- προβληματισμός περι εγγραφής η μη... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ο σοφος λαος λεει εχε τους φιλους απο κοντα και τους εχθρους κοντυτερα!(για την απορια της simori αν και δεν ειμαι ο αρμοδιος)
Αρα εγω ειμαι ο απλα κακοβουλος και δεν εχετε και αδικο,δε διακατεχομαι και απο τα καλυτερα αισθηματα για κανα δυο απο εδω μεσα.Εχω πει ομως,τα δεοντα πρεπει να αποδιδονται(αν και μια προσεκτικη ματια θα δειξει οτι ανταποδιδονται μονο σε αυτους που βρισκονται σε θεση ισχυος)!
Οταν εχω διαλεξει να ειμαι ο geostat μεσα στο χωρο αυτο (εννοω συνολικα το διαδικτυο) δε θα το εγκαταλειψω επειδη καποιοι σχηματισαν μια Α αποψη και θα μου επιτρεψουν να συμμετασχω μονο αν το αλλαξω(τι εχει σειρα το θρησκευμα η ομαδα η μαρκα του καπνου;)Δεχομαι και πληρωνω τις συνεπειες,απλα.Γι'αυτο αλλωστε ειδοποιησα και για την αλλαγη παροχου(η οποια θα γινει μεθαυριο και γι'αυτο θα σας λειψω για δυο εβδομαδες)
Μην ακουσω μονο το παραμυθι της συμπεριφορας γιατι η συρραφη που κανατε δεν ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα,συμπεριελαμβανομενου του μοναδικου μηνυματος που πηρε θεση στη σαλατα!Τωρα αν συνεχισετε να διαγραφετε ειναι δικο σας θεμα!
Αυτα,τα υπολοιπα τα εχω πει ΕΔΩ
Την αγαπη μου!

Edited by - geostat rolls la memoire on 22/01/2011 13:38:00
Μεινε οπως εισαι!
Ολα πρεπει να πεθανουν και να γεννηθουν ξανα.
quote:Οχι ολοι!
Ναι ρε και εγω επειδη σε αγαπω σου λεω. Μπορεις και να κερδισεις απο μια φυσιολογικη επαναγεννηση.Ολα πρεπει να πεθανουν και να γεννηθουν ξανα.
Don't Fear The Reaper
quote:Αντε και να δεχθουμε οτι υπηρξε αδικια. Ετσι ειναι η ζωη, grow up. Tους εχετε κανει και εσεις(εμεις) την ζωη δυσκολη και εχει ηδη παραγινει το κακο και καλο θα ηταν να υπαρξουν υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες, αν υπαρχει θεληση να συνεχιστει αυτη η ρομαντικη σχεση. Αλλιως παρτε το αποφαση, οτι πρεπει να υπογραψετε διαζυγιο κοινη συνενεση και να αφησετε πισω σας τις πληγες.
Αυτο που προτινει ο admin να μπειτε με νεο λογαριασμο, θα μπορουσε να ειναι μια ευκαιρια να επολουθουν οι πληγες και θα μπορουσε να ειναι μια λογικη υποχωρηση και απο τις δυο πλευρες.
Edited by - Ο Τρελός του χωριού on 22/01/2011 14:21:49
Δεν θέλω να μπω με νέο νηκ νεημ, πόσο μάλλον όταν έχω ήδη ένα, το οποίο εμφανίζεται ως μέλος 2ης βαθμίδας, παραπλανώντας έτσι τον αναγνώστη, όπως συνέβη και σε μένα πριν 4 χρόνια περίπου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση.![]()
Εδώ και 3,5 χρόνια δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον λογαρισμό και συνεχίζει να με εμφανίζει ως μέλος. Που αποσκοπεί αυτή η έρμαφροδυτη κατάσταση??
Από την άλλη, αν δεν ξεκαθαριστει ο πραγματικός λόγος της διαγραφής μου και έγγραφω με νέο λογαριασμό, θα ήταν θέμα χρόνου να με διαγράψουν πάλι. Γιατί πάλι θα αντιδρούσα σε επεμβάσεις της διαχειριστικής ομάδας, τις οποίες θα θεωρούσα άδικες, όπως στην τελευταία περίπτωση, στο κλειδωμένο πια θέμα της NASAROYTAKI, σχετικά με τον Τιτανικό.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πιστεύω που με διέγραψαν και όχι επειδή αποκάλεσα το maraki8, αρχικουτσομπολα.
Εξάλλου εδώ έχω δει πολύ πιο βαριές εκφράσεις, χωρίς να διαγράφονται.

