- Έχασα 3 τέταρτα από τη ζωή μου...(!) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έφυγα από το σπίτι και καθώς έμπαινα σε ένα κεντρικό δρόμο, το ράδιο είπε ότι η ώρα ήταν 4.00 και έβαλε ειδήσεις...Κοιτάω το ρολόι μου και ήταν 4.00...
Εγώ συνέχιζα τη βόλτα μου και έκανα αρκετή ώρα, συνήθως για περάσω αυτό το δρόμο κάνω 35 λεπτά, αλλά σήμερα δεν έτραχα καθόλου, μιας και ήθελα να απολάυσω τη διαδρομή.
Όταν έφτανα στην έξοδο του δρόμου, κοιτάω το ρολόι μου να δω πόση ώρα έκανα, και το ρολόι μου έδειξε 4.02.. (!)...
Αμέσως ακούω πάλι από το ράδιο ότι ή ώρα είναι 4.00 και αρχίζουν οι ειδήσεις...
Μπορείτε να μου πείτε που ήμουν αυτά τα χαμένα 3 τέταρτα;;;
Φιλικά..
Ίσως αν όλοι μας είμασταν πιο συνηδητοί θα προσέχαμε πράγματα που τώρα περνούν μπροστά μας απαρατήρητα...
φιλικά...
1. Οι ειδησεις ηταν οι ιδιες και στις 2 περιπτωσεις?
2. Γιατι χαμενα? Μαλλον κερδισες 3 τεταρτα, αφου τα "εζησες" 2 φορες.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Θα συμφωνήσω με την παρατήρηση του CyLight: Οντως κέρδισες κάποιο χρόνο κι όχι έχασες ![]()
Θυμάσαι τη διαδρομή από τη στιγμή που μπήκες στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, μέχρις ότου βγήκες από αυτόν; Η ήσουν αφηρημένος; Δηλαδή, θα μπορούσες να πεις ότι υπήρξε κάποιο κενό μνήμης κατά τη διάρκεια της διαδρομής;
Το φαινόμενο που περιγράφεις πάντως, μου έχει συμβεί κι εμένα τουλάχιστον δύο φορές (απόσο θυμάμαι, μπορεί και να είναι περισσότερες όμως) όπου στην πρώτη περίπτωση, ανέβηκα την Κηφησίας από την αρχή της έως το Ολυμπιακό στάδιο σε 3 λεπτά!
Με μια μηχανή, η οποία δεν πάει πάνω από 80 km/h, και που στο συγκεκριμένο δρόμο, έχει κίνηση, δεν τρέχω, αλλά υπάρχουν και φανάρια...
Επίσης έχω ακούσει παρόμοιες διηγήσεις και από άλλα άτομα, και τους πιστεύω όλους, γιατί αν και απίστευτο, όταν σου έχει συμβεί κι εσένα, δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς ότι οι άλλοι δεν λένε παραμύθια, ούτε όλοι είμαστε θύματα παρανοϊκής μυθοπλασίας.
Προσπαθώντας να το εξηγήσω, τείνω να υοθετήσω την θεωρία που μιλάει για τις περίεργες αναδιπλώσεις που κάνει ο χωροχρόνος. Αν τον φανταστούμε σαν μία διάσταση, η οποία απλώνεται όπως ένα πανί, σε κάποια σημεία πιθανόν να αναδιπλώνεται. Αν συμβεί να πέσεις πάνω σε μια τέτοια αναδίπλωση, τοτε μπορείς να πηδήξεις μέσα στο χρόνο, σε κάποιο προηγούμενο ή επόμενο κομμάτι του πανιού. Πάντως, έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος μας, μπορεί φαινόμενα τέτοια να τα αποκαλούμε συχνά μεταφυσικά, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι απλά δεν έχει φθάσει ακόμα η φυσική σε σημείο τέτοιο, ώστε να τα εντάκσει στην μεθοδολογία και την εξαγωγή συμπερασμάτων της. Αναμένω με αγωνία, τι ακόμα περίεργο έχει να μας φανερώσει η νέα - μοντέρνα φυσική, με τη θεωρία της κβαντομηχανικής, αλλά και την εξέλιξη των αρχικών ιδεών του Αϊνστάιν σχετικά με το χρόνο κι όχι μόνο...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
Επίσης έχω ακούσει παρόμοιες διηγήσεις και από άλλα άτομα, και τους πιστεύω όλους, γιατί αν και απίστευτο, όταν σου έχει συμβεί κι εσένα, δεν μπορείς παρά να αποδεχτείς ότι οι άλλοι δεν λένε παραμύθια, ούτε όλοι είμαστε θύματα παρανοϊκής μυθοπλασίας.
...πως να χαθεις μεσα σε γνωριμη διαδρομη περνωντας απο τους "ιδιους" δρομους...
'η αλλιως
portals...
(((!_!)))
φως!

ηταν πριν τις γιορτες,καθομουν και καθαρογραφα μερικα ποιηματα μου ,σε ενα τετραδιο και παραλληλα ακουγα μουσικουλα.γυρισα σε μια φαση να κοιταξω την ωρα ηταν 9 και μιση το βραδακι,συνεχισα να γραφω,μετα απο(για μενα) περιπου μιαμιση ωρα ,ενοιωθα κουρασμενος,γυρναω να δω ξανα την ωρα και ...ηταν 1 και μιση!!!!!!!
