ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

stiv60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/06/2012, 10:21:38
quote:
Μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις,όχι για τον όρο,αλλά για το τόπικ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11446&whichpage=3&ARCHIVE=
Είναι στο δεύτερο post του PanosT!

quote:
quote:
Πάνος
Επειδή είσαι οξυδερκής καταλαβαίνεις ότι όταν κάτι δεν υπάρχει ούτε σαν όρος στο internet είτε είναι αποκύημα προσωπικής (και ανευ απήχησης στο ευρύ κοινό) φαντασίας είτε ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Πάνο,πήγαινε να δεις άν έρχομαι και να γυρίσεις πριν νυχτωθείς μακρυα!

Παρεξηγησιάρη!
Η περιέργεια τον οδήγησε στους Black science, εσένα που θα σε βγάλει η κακεντρέχεια σου δεν ξέρω.
quote:
ο φίλος OSMOSIS
έκανε quote μια φράση δική μου και έδωσε μια εντελώς άσχετη απάντηση.

Τι δεν καταλαβαίνεις, πες μου;
Όταν γράφω αυτό το ¨εδώ λένε¨ είναι σα να γράφω, άφησε τους να λένε, ψεύδονται για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η πίστη και θα κολλήσουν στα οικονομικά!
Εδώ ασπάζεστε θεό για ψηφοθηρικούς λόγους στους οικονομικούς όρους λες να μην πάτε αριστερότερα των αριστερών, να πάτε και να ανάψετε και ένα κεράκι, απλά μην ελπίζετε ότι θα σας πιστέψω κιόλας! Τόσο απλά.
Ε, μα δεν έχεις το θεό σου ρε άνθρωπε!
Λάθος μου πάντως που χρησιμοποίησα τη λειτουργία του quote σε μια γενική τοποθέτηση.
Να πω και του στραβού το δίκιο δηλαδή

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναμένω με ενδιαφέρων την ενημέρωση από τον Macedon!

21/06/2012, 14:40:23
Osmosis

Ευχαριστώ για το τόπικ.Ειλικρινά δεν το είχα διαβάσει.
Συγκεκριμένα θυμάμαι,μόλις έπεσε το μάτι μου στην παραπομπή του Πάνου και είδα οτι αναφέρει την λέξη music,δεν έδωσα σημασία,επειδή μιλάγαμε για σοβαρό θέμα.

quote:
Osmosis
Λάθος μου πάντως που χρησιμοποίησα τη λειτουργία του quote σε μια γενική τοποθέτηση.
Να πω και του στραβού το δίκιο δηλαδή

Αυτο να λέγεται.
Δίδω σε, άφεσιν αμαρτιών και προσδοκώ το μέγα έλεος του...macedon,ίνα θεραπεύσει πάσαν νόσον και πάσαν...μαλακίαν! Αμήν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 21/06/2012 14:41:06

21/06/2012, 15:27:26
ΝΙΚΟΜΑΧΕ ο χαρακτηρισμός μου προς τον Osmosis ως "οξυδερκής" δεν είναι επειδή έτυχε να συμφωνούμε με το τελευταίο του ποστ. Έχει κάνει και λίγο παλιότερα κάποια ποστς με τα οποία διαφωνώ.

Είναι λακωνικός και με λίγα λόγια σου παρουσιάζει την άποψή του με την οποία μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς.

Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνουν και οι Doc και Notirk.

Τέσπα.

Τώρα που το έγραψε με περισσότερα λόγια δεν θεωρώ ότι μπορείς να διαφωνείς ότι η Χρυσή Αυγή (ως πολιτικός πυρήνας) δεν έχει καμμία σχέση με "Ελληνορθοδοξία" όσο και αν θέλουν όλα τα μεγαλοστελέχη να πείσουν για το αντίθετο.

Ο Μιχαλολιάκος είπε ότι στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ τους είναι γραμμένο ότι η Ορθοδοξία είναι κυρίαρχο εθνικό στοιχείο του Ελληνικού έθνους.

