- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Μια χαρά καταλαβαίνει.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ναι, καλά...!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου ζητήσω και δημοσίως συγνώμη για την επίθεση που σου έκανα στο πολιτικό σκέλος. Με ξεπέρασε το άγχος μου.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ποιά επίθεση?
Εγώ το διασκέδαζα.Ειλικρινώς!!
Αφού σε ξέρω...εγώ σε δημιούργησα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ναι, καλά...!!!
Το έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο, πως ο Λεβαντίνος είναι ίσως το πιο καθαρό μυαλό που κυκλοφορεί εδώ μέσα. Δεν έχω αλλάξει άποψη.
Δεν κρύβει θάνατο αυτή η πρόταση.
quote:
Το έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο, πως ο Λεβαντίνος είναι ίσως το πιο καθαρό μυαλό που κυκλοφορεί εδώ μέσα. Δεν έχω αλλάξει άποψη.
Καθαρό είναι.
Μυαλό...είναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικόμαχε η άποψη δεν περιορίζει την παρατήρηση. Μόνο τα πρέπει του καθενός.
Μόνο η...τύφλα εμποδίζει την παρατήρηση.Η άποψη δεν παίζει ρόλο επί του αντικειμένου.
Και φυσικά δεν εμποδίζει τα πρέπει του καθενός.
Τα εμποδίζει ο ίδιος ο...καθένας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η άπ-οψη δεν εμποδίζει την παρατήρηση. Μόνο τα πρέπει του καθενός(την εμποδίζουν).
Νομίζω καλύτερα τώρα.
quote:Δε θα τόλεγα...
Δεν έχει ούτε ένα Τέρας μέσα !
πως, πως!
εγω ειδα Σημεια και Τερατα εκει μεσα!
τον ταραξαν στην υποκλοπη παλι...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ενάντια στο φανατισμό και την αποβλάκωση (τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι αλληλένδετα και αλληλοτροφοδοτούμενα), το μόνο αποτελεσματικό αμυντικό όπλο που γνωρίζουμε είναι το χιούμορ και το μόνο επιθετικό, η ειρωνεία. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τα παραπάνω δύο φαινόμενα μέσω συζήτησης και λογικών επιχειρημάτων. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα επιτείνετε. Η αδιαφορία βέβαια, όπου αυτή μπορεί να επιδειχθεί, παραμένει η καλύτερη τακτική.
Από μια άποψη, ναι, έχουμε και μια δόση λόξας και έχουμε αναλάβει -αυτόκλητα, άτυπα και χωρίς ίχνος δικαιοδοσίας- και το ρόλο των υπερασπιστών κάποιων πραγμάτων. Δε θέλουμε να τα βλέπουμε να ξεφτιλίζονται και ν' ασχημαίνουν από τις παρεμβάσεις ή τα γραφόμενα άσχημων ανθρώπων. Η εμμονή μας αυτή πιθανώς έχει ιδιοσυγκρασιακές ή και ψυχολογικές ρίζες, κυρίως όμως πηγάζει από τις τύψεις που νοιώθουμε για το ότι εκθέτουμε κάποια όμορφα, γεμάτα ζεστασιά πράγματα, στην αδιάφορη και ψυχρή δημοσιότητα.
Δεν περιμένουμε από τους επισκέπτες μας να επικροτούν και να συμφωνούν με όλα όσα γράφουμε. Στο σημείο αυτό, σας παρακαλούμε να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά το προηγούμενο μας μήνυμα. Η διαφωνία είναι ανεκτή και σεβαστή, η κακεντρέχεια και η ανοησία όμως, όχι.
quote:ενάντια στο φανατισμό και την αποβλάκωση (τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι αλληλένδετα και αλληλοτροφοδοτούμενα), το μόνο αποτελεσματικό αμυντικό όπλο που γνωρίζουμε είναι το χιούμορ και το μόνο επιθετικό, η ειρωνεία. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τα παραπάνω δύο φαινόμενα μέσω συζήτησης και λογικών επιχειρημάτων. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα επιτείνετε. Η αδιαφορία βέβαια, όπου αυτή μπορεί να επιδειχθεί, παραμένει η καλύτερη τακτική.
