ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 7 θανασιμα αμαρτηματα : λαιμαργια,ποσο πρεπει να τρωμε? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- 7 θανασιμα αμαρτηματα : λαιμαργια,ποσο πρεπει να τρωμε? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΝεφρίτηΝέο Μέλος
15/09/2008, 20:23:12
Μια μικρή παρεμβολή: ο Αϊνστάιν είπε ότι "Δεν γνωρίζω με τι θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά ο 4ος θα γίνει με πέτρες και ρόπαλα" εννοώντας προφανώς ότι με τον 3ο παγκόσμιο, κ όλα αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής ο πλανήτης θα "ξεμείνει" από ανθρώπους, και ο επόμενος θα είναι μερικά (δις)εκατομμύρια χρόνια μετά, όταν (και αν) η γη εξελιχθεί με τον ίδιο ρυθμό και ο άνθρωπος φτάσει σε ένα Α νοητικό επίπεδο όπως οι δικοί μας πρωτόγονοι.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

15/09/2008, 21:55:23
Εχεις δικιο.Εκανα λαθος.
18/09/2008, 09:36:58
quote:
δλδ DI ολα αυτά που αναφέρω περι ηθικής αλλά και οι αλληγορικές παραβολές που παραθέτω περί ανωτέρων φυλών δεν είναι ικανές για να αποτρέψουν κάποιον απο την κρεατοφαγία?

Φίλε allzzaro, φυσικά κι οι αλληγορικές παραβολές κι οι απόψεις σου περί ηθικής θα μπορούσαν να αποτρέψουν κάποιον από την κρεατοφαγία.
Απλώς εγώ δεν πείθομαι εύκολα για την κατάργηση της κρεατοφαγίας σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορούσα να πω ότι θα συμφωνούσα με μια άποψη περί ελεγχόμενης κι όχι αλόγιστης κρεατοφαγίας.

Όσον αφορά τον Δαρβίνο, νομίζω ότι ο Δαρβίνος δεν ανέφερε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο αλλά ότι ο άνθρωπος κι ο πίθηκος έχουν κάποιο κοινό πρόγονο.

In anticipation of my resurrection...

18/09/2008, 10:38:24
Ενταξει λοιπον,εστω οτι ειμαστε απο ανθρωποπιθηκο και οχι απο πιθηκο..
Κι εμεις σαν πλασματα αλλιωςειμασταν, και αλλιως εξελιχθηκαμε και εξελλισομαστε.
Παω να χτυπησω καμια μπριτζολα..
18/09/2008, 18:47:03
quote:
Όσον αφορά τον Δαρβίνο, νομίζω ότι ο Δαρβίνος δεν ανέφερε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο αλλά ότι ο άνθρωπος κι ο πίθηκος έχουν κάποιο κοινό πρόγονο.

Τότε ποιος ο λόγος να θεωρηθούν βλάσφημοι ?
Επειδή είπαν ότι άνθρωπος και πίθηκος έχουν κοινά χαρακτηριστικά?
Το οτι έχουν ενα κοινό πρόγονο αυτό δεν θα έφερνε ουσιαστικά τέτοια αναστάτωση ακόμα και στις σημερινές μέρες εμμέσως πλήν σαφώς λοιπόν..

Λαμάρκ Δαρβίνος και Μέντελ γνώριζαν πολύ καλά τις Αριστοτέλειες και Πλατωνικές διδασκαλίες όπου ήθελαν τον άνθρωπο ως μια και μοναδική αμετάβλητη οντότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα πλάσματα.
Το γνώριζαν τόσο καλά οσο εγνώριζε και ο Γαλιλαίος οτι η γή γυρίζει Κοπέρνικος και Μπράχε τη θεωρία των ουράνιων σφαιρών.
Η τελευταίοι βασίστηκαν λοιπόν στις θεωρίες του Αρίσταρχου γιατί είχαν απτές πλέον αποδείξεις μιάς και ο Γαλιλαίος ανακάλυψε τους φακούς και έστειλε δώρο στον Κοπέρνικο ενα ζευγάρι ωστε να δεί αυτό που ο Αρίσταρχος εβλεπε πρίν.
Με τον Δαρβίνο ομως τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφενός δεν είχε απτές αποδείξεις αφετέρου καταπιάστηκε με κάτι το εξαιρετικά δύσκολο και οι μόνες αποδείξεις που υπήρχαν ήταν αυτές των ανασκαφών και παρατηρήσεων.
Μία θεωρία που ερχόταν να κουνήσει συθέμελα τη βιβλική θεωρία αλλά και ίσως να δώσει μια κλωτσιά στην Πλατωνική ιδεολογία.

