- Θρησκεία = Υποδούλωση ανθρώπινης σκέψης - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
![]()
Σου έχω γράψει ήδη στα άλλα θέματα που άνοιξες, κάποιες συμβουλές, σχετικές με το τεχνικό κομμάτι των forums. Για τα greeklish, το άνοιγμα πολλών θεμάτων, κ.λ.π.
Διάβασέ τις και εδώ είμαστε να συζητήσουμε για τους προβληματισμούς όλων μας. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Είσαι 16 χρονών και ο σχετικά ψηλός δείκτης νοημοσύνης που έχεις δεν σε αφήνει να πιστέψης την προπαγάνδα της γενιάς ...
Ξαναμελέτησε το θέμα πιο ανοικτόμυαλα και σφαιρικά και θα καταλάβεις ότι δημιουργηθήκαμε 13,500 περίπου χρόνια πριν από τους
"αγγέλους " της Βίβλου.Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες γράψε μου να σου πω την αλήθεια.
Γεια :)
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
Ψαρεύεις "πελάτες";![]()
![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Τι έγινε Izaura;
Ψαρεύεις "πελάτες";
Λοιπόν Izaura είναι πολύ απλοιοκός ο τρόπος σκέψης σου αν νομίζεις ότι η Αγία γραφή λέει ότι κόσμος δημιουργήθηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Αγία γραφή -πια βίβλος…. καθολική-ος είσαι;- μηλάει συμβολικά. Και για να σου την σπάσω…..ο Πλάτων στον ΤIMAIO γράφει ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη. Άρα λοιπόν ο αρχαίος πολιτισμός φούμαρα. Σου άρεσε;
Λοιπόν μάγκα Σόδομα και Γόμορρα 666 hotmail όταν ήσουν μικρός δεν σε ρώτησαν αν ήθελες να κάνεις εμβόλια. Στα έκαναν γιατί αλλιώς θα πέθαινες. Έτσι και με το βάπτισμα. Σου έκαναν δηλαδή το καλό και εσύ από κει και πέρα κάνε ότι γουστάρεις. Δεν σε εμποδίζει κανένας. Θέλεις να γίνεις μουσουλμάνος γίνε, θέλεις να γίνεις ινδουιστής γίνε, θέλεις σατανιστής ελεύθερα. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, δεν σε εμποδίζει καμιά θρησκεία και κανένα βάπτισμα.
Και πρόσεξε μη πέσεις στα δίχτυα των Εβραιοκινούμενων Δωδεκαθειστών. Αυτοί θέλουν να διασπάσουν τους Έλληνες. Τους χρηματοδοτούν για να κάνουν προπαγάνδα. Προπαγάνδα φίλε μου δεν κάνει η εκκλησία. Ούτε είναι τόσο δυνατή όσο φαντάζεσαι. Μη νομίζεις ότι η εκκλησία είναι εξουσία και κατεστημένο. Η εκκλησία τώρα πια διώκεται από το κατεστημένο. Βλέπε ταυτότητες. Βλέπε διαχωρισμός με το κράτος, ξεκρέμασμα εικόνων από τα σχολεία-κοινοβούλιο κλπ. Διώκεται απ’ αυτούς που στηρίζουν καθετί ανθελληνικό. Απ’ αυτούς που στηρίζουν τους Δωδεκαθειστες για τον συγκεκριμένο λόγω.
Μη παρασύρεσαι απ’ τον καθένα. Και διάβασε τουλάχιστον -έστω και μισή φορά- την Αγία γραφή. Τον Χριστό ν’ ακούς όχι τον Χριστόδουλο και τους παπάδες.
Λοιπόν άκουσε με πολύ καλά μεγάλε, γιατί τα πράγματα που θα σου πω θα σου αλλάξουν τη ζωή.
Έχω πολλά πράγματα να σου πω και θα έχεις πολλές απορίες.
Είσαι άνθρωπος δηλαδή ένα αυτοπρογραμματιζόμενο βιολογικό ρομπότ.
Κατασκευάστηκες από "αγγέλους" 13000 περίπου χρόνια πριν.
Οι επιστήμονες που κατασκεύασαν ένα ρομπότ και το έστειλαν στον Άρη λένε ότι είναι παιδί τους και το αγαπούν.Σκέφτου δηλαδή πόσο μας αγαπούν εμάς οι "άγγελοι" που μας δημιούργησαν.
