ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon121 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 6/7
CYBERMASTERΜέλος
26/08/2004, 01:36:35
Ε ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑVATARGR ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ??? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!?!!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

26/08/2004, 03:21:59
CYBERMASTER αν και ο τρόπος που αναφέρεσαι και σε μένα αλλά και στον ΑVATARGR δεν είναι ο ενδεδειγμένος ( μιας και δεν γνωριζόμαστε ) θα σου απαντήσω.

1. Έχω δηλώσει παλαιότερα πως ο λόγος που έγινα μέλος στο Forum του esoterica είναι το ότι εδώ μέσα μπορούσα να ανταλλάξω απόψεις και να βρω πληροφορίες για πράγματα που με ενδιέφεραν ποιο εύκολα από τον «έξω» κόσμο. Στην αρχή που μπήκα αυτό ίσχυε, στην πορεία άλλαξε ακολουθώντας μια φθίνουσα πορεία ( κατ’ εμε ), οπότε και αποφάσισα να συμμετέχω σε πολύ λίγα θέματα και να ανταλλάσσω εκεί τις όποιες απόψεις μου ή να διαβάζω θέματα που με ενδιαφέρουν και μόνο

2. Για να μπορέσεις να κρίνεις την όποια στάση μου απέναντι στο όποιο μέλος ή θα πρέπει εσύ να είσαι εγώ ή θα πρέπει να γνωρίζεις την ΠΛΗΡΗ αλήθεια ή θα πρέπει να οριστείς δικαστής του esoterica. Επειδή λοιπόν, απ’ όσο μέχρι τώρα ξέρω, δεν έχεις πλήρη εικόνα της αλήθειας καλά θα έκανες να μη με ρωτάς αν νιώθω καλά ή όχι. Αν όμως και πάλι εξακολουθείς να θέλεις απάντηση θα σου απαντήσω πως δε νιώθω τίποτα. Ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε τίποτα.

Ελπίζω να σε κάλυψα με τις απαντήσεις μου.
Αν όχι σου έχω δώσει το δικαίωμα στο Topic που άνοιξες να με ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις.

Ο κακός λύκος

erriettaΜέλος
26/08/2004, 13:52:57
Avallon

Mε λύπησε η απόφασή σου να αποχωρήσεις. Έχεις δόσει δείγματα γραφής εδώ μέσα. Δεν είναι πολλά τα μέλη που προωθούν και αναδεικνύουν τις πραγματικές επιδιώξεις του εσοτερικα που είναι η εσωτερική αναζήτηση του καθένα μας. Εσύ είσαι ένα από αυτά και ο τεκμηριωμένος τρόπος σκέψης σου θεωρώ ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση, που δυστυχώς πολλοί λίγοι ακολουθούν.
Ελπίζω να σου λείψει το εσοτερικα περισσότερο από όσο σε έχει χαλάσει και ελπίζω, αν γίνει αυτό, να έχεις περισσότερη αγάπη γι'αυτό από ότι εγωισμό και να παραμείνεις.

Στην τελική ρε Αvallon - και τώρα κάνω έκκληση στο αίσθημα της δικαιοσύνης που έχεις μέσα σου - πες μου σε παρακαλώ, είναι σωστό και πρέπον να χάνουν οι πολλοί που όχι απλά δε θέλουν να φύγεις αλλά λυπούνται πραγματικά γι'αυτό και να γίνεται το χατήρι ελαχίστων?? Κρίνε μόνη σου μόνο από τις απαντήσεις και τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφείας των μελών που σου γράψανε εδώ. Γιατί δηλαδή?
Πρώτη εσένα θα έπρεπε να πείραζε και να προβλημάτιζε ένα τέτοιο γεγονός..

elpidaΜέλος
26/08/2004, 17:11:27
quote:
Kι εσένα σου εύχομαι κάποτε να αξιωθείς να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση... ν'απαρνηθείς και να γυρίσεις την πλάτη σε κάτι που αγάπησες... πράξη που προϋποθέτει πάνω απ'όλα κότσια

Οι απόψεις μας και ο τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων διαφέρει και αυτό είναι ολοφάνερο.

Καλώς ή κακώς αυτό που μου εύχεσαι δεν θα το κάνω ποτέ γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ.

Η δική μου τακτική θα είναι να κατανοήσω τα λάθη μου να δω τι προσπάθησαν να μου προσφέρουν οι γύρω μου και να συνεχίσω να διεκδικώ και να υπερασπίζομαι αυτό που αγαπώ – πιο «σοφή» ίσως μετά από καταστάσεις – προκειμένου να μην το χάσω ποτέ γιατί αυτό είναι που προυποθέτει κότσια.

Αυτό φυσικά είναι κάτι προσωπικό και δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και όπως δύναται.

Συνεχίζοντας αυτό που παρατηρώ είναι πως τα πάντα διαστρεβλώνονται. Ο καθένας λέει κάτι και ο άλλος το μεταφράζει όπως τον βολεύει ή ακόμα τοποθετείται άκαιρα μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί να αντικρούσει μία αλήθεια.

Το να παίρνει κανείς θέση χωρίς να γνωρίζει δηλώνει άλλα πράγματα. Είναι πολύ εύκολο να ρίξει κάποιος ανυπόστατες κατηγορίες προκειμένου να προβάλει έναν χαρακτήρα δήθεν.

Το θέμα έχει τραβήξει μακριά και τελικά αναρωτιέμαι πιο είναι το αποτέλεσμα. Ίσως τελικά κάποιοι κατάλαβαν μερικά πράγματα που αγνοούσαν ή ακόμα είχαν παρερμηνεύσει.

Καλό θα ήταν η τοποθέτηση του καθενός να είναι συγκεκριμένη με στοιχεία και όχι απλά εκτόξευση λάσπης.

Πολλές φορές μέσα από μία διαμάχη βγαίνει ένα αποτέλεσμα χρήσιμο ίσως για το μέλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που παρατηρείται είναι αναμάσημα ανυπόστατων κατηγοριών.

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να πάρει θέση ας φροντίσει πρώτα να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη άποψη των καταστάσεων και όχι να τοποθετηθεί με την μονόπλευρη και λανθασμένη ίσως πληροφόρηση που ίσως έχει.

Τέλος αν δεν κάνω λάθος μέλη είπαν στην Avallon να μείνει για κάποιο σκοπό για το δικό της ίσως καλό.

Kronos22Μέλος
26/08/2004, 22:13:35
Σεβαστή Ελπίδα.
Κάτι μου θυμίζει το γραψιμό σου, κάτι ή κάποιον Ελπιδα, δεν μπορώ τώρα να σου πω. Θα το ψάξω όμως, εάν δεν τρέξεις να το αλλάξεις το post.
Τσ,τσ,τσ, σεβαστή είμαι σίγουρος 100% σου λέω.
Μωρέ λες και γράφει άλλο μέλος!

ALOSΜέλος
26/08/2004, 23:14:27
Αγαπητή Avallon

Είναι αναμενόμενο σε έναν χώρο που άνοιξε άν κατάλαβα καλά πρίν
απο δύο ή τρία χρόνια να είχε έναν κύκλο ανθρώπων οι οποίοι να
είχαν ένα τομέα αναζήτησης και "Εσωτερισμού" σε ένα βαθμό πχ. 8/10

Όσο εξαπλώνεται όμως ο δικτυακός τόπος ο κάθε αμιγώς θεματικός
τόπος στο Internet δέχεται αλλοιώσεις ώς προς τον αρχικό χαρακτήρα
του. Το θυμάμαι και εγώ όταν άρχισα να νευριάζω σαν DOSας το 1995
όταν το παίζαν όλοι "κομπιουτεράδες" επειδή είχαν windows και
γρηγορότερο υπολογιστή απο εμένα. Έλα όμως που εγώ ξεκίνησα το 84!
Είπα δεν πειράζει και συνέχισα. Ήξερα οτι και αυτοί με την σειρά
τους θα καταλάβουν θέλουν δεν θέλουν. Και όντως. Άρχισε ένα μεγάλο
κίνημα εναντίων των windows οτι δεν δουλεύουν (τί είναι οι μπλέ
οθόνες κ.ο.κ) Η εξελικτική πορεία της αλήθειας είναι δηλάδή σίγουρη
μα παντού. Θέλει δεν θέλει θα βγεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δέν έχει να ανυσηχεί κανένας για τίποτα παρα μόνο αν εις γνώση του
έχει δώσει αντίθετα στοιχεία απο αυτά που γνωρίζει με σκοπό την
παραπλάνηση βάσει κάποιου πιστεύω του οποίου υπάρχουν συμφέροντα.

