιρνε η "τρέλα" στις λογομαχίες με τις γυναίκες και το ριχνα στη φιλοσοφία να δώ τι στο διάβολο γίνεται.
Μετά άρχισα να καταλαβαίνω...![]()

quote:
Αρε φίλε[φιλικά το λέω], όπως όλοι έτσι και εγώ να ήξερες τι "τρελές" καταστάσεις έχω περάσει, αλλά δεν έφθασα στο σημείο να χειροδικήσω.
Συνήθως παρέμενα παρατηρητής προσέχοντας την τροπή που έπαιρνε η "τρέλα" στις λογομαχίες με τις γυναίκες και το ριχνα στη φιλοσοφία να δώ τι στο διάβολο γίνεται.
Μετά άρχισα να καταλαβαίνω...
Ειδικά άν έχεις αδερφές,το καταλαβαίνεις καλύτερα,όσο και να σου σπάνε τα νεύρα,δέν μπορείς να τις αγγίξεις.
Νικόμαχος
quote:
Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων.Καταδικάζουν τον έναν απο τους δύο,ανάλογα με την δύναμη που άσκησε και τα αποτελέσματά της.Εδώ διαφωνώ.
κ.Εισαγγελεύ πρωτοδικών,έπρεπε να εκδόσετε εντάλματα σύλληψης και για τους δύο,ή για κανέναν.Κανείς απο τους δυο,δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο ένοχος απο τον άλλον.
Σφαιρική άποψη,όμως ο λεβένταρος της χ.α. ήταν αυτός που ΧΤΥΠΗΣΕ, όπως και να το κάνουμε μετέφερε την κουβέντα σε ένα άλλο επίπεδο.Αρα αυτός έχει την ευθύνη.Δε λέω οι γυναίκες τον προκάλεσαν.
Σωστό είναι και αυτό που λέει ο kost,ο τύπος αυτός με δυσκολία κρατιέται κάθε φορά,σφίγγει τα δόντια του,έ δεν ήθελε και πολύ.
Edited by - alex22 on 07/06/2012 17:30:44
quote:quote:Όντως είχε ειπωθεί αυτό..; Μπορεί να μας πει κάποιος απο ποιον είχε ειπωθεί; ή να μας δώσει κάποιο λινκ κλπ..
Οπως είπε και ο Πυθαγόρας,το κακο θα ξεκινήσει απο έναν Κασιδιάρη.
Και δώ οι γεροντάδες;;
Μωρέ μπράβο,όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω θα ναι οι γεροντάδες!!!
Ναι, για δώστε κάνα λινκ να διαβάσουμε κι αυτή την προφητεία!
Υ.Γ. καλά, όντως έχει πάρει φωτιά το φόρουμ, διαβάζω και δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω

quote:
Ω γυνή, μεγάλη σου η Χάρις!
Είδατε πού το πάμε πού το φέρνουμε όλα στις γυναίκες καταλήγουν!Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, δεν θα υπήρχε και η ...φιλοσοφία!
(Γι'αυτό εγώ γουστάρω τη φιλοσοφία!)
Αλλά ακόμη και ο πιο δεινός ρήτορας, και ο πιο μεγάλος φιλόσοφος,
τι να φτουρήσει μπροστά στη Γυναικεία Γλώσσα????(Πού πας ρε Καραμήτροοοο!)
Τίποτα, έτσι απλά.
Δε χρειάζεται να το ψάχνει κανείς, γιατί απλά η γυναικεία γλώσσα μπορεί και έρχεται κι απο τη πίσω πόρτα...έχει ειδικότητα εκ φύσεως στις μπάκ ντόρ πάσες!
Δεν έχεις ακούσει που λένε, "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει".
Με τη φιλοσοφία καταλαβαίνεις PY8AGORAS ότι αν έχεις κάνει 1000 σχέδια και νομίζεις πως τα χεις προετοιμάσει όλα, έρχεται η γυναίκα και σου εμφανίζει το 1001 σχέδιο της στιγμής, σε βρίσκει απροετοίμαστο και στα ανατρέπει όλα!
Εν τω προκειμένω,έτσι κάπως σε μια ανύποπτη στιγμή του βγήκαν με κόκκινο οι δυο κυρίες!

Doc, αυτό είναι το τέλειο thread οπότε άστο να εξελιχθεί και θα σε παρακαλέσω με το "καλό", σε πρώτη φάση, να είναι με το γάντι οι παρεμβάσεις σου, για να μην έρθω από εκεί και "σε σπάσω στο ξύλο" σε δεύτερη φάση... ![]()
![]()
![]()
Εννοείται ότι θα είμαστε καμμία δεκαριά για να μην έχουμε καμμία "αστοχία" και θα μας γνωρίσεις από τα καπέλα μας και το τσαντάκι μας με το μαύρο λουράκι χιαστί στον ώμο μας... ![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:Έτσι ακριβώς είναι alex22.
YOGIquote:
Μετά άρχισα να καταλαβαίνω...Ειδικά άν έχεις αδερφές,το καταλαβαίνεις καλύτερα,όσο και να σου σπάνε τα νεύρα,δέν μπορείς να τις αγγίξεις.
quote:Το θέμα, δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ότι χάνοντας το μέτρο της ψυχραιμίας προέβη στη πράξη της χειροδικίας περνώντας από φραστικό επίπεδο σε σωματικό, δίνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο λαβή στον οποιονδήποτε να λέει ότι θέλει, όπως θέλει.
Νικόμαχος
quote:
Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων.Καταδικάζουν τον έναν απο τους δύο,ανάλογα με την δύναμη που άσκησε και τα αποτελέσματά της.Εδώ διαφωνώ.
κ.Εισαγγελεύ πρωτοδικών,έπρεπε να εκδόσετε εντάλματα σύλληψης και για τους δύο,ή για κανέναν.Κανείς απο τους δυο,δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο ένοχος απο τον άλλον.Σφαιρική άποψη,όμως ο λεβένταρος της χ.α. ήταν αυτός που ΧΤΥΠΗΣΕ, όπως και να το κάνουμε μετέφερε την κουβέντα σε ένα άλλο επίπεδο.Αρα αυτός έχει την ευθύνη.Δε λέω οι γυναίκες τον προκάλεσαν.
Σωστό είναι και αυτό που λέει ο kost,ο τύπος αυτός με δυσκολία κρατιέται κάθε φορά,σφίγγει τα δόντια του,έ δεν ήθελε και πολύ.
Edited by - alex22 on 07/06/2012 17:30:44