- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
τρις εξ= δωδεκαθεο και σεξ
quote:
Σάς χαιρετώ κιεγω αδερφια μου αλητες πουλια
τρις εξ= δωδεκαθεο και σεξ
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ sonap ως γνωστόν...όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... ![]()
![]()

quote:
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
απαραδεκτο το υποννοουμενο Αβαλον
απαιτω να μου ζητησεις συγγνωμη
quote:
...Δεν λεω πως η Ελληνικη θρησκεια και νοοτροπια ειναι παντα σωστη και αλανθαστη....
Όταν μιλάς για...Ελληνική Θρησκεία, φίλε Sonap,...εννοείς τον...Χριστιανισμό ???????....
Γιατί, τότε, εδώ γελάνε....
Ελληνική Θρησκεία φίλε είναι το ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
Ο Χριστιανισμός είναι Εβραϊκό γέννημα, άσχετα αν με μύριους όσους τρόπους, άλλοτε θεμιτούς κι άλλοτε αθέμιτους, επεβλήθη σε μεγάλο τμήμα των κατοίκων αυτού του τόπου...
Δηλαδή αν σε 200 χρόνια επικρατήσει σ' αυτόν τον τόπο ο Μουσουλμανισμός, θα τον αποκαλέσουμε κι αυτόν τότε ...Ελληνική Θρησκεία ???...Να είμαστε σοβαροί.
Πίστευε ότι κάνεις κέφι και λάτρεψέ το επίσης όπως σου κάνει κέφι
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΕΙΤΕ Ο ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΕΙΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΤΕ Ο ΑΘΕΟΣ, ΕΙΤΕ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ....ΕΙΤΕ Ο ΧΙΛΙΑΣΤΗΣ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!...ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΗ....ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕ...ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...
ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο...ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ!
ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ
ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΝΑΩΝ...
ΗΔΗ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ( ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ)
ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 666 ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ TOPIC, EITE STO AYTOKINHTO TOY, EITE KAI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ ΣΑΝ ΛΑΒΑΡΟ !!!...ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ???...
Να σου πώ, σέβομαι όλες τις θρησκείες, κι όταν μπαίνω σε κάποια εκκλησία για γα΄μο, βαφτίσια, κηδεία ή ότι άλλο, στέκομαι πολύ πιο σιωπηλός και προσεκτικός σε όσα λαμβάνουν χώρα από πολλούς άλλους που κάνουν τους μεγαλόσταυρους.
Το ίδιο σιωπηλός και γεμάτος αίσθηση σεβασμού αισθάνθηκα όταν έτυχε να βρεθώ σε μουσουλμανικό τζαμί.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμε να αποδώσω τις ευθύνες του σκοταδιστικού Βυζαντινού Ιερατείου για όσες καταστροφές προκάλεσε στην λατρεύουσα το Δωδεκάθεο Ελλάδα...
Ή μήπως κάνω λάθος ???...
Έχεις πάει ποτε στους Δελφούς ???
Έχεις δει το παρεκκλήσι χριστιανικής εκκλησίας εκεί μέσα ?...Το θεωρείς σωστό...? Εγώ όχι, αλλά δεν θα πάρω καδρόνια να το γκρεμίσω...
Για πες μου όμως...
Θα ανεχόσουν εσύ να πάω έξω από τη Μητρόπολη ή την Αγία Σοφία και να στήσω άγαλμα της Αθηνάς ή του Κερασφόρου Πάνα ???
Ποτε δεν θα το έκανα...
Άλλωστε στο προηγούμενο σημείωμα κάτι έγραψα για τη Δήλο...Θυμάσαι ?..
Βρες λοιπόν κι εσύ το θάρρος να πεις ότι
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ή ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...
Εδώ σε θέλω....
Το τολμάς...
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ TOPIC, EITE STO AYTOKINHTO TOY, EITE KAI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ ΣΑΝ ΛΑΒΑΡΟ !!!...ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ???...
και δε το κολλαει και στηη μουρη του? ποιος τον εμποδισε? να το βαλει μαζιι με το ψυχογονικο του τετραγωνο στο ματι του
Καλή μου Avallon έλα στη δική μου παραλία!!
Προβλέπεται και καλός καιρός το Σαββατοκύριακο... Θα κρατάω ρακέτα για να με αναγνωρίσεις!
Δεν θα απαγορευα σε κανεναν να εκφραστει όπως θέλει αλλα αν εχεις το θρασσος να προκαλεις πρεπει να δεχεσαι και την κριτικη!!!Για μενα μπορει να ειναι σωστο να κανω βανδαλισμους οπως κανουν στην Ευρωπη τα ξενα τα παιδακια,εσυ τοτε θα γυρισεις να μου πεις τα ιδια που λες πιο πανω?Και αφου αφομοιωθουμε σε μια κοινη θρησκεια με κοινα γνωρισματα...εσυ θα παραμεινεις να κουνας τα χερια στην Ακροπολη?
Στην τελική που ειναι αυτοι οι πανμεγιστοι θεοι οπως τους αποκαλειτε?Γιατι δεν εμφανιζονται με καποιον τροπο για να πεισουν κι εμας?Οπως μας πειθει ο δικος μας Θεος με τα σημαδια του..