Εσύ είσαι ένα κομμάτι μάζας.Όταν πεθάνεις θα μετατραπείς σε μια άλλη μορφή μάζας.Η ενέργεια είναι άπειρη.Δεν έχει αρχή ούτε τέλος.Μεταβάλλεται.Εσύ είσαι μια μορφή ενέργειας.
Ψυχή δεν υπάρχει.Οι πρωτόγονοι πρόγονοί μας ήταν Πρωτόγονοι και δεν καταλάμβαιναν τι είναι η ψυχή αν και οι δημιουργοί μας τους εξηγούσαν.
Η Βίβλος γράφει ότι η ψυχή βρίσκεται στο αίμα.
Η ψυχή είναι το DNA.
Η Βίβλος μεταφράστηκε από τα Αρχαία Εβραικά στα Ελληνικά,Αγγλικά...
Η λέξη θεός μεταφράστηκε λάθος.
Στα εβραικά είναι ΕΛΟΧΕΙΜ.Ελοχείμ είναι πληθυντικός σημαίνει
"οι άνθρωποι που ήρθαν από τον ουρανό"
Ελόχ είναι ο ενικός δηλαδή Αλλάχ στην Αραβική Προφορά.
Ο RAEL είναι ο τελευταίος τους προφήτης,ο προφήτης της αποκάλυψης.Είναι ο Αδελφός του Χριστού και μιλά μέσω του ο Γιαχβέ.
Ο Γιαχβέ είναι ο αρχηγός της δημιουργίας στον πλανήτη μας και σε άλλους πλανήτες.Πολύ σύντομα θα αποδεικτεί ότι στον Άρη υπήρχε πιο παλιά ένας πολιτισμός που καταστράφηκε.
Είμαστε δημιουργία εξωγήινων ανθρώπινων όντων.
"Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση"
Γράψε www.google.com και μετά RAEL
O Rael είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Αμήν
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
quote:
O Rael είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ..?
quote:
Είναι ο Χριστός σε μια πόλη και κάνει κήρυγμα. Κάποια στιγμή εμφανίζονται κάτι παιδιά κι άρχισαν να τον βρίζουν.
- Ρε παλιόπαιδα, φύγετε από το Χριστό, λέει ο Πέτρος.
- Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ήρεμα ο Χριστός.
Μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται τα παιδιά κι αρχίζουν να βαράνε το Χριστό.
- Ρε τσο....ια, φύγετε από το Χριστό, είπε ο Πέτρος.
- Ασε Πέτρο, τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε πάλι ήρεμα ο Χριστός.
Μετά από κάνα πεντάλεπτο εμφανίζονται πάλι τα παιδιά και ρίχνουν ξύλα στο Χριστό.
- Ρε κ..λόπαιδα, δε σας είπα να φύγετε;
- Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ο Χριστός. Δε θα πιάσω ένα; Θα το ξεσκίσω.....

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 02/04/2004 21:54:59
Βέβαια θα μου πεις, για να είσαι 15 ετών, γεννήθηκες το 1990 περίπου και ζεις μια ζωή στα πούπουλα και μεγάλωσες με τις γνωστές αξίες της παρακμής. Άντε πουλάκι μου να δεις τι γίνεται στον κόσμο, τα προβλήματα και τις κακουχίες, διάβασε και λιγάκι τις ιστοριούλες που λες και μετά από καμιά 10 χρόνια, τα ξαναλέμε.
Γιατί κόλλησες σ'αυτόν κι όχι σε κανέναν άλλο?
Πολύ απατεώνας ο δικός σου.
Επειδή είσαι και μικρός,πρόσεχε αγόρι μου.
Όλοι ζούμε μέσα σ΄αυτήν την πραγματικότητα και βέβαια ο καθένας την αντιλαμβάνεται εντελώς υποκειμενικά.
Θα παραθέσω εδώ μερικές αλήθειες για τον χριστιανισμό,που κατά την γνώμη μου δεν έχει καμμία σχεση με αυτά που πρέσβευε και διεκύρρητε ο Χριστός,αφού είναι βέβαιο ότι όλα τα κείμενα "χτενίστηκαν" πολλές φορές μέχρις ότου γραφτούν οι μπούσουλες τις πίστης.
Κατ΄αρχήν, ο χριστιανισμός είναι δημιούργημα του "απόστολου" Παύλου.
Μέχρι τον 3ο μ.χ. αιώνα επικρατούσε χάος σχετικά με την πίστη των χριστιανών.
