- Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Στού ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ......................
.........το σαπουνι σου χαλας ! ! !
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη......
Άσχετο ε;![]()
![]()
![]()
![]()
Feel the anxiety hold off the fear...
ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ33 ΚΑΛΟΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.![]()
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΘΡΑ.....
ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ .......
ΥΠΕΡ-ΟΠΛΑ ,ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Απλά ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο κ. Γκιόλβας νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Αττικής λόγω της διάρρηξης του κοιλιακού ανευρύσματος την ύπαρξη του οποίου γνώριζε.
Είναι ακόμη σε καταστολή και διασωληνωμένος αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες.
Νομίζω πως θα μπορούσαμε όλοι μας να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στην ενεργό δράση.
Ο άνθρωπος είναι 81 χρόνων, με δυο ανευρύσματα διαγνωσμένα και συνέχιζε να εργάζεται επί 20ώρου βάσεως στο Κέντρο Ερευνών.
ΑΥτό νομίζω τα λέει όλα.
Κι όσοι είχαν την τύχη να τον συναντήσουν νομίζω πως θα συμφωνήσουν μαζί μου για το ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο που αποτελεί κεφάλαιο στην επιστήμη και στην προσπάθεια αναβάθμισης αυτού του λαού.
Να είστε πάντα καλά.
quote:
Καλημέρα!
Απλά ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο κ. Γκιόλβας νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Αττικής λόγω της διάρρηξης του κοιλιακού ανευρύσματος την ύπαρξη του οποίου γνώριζε.
Είναι ακόμη σε καταστολή και διασωληνωμένος αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες.
Νομίζω πως θα μπορούσαμε όλοι μας να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στην ενεργό δράση.
Ο άνθρωπος είναι 81 χρόνων, με δυο ανευρύσματα διαγνωσμένα και συνέχιζε να εργάζεται επί 20ώρου βάσεως στο Κέντρο Ερευνών.
ΑΥτό νομίζω τα λέει όλα.
Κι όσοι είχαν την τύχη να τον συναντήσουν νομίζω πως θα συμφωνήσουν μαζί μου για το ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο που αποτελεί κεφάλαιο στην επιστήμη και στην προσπάθεια αναβάθμισης αυτού του λαού.
Να είστε πάντα καλά.
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου Κωνσταντίνα όσον αφορά τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση.
Τώρα για τα υπόλοιπα χμ...
Υ/Γ Καλώς μας ήρθες!
Τον "φαγανε" τον ανθρωπο πια!!!!
Ευχομαι γρηγορη αναρρωση!
Αγαπητε Τσανακαλε,
σιγουρα αν τον γνωριζες απο κοντα θα ειχες αλλη γνωμη!
Η κονσταντινα μιλησε για οσους τον εχουν γνωρισει...ας μη "τρωγομαστε" αλλο με τον ανθρωπο...
Δεν καταλαβαινω, εφοσων το τοπικ αυτο δεν προσφερει τιποτα αλλα επαναλαμβανονται τα ιδια κ τα ιδια...γιατι δεν το κλεινουμε να αφησουμε κ τον ανθρωπο στην ησηχια του?
Οποιος θελει να διαπιστωσει τι συμβαινει μπορει να παει μια επισκεψη απο το ερευνητικο κεντρο. Παρολο που ο κ. Γκιολβας ειναι αρρωστος, θα απαντησουν στο τηλεφωνο προφανως οι συνεργατες του κ θα σας καλοδεχτουν πιστευω.
Φιλικά
παντως εξακολουθω να επιμενω να τον αφησουμε ησηχο μιας κ δεν εχουμε τιποτα αλλο να πουμε...
ξερετε η "γλωσσοφαγια" η αλλιως αρνητικα vibes...δεν ειναι κ οτι καλυτερο για τη κατασταση που βρισκεται τωρα.
αλλωστε αν πραγματικα θελετε να ανακαλυψετε τον εαυτο σας και κανετε εσωτερικη αναζητηση και οχι κουτσομπολια...το εσωτερικα εχει αφθονα ομορφα τοπικ...
Φιλικά...!
ειδα πριν λιγο την γνωμη σου για την ομαδα Ε σε καποιο σχετικο τοπικ που εχει ηδη κλισει.
