- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Το Phorum.gr είναι ειδική περίπτωση που με έχει προβληματίσει, διαγράφουν όλους τους λογαριασμούς άνευ λόγου χωρίς να προκαλέσουν και ανεξάρτητα με το κομμα που υποστηρίζουν.
Αυτό με έχει προβληματίσει αρκετά και μου έχει δημιουργήσει υποψίες οτι είναι μια κλειστή κλίκα επειδή παρόλα αυτά η συμμετοχή είναι τεράστια.
Το phorum.gr είναι ένα αξιόλογο forum, με σκληρό moderation, απ' το οποίο δεν περνάνε troll, spammer, ψυχάκηδες και τα γνωστά καμμένα χαρτιά του ίντερνετ. Γι' αυτό και η μεγάλη συμμετοχή. Aυτοί όλοι που θέλουν να συζητήσουν έχουν πάει εκεί. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πχ κομματική προπαγάνδα -καλή ώρα- έχουν κολλήσει εδώ. Παρέα με τους τρελούς, τους μερικούς ξέμπαρκους, και τους επιζώντες. Survivors. Γιατί επιζώντες σε σκηνικό τύπου Lost δείχνουμε όλοι όσοι παραμένουμε με την ελπίδα να αλλάξει κάποτε το κλίμα και να αρχίσει να γίνεται ξανά κουβέντα ουσίας πάνω στον εσωτερισμό.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Το phorum.gr είναι ένα αξιόλογο forum, με σκληρό moderation, απ' το οποίο δεν περνάνε troll, spammer, ψυχάκηδες και τα γνωστά καμμένα χαρτιά του ίντερνετ. Γι' αυτό και η μεγάλη συμμετοχή. Aυτοί όλοι που θέλουν να συζητήσουν έχουν πάει εκεί. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πχ κομματική προπαγάνδα -καλή ώρα- έχουν κολλήσει εδώ. Παρέα με τους τρελούς, τους μερικούς ξέμπαρκους, και τους επιζώντες. Survivors. Γιατί επιζώντες σε σκηνικό τύπου Lost δείχνουμε όλοι όσοι παραμένουμε με την ελπίδα να αλλάξει κάποτε το κλίμα και να αρχίσει να γίνεται ξανά κουβέντα ουσίας πάνω στον εσωτερισμό.
Το Phorum το παρακολουθώ πολλά χρόνια είναι κατά βάση δεξιό phorum όπως την εννοείς εσύ την δεξιά και με μεγάλο κύμα προς την Χρυσή Αυγή ακόμα και πριν το 2012 που μπήκε βουλή. Τον τελευταίο χρόνο κάτι έχει αλλάξει το τι δεν γνωρίζω πριν δεν υπήρχε καθόλου αυτή η αυστηρότητα την έχει μόνο τον τελευταίο χρόνο. Οι Συντονιστές είναι οι ίδιοι όπως και η συμμετοχή που ήταν παλιότερα ακόμα μεγαλύτερη.
quote:quote:
Το Phorum.gr είναι ειδική περίπτωση που με έχει προβληματίσει, διαγράφουν όλους τους λογαριασμούς άνευ λόγου χωρίς να προκαλέσουν και ανεξάρτητα με το κομμα που υποστηρίζουν.
Αυτό με έχει προβληματίσει αρκετά και μου έχει δημιουργήσει υποψίες οτι είναι μια κλειστή κλίκα επειδή παρόλα αυτά η συμμετοχή είναι τεράστια.Το phorum.gr είναι ένα αξιόλογο forum, με σκληρό moderation, απ' το οποίο δεν περνάνε troll, spammer, ψυχάκηδες και τα γνωστά καμμένα χαρτιά του ίντερνετ. Γι' αυτό και η μεγάλη συμμετοχή. Aυτοί όλοι που θέλουν να συζητήσουν έχουν πάει εκεί. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πχ κομματική προπαγάνδα -καλή ώρα- έχουν κολλήσει εδώ. Παρέα με τους τρελούς, τους μερικούς ξέμπαρκους, και τους επιζώντες. Survivors. Γιατί επιζώντες σε σκηνικό τύπου Lost δείχνουμε όλοι όσοι παραμένουμε με την ελπίδα να αλλάξει κάποτε το κλίμα και να αρχίσει να γίνεται ξανά κουβέντα ουσίας πάνω στον εσωτερισμό.