Η θεωρία της εξέλιξης των ειδών δεν έχει να κάνει μόνο με τα ζώα αλλά και με τον άνθρωπο οπότε οι ομοιότητες του πιθήκου – ανθρώπου αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώτος είναι πρόγονος του.
Σε ότι αφορά το εργο του Δαρβίνου η καταγωγή των ειδών εκεί νομίζω ότι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Κατι που απασχόλησε πάρα πολύ σοβαρά το Δαρβίνο ηταν μια μελέτη του οικονομολόγου Τ. Μάλθους.
Η μελέτη αυτή εχει να κάνει με τις αρχές που διέπουν την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού σε σχέση με το υπόλοιπο ζωικό-φυτικό βασίλειο.
Η διαφορά τους ήταν ότι το ανθρώπινο γένος αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο 1,2,4,8,16 ενώ το φυτικό-ζωικό με αριθμητικό 1,2,3,4,5,6.
Η μελέτη αυτή συνεχίζει να απασχολεί και να ανησυχεί ακόμα και σήμερα τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος συνεχίζει να επενδύει στον νεοδαρβινισμό και οι προσπάθειες τους να αλλάξουν το ``αλληλένδετο`` πέφτουν στο κενό.
Εχουν φτάσει στο σημείο να αλλάξουν τις κλιματολογικές συνθήκες, μεταλλάσσουν ζωικό και φυτικό κόσμο αλλά η διαφορά αυτή .. παραμένει.
Εχουμε φτάσει σε σημείο να μετρούμε το χρόνο για την αυτοκαταστροφή μας χωρίς να μπορούμε να το αλλάξουμε.

Η ανθρώπινη παρουσία δεν ταυτίζεται με αυτή των υπολοίπων πλασμάτων, η ανθρώπινη παρουσία δεν συμβάλλει στην Φυσική Ισορροπία ο άνθρωπος είναι μια μοναδική αμετάβλητη οντότητα και αυτό για να το νοήσει κανείς δεν χρειάζεται να βασιστεί στη μελέτη του Μάλθους, είναι κάτι το οφθαλμοφανές αρχίζοντας απο την αλματώδη γέννηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου είδους χωρίς να υπάρχουν καταλυτικοί παράγοντες ισορροπίας του.
Ακόμα και σήμερα η νεοδαρβινική θεωρία η οποία βασίζεται πάνω στη ``συνθετική θεωρία της εξέλιξης`` αδυνατεί να εξηγήσει την ``ποικιλομορφία των απογόνων `` ως προιον των μεταλλάξεων και των γενετικών ανασυνδυασμών.
Θέτει νέα ερωτήματα , τι ρόλο παίζει η τύχη στον καθορισμό της ελεγκτικής κατεύθυνσης , πόσος χρόνος απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα νέο είδος και το κατά πόσο η φύση κυοφορεί νέα είδη κλπ..

Συμπέρασμα .. ο άνθρωπος δεν είναι ζώο.
Συνεπώς δεν πρέπει να συμπεριφέρεται οπως τα ζώα.
Ηθικόν δίδαγμα θα πρέπει εκτός των αλλων να σέβεται και τις απόψεις των αλλων αλλά και την ιδεολογία τους.

Edited by - allzzaro on 18/09/2008 19:42:23

helios2012Μέλος
20/09/2008, 02:05:59
Διάβασα τις απαντήσεις σου, φίλε allzzaro και έχω να πώ τα εξής:

Μπράβο, εύγε, όλα τα λεφτά, σωστοοοοοοοοοοός!

Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στη θέωση(λέμε τώρα) αμπελοφιλοσοφώντας και ψάχνοντας δήθεν το νόημα της ζώης και μιλάνε με λόγια αγάπης και και και, αλλά, κατά τ'άλλα καταβροχθίζουν με ευχαρίστηση το κρέας που προκύπτει από βασανισμό και κατακρεούργηση ταλαιπωρημένων πλασμάτων,εθελοτυφλούν,ή είναι απλά βαθιά νυχτωμένοι ή για να γίνω και λίγο πιό σκληρός,είναι κρεωλικοί(εκ του αλκοολικοί).
Κοινώς εθισμένοι!
Βέβαια ουδής αλκοολικός αποδέχεται ότι είναι άρρωστος, πόσο μάλλον ο κρεωλικός!
Όλοι οι κορυφαίοι φιλόσοφοι και νοητικά ανελιγμένοι Άνθρωποι απείχαν απ'το κρέας(βλέπε Πυθαγόρας, Ιάμβλιχος, Σωκράτης, Εμπεδοκλής, Πλάτων, Πλούταρχος,Πορφύριος, Σένεκας, Σέξτος, Βούδας, Ωριγένης, Κλήμης, Κασσένδης, Βάκων, Μίλτων, Ρουσσώ, Φραγκλίνος, Κλέϊτσε, Σέλλευ, Λαμαρτίνος, Μισσελέ, Τολστόϊ,κ.τ.λ.).Λέτε να μην ξέραν το γιατί?(Γιατί, λέω εγώ, μπορεί και να κάνω λάθος αν και δεν το νομίζω, ήθελαν να παραμείνουν Άνθρωποι...)

Είστε παμφάγοι?
Δοκιμάστε τότε να φάτε ωμό κρέας όπως τα υπόλοιπα παμφάγα ζώα, βλέπε γουρούνια-κότες.
Α, και πρίν το φάτε (το ωμό ε) δοκιμάστε να κυνηγήσετε και να σφάξετε μόνοι σας το θήραμα.
Αν κατορθώσετε όλα τα παραπάνω τότε δίκαια θα συγκαταλέγεστε στα σαρκοφάγα ζώα και μάλιστα στα πιό επικίνδυνα αρπακτικά!

20/09/2008, 11:01:44
Ο καθενας εχει τον λογο του.
Το οτι δεν τρωνε μερικοι ανθρωποι κρεας,ειτε λογω ιδεολογιας,ειτε θρησκειας,ειναι αναμφισβητητο δικαιωμα τους!
Απλα,μην βαζουμε και ταμπελες σε ολο τον υπολοιπο κοσμο που τρωει,βαζοντας του κοσμιτικα επιθετα πχ κρεωλος..
Εγω ηξερα τους κρεολους της Ν.Ορλεανης..
Και ιλωντας για..θεωση,και αλλα τετοια ωραια και συναμα πολυ ενδιαφερντα,να υπενθυμησω πως ο Χριστος ειχε πει.."τα εισερχομενα δεν βλαπτουν,τα εξερχομενα ομως.."
Και μιας και εγινε αναφορα σε τοσες σπουδαιες μορφες που δεν ετρωγαν κρεας,κατι μου λεει πως ΚΥΡΙΩΣ ο Σωκρατης,δεν το απεφευγε και"ιδιαιτερα"..
helios2012Μέλος
20/09/2008, 12:50:50
Μικρή μαϊμού,

1ον: κρεωλικός=επίθετο που προσδιορίζει ιδιότητα, θα έπρεπε κανονικά να λέγεται κρεωφαγολικός αλλά λόγω καλλώπισμού παραλείπεται το -φαγο.
Τάδε έφη ένας ακρεωφάγος(α-στερητικό, κρεω-κρέας, φαγος-τρώω).

