ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Ιστορία κι οι "παραχαράξεις" της - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η Ιστορία κι οι "παραχαράξεις" της - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Silverwolf43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
SilverwolfΜέλος
18/01/2003, 21:24:48
ENA 8EMA POY APO MIKRH ME PARA3ENEYEI EINAI AKRIBWS H ISTORIA KAI OI POIKILES "PARAXARA3EIS" THS.
H ISTORIA ANHKE KAI ANHKEI PANTA SE AYTON POY THN GRAFEI.
PARTE GIA PARADEIGMA THN ISTORIA TOY EMFYLIOY POLEMOY THS ELLADAS. OSA BIBLIA KAI AN DIABASA KANENA DEN SYMFWNEI APOLYTA (AYTA POY ANHKOYN STHN IDIA PARATA3H KATA KANONA SYMFWNOYN STA BASIKA).

PANW APO OLA TA ARXAIOLOGIKA EMBRHMATA POY "E3AFANIZONTAI" H APLWS BRISKONTAI PARAXWMENA SE KAPOIO MOYSEIO EPIDEI DEN TAIRIAZOYN STHN IDEA POY EXOYME SHMERA GIA THN E3ELI3H TOY AN8RWPOY. EINAI KRIMA!!!! POSH SOFIA DEN XANETAI ME AYTON TON TROPO!!!!!
PIOS 3EREI ISWS TO KLEIDI GIA THN KATANOHSH P.X. THS FYSHS KAI THS YPAR3HS H OXI THS ATLANTIDAS NA BRISKETAI KRYMENO KAPOY GIATI SE KAPOION DEN ARESAN OI EPIPLOKES POY 8A EFERNE STHN KOSMO8EASH MAS. H AKOMA XEIROTERO : EPEIDH DEN KATALABE TI EINAI KAI TO "FYLA3E" SE KAPIO RAFI WS PALIATZOYRA.

TO BRISKW ENDIAFERON 8EMA GIA SYZHTHSH KAI PERAITERO ANAPTH3H. ANHPOMWNW NA DIABASW TIS APANTHSEIS SAS.

Y.G. (PALI SYGNWMH GIA TA GRIEKLISH ALLA DEN EXW ALLH EPILOGH)

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

indigo_boyΜέλος
19/01/2003, 03:54:42
Polla pragmata xanontai mesa ston xrono....... polloi politismoi....... i istoria xekinaei apo tote pou dimiourgithike o planitis gi den xero an auto sou leei tipota

28/02/2003, 21:22:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ????

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.....

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΝΟΥΒΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
ΕΚΤΙΣΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ..
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Ο ΛΟΓΟΣ ??????
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ....
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ...

ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

SilverwolfΜέλος
03/03/2003, 04:25:26
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΒΑΤΑΡ!
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ.

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΙΑ (ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ)

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

03/03/2003, 10:52:29
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...(ΠΟΥ ΛΕΕΙ +Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΒΑΤΑΡ!)...
ΘΑ ΠΕΙ Η ΑΤΜΑ...
<<<ΙΣΤΟΡΙΑ('Η ...ΑΛΗΘΕΙΑ)..ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...ΜΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ('Η...ΑΛΗΘΕΙΑ)...>>>

'manava seva, madhava seva'

03/03/2003, 13:17:31
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΟΥ-ΒΑΝΔΟΡΟΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

ΚλαρίςΝέο Μέλος
08/12/2004, 19:55:19
Καλησπέρα σε όλους.

Χρειάζομαι όλων την βοήθεια, σε γνώμες, εμπειρίες, και παραπομπές, για ένα ντοκιμαντέρ που θέλουμε να φτιάξουμε.

Το θέμα του είναι «οικολογία» και θέλω να ερευνήσω την πιθανότητα, ότι οι άνθρωποι μέσω της αρνητικής ενέργειας βάζουν το πρώτο λιθαράκι για την ρύπανση του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα,
1. αυξάνεται η ρύπανση του περιβάλλοντος αν τα συναισθήματα και η ενέργεια των ανθρώπων που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή είναι αρνητικά;
2. η αρνητική διάθεση προηγείται της ρύπανσης, ή το αντίθετο;
3. τι δομή θα μπορούσε να έχει το ντοκιμαντέρ;
4. αν ήταν ταινία τι υπόθεση θα σας άρεσε να έχει;
5. έχετε να προτείνετε πειράματα με τα οποία θα μπορούσαμε να αποδείξουμε ότι η αρνητική ανθρώπινη ενέργεια επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον;
6. γνωρίζετε ανθρώπους που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε για συνεντεύξεις;
7. επαγγελματίες - επιστήμονες - γνώστες σε ενεργειακά θέματα;

και ότι άλλες ερωτήσεις δεν σκεφτήκαμε να βάλουμε ακόμα, προσθέστε τις οι ίδιοι. Ας φτιάξουμε όλοι μαζί την δομή για ένα ντοκιμαντέρ που πιστεύω, θα έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον, και θα είναι καταπληκτικά πρωτότυπο.