Abyssus Abyssum Invocat
Άρα θελουν να συζητήσουν .Θέλουν όμως να αλλάξουν;;Θέλουν να δράσουν;;Γιατί από ρητορική καλά τα πάμε εδώ και 2.500 χρόνια.
quote:quote:
Το phorum.gr είναι ένα αξιόλογο forum, με σκληρό moderation, απ' το οποίο δεν περνάνε troll, spammer, ψυχάκηδες και τα γνωστά καμμένα χαρτιά του ίντερνετ. Γι' αυτό και η μεγάλη συμμετοχή. Aυτοί όλοι που θέλουν να συζητήσουν έχουν πάει εκεί. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πχ κομματική προπαγάνδα -καλή ώρα- έχουν κολλήσει εδώ. Παρέα με τους τρελούς, τους μερικούς ξέμπαρκους, και τους επιζώντες. Survivors. Γιατί επιζώντες σε σκηνικό τύπου Lost δείχνουμε όλοι όσοι παραμένουμε με την ελπίδα να αλλάξει κάποτε το κλίμα και να αρχίσει να γίνεται ξανά κουβέντα ουσίας πάνω στον εσωτερισμό.Το Phorum το παρακολουθώ πολλά χρόνια είναι κατά βάση δεξιό phorum όπως την εννοείς εσύ την δεξιά και με μεγάλο κύμα προς την Χρυσή Αυγή ακόμα και πριν το 2012 που μπήκε βουλή. Τον τελευταίο χρόνο κάτι έχει αλλάξει το τι δεν γνωρίζω πριν δεν υπήρχε καθόλου αυτή η αυστηρότητα την έχει μόνο τον τελευταίο χρόνο. Οι Συντονιστές είναι οι ίδιοι όπως και η συμμετοχή που ήταν παλιότερα ακόμα μεγαλύτερη.
Έτσι είναι ο συντηρητισμός.Βλέπει τους πάντες ως εχθρούς και φοβάται ότι θα χάσει την πρωτοκαθεδρία. Μακριά από συντηρητικούς. Νομίζουν ότι γνωρίζουν και άρα εμποδίζονται από αυτά που νομίζουν ότι γνωρίζουν να δουν παραπέρα
quote:
Έτσι είναι ο συντηρητισμός.Βλέπει τους πάντες ως εχθρούς και φοβάται ότι θα χάσει την πρωτοκαθεδρία. Μακριά από συντηρητικούς. Νομίζουν ότι γνωρίζουν και άρα εμποδίζονται από αυτά που νομίζουν ότι γνωρίζουν να δουν παραπέρα
Τελικά τι απο τα δυο είναι, συντηρητισμός που φοβάται μην χάσει την πρωτοκαθεδρία ή ένα πολύ σοβαρό site όπως λένε άλλοι αριστεροί παραπάνω;
Αποφασίστε
Αποφασίστε
[/quote]
Αυτό που τους βαπτίζεις όλους αριστερούς αν δεν συμφωνούν μαζί σου, να το κοιτάξεις. Μόνο ο Πύρινος και ο Heretic είπαν ότι το εν λόγω φόρουμ είναι σοβαρό και τον Πύρινο δεν τον λες κι αριστερό.
quote:Αναρωτιέμαι επίσης αν αρκετοί επιλέγουν πλέον κλειστές ομάδες (βλ. Facebook) όπου μπορούν να συζητούν ανετότερα τις θεωρίες τους..
Φυσικά, έχουν αποτραβηχτεί αρκετοί σε κλειστές ομάδες. Κυρίως FB αλλά και κλειστά fora, blogs μέχρι sites στο deep web. Αλλά στο εξωτερικό εξακολουθούν να υφίστανται πολύ σοβαρές δημόσιες σελίδες για μεταφυσικό και αναζήτηση. Μόνο που έχουν ένα χαρακτηριστικό: moderation. Δεν μπορεί να μπαίνει καθένας και να ρυπαίνει ασύστολα.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 01/07/2017 18:53:44
quote:
Είναι στενάχωρο που τα ενεργά μέλη είναι λίγα, και δεν έχουμε καν την διάθεση ή τον χρόνο να ανοίξουμε καινούρια θέματα (και γύρω μας υπάρχουν κολοσσιαία ερεισματα για συζήτηση), εντάξει κάποια στιγμή μπορεί να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον, ελπίζω όμως με δημιουργικό τρόπο και όχι συγκρουσιακό (όπως συνηθίζεται)Edited by - kost on 13/06/2017 20:53:42
Τα ενεργά μέλη είναι λίγα, πιστεύω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί απλοί αναγνώστες του φόρουμ. Γι'αυτό κι όταν γράφουμε θα πρέπει να θυμόμαστε ότι γράφουμε κυρίως γι'αυτούς που διαβάζουν και θα διαβάσουν στο μέλλον τις τοποθετήσεις μας.
Ενδιαφέρον νομίζω πως υπάρχει , συμφωνώ με τον Πύρινο στο ότι ο κόσμος στράφηκε στα social media. Έμαθαν στο γρήγορο, την "ξεπέτα" . Νομίζω όμως πως αυτούς δεν τους χρειάζεται ένα φόρουμ που ασχολείται με τον εσωτερισμό. Το θέμα λοιπόν είναι να βρεθεί γιατί οι απλοί αναγνώστες δεν βρίσκουν κίνητρα να γράψουν.
