- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ??? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Μιά ερώτηση φιλική : γιατί σ'απασχολεί τόσο πολύ το ζήτημα, φίλτατε Kaizer ??
Γιατι δεν θελει να βγάλουν τον αντρακλα του ******αρα...
Και βεβαια το γεγονος οτι ο στρατος του Αλεξανδρου εκανε και σφαγες (ναι παιδια δυστυχως εγιναν και αυτα) δεν τον πειραζει.Μην πα και βγαλου όμως τον αντρακλα του *****ρα α όλα κι όλα.
Και γιατι δεν μπορει να συνειδητοποιησει οτι η ομοφυλοφιλία δεν σε κανει λιγότερο άντρα.Αυτα.
Επίσης και βέβαια αν κάποιος είναι οτι είναι δεν θα τον σκοτώσουμε , ούτε θα τον γελοιποιήσουμε αλλά έχουμε δικαίωμα σύμφωνα με την λογική μας ως ανθρώπινα όντα να κρίνουμε ελαττώματα ούτε στους εαυτούς μας ούτε στους άλλους... Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτό είναι ρατσιστικό...Και η κοπρολαγνία δεν αποτελεί βιασμό κάτσε όμως να έφερνε ένας σκ*** να φάει σπίτι σας...τι θα του λέγατε τότε;;;Εφόσον θα ήτανε για εσάς κάτι αντιαισθητικό ή παράλογο...Κάποιοι αηδιάζουν με τις ομοφυλοφυλικές εικόνες και εγώ προσωπικά την θεωρώ ως παρέκκλιση ή ελάττωμα όπως και χιλιάδες ανθρώπινες ελαττώματα...
Και βέβαια το οτι χρησιμοποιείται ένα απο τα μεγαλύτερα ιστορικά πρόσωπα της Ελλάδας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ενός gay κινήματος δεν σας λέει κάτι και εθελοτυφλείτε...
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν ομοφυλοφιλο και σαν ανθρωπος που ξέρει να σέβεται τον εαυτό του ποτέ δενθα έκανα έναν ομο- να νιώσει άσχημα...Αλλά αυτό απέχει φοβερά απο το να πρέπει να αποδεχτώ και το οτιδήποτε ως φυσιολογικό...Ορίστε το φυσιολογικό πρώτα και αν θέλετε το αυτό το συζητάμε σε άλλο θέμα.
quote:
[quote]Και βεβαια το γεγονος οτι ο στρατος του Αλεξανδρου εκανε και σφαγες (ναι παιδια δυστυχως εγιναν και αυτα) δεν τον πειραζει.Μην πα και βγαλου όμως τον αντρακλα του *****ρα α όλα κι όλα.
Κύριε/α Medtech μήπως έχετε και καμία πηγή που να λέει οτι πεταξε και βόμβες Ναπαλμ;;; Γιατι δεν αναφέρετε τις πηγές σας;;; Και μήπως μπορείτε να μας πείτε γιατι ο Μ.Α λατρεύετε ακόμη και σημερα απο εκεί που πέρασε σε υπερβολικό βαθμό;;;Επειδή έσφαζε παιδιά;;;Ε;;;
Είστε εντελώς ανιστόρητος...ούτε την ιστορική παιδέία του δημοτικού δεν έχετε αλλά αυτό δεν σαν εμποδίζει να ειρωνεύεστε και να είστε πνευματώδης προς το αρχικό μέλος...
Συγχαρητήρια...και εις ανώτερα!
Πχ Εισαι Αλβανος εισαι κακοποιος
Είσαι gay εισαι αδυναμος,ανηθικος,επικινδυνος κτλ
Αυτο ειναι ρατσισμος και οχι αν αηδιαζεις απο κάτι.
Τωρα αν χρησιμοποιει καποιος κατι και κατα ποσο αυτο ειναι ηθικο ή ανηθικο.Αν σου ελεγαν οτι εισαι αδυναμος και ελλατωματικος επειδη εχεις την χ προτιμηση και γνωριζες οτι ο δεινα μεγαλος είχε την χ προτιμηση και παρολαυτα θαυμαζεται απο ολους δεν θα τον προέβαλες ως παραδειγμα?
quote:quote:
[quote]Και βεβαια το γεγονος οτι ο στρατος του Αλεξανδρου εκανε και σφαγες (ναι παιδια δυστυχως εγιναν και αυτα) δεν τον πειραζει.Μην πα και βγαλου όμως τον αντρακλα του *****ρα α όλα κι όλα.
