ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΜορφέαςΜέλος
19/10/2005, 22:57:51
Φίλε ΥΜDK, ναι πράγματι έτσι λέει ο Άικ για την αλλαγή των πόλων, αυτό είναι κάτι που το έχει ισχυριστεί και ο Κρύων στις επικόινωνίες του... (υποτίθεται οτι είναι μια οντότητα από τις πλειάδες)

Αυτό λοιπόν λέγεται ότι συνέβη στην μετάβαση της ανθρωπότητας από την Λεμουρεία Φυλή στην Ατλάντεια. Εκεί (όπως ισχυρίζεται κάποια θεωρία, και όχι εγώ) η τροχιά ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος άλλαξε και εκεί που περιφερόταν γύρω από τον κεντρικό ήλιο του Σείρου, μπήκε στην τροχιά των Πλειάδων γύρω από τον Κεντρικό ήλιο την ΑΛκυόνη από όπου και περιστρέφεται μέχρι σήμερα.

Όταν σταμάτησε λοιπόν η περιστοφή της Γης για κάποιες ώρες και οι πόλοι αντιστράφηκαν, τότε προξενήθηκε καταστροφή που δεν χωράει η ανθρώπινη φαντασία, απλά για να καταλάβεις, όπως ισχυρίζεται η θεωρία, οτι όλοι οι πάγοι έλιωσαν και είχαμε τον μεγάλο λεγόμενο κατακλυσμό..............

Επειδή λοιπόν αν ξαναγίνει κάτι ΄τέτοιο μιλάμε για ανυπολόγστες καταστροφές, όχι απλά δεν πιστεύω οτι θα γίνει το 2012, αλλά δεν θα γίνει ποτέ. Ότι ο πλανήτης είναι σε μα μεταβατική περίοδο είναι γεγονός, αλλά αυτή η μετάβαση γίνεται αργά και σταθερά.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

20/10/2005, 00:07:44
Τι συμπέρασμα βγάλατε ρε παιδιά; Τι θα γίνει επιτέλους το 2012;

Εβραίοι θα υπάρχουν το 2012;;;;

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

20/10/2005, 00:17:36
Εβραίοι θα υπάρχουν πάντα.

Τουλάχιστον όσο υπάρχουνε και τα παρακλάδια της μυθολογίας τους…….

devi_laksmiΝέο Μέλος
20/10/2005, 00:25:53
εβραιοι???
μα γιατι το ρωτας αυτο?
και τετοια ωρα? θα ξεκινησει η "επιχειρηματολογια" και θα μας εβρει το πρωι...
κατι πιο απλο ρωτα!
ΜορφέαςΜέλος
20/10/2005, 00:47:07
Ναι, Εβραίοι και Έλληνες θα υπάρχουν πάντα...

orfeas7Μέλος
20/10/2005, 01:33:31
Το 2012 θα διεκδικήσει η κρήτη την αυτονομία της από την Ελλάδα αλλά δεν πιστεύω να καταφέρουν και τίποτα...

Αν θυμάμαι καλά δεν είμαι και πολύ καλός στην ιστορία όταν απελευθερώθηκε η κρήτη το 1912 υπογράφηκε συνθήκη να παραμείνει υπό ελληνική κατοχή για 100 χρονια.

Ο καζαντζάκης ήταν υποστηρικτή αυτής της ιδέας(αυτονομία της Κτήτης).

toxotisΜέλος
20/10/2005, 04:26:07
Δηλαδή να θεωρήσουμε πως η Κρήτη είναι αυτή τη στιγμή "υπό κατοχή" = σκλαβωμένη στην Ελλάδα?
tptΜέλος
20/10/2005, 08:46:00
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΛΔ?Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ?Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΚΟΠΕΡΝΟΥΝ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ....
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.ΔΛΔ Η ΠΥΞΙΔΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΟΤΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ)Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΕΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΦΛΛΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
ΑΥΤΑΑΑΑΑ :)
ΜορφέαςΜέλος
20/10/2005, 09:44:06
Ε δηλαδή πάλι από καρκίνο θα φύγουμε όπως τα λες...
Κανένα Χάπυ Εντ ξέρει κανείς;

20/10/2005, 09:57:16
Κατά κάποιους άλλους αστρολόγους το 2012 είναι η είσοδος στην εποχή του Υδροχόου!