Από μια άποψη, ναι, έχουμε και μια δόση λόξας και έχουμε αναλάβει -αυτόκλητα, άτυπα και χωρίς ίχνος δικαιοδοσίας- και το ρόλο των υπερασπιστών κάποιων πραγμάτων. Δε θέλουμε να τα βλέπουμε να ξεφτιλίζονται και ν' ασχημαίνουν από τις παρεμβάσεις ή τα γραφόμενα άσχημων ανθρώπων. Η εμμονή μας αυτή πιθανώς έχει ιδιοσυγκρασιακές ή και ψυχολογικές ρίζες, κυρίως όμως πηγάζει από τις τύψεις που νοιώθουμε για το ότι εκθέτουμε κάποια όμορφα, γεμάτα ζεστασιά πράγματα, στην αδιάφορη και ψυχρή δημοσιότητα.
Δεν περιμένουμε από τους επισκέπτες μας να επικροτούν και να συμφωνούν με όλα όσα γράφουμε. Στο σημείο αυτό, σας παρακαλούμε να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά το προηγούμενο μας μήνυμα. Η διαφωνία είναι ανεκτή και σεβαστή, η κακεντρέχεια και η ανοησία όμως, όχι.
ειναι το κομματι που θα "εκλεβα" με την καρδια μου απο την ιστοσελιδα των Ιρανον, για να το χρησιμοποιησω! ![]()
.
Χωρίς να θέλω να σας κάνω να χάσετε τον ειρμό των very profound σκέψεών σας θα πω το εξής:
Ο τίτλος του τόπικ είναι "Ανεξήγητες εμπειρίες στην Πεντέλη" και αν δεν κάνω λάθος εδώ και πάρα πολλές σελίδες μόνο για ανεξήγητες εμπειρίες δεν μιλάμε...
Μετά από τόσα ποστ που θυμίζουν chat βρέθηκε κάποιος έστω και αν είναι "σουπιά"... να πει κάτι επιτέλους σχετικό με το θέμα (όσο τραβηγμένο κι αν είναι αυτό) - ή τουλάχιστον με τον τίτλο του γιατί έτσι όπως το καταντήσαμε ουδεμία σχέση έχει με αυτό - και σεις τι κάνετε?
Αρχίζετε τις ειρωνίες, τις μομφές, τις προσβολλές και τη γελοιοποίηση...![]()
Mη με ρωτήσετε αν πιστεύω το μέλος soupia... Δεν είναι εκεί το θέμα αλλά ούτε και είναι δίκαιο γιατί δε με ρωτήσατε το ίδιο όταν "άκουσα" με πολύ προσοχή την εμπειρία του Jonniebegood (sorry Johny nothing personal ...
)
Kατά περίεργο μάλιστα τρόπο αυτοί που τώρα γέλασαν με την εμπειρία της σουπιάς τότε έκαναν τουμπεκί και δεν εξέφρασαν καμμιά αμφιβολία ή ειρωνία στο πρόσωπο του "οικοδεσπότη" του τόπικ... Θέλω να πιστεύω ότι αυτό έγινε από ευγένια αλλά πάλι που στο καλό χάθηκε αυτή η ευγένια στην πορεία τόσων σελίδων![]()
Ετσι λοιπόν ενώ είναι πολύ συνηθισμένο η εμφάνιση ενός εξωκοσμικού όντος με διαβολικό βλέμμα από το πουθενά (βλέπε ποστ συγγραφέα)ξαφνικά ξενερώνουμε αν αυτή η επαφή γίνει 3ου τύπου (βλέπε τις δαγκωματιές στην πλάτη της σουπιάς![]()
)
Λυπάμαι που σε κάποιους δεν θα αρέσει το ποστ μου αυτό αλλά περισσότερο λυπάμαι γιατί το τόπικ έχει ξεφύγει προ πολλού από το θέμα του τίτλου ... (τα περί πολιτικής και συλλόγου μάλλον ανήκουν στο τόπικ "Ορος Πεντελικόν" παρά εδώ.-
Υ.Γ. Ο αριθμός των μηνυμάτων δεν είναι το πάν αφού ως γνωστόν "ουκ εν το πολλώ το ευ"
quote:
Τέλος θα πρότεινα ότι θα βοηθούσε να ξαναγίνονται λειτουργίες τακτικά στο ρημαγμένο εκκλησάκι (κάτι τέτοιο ακούστηκε τελευταία), μπας και φύγουν τα δαιμονικά στοιχειά και ξορκιστεί το κακό.