Και ναί, το κρέας περιλαμβάνει ερεθιστικές τοξίνες που όπως πολλά δηλητήρια(βλέπε όπιο) προκαλούν εξάρτηση(βλέπε έρευνες Graham-Liebig)

Και αφού αναφέρεσαι στο Χριστό, αυτός δεν ήταν που είπε: φάτε, πιείτε τούτο εστί το σώμα και το αίμα μου?
Σαν προτροπή πρός τον κανιβαλισμό μου ακούγεται εμένα αυτό...

Τέλος, επειδή αναφέρθηκες στο Σωκράτη, έχοντας διαβάσει σχεδόν όλα τα έργα του Πλάτώνα(ακρεωφάγος) πουθενά δε βρήκα ότι έτρωγε οτιδήποτε σε όποιο συμπόσιο και αν συμμετείχε αλλά πάντα έφτανε αργοπορημένος, ίσως εκτός των άλλων και για ν'αποφύγει τη συμμετοχή στο φαγοπότι και να μπεί κατευθείαν στο θέμα.
Για να στο κάνω πιό λιανά μιλούσε δεν έτρωγε!
Αν εσύ το βρήκες πουθενά ότι έτρωγε και μάλιστα κρέας πες μας τότε σε ποιό έργο και φυσικά σε ποιό στίχο για να μην ψάχνουμε όλη την πραγματεία.
Μέχρι τότε, αυτό το κάτι που σου μιλάει μάλλον ψεύδεται...

20/09/2008, 19:16:18
quote:
Και ναί, το κρέας περιλαμβάνει ερεθιστικές τοξίνες που όπως πολλά δηλητήρια(βλέπε όπιο) προκαλούν εξάρτηση(βλέπε έρευνες Graham-Liebig

Φίλε μου helios2012 έφερα ενα παράδειγμα για τις πολύτιμες ουσίες που εχει η ανθρώπινη σάρκα.
Ισως κάποτε κάποιοι να την γευτούν και έτσι να αρχίσει να τους γίνεται απαραίτητη μιας και θα είναι πολύτιμη για την υγεία τους.

Αν και θα μπορούσαμε να ανοίξουμε τόπικ για το θέμα αυτό, ουδείς το σχολίασε. Παρά ταύτα αρκέστηκε να σαρκάσει ``εγώ πάω να χτυπήσω καμμία μπριζολίτσα`` ίσως και κανένα σφηνάκι σε κανένα δρακονιανό μπαράκι..

Μιας και μπήκες στον κόπο να εκφραστείς απάντησε στην απορία μου.. γιατί κάποιοι εμμένουν τόσο πολύ στο θάνατο των ζώων με το επιχείρημα οτι πρέπει να τα τρώμε.
Γνωρίζουν οτι περιέχει βλαβερές ουσίες, γνωρίζουν οτι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί οτι πρέπει να καταναλώνεται μόνο μια φορά μηνιαίως, γνωρίζει οτι διαπράττεται φόνος, γνωρίζει οτι η διαδικασία αυτή θέτει σε κίνδυνο τον πλανήτη , γνωρίζει οτι η ΑΝΤΙΛΗΨΗ αυτή συνάδει με ολα τις φρικτές αντιλήψεις που μαστίζουν τον πλανήτη μας.. παρόλα αυτά εκεί, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρεί επιχειρήματα για την b12 για τον Σωκράτη και για οτι αλλο φανταστείς ..
Γιατί?

helios2012Μέλος
20/09/2008, 22:30:25
Φίλιε και προσφιλή allzzaro,

Οι απαντήσεις σου υπήρξαν κέραιες και εμένα προσωπικά με κάλυψαν πλήρως.Ο μόνος λόγος που έστειλα το 1ο μήνυμα, ήταν γιατί αναγνώρισα στα λεγόμενά σου, σύμπνοια απόψεων αλλά και μια ο-μορφιά και ποιότητα στα γραπτά σου, που σπανίζει.

Δεν κολακεύω αλλά στην Ο-μορφη-ά, όπου τη συναντώ, αποτίω φόρο τιμής!

