ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Craven30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
CravenΜέλος
20/09/2011, 14:21:12
quote:

Με αυτα που λετε πηγαινετε να καταστρεψετε την Ελλαδα γιατι αν βγαλεις τους χριστιανους εβραιους τοτε στην σημερινη ελλαδα ειμαστε κατα 90% εβραιοι.LOL

Όχι φυσικά.. μιλάω μόνο γιαυτούς που στο όνομα της θρησκείας τους δεν έχουν ιερό και όσιο και μπορούν να σπιλώνουν μέχρι και τους προγόνους τους και ευτυχώς αυτοί όχι το 90% δεν είναι αλλά ούτε το 5% .. αυτούς θεωρώ ανθέλληνες και όχι τους Χριστιανούς που έχουν δικαίωμα να πιστεύουν φυσικά ότι θέλουν άσχετα αν συμφωνώ εγώ ή όχι ή τι πιστεύω γιαυτή την θρησκεία. Αν τώρα παίζουμε με τις λέξεις τι να κάνω δεν φταίω.. εγώ είμαι ξεκάθαρος σε όσα γράφω.
Ας μην το συνεχίσουμε τώρα άλλο γιατί υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα αυτή την στιγμή που πρέπει να ασχολούμαστε. Τέλος εδώ.

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 14:45:15
Που ακριβως σπιλωσα τους προγονους μας??? Επειδη δεν συμφωνησα με
το 12 θεισμο τους?? Εδω οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες κατα ενα μεγαλο
ποσοστο ηταν εναντιον του 12 θεου
HaelΜέλος
20/09/2011, 14:46:15
"Θα απαντήσουμε στους Έλληνες",λένε οι Τούρκοι

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8413

Τουρκία, εκπλήξεις και η ελληνική στρατηγική αναθεώρηση

http://www.defence-point.gr/news/?p=20308

"Η ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας έχει ξεκινήσει"

http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/h_elegxomenh_xreokopia_ths_elladas_exei_ksekinhsei.1377280.html

20/09/2011, 14:49:58
quote:
mdiamant
Αληθεια πεσ μου κατι απο την θεια λειτουργια που βριζει τους Ελληνες.

Σ' αυτό το βιβλίο φίλε mdiamant , το οποίο μπορείς να κατεβάσης δωρεάν σε μορφή PDF , υπάρχουν όλα τα υβριστικά κατά των Ελλήνων κείμενα , που διαβάζονται σε κάθε περίσταση από τους ιερείς στις εκκλησίες . Καλή ανάγνωση !

*

GEO33Μέλος
20/09/2011, 15:13:22
Αυτά τα επιχειρήματα περί ύβρεων του Ελληνισμού μέσα στις εκκλησίες, που τα ακούω συνέχεια, πρέπει να απευθύνονται πραγματικά σε πολύ αγράμματους και άσχετους ανθρώπους, που εντυπωσιάζονται και ψαρώνουν χωρίς να ψάχνουν το γιατί. Σε όποιο site ή βιβλίο των αρχαιολατρών και να ψάξεις επαναλαμβάνουν τα ίδια επιχειρήματα. Αν δεν υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα, αναρωτιέμαι, δεν βαρέθηκαν πια; Άλλα δεν έχουν; Αυτά μόνον μαθητές του δημοτικού μπορούν να επηρεάσουν.
20/09/2011, 16:18:10
quote:

Αυτη ειναι και η τελευταια μου απαντηση περι του θεματος,
πιστευω ξεκαθαριζει απολυτα τον ρολο του 12 θεου και ολη την
προπαγανδα κατα της Ελληνορθοδοξιας.

Tιμή στο Φουράκη που, άσχετα με το πώς τον κρίνει ο καθένας για το συγγραφικό του έργο, λέει τα πράγματα όπως έχουν.
Ελπίζω να τα δουν και όσα παιδάκια χάφτουν αμάσητα όσα τους προσφέρουν οι νεόκοποι 12θεϊστές.

Ξέρεις .... "satan inside" όπως λένε και μερικοί.