Ο λόγος της αναχώρησής σου θέλω να πιστεύω πως έχει να κάνει με τον
προγραμματισμό του χαρακτήρα σου στον οποίο όπως όλοι μας έχει γίνει
απο την μικρή ηλικία. Εγώ ξέρω οτι ΔΕΝ έχεις φύγει και οτι ΑΝ
απαντήσεις ξανά κάπου θα είναι με άλλο ID. Θα λές στα ψέμματα στον
εαυτό σου οτι έφυγες αλλα τελικά θα είσαι εδώ. Εγώ σε θέλω εδώ γιατί
θέλω να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί εδώ να μπορούμε να συζητάμε να μπορούμε
να μοιράσουμε απόψεις και όχι μόνο. Αφού τον αγαπάς τούτο τον τόπο
μήν τον αποχωρήζεσαι. Αφού σε αγαπάει συνολικά και εκείνος. Το να
φεύγεις απο ένα πρόβλημα δεν λύνει το πρόβλημα. Το αντιμετωπίζεις
αλλού. Θα σε βρεί μόνο του μήν ανυσηχείς. Δέν είναι περηφάνια να
λές οτι έχεις κότσια να κάνεις κάτι όταν ο άλλος δεν έχει; Μα είναι
όλα θέμα χρόνου. Την μία δεν τα έχει μετά το ξεπερνάει. Απλά ο
άλλος που λέει για τα κότσια το παίζει περήφανος. Είναι μία
πνευματική παγίδα που έχει να κάνει με ανθρώπους που έχουν φτάσει
σε κάποιο επίπεδο εξέλιξης. Το παθαίνουν βέβαια και άλλοι που
δεν έχουν φτάσει σε κάποιο επίπεδο...Αυτοί έχουν και άλλα προβλήματα
να λύσουν.

Τα μέλη που έφυγαν άν βρήκαν έστω και 1 καλό σημείο υπάρχουν ήδη
ανάμεσά μας έστω και με άλλα id. Tην αλήθεια τους θα την πούν όσο
κράξιμο και να φάνε. Γιατί ο admin θα πρέπει να υποστηρίξει τον έναν
ή τον άλλο σε κάποιο θέμα; Οι κανόνες είναι απλοί. Aυτός που δεν τους
τηρεί φαίνεται σε όλο το forum. Περι χλευασμού και βρισιών συμφωνώ.
Το διάβασα νομίζω σε κάποιο περσινό μύνημα μιας μέλους που έλεγε οτι
δεν ήταν πρίν ένα χρόνο έτσι τώρα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Ακόμα και
αυτό που άκουσα οτι το να μήν σε αφήνουν να μιλήσεις και να φεύγεις
είναι θέμα δικό σου είναι αλήθεια. Είναι εσωτερικό πρόβλημα που πρέπει
να λυθεί. Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πώ να φύγω και ας είμαι
λιγότερο απο τρείς βδομαδες αλλα λέω το οτι μπορώ να μάθω περισσότερο
απο το να μήν μάθω είναι ότι καλύτερο για μένα. Και η γνώση έρχεται
ΚΑΙ το να παρατηρείς τον εαυτό σου ΚΑΙ να παρατηρείς τους γύρω. Όπως
δηλαδή ο Έσσε. Ο junk95 πχ ήταν το άτομο που για μένα ήταν ο τυφλός
αρνητής αλλα όταν κατάλαβα οτι έχει άποψη βαθειά στηριγμένη στις
ιστορικές γνώσεις και το στύλ του τότε πραγματικά κάθε απάντησή του
ήταν για μένα διασκέδαση. Είναι θέμα παρατήρησης.

Απαντώ στα ερωτήματά σου
Εγκλήματα εν βρασμώ ψυχής ή εκ προμελέτης : Ου γαρ είδασι τι ποιούσι
Ποιός είναι τελικά εσωτεριστής : Ένα παιδάκι που βλέπει ένα μυρμήγκι

Aπαιτώ να μείνεις γιατί σαν φώς θα διώξεις το σκοτάδι.
Ειδάλως κατηγορείσαι για προδοσία και εγκατάλειψη της παρέας, που
φέρνεις. Η ζωή καθορίζεται απο πολλούς και με πολλούς τρόπους. Η
ζωή είναι μαγκιά Η ζωή ψηφίζει κόμματα, Η ζωή βλέπει ΑΝΤ1 όλοι
θέλουν τη ζωή, η ζωή ειναι ΕΚΤΩΣ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ! Αυτό και αν ήταν
απάντηση! Εντός Εκτός και επι τα ΑΥΤΑ! Δέν θα ορίσω τί είναι η ζωή
διότι ότι και να πώ θα πέσω έξω αφού ο καθένας έχει ζήσει διαφορετικά.
"Η ζωή είναι ένα τσιγάρο σβήνει το καντήλι μου" "Ζωή και κότα και
καναβούρι, Ζωή και κότα και κυριλέ". Δύο τραγούδια δύο διαφορετικές
απόψεις επι της ζωής. Γιατί τα τραγούδια λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες
λένε και τα μεγαλύτερα ψέμματα.

Θα συμφωνήσω με την amalia που λέει
η ικανότητα του να μπορείς να αποδεχτείς έναν νέο τρόπο σκέψης και
αντίληψης και να έχεις το θάρρος να αποδεσμευτείς από κάποες
παλιότερες αποφάσεις, δεν μειώνει καθόλου την υπευθυνότητα, αλλά
αντιθέτως αποτελεί δείγμα ενός ελέυθερου και αδέσμευτου νου

Εσύ ποιό τραγούδι διαλέγεις Avallon ? (μήν τ'ανάψεις το άτιμό!)

26/08/2004, 23:43:48
Γυρίζω από διακοπές και βλέπω αυτό. Δεν θα σου πω φύγε ή μείνε. Οταν μια επαφή γίνεται ψυχοφθόρα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τερματιστεί. Στο χέρι σου ήταν και είναι να την τερματίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Εκανες λάθη, όπως έκαναν και οι άλλοι, όπως κάνουμε όλοι τελικά και σίγουρα δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν επειδή έκανε κάποια λάθη. Μόνο που ο ίδιος πρέπει κάποια στιγμή να αντέξει να τα δει και να αποφασίσει να τα πολεμήσει. Αυτό είναι το
"μάθημα" που παίρνουμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις.

Εμενα πάντως θα μου λείψει η παρουσία σου και το ξέρεις. Εχουμε πορευτεί σε αρκετά θέματα παρέα και μου άρεσε αυτή η πορεία. Πήρα πολλά πράγματα από σένα και κυρίως από τον ενθουσιασμό σου και την
επιμονή σου στην έρευνα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα τα αφήσουμε όλα αυτά τα χαζά και ανούσια πίσω μας και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μόνο με αυτά που μας αρέσουν και που μας "ανεβάζουν".