Ο macedon έχει δίκιο να ωρύεται ο άνθρωπος ότι τα καταστατικά των κομμάτων δεν γράφουν για τέτοια πράγματα.

Από την άλλη, όταν το λέει ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος είτε ψεύδεται περί καταστατικού είτε όντως το έβαλαν στο καταστατικό για μόστρα.

Σύμφωνα με παλαιότερό σου ποστ φαίνεται να συμφωνούμε για την προέλευση χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από τη "Νέα Τάξη" μέσω της Μασονικής οδού (για την περίπτωση της Ελλάδας, ακόμα και εκεί 100 χρόνια πίσω είμαστε...) που χρηματοδοτεί ταυτόχρονα όλο το πακέτο

α) "αποεθνικοποίησης" μέσω Σύριζα, Οικολόγων, ΜΚΟ, Σχολικών βιβλίων Ιστορίας, Ιστορικών ντοκυμαντέρ ΣΚΑΙ κτλ αλλά ΚΑΙ Χρυσής Αυγής (όσο και να σας ξενίζει)

β) "αποχριστιανοποίησης" μέσω προσώπων και οργανώσεων που ανφέρει ονομαστικά ο Φουράκης (http://www.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA)

Και πριν πέσετε να με φάτε περί "αποεθνικοποίησης" και Χρυσής Αυγής να σας δείξω αυτό.

Είναι το αίτιο αναστολής δράσης του ΕΝΕΚ από το επίσημο blog του.

http://enekgr.wordpress.com/2009/05/06/6/

Γιατί η Χρυσή Αυγή που εκινείτο στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με την ίδια εκλογική δύναμη την ίδια περίοδο (1991) δεν είχε αντίστοιχο οικονομικό πρόβλημα και ούτε απέκτησε ποτέ έως σήμερα?

Γιατί ο ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ κος Δάκογλου είχε οικονομικό πρόβλημα ενώ ο μεταγενέστερος και "εξτρεμιστής" Μιχαλολιάκος δεν είχε?

Σε τέτοια λεπτά ζητήματα που όλοι σιωπούν το μόνο που μιλάει είναι το χρήμα. Βρες από ποίον εξέρχετε και σε ποίου την τσέπη εισέρχετε και θα έχεις όλες τις απαντήσεις που δεν θα τις δεις σε καμμία εφημερίδα σε καμμία τηλεόραση σε κανένα blog σε κανένα βιβλίο κτλ κτλ

Ερευνάτε τας Γραφάς

21/06/2012, 15:34:31
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Δίδω σε, άφεσιν αμαρτιών και προσδοκώ το μέγα έλεος του...macedon,ίνα θεραπεύσει πάσαν νόσον και πάσαν...μαλακίαν! Αμήν.

Μου χρωστάς ένα καθαριστήριο για τον καφέ που έχυσα στο παντελόνι μου από τα γέλια...

Ερευνάτε τας Γραφάς

21/06/2012, 17:33:46
Πάνο,τα αστεία είναι στην ημερήσια διάταξη...

Οσο για το καταστατικό που γράφεις,καλύτερα να ξέρεις ότι δεν με νοιάζει αν το λέει ο Μιχαλολιάκος ή ο Πάπας.
Κάτι που αντιβαίνει την δική μου λογική,το απορρίπτω.Αυτο δεν σημαίνει οτι μια απόρριψη ακυρώνει συνολικά την θέση ενος κόματος.

Ολα τα κόματα,έχουν καλές και κακές απόψεις.
Εγω απλώς διαλέγω.
Και η ψήφος πάει στο...μη χείρον βέλτιστον.

Οι θέσεις της ΧΑ,που εσυ παρουσίασες στο ένθετο με καλύπτουν απόλυτα.
Τώρα αν είναι ορθόδοξοι ή άθεοι,μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Δεν είμαι οπαδός,το έχω ματαξανατονίσει κανενός.
Ετσι βλέπω τα στραβά όλων.