Επισης ειδα εδω να αναφερεσαι για εχθρους που θα δουν αυτο που κατα καποιο τροπο "αφηνει να εννοηθει" ο Θανος. (αρα τους θεωρεις κ εσυ εχθρους και φωναζεις (με τη χρηση θαυμαστικων) για το οτι ο Θανος μολις μας "εδωσε"...
Με συγχωρεις αλλα με τυα γραφομενα σου αυτα "μεταδιδεις" σε μενα κ ισως γιατι οχι κ σε καποιους αλλους...
Επειδη αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να εχω μπερδευτει...δωσε μας σε παρακαλω λιγο πιο ξεκαθαρα τα φωτα σου.
Προς τι εχω μπερδευτει?
Απο τη μια λες οτι δεν υπαρχουν οι Ε η εστω οτι εσυ δεν πιστευεις οτι υπαρχουν..απο την αλλη ομως σχολιαζεις αρνητικα τους υπολοιπους αλλα θετικα (τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω εγω) την αποψη καποιου συγκεκριμμενου συγγραφεα. πραγμα που σημενει οτι τελικα ισως συμφωνεις με καποια απο αυτα που λεει?
Τελικα τι συμβαινει? Τι πιστευεις? Γιατι τοσο εντονα αναφερθηκες στο αλλο τοπικ αρνητικα για ολα αυτα? Μπορεις να μας αποδιξεις οτι κανουμε λαθος στο να πιστευουμε καποια απο αυτα?
Ο συγγεκριμενος συγγραφεας ξερεις πως για οτι εχει πει μεχρι στιγμης εχει επαληθευθει!
Η μηπως κανω λαθος???????
Η σωρός του θα μεταφερθεί στην γενέτειρά του στην ΑΙκατερίνη...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:Αγαπητη μου Κορινα,
Φιλε Πασχαλη,
ειδα πριν λιγο την γνωμη σου για την ομαδα Ε σε καποιο σχετικο τοπικ που εχει ηδη κλισει.
Επισης ειδα εδω να αναφερεσαι για εχθρους που θα δουν αυτο που κατα καποιο τροπο "αφηνει να εννοηθει" ο Θανος. (αρα τους θεωρεις κ εσυ εχθρους και φωναζεις (με τη χρηση θαυμαστικων) για το οτι ο Θανος μολις μας "εδωσε"...Με συγχωρεις αλλα με τυα γραφομενα σου αυτα "μεταδιδεις" σε μενα κ ισως γιατι οχι κ σε καποιους αλλους...
Επειδη αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να εχω μπερδευτει...δωσε μας σε παρακαλω λιγο πιο ξεκαθαρα τα φωτα σου.
Προς τι εχω μπερδευτει?
Απο τη μια λες οτι δεν υπαρχουν οι Ε η εστω οτι εσυ δεν πιστευεις οτι υπαρχουν..απο την αλλη ομως σχολιαζεις αρνητικα τους υπολοιπους αλλα θετικα (τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω εγω) την αποψη καποιου συγκεκριμμενου συγγραφεα. πραγμα που σημενει οτι τελικα ισως συμφωνεις με καποια απο αυτα που λεει?
Τελικα τι συμβαινει? Τι πιστευεις? Γιατι τοσο εντονα αναφερθηκες στο αλλο τοπικ αρνητικα για ολα αυτα? Μπορεις να μας αποδιξεις οτι κανουμε λαθος στο να πιστευουμε καποια απο αυτα?
Ο συγγεκριμενος συγγραφεας ξερεις πως για οτι εχει πει μεχρι στιγμης εχει επαληθευθει!
Η μηπως κανω λαθος???????
ζω στη Θεσσαλονικη και σε τακτα χρονικα διαστηματα συναντω τους φιλους Κεραμυδα και Καλογερακη.
Ομως δεν δεχομαι τα γραφομενα τους και τις θεωριες τους.
Ο Καλογερακης ειδικα, οφειλω να ομολογησω οτι πιστευει σ' αυτα που γραφει.
Τον Κεραμυδα τον γνωριζω αρκετα χρονια και τα περι "Ε", εχουμε ερευνησει για πολλα χρονια το φαινομενο.
Φιλος κατεχει τα πορισματα των ερευνων -ειναι ενας ογκος 800 (οκτακοσιων σελιδων)- δυστυχως ομως αποδεικνυουν το ασυστολο της θεωριας.