Κύριε/α Medtech μήπως έχετε και καμία πηγή που να λέει οτι πεταξε και βόμβες Ναπαλμ;;; Γιατι δεν αναφέρετε τις πηγές σας;;; Και μήπως μπορείτε να μας πείτε γιατι ο Μ.Α λατρεύετε ακόμη και σημερα απο εκεί που πέρασε σε υπερβολικό βαθμό;;;Επειδή έσφαζε παιδιά;;;Ε;;;
Είστε εντελώς ανιστόρητος...ούτε την ιστορική παιδέία του δημοτικού δεν έχετε αλλά αυτό δεν σαν εμποδίζει να ειρωνεύεστε και να είστε πνευματώδης προς το αρχικό μέλος...
Συγχαρητήρια...και εις ανώτερα!
Κυρια παρακαλω.
Η σφαγη αναφερεται στην περιφημη πολιορκια οπου ο Μεγας Αλεξανδρος μπηκε μεσα μόνος και οι στρατιωτες του δεν μπορουσαν να μπουν.Μονος ο Αλεκανδρος πληγωθηκε και κινδυνεψε.Τελικα οι συμπολεμιστες του κατορθβσαν να μπουν μεσα και να τον σωσουν.Ακολουθησε σφαγη.
Και βεβαια μην ξεχνας οτι ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ.ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ και για να κατακτησει ΣΚΟΤΩΣΕ.
Γιατι τον λατρευουν?Γιατι εκανε και εργα.Αλλα μην ξεχνας οτι εκανε και πολεμους και αρπαξε δια της βιας την διακυβερνηση πολλων χωρων με το να τις κατακτησει.
Edited by - medtech on 15/04/2006 18:08:03
quote:
ούτε την ιστορική παιδέία του δημοτικού δεν έχετε αλλά αυτό δεν σαν εμποδίζει να ειρωνεύεστε και να είστε πνευματώδης προς το αρχικό μέλος...
Ειμαι πτυχιουχος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης αγαπητε μου.Προσεξτε λοιπον οταν αναφερεστε στο μορφωτικο μου επίπεδο. Οσον αφορα την ιστορικη παιδεια σας συμβουλευω να μελετατε ολα τα στοιχεια και να μην βλεπετε την ιστορια μονοπλευρα εξαιτιας της εθνικης περηφανιας.
quote:
.quote:
ούτε την ιστορική παιδέία του δημοτικού δεν έχετε αλλά αυτό δεν σαν εμποδίζει να ειρωνεύεστε και να είστε πνευματώδης προς το αρχικό μέλος...
Ειμαι πτυχιουχος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης αγαπητε μου.Προσεξτε λοιπον οταν αναφερεστε στο μορφωτικο μου επίπεδο. Οσον αφορα την ιστορικη παιδεια σας συμβουλευω να μελετατε ολα τα στοιχεια και να μην βλεπετε την ιστορια μονοπλευρα εξαιτιας της εθνικης περηφανιας.
1)Καμιά πηγή θα αναφέρετε τελικώς;;; Ή θα κάνετε αφηγήσεις;;; Περιμένω την πηγή που έσφαξε τα παίδιά αγαπητή κυρία (και τότε θα σας ζητήσω ταπεινά συγγνώμη Αν μπορείτε συγκεκριμένη αναφορά του συγγραφέα της πηγής και΄αρίθμηση του συγκεκριμένου χωρίου) .