Να πεις στον Osmosis,ότι ο γραπτός λόγος διαφέρει απο τον προφορικό και να είναι πιο προσεκτικός.Δεν έχει τίποτα κακό το παιδί.Μια χαρά είναι.Μα αν τον <<διαβάσει>> ο macedon,την...έβαψε!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/06/2012, 19:05:52
PanosT

quote:
Είναι το αίτιο αναστολής δράσης του ΕΝΕΚ από το επίσημο blog του.

Ήταν το κύριο αίτιο αλλά όχι το μόνο. Το ΕΝΕΚ απέτυχε να γίνει ευρέως αποδεκτό από την κοινωνία γιατί δημιουργήθηκε σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν. Ήταν πολύ νωρίς για τους εθνικιστές. Άλλωστε, ακόμη και τα συνθήματα του ΕΝΕΚ λεηλατήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου (το "Η Ελλάδα στους Έλληνες" και "Εθνική ανεξαρτησία-λαϊκή κυριαρχία" ήταν συνθήματα του εθνικιστικού χώρου στα οποία κατέφυγε το μαρξιστικό ΠΑΣΟΚ (κατά δήλωση του Ανδρέα).

quote:
Γιατί η Χρυσή Αυγή που εκινείτο στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με την ίδια εκλογική δύναμη την ίδια περίοδο (1991) δεν είχε αντίστοιχο οικονομικό πρόβλημα και ούτε απέκτησε ποτέ έως σήμερα?

Πώς ξέρεις αν η ΧΑ το 1991 είχε οικονομικό πρόβλημα ή όχι; Και ποιος σου λέει ότι δεν είχε;

macedon

21/06/2012, 21:13:04
quote:

macedon
Ήταν το κύριο αίτιο αλλά όχι το μόνο. Το ΕΝΕΚ απέτυχε να γίνει ευρέως αποδεκτό από την κοινωνία γιατί δημιουργήθηκε σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν. Ήταν πολύ νωρίς για τους εθνικιστές.

Ήταν κακή περίοδος το 1979?
Γιατί?

Μετά τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ που διέφθειρε έναν ολόκληρο λαό να το καταλάβω ότι όταν όλοι ζητούσαν το βόλεμα και το λάδωμα ήταν δύσκολο να μιλήσεις για πατριωτικά ιδεώδη, και ότι θα έπρεπε να έρθει μια τέτοια κατάσταση όπως ζούμε τώρα ώστε να δούμε ακραίες καταστάσεις.

quote:

Άλλωστε, ακόμη και τα συνθήματα του ΕΝΕΚ λεηλατήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου (το "Η Ελλάδα στους Έλληνες" και "Εθνική ανεξαρτησία-λαϊκή κυριαρχία" ήταν συνθήματα του εθνικιστικού χώρου στα οποία κατέφυγε το μαρξιστικό ΠΑΣΟΚ (κατά δήλωση του Ανδρέα).

Αυτό με τα συνθήματα δεν το ήξερα αλλά είδες στο "μαρξιστικό" ΠΑΣΟΚ πόσο καλά ταίριαξαν???
Να τον ακούς το γερό-Πάνο...

quote:

Πώς ξέρεις αν η ΧΑ το 1991 είχε οικονομικό πρόβλημα ή όχι; Και ποιος σου λέει ότι δεν είχε;

Διότι δεν ανέστειλε ούτε τη λειτουργία της ούτε την έκδοση του περιοδικού της.
Επιπλέον τη δεκαετία του 90 κανάνε εκπομπούλες σε μικρά κανάλια βέβαια (όπως και τη δεκαετία του 2000) οι οποίες είναι ΠΑΝΤΑ επί πληρωμή αυτού που τις κάνει. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια με όλους (Λιακόπουλο στα διάφορα κανάλια, Μπεξής στο EXTRA3 κτλ).