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

elpidaΜέλος
27/08/2004, 00:41:07
Kronos22 θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να εκθέσεις τεκμηριωμένα την άποψή σου στο θέμα που βλέπω ότι σε βασανίζει, αν τελικά εγώ δεν είμαι εγώ αλλά εγώ είμαι ένα άλλο εγώ που τελικά εγώ μπερδεύομαι με το άλλο μου εγώ.

Βέβαια δεν ξέρω εάν εσύ έχεις την δυνατότητα και την δύναμη να αποκαλύψεις ποια από τις πολλές ταυτότητες που χρησιμοποιείς είναι αυτή που εκφράζει το δικό σου εγώ.

Οσο για το αν θα τρέξω να αλλάξω το post μου είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω γιατί δεν έχω κανέναν λόγο. Μη κρίνεις πάλι εξ ιδίων ... είναι κρίμα.

Στα δικά μου τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευχάριστα τα κείμενά σου διότι εν μέσω θέρους και Ολυμπιακών αγώνων σίγουρα χρειάζεται η πολιτισμική ατραξιόν η οποία προσφέρει ευχάριστες ώρες γέλιου και διασκέδασης.

Περιμένω λοιπόν να μου απαντήσεις διότι πραγματικά με στεναχώρησε ο αποκλεισμός της εθνικής Ελληνικής ομάδας στο μπάσκετ και πραγματικά χρειάζομαι να ευθυμήσω.

Edited by - elpida on 27/08/2004 00:47:18

MercuryΜέλος
27/08/2004, 01:29:00
Αν το ESOTERICA.gr ήταν άνθρωπος θα ήταν κάποιος με πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.Θα ήταν υπερβολικά ευαίσθητος και συναισθηματικός,θα αγαπούσε τη ζωή,θα ήταν υπερβολικά φιλελευθερος και ανεκτικός,θα είχε τάσεις φυγής απο την πραγματικότητα αλλά ταυτόχρονα θα ήταν ένα έντονα ερευνητικό μυαλό γεμάτο με μεταφυσικές ανησυχίες.Θα ήταν ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος στα αλήθεια.

Οτιδήποτε λοιπόν συμβαίνει στον κύριο Esoterica είναι το αποτέλεσμα αυτής της δόμησης του χαρακτήρα του.Γιατί απλά ο χαρακτήρας είναι πεπρωμένο,και χαρακτήρα έχουν τα πάντα.

Επειδή λοιπόν είναι πολύ συναισθηματικός ο κύριος Esoterica δημιουργεί έντονες σχέσεις.Σε κάποιες καλές περιόδους αυτές οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται απο αληθινή συμπάθεια,στοργή σχεδόν μητρική,αγάπη πραγματικά αδελφική.Στις κακές στιγμές του όμως ο κύριος Εsoterica θα μπλέκει σε καταστάσεις παθολογικής ζήλειας,αρρωστημένου πάθους,και εκδικητικού φθόνου.Σε αυτές τις τελευταίες καταστάσεις-και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος-θα αποτραβιέται πληγωμένος για αυτοσυγκέντρωση και αυτοανάλυση.Θα ψάχνει να βρεί τι του συνέβει.Μαύρες σκέψεις θα περνάν απο το μυαλό του,ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.Όμως επειδή αγαπά τη ζωή δεν θα την επιχειρήσει ποτέ.

Ο κύριος Esoterica απολαμβάνει την ελευθερία του.Όπως είπα είναι υπερβολικά φιλελεύθερος,σχεδόν στα όρια του αναρχισμού,και ανεκτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Όμως όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους ανθρώπους αυτού του τύπου,έτσι και ο φανταστικός κύριος Esoterica θα πέφτει περιστασιακά θύμα ανθρώπων που θα εκμεταλεύονται την ανοχή του,ανθρώπων που δεν είναι ικανοί να εκτιμήσουν την αγάπη του για ελευθερία.

Τέλος όπως είπα ο κύριος Esoterica είναι ένα πολύ ερευνητικό πνεύμα,γεμάτο μεταφυσικές ανησυχίες αλλά και με τάσεις φυγής απο την πραγματικότητα.Και αυτό εξηγεί γιατί κάποτε θα ακούς τα πιο σοφά λόγια απο αυτόν,ενώ άλοτε τις μεγαλύτερες ανοησίες...

Αυτός είναι ο κύριος Εsoterica και αυτός είναι ο χαρακτήρας του.Το αν θα ωριμάσει κάποτε,και το αν θα βελτιώσει τις αρνητικές του πλευρές θα το δείξει ο χρόνος.Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης του είναι αυτός.

Όποιος τον "πάει" τον συναναστρέφεται,όποιος απωθείται απο αυτόν δεν τον πλησιάζει καν.

Όποιος μπορεί να τον αγαπήσει με τα ελλατώματα του μένει κοντά του,όποιος δεν μπορεί φεύγει μακριά του...

Πάντως -και αυτό απευθύνεται σε σένα αγαπητή Αvallon-o κύριος Esoterica, o οποίος δεν ταυτίζεται με κανένα φυσικό πρόσωπο,δεν υπήρξε ποτέ άδικος.

Ελπίζω να ξανασκεφτείς καλά την απόφαση σου.Αν επιμείνεις πάντως,να πας στο καλό...

27/08/2004, 12:43:16
quote:

"Veni - Vidi - Vici"

Tην καλημέρα μου σε όλους...

Φυσικά δε θα σχολιάσω ΤΙΠΟΤΕ απο όσα θέλει να βλέπει η αγαπητή Αβαλλον...
Της το είχα πεί πολλές φορές ότι λειτουργεί ΣΑΝ τον Δων Κιχώτη, ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ...
Εκεί ΙΣΩΣ να κολλά και η λατινική φράση!!!

Τις φαντασιοπληξίες λοιπόν, δε μπορώ να τις σχολιάσω...

Μπορώ όμως να δώσω ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ένα ερώτημά της "αναπάντητο":

quote:
- Ποιος είναι τελικά εσωτεριστής?…

Εσωτεριστής είναι αυτός που ΑΣΚΕΙ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ τον Εσωτερισμό!
Και Εσωτερισμός ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;

Ο Εσωτερισμός είναι αυτός που εξετάζει ΟΛΑ τα φαινόμενα που η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ επιστήμη είτε ΑΓΝΟΕΙ είτε κάνει πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Μελετάει κάθε τι που είναι ΑΓΝΩΣΤΟ, ΜΗ ΕΝΤΟΠΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ και προσπαθεί με την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Φυσικοεγκέφαλου ή αλλιώς Ανθρωπονού, να ΣΥΛΛΑΒΕΙ, να ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ, να ΓΝΩΡΙΣΕΙ, να ΑΝΑΛΥΣΕΙ και τέλος να ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ - ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙ, κάθε τι που θεωρείται ΚΡΥΦΟ, ΑΟΡΑΤΟ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ στην Ανθρώπινη φύση...

Όσα ο ΕΞΩΤΕΡΙΣΜΟΣ δεν κατέχει και δεν γνωρίζει, ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ προσπαθεί να ΓΝΩΡΙΣΕΙ και να βοηθήσει με όσα εκείνος ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ και ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ, τον ΕΞΩΤΕΡΙΣΜΟ να εμβαθύνει εκείνος με τα δικά του μέσα (5 αισθήσεις και τη λογική τους)...

Τα μέσα που χρησιμοποιεί ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ με συγκέντρωση και διαλογισμό καθώς και με πιο βαθύτερα συστήματα που σκοπό τους έχουν να κάνουν τον Νου πιο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, την ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που είχε πέσει σε "αχρηστία" μέχρι τη στιγμή εκείνη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ να την κάνει να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ με την αδελφή της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που μέχρι τώρα είχε το ΚΥΡΙΟ και ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ρόλο και τη ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ της ακόμα πιο εξελιγμένης μας ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ώστε ο Ανθρωπονούς να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ τις υψηλότερες ΔΟΝΗΣΕΙΣ...

