ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Τσανάκαλος27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/12/2007, 01:57:25
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ...... ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ <<ΚΥΡΙΟΙ>> ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ. ΚΟΛΟΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ. ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΟΝΙΚΟΣ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

05/12/2007, 09:59:09
Ξέρεις ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ, δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή με κανέναν κύριο Πάλμο, αλλά ούτε με κανέναν άλλον, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια προσωπική ελεύθερη γνώμη.

Και ο Παλμος και ο ειδικά ο Γκιόλβας είναι γνωστοί ο καθένας αντίστοιχα για το τι έχει προσφέρει και αν έχει προσφέρει, από εκεί και πέρα ο καθένας ή δέχεται ή όχι … .

Βλέπεις αυτό που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο μέσα από ένα διάλογο είναι ο ορθός λόγος (σεβασμός) ακόμα και αν γίνεται μέσα από αντιπαραθέσεις, αλήθεια εσύ μέσα από τον λόγο σου «ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΟΝΙΚΟΣ» τι μπορείς να προσφέρεις ώστε ακόμα και αν δεν δέχομαι αυτά που λες, να μπορέσω να σεβαστώ τις απόψεις σου..

06/12/2007, 00:23:49
+1

XDΜέλος
06/12/2007, 09:14:10
Ο κύριος αυτός έχει προηγούμενα με το Esoterica διότι πριν μερικά χρόνια είχε αναρτηθεί, από τους ίδιους, ένα θέμα (διαφήμιση) που αφορούσε τις δραστηριότητες κ. Πάλμου, και αφού παρουσιάσανε τις απόψεις τους και δοκιμάσανε να ψαρέψουνε κόσμο - επήλθε ο σκληρός (ενδεχομένως περισσότερο από όσο θα άξιζαν σε κάποιες περιπτώσεις) αντίλογος και φάνηκε τόσο η ένδυα τους όσο και οι τακτικές της φθηνής και κουτοπόνηρης προπαγάνδας τους.

Η δε μετέπειτα συνάντηση ορισμένων με τον κ. Πάλμο, δεν φαίνεται πως ευδόκησε τα ποθούμενα του..

Για να θυμούνται, λοιπόν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=6645

Με τις υγείες σας!

Edited by - XD on 06/12/2007 09:15:05

07/12/2007, 02:07:01
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΧD. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΚΣΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ. ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΜΙΣΤΕΡ SOFA. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΛΛΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΄ΧΑΡΑΑΑΑΑΑ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

07/12/2007, 10:00:19
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ καλημέρα .

Το ότι είσαι ερευνητής είναι πολύ καλό, αλλά μήπως πρέπει να γίνεις και ερευνητής και για το μέσα σου ώστε να φτιάξεις λίγο τους τρόπους σου .

Βλέπεις η τακτική χτυπώ και φεύγω .… δεν είναι πάντα η καλύτερη !!!!!

XDΜέλος
07/12/2007, 17:24:58
quote:

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΧD. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΚΣΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ. ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΜΙΣΤΕΡ SOFA. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΛΛΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΄ΧΑΡΑΑΑΑΑΑ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

Το τι γράφουν ή γράφανε άλλοι παλιοί συμμετέχοντες του Esoterica δεν με αφορά, και εδώ δεν πάμε συμψηφιστικά, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενα του και μόνο.

Οπότε μην φλυαρείς και άφησε την Αγκιτάτσια κατά μέρους - αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προσάψεις (λερωμένα και άπλυτα και πολυφορεμένα που λέει και το λαϊκό άσμα), εκτός από υπονοούμενα που μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις ή ας πούμε πως τα καταλαβαίνω και εγώ αλλά δεν με αφορούν , ευχαρίστως να σε ακούσω.

Έτσι ξηγούνται οι άντρες και οι ΕΛΛΗΝΕΣ φιλαράκο μου - κατάλαβες;

Ως τότε, τέλος μαζί σου.

Edited by - XD on 07/12/2007 19:22:24