- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τολμείστε να δοκιμάσετε....Νοιώθεις πολύ ελαφρύτερος σωματικά και λιγότερο επιρρεπής, σε ασθένειες του πεπτικού,του αναπνευστικού, του κυκλοφοριακού και όλου του οργανισμού μας, γενικώς...Η χορτοφαγία, είναι καλύτερη και πιο υγεινή τροφή για τον άνθρωπο, απο το κρέας...Αυτό, είναι εύκολο να το καταλάβει κανεις, αφού ο άνθρωπος, δεν ζορίζεται να απορροφήσει φυτικές ίνες, ούτε και τις πολυχρησιμοποιήσει, με πολλές έννοιες, στο σώμα του...
Αλλά και η χορτοφαγία,δεν αφήνει στο έντερο και στο σώμα, τροφές, που σαπίζουν μέσα μας,γιατί επηρεάζει την υγεία τους καθοριστικά..Έτσι έγινε κάθε ζώο,αλλα και ο άνθρωπος,σαν σώμα....
Σε καθε κρεατοφάγο, όταν πεθαινει,βρίσκουν στο έντερο του, ...7 κιλά κρέας, ο Θεός ξέρει απο πότε....Καταλαβαινετε, τι είναι το κρέας;
Βιομηχανικέ, τα λιοντάρια και οι τίγρεις, έχουν μόνο ένα μέτρο έντερο, ακριβώς γιατί είναι σαρκοφάγα....
Να συμπληρώσω, ότι πιστεύω, πως το κρασί, σε λογικές και φυσικές ποσότητες, δίχως χημεία, προκαλει μόνο καλό και μακροβιότητα, συμπληρώνοντας τη διατροφή....Ακόμη θυμάμαι κάποια απο τις επιστολές,των αποστόλων,σε φιλάσθενο, όπου τον πρότρυνε να πίνει κρασί κόκκινο, για να ενισχύεται ο οργανισμός του...
quote:
Φιλε αλεξ 22 ,ξεχασες το καμαρι των φυτοφαγων,το χιτλερ......
Τρομάρα του,επίσης ήταν και αντικαπνιστής.
IndustrialAngel πές μου οτι τουλάχιστον δέν καπνίζεις και οτι έχεις αθλητικό πνεύμα.
quote:
Σε καθε κρεατοφάγο, όταν πεθαινει,βρίσκουν στο έντερο του, ...7 κιλά κρέας, ο Θεός ξέρει απο πότε....Καταλαβαινετε, τι είναι το κρέας;
Τρίχες, είναι urban legend. Και πολύ γνωστό μάλιστα, ξεκίνησε από κάτι γνωστούς ηθοποιούς των γουέστερν. Ξανακοίτα τις πηγές σου. Καλές οι αθλητικές εφημερίδες και τα μεσημεριανά αλλά ΔΙΑΒΑΣΕ ένα σοβαρό βιβλίο. Δεν υπάρχει πουθενά καμία απόδειξη για αυτό... ΚΑΜΙΑ ανατομία πουθενά. Στη Λάρισα ρε βλαχαδερό έχουν ιατρική, τράβα ρώτα τα παιδιά εκεί να σε κατατοπίσουν, μαθητούδι
quote:
Αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος, έχει 15 μέτρα έντερο, όπως τα χορτοφάγα, το κρέας είναι ακατάλληλη τροφή για τον άνθρωπο,γιατι μένει δυο μέρες στο στομάχι του,οπως κάθε ξένη τροφή,σε κάθε ζωικό οργανισμό,
Επίσης, μπούρδες
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_gastrointestinal_tract
In an adult male human, the gastrointestinal (GI) are 5 metres (20 ft) long in a live subject, or up to 9 metres (30 ft) without the effect of muscle tone, and consists of the upper and lower GI tracts. The tract may also be divided into foregut, midgut, and hindgut, reflecting the embryological origin of each segment of the tract
Που τα είδες τα 12 μέτρα;
Η αγελάδα, αμόρφωτε, έχει 4 στομάχια. Ολογράφως, ΤΕΣΣΕΡΑ στομάχια...Ο άνθρωπος 1 και μόνο. Και όσον αφορά στα μήκη των πεπτικών συστημάτων, έχουμε και λέμε
ελέφαντας 19 μέτρα
http://elephant.elehost.com/About_Elephants/Anatomy/Internal_Systems/The_Digestive_System/the_digestive_system.html
αγελάδα
http://animalscience.tamu.edu/images/pdf/nutrition/nutrition-cows-digestive-system.pdf
άλογο 30 μέτρα
http://en.wikipedia.org/wiki/Equine_anatomy
Για ψάξε και πες μου πόσο μήκος έχει ο λύκος και το λιοντάρι; κανά 8 μέτρα; Η' κάνω λάθος;
Λοιπόν, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απολύτως χρήσιμα στον άνθρωπο, οι συγγενείς του τα πρωτεύοντα(βεβαία εσύ δε δέχεσαι την εξέλιξη οπότε δεν είναι και πολύ αποτελεσματικό επιχείρημα) τρώνε κυρίως καρπούς αλλά το κρέας οφείλει να παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διατροφή του...