Νομίζω ότι εντελώς επιγραμματικά έδωσα μερικές πτυχές του ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και κατ' επέκταση του ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ...
Αναλογίσου λοιπόν και πορεύσου...

Θέλω όμως να πάρω τη θέση του Ράμογλου που τον ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, πώς ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (!!!!)
Για άλλη μία φορά μας δείχνει το ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΤΜΑ και όταν της το λέμε, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ, μας κατηγορεί κι'όλας...

Καλά, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:

quote:
Και τελικά Ατμα «ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του τραγουδιστή? Αυτό που τον εκφράζει καλύτερα ή αυτό που ΑΝΑΔΙΚΕΝΥΕΙ καλύτερα τη φωνή του?»

Ποιός είναι ο "κολλημένμος" εδώ μέσα;;;

Στα λέω, γιατί ΓΝΩΡΙΖΩ πως τα διαβάζεις όλα αυτά, αλλιώς ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ να απαντήσω...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

27/08/2004, 17:04:20
Bλέπω τόσο καιρό τις δικαιολογίες προς τα μέλη του τύπου: "δεν ξέρετε όλη την αλήθεια...δεν μπορείτε να έχετε άποψη"...

Δε μας λέτε λοιπόν την "αλήθεια" σας να τη μάθουμε και μεις?

Γιατί ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ όταν σας ρώτησα όχι μια φορά αλλά δις στη"φωλιά του παγωνιού" για το λόγο της ΑΝΑΙΤΙΑΣ και ΑΔΙΚΗΣ επίθεσής σας ΆΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΗΡΑ... (εκτός κι αν θέλετε να ενημερώσετε τα μέλη με προσωπικά mail για τη δική σας virtual reality πραγματικότητα...)

Οπως επίσης περιέργως δεν έθιξε κανένας την απειλή που δέχτηκα από κάποιους ότι θα ανεβάσουν το ψυχολογικό μου προφίλ που έκανε ένας "ειδικός"... Ακρως περίεργο που η συζήτηση αποπροσανατολίστηκε από εκεί και δημιουργήθηκε ο ανάλογος αντιπερισπασμός...

Ελαβα πάνω από 30 μηνύματα από μέλη που προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μέσω προσωπικού μηνύματος... από άλλα που όχι μόνο δεν είχα ανταλλάξει απόψεις μαζί τους στο φόρουμ (όπως τον CYBERMASTER)αλλά και από μέλη που ούτε καν φανταζόμουνα ότι με διαβάζανε πολύ δε περισσότερο δεν ήξερα την ύπαρξή τους.

Τόσο αυτό όσο και το γεγονός ότι δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ κάποιο προσβλητικό ή υβριστικό μήνυμα από μέλος εκτός από την Ατμα(αν υπάρχει κάποιος που μου έστειλε ας το δημοσιοποιήσει...) είναι για μένα μια ΝΙΚΗ (Δυστυχώς όταν πριν από 2 χρόνια περίπου πρωτοήρθα σε τούτο το χώρο δε φαντάστηκα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κρατάω σκόρ...)
... κι αυτό γιατί επαννειλημένα τόσο η elpida όσο και η Αμτα, Ζadok, Kέλσος και Ράμογλου με προσέβαλλαν λέγοντάς με κατίνα και με κατηγόρησαν ως αδαή, με ΑΝΟΥΣΙΑ μηνύματα και μηδενική συνεισφορά εδώ μέσα ... άποψη που απ'ότι φαίνεται δεν συμμερίζονται τα άλλα μέλη:

quote:
Εμένα πάντως θα μου λείψεις.

quote:
Ελπίζω αυτό το topic να αποτελέσει ένα κίνητρο για σένα να παραμείνεις ακούγοντας και τις γνώμες άλλων μελών όπως η δική μου, που παρότι κάποιες φορές μπορεί να έχουμε διαφωνήσει, άλλες να έχουμε συμφωνήσει --δεν έχει σημασία αυτό-- σημασία έχει ότι διατυπώνεις πάντα τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ απόψεις με ειλικρίνια και επιχειρήματα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

quote:
Αποχώρηση μελών σαν εσένα, Avallon, το μόνο που πετυχαίνει
είναι η πτώχευση του esoterica.
Nα δούμε τώρα το esoterica πώς θα ζωγραφίσει
τον χειμώνα της Περσεφόνης του...

quote:
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου και την παρουσία σου σε αυτό το forum. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την πικρία σε αυτό το "ταξίδι" (που μας λέει και η Spirit) να έμαθες και πολλά πράγματα για την φύση του ζώου και του θεού που έχει ο καθένας μας μέσα του. Κάτι θα μείνει συνεπώς.

Εάν αλλάξεις γνώμη είσαι πάντα ευπρόσδεκτη

quote:
Κρίμα.
Για αυτούς που μένουν. Γίνονται φτωχότεροι.
Κρίμα.
Για αυτούς που φεύγουν. Αφήνουν ένα από τα πολυτιμότερα κομμάτια της ψυχής τους.

quote:
Φίλη Avallon έχω πραγματικά λυπηθεί με την απόφασή σου να αποχωρήσεις αλλά σε καταλαβαίνω πιστεύω απόλυτα. Ανα πιστεύεις ότι αυτό είναι το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις, τότε κάντο, εγώ δε μπορώ να σε εμποδίσω. Αυτά να τα βλέπουν κάποια άλλα μέλη. Να τι καταφέρνουν με τις βλακείες και τις ανουσιότητες τους. Ντροπή. Άμα συνεχίσουν έτσι το Esoterica θα εξαφανιστεί σε λίγο καιρο.

quote:
Mήν φύγεις

quote:
Αγαπητή φίλη Avallon,Λυπάμαι.
Έχεις δώσει πολλά. Υπάρχουν πολλά στο esoterica δικά σου.
Άσχετα από κάθε διαμάχη αυτά δεν σβήνουν. Πάντα θα υπάρχουν

quote:
Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά η συμμετοχή σου σε αυτό το forum δείχνει πως είσαι ένας ακέραιος χαρακτήρας

quote:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΑΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΤΟΠΙΚ ΟΠΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!

quote:
ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.....

quote:
Aπαιτώ να μείνεις γιατί σαν φώς θα διώξεις το σκοτάδι.

quote:
Mε λύπησε η απόφασή σου να αποχωρήσεις. Έχεις δόσει δείγματα γραφής εδώ μέσα. Δεν είναι πολλά τα μέλη που προωθούν και αναδεικνύουν τις πραγματικές επιδιώξεις του εσοτερικα που είναι η εσωτερική αναζήτηση του καθένα μας. Εσύ είσαι ένα από αυτά και ο τεκμηριωμένος τρόπος σκέψης σου θεωρώ ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση, που δυστυχώς πολλοί λίγοι ακολουθούν.
Ελπίζω να σου λείψει το εσοτερικα περισσότερο από όσο σε έχει χαλάσει και ελπίζω, αν γίνει αυτό, να έχεις περισσότερη αγάπη γι'αυτό από ότι εγωισμό και να παραμείνεις.

Στην τελική ρε Αvallon - και τώρα κάνω έκκληση στο αίσθημα της δικαιοσύνης που έχεις μέσα σου - πες μου σε παρακαλώ, είναι σωστό και πρέπον να χάνουν οι πολλοί που όχι απλά δε θέλουν να φύγεις αλλά λυπούνται πραγματικά γι'αυτό και να γίνεται το χατήρι ελαχίστων?? Κρίνε μόνη σου μόνο από τις απαντήσεις και τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφείας των μελών που σου γράψανε εδώ. Γιατί δηλαδή?

Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να κατάλαβες Ράμογλου γιατί και σε ποιούς όφειλα μια εξήγηση και άνοιξα τούτο εδώ το τόπικ. Δεν είναι από υστεροβουλία όπως κακοπροαίρετα δήλωσες ως συνήθως...