08/12/2004, 20:49:37
Ενδιαφέρον!

Εγω θα προσπαθούσα να δείξω την αντίθεση ανάμεσα στο φυσικό και τεχνητό περιβάλλον.

Επειτα πως ο άνθρωπος καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον για να επιβάλλει και να ζήσει σ' ένα τεχνητό περιβάλλον.

Τέλος την αλληλεπίδραση και την αλληλοτροφοδοσία αρνητικής ενέργειας μεταξυ τεχνητού περιβάλλοντος και ανθρώπου

Μ' ένα καλό editing με αφήγηση και σωστη μουσική επένδυση στα τρία αυτα σημεία πιστεύω θα είχε ενα πολυ καλό αποτέλεσμα.

Βεβαια πολλα εξαρτώνται κι απ' την χρονική διαρκεια που θελεις να χει το φιλμ...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
09/12/2004, 02:36:57
Ηρθα!

Λοιπόν για αρχή θα σου πω μια δική μου εμπειρία....

στο μέρος που μένω υπάρχει μια πολύ έντονη αρνητική φόρτιση στην ατμόσφαιρα που αλληλεπιδρά με τους κατοίκους και καταλήγει αυτοί με τη σειρά τους να την ενισχύουν....

στη μέση ακριβώς αυτής της γειτονιάς βρίσκεται το δικό μου σπίτι, το οποίο φαντάσου ότι δεν είναι καν ολοκληρωμένο όπως θα το εννοούσαν το ολοκληρωμένο οι περίοικοι...

όμως δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην έχει νιώσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μου (εξαιρούνται ένα δυό άτομα με αρνητική προσωπιή ενέργεια). Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα μου έχει κάνει το ότι το ακούω από ανθρώπους που δεν έχουν καμμία σχέση με εσωτερικά ή παράξενα φαινόμενα... όλοι όμως περιγράφουν την ίδια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης... πράγμα το οποίο για μένα σημαίνει πως προφανώς επηρεάζω εγώ το περιβάλλον μου ενεργειακά κι όχι αυτό εμένα... ακόμα και στη μέση μιας μάλλον δυσάρεστης ενεργειακά περιοχής.

επίσης πολύ συχνά αν είμαι φορτισμένη συναισθηματικά, αρχίζουν να επηρεάζονται όλα όσα έχουν σχέση με ηλεκτρισμό στο σπίτι..... λάμπες καίγονται, μηχανήματα σβήνουν, ασφάλειες πέφτουν κ.α.... για να σταματήσει αυτό πρέπει να βγω στον κήπο και να ακουμπήσω στο χώμα μέχρι να αποφορτίσω ότι έχω μαζέψει... σε ένα τέτοιο περιστατικό μάλιστα ήταν κοντά ένας φίλος με πολύ καλές ηλεκτρολογικές γνώσεις και κόντεψε να τρελλαθεί με αυτά που είδε γιατί δεν υπήρχε καμμία "φυσική" εξήγηση γι'αυτό...

το ίδιο όμως έχω ακούσει και από πολλά άτομα που γνωρίζω... νομίζω λοιπόν πως θα βρεις αρκετό υλικό σ'αυτό...

είμαι σίγουρη λοιπόν πως βρήκες έναν τρόπο καταπολέμησης του "κενού" ακολουθώντας τη δημιουργία μέσα απ' αυτό...

εύχομαι να πάει πολύ καλά η προσπάθεια σου και να το δούμε σύντομα ολοκληρωμένο

ό,τι σχετικό βρω στην πορεία θα έρθω να στο "καταθέσω" αμέσως..!

Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

ΚλαρίςΝέο Μέλος
09/12/2004, 12:08:45
Ευχαριστώ Galadriel και 1900

Αυτό που λες σχετικά με τον ηλεκτρισμό, το έχω ζήσει κι εγώ με μία μαθήτριά μου (διδάσκω computers μερικές φορές αν δεν έχω τίποτα καλύτερο επαγγελματικά να κάνω – πολύ συχνά δηλαδή) η οποία για μία ολόκληρη χρονιά δεν μπόρεσε να δουλέψει σε υπολογιστή, καθώς κάθε φορά που προσπαθούσε, σε όποιον υπολογιστή και να καθόταν κρασάριζε. Η ίδια μισούσε τους υπολογιστές και ήταν πολύ αρνητική με την τεχνολογία…

…πράγματι, δεν νιώθω κανένα κενό αυτή τη στιγμή που οραματίζομαι το ντοκιμαντέρ μας…

Διάβασα και κάτι σχετικά με το νερό, ότι οι κρύσταλλοι του όταν βρίσκεται σε πολιτείες με άγχος και τα συναφή, αλλοιώνονται, και γίνονται τρομερά άσχημοι. Οι άνθρωποι που πίνουν από αυτό το νερό, δεν έχει αποδειχτεί, αλλά πιθανολογείται να γίνονται ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αρρώστιες, έλκη και ψυχασθένειες…

KrisnnaΜέλος
18/12/2004, 14:04:58
quote:
1. αυξάνεται η ρύπανση του περιβάλλοντος αν τα συναισθήματα και η ενέργεια των ανθρώπων που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή είναι αρνητικά;

Φίλη Κλαρίς τα Συναισθήματα και η Ψυχική διάθεση των Ανθρώπων δέν νομίζω οτι έχουν καμιά σχέση με την μόλυνση του περιβάλλοντος.
Είναι θέματα ανεξάρτητα μεταξύ τους απο πρώτη ματιά και κινούνται σε άλλο Επίπεδο. Αλλά άν το εξετάσουμε βαθύτερα το θέμα πιστεύω οτι η Αρνητική ενέργεια των Ανθρώπων τους οδηγεί σε συμπεριφορές άσχημες και αδικαιολόγητες. Και οι συμπεριφορές αυτές είναι η αιτία της μόλυνσης του περιβάλλοντος
Προφανώς η Αρνητική Ενέργεια θα φέρει τον Εγωισμό και την τάση για εύκολο κέρδος αμελώντας τις κακές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Η Αρνητική Ενέργεια θα μας οδηγήσει να χύσουμε όλα τα απόβλητα στην θάλασσα ώστε να θανατωθούν οι Υδρόβιοι Οργανισμοί!
Η Αρνητική Ενέργεια θα μας οδηγήσει στην ανεξέλεκτη χρήση Ουσιών (Βενζίνη, CO2), οι οποίες θα πετύχουν την καταστροφή της Ατμόσφαιρας, και θα ανοίξουν την τρύπα του Όζονος με αποτέλεσμα Κοσμογονικές καταστροφές!
Η Αρνητική Ενέργεια θα μας οδηγήσει να κάψουμε τα Δάση και να εξοντώσουμε Ζωικά Είδη!
Η Αρνητική Ενέργεια μας κλείνει τα μάτια και δέν μας αφήνει να καταλάβουμε οτι ο δρόμος που ακολουθούμε δέν είναι Σωστός!
Η Αρνητική Ενέργεια δέν μας αφήνει να κατανοήσουμε την άσχημη και ανεγκέφαλη Συμπεριφορά μας ... ελπίζω να έγινα κατανοητός!
Όσον αφορά το Ντοκυμαντέρ πιστεύω οτι θα πρέπει να δώσει στους Ακροατές του να καταλάβουν ποιό θα είναι το Μέλλον τους άν συνεχίσουν χωρίς μετάνοια το ίδιο βιολί και τον ίδιο χαβά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να δούν λίγο πιό μακρυά απο την μύτη τους.
Είναι ακατανόητο η Τεχνολογία να μας έχει αποβλακώσε τόσο πολύ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