2) Όσον αφορά το topic αν θυμάμαι καλά δεν ήταν ο ρατσισμός;;Έσείς πως καταλήξατε εκεί;;;
3) ¨Οσον αφορά την μορφωση σας (λάθος ανεφέρθη ως παιδεία) δαν σημαίνει κάτι οτι βγάλατε ενα πανεπιστήμιο...Είμαι ομοιοπαθής σας και εγώ πτυχιούχος είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα κυρία...Γνωρίζω και άτομα με διδακτορικό που η μορφωσή τους )αλλά και η παιδεία τους... είναι κατωτέρα του δημοτικού...Όπως και για τον εαυτό μου γνωρίζω οτι η μόρφωση και ξυρ'ιως η παιδεία δεν είναι κάτι που αποκτιτέται τόσο εύκολα όσο ένα χαρτί τουαλέτας πανεπιστημίου
4) Όσο για το ύφος μου..σας παραπέμπω στο μήνυμα σας προς τον δημιουργό του θέματος...Προσαρμόστηκα στο ύφος σας καθώς θεώρησα οτι δεν θα σας ενοχλούσε... Με σεβασμό
quote:
Εγω κατάλαβα οτι το αρχικό μέλος ρώτησε αν ο έχετε πηγές που αποδυκνείει κάποιος οτι ο Μ.Α ήταν ομοφυλοφιλος και εσείς την πήγατε την συζήτηση όπου γουστάρετε...Στον ρατσισμό κτλ΄Οτι να'ναι δηλαδή
Επίσης και βέβαια αν κάποιος είναι οτι είναι δεν θα τον σκοτώσουμε , ούτε θα τον γελοιποιήσουμε αλλά έχουμε δικαίωμα σύμφωνα με την λογική μας ως ανθρώπινα όντα να κρίνουμε ελαττώματα ούτε στους εαυτούς μας ούτε στους άλλους... Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτό είναι ρατσιστικό...Και η κοπρολαγνία δεν αποτελεί βιασμό κάτσε όμως να έφερνε ένας σκ*** να φάει σπίτι σας...τι θα του λέγατε τότε;;;Εφόσον θα ήτανε για εσάς κάτι αντιαισθητικό ή παράλογο...Κάποιοι αηδιάζουν με τις ομοφυλοφυλικές εικόνες και εγώ προσωπικά την θεωρώ ως παρέκκλιση ή ελάττωμα όπως και χιλιάδες ανθρώπινες ελαττώματα...
Και βέβαια το οτι χρησιμοποιείται ένα απο τα μεγαλύτερα ιστορικά πρόσωπα της Ελλάδας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ενός gay κινήματος δεν σας λέει κάτι και εθελοτυφλείτε...
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν ομοφυλοφιλο και σαν ανθρωπος που ξέρει να σέβεται τον εαυτό του ποτέ δενθα έκανα έναν ομο- να νιώσει άσχημα...Αλλά αυτό απέχει φοβερά απο το να πρέπει να αποδεχτώ και το οτιδήποτε ως φυσιολογικό...Ορίστε το φυσιολογικό πρώτα και αν θέλετε το αυτό το συζητάμε σε άλλο θέμα.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
να μην βλεπετε την ιστορια μονοπλευρα εξαιτιας της εθνικης περηφανιας
Αν αυριο ερθουν οι τουρκοι και μας πουν οτι η μιση ελλαδα τους ανηκει και εχουν και αποδηξεις εμεις τι θα κανουμε?Θα κατσουμε να το σκεφτουμε επηδει γιναμε πολιτισμενοι η θα τους διωξουμε?(μην μας πουν και απολιτιστους)πως να μην βλεπουμε καπια πραγματα μονοπλευρα?
Edited by - FindTheLife on 16/04/2006 17:18:09
quote:
Αν αυριο ερθουν οι τουρκοι και μας πουν οτι η μιση ελλαδα τους ανηκει και εχουν και αποδηξεις εμεις τι θα κανουμε?Θα κατσουμε να το σκεφτουμε επηδει γιναμε πολιτισμενοι η θα τους διωξουμε?(μην μας πουν και απολιτιστους)πως να μην βλεπουμε καπια πραγματα μονοπλευρα?
Αντιστροφή ερωτήματος. Σκέφτονται κάποιοι Τούρκοι τώρα: Αν αύριο έρθουν οι Ελληνες και πουν ότι η μισή Τουρκία τους ανήκει επειδή ζούσαν Ιωνες κάποτε εκεί και υπήρξε έδαφος της αυτοκρατορίας του Μ.Αλέξανδρου τι θα κάνουμε?