Αλήθεια έχει δει κανείς ποτέ εμένα παρά τα όσα έχω ακούσει από τα άτομα αυτά να έχω προσβάλλει τον Ράμογλου και την Ατμα για αμάθεια ή τον Κέλσο για ανορθογραφία?

Με κατηγόρησαν ότι κάνω διαρκώς αναφορές σε βιβλία και συνεχώς copy-paste. Δεν μας είπαν όμως τις δικές τους πηγές τις οποίες αναφέρουν ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις... εκτός κι αν τις γνώσεις τους τις απέκτησαν με θεία επιφοίτιση...

Μπορείτε λοιπόν τώρα να "περιφέρετε" το όνομα Avallon από τόπικ σε τόπικ μήνες μετά την αποχώρησή μου (όπως και του reptilesalonica) κατηγορώντας με ξέροντας ότι δεν είμαι εκεί για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου(και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνετε...)

Δε με νοιάζει όμως...
Ξέρω ότι θα ήταν πολύ να ζητήσω από σας να φερθείτε με αξιοπρέπεια όπως και θα ήταν αδύνατο να ξεχάσετε το όνομά μου, να το διαγράψετε από τη μνήμη σας σαν αμελητέα ποσότητα...σα να μην πέρασα ποτέ από δω μέσα και ξέρετε πολύ καλά το γιατί...

Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο...
Πριν από λίγο μόλις καιρό ήμουν εγώ που έγραφα επιστολές σε μέλη και προσπαθούσα να τους αποτρέψω από το να φύγουν:reptilsalonica, lencolas, Loucas, Kelsos, zezmperg κάποια από αυτά ξαναγύρισαν κοντά μας κάποια άλλα όχι όμως εγώ την προσπάθεια την έκανα γιατί αγαπούσα το χώρο αυτό και γιατί πίστευα στα άτομα αυτά...

quote:
Καλά, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Και τελικά Ατμα «ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του τραγουδιστή? Αυτό που τον εκφράζει καλύτερα ή αυτό που ΑΝΑΔΙΚΕΝΥΕΙ καλύτερα τη φωνή του?»
--------------------------------------------------------------------------------
Ποιός είναι ο "κολλημένμος" εδώ μέσα;;;

Τσ,τσ,τσ... μάλλον έχεις αρχίσει και τα χάνεις Κέλσο... φεύγοντας έθεσα τις τελευταίες απορίες μου από διάφορα τόπικ... ένα από αυτά είναι και το θέμα OSAKIS που άνοιξε η Ατμα και η απορία μου εύστοχη και με ιδιαίτερο νόημα ... αν βέβαια μπορείς να το καταλάβεις...

Eπίσης ίσως τώρα πια να ξέρεις το νόημα του "Veni - Vedi -Vici"...

Έπειδή λοιπόν το θέμα έχει πάρει τέτοια τροπή αλλά και τέτοια διάσταση που όχι μόνο δε περίμενα ποτέ αλλά και το απευχόμουνα (γι΄αυτό άλλωστε άνοιξα το θέμα Αύγουστο και όχι Σεπτέμβριο...)θα παρακαλούσα να μη δοθεί συνέχεια και να κλείσει εδώ...

ΑΝΤΙΟ και καλή συνέχεια σε όλους...

"O KYΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ..."

**GAME OVER**

"Τάδε έφη Avallon"
CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 17:15:36
ΑΒΑΛΛΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΑΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΛΗΣΗ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΔΕΙΞΕ ΔΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ!!!!
DA ****IN' GAME IS NOT OVER!!! ONLY U CONTROL IT!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΠΤ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΜΕΙΝΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΜΑDMAX!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΕΙΞΕ ΤΟ!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΑΒΑΛΛΩΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΤΣΙ!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....!!!

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 17:31:00
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΧΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...!!!!

------------------------

27/08/2004, 18:22:13

quote:
Bλέπω τόσο καιρό τις δικαιολογίες προς τα μέλη του τύπου: "δεν ξέρετε όλη την αλήθεια...δεν μπορείτε να έχετε άποψη"...

Δε μας λέτε λοιπόν την "αλήθεια" σας να τη μάθουμε και μεις?

Γιατί ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ όταν σας ρώτησα όχι μια φορά αλλά δις στη"φωλιά του παγωνιού" για το λόγο της ΑΝΑΙΤΙΑΣ και ΑΔΙΚΗΣ επίθεσής σας ΆΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΗΡΑ... (εκτός κι αν θέλετε να ενημερώσετε τα μέλη με προσωπικά mail για τη δική σας virtual reality πραγματικότητα...)

Έγραψα χθές στον φίλτατο CYBERMASTER το κάτωθι κείμενο το οποίο και σου το αφιερώνω καλή μου Avallon ……..

Αν και είμαι αρκετά κουρασμένος θα προσπαθήσω να σου καταδείξω το πρόβλημα.

Πάμε λοιπόν …..

Λέει το γνωστό μέλος Καλημέρα σας!
Μόλις ανακάλυψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον πραγματικά όπως είπε και ο φίλος Κέλσος θέμα και θεωρώ ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με περισσή προσοχή και χωρίς παρωπίδες αν θέλουμε κάποιοι από μας να λέγονται εσωτεριστές ή πραγματικοί αναζητητές.
Οπως πολύ σωστά μας ανέφερε ο αγαπητός Κέλσος το παγώνι ήταν το σύμβολο του Αχριμάν όπως μας πληροφορεί η Μπλαβάτσκυ στο δεύτερο τόμο της Μυστικής Δοξασίας. Από την άλλη όμως δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να θεωρούμε πάντα σωστό ή ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκδοχή αυτή της Μπλαβάτσκυ.
Το παγώνι έπαιξε εξίσου σπουδαίο ρόλο τόσο στην Αρχαία Ελλάδα ως σύμβολο της Ηρας που της αποδόθηκε σαν συμβολο του έναστρου ουρανού και κατ'επέκταση της Αθανασίας και της Αιωνιότητας όσο και στον Ινδουϊσμό και στον Βουδισμό... (μην ξεχνάμε ότι ο Βούδας σε παλαιότερη ενσάρκωσή του ήρθε με μορφή παγωνιού). Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχουν πολλές εκδοχές που θα πρέπει να μελετήσουμε και να σχολιάσουμε και όχι μόνο μια και σίγουρα το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Σκεφθείτε μόνο πόσο πολύ μας έχει προβληματίσει η λέξη και έννοια "Εωσφόρος" στον εσωτερισμό... Αλλοι θεωρούν ότι είναι ο Σατανάς και άλλοι ότι είναι ο Προμηθέας που έφερε το ΦΩΣ στους ανθρώπους. Με προσοχή λοιπόν και σιγά σιγα ας ξετυλίξουμε το κουβάρι των γνώσεών μας και ΙΣΩΣ καταλήξουμε κάπου...
ΑFMA έχεις να προτείνεις κάποια βιβλιογραφία?