Ισως εν καιρω μπορει να γινει μια παρουσιαση των κυριοτερων στοιχειων της πλανης περι "Ε", και πως γεννηθηκε αυτη η θεωρια.
Ομως πρεπει να παραδεχτουμε οτι αυτη η θεωρια εχει ενεργοποιησει μεχρι τωρα αρκετους και τους οδηγησε στην ερευνα και στο διαβασμα.
Κατα μια εννοια λοιπον, βοηθαει στην προσωπικη εξελιξη αρκετους, ασχετα αν δημιουργει και μια ολοκληρη στρατια "κολλημενων". Ουτως η αλλως ομως αυτοι δεν επροκειτο ποτε να ενασχοληθουν με τιποτα αλλο περα απο το γηπεδο, αντε και κανα πολιτικο σχηματισμο, ως οπαδοι.
"Ε" και υπεροπλα δεν υπαρχουν, με εξαιρεση το υπεροπλο που κατεχει ο Ελληνισμος, το οποιο ουτε υποκλεπτεται ουτε αντιγραφεται και αυτο δεν ειναι αλλο απο την Ελληνικη Ψυχη (αν και τελευταια κινδυνευει με αλλοτριωση!).
Απο την αλλη ομως, φυσικα και υπαρχουν καποιες οργανωσεις φανερες και κρυφες, απο τις πρωτες, πολυ γνωστες ειναι καποιες ομογενειακες οργανωσεις οπως και ομαδες που λειτουργουν εγχωρια (μετεχω σε μερικες απο αυτες και εχουμε επαφες με αρκετες εντος και εκτος συνορων).
Υπαρχουν ατομα που καλο ειναι και για ευλογους λογους, να μην αναφερονται και να μη γνωστοποιουνται.
Απο τα φανερα και επωνυμα ατομα ειναι γνωστα μερικα, οπως της Μαριας Τζανη, του Βαγγελη Μπεχτση (ΙΧΩΡ) στην Αθηνα, αλλα και ενα πληθος ονοματων πανελλαδικα.
Να τονισω μονο, οτι, η παγκοσμια ενεργοποιηση δεν αποσκοπει σε στρατιωτικη δραση, οπως την εκλαμβανουν καποιοι αδαεις.
Δυστυχως με ολα αυτα τα ακραια που ακουγονται, καποιοι παρασυρονται.
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΣ...
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ,
Η ΟΧΙ ...
wwww
quote:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
δηλαδη εσυ κατα την γνωμη τι νομιζεις οτι κερδισε εκτος απο το να το συζηταμε εδω?

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!
Τ.Σ.
Θεωρώ ότι είναι λογικό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να μην αναφέρονται οι άλλες πατέντες πρώτον επειδή οι κληρονόμοι της συγκεκριμένης πατέντας του Γεωργίου Γκιόλβα δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν όλες τις πατέντες για όλες τις εφευρέσεις (καθ' ότι θα ήταν αδύνατο πιστεύω να τις διαχειριστούν) και δεύτερον η ιστοσελίδα αυτή αναφέρεται αποκλειστικά στο NICO-PAL και σκοπός της είναι να παρουσιάσει και να διαθέσει στην αγορά το προϊόν αυτό.
Σχετικά με τη διάδοση της συσκευής παγκοσμίως, πρέπει να γνωρίζουμε ότι απαιτούνται τεράστια κεφάλαια για διαφήμιση και για δημιουργία - διαχείριση δικτύου πωλήσεων. Η συσκευή υπάρχει σε αρκετές χώρες αλλά σε περιορισμένο αριθμό αντιπροσώπων, οπότε είναι και δύσκολο να βρεθεί. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο όμως δε νομίζω ότι κάποιος θα δυσκολευόταν να τη βρει.
Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αν κάποιος από εσάς θέλει να αγοράσει τη συσκευή, να το κάνει μόνο μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ή από τους αντιπροσώπους που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα και μόνο, γιατί αλλιώς ενδεχομένως να αγοράσει κάποια πλαστή συσκευή και ειδικά ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΓΡΟ που χρησιμοποιείται στη συσκευή αυτή, το οποίο δεν είναι προφανώς ελεγμένο και πιθανότατα να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία.

«Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της». "Nicola Tesla"
http://www.nicopal.gr
Edited by - XD on 24/11/2007 20:41:06