Βλέπεις καμιά λογική σε αυτό βρε FindTheLife?? Κινδυνολογίες δίχως νόημα και ουσία. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με τον Μ. Αλέξανδρο, την πιθανή ομοφυλοφιλική του τάση ή και να τον έχει κανείς ως πρότυπο.
Προς medtech: Πάντως θα εκτιμάς το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος είχε απαγχονίσει κάτι Ινδούς φιλοσόφους(γκουρού??![]()
) όταν άρχισε να τρελένεται ε?? χεχε..
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Edited by - Agnostic on 16/04/2006 21:27:25
quote:
Προς medtech: Πάντως θα εκτιμάς το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος είχε απαγχονίσει κάτι Ινδούς φιλοσόφους(γκουρού??) όταν άρχισε να τρελένεται ε?? χεχε..
Δεν είμαι υπέρ της θανατικης ποινης.Η διακινηση των ιδεων ειναι ελευθερη αλλα εαν κάποιος με τις πραξεις του ή τα λόγια του(πχ αν πεισει καποιον να μην πάρει τα φαρμακα του γιατι θα τον θεραπευσει με την διαχειρηση της αυρας του) πρέπει να τιμωρηθει.
Ωωωωχ ειπές οτι ο Μεγας Αλεξανδρος είχε αρχίσει να τρελαίνεται?
Εοιμάσου να στην πέσουν.
Κοιταξτε πρεπει να δεχτουμε τον Αλέξανδρο ώς άνθρωπο.Κάποιοι τον εχουν θεοποιήσει.Αλλά είχε και τιςσκοτεινές του πλευρες.Το καλύτερο όμως που έχουμε να κάνουμε ως Ελληνες που αγαπούν την πατρίδα τους είναι να μην επαφιόμαστε στην προγονολατρεία αλλά να κοιτάξουμε να φτιάξουμε ενα σοβαρό,οργανωμένο κράτος.
quote:
3) ¨Οσον αφορά την μορφωση σας (λάθος ανεφέρθη ως παιδεία) δαν σημαίνει κάτι οτι βγάλατε ενα πανεπιστήμιο...Είμαι ομοιοπαθής σας και εγώ πτυχιούχος είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα κυρία...Γνωρίζω και άτομα με διδακτορικό που η μορφωσή τους )αλλά και η παιδεία τους... είναι κατωτέρα του δημοτικού...Όπως και για τον εαυτό μου γνωρίζω οτι η μόρφωση και ξυρ'ιως η παιδεία δεν είναι κάτι που αποκτιτέται τόσο εύκολα όσο ένα χαρτί τουαλέτας πανεπιστημίου
Αγαπητε κυριε,
δείγμα της Παιδείας είναι και η υιοθετηση της Κριτικης Σκέψης και όχι η ωραιοποίηση της ιστορίας προς τέρψιν της Εθνικής Υπερηφάνειας.
Εαν θελουμε να διδαχτούμε απο την ιστορία πρέπει να δούμε οχι μόνο τα κατορθωματα των λαών αλλά και τις αποτυχίες τους.
Δεν είπα οτι εσφαξε παιδάκια.Ποια ήταν η μοίρα του Ηφαιστίωνα όμως?
Παρακολούθησα την αναφορα στην σφαγη που ακολούθησε την καταληψη της πόλης στην τηλεοραση σε αφιερωμα στον Μεγα Αλέξανδρο.Φαντάζομαι δεν την έβγαλαν απο το κεφάλι τους.
Εαν πιστευετε οτι τα πτυχια των Ελληνικων Ανωτατων Εκπαιδευτικων Ιδρυμάτων είναι χαρτια τουαλέτας,ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμο σας.Βλεπετε το δικό μου χάρτι τουαλέτας μου επιτρέπει να συνεισφέρω στην βελτιωση της υγειας των συνανθρώπων μου (γιαυτο θα το λενε και χαρτι υγείας).
quote:
Αγαπητε κυριε,
δείγμα της Παιδείας είναι και η υιοθετηση της Κριτικης Σκέψης και όχι η ωραιοποίηση της ιστορίας προς τέρψιν της Εθνικής Υπερηφάνειας.