Απαντώ και προσπαθώ να της δείξω τα λάθη στη χρησιμοποίηση της γλώσσας …. Κατ’ αρχάς καλησπέρα.
Κατά δεύτερον αν έχουμε στοιχεία τα οποία δείχνουν πως ένα μέλος δεν ανήκει στους αναζητητές αλλά στους μπουρδολόγους τότε τον κατονομάζουμε και καταδεικνύουμε τις πράξεις αυτές που τον κατατάσσουν σε αυτή την κατηγορία.
Αν δεν έχουμε κάτι απ’ όλα αυτά τότε δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, διότι είναι εύκολο να παρασύρουμε και τον εαυτό μας και τον άλλο σε ένα παιχνίδι διαμάχης.
Έτσι λοιπόν εγώ ρωτάω ευθέως την αγαπητή μου Avallon
1. Θεωρείς πως είσαι εσωτερίστρια ;
2. Γιατί χρησιμοποιείς στην αρχή τη λέξη «θέλουμε» και μετά την λέξη «λέγονται» και όχι εφ’ όσον χρησιμοποίησες την πρώτη δεν έβαλες μετά τη λέξη λεγόμαστε ;
3. Εξαιρείς δηλαδή τον εαυτό σου και τονίζεις πως εσύ είσαι εσωτερίστρια και οι άλλοι θέλουν να λέγονται εσωτεριστές αλλά δεν είναι ;
Στα Ελληνικά τα οποία και δεν επιδέχονται και αμφισβήτησης, μιας και δε μιλάμε για τη θεωρεία κάποιου αλλά για την εννοιολογική σημασία μιας λέξης, το ΕΩΣΦΟΡΟΣ σημαίνει Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ.
Όπως αγαπητή και το ΔΑΗΜΩΝ σημαίνει ο ΣΟΦΟΣ, ο γεννημένος από θνητό και «Θείο».
Κάποιοι ( δεν αναφέρω ποιοι για ευνόητους λόγους ) θέλησαν να αλλάξουν τις έννοιες διότι έτσι βόλευε στην διάδοση του δόγματος τους.
Έτσι ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ και ο ΔΑΙΜΩΝ έγιναν συνώνυμα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ δηλαδή της διττής κατάστασης.
Ας μην μπλέκουμε λοιπόν τα πράγματα κατά το δοκούν και χάριν εντυπώσεων.

Ο διάλογος συνεχίζεται και παρακάτω με το συγκεκριμένο μέλος να αποφεύγει να απαντήσει ή να παραδεχτεί το λάθος στην έκφραση της.

Αμέσως μετά με ρωτάει ….. Eίναι τελικά Η ΑFMA?
Πως είσαι τόσο σίγουρος Ράμογλου για το φύλο?
Ας είναι...

Ξαφνικά λοιπόν και από το πουθενά μου κάνει ερώτηση με υπονοούμενο χωρίς σε κάποια από τα προηγούμενα post μου προς εκείνη να έχω αναφέρει κάτι για την AFMA. Κρυφή επίθεση λοιπόν νούμερο 1 ! ( Τους λόγους πες της να στους εξηγήσει αν μπορεί και αν θέλει ).

Εγώ της ανέφερα το από πού κρίνω ότι το εν λόγο μέλος είναι γυναίκα. Βέβαια και πάλι δεν μπήκε στον κόπο να πει «ΟΚ λάθος».

Μετά μας παραθέτει το γνωστό copy-paste από την ιστοσελίδα, για να αποδείξει πως κατέχει την γνώση !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΚΕΙ της απαντώ και τις καταδεικνύω πως αυτά που λέει δεν συνάδουν με τα όσα εξ αρχής υποστήριξε.

Παρακάτω και ενώ συνδιαλέγεται με άλλο μέλος πάλι στο άσχετο λέει ….. Περιμένεις ακόμα να ακούσεις την άποψη της αδαούς Avallon που δεν ξέρει καλά καλά τα δυϊστικά συστήματα?
Για να τη χλευάσεις όπως έκανες και νωρίτερα σε ότι είπα?
Κέλσο, Ράμογλου, Zadok... WELL DONE!!
Nα περιμένω τη χαριστική από την Ατμα?

Εδώ λοιπόν χρησιμοποιεί δικούς της χαρακτηρισμούς ( π.χ. χλευάσεις ) και φανερώνει το κόλλημα της με κάποια μέλη. ( ε! ο έχων νου μπορεί να καταλάβει )

Και προχωράει !!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητή μου Avallon σου παραθέτω τα στοιχεία που ζητάς
1. Από το profile του μέλους

Tώρα εδώ να γελάσω ή να κλάψω?
Από πότε αποτελεί τεκμήριο το προφίλ?
Από πότε αποτελεί τεκμήριο η οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω δικτύου...
Καταρχήν να ΞΑΝΑΠΩ για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ πως έχω ένα κακό-καλό "ελλάτωμα"... Δε διαβάζω ποτέ τα προφίλ...
Κατά συνέπεια δε πιστεύω nula από αυτά που λέει ο καθένας για τον εαυτό του αν δεν τον έχω δει από κοντά...
Και αυτό γιατί:
1oν) Ενας φίλος (βλ.Κέλσος) μου είπε να είμαι ιδιαίτερα καχύποπτη με όσα γράφονται στα προφίλ αφού ως παλαιότερο μέλος έχουν δει πολλά τα ματάκια του. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι είχε ανακαλύψει ακόμη και μέλη που έλεγαν ψέμμα στο φύλο...
2ον) Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι... αυτό το αξίωμα είναι αρκετό για να κάνει κατανοητή τη στάση μου αυτή...
Με λύπη όμως βλέπω ότι τηρείτε 2 μέτρα και 2 σταθμά...και αυτό με προβληματίζει τα μάλα θα έλεγα...
Ενώ δέχεστε την αξιοπιστία του προφίλ και της οποιασδήποτε διαδικυακής επικοινωνίας θεωρείται τον ΜΠΑΛΑΝΟ αναξιόπιστο σαν συγγραφέα... Περίεργο... όταν ήταν εδώ ο παλιός Συντονιστής Old Tiger που πολύ συχνά αναφερόταν με τα καλύτερα λόγια σε αυτόν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...
Είναι να μην αναρωτιέμαι?

Πρώτη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα ( βλ. Kelsos , old Tiger ), κριτική για μέτρα και σταθμά που τηρούν τα μέλη !!! ( ενώ απαντά υποτίθεται σε μένα ) Αλλά και πάλι δεν απαντά γιατί την πείραξε τόσο που εγώ προσέδωσα και δικαιολογημένα μάλιστα το θυλικό φύλλο στην AFMA ή γιατί τελικά θα έπρεπε να προσδώσω ένα άλλο φύλλο ή πως είναι σίγουρη εκείνη πως το μέλος AFMA δεν είναι γυναίκα. ( Εδώ είναι το παιχνίδι με τα ψιλά γράμματα που δεν θα μπορούσε κανένα μέλος να καταλάβει ).

Λέει αμέσως μετά ένα μέλος …. Βρε κοπελια γιατι δε παραδεχεσε οτι κινδυνευεις να γινεις πιο γραφικη κι απο αυτη που μπαινοβγαινει με καμια δεκαρια νικνειμς. Ξεκολα επιτελους. Αφου η κοπελια (η αλλη δι ολντ ουαν) τακαψε τα εγκεφαλικα και δεν εχει και φαλικα (κερδη). ΞΕ-ΚΟ-ΛΑ. *

Αν μπορείς κατάλαβε !!!

Μετά λοιπόν και από απάντηση μου περί κολλήματος με συγκεκριμένο άτομο και συγκεκριμένες καταστάσεις, μετά από κατάδειξη των σφαλμάτων που έχει κάνει με αναφορές σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, γιατί δε μπορεί να στηρίξει τα λεγόμενα της κάνει τη μαγική κίνηση.

Λέει λοιπόν το καλό αυτό μέλος !!!!!!
Φαίνεται όμως ότι δεν είχες καλούς δασκάλους...
Πες μου μόνο σε ποιό "φροντιστήριο" πας για να μην γραφτώ και γω...

Ξέρεις τι εννοεί φίλε μου ;
Σου έχει πει ;
Αν όχι θα σου πει μην ανησυχείς.
Αναφέρετε όμως σε εντελώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟ με σκοπό να με θίξει.