Ubi Dubium Ibi Libertas
Edited by - libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς on 22/01/2011 15:13:36
quote:Ζαβαρακατρανεμια!Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πιστεύω που με διέγραψαν
Ubi Dubium Ibi Libertas
Σε ποια καστρα ανεμιζεις τα λαβαρα;

Edited by - geostat rolls la memoire on 22/01/2011 15:33:23
quote:Ζαβαρακατρανεμια!quote:Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πιστεύω που με διέγραψαν
Ubi Dubium Ibi Libertas

Edited by - geostat rolls la memoire on 22/01/2011 15:33:23
Υπάρχουν ακόμα κάστρα?

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:Υπάρχουν ακόμα κάστρα?quote:Ζαβαρακατρανεμια!quote:Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πιστεύω που με διέγραψαν
Ubi Dubium Ibi Libertas

Ubi Dubium Ibi Libertas
Εξαρταται,μιας και το ειδα-
http://www.youtube.com/watch?v=rNcZyO-Nb5E
No Kingdom on earth
http://www.youtube.com/watch?v=ilYE1LNj7EI
One man stands alone
Trapped, under a spell
Encounter your demons, send them to Hell
Edited by - Ο Τρελός του χωριού on 22/01/2011 18:03:38
Επιστρέφω όμως στο παρόν καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να κλείσει αυτό το ζήτημα -και ελπίζουμε πραγματικά "να κλείσει" όντως!
Λοιπόν libero... γράφεις παραπάνω:
"Από την άλλη, αν δεν ξεκαθαριστει ο πραγματικός λόγος της διαγραφής μου και έγγραφω με νέο λογαριασμό, θα ήταν θέμα χρόνου να με διαγράψουν πάλι. Γιατί πάλι θα αντιδρούσα σε επεμβάσεις της διαχειριστικής ομάδας, τις οποίες θα θεωρούσα άδικες" (...)
Οι λόγοι που απενεργοποιήσαμε τον αρχικό λογαριασμό libero δεν είναι φυσικά οι οποιεσδήποτε αντιρρήσεις με αποφάσεις ή/και επεμβάσεις μας. Ήταν ότι μπήκες εξαρχής με διαθέσεις και τακτικές δολιοφθοράς στον χώρο και έκανες διάφορα, και αυτό επί μήνες(με παρόμοια εκφορά λόγου πολλές φορές με αυτήν που υιοθετείς τους τελευταίους καιρό). Αυτή είναι η απλή-πικρή αλήθεια! Το ξέρεις και το ξέρουμε και ότι και να πεις(που λες δηλαδή) αυτό δεν αλλάζει.
Βέβαια μπορείς να υποστηρίξεις ότι θέλεις για να προσπαθήσεις να αλλάξεις την γνώμη αυτών που διαβάζουν, είναι δικαιωμά σου και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεκτόν, δεκτόν και κάπως κατανοητό! ![]()
![]()
Η πρόταση και επιθυμία μας να μιλήσουμε από κοντά αποσκοπεί(και αποσκοπούσε) κυρίως στο να δούμε επιτέλους ποιος/α είναι αυτός/ή που ανέπτυξε μία τέτοια μεγάλη εχθρότητα απέναντί μας κυριολεκτικά εκ του μη όντως, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μηχανευόμενος/η τόσους τρόπους για να το εκφράσει! Κίνητρο απόλυτα θεμιτό κατά την γνώμη μου.
Βέβαια όπως τελικά φαίνεται, "με την επιθυμία θα μείνουμε"! ![]()
Μην το παρουσιάζεις όμως και έτσι... δεν σου είπα κάπου στην παρούσα συζήτηση, "έλα libero στην Αθήνα, από όπου και αν βρίσκεσαι, να σε δούμε"! Συγκεκριμένα σου είπα:
"Να βρεθούμε από κοντά να μας εξηγήσεις και να εξηγήσουμε."