Εαν θελουμε να διδαχτούμε απο την ιστορία πρέπει να δούμε οχι μόνο τα κατορθωματα των λαών αλλά και τις αποτυχίες τους.
Δεν είπα οτι εσφαξε παιδάκια.Ποια ήταν η μοίρα του Ηφαιστίωνα όμως?
Παρακολούθησα την αναφορα στην σφαγη που ακολούθησε την καταληψη της πόλης στην τηλεοραση σε αφιερωμα στον Μεγα Αλέξανδρο.Φαντάζομαι δεν την έβγαλαν απο το κεφάλι τους.
Εαν πιστευετε οτι τα πτυχια των Ελληνικων Ανωτατων Εκπαιδευτικων Ιδρυμάτων είναι χαρτια τουαλέτας,ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμο σας.Βλεπετε το δικό μου χάρτι τουαλέτας μου επιτρέπει να συνεισφέρω στην βελτιωση της υγειας των συνανθρώπων μου (γιαυτο θα το λενε και χαρτι υγείας).
Nα το χαίρεσαι το χαρτί σου αγαπητή Κυρία...Απλά να ξέρεις οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς ως πειστήριο ούτε για την μόρφωση σου κια πολύ περισσότερο ούτε για την παιδεία σου...
Προσέχτε το χαρτί υγεία σας μην είναι σκληρό γιατι μπορεί να τραυματιστείτε και αν τραυματίσετε τα οπίσθια σας καθώς και των υπολοίπων...Αυτό περί της λύπης σας προς εμένα...Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ...
Όσο για την ένταση που δημιούργησες σε ανατρέχω στο πρώτο μήνυμα σου ...α και να ξέρεις οτι όταν γράφεις πουσταράς με αστεράκια δεν σημαίνει οτι δεν το έγραψες...
Με σεβασμό...αγαπητή πτυχιούχα απο έναν άλλο πτυχιούχο!
quote:
Όσο για την ένταση που δημιούργησες σε ανατρέχω στο πρώτο μήνυμα σου ...α και να ξέρεις οτι όταν γράφεις πουσταράς με αστεράκια δεν σημαίνει οτι δεν το έγραψες...
Aγαπητε Κυριε,
Ως ομοφυλόφιλη δεν χρησιμοποίησα τον ορο ****αρα με αστερακια για να υποβαθμισω τους ομοφυλόφιλους ανδρες.
Αναφερθηκα στον ορο αυτόν για να δείξω οτι κινητρο οσων αγανακτουν με τις αναφορες στην ομοφυλοφιλια του Μεγα Αλεξανδρου είναι το μίσος προς τους ομοφυλόφιλους ανδρες.
Υπογραφη:
Η (πτυχιούχος) Τζιβιτζιλου Παλιολεσβία της Γειτονιάς Σας.
το ειπα μια το ειπα δυο και θα το πω και χιλιες δυο
στα παλια μου τα παπουτσια αν ο αλεξης ηταν ομοφ.
αποδηξεις που στηριζουν την οποια ομοφυλοφιλια του υπαρχουν;;;
αυτο λεω
αγανακτω το ιδιο με το να λεν οτι ο ταδε ηταν ομοφυλοφιλος
οπως και το να λενε οτι ο ταδε ηταν μασονος η εψυλον η οτι αλλο λενε κατα καιρους για να αρπαξουν την δοξα του
στο κατω κατω της γραφης οσο περισοτεροι ειναι οι ομοφυλοφιλοι τοσες περισοτερες γυναικες μενουν για τους αντρες ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος ο λογος να μισω καποιον που ειναι ομοφυλοφιλος;;
ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι λογο κο....φαρδιας εχει περισοτερες πιθανοτητες να πιασει το τζοκερ απο μενα
για να τελιωνουμε με το θεμα
καποια αναφορα που να δειχνει οτι ο αλεξης την κουνουσε την αχλαδια εχουμε;;;
αν εχουμε τοτε μπορουμε να αρχισουμε να συζηταμε πανω σε αυτες αν οχι τοτε και εγω λεω οτι ο ναπολεον ο κολομβος ο ουασικτον ο τζερονιμο ο πιζαρο ο βουδας και οποιος αλλος ηταν ελληνες
οι αποδηξεις για αυτα που λεω ειναι στο ιδιο βιβλιο με τις αποδηξεις περι ομοφυλοφιλιας του αλεξανδρου
quote:
στο κατω κατω της γραφης οσο περισοτεροι ειναι οι ομοφυλοφιλοι τοσες περισοτερες γυναικες μενουν για τους αντρες
Ξεχνας οτι δεν μένουν περισσότερες επειδη ενα ποσοστό πηγαίνει στις λεσβίες LOΟΟΟΟL!!!!!!!!!!!