Ό κύριος υπεύθυνος, παραχαράκτης των κειμένων και συντάκτης της Καινής Διαθήκης ήταν ο Ιερώνυμος που γεννήθηκε το 341μ.χ. και το 382 μ.χ. έγινε γραμματέας του πάπα Δαμάσου.Τότε ανέλαβε την αποστολή να συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο όλα τα κείμενα που θα αντανακλούσαν την σωστή χριστιανική πίστη.Το λεγόμενο δόγμα της Νίκαιας που είχε αποφασίσει ο Κωνσταντίνος ο Α΄(μέγας)προσθέτοντας τις δικές του αλλαγές και προσθήκες φυσικά.
Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν η Καινή Διαθήκη που έγραφε πλέον ότι άρεσε και βόλευε τον Ιερώνυμο.Έτσι έγινε Μεσσίας Χριστός ο Ιουδαίος φιλόσοφος Τζέσουα (ελληνιστί Ιησούς).Μαζί με τον Αυγουστίνο επανεξέτασαν ευαγγέλια,πράξεις και διδασκαλίες των αποστόλων,31 επιστολές και άλλα κείμενα και αποφάσισαν ποιά ήταν... σωστά και ποιά όχι!!!Βέβαια, εντελώς συμπτωματικά,σωστά ήταν αυτά που είχε τροποποιήσει ο Ιερώνυμος... Όλ΄αυτά για να επισημοποιηθούν επικροτήθηκαν απο τη σύνοδο της νέας Καρχηδόνας (σύνοδος Καρθαγένης).
Την απόφαση αυτή την επικύρωσε ο πάπας Ινοκέντιος ο Α΄ και έγινε η Καινή Διαθήκη το επίσημο βιβλίο του (Ιερωνυμικού) χριστιανισμού.
Ο πάπας Γελάσιος ο Α΄ μετά από 100 περίπου χρόνια, όρισε με διάταγμα ότι μόνο τα εγκεκριμένα κείμενα θα διαβάζονται στις εκκλησίες.
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε λίγο ή πολύ πώς λειτούργησε και πώς εξαπλώθηκε αυτή η θρησκεία, όπως και οι άλλες,με τι μέσα και με ποιούς τρόπους, εξόντωνε κάθε άλλη άποψη ή σκέψη στο πέρασμα των αιώνων.
Τέλος θεωρώ χείριστη και σκοταδιστική πράξη το κάψιμο βιβλίων και κειμένων.
Ποτέ το ΦΩΣ δεν έκαψε γνώση και αυτοί που το κάνουν ΔΕΝ είναι φωτισμένοι. Το αντίθετο.....
Να είστε όλοι καλά και να σκέφτεστε...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
lampis
Για να δούμε ολίγα απο τα όσα είπε ο "Θεός της αγάπης"...
Αριθμοί, ΙΑ΄, 1:
«Και παραπονιόταν ο λαός πονηρά στα αυτιά του Κυρίου και ο Κύριος άκουσε και βγήκε η οργή του. Πυρ Κυρίου ρίχτηκε μεταξύ αυτών και κατέφαγε το άκρο του στρατοπέδου»
Αββακούμ, Γ΄, 11-12:
«Ο ήλιος και η σελήνη στάθηκαν στις κατοικίες τους, στην φωτιά των βελών σου περπατούσαν, στην λάμψη της αστραφτερής σου λόγχης. Με αγανάκτηση διήλθες την γη, στον θυμό σου καταπάτησες τα έθνη.»
Ψαλμοί, Β΄, 11-12:
«Υπηρετείτε τον Κύριο με φόβο και αγάλλεσθε με τρόμο. Φιλάτε τον Υιό, μην κάποτε οργιστεί και χαθείτε από την Οδό, όταν ανάψει ο θυμός του.»
Ιώβ, ΚΓ΄, 15:
«Για αυτό είμαι τρομοκρατημένος στην παρουσία του. Όταν τον σκέφτομαι, φοβάμαι. Ο Θεός έχει κάνει την καρδιά μου να λυγίσει.»