Ιδίως για το περιοδικό σου προτείνω μαζί με τον εκδότη σου να κάνετε μια εκτίμηση κόστους έκδοσης/διανομής και εσόδων από τις πωλήσεις/διαφημίσεις(?) και να μας πεις το αποτέλεσμα.

Αν βγάλεις θετικό αποτέλεσμα σε κλείνω από τώρα για αρχισυντάκτη σε ένα ...αντιχριστιανικό μηνιαίο περιοδικάκι με τίτλο "Οι Ξεμάντρωτοι" που θα σπάει κόκκαλα...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 21/06/2012 21:17:22

04/07/2012, 18:14:42
Γιατί πάγωσε το θέμα καλέ παιδιά της Χρυσής Αυγής και γενικώς?

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/07/2012, 12:45:48
[ http://www.youtube.com/watch?v=q0nJsfzNmxQ&feature=player_embedded#! ]

[ Αξίζει να το δεις! ]

09/07/2012, 11:17:46
Φίλε zip πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι αλλά για ρίξε και μια ματιά εδώ.

http://www.golden-dawn.com/eu/index.aspx

Θα επανέλθω με την πρώτη ευκαιρία αν και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ είμαι σίγουρος ότι αν θέλει μπορεί να αποκαλύψει τις διασυνδέσεις σε πέντε γραμμές ποστ...

Υπάρχουν πλάνα από τις εκπομπές της webtv της Χρυσής Αυγής από μια "περίεργη" τελετή όπου είμαι σίγουρος ότι ο macedon δεν ξέρει από που του ήρθαν...

http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU

Από το 5.22 και μετά θα καταλάβεις τι εννοώ...

Τα εν λόγω βιντεάκια υπήρχαν στο παλιό site αλλά στο καινούριο αν και υπάρχουν κάποια links αυτά είναι τυφλά...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 09/07/2012 11:20:09

21/11/2005, 18:37:40
quote:
το μικρος το δεχομαι σιωπηρα,το τριανταφυλλενιος ομως....καταρχην τι σημαινει αυτη η βλακεια ?

Αφού δεν ξέρεις τι σημάνει, τι σε ενοχλεί;

Σχήμα λόγου ήταν.... το έχεις ακούσει το τραγούδι που λέει...''είσαι μικρή και τριανταφυλλένια'';
Βέβαια τα παράλλαξα, σε γένος αρσενικό, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Άμα το καλοσκεφτείς, δεν είναι δα κα προσβλητικό! Τριανταφυλλένιος - - ευαίσθητος, συναισθηματικός, ρομαντικός, ευωδιαστός. - - ναι το ξέρω, ακούγεται κάπως....φλούφλικο, αλλά από το να σε αποκαλέσω - - αναίσθητο – βάρβαρο και βρομιάρη....καλύτερα το τριανταφυλλένιος.

Το έσωσα;

Εάν όχι...άντε, να αποσύρω τον χαρακτηρισμό. Ο Deghar Adhark δεν!! είναι τριανταφυλλένιος!!

Έλα βρε, κι’εγώ αστειεύομαι.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

OriannaΜέλος
22/11/2005, 11:58:17
Τί τσακώνεστε βρε παιδιά;
Κάθε συζήτηση δεν αποσκοπεί αποκλειστικά στο ότι πρέπει να καταλήξουμε ομοφώνως σε ένα συμπέρασμα και να ψηφίσουμε το τέλος της συνεδρίασης. Να συζητήσουμε και το πολύ πολύ να κρατήσει ο καθένας το συμπέρασμά του για τον εαυτό του.
Από τη στιγμή που τα 25 χρόνια κάθειρξης θεωρούνται ισόβια για ένα φυλακισμένο, λες και ο μέσος όρος ζωής είναι τα 25 χρόνια και με τα 2/3 των ισοβίων, ήτοι 18 χρόνια περίπου το κάθαρμα έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αποφυλάκισή του με περισσό θράσος, τότε τί να λέμε;
Με το δίκιο τους τα παίρνουν τα θύματα , οι συγγενείς και οι απλοί πολίτες στο κρανίο.
Η Μαργέτη ας πούμε αποφυλακίστηκε! Συμμετείχε σε δύο δολοφονίες και τώρα συνεχίζει τη ζωή της! Έτσι απλά! Γέννησε και παιδί, νιώθει ευτυχίσμένη από τις χαρές της ζωής! Εμένα αυτό με ενοχλεί! Είνζαι σα να λέει η κοινωνία "Εντάξει μωρέ, παιδί ήσουν και έκανες μία μ@#$$%κία! Άντε στο καλό". Ένα από τα θύματά της άφησε ένα παιδάκι ορφανό! Που είναι η δικαοσύνη, ε;
Εσείς αισθάνεστε ασφαλείς που τέτοια άτομα κυκλοφορούν στους δρόμους;

Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)

Deghar AdharkΜέλος
22/11/2005, 16:48:14
καλυτερα να με ελεγες βρωμιλο και αναισθητο.βρωμιαρη οχι.

φυσικα και δεν ειμαι τριανταφυλλενιος,ειμαι σκληρος σαν ατσαλι,και επικυνδινος σαν δοντια δρακου{ας υποθεσουμε οτι εδω μπαινουν καποια σμαιλσ,τα οποια για την ωρα δεν μου εμφανιζονται.

καλα το παιρνω πισω αυτο,κατσε να το παρω

quote:
αν με ξαναχαρακτηρισει ετσι αυτο το μελος,θα τον σπασω στο ξυλο.{το λεω σε ολους ωστε να ξερετε τι θα ακολουθησει αν διανοηθει να μου απαντησει}.

το πηρα

ο θανατος σου,η ζωη μου

Deghar AdharkΜέλος
22/11/2005, 17:04:24
εχεις δικιο φιλτατη Orianna.

επι του θεματος εχω να πω τα ακολουθα.

υπαρχουν ανθρωποι που ειναι διανοητικα καθυστερημενοι,η ειναι παθολογικα αρρωστοι.τετοιοι ανθρωποι δεν μπορουν να ξεχωρισουν την καλη,απο την ασχημη πραξη.
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι συνειδητα αρρωστοι{δηλαδη ξερουν και σχεδιαζουν τι κανουν},αυτοι εξυπηρετουν τον εαυτο τους,η εναν αρρωστημενο ενωτερο σκοπο.{παραδειγμα η ταινια seven,ελπιζω να την ξερετε ολοι}.

τετοιοι ανθρωποι γεννιουντε ετσι,η γινονται στην συνεχεια.αυτο δεν ειναι το θεμα μας.
το θεμα μας ειναι οτι δεν εχει βρεθει μια συγκεκριμενη θεραπεια για τετοιου ειδους ασθενειες.
η φυλακη δεν μαθαινει τιποτα.
αν μπει καποιο κλεφτρονι,θα βγει ετοιμος δολοφονος.αν μπει δολοφονος...ε,τι θα βγει ?

η κοινωνια πρεπει να προστατευει τον κοσμο απο τετοιος ανθρωπους.
το να τους στελνει 10-20 χρονια φυλακη καταφερνει 2 πραγματα.
1 να καταστρεψει την ζωη τους
2 να καταστρεψει την δικια μας.διοτι,οταν ο δραστης μπει στα 20 και βγει στα 40,θα εχει χασει ενα μερος της ζωης του.μαζι με αυτο θα χασει και το μυαλο του.με αποτελεσμα να ξανασκοτωσει ευκολοτερα χωρις να τον ενδιαφερουν τυχον συνεπειες.

ακουστηκαν και αλλες τιμωριες,του τυπου να τους κλεινουμε σε μονοχρωμα δωματια.
αυτο {δεν θυμαμε ποιος το ειπε} υπαρχει.αλλα δεν εχω ιδεα που αποκσοπει.θα φτιαξει τον ανθρωπο ? οχι.θα τον κανει χειρωτερα ? ναι.
οσο λοιπον δεν υπαρχει θεραπεια.πρεπει να υπαρχει η θανατικη ποινη,ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι τα παιδια μας ειναι ασφαλεις.

