- TO ONOMA TOY ANTIXΡΙΣΤΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μου έδωσε την ιδέα το μέλος evram.
Θα ήθελα κι εγω πολύ να μάθω,το όνομα του "εχθρού" καθώς και σχετικές πληροφορίες προφύλαξης...μέρες που έρχονται!!!
Τα ερωτήματα? Πλείστα!
Ποιό το όνομα του θηρίου τώρα?
Πόσων ετων είναι?
Τι θέση κατέχει στα κοινά της ανθρωπότητας?
Είναι στον Λευκό Οίκο?
Είναι στο Ισραήλ?
Νομίζω,οι καταλληλότεροι να μας διαφωτίσουν είναι οι θρησκευόμενοι του φόρουμ.Χωρίς ειρωνία αυτο το "θρησκευόμενοι".Και δεν αφορά μόνο τους χριστιανούς.Και οπαδοί άλλων θρησκειών,έχουν το αντίστοιχό τους,όπως π.χ. οι μουσουλλμάνοι με τον "περίεργο" 13ο ιμάμη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πάντως με τις μορφές που διαφημίζεται ότι μπορεί να αλλάζει μου φέρνει λίγο από BEN TEN,λες να τον καταλάβουμε από το ρολόι?
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Τι ξέρεις εσυ απο αντίχριστους?
Δεν μπορείς να αγνοείς έτσι με ...ελαφρύτητα μια ολόκληρη βιομηχανία φόβου και εγκεφαλικής πλύσης!
Δεν έχεις βρε...αγωνία να μάθεις ποιός είναι ο τρισκατάρατος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΏΣΕ του ένα όνομα,
ονόμασε τον
ας πούμε αντίπαλο!
ΔΕΝ πρόκειται για έναν άνθρωπο!
πως να προφυλαχτείς,
καταλαβαίνεις ότι ο αντίπαλος αυτός
είναι μέσα σ' όλους;
στις χώρες
στα κράτη στις πόλεις και στα χωριά, στον άρχοντα
και στον ζητιάνο;
ένα συλλογικό ον ο αντίπαλος του ανθρώπου!
υπάρχει όμως και η άλλη δύναμη ..του καλού!..
Πάντως εγώ στα 11 μου,με καθρέπτη και κερί στο μπάνιο το έκανα το πείραμα και έφαγα κλάσιμο.
Εσύ περίμενε να τον δεις με κοστούμι και γραβάτα να σώνει τον κόσμο από την κρίση.
Κάπου άκουσα ότι έχει και facebook account, ρε λες?
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Είναι στον Λευκό Οίκο?
Είναι στο Ισραήλ?
Αλήθεια, Νικόμαχε
γιατί σώνει και καλά ή στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ;
Πάντως το ζητούμενο είναι τι σημαίνει
Αντίχριστος;
Για τους χριστιανούς,"λογικό" φαίνεται να
χρησιμοποιείται μια τέτοια λέξη,όμως,
για τους αλλόθρησκους πιό το νόημα του;
Εκτός και αφορά μόνο τον πληθυσμό των
χριστιανών,όλο το θέμα "αποκάλυψη" !!!![]()
Εν πάση περιπτώσει εμένα μου ακούγονται πολύ αστεία
όλα αυτά! Εκείνο που ξέρω σίγουρα,εξαγώμενο και από την
ιστορία της ανθρωπότητας, είναι πως μέσα από κάθε
μεγάλη οικονομική κρίση έρχεται ένας δικτάτορας!
Για την περίπτωση του "αντίχριστου" νομίζω πως τα σχέδια
περί "Παγκοσμιοποίησης" αφορούν ένα πρόσωπο απλά και μόνο
που θα " παίζει" τον ρόλο του παγκόσμιου ηγέτη!
Όσο για τα παρελκόμενα αυτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
εκτός από τις διάφορες θεωρίες,και η ίδια η ζωή αλλά και η
Ιστορία,όπως προανέφερα, λίγο-πολύ όλοι μπορούμε να τα
υποπτευτούμε...
Μην σκάς λοιπόν για το όνομα,είναι το λιγώτερο και το πιό
ανώδυνο...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ηθελα όμως να ξέρω το όνομα,την εθνικότητα του αντίχριστου.
Ετσι για ικανοποίηση περιέργειας.
Προσωπικά έχει στο μυαλό μου,την ίδια θέση με τον θεό.
Δεν υπάρχει!!!
Ομως που είναι τα χριστιανόπουλα,οι ξερόλες της αποκάλυψης,οι θεόπνευστοι παπαδοσυμμορίτες,να μας πούν:
Να ρε άπιστοι αυτός είναι ο Αντίχριστος,φίδι που σας έφαγε!!
Αντι αυτού,ο κάθε ένας προβαίνει και σε διαφορετική ερμηνεία του αντίχριστου,με σύμβολα,γράμματα,προτάσεις έννοιες και παραμύθια α-λά Κρίστιαν Αντερσεν.
Θέλω απο κάποιον ινστρούχτορα του χριστιανισμού,να μου ονοματίσει και να μου υποδείξει τον αντίχριστο,να ξέρω με ποιόν έχω να κάνω,να ξέρω πόσους σταυρούς και πόσα σκόρδα να κρεμάσω στην πόρτα μου!
πολλά ζητάω?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Για τους χριστιανούς,"λογικό" φαίνεται να
χρησιμοποιείται μια τέτοια λέξη,όμως,
για τους αλλόθρησκους πιό το νόημα του;