Αγαπητέ/ή soupia το μόνο από αυτά που πρέπει να ξορκιστεί είναι οι ανεγκέφαλοι, περίεργοι επισκέπτες...

.
καλη μου Avallon, οταν στο τοπικ εριχνα τις πληροφοριες και τις φωτογραφιες με τη σεσουλα, ποιοι εγραφαν?
θυμασαι?
δηλωσα εδω και κανα διμηνο οτι σταματω να βαζω πληροφοριες και φωτογραφιες προσωρινα για προσωπικους λογους.
αυτοι που εγραφαν τοτε ομως, ειναι κακο να γραφουν τωρα, εστω και σε μορφη τσατ (οπως λες) αμα ετσι θελουν?
δεν ειδα να διαμαρτυρηθεις (ουτε και καναν αλλο) για την πληθωρα των ανουσιων τοπικ που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια (λογω φθινοπωρου αραγε?) και που λογω θεματολογιας μονο σε μορφη τσατ μπορουν να φιλοξενησουν μερικα μηνυματα...
σου ελειψαν οι πληροφοριες για την Πεντελη?
σου υποσχομαι πολλες μαζεμενες συντομα.
ομως μην με ταυτιζεις με την σουπια η οποια ειναι εμφανεστατα κλωνος και μπηκε για χαβαλε.
αλλα και αν θεωρησω οτι οντως πιστευει αυτα που λεει, τοτε παλι δεν εχει θεση σε ενα τοπικ με ανεξηγητες εμπειριες αλλα καπου αλλου...
αν θυμασαι εχω υπερασπιστει αρκετους που τολμησαν να γραψουν μια εμπειρια τους και τους παροτρυνα να συνεχισουν.
μεχρι να δω τις δαγκωματιες στην πλατη της σουπιας ομως, επετρεψε μου να αμφιβαλλω για την σκοπιμοτητα του ποστ της και να θεωρω οτι μας δουλευει ψιλο γαζι...
νασαι καλα
.
quote:
σου ελειψαν οι πληροφοριες για την Πεντελη?σου υποσχομαι πολλες μαζεμενες συντομα.
Καπετάνιο, για την "ανεξήγητη λακούβα" της Πεντέλης
που κόντεψε να με σκοτώσει τις προάλλες το είπες? Δεν το είπες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:Καπετάνιο, για την "ανεξήγητη λακούβα" της Πεντέλης
που κόντεψε να με σκοτώσει τις προάλλες το είπες? Δεν το είπες....
το ψαχνει Η Υπηρεσια αδελφε... ![]()
.
quote:
καλη μου Avallon, οταν στο τοπικ εριχνα τις πληροφοριες και τις φωτογραφιες με τη σεσουλα, ποιοι εγραφαν?θυμασαι?
δηλωσα εδω και κανα διμηνο οτι σταματω να βαζω πληροφοριες και φωτογραφιες προσωρινα για προσωπικους λογους.
αυτοι που εγραφαν τοτε ομως, ειναι κακο να γραφουν τωρα, εστω και σε μορφη τσατ (οπως λες) αμα ετσι θελουν?
δεν ειδα να διαμαρτυρηθεις (ουτε και καναν αλλο) για την πληθωρα των ανουσιων τοπικ που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια (λογω φθινοπωρου αραγε?) και που λογω θεματολογιας μονο σε μορφη τσατ μπορουν να φιλοξενησουν μερικα μηνυματα...
Συμφωνώ απόλυτα. Έκανα ένα κόπο να βρώ το πρώτο μου πόστ σε αυτό το θέμα... Και το βρήκα στην τρίτη ή τέταρτη σελίδα, δηλ. εκεί που η ροή της συζήτησης ασχολούταν πια με τα "χειροπιαστά", δηλ. πράγματα που έχαμε παρατηρήσει και ήταν εκεί, που ο οποιοσδήποτε ανα πάσα στιγμή μπορούσε να πάει και να τα δεί.
quote:
σου ελειψαν οι πληροφοριες για την Πεντελη?