τωρα οσον αφορα και κατι αλλο που ακουστηκε για το αν ποισουν αθωο...θα πω μοναχα αυτο.
υπαρχει το παγκοσμιως διαδεδομενο πλεον "τεστ αληθειας".

παντως για οσους ειναι κατα της θανατικης ποινης...ποτε μην εμπιστευτειτε καποιον κακοποιο που..."μετανιωσε".
οποιος πατησε σκανδαλη μια φορα,μπορει να το κανει και δευτερη.

ο θανατος σου,η ζωη μου

DidoriumΜέλος
22/11/2005, 17:15:25
Παραδόξως ψηφίζω θετικά.

Ποιός έχει το δικαίωμα να στερεί τις στιγμές του άλλου.. θέλω να πιστεύω κανείς.

Οπόταν ..μάχαιραν έδωσες ..μάχαιραν θα πάρεις!

Εξάλλου απ' την ώρα που ανοίξαν τα μάτια μας έχουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε απο μια θανατική ποινή...

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse

Deghar AdharkΜέλος
23/11/2005, 18:29:05
quote:
Ποιός έχει το δικαίωμα να στερεί τις στιγμές του άλλου.. θέλω να πιστεύω κανείς.

γιατι εχει δικαιωμα ο ομοφυλοφιλος να βιαζει αγορακια ?.
το δικαιωμα θα το παρεις απο τον φονο του αλλου.
εγω θα σκοτωνα και οταν ερχοταν η ωρα για να απολογηθω θα ελεγα.
"ειχα κινητρο και εδρασα συνειδητα,αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω δεν θα αλλαζα τιποτα,δεν εχω μετανιωσει."
απο κει και περα,θα κρινομουν και ας πηγαινα στην κολαση των κολασεων.{θα εβρισκα τον βιαστη,και θα τον σκοτωνα χειροτερα}

ο θανατος σου,η ζωη μου

PeronosporosΜέλος
23/11/2005, 22:26:20
Με το σκεπτικό σου όμως Deghar Adhark είσαι και εσύ φονίας και θα υποστείς την εσχάτη των ποινών...
Άσε που για την κοινωνία θα είσαι φονιάς και θα πεθάνεις ατιμωμένος.....
Για την κοινωνία με τα λεγόμενα σου είσαι το ίδιο επικίνδυνος με οποιονδήποτε από αυτούς που λές. Είσαι οργισμένος και πιθανός φονιάς. Άρα έχεις την πρόθεση να σκοτώσεις.
Κάνε post καμμιά εικόνα να δούμε αν σου πάει η ριγέ στολή...

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

Deghar AdharkΜέλος
23/11/2005, 22:53:03
quote:
Κάνε post καμμιά εικόνα να δούμε αν σου πάει η ριγέ στολή...

τι λες ? δεν μου παει.{για καποιον περιεργο λογο δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα smiles...πρεπει να παω στα προβληματα φορουμς και λυσεις.}

quote:
Με το σκεπτικό σου όμως Deghar Adhark είσαι και εσύ φονίας και θα υποστείς την εσχάτη των ποινών...
Άσε που για την κοινωνία θα είσαι φονιάς και θα πεθάνεις ατιμωμένος.....
Για την κοινωνία με τα λεγόμενα σου είσαι το ίδιο επικίνδυνος με οποιονδήποτε από αυτούς που λές. Είσαι οργισμένος και πιθανός φονιάς. Άρα έχεις την πρόθεση να σκοτώσεις.

λοιπον ναι,ετσι ειναι.αλλα υπαρχει κατι που με ξεχωριζει απο τον απλο φονια.το κινητρο.
οσο παραξενο και αν σου φανει,εχω ερθει σχεδον στα χερια επειδη ενας φιλος μου,πειραζε μια μυρηγκοφωλια.
δηλαδη χωρις κινητρο δεν πειραζω ουτε μυρμηγκι.σοβαρα το λεω.

