ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξαφνική Ανατροπή Σχεδίων - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ξαφνική Ανατροπή Σχεδίων - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Lady of Shalott31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/08/2005, 14:51:04

Lady of Shalott και εμένα με έχει απασχολήσει πολλές φορές το φοβερό απρόβλεπτο της Ζωής,αυτό το Πλατωνικό "εξ'αίφνης" που ανατρέπει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι Κινέζοι λένε πως "όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει".

Ο Πριγκοζίν όμως αντιλέγει ότι "η μαγεία της ζωής οφείλεται στην αβεβαιότητα που διέπει τα πάντα".

Πιστεύω πολύ στο Τυχαίο στοιχείο της ζωής και συνεπώς είμαι ο τελευταίος που θα πει ότι "μόνο ο Θεός ξέρει" κτλ.
Ωστόσο αναγνωρίζω την ύπαρξη της θεικής Σκοπιμότητας η οποία είναι μία φοβερά σύνθετη και σχεδόν ανεξερεύνητη Δύναμη...

25/08/2005, 15:31:32
quote:

eleos pos kanete etsi.oloi pethenoume kapoia stigmi. exo xasei tous 2 kolitous mou se troxaio edo k 2 xronia. exo xasei to patera mou apo ta 14 mou.tora eimai 20. an de sou kanoun auta lady... tote ti na po.

pethanan ti na kano??????????ti na kaneis ??????????

mporei na ginontousan k oi sotires tis gis.kaneis de kserei.

to oti skotothike i pethane kapoios pou goustare na zei einai kathara thema epilogon k pithanotiton. de prepei na prodikazoume omos oti pige kapoios prin tin ora tou!!!!!!!

eksalou to simpan mas einai polon ekatomirion xronon.emeis aplos zoume kapoies ipervolika mikres stigmes mesa se auto. to sigouro einai oti oloi tha pethanoume!!!!!!

think positive!!!!
filakia

y.g. gia na pistevei kapoios se theo tha prepei na einai edelos vlakas

Aγαπητέ/η Pyro θα σε παρακαλούσα να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ GREEKLISH για να είναι ευανάγνωστα απ'όλους.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
27/08/2005, 09:44:28
Ο θάνατος -να το θέσω έτσι- πήρε πολλά άτομα που αγάπησα και θα τα ήθελα και τώρα δα, δίπλα μου σε όμορφες και δύσκολες ώρες. Αλλά είναι ακόμα δίπλα μου. Εδώ.
΄Οτι κρατάει πιστά η σκέψη δεν πεθαίνει. Εδώ είναι και οι νεκροί μου. Απλά δεν χρησιμοποιώ πιά τη λέξη -πεθαμένοι- Είναι εν ζωή. Μέσα στο είναι μου.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

Deva_ParinitoΜέλος
27/08/2005, 18:59:57
quote:
Αυτό το δέσιμο εξακολουθώ να το νιώθω, είμαι σίγουρη ότι εξακολουθεί να υπάρχει, απλώς καμιά φορά θα ήθελα να ξαναδώ τα μάτια του ή το χαμόγελό του...

Να μην έχεις επιθυμίες...

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 27/08/2005 19:06:37

27/08/2005, 20:48:03
quote:
Να μην έχεις επιθυμίες...

Μα αν δεν έχουμε επιθυμίες θα έιναι σαν να μην ζούμε.
Μπορεί να είναι το τίμημα ο πόνος, αλλά υπάρχει και η χαρά.
Γίνεται αυτό που λές Deva?

Lady of ShalottΝέο Μέλος
27/08/2005, 23:17:57
Κατανοώ απόλυτα αυτό που λες Deva, αλλά το κατανοώ σε μια σφαίρα έξω από την ανθρώπινη λογική μου, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... Κατά τα άλλα, ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σωτήριο, αλλά μου φαίνεται τόσο δύσκολο να το επιτύχω....

Lady of Shalott

Lady of ShalottΝέο Μέλος
27/08/2005, 23:33:17
Αφροδίτη, όταν λες ότι τα αγαπημένα σου άτομα που έφυγαν είναι ακόμα δίπλα σου, πώς το εννοείς; Σε ρωτώ, επειδή ορισμένες φορές νιώθω κι εγώ πολύ έντονη την παρουσία του αγαπημένου μου ανθρώπου που έχει φύγει από κοντά μας, ορισμένες φορές βλέπω "σημάδια" του... Και ορισμένες φορές νομίζω ότι απλώς τα φαντάζομαι ή ότι έχω τρελαθεί...

Lady of Shalott

28/08/2005, 17:53:11

Το "Να μην έχουμε επιθυμίες" είναι ό,τι πιο ουτοπικό αλλά και ό,τι πιο ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ μπορώ να σκεφτώ.

Να επιθυμούμε με ΜΕΤΡΟ, αυτό είναι το σωστό...

ALOSΜέλος
28/08/2005, 23:13:12
Αγαπητή Lady of Shalott

Αυτός ο άνθρωπος έχω την εντύπωση σου έμαθε την εσωτερική έννοια
της ελευθερίας. Τί εστί ελευθερο άγριο άλογο άσχετα άν υπάρχει
αναβάτης μετά. Αυτό θα παραμείνει άγριο ελεύθερο άλογο...

Αυτός ο άνθρωπος σε έκανε καλύτερο άνθρωπο όχι μόνο με την
παρουσία του αλλα ακόμα και με την απουσία του, και όσο δεν
μιλάγατε.

Αυτός ο άνθρωπος δε σου ζήτησε να κάνεις κάτι για χάρη του

Για μένα αυτός ο άνθρωπος και η καλύτερη εκδοχή του θα έρθει
ξανά μπροστά σου. Θα είναι ένας άλλος διαφορετικός εξωτερικά
αλλα ίδιος και περισσότερος εσωτερικά.

Δέν θα σε θυμάται αλλα θα σε νοιώθει αρκετά όπως αυτός που
"έφυγε".

Θα τον καταλάβεις απο το "μαγικό" κάτι που δεν μπορείς να
προσδιορίσεις, απο την υπερφυσική επικοινωνία που πιθανόν
να είχατε...

Μια γλυκόπικρη ανάμνηση, που ποτέ δεν θα χαθεί και ούτε
ίσως χάθηκε όταν και όσο ζούσε

Τώρα μόνο ένα γιατί που ζητά να σβήσει...

Αλλα το ξέρεις το γιατί...

Υπομονή...και θα γυρίσει

νιντζαΜέλος
01/09/2005, 16:33:36
ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.προσπαθησε να το αφησεις σε αυτον.εγω ημουν στο μεγαλο σεισμο του Λος Αντζελες το 1994 στα 8,1 και με την βοηθεια το χρονου δεν τρεμω τους σεισμους-αν και παντα δεν τους φοβομουνα.
νιντζαΜέλος
01/09/2005, 16:38:27
ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.προσπαθησε να το αφησεις σε αυτον.εγω ημουν στο μεγαλο σεισμο του Λος Αντζελες το 1994 στα 8,1 και με την βοηθεια το χρονου δεν τρεμω τους σεισμους-αν και παντα δεν τους φοβομουνα.