quote:
ηθελα όμως να ξέρω το όνομα,την εθνικότητα του αντίχριστου.
Λοιπόν Νικόμαχε, έχω την απάντηση στο ερώτημά σου.
Σύμφωνα με τον κουνιάδο μου (ο οποίος είναι άνθρωπος της εκκλησίας, πάει στο Άγιο Όρος, μιλάει με καλόγερους, με το θεό -αλλά όχι με τα αδέλφια του) μετά την κυκλοφορία του βιβλίου μου, μας αποκάλυψε τα παραπάνω στοιχεία:
Ο Αντίχριστος είμαι εγώ!
(Η πληροφορία είναι εμπιστευτική, μην την κυκλοφορήσεις. Δεν θα ήθελα να μαθευτεί ακόμα η παρουσία μου και το έργο που έχω αναλάβει, μέχρι να έρθει ο καιρός!).

macedon
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
macedon- Ο Αντίχριστος είμαι εγώ!
ΧΑ, ΧΑ…. Αποκαλύφθηκες τελικά….![]()
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑ…..!!!!!!

Αφου για τον χριστιανισμό όσοι δεν είναι χριστιανοί είναι αντίχριστοι.
"Ο μη ων μετ εμου αντ' εμού εστι"... Κσέχασες;

Edited by - Αίολος on 20/01/2012 12:16:56
πώς τον λένε?
Γιάννη Νίκο Ιωσήφ Βλάντ Μαϊκ ?
Αθρόα πάντως η προσέλευση των χριστιανών...
Λές να μην έχουν ιδέα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
edit στην τελική εαν ερχεται ο ρημαδοαντίχριστος πείτε μας να προσέχουμε πειτε μας να μας πεισετε ειναι ζωντανή η θρησκεια σας και εξελίσετε; αποδειξη!!
όσο μπορείς
Edited by - evram on 20/01/2012 14:29:44

όσο μπορείς

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που βρήκα , τον αντίχριστο θα τον γνωρίσουμε από τον αριθμό του (αυτοκίνητο είναι;) που είναι χξϛ' . Και γιατί χξϛ'; Επειδή λέει μεταξύ του Χ και του ϛ που σημαίνει Χριστός , παρεμβάλλεται το οφιοειδές γράμμα ξ που είναι ο σατανάς όπως παρουσιάστηκε σαν φίδι στον παράδεισο .
Εκτός όμως από τον αριθμό του , έχουμε και την περιγραφή του από τον Κοσμά τον Αιτωλό , που μας διαβεβαιώνει ότι είναι κασιδιάρης . Θα μπορή λέει να μετακινεί βουνά , και να περπατάη στη θάλασσα χωρίς να βρέχεται και άλλα τέτοια κόλπα , γιατί θέλει να μοιάσει στον Χριστό .
Βασικός στόχος του αντιχρίστου είναι να χτυπήση την Ορθοδοξία , και σ' αυτό έχει σαν συνεργούς του την κρατούσα Εκκλησία που προσπαθεί πλέον φανερά να μας οδηγήσει στην εσχάτη προδοσία του Οικουμενισμού , η οποία έχει επιλέξει ως μέντορά της τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος χαρίζει το "άγιο" κοράνιο , και λέει δημόσια πως έχουμε τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους . Θέλουν να μας ανακατέψουν με τον Πάπα, τους Προτεστάντες που δεν δέχονται τους Αγίους και την Παναγία , και τους Λουθηρανούς που έχουν ιερείς γυναίκες και πραγματοποιούν παγανιστικές τελετές .
Τα παραπάνω πρέπει να είναι επηρεασμένα από το κατά Ιωάννη ευαγγέλιο όπου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πολλοί Αντίχριστοι , και όχι ένας μόνο όπως ήταν διαδεδομένο τόσο την εποχή εκείνη όσο και σήμερα , και ότι δεν πρόκειται να έρθει σε μια μελλοντική εποχή αλλά ότι ήδη υπάρχουν !!!
Ιω. 2,18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.
ότι προέρχονται μέσα από την χριστιανική εκκλησία . (Εσύ να τα βλέπης Ψηλέ , που υπερασπίζεσαι τον Εφραίμ.)
Ιω. 2,19 ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶ πάντες ἐξ ἡμῶν.
ότι αρνούνται τον Πατέρα και τον Υιό .
Ιω. 2,22 τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν.
και ότι ήδη υπάρχουν από την εποχή εκείνη
Ιω. 4,3 καὶ πᾶν πνεῦμα ὃ μὴ ὁμολογεῖ τὸν Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔστι· καὶ τοῦτό ἐστι τὸ τοῦ ἀντιχρίστου ὃ ἀκηκόατε ὅτι ἔρχεται, καὶ νῦν ἐν τῷ κόσμῳ ἐστὶν ἤδη.
*