Ασε μας λοιπον εμας στο σκοταδισμο και πορευσου προς το τελειο..και λεξεις του τυπου "συννενοηθήκαμε" να τις πεις μπροστα μου..εισαι και γυναικα..ααα δεν σου ειπε κανεις οτι οι γυναικες εκεινης της εποχης που δοξαζεις, δεν ειχαν δικαιωματα?Οτι ηταν στην ουσια δουλαρες?Οτι δεν ανοιγαν το στοματακι τους οπως μερικες απελευθερωμενες του κωλου σαν κι εσενα?Κλειστο λοιπον και πλυνε κανενα πιατο γιατι απο την πολυ μελετη,αμφιβαλω αν ξερεις να το κανεις και αυτο.
1Ευρω ΜΠΡΑΒΟ!!!
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Άπαράδεκτο να επιτίθεσαι στην Avallon για το φύλο της.
Οι γυναίκες τα καταφέρνουν σχεδόν σε όλα, εσείς πελαγώνετε μόλις βρεθείτε μακριά από τη μαμά.
Και επιτέλους βρείτε και καμία πιο πρωτότυπη έκφραση από το πλύνε κανά πιάτο, βαρεθήκαμε να το ακούμε τόσα χρόνια. Άλλωστε υπάρχουν και πλυντήρια
!
Εγώ, ο Δωδεκαθεϊστής Rostar, σας μίλησα...
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
quote:
Sonap, Selected και 1Ευρώ...γιατί επιτίθεστε στην Avallon και την Zezberg ????
Εγώ, ο Δωδεκαθεϊστής Rostar, σας μίλησα...
Aυτό νομίζω πως λέει πολλά για τα απωθημένα που έχουν με τις γυναίκες...![]()
![]()
Αγαπητό γουρουνόπουλο (ωχ σόρρυ γιουρόπουλο ήθελα να πω) δεν μπορείς να αξιώνεις να σου ζητήσουν συγνώμη για ένα υποννοούμενο ενώ εσύ την ίδια στιγμή απροκάλυπτα έχεις προσβάλλει τόσους εδώ μέσα...Capisci?
Νάρυα καλή μου... μέσα είμαι μια και είμαι λάτρης των Νοτίων Προαστείων και της θάλασσας γενικότερα...![]()

Ρόζταρ: προσοχή στον Πάνα και στα Παπανώτα σου.
Μαμά άβαλον - ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρεις εσυ? άντε χτένισε τα πευκα.
φιλούμπες ![]()
![]()
Παντως οχι αυτες που ειναι ψαγμενες γιατι ειπαμε...αν θελατε πραγματικα την κοινωνια της αρχαιας Ελλαδας,η θεση σας θα ηταν...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!Γιατι και οι θεοι,δεν σας ειχαν και σε μεγαλη εκτιμηση..νομιζω?Αναρωτιεμαι που εχεις μπλεξει κοπελα μου και πως καταντησες ετσι.Θα σε προτιμουσα αθεη και στην αναζητηση παρα κολημενη σε παραμυθια.Ισως ειμαι κι εγω κολημενος σε παραμυθια που μου εμαθαν καλα,αυτο θα το καταλαβω με τον καιρο αν πρεπει να το καταλαβω.Και τελικα,μηπως χανουμε παλι το πραγματικο νοημα της πιστης?Κανεις σε αυτη τη Γη δεν μπορει να πει τι ειναι αληθεια και τι ψεματα.Γι αυτο σταματιστε ολοι εσεις που μας εντυπωσιαζετε με ομορφες και δυσκολες λεξεις,επιστημονικους ορους,συμπερασματα και αντιληψεις(ολα φυσικα αντιγραφη απο βιβλια)να επιβαλετε τη γνωμη σας πισω απο γλυκες λεξουλες τυπου "φιλε,αγαπητε,μα γιατι..,φιλτατε,πιστευω κλπ) και να χλευαζετε τους υπολοιπους που δεν πιστευουν οτι κι εσεις.Τι συμφεροντα εχετε?Ποιους σκοπους υπηρετειτε?Ποιος σαν παρακινει?
Ακουω κατι κουφα εδω μεσα...πανιερη Πεντέλη-ζωσα ενεργεια...τι ειναι αυτα?που νομιζετε οτι εισαστε σε κανενα ονειρο?παντου υπαρχει ζωη και ενεργεια γιατι απλα η Γη ειναι ζωντανη.Εισαστε πνευματικα αδερφια...αυτα μου προκαλουν αηδια και με συγχωρειτε.Δηλαδη,τι κανετε?Και να μιλησουμε ανοιχτα.Γιατι ο Νταβελης666 δεν παραθετει τις φωτο του?Τις αποδειξεις του?Πρεπει να αγορασουμε δηλαδη τα βιβλια για να τα δουμε?Δεν το καταλαβαινω αυτο απο την αρχη.Θα συμφωνησω απιστευτα με αυτο που ειπε καποιος εδω μεσα οτι κατι που το αγαπας,δεν το κανεις κοινη θεα για να το προστατεψεις.ΑΝ ΟΜΩς ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ τοτε πρεπει να ανταποκριθεις και σε καθε αναγκη για πληροφοριες που παρουσιαζεται.