Καλή διάθεση να υπήρχε και κάποια στιγμή θα βρίσκονταν και ο τρόπος. Ο κόσμος είναι μικρός. Πολλούς ανθρώπους(και μέλη των Forums) τους έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια στους τόπους τους!
Βέβαια είναι πολύ βολικό να μένεις τόσο μακρυά, από την "βάση" του Esoterica, στην Αλεξανδρούπολη και κυρίως να μην έχεις και ποτέ σου επισκεφθεί την Αθήνα, όπως μας είπες! ![]()
Τέλος πάντων, αφού όλο αυτό το μένος σου έφτασε εντέλει να "συνοψίζεται" στο:
"Δεν θέλω να μπω με νέο νηκ νεημ, πόσο μάλλον όταν έχω ήδη ένα, το οποίο εμφανίζεται ως μέλος 2ης βαθμίδας, παραπλανώντας έτσι τον αναγνώστη, όπως συνέβη και σε μένα πριν 4 χρόνια περίπου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση."
... και καθώς μας έχεις αφήσει πραγματικά άναυδους με αυτήν την "περίεργη" εμμονή, ότι θέλεις μπορεί να γίνει πραγματικότητα!!
Τι πρόβλημα να είχαμε άλλωστε; Εφόσον μας υποσχέθηκες κιόλας ότι με αυτό "θα ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς"!!
Τι ζητάς λοιπόν... libero για να τελειώνουμε και να "ησυχάσουμε";;
Με τι θέλεις να αντικατασταθεί ο χαρακτηρισμός "Μέλος 2ης Βαθμίδας"(που αναφέρεται βέβαια ως γνωστόν στο ότι είχες γράψει αριθμό μηνυμάτων ανάμεσα στα 150 και στα 450) στον αρχικό σου λογαριασμό;;
Πες μας σε τι θέλεις να το αλλάξουμε και όλα θα είναι εντάξει ύστερα, έτσι δεν είναι;; ![]()
-----
Καλώς τον και τον zip! Χάθηκες... Στην ερώτησή σου σχετικά με το αν και τα υπόλοιπα Μέλη των Συζητήσεων έχουν "ονοματεπώνυμα και πρόσωπα" τι να απαντήσουμε; Ε, έχουν φυσικά! Τι άλλο; Το αμφισβητήσαμε; Και πάντοτε εξάλλου υποστηρίξαμε το δικαίωμα της πλήρους ανωνυμίας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων απέναντι σε κάθε αντίθετη αιτίαση. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε κάποιες, ελάχιστες μέσα στις πολλές χιλιάδες, πολύ προβληματικές καταστάσεις και πάντα στην περίπτωση που κάποιος θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό (αν μιλάμε για επιθυμία συμμετοχής στους χώρους συζήτησης του Esoterica).
Πώς να το θέσω... ο λογαριασμός libero δεν υπήρξε και απροβλημάτιστος!
Πάντως με εκπλήσσεις! Δικαιωματικά θα πρέπει να σου αποδοθεί ο τίτλος "libero-radar"!!
Δεν μπόρεσες να κρατηθείς, μάλλον; Αφού η τελευταία φορά που συμμετείχες στις Συζητήσεις ήταν πάλι σε μία "άβολη" περίσταση με τον libero πριν από παραπάνω από έναν μήνα! (εντάξει υπήρξε και ένα μικρό μήνυμα ενδιάμεσα...) Περίεργο! Αναρωτιέμαι... μήπως σε πείραξε αυτό που σου είχε πει η kapodistria τότε;
Άσε που έχεις αφήσει και αναπάντητες τις "φιδο-ερωτήσεις" του Dr Jekyll Mr Hyde!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Πες μας σε τι θέλεις να το
αλλάξουμε και όλα θα
είναι εντάξει ύστερα , έτσι
δεν είναι;;
Έτσι είναι. Να το αλλάξεις, αν δεν το κατάλαβες μέχρι τώρα, σε "Διεγραμμένος Λογαριασμός", "banned" ή το καινούργιο "troll". Λογικό δεν είναι, οταν διαγραφείς προσωρινά ή μόνιμα έναν λογαριασμό. Πόσο μάλλον έναν λογαριασμό αγνώστου φύλλου, που είχε ως σκοπό να φθείρει...