Edited by - Ψηλός on 20/09/2011 16:18:56

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 16:20:15

Σ' αυτό το βιβλίο φίλε mdiamant , το οποίο μπορείς να κατεβάσης δωρεάν σε μορφή PDF , υπάρχουν όλα τα υβριστικά κατά των Ελλήνων κείμενα , που διαβάζονται σε κάθε περίσταση από τους ιερείς στις εκκλησίες . Καλή ανάγνωση !
quote:

Ποσσες φορες πρεπει να πουμε οτι αναφερονται στους ειδωλολατρες και οχι στουν Ελληνες. Η λεξη Ελληνας τοτε σημαινε τον ειδωλολατρη.
Τετοιες βλακιες διαβασα κι εγω παλια και οταν αρχισα να κατηγορω
την εκκλησια για ανθελληνισμο σε εναν ιερεα με εκανε ρεζιλι.
Δεν κοιτουν τα χαλια τους οι μασωνο-12 θειστες τα τσιρακια του
σιωνισμου εχουν το θρασος να μιλλουν για την ελληνορθοδοξια.

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 16:28:46
Tιμή στο Φουράκη που, άσχετα με το πώς τον κρίνει ο καθένας για το συγγραφικό του έργο, λέει τα πράγματα όπως έχουν.
Ελπίζω να τα δουν και όσα παιδάκια χάφτουν αμάσητα όσα τους προσφέρουν οι νεόκοποι 12θεϊστές.

Ξέρεις .... "satan inside" όπως λένε και μερικοί.

quote:

Ετσι ακριβως ειναι και μολις αποκαλυψε την αληθεια μετα απο 2 μηνες τον εφαγαν. Εχουν καταστρεψει την νεολαια βλεπω 12 χρονων παιδια να περιμενουν τους ολυμπιους με τον αστροστολο να τους σωσουν.
Να μιλουν για δηθεν ομαδες Ε και να κοιμουνται ορθιοι, ετσι θελουν
να κανουν τον ελληνικο λαο χαζεμενο και αντι να σηκωθει να πολεμησει
να περιμενει τις ομαδες Ε και τους ολυμπιους απο τον σειριο να τους σωσουν.
Που ηταν η ομαδα εψιλον και οι ολυμπιοι στην κυπρο το 74 ρε??
Που ηταν στα ιμια??

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 16:29:46
Μέσα στα σχέδια των 72 για την ανάπτυξη του νέου ελληνιστικού κινήματος, προβλεπόταν να αναπτυχθούν οι λεγόμενοι "αρχαιολάτρες" ώστε να υπάρξει σύγκρουση με τον Ελληνορθοδοξία, η οποία, ως η μοναδική συγκροτημένη δύναμη των Ελλήνων αποτελεί την ισχυρότατη αμυντική και επιθετική ασπίδα κατά της παγκοσμιοποίησης και ομογενοποίησης...

Ιωαννης Φουρακης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 16:39:24
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ:
(«Λόγοι Κατά Ιουδαίων» από μετάφραση. Εκδόσεις «Ο Λόγος», Αθήναι 1975)

«Κι απ’ οποιοδήποτε χάνι ο χώρος της Συναγωγής είναι πιο εξευτελιστικός. Κι αυτό γιατί δεν είναι των ληστών κι απατεώνων μόνο, αλλά και των δαιμόνων καταφύγιο, κι όχι μόνο οι Συναγωγές μα πιο πολύ οι ίδιες οι ψυχές των Ιουδαίων. [Λόγος Α' §δ']

Να αποφεύγετε λοιπόν τις...

συγκεντρώσεις τους και τις Συναγωγές τους,… [Λόγος Α' §ε']

…δεν τρομάζεις με το να έρχεσαι και να κοινωνείς από την αγία τράπεζα και να παίρνεις μέρος στην κοινωνία του τιμίου αίματος συ που επικοινώνησες μ’ εκείνους πού έχυσαν το αίμα του Χριστού; Δεν ανατριχιάζεις, δε φοβάσαι που έκανες τέτοιες παρανομίες; [Λόγος Β' §γ']

Εκείνοι σταύρωσαν το Χριστό που εσύ προσκυνείς. Πώς λοιπόν πηγαίνεις σ’ εκείνους τους φονιάδες; [Λόγος Δ' §γ']

Τί τρέχεις να δεις στη συναγωγή των θεομάχων Ιουδαίων; Πρέπει να κάθεσαι στην οικία σου και ν’ αναστενάζεις για εκείνους και να δακρύζεις, γιατί αντιμάχονται το πρόσταγμα του Θεού, γιατί έχουν το διάβολο μαζί τους που χορεύει. [Λόγος Δ' §ζ']