απελπιζονται που λιγοστευουμε αλλα τι να κανω που να τις προλαβω ολες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Παιδια δεν ξέρω αν έχεται πτυχία πάντως εγώ ακόμη δεν έχω,
και επειδή και εμένα με είχε απασχολήση αυτό το θέμα και το έψαξα λίγο αποδείξεις σε κείμανα οτι ήταν ομοφυλόφιλος δεν υπάρχουν
αλλα....
Το μόνο που υπάρχει είναι
1) Οτι είχε μια ιδιαίτερη αγάπη (φιλική την λένε) στον Ηφαιστίωνα πράγμα που είναι υπόπτο και θα εξηγήσω γιατι ποιο κάτω...
2) Οτι τον επηρέαζε πολύ η μητέρα του και είχε αυτήν ως πρότυπο πραγμα που μπορεί να τον κάνει ομοφυλόφιλο..
Λέω οτι η φιλική σχέση που είχε με τον Ηφαιστίωνα είναι υποπτη επειδή κατα την εποχή που εζησε ο Μέγας Αλέξανδρος, έχουμε βρεί ενα χειρόγραφο το οποίο μας λέει οτι δύο άνδρες οι οποίοι έχουν μια κάλή φίλία μπορούν για μία και μόνο φορά στη ζωή τους να δοκιμάασουν την συνουσία μεταξύ τους.
Αυτό δεν αποδικνύει την ομοφυλοφιλότητα του αλλα ούτε και το αντίστροφο.
Προς φίλο Deepblue
To αν είναι φυσιολογικό ή όχι το να είναι κάποιος ομο. δεν είναι κάτι που μπορείς να το πείς με σαφήνεια, αφού επιστημονικά αποδεδειγμένα το 98 της 100 τον ομο. γενιούνται έτσι είναι θέμα ορμονόν και γονιδίων, δηλαδή τους κάνει η φύση που θα πεί φυσικο γεγονός, επίσης παίζει μεγάλο ρόλο η συνθήκες κατα τις οποίες ενα παιδί μεγαλώνει, οπως ποιον απο τους δύο γονείς εχει ως πρότυπο, αν οι γονείς είναι χωρισμένει και κατα πόσον ο κηδεμόνας του παιδιού (ειται το έχει ο πατέρας είται η μητέρα) το επηρεάζουν γενικά στον τρόπο συμπεριφοράς του και σε όλα τα άλλα, και ας μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουν και ψυχολογικά προβλήματα και αυτός είναι ενας τρόπος για να ξεσπάνε, ειναι αποδεκτό απο την επιστήμη.
Πάντως καλο θα ήταν να μην στεκόμαστε στο αν ήταν ομοφυλόφιλος ή όχι είναι καλύτερα να σταθούμε στο ποιος πραγματικά ήταν και ας δουμε τα πράγματα ρεαλιστικά, είχε μια ξεχωριστή φύση που εγω πρωσοπικά την θαυμάζω και την ζηλεύω αλλα την χρησιμοποίησε λάθος.Ενας πολεμοχαρής κατακτητής ήταν και χρησιμοποιούσε την σπάνια φύση του για να επιταχθεί στους λαούς που κατακτούσε και να κερδίσει την ευνειά τους, γιατι πολύ απλά αν δεν το έκανε δεν θα υπήρχε στην Ιστορία.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Edited by - morpheaus on 21/04/2006 02:12:06
Edited by - morpheaus on 21/04/2006 02:13:29