ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΜΑΤΘΑΙΟΣΝέο Μέλος
14/05/2005, 02:48:54
Θα ήθελα να εκφράσω την αποδοκιμασία μου γιατι με έκπληξη είδα οτι το θέμα ''ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ'' κλειδώθηκε διότι ναι μεν "το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ένα από τα πολλά ζητήματα που αφορούν την κυβέρνηση της χώρας και του λαού μας και μας αφορά όντως" και "το θεματικό αντικείμενο του ESOTERICA, σχετίζεται μεν με τον κοινωνικόπολιτικό προβληματισμό" αλλά σχετίζεται αμεσα με την πολιτική επικαιρότητα που δεν σχολιάζεται σε αυτην την θεματικη ενότητα (αφου μάλλον δεν έχει σχέση με τον κοινωνικοΠΟΛΙΤΙΚΟ προβληματισμό)χωρις όμως να γίνεται γνωστός ο λόγος που δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός της.
InvaderΜέλος
14/05/2005, 02:53:44
quote:
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ;

Θα ήθελες να εκφράσεις την αποδοκιμασία σου και για αυτό?
Πολιτικές συζητήσεις γίνονται εξάλου υπεραρκετές στο esoterica φίλτατε. Εμείς οι δύο έχουμε αφήσει μια στη μέση, αν θυμάσαι...

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

14/05/2005, 05:15:50
Δεκτή η αποδοκιμασία ΜΑΤΘΑΙΕ, αλλά πιστεύω ακράδαντα πως ο λόγος έγινε και γνωστός, είναι δε και εμφανής...

Ο Invader, το θέτει και το υποδεικνύει πολύ σωστά στην επισύναψή που κάνει από το εν λόγω θέμα νομίζω.

Στο ESOTERICA λέμε "Ναι" στους Προβληματισμούς που αφορούν την Κοινωνία και την Πολιτεία(και φιλοξενούμε πραγματικά πάμπολλα θέματα πολιτικής επικαιρότητας) αλλά πάντα με με στόχους που να αφορούν την Βελτίωση και την Εξέλιξη της Αξίας του Ανθρώπου και όχι την Υποβάθμιση και την Βεβήλωσή της!

Οπωσδήποτε πάντως υπάρχουν ακόμη αρκετά θέματα που δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο(και ένας λόγος που το λέω αυτό είναι για να προλάβω τις οποιεσδήποτε, δικαιολογημένες σίγουρα σε κάποιον βαθμό, αντιδράσεις), είτε που έχουν ξεστρατίσει από αυτό. Έχουμε δεσμευτεί να φροντίσουμε για τα διάφορα αυτά ζητήματα στην επερχόμενη "ενσάρκωση" των Ομάδων Συζήτησης η οποία θα μας παρέχει και τις απαραίτητες τεχνικές ευκολίες. Για την ώρα ζητούμε απλά την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας και ελπίζουμε σε αυτές...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Tsepe NoyonΜέλος
14/05/2005, 17:43:38
Admin καλα τα λες για οσα τα λες, αλλα γιατι ειμαι ακομα ενεργος μετα το διπλο αιτημα μου για διαγραφη του λογαριασμου μου?
Ισχυει αυτο που ειχα γραψει καπου, οτι δηλαδη δεν αρκει μια απλη αιτηση περι αυτου, αλλα πρεπει να αρχισω να ασκω το υβρεολογιο μου?
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

14/05/2005, 19:17:42
Tsepe Noyon, εάν καταλαβαίνω καλά, μας απειλείς οτί θα μας βρίσεις... εάν δεν σε διαγράψουμε;

Μπορείς να το κάνεις ελεύθερα. Εμπρός προχώρα! Το έχουν κάνει και άλλοι αρκετοί εξάλλου...