σηκωθηκα απορημενος ,την μια ελεγα δεν ειναι δυνατον,την αλλη ελεγα κατι συνεβει....δεν φοβηθηκα,απλα σκεφτηκα πως ηταν σα να ειχα παγωσει στον χρονο ενω εκεινος κυλαγε κανονικα και επαθα ενα γενικο ταρακουνημα.
το αναφερα σε εναν πολυ καλο μου φιλο ,στην διαρκεια που συζηταγαμε σε μια καφετερια και μου ειπε πως δεν ειναι κατι για το οποιο να δωσω σημασια και προσπαθησα να το ξεχασω ,δεν το ειχα αναφερει εως τωρα:).
Άβδηρος,amalia,ΑΤΜΑ,CyLight σας ευχαριστω
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 11/01/2004 11:09:05
Φίλε CyLight, δεν πρόσεξα τις ειδήσεις, γιατί όταν άκουσα για την ώρα σκεφτόμουν "μα τι έγινε τώρα..."
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τελικά βλέπω ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς αλλά όπως είπε και ο Μάνος, δεν δίνουν σημασία...
Φιλικά...
Προσπαθησε αν μπορεις φιλε μου.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Ισως την αντίληψη του χρόνου να τη βιώνουμε σε συγκεκριμένες περιστάσεις στη ζωή μας διαφορετικά. Αν σε συγκεκριμένη περίσταση η ψυχη σου βρίσκεται ενεργειακά ελευθερωμένη απο τη δυαδικότητα τότε η αντίληψη του χρόνου αλλάζει γιατί βρίσκεται σε άλλη ενεργειακή κατάσταση.Γι'αυτό ο χρόνοσ δεν μπορεί πια να μετρηθεί, ούτε να προσδιοριστεί. Ύπαρχει μονο ΆΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ αλλά και ΧΩΡΟΣ.
Και όταν ξαφνικα επανέρχεσαι στην προηγούμενη ενεργειακή κατάσταση αντιλαμβάνεσαι τότε το χρόνο και το χώρο σαν μη αναγνωρίσιμο λόγω της "μεσης" ενεργειακής κατάστασης που βίωσες.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ η ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, (ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ η ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ). ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑMALIA, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ,ΚΑΜΠΥΛΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ 3 η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ κ.α.)
WODAN
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, έχει συμβεί σε όλους μας, ίσως χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει!
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσω κάπως...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
suglonistiki i istoria sou avdire.
mipws kalutera na anarwtithoume
poios ta pire?
logiko nomizw pws einai afou ta exases esu na ta vrike kapoios
nomizw
Θυμουνται να οδηγουν, βλεπουν ενα φως (οχι σε ολες τις περιπτωσεις) και ξαναβρισκουν τον εαυτο τους στην ιδια θεση μετα απο 30-40 λεπτα, να μην θυμουνται τιποτα!
Το βιβλιο "εισβολεις?" του Γ.Μπαλανου, εξηγει πως οι εξωγηινοι περνουν τους ανθρωπους για να τους κανουν εξετασεις, και μετα τους "αφαιρουν" οσα εζησαν αυτες τις στιγμες απο τη μνημη!
Τραβηγμενο, το παραδεχομαι, απλα ανεφερα κατι που οταν το ειχα διαβασει μου εκανε εντυπωση!
Βεβαια εδω δεν μιλαμε για χασιμο χρονου...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
have u seen the moovie ?
Τελευταία προειδοποίηση προς savel:
Θα πρέπει να σταματήσεις να έχεις αυτό το "λεπτό" ειρωνικό ύφος που διασκορπάς στα διάφορα Θέματα Συζήτησης στα οποία προφανέστατα δεν επιθυμείς να συμμετάσχεις αλλά μόνον να επιδείξεις κάτι, το οποίο ομολογώ πως μου είναι ακόμη αδιόρατο.
Αν συνεχίσεις με αυτή την διάθεση, δεν μας αφήνεις κάποιο άλλο περιθώριο παρά να απενεργοποιήσουμε τον Λογαριασμό σου.
Απαραίτητο επίσης να γράφεις με ελληνική γραφή ή να μας εξηγήσεις ακριβώς τον τεχνικό λόγο που δεν σου το επιτρέπει.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
"mothmans prophecies"have u seen the moovie ?
Οχι...
Γιατι...?!
Εχει εξωγηινους...?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Πώς ακριβώς μπορεί η ψυχή μου να αλλάξει ενεργειακή κατάσταση; Πόσο εύκολο είναι αυτό; Δηλαδή αν "εκπαιδευτώ" κατάλληλα θα μπορεί η ψυχή μου να αλλάζει ενεργειακή κατάσταση εκκούσια και να ταξιδεύω στο χρόνο (ψυχή τε και σώματι) με τη θέλησή μου; Και εάν από την τωρινή μου κατάσταση πάω σε μια άλλη, τόσο εύκολο είναι να επανέρθω;
®iv
quote:
Μήπως μέσα στο αμάξι σου έχεις καμιά μαύρη τρύπα ????
Χμμμμμ...αυτη την εκδοχη δεν την ειχα σκεφτει...!![]()
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg