- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
------------------------
Σίγουρα όμως ήταν μαγευτικό.
Σαν συμβουλή πάντως, θα σου έλεγα να προσπαθείς να γράφεις τα μηνύματα σου στα Ελληνικά.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
H poreia tou mesa sthn atmosfaira diarkeise to poly 2 deyterolepta htan TERASTEIO kai sta teleutaia tou mia mikri lampsi kai ystera apo 2-3 deyterolepta ena megalo Mpam...
Μπάμ?Εννοείς πώς άκουσες και...ήχο??
Συνήθως οι μετεωρίτες είναι όπως τους περιγράφεις στην αρχή,αλλά βουβοί.Διαλύονται μόλις μπούν στην ατμόσφαιρα,και αν είναι νύχτα τότε
βλέπεις την λάμψη τους να μεγαλώνει να αποδυναμώνει και να σβήνει γρήγορα.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
H poreia tou mesa sthn atmosfaira diarkeise to poly 2 deyterolepta htan TERASTEIO kai sta teleutaia tou mia mikri lampsi kai ystera apo 2-3 deyterolepta ena megalo Mpam...
μηπως καμια γυναικα οδηγος
το κοιταζε και μπηκε σε κανα χωραφι??![]()
![]()
ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
quote:
μηπως καμια γυναικα οδηγος το κοιταζε και μπηκε σε κανα χωραφι??
Χαχαχαχαχα!!!
Ευλογητέ, γίνεσαι λίιιιιγο κακός.... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
μηπως καμια γυναικα οδηγος το κοιταζε και μπηκε σε κανα χωραφι??
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Με πέθανες. Μου βγήκε όλος ο καφές που έπινα από την μύτη ρε άτιμε
.
ΕΥΛΟΓΗΤΕ, εμείς παραλίγο να πέσουμε, όχι σε χωράφι, αλλά στο κιγκλίδωμα όταν το είδαμε. Μόνο που ο οδηγός ήταν άντρας... ![]()
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:
Ασχετο...αλλα εγω γιατι οσα ατυχηματα εχω δει τα κανουν αντρες μεταξυ τους? λεω εγω τωρα...!αχμμμμ ΕΥΛΟΓΗΤΕ τετοια λες και προβλεπω να σε προκαλουν κοπελες για κοντρα!!
Σου έφεξε βλέπω ΕΥΛΟΓΗΤΕ. Τι άλλο θες από το να σε προκαλούν γυναίκες για κόντρα. ![]()
Πάντως PurePoison, εμείς προκαλούμε τα γερά (από 5 νεκρούς και πάνω). Οι γυναίκες τα πιο περίεργα. Κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες με το top 10 των γυναικείων ατυχημάτων. Απίστευτο γέλιο.
quote:
Ασχετο...αλλα εγω γιατι οσα ατυχηματα εχω δει τα κανουν αντρες μεταξυ τους? λεω εγω τωρα...!αχμμμμ ΕΥΛΟΓΗΤΕ τετοια λες και προβλεπω να σε προκαλουν κοπελες για κοντρα!!
quote:
Σου έφεξε βλέπω ΕΥΛΟΓΗΤΕ. Τι άλλο θες από το να σε προκαλούν γυναίκες για κόντρα.
Αν ειναι να παλεψουμε στη λασπη ειμαι μεσα...![]()
![]()
(η απολυτη φαντασιωση καθε αντρα: ενας καναπες,μια παγωμενη μπυρα και 2 γυναικες να παλευουν με μαγιο (η χωρις
) στη λασπη)![]()
![]()
για γραπτη δεν με παιρνει..
Eυλογητος
Πέρα από την πλάκα παιδιά,το φαινόμενο ήταν απίστευτης ομορφιάς.
T4ngo και Brie Boy χαίρομαι πολύ που ήσασταν και εσείς μάρτυρες αυτής της μαγικής στιγμής.
Το βράδυ της 1ης Αυγούστου καθόμουν με ένα φίλο στην ταράτσα του σπιτιού μου.Η ώρα ήταν περίπου 1.Έτυχε να κοιτάμε και οι δύο ευθεία(προς Ανατολική κατεύθυνση) και ξαφνικά συνέβη το απίστευτο.
Σαν από ξαφνική έκρηξη εμφανίστηκε ο μετεωρίτης ο οποίος ήταν πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.Το χρώμα του ήταν ήταν ένα ονειρικό γαλαζοπράσινο(αν θυμάμαι καλά).
Το φαινόμενο κράτησε 4-5 δευτερόλεπτα.Ο μετεωρίτης εμφανίστηκε,ξαφνικά φάνηκε να επιταχύνει πάρα πολύ,άφησε μεγάλη "ουρά" και εξαφανίστηκε.Ήχο δε θυμάμαι να άκουσα.
Μείναμε άφωνοι.Φοβερά πραγματα!!!
Για να φανταστείτε, στη ζωή μου έχω δεί μόνο 2 φορές να πέφτει αστέρι... Χεχε!

Ετυχε να το δω και εγω την ιδια μερα και ιδια περιπου ωρα, αλλά ημουν στην χιο. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος αλλά πρέπει να ήταν πολύ κοντά ετσι όπως φάνηκε. Κορυφαίο θέαμα.
Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κατι παράξενο; Απλα ήταν ωραίο θέαμα.
Ε, όπως το θέτεις έχεις καποιο δικιο. Νομιζα ότι σε εμένα αναφερόσουν.
Χωρίς παρεξήγηση, από τα λεγόμενα σου η έστω από την διατύπωση σου συμπαιρένω οτι είσαι λίγο απότομος (η).
Γράφεις πιο πάνω “ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ”. Αν πρόσεχες περισσότερο θα έβλεπες ότι δεν ζήτησα γνώμες αλλά μαρτυρίες. Τέλος πάντων, ας υποθέσω ότι δεν το είδες.... λες “ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?” και πιο κάτω “ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο t4ng0 ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΙΑΤΙ?”
Ας σου απαντήσω λοιπόν με απόσπασμα από το λεξικό του Ν. Βαρμάζη για την λέξη Παράξενο....
Παράξενος –η –ο, 1. (για πράγματα), αυτός που προκαλεί έκπληξη, απορία, ασυνήθιστος: π.χ. Παράξενη ζέστη στην καρδιά του χειμώνα 2. (για ανθρώπους), ιδιότροπος, αλλόκοτος, γκρινιάρης π.χ. Είναι παράξενος άνθρωπος το αφεντικό μας.
Έτσι λοιπόν όταν λες “ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΙΑΤΙ?”.....πιστεύω ότι από μόνος(η) σου απάντησες στην ερώτηση σου.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα μπαίνουν βλέποντας τον τίτλο Παράξενο και ευελπιστούν οτι θα διαβάσουν μαρτυρίες για πράσινα ανθρωπάκια που προσγειώθηκαν στην αυλή τους (και αυτό παράξενο θα ήταν) αλλά όταν διαβάζουν ένα βαρετό και “άσχετο” (για αυτούς και κατ’ αυτούς) θέμα όπως το δικό μου, προσπαθούν να σε υποβιβάσουν λέγοντας σου έμμεσα η άμεσα “που είναι το παράξενο ρε μεγάλε;”.
Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτε εναντίον σου, και ελπίζω να κατάλαβες γιατί είναι παράξενο αυτό το γεγονός που βίωσα εγώ αλλά και άλλοι 3 από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Νίκος
(t4ng0)
Υ.Γ. Ελευθερία... άμα το σώμα το οποίο παγιδεύεται από την βαρύτητα της γης και ξεκινάει την πορεία προς την επιφάνεια της, αν είναι μικρό (π.χ. μέγεθος κόκκου άμμου) τότε θα καεί στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Όταν όμως είναι μεγαλύτερο τότε θα καεί πιο αργά και θα διεισδύσει περισσότερο στην ατμόσφαιρα. Ο θόρυβος από την έκρηξη που γίνεται στο τέλος μεταδίδεται πιο εύκολα στην πυκνή ατμόσφαιρα, άρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον ακούσουμε.