…ακολουθείς αυτούς που αγωνίζονται πεισματικά πάντοτε να κάνουν και να λένε όσα αντίκεινται στους νόμους του Θεού και τρέχεις στις συναγωγές τους; Και δε φοβάσαι μήπως πέσει κεραυνός από ψηλά και σου κάψει το κεφάλι; […] …τρέχεις να πας εκεί όπου, υβρίζεται ο Πατέρας, βλασφημείται ο Υιός και δεν γίνεται παραδεκτό το άγιο και ζωοποιό Πνεύμα; Και δε φοβάσαι ούτε ανατριχιάζεις με το να οδηγής τον εαυτό σου στους βέβηλους κι ακάθαρτους εκείνους τόπους; Ποια δικαιολογία θα έχεις και πώς θα συγχωρηθής όταν, με τη θέληση σου, σπρώχνεις τον εαυτό σου στο γκρεμό; [Λόγος ΣΤ' §στ']

Αυτό πρέπει να φοβάστε, μήπως την ημέρα εκείνη ακούσετε από Εκείνον που πρόκειται να σας κρίνει:“Πηγαίνετε, δε σας γνωρίζω. Γιατί συναναστραφήκατε εκείνους που με σταύρωσαν” [Λόγος ΣΤ' §ζ']»

Μετα απο ολα αυτα μας αποκαλειτε ιουδαιοχριστιανους??
Χριστιανισμος και Ιουδαισμος ειναι σε συγκρουση,
οι εβραιοι θεωρουν τον Χριστο εναν απο τους 3 εχθρους
του κρατους του Ισραηλ.
Πανω απο ολα καντε ερευνα και μην αναπαραγετε οτι βγαζουν
στο ιντερνετ τα τσιρακια της μασωνιας και πανω απο ολα μην
χωριζετε τους Ελληνες βαση της θρησκειας τους.
Για μενα και ενας Ελληνας μουσουλμανος εξακολουθει να ειναι
Ελληνας, π.χ. με την συμπεριφορα σας καναμε τους ελληνες
μουσουλμανους της θρακης τουρκους και ειδικα τους πομακους
που στην πραγματικοτητα εχουν αρχαια θρακικη καταγωγη και καμια
σχεση με τους τουρκους

20/09/2011, 16:54:32
Ψηλός

quote:
Αλλά, αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα και τον macedon, ο οποίος συμφωνεί μαζί μου

Καινούριο αυτό;

quote:
δηλαδή πως στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε θρησκεία, γιατί, ισχυρίζεται, πως δεν υπήρχαν ιερείς

Πρέπει να αλλάξεις την πλακέτα, μάλλον έχει καεί...

Εγώ είπα απλά αυτό που είναι γνωστό στον καθένα:

1. Η πατρώα θρησκεία ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑ, όχι δεν ήταν θρησκεία.
2. Δεν υπήρχε οργανωμένο ιερατείο.

Αυτά

macedon

20/09/2011, 17:00:55
demonhunter

quote:
Καλα απορω πως καθομαι και συνεχιζω να μιλαω μαζι σου, εισαι πολυ ασχετος και ψευτης.

Είμαι άσχετος εγώ που διάβασα τι λέει το Ταλμούδ και όχι εσύ που "έμαθες" τι λέει το Ταλμούδ από βιντεάκια του youtube?

quote:
Παρε μια γευση για το ποσο αγαπουν τον Χριστο οι εβραιοι:

Για λέγε!

quote:
http://www.youtube.com/watch?v=l4KXXZrq5hk

Το βίντεο αυτό αναφέρεται στον Ιησού Μπεν Παντιρά, μαθητή του Ιησού μπεν Περάχια που κατηγορήθηκε για μαγεία και λιθοβολήθηκε. Ο Ιησούς αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και έζησε περίπου 100 χρόνια πριν τον δικό σας Ιησού.

Ορισμένα περιστατικά από τη ζωή του ενσωμάτωσαν οι ευαγγελιστές στις δικές τους ιστορίες για τον Ιησού-Μανώλη (όπως π.χ. τη φυγή στην Αίγυπτο).

Άλλο έχεις, μελετητή του youtube?

macedon

HaelΜέλος
20/09/2011, 17:09:48
Τεμαχίζουν την Ελλάδα οι Τούρκοι!