Σύμπτωση?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
20/10/2005, 10:20:31
quote:
ή απλώς θα έρθει ένας κομήτης αφού το ημερολόγιο των Μάγια λήγει στις 24 ΔΕκ,2012...

Aγαπητέ αέναε να σε διορθώσω ότι σύμφωνα με το παγκόσμιο BEST SELLER "Oι προφητείες των Μάγια" η ημερομηνία είναι 22/12/2012.

Νομίζω ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την ημερομηνία για ένα και μόνο πολύ απλό λόγο...

Αν και έρχεται από τα βάθη του παρελθόντος είναι πάρα μα πάρα πολύ συγκεκριμένη. Το ημερολόγιο των Μάγια καταφέραμε να το προσεγγίσουμε πριν από μόλις 2-3 δεκαετίες στη λεπτομέρειά του!!
Οι άνθρωποι αυτοί προέβλεψαν με απίστευτη ακρίβεια όλες τις εκλείψεις ηλίου και σελήνης μέχρι τις μέρες μας και μέχρι την τελική αυτή ημερομηνία.

Με την ίδια άκρίβεια αυτοί οι άνθρωποι μας λένε τώρα όχι μόνο την μέρα αλλά και την ώρα που θα γίνει το γεγονός και που είναι με τη δύση του ηλίου !!(φαντάζομαι για το δικό τους ημισφαίριο)

Είναι δηλαδή τόσο συγκεκριμένοι όσο δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να υπάρξει κανείς καταστοφολόγος ή τρομολάγνος στο παρελθόν...

anchorΜέλος
20/10/2005, 10:47:11
quote:

quote:
ή απλώς θα έρθει ένας κομήτης αφού το ημερολόγιο των Μάγια λήγει στις 24 ΔΕκ,2012...

Aγαπητέ αέναε να σε διορθώσω ότι σύμφωνα με το παγκόσμιο BEST SELLER "Oι προφητείες των Μάγια" η ημερομηνία είναι 22/12/2012.
..."[/red][/b][/center]

Πρέπει να το βρω για να είμαι βέβαιος αλλά απ' ότι θυμάμαι, τη δεκαετία του 1970 τα ανάλογα "best sellers" έλεγαν ότι οι προφητείες των Μάγιας και το ημερολόγιο λήγουν το 2002. Νομίζω ότι επειδή ήρθε κι έφυγε το 2002 τα διάδοχα βιβλία λένε τώρα 2012 (που θα έρθει και φύγει κι αυτό, αν κρίνουμε από την έως σήμερα "επιτυχία" τέτοιων "προφητειών"). Ίσως κανένας Νταίνικεν το έγραφε, θα ψάξω...
ΜορφέαςΜέλος
20/10/2005, 13:18:41
Καλημέρα...

Φίλε anchor

quote:
Πρέπει να το βρω για να είμαι βέβαιος αλλά απ' ότι θυμάμαι, τη δεκαετία του 1970 τα ανάλογα "best sellers" έλεγαν ότι οι προφητείες των Μάγιας και το ημερολόγιο λήγουν το 2002. Νομίζω ότι επειδή ήρθε κι έφυγε το 2002 τα διάδοχα βιβλία λένε τώρα 2012 (που θα έρθει και φύγει κι αυτό, αν κρίνουμε από την έως σήμερα "επιτυχία" τέτοιων "προφητειών"). Ίσως κανένας Νταίνικεν το έγραφε, θα ψάξω...

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες που έχουμε από τις προφητείες των Μάγιας, αλλά πάντως εγώ γνωρίζω οτι το ημερολόγιό τους τελειώνει το 2012 από το 1995, δεν άκουσα ποτέ για 2002.

Άβαλλον, δεν γνώριζα οτι ανέφεραν ακόμα και τέτοια λεπτομέρεια ως προς την ώρα...

Και πράγματι έχω ακούσει πολλους αστρολόγους εσωτεριστές να λένε οτι το 20012 μπαίνουμε πλέον και επίσημα στην εποχή του Υδροχόου. Απλά δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να γίνει σε μια στιγμή, δεν θα είχε νόημα νομίζω, έτσι απλά σε μια στιγμή να αλλάζαμε επιπεδο...