Και συνεχίζει η αγαπημένη σου φίλη !!!!!!!

elpida κορίτσι μου ήσουνα που ήσουνα βλήτο η συμβίωση με το Ράμογλου σε αποτελείωσε... Οσο για την προσφορά σου εδώ... αν κρίνω ότι όταν γράφετε από τον ίδιο υπολογιστή έχεις πολλά να πεις ενώ όταν σε βλέπουμε από κοντά καταπίνεις τη γλώσσα μου λέει πολλά για το ποιός κρύβεται πίσω από τα μηνύματά σου...
Ράμογλου βοήθειά σου αγόρι μου...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΕΒΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ?????????????
Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ???????????????
ΕΒΡΙΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !!!!!!!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ !

Στο κείμενο που παραθέτω στη συνέχεια και ενώ συγκρατούμε και δεν την βρίζω προσπαθώ για μια ακόμη φορά να της καταδείξω τα λάθη της συμπεριφοράς της. Βέβαια εκείνη αρχίζει την ηθοποιία σε στυλ Μάρθα Βούρτση ξεχνάει με μιας τα όσα έχει πει δια τηλεφώνου σε μένα για την ΑΤΜΑ, ξεχνάει τα όσα έχει γράψει στην ίδια την ΑΤΜΑ μέσα στα Forums και προσπαθεί να κάνει την αθώα και να καταδείξει στην ΑΤΜΑ πως εκείνη είναι φίλη της. Συνεχίζοντας λοιπόν την δημιουργία εντυπώσεων, τους χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλα μέλη και το πέταγμα λάσπης, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την δεδομένη κατάσταση.

Εκεί αναλαμβάνει χρέη η AFMA και η Avallon εξαφανίζετε ( μα γιατί άραγε ? ), αν και δέχομαι επιθέσεις από την AFMA δεν βρίζω και δεν απαντώ με προσβλητικό τρόπο, αλλά με τρόπο που εκείνες οι δύο και όσοι μπορούν καταλαβαίνουν.

Ξαναμπαίνει στο θέμα και συνεχίζει την υποκριτική της τέχνη παίζοντας το ρόλο της κυνηγημένης της θιγμένης κλπ κλπ.
Αμέσως πάει σε άλλο Topic και πετάει την μπηχτή της για τραμπούκους, για χαλασμένα θέματα κλπ κλπ ( χμμμ πάλι βρίζει ).

Εγώ διαλέγω να της απαντήσω στο θέμα όπου και υπάρχει η κόντρα ούτως ώστε να μην χαλάσει άλλο ένα Topic.
Και της μιλάω με πολύ όμορφο και φιλικό τρόπο καταδεικνύοντας που έχω διαφωνίες.

Εκεί αποφασίζω να καταδείξω και την ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ.
Βάζω λοιπόν ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ από το οποίο έντεχνος και εν πλήρη συνείδηση η ίδια το παρουσιάζει ως δικό της.

Ε όταν την ξεγύμνωσα λοιπόν και κατέδειξα την απάτη που διαπράττει ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου είπε πως δε φοράω παντελόνια, έβγαλε προσωπικά δεδομένα για μια ακόμη φορά στη δημοσιότητα και επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Βέβαια ο ρόλος «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» συνεχίστηκε με ένα παραλήρημα ψεύδους για να καλύψει τα ακάλυπτα !!!!!!!

Αμέσως μετά πάνω στον πανικό της κάνει ΕΥΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Kelso και σε μένα διατρανώνοντας το προφίλ της κυνηγημένης της αθώας κλπ κλπ.

Ε ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ !!!!!!

Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν πονάει μερικούς και είναι καταγεγραμμένη και δυστυχώς δεν αλλάζει !

Είσαι λοιπόν ευχαριστημένος από τη φίλη σου ?????????????

Βέβαια για να μην δημιουργείς για ακόμα μία φορά εντυπώσεις θα σε παρακαλούσα είτε εσένα, είτε όποιο άλλο μέλος υπάρχει, να δημοσιεύσει ΔΙΚΟ ΜΟΥ mail που να σε κατηγορώ ή να κατηγορώ κάποιο άλλο μέλος του esoterica. Αν αυτό δε γίνει αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το πόσο ψεύδεσαι, το πόσο υποκρίνεσαι, το πόσο είσαι ανίκανη να πεις «ΟΚ έκανα λάθος».

Σου εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ να έχεις υγεία και εσύ και αυτοί που αγαπάς, σου εύχομαι ΑΛΗΘΙΝΑ να μπορέσεις να βρεις αυτά που αναζητάς και που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη ζωή σου ποιο όμορφη.

Ο κακός λύκος

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 18:45:06
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ????
ΑΛΛΑ ΟΚ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...!!!!

------------------------

Kronos22Μέλος
27/08/2004, 18:51:40
Τι να έχει πάθει το πάνελ του esoterica;

Avallon δεν σε ξέρω και σεβαστή (έπαθα την πλάκα μου) με όσα διάβασα, με όσα πέρασες "εσω".
Ένα ερώτημα μόνο σεβαστή Avallon:
Όταν έχεις "αυτού του είδους" τους φίλους -όρα Κέλσο, Ράμογλου- τι, σεβαστή παραπονιάρα, να τους θέλεις (κάνεις) τους εχθρούς ρε γαμ@τ@;
Φεύγεις ή μένεις -εσύ επιλέγεις- μα μην ξεχνάς τα φιλαράκια ΤΑ ΕΧΘΡΑ ποτέ!

Μποφόρ πολλά, πολλά και εχθρικά, πρόσεχε και στα έξω....

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 18:57:19
ΚΡΩΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!

------------------------

27/08/2004, 19:06:31
quote:
Avallon:
quote:
Να σου θυμίσω αγαπητέ μου ότι με αυτή τη "φίλη" ή alter ego όπως εσύ αποκαλείς... δεν μοιράστηκα προσωπικές στιγμές...
Δεν καθίσαμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι, δεν της άνοιξα το σπίτι μου, δεν την ξενάγησα στα μέρη μου πολύ δε περισσότερο δεν έβγαλα αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της σε εκδρομές...

Ramoglou:
εσείς λοιπόν αυτή την εντύπωση αποκομίζετε !
Όμως η πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Εδώ λοιπόν συνδέει άλλο πρόσωπο και πράγματα που έχει κάνει μαζί του με μένα, εδώ προσπαθεί να αποδείξει την «φιλία» της μαζί μου και όχι με άλλους ( καταλαβαίνει όμως ποιους υπονοώ, αυτούς που τους είχε πει πως είμαι διπλός λογαριασμός με το όνομα Zadok και ειδικά σε μια περίοδο που δεν έγραφα στο esoterica ), εδώ για άλλη μία φορά διαστρεβλώνει πρόσωπα – πράγματα – καταστάσεις.

Θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω mail κλπ κλπ, έτσι για να αποδείξω το ποιος έχει δίκιο να αντιπαρατίθεται και για ποιους λόγους, όμως δε το κάνω και δεν θα το κάνω γιατί αυτά άπτονται των προσωπικών δεδομένων.
Μου αρκεί που εκείνη ξέρει.

Avallon, όταν μου τηλεφώνησε η φίλη σου από το σπίτι σου κι εν συνεχεία μιλήσαμε για πρώτη φορά μαζί, τότε που θα πηγαίνατε βόλτα στην Πεντέλη με άλλο μέλος του esoterica, δεν είσασταν μαζί στο σπίτι σου;
Το εκτόπλασμά της ήταν;

quote:
Βέβαια για να μην δημιουργείς για ακόμα μία φορά εντυπώσεις θα σε παρακαλούσα είτε εσένα, είτε όποιο άλλο μέλος υπάρχει, να δημοσιεύσει ΔΙΚΟ ΜΟΥ mail που να σε κατηγορώ ή να κατηγορώ κάποιο άλλο μέλος του esoterica. Αν αυτό δε γίνει αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το πόσο ψεύδεσαι, το πόσο υποκρίνεσαι, το πόσο είσαι ανίκανη να πεις «ΟΚ έκανα λάθος».