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/80116/temachizoyn-thn-ellada-oi-toyrkoi

demonhunterΜέλος
20/09/2011, 17:23:17
Το βίντεο αυτό αναφέρεται στον Ιησού Μπεν Παντιρά, μαθητή του Ιησού μπεν Περάχια που κατηγορήθηκε για μαγεία και λιθοβολήθηκε. Ο Ιησούς αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και έζησε περίπου 100 χρόνια πριν τον δικό σας Ιησού.

Ορισμένα περιστατικά από τη ζωή του ενσωμάτωσαν οι ευαγγελιστές στις δικές τους ιστορίες για τον Ιησού-Μανώλη (όπως π.χ. τη φυγή στην Αίγυπτο).

Άλλο έχεις, μελετητή του youtube?

quote:

Ε καλα τι να σου πει ανθρωπος σε σενα, ουτε ντοκιμαντερ ουτε
εκπομπες των εβραιων που κανουν πλακα με τον Χριστο δεν ειναι ικανα
να σε κανουν να παραδεχτεις οτι λες βλακιες.
Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι πρακτορας και μασωνος που το παιζεις
ελληνας και αρχαιολατρης ωστε να διαλυσεις την εννοτητα των Ελληνων,
αντε γεια ρε σουργελο

Spawn13Μέλος
20/09/2011, 17:27:36
Πλεον το θεμα του forum ειναι Θρησκευτικο...παρακαλουνται ολοι οσοι ενδιαφερονται για το θεμα Ελλαδα-Τουρκια να μετακινηθουν σε αλλο Post..

20/09/2011, 17:37:38
demonhunter

quote:
Ε καλα τι να σου πει ανθρωπος σε σενα, ουτε ντοκιμαντερ ουτε
εκπομπες των εβραιων που κανουν πλακα με τον Χριστο δεν ειναι ικανα
να σε κανουν να παραδεχτεις οτι λες βλακιες.

Δεν μαθαίνουμε τι λέει ένα βιβλίο από ένα ντοκυμανταίρ που κάνει κάποιος τρίτος. Η απλή μέθοδος είναι να ανοίξουμε το βιβλίο και να δούμε μόνοι μας τι λέει.

Τώρα, το ποιος λέει βλακείες... στη θέση σου αυτό το θέμα δεν θα το έθιγα καθόλου...

macedon

ΧΜέλος
20/09/2011, 17:57:59
Ρε συ μάσεντον με την θρησκομανία σου εκτρέπεις το θέμα. Το έχω δει να το κάνεις και αλλού.

Δεν το κάνεις εσκεμμένα, αλλά πρέπει να το προσέξεις κάποια στιγμή. Όταν λέω οτι είσαι θρησκομανής το εννοώ. Δεν γίνεται με το πρώτο υπονοούμενο να σπεύδεις να γράψεις για ευαγγέλια, Ταλμούδ, Ιησού-Μανώλη κλπ.

Αν αφιέρωνες αυτό τον χρόνο για να ψάξεις κανά στοιχείο για το άλλο θέμα, θα είχες μαζέψει τουλάχιστον τα μισά. Αλλά μ' έχεις αφήσει και παιδεύομαι μόνος μου και μετά μου λες οτι δεν προλαβαίνεις.

VarragosΜέλος
20/09/2011, 18:42:57
Θέλω την γνώμη σας για την συγκεκριμένη ανάρτηση,

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24247&Itemid=56

και ειδικότερα για τις ζωγραφικές παραστάσεις που δείχνει. Αντιλαμβάνεστε κάποια αναφορά σε κάτι;

Υ.Γ. Το αναφέρω λόγω του όλου κλίματος αναστάτωσης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό παγκοσμίως. Σαν μεταφορική απεικόνιση μεγάλης καταστροφής ή πολέμου φέρνει...

HaelΜέλος
20/09/2011, 18:45:39
Πρόκληση Τούρκων ανοιχτά της Κύπρου. Έκαναν παράνομα άσκηση

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8419

Ο παράγοντας γεωγραφία οδηγεί σε πόλεμο Ελλάδα και Τουρκία;

http://www.defence-point.gr/news/?p=20329

Η Μεσόγειος φλέγεται -2. Οι νέες εξελίξεις στη περιοχή!

http://gdailynews.wordpress.com/2011/09/20/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-2-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5/

Spawn13Μέλος
20/09/2011, 18:50:01
Και ο Hael ακαθεκτος...!!!αχαχαχαχα