ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Nikitas134 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/11/2009, 22:08:24
quote:

Δεν απευθύνομαι σ' εσένα ρε!

Εαρινό είδα στο πάνω μέρος...

soul

11/11/2009, 22:10:16
Δεν χρειάζεται να του απευθύνεις τον λόγο αγαπητέ μου Αίολε,
ο Εαρινός τον παίρνει .....μόνος του....
Κάθε άγνωστο,φιλε μου Εαρινέ, έχει μια άκρη που ξεκινάει για να πάει
στην αλήθεια...Θέλει ...ξετυλιγμα η υπόθεση της αλήθειας το θέμα, είναι, ποιός μπορεί να το κάνει...
11/11/2009, 22:18:33
quote:

quote:

Δεν απευθύνομαι σ' εσένα ρε!

Εαρινό είδα στο πάνω μέρος...

soul

...και το πάνω μέρος είναι το μόνο που σε αφορά!
Αγαθιάρης είσαι;;;
11/11/2009, 22:20:14
Πρόλαβαν και σφηνώθηκαν ανάμεσά μας 7883 μηνύματα Αγάπης...

Edited by - Αίολος on 11/11/2009 22:23:00

11/11/2009, 22:24:29
Στα πόσα καίγομαι;...
11/11/2009, 22:29:34
7884! Γοργά που καλλιτερεύει ο κόσμος!
Nikitas1Νέο Μέλος
11/11/2009, 22:30:32
Εαρινός
quote:
...η πραγματική αλήθεια φίλε μου βρίσκεται εντός σου...εντός μας..!!

«ουκ έρχεται η βασιλεία του Θεού μετά παρατηρήσεως ουδέ ερούσιν, ιδού ώδε ή ιδού εκεί. ιδού η γαρ η βασιλεία του Θεού εντός υμών εστί» (Λουκ. 17. 20. 21)

www.psyche.gr

Edited by - Nikitas1 on 11/11/2009 22:32:11

11/11/2009, 22:32:46
Αμήν!
11/11/2009, 22:38:35
quote:

Δεν χρειάζεται να του απευθύνεις τον λόγο αγαπητέ μου Αίολε,
ο Εαρινός τον παίρνει .....μόνος του....
Κάθε άγνωστο,φιλε μου Εαρινέ, έχει μια άκρη που ξεκινάει για να πάει
στην αλήθεια...Θέλει ...ξετυλιγμα η υπόθεση της αλήθειας το θέμα, είναι, ποιός μπορεί να το κάνει...

Αυτό αποτελεί απάντηση στο ερωτημά μου έ???

Εσύ δηλαδή ξετυλίγεις την αλήθεια Ευάγγελε??

Δεν σε πιστεύω ανθρωπέ μου...το καλό είναι ότι σε διαβάζουν και άλλοι και κρίνουν...!!

Οι όποιες προσπάθειες αποδόμησης και κατακερματισμού μου είναι καλοδεχούμενες φίλε "κάντα μας αέρα" και αυτά είναι τα επιχειρηματά σου..συντονισμένα με την συγκεκριμένη φρασεολογία..!!

Λοιπόν -ένθεν- θα σου απαντάω , όπου σε βρίσκω...όπου σε πετυχαίνω και θα αποδεικνύω ότι δεν ξέρεις τι λές...!!!

Τουλάχιστον προσπάθησα αλλα εσύ είσαι ανεπίδεκτος ...εκεί θα μείνεις , στα σκοτεινά κελλάρια της ανύπαρκτης ελπίδας σωτηρίας σου!!!

Θα τα ακούς συνέχεια πλέον...!!!

soul

11/11/2009, 23:03:33
quote:
macedon:
europaie1

O 2 είμαι... να δω πότε θα με πετύχεις

quote:
macedon:
Δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς μαζί σου θέματα της Κενής (και όχι "Καινής") Διαθήκης γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πραγματεύεται και πού αναφέρεται.

Το σκεφτόσουν πολύ ώρα?....θες να φωνάξω τον ινστρούχτορα?

quote:
macedon:
Καμία εξίσωση με το θεό. Σα να λέει ο γραμματέας "μόνο μέσω εμού μπορείς να δεις τον Υπουργό". Ο γραμματέας δεν εξισώνεται με τον υπουργό, όπως και ο Ιησούς δεν εξισώνεται με το θεό στην παραπάνω φράση

Ο γραμματέας κοιτάει τη λίστα και ανάλογα με το αν είναι επιθυμητό το πρόσωπο ή όχι, του λέει ότι λείπει ο υπουργός ή τον στέλνει μέσα..... ο Ιησούς δεν είχε τέτοια λίστα κήρυττε το Λόγο Του και όποιος τον άκουγε θα μπορούσε να πάει στο ζητούμενο.

Αν ήταν απλός γραμματέας ούτε θα μπορούσε να αναστήσει ούτε να θεραπεύσει, ο Ιησούς το έκανε.

Ο γραμματέας δουλεύει 8 ώρες άντε 10 μετά πάει σπίτι του.....ο Ιησούς είναι επί 24ώρου βάσεως ανοιχτά.....όποτε και να πας θα στο κλείσει το ραντεβού....άσε που δεν κάνει πονηριές....