Kentavros1Νέο Μέλος
12/01/2005, 01:15:31
fili klaris poli kalo to thema.prepi na sou po oti eimai apo ena mikro xorio tis dramas kai thimame oti prin to 1986 i zoi olon itan poli diaforetiki.o kosmos itan perisotero enomenos kai moniasmenos.san paidi thimame tin atmosfera na mosxovola ta vradia kai to ksimeroma me kathe logis aromata.o ouranos itan pentakatharos ti mera kai kathreutizosouna ti nixta sta ametrita asteria.ipirxe perisoteri kseniasia i isos ego tin eniotha etsi.meta to tsernobil kiafou mas enimerosane mia evdomada argotera ola alaksan.eniosa oti irthan ta pano kato.eixame faei freska laxanika apo to kipo giati eixe gini an thimase pasxa.ta proina eixe mia xrisoskoni aplomeni kata mikos olou tou perivoliou.o pateras mou kipouros sto epagelma eixe thermokipia kai epano sto plastiko fenotan kalitera.agnia tou kosmou eglima ton kiverniseon.mexri kai ta teleutea xronia ereunites analiane xoma kai vriskane arketes posotites radio.sinexise o kosmos na kaliergi san na mi simveni tipota.to kako omos eixe kani anepanorthoti zimiata apotelesmata lene tis radienergias an den einai amesa tha einai makroprothesma.etsi lipon siga siga diaisthanomoun tin alagi stin atmosfera.apopniktiki tha tin xaraktiriza.ta proina o ouranos katharos men ma me mia parakseni kataxnia.to vradi to idio.o aeras dixos xroma i vlastisi to idio.ola monotona kias min eixe allaksi epifaniaka kati.imoun anthropos panta zontanos me poli kefi,otan ksafnika telios mia mera sti doulia mou giro sto 1993 aisthanthika oti i gi efige apo ta podia mou.piga se giatrous gia na mou poun oti den exo tipota.eixa fovies melagxolies agxos telios aprosdioristo.matheno simptomatika oti kai alla atoma pathane to idio.arketa boro na po.sti dekaetia pou akolouthise edine kai eperne i lefxemia se nea atoma stin perioxi mou.kai akoma mporo na po sinexizete.matheno argotera oti i radienergia prokali agxos melagxolia ktl.genika xtipa sta nevra.logo tou oti theorite tambou na anaferis ekino to kairo oti pernas mia tetia fasi mi se poun trelo kanis den to aneferne.i sizitisis ginotane krifa kai kliston ton thiron.den apexi poli i trela.mono mia lepti klosti.oi castrederitides sti perioxi dinan kai pernan.akomi kai tora matheno apo tin aderfi mou oti to kalokairi itan sxedon olo to xorio sto nosokomio apo auto.to koslodoui.apo tin alli poses fores exi diaroi kai mas to krivoune.einai sti voulgaria an den to kseris.kai sinexos sizitoun gia na to klisoun omos oxi.mas exoun katantisi san rantismenes miges edo sti voria ellada.mipos theloun na mas pethanoun.eroto.kai to martirio sinexizete.ola ta apovlita tis voulgarias erxonte ellada meso nestou.kanis omos endiaferon.kapote sta xoria eixane ena trelo tora exi gemisi o topos.ego pantos euxaristo to theo pou me pire apo kei kai an de ftiaksoun ta pragmata piso de girnao.kalitera me ta gourounakia para me ti radienergia.filakia apo germania ki elpizo na voithisa.
ΛΕΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
31/08/2004, 00:05:59
Η ερώτηση " σε ποιο σημείο του σώματος μας βρίσκεται η ψυχή; " μου φαίνεται λανθασμένη.

Μήπως πρέπει να ρωτάμε " σε ποιο σημείο της ψυχής βρίσκεται το σώμα μας; "

Τι λέτε?

JimmerlusΜέλος
01/09/2004, 12:37:21
Εγω πιστεύω ότι η ψυχή είναι η ζωή του σώματος άρα βρίσκεται παντού μέσα στο σώμα...Ισως κάνω και λάθος βέβαια.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

HermesΜέλος
01/09/2004, 13:55:51
To σωμα φιλε μου Λεανδρε...ειναι το εργαλειο της ψυχης...
η ψυχη δεν ειναι παρα μια εικονα της υπαρξης...δεν ειναι παρα ενα καθρευτισμα της δημιουργιας και της υπαρξης των παντων.

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

JimmerlusΜέλος
03/09/2004, 00:10:28
Καλά Hermes!!! ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ChristoforouΝέο Μέλος
03/09/2004, 12:08:43
κατά την θεοσοφική παράδοση, η ψυχή εδράζει στο σημείο εκείνο του ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, που αντιστοιχεί στην υπόφυση.
Δηλαδή, στην βάση του κρανίου.

ΧΧ

CC

free soulΝέο Μέλος
03/09/2004, 17:08:39
Η ψυχή είναι αόρατη, ασώματη, άχωρη και άχρονη...

free soul

HermesΜέλος
03/09/2004, 17:22:19
Viva la landma!!!!!!!!!!!!

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ChristoforouΝέο Μέλος
03/09/2004, 17:29:16
quote:

Η ψυχή είναι αόρατη, ασώματη, άχωρη και άχρονη...

free soul

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ
ΟΡΑΤΗ, ΕΝΣΩΜΑΤΗ, ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗ

ΧΧ

CC