Κατά Λουκά, ΙΒ΄, 4-5:
«Λέω προς εσάς τους αγαπητούς μου. Μην φοβηθείτε από αυτούς που σας σκοτώνουν το σώμα και που μετά δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτε άλλο. Θέλω να σας δείξω ποιον να φοβηθείτε. Φοβηθείτε εκείνον ο οποίος μετά τον θάνατό σας έχει εξουσία να σας ρίξει στην κόλαση και σας λέω αυτόν να φοβηθείτε»
Δευτερονόμιο, ΙΓ΄, 6-10:
«Εάν ο αδερφός σου, ο γιος της μητέρας σου, ή ο γιος σου ή η κόρη σου ή η γυναίκα σου, ή ο φίλος σου ο οποίος είναι όπως η ψυχή σου, σε παρακινήσει κρυφά, λέγοντας: «Ας πάμε κι ας λατρεύσουμε άλλους Θεούς, τους οποίους δεν γνώρισες εσύ ούτε οι Πατέρες σου, εκ των Θεών των Εθνών, των γύρω σου, των πλησίον σου ή αυτών που είναι μακριά σου, από άκρη σε άκρη της γης, δεν πρέπει να ενδώσεις σε αυτόν, ούτε θα πρέπει να τον ακούσεις, ούτε θα θέλεις να τον δεις, ούτε θα πρέπει να τον λυπηθείς, ούτε θα πρέπει να τον κρύψεις αλλά εξάπαντος πρέπει να τον θανατώσεις. Το χέρι σου θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα βρεθεί επάνω του για να τον θανατώσει, και το χέρι του λαού μετά. Και θα πρέπει να τον λιθοβολήσεις, ώστε να πεθάνει, διότι ζήτησε να σε αποπλανήσει από τον Κύριο τον θεό σου, ο οποίος σε έβγαλε από την Αίγυπτο, από την δουλεία.»
Ησαΐας, ΙΓ΄, 9:
«Ιδού η ημέρα του Κυρίου έρχεται σκληρή και πλήρης θυμού και φλογερής οργής, για να καταστήσει την γη έρημη και θα θέλει να εξαλείψει από αυτήν τους αμαρτωλούς της.»
Ναούμ, Α΄, 2:
«Ζηλότυπος είναι ο Θεός κι εκδικείται ο Κύριος. Ο Κύριος εκδικείται κι οργίζεται. Ο Κύριος θα εκδικηθεί τους εχθρούς του και φυλάει οργή κατά των εχθρών του»
Προς Εβραίους, Ι΄, 30-31:
«Διότι ξέρουμε αυτόν που είπε: «Σε εμένα ανήκει η εκδίκηση, εγώ θα ανταποδώσω», λέει ο Κύριος. Και πάλι: «Ο Κύριος θα κρίνει τον λαό του.» Φοβερό είναι να πέσει κάποιος στα χέρια του ζώντος Θεού»
Δευτερονόμιο, ΛΒ΄, 41-42:
«Θα ακονίσω την λαμπερή μου μάχαιρα και θα επιβάλλω το χέρι μου στην κρίση. Θα εκδικηθώ τους εχθρούς μου, και θα ανταποδώσω σε αυτούς που με μισούν. Θα μεθύσω τα βέλη μου από αίμα, και το μαχαίρι μου θα καταφάει κρέατα, από το αίμα των φονευμένων και των αιχμαλώτων, από την κεφαλή των αρχόντων των εχθρών»
Αριθμοί, ΛΑ΄, 7:
«Και πολέμησαν εναντίον του Μαδιάμ, καθώς προέταξε ο κύριος στον Μωυσή, και θανάτωσαν παν αρσενικό.»
Δευτερονόμιο, Β΄, 32-34:
«Τότε εξήλθε ο Σηών σε συνάντηση με εμάς, αυτός και όλος ο λαός του, για μάζη στο Ιασσά. Και ο Κύριος ο Θεός μας παρέδωσε αυτόν ενώπιόν μας, και πατάξαμε αυτόν και τους γιους του και όλον τον λαό του. Και κυριεύσαμε όλες τις πόλεις του εκείνον τον καιρό και εξολοθρεύσαμε κάθε πόλη, άνδρες και γυναίκες και παιδιά, δεν αφήσαμε κανέναν.»
Δευτερονόμιο, Γ΄, 3-7:
«Και παρέδωσε ο Κύριος ο Θεός μας στο χέρι μας και τον Ωγ, βασιλέα της Βασάν και όλον τον λαό του και πατάξαμε αυτόν ώσπου δεν αφήσαμε κανέναν. Και κυριεύσαμε όλες τις πόλεις του εκείνο τον καιρό….