Νομιζω πως εγινα αρκετα κακος στα ματια πολλων παρ'οτι δεν ειμαι.Μην ξεχναμε πως ο γραπτος λογος δεν εκφραζει συναισθημα.Παρ'ολα αυτα η κατασταση σας φιλοι μου ειναι τραγικη
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
141166
θέλω όμως φίλε rostar να σχολιάσω και κάτι άλλο, σε κάποιο σημείο γράφεις:
"ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΝΑΩΝ...
ΗΔΗ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..."
με λίγα λόγια, είναι αναφέρετο δικαίωμα των σατανιστών να κάνουν τους ναούς τους και τις ανθρωποθυσίες τους μέσα σε αυτούς και αν εναντιωθεί η ελληνική πλειοψηφία που θα εναντιωθεί και δε θα είναι μόνο χριστιανοί αυτοί αλλά και ελληνες στη θρησκεία, θα χαρείς που θα επέμβουν τα ματ της ευρωπαϊκής ένωσης στην ίδια μας τη πατρίδα, για να μας σωπάσουν μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής "δημοκρατίας" και της ανοχής προς το διαφορετικό..(δε πιστεύω ότι το εννοείς πράγματι )αυτό το τελευταίο είναι που φοβάμαι και καλό θα είναι να πονηρευτούμε και λίγο και να μη πετάμε στα σύννεφα ισοπεδώνοντάς τα όλα, γιατί το νόμισμα έχει δυο όψεις.
Selected θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις όλες τις σελίδες του πεντελικού με προσοχή, είμαι σίγουρος ότι έχεις παρεξηγήσει.Tις εμπειρίες σου που περιγράφεις πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να τις ακούσουμε ,αν θές πές μας περισσότερα.
Kαι κάτι ακόμα σχετικό αυτή τη φορά με τη πεντέλη, έμαθα πρόσφατα από μια συνάντηση μου πάνω στο βουνό με ένα πολυ παλιό κάτοικο, ότι πέρα από τη λιμνη στο Θαλόσσι,υπήρχε και άλλη μια λίμνη που δημιουργότανε από το καταρρακτάκι στη περιοχή του μικρομονάστηρου του αγίου Nικολάου (μεγάλη η χάρη του) στα καλήσια.
Tα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη δενδροφύτευση.Eύγε!
quote:
Θα σε προτιμουσα αθεη και στην αναζητηση παρα κολημενη σε παραμυθια.
Θα με προτιμούσες? Συγνώμη φίλε μου αλλά τι νομίζεις ότι είμαι?
Το μπιφτέκι που παρήγγειλες στη μανούλα σου να σου φτιάξει?
Ετσι είμαι γω και σε όποιον αρέσω...για τους άλλους δε θα μπορέσω...
Και στην τελική τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με νοιάζει το πως θα με προτιμούσες
Οσο για το τόπικ -αν όλα αυτά γίνονται επίτηδες για να κλειδωθεί - σου λέω ότι δεν πρόκειται να το κλείσετε...

Τι λετε;
ADMIN αυτού του FORUM.
Το βρίσκεις σωστό μερικά μέλη του φόρουμ να φέρονται με αυτόν τον τρόπο;
Η μήπως μετά τα 1700 μηνύματα έχουμε το δικαίωμα να βρίζουμε τον καθένα
ξεφτιλίζοντας τον.
Η εν λόγο Κυρία στα τελευταία μηνύματα της δεν παύει να βρίζει αποκαλώντας
όσους δεν συμφωνούν μαζί της στραβούς, γουρούνια κλπ.
Είναι ντροπή να λες κάποιον να πάει να ξεστραβωθεί.
Το να περνιέται για τέρας γνώσεων δικαίωμα της κανείς δεν μπορεί να της το αρνηθεί,
έχει όμως την υποχρέωση να σέβεται τον οποιονδήποτε στο φορουμ.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Fiji
Που λετε σημερα πηρα μια βολτα στην Πεντελη, παρα το οτι εχουν περασει 8 μερες εχει αρκετε χιονι και το τοπιο ειναι πανεμορφο!
Αφου φτασαμε και στον χωματοδρομο που οδηγει στην σπηλια τοu Νταβελη, αφησαμε το αυτοκινητο με την παρεα αρκετα μετρα μακρια, γιατι ειχε χιονι σε πολλα σημεια και δυσκολα 8α συνεχιζαμε!
Το πιο αστειο της ολης υπο8εσης ειναι πως το αυτοκινητο μας ηταν Ignis suzuki χρωματος γκρι, οταν φτασαμε υπηρχε ηδη εκει παρκαρισμενο ενα Ignis suzuki χρωματος γκρι και τελος οταν πηγαμε να φυγουμε ηρ8ε και ενα 3ο Ignis suzuki αλλα ευτυχως αυτη τη φορα ασπρο, γιατι θα αρχιζα να ανησυχω οτι κατι δε παει καλα:P
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-