άλεξ22 είμαι αντικαπνιστής και δεν καπνίζω και αραιά και που γυμνάζομαι ήπια... Επίσης μου αρέσει ο Ορφ, ο Μπετόβεν και ο Βάγκνερ... Μήπως είμαι μετεμψύχωση του Χίτλερ;
quote:
Σε οτι αφορά τη Βίβλο.
Στο κεφάλαιο της Γέννεσης στην τέταρτη παράγραφο αναφέρεται οτι ολα τα δημιουργήματα του παραδείσου έτρωγαν ``χόρτον``.
Αναφέρεται επίσης οτι όλα τα ζώα ζούσαν ειρηνικά και δεν έτρωγαν το ενα το αλλο.
Υπήρχε δε ρητή εντολή του δημιουργού να μην τρώγουν αίμα.
Η εντολή αυτή ίσχυε εως και τον κατακλυσμό του Νώε.
Μετά τον κατακλυσμό οι άνθρωποι θεώρησαν οτι μπορούν να τρώνε τα ζώα αφού γίνει μια πλήρης αφαίμαξη οπότε δεν αμαρτάνουν αφού ο εντολη του δημιουργού ήταν ``ουκ θέλει φάγειν αίμα``.
πολύ ωραία όλα αυτά(αν και λάθος όπως θα δείξω παρακάτω) αλλά εγώ ρώτησα που γράφει στην βίβλο ότι ο χριστός είχε πει "οτι όποιος τρώει νεκρή σάρκα,θα καταλήξει ο ίδιος έτσι.Είναι ξεκάθαρο νομίζω οτι είναι εναντίον του κρέατος."
θα περιμένω λοιπόν το απόσπασμα γι αυτό πάμε παρακάτω
οι άνθρωποι άρχισαν να τρώνε κρέας(σύμφωνα πάντα με την βίβλο)από την εποχή του αδάμ και της έυας είναι γνωστό ότι ο κάιν σκότωσε τον άβελ γιατί ο θεός έδειξε προτίμηση στην θυσία (προσφορά) ζώου που έκανε ο άβελ και όχι στην προσφορά καρπών που έκανε ο κάιν
quote:
Στο κεφάλαιο της Γέννεσης στην τέταρτη παράγραφο αναφέρεται οτι ολα τα δημιουργήματα του παραδείσου έτρωγαν ``χόρτον``.
στην τετάρτη παράγραφο φτιάχνει τον ήλιο και το φεγγάρι μην λες ότι να'νε
και περιμένω να πεις που γράφει το ``ουκ θέλει φάγειν αίμα``
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
IndustrialAngel:
Τρίχες, είναι urban legend.
Ουρμπαν ιλλνεςς οφ ιντερνετ γιουζερς, είναι. Άλλη μια προπαγάνδα.
Από την μια επικαλούνται την Βίβλο (για τους χριστιανούς πελάτες της Βέγκαν βιομηχανίας, κι αυτό στην Γένεση, πριν την "Πτώση" στον Παράδεισο, εκεί δηλαδή που θα ζήσουν οι καλοί μετά την Δευτέρα Παρουσία) και από την άλλη είναι πρόγονοί μας τα ζώα
(που δεν το γράφει στην Βίβλο) και είναι θέμα ΗΘΙΚΗΣ.