Σου εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ να έχεις υγεία και εσύ και αυτοί που αγαπάς, σου εύχομαι ΑΛΗΘΙΝΑ να μπορέσεις να βρεις αυτά που αναζητάς και που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη ζωή σου ποιο όμορφη.

Ισχύει το αυτό.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 27/08/2004 19:15:55

HeliosΜέλος
27/08/2004, 19:35:11
Ρε Αβαλλονιο,σοβαρα σκεφτεσαι να αποχωρησεις?
Τωρα πουχει αρχισει ναχει πλακα που εμφανιστηκε και ο Ψευτοκελσος,
και αρχιζει να το παιζει και Ροζιτα Σωκου?
Μου φαινεται πως τα παιρνεις λιγο σοβαρα τα πραγματα.
Κυ'ρια,ταυτιστηκες υπερβολικα με την Περσονα που εχουμε ολοι
σε αυτο το παιχνιδι,ο Δημιουργος ταυτιστηκε και κυριαρχηθηκε απο το Δημιουργημα,αντι να παρατηρεις με την περσονα σου,να παιζεις με αυτην και τις περσονες αλλων,
αλλα και να μαθαινεις απο την Ουσια που κρυβεται πισω απο την περσονα.
Την δικια σου και των αλλων.
Η αγαπη τελικα μας ωθει ναμαστε ολοι εδω,οσο κι αν φαινεται περιεργο.
Σκεψου,η αγαπη,πισω απο το κοινωνικο ενστικτο,ειναι αυτη που μας ωθει σε κοινωνια.
Τωρα,τι αγαπη εχω εγω για τον Ψευτοκελσο ας πουμε?
Κατι με τραβαει εκει,κατι με ενοχλει σε αυτα που λεει,
ειναι και εκεινο το μουσι και το υφος,
στην φωτο του που με κανει να σκεφτομαι και τα παχια μουσια που γραφει,
και προσπαθω να δω μεσα μου,πισω απο την περσονα,στην Ουσια μου,
τι ειναι εκεινο το μαλακισμενο στοιχειο μεσα μου,
που συντονιζεται και σπαρταραει με τις μαλακιες του,
και με εκνευριζει.
Αρκει ναμαι παρων εκει,οταν μου συμβαινει,
να μην με ρουφιξει η οθονη σαν την Λιντα Λαβλαιης,
ναμαι εγω που κυτταω την οθονη...
Ετσι λοιπον κατ'αρχην,ριξε και κανενα μπινελικι
στον παρταλοΠαμογλου,
σιγα τη φατσα,
και στα μαλακια που κρυβονται απο πισω του,
και νοιωσε καλυτερα.
Μην το παιξεις ανωτερη,ειναι παγιδα,θα στερησεις τον εαυτο σου απο μια ουρανια χαρα.
Και βεβαια,δεν θα πας στην κολαση,αλλα θα παραμενεις στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,
που κατι ψευτοκελσοι και Ραμογλιδια το καναν ΠΟΡΔΟΤΕΡΙΚΑ,
να ανοιξεις το παραθυρο να μπει αερας,
και με ανανεωμενο πνευμα να ορμηξεις...
Αν διαβασεις τα μπινελικια που εχω ριξει,και σε προτρεπω να τα διαβασεις για να αισθανθεις οτι ...ναι!γινεται!καποιος τα καταφερε!μπορω κι εγω!
Ετσι,και να το παιξεις δασκαλα,λιγο οχι πολυ ,γιατι μετα θα το πιστεψεις και θα γινεις ψευτοκελσος,ειναι κι αυτο μερος της ζωης,
οπως και να στενοχωρηθεις,να κλαψεις,να μεινεις μονη,να νοιωσεις μονη,
μεσα στην θαλασσα η τον βουρκο με τις περσονες.
Αρκει νασαι κει,να νοιωθεις και να ζεις οτι σου συμβαινει στο παρον,κι ας ειναι ψηφιακο,
αυτο που συμβαινει στην αντανακλαση,
συμβαινει και στην πηγη της.
Η περσονα,συνολικα ,αναλογει στην Ουσια που την προβαλλει.
Λοιπον,θα μεινεις στο Ppordoterica.gr?
Και θα ριξεις και κανενα μπινελικι της προκοπης,
ολο ερασιτεχνισμους εισαι.
Βρηκες εκει την παρταλοΑΤΜΑ,αλλη υποπτη μουρη και φατσα του χωρου ,
και εγινε συντριμμια ο ψυχικος σου κοσμος!
Σιγα τον πολυελαιο και τα καντιλια!
Η ζωη ειναι ωραια,διαβασε και το τελευταιο βιβλιαρακι για τον Φωτισμενο τεμπελη,να ανεβασεις λιγο συχνοτητες,
κι ασε τους-ογλου και τους γλου-γλου να γαυγιζουν...
Ο χωρος θελει λιγωτερο λιβανι,λιγο παραπανω μπινελικι,πολυ βαζελινη,και παρα πολυ χιουμορ...
Εξ'αλλου δεν ειμαστε επαγγελματιες...

thothΙδρυτικό Μέλος
27/08/2004, 21:12:30
Γιατί βρε Helios δεν μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα χωρίς να επιχειρήσεις να προσβάλλεις και να προσπαθήσεις να γελοιοποιήσεις τους άλλους;

Πόσο προσφέρει αυτό στην προσπάθειά σου να μεταδώσεις τις ιδέες σου και να πείσεις για αυτές;

Διάβασε:

quote:
Love yourself. But isn't the definition of love being in the same space with others? Actually much of what we now think of as our selves— our bodies, our minds, our emotions—involves billions of other beings. Being the ego consciousness of a human body is a little like being Mayor of New York City. The ego is not the only awareness concerned with the survival or function of your body.

We are free, as individual, unique entities, to leave any group, such as the group that forms the body, but we will find other beings to harmonize with on any level we go to.

When you love your self you are in truth expanding in love into many other beings.

And the more loving you are, the more loving the beings within and around you. On all levels we are mutually dependent vibrations. Play a happy tune and happy dancers will join your trip.

In another sense, loving yourself is a willingness to be in the same space with your own creations. How contracted would you become if you try to withdraw from your own ideas?

Loving yourself is not a matter of building your ego. Egotism is proving you are worthwhile after you have sunk into hating yourself. Loving yourself will dissolve your ego: you will feel no need to prove you are superior.

(...)

When your consciousness is open, any action you take in reference to evil has no more significance than digging a ditch to channel floodwaters away from a house. By all means, go to the doctor when you are sick; disable someone trying to hurt you; ask unpleasant people to leave your house; start a revolution: just keep your awareness open all the while, and know that your evil has manifested itself in your life because of your lack of love. The true enemy, if there is one, is in yourself, in your failure to love enough. But there is no moral judgment in our involvement with evil. If you refuse to admit that auto-mobiles exist, you're going to get hit by cars, not because you are sinful or neurotic, but just because you are not looking at automobiles. You won't see them coming.

(...)

On the other side, if a person displays sickness and insanity, degradation and emotional distress, helplessness and despair, just don't believe it is any evidence that his potential is lower than yours. Know that anything you are doing, he can do. Don't blindly agree with his game; don't react as though what he is doing is real. Let him be what he is, love him as your brother, have compassion for him, treat him as your equal. Begin with the knowledge that he can bring himself out of it. Don't ignore him necessarily, unless you know that he has been running the same movie over and over and are bored with it. Your attention is always life-giving; it will make him feel stable and loved, and he can go up from there if he wants to. You can even tell him in words that you don't believe his game: do it while you are bandaging his wounds or feeding him or giving him money. Don't act superior to him: you aren't, you're his equal. Ignore the sin and love the sinner.

Είναι από τον Οδηγό του Τεμπέλη προς την Φώτιση (που τόσο σου αρέσει). Αφού σου αρέσει, όμως, γιατί δεν τα εφαρμόζεις;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"