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:
adminΚαλώς τον και τον zip! Χάθηκες... Στην ερώτησή σου σχετικά με το αν και τα υπόλοιπα Μέλη των Συζητήσεων έχουν "ονοματεπώνυμα και πρόσωπα" τι να απαντήσουμε; Ε, έχουν φυσικά! Τι άλλο; Το αμφισβητήσαμε; Και πάντοτε εξάλλου υποστηρίξαμε το δικαίωμα της πλήρους ανωνυμίας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων απέναντι σε κάθε αντίθετη αιτίαση. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε κάποιες, ελάχιστες μέσα στις πολλές χιλιάδες, πολύ προβληματικές καταστάσεις και πάντα στην περίπτωση που κάποιος θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό (αν μιλάμε για επιθυμία συμμετοχής στους χώρους συζήτησης του Esoterica).
Πώς να το θέσω... ο λογαριασμός libero δεν υπήρξε και απροβλημάτιστος!
Πάντως με εκπλήσσεις! Δικαιωματικά θα πρέπει να σου αποδοθεί ο τίτλος "libero-radar"!! Δεν μπόρεσες να κρατηθείς, μάλλον; Αφού η τελευταία φορά που συμμετείχες στις Συζητήσεις ήταν πάλι σε μία "άβολη" περίσταση με τον libero πριν από παραπάνω από έναν μήνα! (εντάξει υπήρξε και ένα μικρό μήνυμα ενδιάμεσα...) Περίεργο! Αναρωτιέμαι... μήπως σε πείραξε αυτό που σου είχε πει η kapodistria τότε;
Άσε που έχεις αφήσει και αναπάντητες τις "φιδο-ερωτήσεις" του Dr Jekyll Mr Hyde!
Βασικά δεν κατάλαβα την απάντησή σου αλλά ... 'ντάξει, ο καθένας στο κεφάλι του τι έχει ... δικό του θέμα. Εγώ απλώς ξεχώρισα κάτι :
α) αυτό το "Και έχουμε ονοματεπώνυμα και πρόσωπα. " αναφέρεται λες και τα μέλη δηλ. δεν έχουν &
β) Μια ερώτηση που δεν απαντάς : "τι θα αλλάξει μια συνάντηση με κάποιο μέλος ;".
Τώρα, για τα υπόλοιπα που λες ... τι να σου πω ; Δεν ξέρω.
quote:
adminΠώς να το θέσω... ο λογαριασμός libero δεν υπήρξε και απροβλημάτιστος!
Ναι, οk, εγώ δεν διαφωνώ σ' αυτό. Απλά ρωτάω, τι θα αλλάξει αν γίνει μια συνάντηση με τον libero ; [και τον κάθε libero δηλ.].
Edited by - zip on 29/01/2011 17:56:25
Η αλήθεια είναι οτι όπου μπερδεύομαι βρίσκω τον μπελά μου
Θα μπορούσε να γίνει ενα τηλεφώνημα απο τον libero στην Αμαλία και να λήξει το θέμα χωρίς να χαλάτε τις καρδιές σας.
Ο libero νομίζω οτι δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα των troll ή στους τελείως ανεπιθύμητους στις ομάδες συζητήσεων.
Ενα τηλεφωνάκι και πιστεύω οτι το πρόβλημα θα λυθεί.
Συγχωρήστε με για την παρέμβαση και αν είπα μαλακία δικαιολογούμαι.
![]()
quote:
Θα μπορούσε να γίνει ενα τηλεφώνημα απο τον libero στην Αμαλία και να λήξει το θέμα χωρίς να χαλάτε τις καρδιές σας.Ο libero νομίζω οτι δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα των troll ή στους τελείως ανεπιθύμητους στις ομάδες συζητήσεων.
Ενα τηλεφωνάκι και πιστεύω οτι το πρόβλημα θα λυθεί.
Εγώ δεν το πιστεύω αλλά, αν θέλουν... ![]()
Θα πρέπει όμως να φτάνουν τον άλλον στο Αμήν και την διαγραφή, για να λυθούν τα προβλήματα???
quote:Έχεις κάνει και χειρότερες παρεμβάσεις
Συγχωρήστε με για την παρέμβαση και αν είπα μαλακία δικαιολογούμαι.