εχω ολες τις ιδιοτητες του φονια,αλλα στην πραγματικοτητα ειμαι με τους καλους.{αν υπαρχουν ακομα τετοιοι}
το μονο που παραδεχομαι και μου το εχουν πει πολλοι,ειναι οτι ειμαι αδιστακτος.ναι αυτο ειναι αληθεια.ποτε ομως χωρις κινητρο,ειναι βασικη λεξη για εμενα.

εγω εχω σκεφτει εναν νομο συμφωνα με τον οποιο ισχυει το απολυτο an eye for an eye.
αν σου σκοτωσουν την κορη-εχεις δικαιωμα να σκοτωσεις τον φονια.
εχεις υποχρεωση να τον σκοτωσεις με τον ιδιο τροπο,και δικαιωμα να το σκοτωσεις με περισσοτερη η λιγοτερη δεξιοτεχνια.
παραδειγμα
μου σπασαν στο ξυλο την κορη μου,εχω δικαιωμα να τον σπασω στο ξυλο,οχι ομως να του κοψω τους ορχεις και να τον αφησω να ζησει,εχω παλι δικαιωμα να τον σπασω "περισσοτερο" στο ξυλο απο το ξυλο που εριξε στην κορη μου.
αν σου βιασουν την κορη,εχεις παλι δικαιωμα να βιασεις τον εγκληματια,με τον ιδιο τροπο αλλα με λιγοτερη η περισσοτερη δεξιοτεχνια.
παραδειγμα
εχεις δικαιωμα να βιασεις τον βιαστη με ενα μυτερο παλουκι{η ενα μαχαιρι} αντι για γεννετικο οργανο,αλλα και δεν εχεις δικαιωμα να του κανεις κατι εντελως ασχετο.

αν υπηρχε αυτο ο νομος,ολοι θα ειμασταν χαρουμενοι.

υπαρχει και η περιπτωση φυσικα ο κατηγορουμενος να ζητησει ελεος και να μετανιωσει πραγματικα.
σε αυτη την περιπτωση εκτελειτε στην λαιμητομο μια και εξω.

φυσικα...ξερω τι θα λετε.θα με θεωρητε πιθανον αρρωστο ατομο.
εγω απλως προσεγγιζω μια ζωη που ειναι και αυτη υπαρκτη,και βρισκεται πισω απο αυτη την "ομορφια" που πιστευουμε οτι υπαρχει.
επειδη λοιπον και αυτο υπαρχει,και τετοια{και χειροτερα} πραγματα συμβαινουν.καλο ειναι να τα συζηταμε.

ο θανατος σου,η ζωη μου

DidoriumΜέλος
24/11/2005, 11:48:59
quote:

γιατι εχει δικαιωμα ο ομοφυλοφιλος να βιαζει αγορακια ?.
το δικαιωμα θα το παρεις απο τον φονο του αλλου.
εγω θα σκοτωνα και οταν ερχοταν η ωρα για να απολογηθω θα ελεγα.
"ειχα κινητρο και εδρασα συνειδητα,αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω δεν θα αλλαζα τιποτα,δεν εχω μετανιωσει."
απο κει και περα,θα κρινομουν και ας πηγαινα στην κολαση των κολασεων.{θα εβρισκα τον βιαστη,και θα τον σκοτωνα χειροτερα}

Μα δεν κατάλαβες καλά - μαζί στο ίδιο κελί θα μαστε παρέα ..
(βάζω τι λίμα)

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse

mariha2912Μέλος
24/11/2005, 16:27:23
(ΧΜ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ, ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...)

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.ΝΑΙ, ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΜΟΣ. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ,ΟΧΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ- , ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ,ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ, ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΕΙΔΕ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΦΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ( ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ), ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΒΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΨΑΧΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΒΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ-ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ... ΑΝ ΗΤΑΝ Π.Χ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΙΣΧΥΕ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ, ΚΑΙ Π.Χ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ?
ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...