Ίσως φταίει η μαζική εισβολή που δέχτηκε το φόρουμ από τρολ και διάφορους καμένους και έφτασε στο αναπόφευκτο αυτό τέλμα. Δυστυχώς φόρουμ όπως το esoterica και το metafysiko έχουν την τάση να προσελκύουν τους "φευγάτους". Εύχομαι κι εγώ να έρθουν καλύτερες μέρες πάντως ![]()
quote:quote:Αναρωτιέμαι επίσης αν αρκετοί επιλέγουν πλέον κλειστές ομάδες (βλ. Facebook) όπου μπορούν να συζητούν ανετότερα τις θεωρίες τους..
Φυσικά, έχουν αποτραβηχτεί αρκετοί σε κλειστές ομάδες. Κυρίως FB αλλά και κλειστά fora, blogs μέχρι sites στο deep web. Αλλά στο εξωτερικό εξακολουθούν να υφίστανται πολύ σοβαρές δημόσιες σελίδες για μεταφυσικό και αναζήτηση. Μόνο που έχουν ένα χαρακτηριστικό: moderation. Δεν μπορεί να μπαίνει καθένας και να ρυπαίνει ασύστολα.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 01/07/2017 18:53:44
Το μεταφυσικό στο μεγαλύτερο μέρος του όπως το βλέπουμε είναι απλά ένα μέσο για να συνεχίσουμε να αρνούμαστε τη φυσική πραγματικότητα,να βολευόμαστε σε ψευδαισθήσεις,να ηδονιζόμαστε με αυτές και να εξακολουθούμε να αρνούμαστε να κοιτάξουμε τα αληθινά ζητήματα. Πολλές φορέςτο μεταφυσικό πηγάζει από το γεγονός ότι μας έχει καλλιεργηθεί απο παλιά η ιδέα ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις και καταστάσεις των οποίων είμαστε έρμαια και όλα αυτά είναι ξανά δικαιολογία να μην ασχοληθούμε με το φυσικό και το πραγματικά.Να μην αναλάβουμε ευθύνη.Πολλές φορές όμως οι ίδιοι πιστεύουμε ότι είμαστε υποταγμένοι αν και θέλουμε να αλλάξουμε αλλά μας φαντάζεται ακατόρθωτο.
Edited by - lydiossummer on 02/07/2017 03:28:21
quote:
Αυτό που τους βαπτίζεις όλους αριστερούς αν δεν συμφωνούν μαζί σου, να το κοιτάξεις. Μόνο ο Πύρινος και ο Heretic είπαν ότι το εν λόγω φόρουμ είναι σοβαρό και τον Πύρινο δεν τον λες κι αριστερό.
Αριστερά δεν υπάρχει "κατά φαντασίαν αριστερά" ή "αριστερά στα λόγια" μπορεί ...
Δες παράδειγμα αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα κατηγορούσαν για δεκαετίες τους άλλους για καπιταλιστές της δεξιάς αλλά όταν πήραν την καρέκλα έγιναν μεγαλύτεροι καπιταλιστές απο τους προηγούμενους.
quote:Η αριστερά υπάρχει. Είναι ο,τι πιο σκληρό και απάνθρωπο έχει περάσει από τον πλανήτη Γη από την ύπαρξη του Homo Sapiens.
Αριστερά δεν υπάρχει "κατά φαντασίαν αριστερά" ή "αριστερά στα λόγια" μπορεί ...
quote:
Την Avallon την αποκάλεσα «φίλη» γιατί ως τέτοια την αντιμετώπιζα. Η ίδια ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ξέρει ότι αν δεν την αντιμετώπιζα ως τέτοια ούτε προσωπικά μου δεδομένα θα της εμπιστευόμουν, ούτε θα έκανα τις παραινέσεις μου προς αυτήν στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες για ηρεμία και αποφυγή καταστάσεων.
Aυτά νομίζω οτι είναι προσωπικά σας και καλό θα είναι να μην γράφονται στα φόρουμ...
Εγω θα ήθελα να παρέμβω στη διαμάχη αυτή .. αν και δεν μου πέφτει λόγος... και να σας υπενθυμίσω οτι η κατανόηση, και ο σεβασμός στην γνώμη των αλλων, καθώς και η ταύτιση των απόψεων δεν αρκεί ούτε τεκμηριώνει μία φιλία...
Η φιλία φαίνεται στις δύσκολες στιγμές... και αυτή την στιγμή είναι μία δύσκολη στιγμή .. τόσο για εσένα αλλά πολύ περισσότερο για την Avallon.
Δείξτε ανωτερότητα, παραμερίστε τις εγωιστικές απάνθρωπες νοοτροπίες και δείξτε τα ανώτερα συναισθήματα σας...
Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε .. είμαστε ολοι φίλοι...![]()
ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΡΟΣ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....
ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ TO ΠΡΕΠΩΝ......
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Avallon..........
ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ "ΔΙΑΛΟΓΟ"!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ότι είπα το είπα επειδή αισθάνομαι πως σε ανθρώπους που τους θεωρείς γνωστούς έστω, διότι η λέξη φίλος είναι αρκετά μεγάλη και δύσκολη, τους λες κατάμουτρα αυτό που πιστεύεις και αυτό που σε κάνει να αντιδράς.
Θα ήταν πανεύκολο για μένα να χαϊδέψω αυτάκια, να κάνω τον καλησπερατζή, να μην ασχοληθώ καθόλου με όλα αυτά.
Τότε θα είχα όφελος και την αχνή συμπάθεια πολλών, ακόμα και της ίδιας.
Όμως δε διαλέγω τον εύκολο δρόμο, δε διαλέγω την σιωπή και την απαξίωση.
Δεν αντέδρασα όταν επιτέθηκε με χείριστο λόγο σε οικείο μου πρόσωπο προσπαθώντας μέσω αυτού να πλήξει και εμένα και εκείνο.
Ίσως κάποτε να καταλάβει γιατί αντέδρασα, γιατί της απάντησα, γιατί ασχολήθηκα και γιατί της λέω μείνε.
Δεν ασχολούμαι άλλο γιατί απλά βαρέθηκα τη διαστρέβλωση, το ψέμα, την υποκρισία, την σχιζοφρένεια αυτών των καταστάσεων, την προσπάθεια σπίλωσης.
Δεν υπάρχει κανένα νόημα απλά δε με εκφράζουν τα δακρύβρεχτα τύπου «Μάρθα Βούρτση».
Απλά η αλήθεια χρειάζεται ΘΑΡΡΟΣ.
…………………………………………………………………………….
Αγαπημένε μου AVATARGR ίσως αν κάποιοι είχαν κάνει πράξη μια συνάντηση που είχαν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να μην είχαν γίνει όλα αυτά. Αλλά μάλλον και αυτή η «θέληση τους» ήταν μέρος του όλου σχεδίου τους, οπότε ίσως το σχόλιο σου να είναι άστοχο.
Ο κακός λύκος
quote:
Αγαπημένε μου AVATARGR ίσως αν κάποιοι είχαν κάνει πράξη μια συνάντηση που είχαν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να μην είχαν γίνει όλα αυτά. Αλλά μάλλον και αυτή η «θέληση τους» ήταν μέρος του όλου σχεδίου τους, οπότε ίσως το σχόλιο σου να είναι άστοχο.
Τι εννοείς Ramoglou;
Μπορώ να μάθω;
Εάν, ναι, θα προτιμούσα να μου απαντήσεις με email.

quote:
Προσυπογράφω κι εγώ τη δήλωση αυτή του Ramoglou.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
το μόνο που εγώ θα ήθελα να πω που να θελω να το δουν όλοι είναι ότι είναι γεγονός πως για καποιους λόγους το esoterica έχει χασει την πρώτη του αίγλη . Κατα τη γνωμη μου δεν προκειται για κατι το αφύσικο... δεν έχω διαθεση να το αναπτύξω,πιστεύω γίνεται κατανοητό.
Δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο και ποιός αδικο . Αυτο που ξέρω είναι ότι ο καθενας έχει δώσει το στίγμα του και εχει προσφέρει με τον τρόπο του. Υποθέτω πως το έχει σκεφτεί αρκετα η avallon πριν αποφασίσει να γραψει το μύνημα αυτο κι έτσι δεν έχει νόημα να της πω να το ξανασκεφτεί.Καλό είναι να καθόμαστε να πολεμαμε αλλα μερικες φορες όταν κατι δεν μας ικανοποιεί και δεν μας γεμίζει πλεον και αισθανόμαστε ότι έχει φτασει ο κόμπος στο χτένι , πρέπει να έχουμε την αποφασιστικότητα και την ωριμότητα να πούμε "ως εδω" και να γυρίζουμε σελίδα . Ισως καποιες φορες να μην έχει σημασία αν "έχουμε δίκιο ή όχι"... αν αισθανόμαστε ότι κατι είναι ψυχοφθόρο και γενικα δεν βρίσκουμε νόημα στο να το συνεχίζουμε τότε ας ακολουθήσουμε την καρδια μας . Και θελει κότσια αυτο...γιατί το να απαρνιέσαι κατι που ήταν η καθημερινότητα σου επι μακρον πονάει
ευχαριστω
[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ (ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ).
ΑΠΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ο κακός λύκος