TzaZenΝέο Μέλος
20/10/2005, 19:49:17
To 2012 θα γινει η Ολυμπιαδα.Αλλα δεν γνωριζω που.Sorry

Αν θες αφυπνιση βαλε ξυπνητηρι.
ΤΖΑ!ΖΕΝ@2005Π.Χ
νιντζαΜέλος
21/10/2005, 00:51:44
στο λονδινο μεγαλε θα γινουν αν δεν εχει αλλη αποψη ο μπιν λαντεν
ΜορφέαςΜέλος
21/10/2005, 01:19:53
quote:
στο λονδινο μεγαλε θα γινουν αν δεν εχει αλλη αποψη ο μπιν λαντεν

Καλό!

katerinagnosisΜέλος
21/10/2005, 13:51:42
Γειά σας παιδιά.
Τυχαία έριξα μια ματιά σε αυτό το θέμα και η αλήθεια είναι ότι......έμεινα άναυδη με το παρακάτω..........

quote:
Η Νάσα απο την άλλη έχει προβλέψει οτι το 2012 για πρώτη φορά στην ιστορία της Γης θα περάσει μια τεράστια ποσότητα φωτονίων που θα επιφέρει κάποιες αλλαγές "άγνωστης φύσεως".

Το ξέρετε ότι υπάρχει ένα βιβλίο του Δάσκαλου Σαμαέλ (Γνωστική Ανθρωπολογία αν δεν σας λέει κάτι το όνομα), που μιλάει ακριβώς για το ίδιο πράγμα που θα γίνει στο μέλλον??? Δεν το είχα ακούσει ποτέ ότι η Νασα είπε κάτι τέτοιο. Ο Δασκαλος βέβαια το έχει πει περίπου 30 χρόνια πριν............... δίνοντας και ακριβής πληροφορίες για το πως θα εξελιχτεί η ύλη μετά από αυτή τη "βροχή" των φωτονίων.

Επίσης, έχουν πια δει έναν πλανήτη που έρχεται στην τροχιά της γης, του οποίου η ελκτική δύναμη θα τραβήξει τη λάβα που υπάρχει στο εσωτερικό της γής και θα αρχίσουν έντονοι σεισμοί, ηφαίστεια, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ. κάτι που επίσης έχει πει ο ανωτέρω Δάσκαλος.

Τελειώνει και το ημερολόγιο των Μάγιας το 2012.......... τι να πω, συμπτώσεις όλα αυτά???

Μήπως ξέρει κανείς κάποια σελίδα που να αναφέρεται σε αυτό??? (τα φωτόνια)

Α και κάτι άλλο, η εποχή του Υδροχόου ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962

21/10/2005, 16:03:17
quote:
Δεν το είχα ακούσει ποτέ ότι η Νασα είπε κάτι τέτοιο. Ο Δασκαλος βέβαια το έχει πει περίπου 30 χρόνια πριν............... δίνοντας και ακριβής πληροφορίες για το πως θα εξελιχτεί η ύλη μετά από αυτή τη "βροχή" των φωτονίων.

Aυτό είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον...
Αφού το έχεις διαβάσει το βιβλίο δε μας λες για τις "ακριβείς" πληροφορίες που δίνει? (έχω πολύ αγωνία και περιέργεια...)
Η τουλάχιστον ποιών εκδόσεων είναι?
Οσο για το
quote:
Ολα είναι σχετικά καλή μου...

21/10/2005, 16:43:32
quote:

Μήπως είναι η ημέρα και ώρα που γεννήθηκε <<κάποιος>>;
Ένας φίλος μου μου είπε πως η εποχή του Υδροχόου θα αρχίσει το 2014...

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

ΜορφέαςΜέλος
21/10/2005, 17:01:53
Καλησπέρα σας,

Κατερίνα, τα φωτόνια αυτά έρχονται από τον αστερισμό των Πλειάδων και συγκεκριμένα από τον Κεντρικό Ήλιο του Γαλάξία μας την Αλκυόνη.

Ψάξε για photon belt στο διαδίκτυο και θα βρεις πολλές πηγές, μία πό τις οποίες είναι και η Νάσα.

Και πράγματι, τι λέει αυτός ο δάσκαλος οτι θα γίνει με΄τα φωτόνια;

Όσο για τις 4 Φεβρουαρίου του 1962 πρώτη φορά το ακούω, πέθανε ή γεννήθκε ή φωτίστηκε κανένας δάσκαλος εκείνη την εποχή;