Αφού εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα θα χαρώ πολύ να συν-διαλογιστώ μαζί σου...

Στο προκείμενο λοιπόν:
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μετεξελιγμένα ποντίκια που δεν ''τσιμπάνε'' σε τυριά ελληνικού τύπου.Ίσως να θέλουν ροκφόρ!

Νομίζω ότι δεν απορείς για κάτι, απλά ψάχνεις συμμάχους.
Έναν βρήκες...!
Η απάντηση στη ''απορία'' σου, δίνεται απ΄τις λέξεις ''δρακονιανοί'' και ''μπριζολίτσα'' σε συνδυασμό με τα παραπάνω που και οι δυό είπαμε περί διατήρησης της Ανθρώπινης κατάστασης(τρόποι μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται η φιλοσοφία,η διατροφή, κ.τ.λ.).

Στις μεθόδους που διάφορα ''ψευδοανθρωποειδή πλάσματα'' χρησιμοποιούν προκειμένου να απανθρωποποιήσουν τους Ανθρώπους ώστε να τους χειρίζονται όπως αυτά θέλουν(σκέψου αγελάδες-κοπάδια-μαντριά-τσομπάνηδες-τσιφλίκια)εξέχουσα και πρωταρχική θέση καταλαμβάνει η διατροφή μιας και όλοι τρώνε!

Και για να μην μακρυγορώ μιας και έπεται μεταξύ μας συνέχεια, να κάνω μια ερώτηση ρητορική.

Ποιός μας λέει ότι ''κάποιοι'' δεν γεύονται μετά πλήρους ευχαρίστησης την ανθρώπινη σάρκα και ''κάποιοι''(άλλοι ή/και οι ίδιοι) τα συναισθήματα(φόβος, άγχος, αγάπη)τα οποία παράγουν οι άνθρωποι σε αφθονία?

Βέβαια η εξομείωση του ανθρώπινου είδους με τις αγελάδες είναι κάτι που λίγοι το αποδέχονται-πόσο μάλλον την εκτροφή και εκμετάλλευσή του από ''κάποιους''!
Α ρε τι θα γίνει κατά τη συγκομιδή...!

06/06/2006, 08:49:12
ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ

ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΝΩΕ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ e-mail : MELETHTHS@pathfinder.gr

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS

XDΜέλος
06/06/2006, 10:37:36
quote:

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ XD

ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΑΒΑΣΙΜΟ.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 210 - 3254673
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS

Φίλε MELETHTH ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογείσαι καθώς ως παλαιός αναγνώστης αυτών των περιοδικών σε διαβεβαιώνω ότι τις περισσότερες φορές η αξιοπιστία των άρθρων τους ελέγχεται.

Όσον αφορά την επικοινωνία με το Τ. Μ. η εμπειρία που αποκόμισα από προγενέστερη προσπάθεια επαφής δια e-mail για κάποιο ανάλογο θέμα, ήταν η απόλυτη σιωπή οπότε δεν προτίθεμαι αφού μάλιστα δεν το αγοράζω πια όπως καταλαβαίνεις να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του.

06/06/2006, 21:36:50
Τα περί νοστραδαμου και η χρόνια 2000
Κοσμοϊστορικά πράγματα θα συμβούν το 2012 η και τίποτα. άλλη μια θεωρία κινδυνεύει να βγει λάθος παρά της σύμπτωσης που συμβαίνουν.
--Αποκάλυψη του Ιωαννη--
΄΄ και έγινε το εν τρίτο των υδάτων πικρό σαν Αψίνθια και εμολυνθη ΄΄
΄΄ και εξεματησθησαν οι άνθρωποι με μεγάλων καύσωνα και ζεστην΄΄
΄΄ και εκαη το εν τρίτο των δέντρων και των πράσινων χορταριών΄΄

...μόλυνση τον νερών.
...αύξηση της θερμοκρασίας από το όζον.
...Οικοδόμηση εξαφάνιση του πράσινου
Αυτά δεν γίνονται στης μέρες μας?????????