Δεν ξέρω "τι έχει γράψει αλλού", όμως πολύ φοβάμαι πως δεν θα έχεις καθόλου το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ότι και να επιλέξεις να κάνεις πάντως θα σου γνωστοποιήσω εδώ κάτι που και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε δηλώσει:

Για να γίνει διαγραφή κάποιου λογαριασμού θα πρέπει να συντρέχουν πολλοί συγκεκριμένοι λόγοι, σχετικοί κυρίως με τη δημιουργία λογαριασμών που έχουν ως ξεκάθαρο στόχο την επίθεση εναντίον της Κοινότητας των Forums ή μεμονωμένων ατόμων. Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως γενικά προτιμούμε να απενεργοποιούμε τους λογαριασμούς και να τροποποιούμε τα προφίλ εάν χρειαστεί(εάν για παράδειγμα περιλαμβάνουν βωμολοχίες κ.λπ.).

Στην περίπτωσή σου δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εφόσον λοιπόν, καθώς καταλαβαίνω από αυτό σου το μήνυμα, δεν επιθυμείς πλέον να συμμετέχεις στις Συζητήσεις του ESOTERICA, γιατί απλά δεν αποχωρείς;;

Ο Λογαριασμός σου πάντως δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί καθώς έχεις λάβει μέρος σε αρκετές Συζητήσεις έως τώρα(έχεις καταθέσει 180 μηνύματα) και η διαγραφή αυτή θα οδηγούσε στο εξαιρετικά άβολο, αγενές και άδικο φαινόμενο για τους ανθρώπους που συζήτησαν μαζί σου(αλλά και γι'αυτούς που θα τύχει να διαβάσουν τις συγκεκριμένες συζητήσεις) να βλέπουν μηνύματα χωρίς αποστολέα και πιθανές αναφορές σε ένα Όνομα Μέλους το οποίο δεν θα μπορούν να βρουν πουθενά.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η απενεργοποίηση του Λογαριασμού σου και η αρχειοθέτηση των στοιχείων του Προφίλ σου.

Αυτό το διπλό αίτημα που επικαλείσαι που βρίσκεται αλήθεια; Προσωπικά δεν έχω λάβει γνώση(ούτε μέσω e-mail). Γιατί θεωρείς αυταπόδεικτο ότι το γνωρίζω;

Θα σε παρακαλέσω να απαντήσεις απλά για το αν θέλεις να προχωρήσουμε στην απενεργοποίηση, για να μην παρακωλύουμε την εδώ συζήτηση με άσχετα προς αυτήν ζητήματα.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Tsepe NoyonΜέλος
14/05/2005, 20:47:11
quote:

Στην περίπτωσή σου δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό το διπλό αίτημα που επικαλείσαι που βρίσκεται αλήθεια; Προσωπικά δεν έχω λάβει γνώση(ούτε μέσω e-mail). Γιατί θεωρείς αυταπόδεικτο ότι το γνωρίζω;

Στα θεματα που εχω ανοιξει, φυσικα, που αλλου?
Το πιθανολογουμενο βρισιδι, ειναι για το περιεργο φαινομενο, να μην απενεργοποιουνται οι λογαριασμοι με απλη αιτηση, αλλα να χρειαζονται ποικιλα "στολιδια" για να γινει κατι τετοιο.
Περιεργη πρακτικη ομολογουμενως!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣΝέο Μέλος
14/05/2005, 22:19:13
Η αποδοκιμασία μου αφορούσε το κλείδωμα του θέματος με την δικαιολογία που δώθηκε, δεν κατάλαβα οτι οφειλόταν στο ερώτημα του Ερυθρού Αστέρα « Μηπως χρειαζόμαστε μια 17Ν ; » Aν και πάλι δεν πιστέυω οτι αυτός είναι ικανός λόγος.

quote:
. quote:

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ;

Θα ήθελες να εκφράσεις την αποδοκιμασία σου και για αυτό?
Πολιτικές συζητήσεις γίνονται εξάλου υπεραρκετές στο esoterica φίλτατε. Εμείς οι δύο έχουμε αφήσει μια στη μέση, αν θυμάσαι...

Ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο να το αποδοκιμάσω αφου εδώ δεν βλέπω μια ξεκάθαρη θέση υπέρ ή κατά της συγκεκριμένης οργάνωσης για να συμφωνήσω ή να διαφωνίσω. Βλέπω ενα ερώτημα προς συζητηση που δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συζητηθεί. Τέλοσπάντων, καταλαβαίνω την αγωνία των υπευθήνων του forum για τα θέματα που συζητούνται και το καταπόσο αυτά αποκλίνουν απο το γενικότερο πνέυμα του site και ζητώ συγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο. Θα συμμορφωθω προς τας υποδείξεις σας.