Τρέχα-γύρευε δηλαδή. ![]()

quote:
8 ολυμπιακά μετάλια στην κολύμβηση.τα 6 χρυσά.Αν έμπλεκες σε καυγά σε ένα μπαρ, με ποιον από τους δυο δε θα ήθελες να είσαι απέναντι;Το Φελπς ή τον Αινστάιν; Αν μιλάμε για το σώμα του ανθρώπου τι είναι καλύτερο να κάνεις;
Mην μου κολλάς γείτονα.
Σου παρέθεσα κάποιες φωτό μου.
Πάρε λοιπόν αλλη μία και αν πιστεύεις οτι μπορεί κάποιος να τα βάλει μαζί μου ας κοπιάσει.. δεν μασάω..
Παρεπιπτόντως δεν τρώω κρέας.
Οσο για τα μετάλλια να σου χαρίσω μερικά.. Οταν εγώ έπαιρνα μέρος στους Ολυμπιακούς αυτοί δεν είχαν γεννηθεί.. και σε τι άθλημα..![]()
Η φωτό βέβαια είναι παλιά στα νιάτα μου αλλά δεν διαφέρω σε τίποτα ακόμη και σήμερα.. το αντίθετο.

Μην μέ κάνεις να παραθέσω αλλες φωτό.
Μην μου μιλάς για κρέας λοιπόν.
Edited by - allzzaro on 08/05/2010 21:19:01
quote:
Η φωτό βέβαια είναι παλιά στα νιάτα μου αλλά δεν διαφέρω σε τίποτα ακόμη και σήμερα.. το αντίθετο.
έλα ρε γείτονα υπήρχε τότε που ήσουν νέος έγχρωμη φωτογραφία;
Μην το παρεξηγάς, ως νέος οφείλω λίγη καλοπροαίρετη καζούρα στους παλιούς!!!
quote:
Πάρε λοιπόν αλλη μία και αν πιστεύεις οτι μπορεί κάποιος να τα βάλει μαζί μου ας κοπιάσει.. δεν μασάω
I'm a lover not a fighter darling, πάντως αν θες μπορώ να σου βρω πολλά ντούκια κρεατοφάγους για κόντρες. Η' να τα πούμε μετά από 3 μήνες εντατικό γυμναστήριο
quote:
Οσο για τα μετάλλια να σου χαρίσω μερικά.. Οταν εγώ έπαιρνα μέρος στους Ολυμπιακούς αυτοί δεν είχαν γεννηθεί.. και σε τι άθλημα..
Το 1985 γεννήθηκε ο Φελπς, 2 χρόνια μεγαλύτερός μου, προφανώς δεν είχε γεννηθεί όταν εσύ ήσουν αθλητής χεχε... Για να καταλάβω, μου λες ότι είσαι ολυμπιονίκης;
quote:
Μην μέ κάνεις να παραθέσω αλλες φωτό
Μα γιατί; Είμαι μεγάλος φαν! Ανέβασε όλο το άλμπουμ αν μπορείς! Δείχνω και το σάιτ σε φίλες μου(20+ χρονών) και σε θαυμάζουν για τις απόψεις σου και τη συμπεριφορά σου, φαν κλαμπ κανονικό. Μπαγασάκο,έχεις τον τρόπο σου!![]()
![]()
![]()
![]()
Kserei kaneis ti simbainei se aftes tis periptwseis?pws eksigite(an eksigite) epistimonika h parapsixologika)
Μιλάμε για 110 κιλά σκιά
![]()
μπορείς να κοιτάξεις σε αυτό τόπικ, υπάρχουν αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις.
Γενικά, επάνω δεξιά στην οθόνη σου, κάνε κλικ στη λειτουργία της αναζήτησης και πληκτρολογησε τη λέξη - κλειδί που σε ενδιαφέρει. Ολο και κάποιο σχετικό τόπικ θα έχει ανοίξει, περιμένοντας κι εσένα να το συνεχίσεις!![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αλλωστε, καλο θα ειναι να ειμαστε συγκεκριμενοι οταν γραφουμε κατι...για να μπορει κι ο αλλος να μας βοηθησει...σωστα?
ΤΟ"ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕ Ο ΙΣΚΙΟΣ ΣΟΥ" ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ.....