αι που τις δόσαμε βρε Τζώνη, ποιός ασχολήθηκε ?
Βρήκα ένα σημείο, όπου μιλούσαμ για κάποιες διαμορφώσεις του χώρου και εμφανίστηκε ο φίλος μας ο Σπηλαιολόγος Γ. Ζήνας. Ανταλλάξαμε κάποιες πληροφορίες και έμεινε εκεί.
Βρήκα ένα άλλο σημείο, όπου εμείς οι άσχετοι μιλούσαμε για κάποια πετρώματα. Εμφανίστηκε ο φίλος μας ο Άγγελος και μας διευκρίνησε κάποιες απορίες που είχαμε.
Βρήκα ένα άλλο σημείο, που εσύ και εγώ είχαμε κάποια διαφωνία ώς πρός τη "θετική ενέργεια". Αντί να τσακωθούμε και να μπινελικωθούμε, μιλήσαμε κια μιλάμε σαν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις.
Βρήκα ένα άλλο σημείο, όπου μια παρέα, μέσα από μια διάθεση για παρέα, ανέλαβαν να καθαρίσουν (έστω!) ένα μικρό μέρος της Πεντέλης και να φυέψουν (έστω!) και δυό δεντράκια. Όποιος νομίζει οτι δεν είναι τίποτα αυτό, ας κάτσει να περιμένει να πέσει το ... μάννα εξ ουρανού.
Βρήκα ένα άλλο σημείο, όπου κάποιοι από εμάς "κοντραριστήκαμε" με κάποιους άλλους, σχετικά με κάποιες διατυπώσεις, οι οποίες προφανώς ήταν αντίθετες με τα δικά μας πιστεύω. Κοντραριστήκαμε, αλληλομπινελικωθήκαμε, αλλά δεν το αφήσαμε εκεί. Βρήκαμε μια γέφυρα επικοινωνίας, λύσαμε τις διαφορές μας, και στο κάτω κάτω άν τυχόν δεν συμφωνούμε, πετύχαμε να μιλάμε σαν άνθρωποι που ασχολούνται και αγαπούν το ίδιο αντικείμενο.
Βρήκα ένα άλλο σημείο, όπου έχουμε μια επικοινωνία μεταξύ αστείου και σοβαρού, που δημιουργήθηκε μέσα από κάποια διάθεση παρέας και αυτοσαρκασμού. Είναι λάθος ?
Μετά όμως βρήκα ένα σημείο, που μπάινει κάποια "σουπιά", αμολάει κάτι μελάνια και μετά εξαφανίζεται. Αυτό που έγραψε, εγώ προσωπικά το θεωρώ οτι είναι πλάκα. Πλάκα και ψιλό γαζί. Ίσως και κάτι σε προβοκάτσιο, μήπως βγώ εγώ και τον αρχίσω στην ειρωνεία και με διαγράψουν, επειδή διώχνω και καλά τα νέα μέλη.
Αν αυτού του τύπου "νέα" μέλη είναι αυτό που θέλουμε, τότε εντάξει, να αναθεωρήσω και εγώ κάποια πράγματα. Ίσως και εφ΄όλης της ύλης...
Αλλά να βάλω την προσφορά ειδικά αυτού του νέου μέλους, με ότι έχει κάνει ο Τζώνης ή εγώ ο Βρίλης σε αυτό το τόπικ, να συγκρίνω το ένα με το άλλο, έ, έλεος πιά.
quote:
Aν ήσουν λίγο πιο παρατηρητικός θα έβλεπες την εδώ και 3 περίπου βδομάδες απουσία μου...
Μάλλον θα πρέπει να σε τιμά το γεγονός ότι το πρώτο μου ποστ μετά από τόσο καιρό το κάνω εδώ γιατί το τόπικ αυτό το αγαπώ και δεν αναλώθηκα να ψάξω να δω τι "παίζει" στον ευρύτερο χώρο του φόρουμ...
Πάντως χαίρομαι που με κατανοήσατε και δε με παρεξηγήσατε...
Είναι κι αυτό ένα από τα ανεξήγητα της Πεντέλης να φέρνει κοντά τόσο ετερόκλητα άτομα...![]()