Ubi Dubium Ibi Libertas
Edited by - libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς on 29/01/2011 19:41:07
quote:Ρε Libero ξερεις ότι σε συμπαθώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα αυτό.
Έτσι είναι. Να το αλλάξεις, αν δεν το κατάλαβες μέχρι τώρα, σε "Διεγραμμένος Λογαριασμός", "banned" ή το καινούργιο "troll". Λογικό δεν είναι, οταν διαγραφείς προσωρινά ή μόνιμα έναν λογαριασμό. Πόσο μάλλον έναν λογαριασμό αγνώστου φύλλου, που είχε ως σκοπό να φθείρει...
Ξεκίνα με άλλο νικ, ή αντί για "Διεγραμμένος Λογαριασμός" γράψε "ισόβια νέο μέλος", ή κάτι άλλο.
Το ότι εξακολουθεί να σ' απασχολεί τόσο πολύ κάτι που έγινε πριν χρόνια, αλλά εξακολουθείς να βρίσκεσαι εδώ, δείχνει ότι σ' ενδιαφέρει ο παρών χώρος και θέλεις να κρατήσεις μια αξιοπρεπή στάση.
Αυτό δείχνει επίσης ότι έχεις τον χώρο σε υπόληψη, αλλοιώς απλά θ' απείχες. Δεν είναι αντίφαση να ενδιαφέρεσαι για τον χώρο και ταυτόχρονα να είσαι μόνιμα με μια γκρίνια (Διεγραμμένος Λογαριασμός) στο νικ;
Εχεις και άλλες επιλογές εκτός από το να διαμαρτύρεσαι διαρκώς για ένα νικ. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά κάνεις σαν κακομαθημένο παιδί.
"Εγώ έτσι το θέλω" και χτυπιέσαι!
Τι λες;
quote:Ρε Αίολος, γιατί να ξεκινήσω με άλλο νικ, για να ξαναμπαναριστώ? Αυτην την δουλειά θα κάνουμε τώρα?
Ρε Libero ξερεις ότι σε συμπαθώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα αυτό.
Ξεκίνα με άλλο νικ, ή αντί για "Διεγραμμένος Λογαριασμός" γράψε "ισόβια νέο μέλος", ή κάτι άλλο.
Το ότι εξακολουθεί να σ' απασχολεί τόσο πολύ κάτι που έγινε πριν χρόνια, αλλά εξακολουθείς να βρίσκεσαι εδώ, δείχνει ότι σ' ενδιαφέρει ο παρών χώρος και θέλεις να κρατήσεις μια αξιοπρεπή στάση.
Αυτό δείχνει επίσης ότι έχεις τον χώρο σε υπόληψη, αλλοιώς απλά θ' απείχες. Δεν είναι αντίφαση να ενδιαφέρεσαι για τον χώρο και ταυτόχρονα να είσαι μόνιμα με μια γκρίνια (Διεγραμμένος Λογαριασμός) στο νικ;
Εχεις και άλλες επιλογές εκτός από το να διαμαρτύρεσαι διαρκώς για ένα νικ. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά κάνεις σαν κακομαθημένο παιδί.
"Εγώ έτσι το θέλω" και χτυπιέσαι!
Τι λες;
Το θέμα είναι η ασάφεια των κανόνων. Αν δεν λυθεί αυτό το θέμα, δεν βρίσκω τον λόγο να συμμετέχω.
Πάντως μ' αρέσει που όλα τα στραβά σε μένα τα βρίσκεις, όταν οι συντονιστές δεν απαντούν ούτε σε μια ερώτηση, συνεχίζοντας τα περί δολιοφθοράς και μηχανορραφιών. Κατά τα αλλά "καλή διάθεση", επικαλούνται.![]()

Ubi Dubium Ibi Libertas