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

ΠρολέγωνΝέο Μέλος
27/07/2006, 03:30:57
Μέγα γεγονός την ογδόη ημέρα του Αυγούστου μηνός του έτους 2006

Έσεται Ήμαρ.

27/07/2006, 09:13:18
quote:
Μέγα γεγονός την ογδόη ημέρα του Αυγούστου μηνός του έτους 2006

Ναι! Ξεκινάνε οι διακοπές μου!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
G7Νέο Μέλος
27/07/2006, 12:50:01
Μέγα γεγονός στις 8/8 του 2006 (δηλαδή 2+6=8) . Είστε σαφής και υπεραναλυτικός …
Θα γίνει του τρεις οχτώ εικοσιένα …
27/07/2006, 13:13:16
quote:
Είστε σαφής και υπεραναλυτικός …

Δε το συζητώ...

quote:
εικοσιένα …

2+1=3!! Ιδού η αποκάλυψη! Μα πως δεν το καταλάβαμε εμείς οι χαζοί?
Πάλι τα 3 θα γίνουν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
27/07/2006, 17:01:19
quote:
Κοσμοϊστορικά πράγματα θα συμβούν το 2012 η και τίποτα. άλλη μια θεωρία κινδυνεύει να βγει λάθος παρά της σύμπτωσης που συμβαίνουν.
--Αποκάλυψη του Ιωαννη--
΄΄ και έγινε το εν τρίτο των υδάτων πικρό σαν Αψίνθια και εμολυνθη ΄΄
΄΄ και εξεματησθησαν οι άνθρωποι με μεγάλων καύσωνα και ζεστην΄΄
΄΄ και εκαη το εν τρίτο των δέντρων και των πράσινων χορταριών΄΄

...μόλυνση τον νερών.
...αύξηση της θερμοκρασίας από το όζον.
...Οικοδόμηση εξαφάνιση του πράσινου

Λοιπον αυτη ειναι η πλακα με τις προφητειες.

Προφητευσε το οτιδηποτε και καποτε αυτα που προφητευσες θα ταιριαξουν με καποια γεγονοτα και τοτε θα ανακυρηχθεις μεγας προφητης.

(κατα προτιμηση προφητευσε φυσικες καταστροφες,ασθενειες και πολεμους ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ γινονται φυσικες καταστροφες,ξεσπασματα επιδημιων και πολεμοι!Προσεξε ομως να μην προφητευσεις την ΑΚΡΙΒΗ ημερομηνια γιατι τοτε στενευεις πολυ τα περιθωρια του "ταιριασματος" της προφητειας σου με καποια γεγονοτα).

Βασικα μερικοι επιστημονες πιστεουν οτι δεν θα εχουμε αυξηση της θερμοκρασιας αλλα πτωση της θερμοκρασιας.

Εαν γινει η νεα εποχη των παγετωνων θα ηθελα να ξερω με ποιανου τις προφητειες θα ταιριαξουν την νεα κλιματολογικη αλλαγη.

nitro912grΜέλος
29/07/2006, 22:55:53
quote:

Βασικα μερικοι επιστημονες πιστεουν οτι δεν θα εχουμε αυξηση της θερμοκρασιας αλλα πτωση της θερμοκρασιας.

Εαν γινει η νεα εποχη των παγετωνων θα ηθελα να ξερω με ποιανου τις προφητειες θα ταιριαξουν την νεα κλιματολογικη αλλαγη.

βασικα μολις ανεβει η θερμοκρασια και αλλο και λιωσουν οι παγοι αυτο το extra νερο θα επηρεασει τα θερμα ρευματα των θαλλασων με αποτελεσμα την πτωση της θερμοκρασιας , πανω σε αυτη την ιδεα φτιαξανε και την ταινια "μετα την επομενη μερα" (the day after tommorow)

Catch The Rainbow

stanfromgreeceΜέλος
25/08/2006, 10:01:49
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ! ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 5-6 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΙΤΑΙΕΣ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ... ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ, ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΑ!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ? ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ???
ΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΤΩΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ... ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2012.ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ... ΚΑΘΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ : Ο ΜΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