Ο γραμματέας όταν τον ρωτήσεις τι δουλεία κάνει θα σου πει γραμματέας.....τον Ιησού τον καταδίκασαν γιατί τους είπε ότι είναι Υιός Θεού και όχι γραμματέας....αν τους έλεγε γραμματέας θα την είχε σκαπουλάρει....

quote:
europaios2:
"και ό,τι άν αιτήσητε εν τω ονόματί μου, τούτο ποιήσω, ίνα δοξασθή ο πατήρ εν τω υιώ" Ιωάνν. 14:13

macedon:
Το ίδιο και εδώ. Εμφανίζεται ως τοποτηρητής της θέλησης του θεού, όχι σαν θεός ο ίδιος.

quote:
macedon:
Ο όρος "υιός θεού" (μπεν ελοχίμ) στον ιουδαϊσμό, τον οποίο κήρυττε ο Ιησούς, δεν έχει καμία σχέση με τον "υιό του θεού" των χριστιανών

Tότε γιατί τον Σταύρωσαν...δεν έκανε για γραμματέας?

quote:
macedon:
Ο Μεσσίας των ΕΒραίων ούτε θεός θα ήταν ούτε συγγενής του. Θα ήταν κανονικός άνθρωπος που θα είχε συγκεκριμένες προϋποθέσεις και θα εκτελούσε συγκεκριμένα έργα. Ο Ιησούς ούτε τις προϋποθέσεις είχε ούτε τα μεσσιανικά έργα εκτέλεσε.

Βρε αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.....δεν την παίρνεις τη δουλειά......

quote:
macedon:
Και τη σταύρωση την περιγράψανε οι άλλοι τρεις αλλά την περιγράφει κι ο Ιωάννης. Απλά ο Ιωάννης, ως πιο γνώστης από τους υπόλοιπους, κατανόησε το άτοπο της δίκης και τις ανοησίες των προηγουμένων και δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα. Ακόμη και την ανάκριση από τον Πιλάτο που περιγράφουν βλακωδώς οι άλλοι τρεις, ο Ιωάννης τη διορθώνει για να φαίνεται πιο λογική.

Ο Ιωάννης λες να έμενε κοντά στο Ισραήλ? και να πετάχτηκε για να μαζέψει πληροφορίες?.....λες να είχε κανά συγγενή εκεί και να του σφύριξε τίποτα?.

Οι άλλοι φαίνεται θα ήσαν τουλάχιστον 6 μήνες μακριά με τα μουλάρια.....

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ιωάννης είχε πάει φροντιστήριο...οι άλλοι δεν μπόρεσαν γιατί θα ήσαν ακριβά τα δίδακτρα...να και κάτι που δεν πρέπει να είχες σκεφτεί....

quote:
macedon:

Το ότι ο Ιωάννης έγραψε τελευταίος το ευαγγέλιό του, ακυρώνοντας συνήθως τα αντίστοιχα εδάφια των προηγούμενων τριών, διορθώνοντας τις ανοησίες που γράφουν οι συνοπτικοί, είναι γεγονός. Το ότι είναι ο μόνος από τους τέσσερις που δεν γράφει τόσο μεγάλες χοντράδες και έχει μια σχετική γνώση της εποχής, είναι επίσης γεγονός.

Το ότι το έγραψε σύμφωνα με το δικό του σκεπτικό, είναι φανερό. Το παράξενο θα ήταν να το έγραφε σύμφωνα μ'αυτά που υποτίθεται ότι έγιναν.

Περιμένουμε με ανυπονονησία την επόμενη ανάλυσή σου

Μα είναι απλό!!! είχε πάει φροντιστήριο αυτός...... οι γονείς του είχανε κάνει από καιρό τα κουμάντα τους......ήσαν προκομμένοι αυτοί....των άλλων δύο όχι!

-Να σαι καλά να μας κάνεις να γελάμε!!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 11/11/2009 23:09:31

poltergeistΜέλος
26/07/2005, 18:13:39
Μηπως ξερει κανεις για κανενα σπιτι με.... περιεργους ενοικους στο Χαλανδρι(ιστορια διευθυνση)?Ειναι αρκετα σημαντικο.
ALFΜέλος
29/07/2005, 22:42:09
poltergeist ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!
29/07/2005, 23:13:48
quote:
Μηπως ξερει κανεις για κανενα σπιτι με.... περιεργους ενοικους

Να σου πω εγώ για περίεργους ενοίκους?
Η μισή Αθήνα γεμάτη από τέτοιους είναι...

Αρχίζουμε από τη νοικοκυρά μου, τη γνωστή στριφνή γεροντοκόρη κυρία Β.Ζ.

..........

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

poltergeistΜέλος
30/07/2005, 16:46:03
ALF τι να κανουμε ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να δινει στην προκειμενη περιπτωση παρηγορια σε ξεπεσμενα φαντασματακια...Χε,χε.Πυθαγορα οσο για την στριμμενη σπιτονοικοκυρα κανε της μια πλακα στειλε της ενα παπα για εξορκισμο....σε καταλαβαινω φιλε μου... οι στριμμενες σπιτονοικοκυρες φτανουν τα ορια των πεθερων πλεον,πληγη για των πλανητη..!