KrisnnaΜέλος
15/05/2005, 07:10:20
Το θέμα ήταν πολύ επίκαιρο και ενδιαφέρον.
Το σφάλμα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ήταν η συγκεκριμένη πολύ βαριά φράση, θα μπορούσε να επαναδιατυπωθεί χωρίς αυτή.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

15/05/2005, 15:29:16
Admin:
"Αυτό το διπλό αίτημα που επικαλείσαι που βρίσκεται αλήθεια; Προσωπικά δεν έχω λάβει γνώση(ούτε μέσω e-mail)."

Tsepe Noyon:
"Στα θεματα που εχω ανοιξει, φυσικα, που αλλου?"

Κατατοπιστικότατη απάντηση, δεν μπορώ να πω...

Τέλος πάντων, ο Λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί ήδη, χωρίς την δυνατότητα επανενεργοποίησης στο μέλλον.

Τώρα γιατί μερικοί άνθρωποι επιθυμούν, όπως έχει φανεί σε κάποιες περιπτώσεις, να κάνουν μεγάλο "ντόρο" με την αποχώρησή τους είναι κάτι που με δυσκολία το αποδέχομαι. Παρολαυτά καταλαβαίνω κάποιους λόγους για τους οποίους μπορεί να γίνεται αυτό ανάλογα με την περίπτωση...

Το πιο λογικό και το πιο δίκαιο είναι, απλά κάποιος να δηλώσει, χωρίς ιδιαίτερες "τυμπανοκρουσίες", ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει πλέον στις Συζητήσεις μας και να το κάνει, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τους λόγους γι'αυτό, εάν το επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση κατά την γνώμη μου, κάποιος σώφρων άνθρωπος δεν απειλεί, δεν υβρίζει και δεν "ταλαιπωρεί" γενικότερα ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά και δεν έχουν κάνει κάτι άσχημο εναντίον του, ειδικότερα και στην περίπτωση όπου έχει "φιλοξενηθεί" από αυτούς.

Εκτός βέβαια εάν θέλει να κάνει κάτι "παραπάνω" με αυτήν την αποχώρηση.
Αλλιώς... απλά αποχωρεί. Ελεύθερα. Όπως ακριβώς ήλθε...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

15/05/2005, 15:41:03
Ας επανέλθουμε όμως στο καθεαυτό ζήτημα αυτού του Θέματος...

"Το θέμα ήταν πολύ επίκαιρο και ενδιαφέρον."

Αγαπητέ Krisnna, προσωπικά δεν αμφιβάλω καθόλου γι'αυτό. Όμως δεν φτάνουν μόνον αυτά για να συμπεριληφθεί κάποιο Θέμα προς Συζήτηση στον Θεματικό Κατάλογο των Forums.

Παρακαλώ, διαβάστε και το τελευταίο μου μήνυμα στη σχετική(με το ίδιο Θέμα) Συζήτηση ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ "ΕΚΤΕΛΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.....

Έχω καταγράψει εκεί κάποια από τα κριτήρια φιλοξενίας Συζητήσεων στα Forums, κάποια επιπλέον στοιχεία για τις Συζητήσεις Κοινωνικού και Πολτικού ενδιαφέροντος, μερικά κατατοπιστικά παραδείγματα Θεματοθεσίας...

Οπωσδήποτε θα ήθελα να τονίσω ξανά και εδώ ότι δεν τίθεται ζήτημα Αρέσκειας ή Μη-Αρέσκειας από πλευράς μας για τα οποιαδήποτε θέματα, αλλά οι οποιοιδήποτε χειρισμοί μας σχετικά με αυτά έχουν να κάνουν πρωτίστως με την προάσπιση του Θεματικού χαρακτήρα αυτού του χώρου και της Νοοτροπίας Υγιούς Φιλοσοφικού Διαλόγου που αυτός προωθεί.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"