…εξολοθρεύοντας κάθε πόλη, άνδρες και γυναίκες και παιδιά»
Δευτερονόμιο, Ε΄, 9:
«… μην προσκυνήσεις αυτά [τα είδωλα] ούτε να τα λατρεύσεις, διότι εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου, είμαι Θεός ζηλότυπος, ανταποδίδοντας τις αμαρτίες των πατέρων επί τα τέκνα έως τρίτης και τέταρτης γενεάς αυτών που με μισούν»
Αριθμοί, ΙΕ΄, 32-36:
«Και κάποτε οι γιοι του Ισραήλ ήταν στην έρημο, και βρήκαν άνθρωπο που μάζευε ξύλα την ημέρα του Σαββάτου. Και τον πήγαν προς τον Μωυσή και τον Ααρών και προς όλη την συναγωγή και τον έβαλαν στην φύλαξη, επειδή δεν ήταν φανερό τι έπρεπε να τον κάνουν. Και είπε ο Κύριος προς τον Μωυσή: «Ο άνθρωπος εξάπαντος πρέπει να θανατωθεί, όλη η συναγωγή να τον λιθοβολήσει με πέτρες έξω από το στρατόπεδο.» Και τον έβγαλαν έξω από το στρατόπεδο και τον λιθοβόλησαν και αυτός πέθανε, καθώς προέταξε ο Κύριος στον Μωυσή.»
Υπάρχουν πολλοί θρησκευτικοί παραλογισμοί για να μελετήσει κανείς, μα ο κορυφαίος όλων είναι αυτός της χριστιανικής αίρεσης του ιουδαϊσμού: Ο Θεός, θανάτωσε τον Θεό, για να εξευμενίσει.........ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!
Όσο για αυτό που γράφει η φίλη Izaura για τον Ραέλ, ε, ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Αν είναι να θεωρούμε προφήτες τέτοιου είδους σαλεμένους καραγκιόζηδες, ας την κάνουμε σιγά-σιγά με ελαφρά πηδηματάκια.............
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
quote:
Λοιπόν μάγκα Σόδομα και Γόμορρα 666 hotmail όταν ήσουν μικρός δεν σε ρώτησαν αν ήθελες να κάνεις εμβόλια. Στα έκαναν γιατί αλλιώς θα πέθαινες. Έτσι και με το βάπτισμα.
Φιλε sodom βαπτισου γρηγορα,γρηγορα χριστιανος στην εκκλησια διοτι αλλιως θα πας στην κολαση.Σε περιμενει ο Μπαμπουλας.Ω ΒΟΗΘΕΙΑ ,Ω ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ SODOM!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΔΙΛΑΔΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ Ή ΕΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΤΑΙ; ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΠΑΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (+ και ΠΑΝ)
steps
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ?ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Χ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ?ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΕΙΣΗΓΑΓΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΑ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ?ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΓΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ "ΑΦΕΛΩΝ" ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ?ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ "ΤΡΥΦΕΡΑ ΧΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ-ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ...ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!!!ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΒΙΑΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ, ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"..ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΦΤΑΣΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...
ΥΓ:ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΟ "ΑΒΡΑΑΜ", "ΜΩΥΣΗΣ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ"!
Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ" ΧΥΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ" ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Εάν υπάρχουν δύο λόγοι, που δεν εκφράζομαι για θρησκευτικά θέματα είναι γιατί σέβομαι τις απόψεις όλων και γιατί διακρίνονται από φανατισμό.
Επειδή όμως πήρες φόρα και λες πολλά σε δυο γραμμούλες, θα σου απαντήσω και μην το πάρεις προσωπικά, είναι γενικότερο.
Επειδή κι άλλοι τσαρλατάνοι παπαγαλίζουν τις γνωστές απόψεις των διαφόρων "χαμαιτυπίων της σκέψης" θα πρότεινα να σεβόμαστε σε αυτό το θέμα της απόψεις όλων και να μην προπαγανδίζουμε ιδιαίτερα με αυτό το ύφος λες και βρισκόμαστε στα πρόθυρα της επανάστασης.
Αντίθετα, βρισκόμαστε στα πρόθυρα της Ανάστασης!
Καλή Ανάσταση σε όλους ανεξαιρέτως!
Φιλικά,
Μάλιστα.......![]()
![]()
![]()
Φοβερό στοιχείο της φύσης ο θνητός άνθρωπος. Μπορεί και πλάθει αθάνατους Θεούς, ενσαρκώσεις των Θεών, Ανάσταση νεκρών, και ότι άλλο του λείπει.......