ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιός είναι τελικά ο Θεός στον οποίο πρέπει να πιστεύουμε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ποιός είναι τελικά ο Θεός στον οποίο πρέπει να πιστεύουμε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/06/2009, 22:10:03
Πιστεύω ότι έθεσες το θέμα πολύ ωραία αγαπητέ alex22...
Κάθε άνθρωπος,πλησιάζει με άλλο τρόπο και βλέπει αλλοιώς
τον Θεό..Γιατί είναι τόσο πολύπλοκη οντότητα που μόνο μια
ιδέα της μπορούμε να έχουμε....
Επ αυτής, λοιπόν, ότι λεμε, πρέπει να λογίζεται παραπληρωματικό,
συμπληρωματικό, ή ελλειπές...
Αφού, δεν μπορούν να περιορίσουν έστω λεκτικά, τον Θεό...
Αλλά, με το πνεύμα που διαθέτει ο άνθρωπος, μπορεί να τον
πλησιάσει...
Απο μέσα του, όμως,όχι απο έξω ...
29/06/2009, 23:58:05
τρεχα....

quote:
Ο Θεός, λέω , είναι δυνατόν να είναι Θεός και να έχει κι αδυναμίες;
Είναι σχετικα απλό....

Πολύ απλό...

Η απάντηση είναι όχι, δεν είναι δυνατόν ο θεός να έχει αδυναμίες και γι' αυτό ο γιαχβέ δεν είναι θεός, διότι μόνο αδυναμίες είχε, όπως καταγράφει η παλαιά διαθήκη, την οποία θεωρείς ιστορία.

Σας δούλεψε και απ' ότι φαίνεται σας δουλεύει ακόμη.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

Edited by - γιαπετ on 29/06/2009 23:58:57

30/06/2009, 00:01:15
quote:
makfor:
Dr, το συμφωνω μαζι σου παει και στο περι δυσλειτουργιας ,,,
φυσικα και δεν ειναι δυσλειτουγρια , αυτα τα λενε οσοι δεν καταλαβαινουν τι διαβαζουν (ουτε καν την διακριση της υποθεσης για να απλουστευθει το ερωτημα δεν ειναι σε θεση να αντιληφθουν!!!)

Για να δούμε ποιος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει......αλλά και ποιος (ηθελημένα άραγε?) προσπαθεί να περάσει έντεχνα μηνύματα, στο υποσυνείδητο του νεαρού στην ηλικία αναγνώστη (γιατί μόνο αυτοί μπορεί να την πατήσουν λόγω απειρίας), δημιουργώντας του ψεύτικα διλήμματα......

Με μαύρα γράμματα ο makfor και με κόκκινα οι παρατηρήσεις μου

makfor:τό που "πιστευει" ο καθενας σημερα εξαρταται απο

α) τις κατασκευης του εγκεφαλου του δηλαδή τι? αν χωράει πολύ μυαλό ή λίγο?.....
β) παιδεια και τροπο σκεψης
γ) επιπεδο γνωσεων

μαλιστα εγω τα τοποθετω με την συγκεκριμενη σειρα, καθως εαν ο εγκεφαλος μου ειναι φτιαγμενος για να πιστευω , οτι και να μου λενε, εδώ εννοείς ότι ο άλλος πάσχει αν μή τι άλλο από καθυστέρηση....γιατί εάν κάποιος του αποδείξει ότι όντως δεν υπάρχει Θεός, αλλά αυτός επιμένει αν μή τι άλλο ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα αντίληψης, άρα έχει βλάβη στον εγκέφαλο. οτι και να μαθαινω εγω θα το απορριπτω για χαριν του θεου λόγω προβληματικού εγκεφάλου δηλαδή.....

αντιθετα εαν ο εγκεφαλος μου ειναι φτιαγμενος για να αμφισβητει και να μη δεχετε θεους και πνευματαΝα!!!! έγινες και επιστήμονας τώρα ορθολογιστής και αμφισβητηστής, γιατί ο εγκέφαλός σου δεν είναι πειραγμένος...... τοτε το επομενο ειναι η παιδεια και ο τροπος σκεψης που αναπτυσω μεσα απο τον κοινωνικο μου περιγυρω (ετσι ωστε να αντισταθω/αντιδρασω στα οσα μας φυτευουν απο μωρα παιδια στο κεφαλι μας)αφού λοιπόν γεννήθηκες φυσιολογικός! κάνεις την άμυνά σου απέναντι στην προπαγάνδα και την ψυχολογική πίεση που ασκείται στον άνθρωπο από μικρό παιδί!....και σίγουρα από νοσηρούς εγκεφάλους.... και τελος ολο αυτο ερχετε να το συμπληρωσει το γ που δεν ειναι τιποτα αλλο απο την επιστημονικη γνωση και μεθοδο αποδοχης / αποδειξης οτι κατι ισχυει/υπαρχει ή οχιΝα!!! τώρα ανέβηκες και στο βάθρο της γνώσης.......πρόσεξες μην πλευριτώσεις εκεί πάνω......

τι εννουμε τωρα "φτιαγμενος εγκεφαλος" , μιλαμε για τους υποδοχεις και την αντιστοιχη ουσια , που οταν ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ τον θεο , οι υποδοχεις γεμιζουμε και εμας μας κατακλυζει καποια ευφορια , ηρεμια , χαρα , ανακουφιση νιρβάνα με λίγα λόγια....κάτι σα ναρκωτικό..... , οταν αυτοι οι υποδοχεις δεν "υπαρχουν"όταν είσαι καθαρός δηλαδή....... ή η αντιδραση τους ειναι πολυ χαμηλοτερη ή μηδενικη οταν σκεφτομαστε τον θεο τοτε η κατασκευη μας ειναι να μη πιστευουμε!!!όταν είσαι καθαρός, όταν δηλαδή είσαι άθεος.....

τι πρεπει να πιστευουμε ? ΤΙΠΟΤΑ (τουλαχιστον οσο αφορα τον "πνευματικο" κοσμο ) εφόσον είσαι νορμάλ.....εφόσον δε βρίσκεσαι σε κατάσταση μέθης...., ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ , να καταλαβαινουμε ενώ ο ένθεος δεν καταλαβαίνει...... ... η πιστη ηταν το παρελθον , το μελλον ειναι η ΓΝΩΣΗ και τιποτα αλλο !!!ο ενθεϊσμός θέλεις να πεις......

το "θεραπεια" ισως ηταν λαθος λεξη, δηλαδη δεν εννοω οτι ειναι καποιος αρρωστος και παει να γινει καλααρχίζεις να τα μαζεύεις γιατί είδες ότι μάλλον δε σου βγαίνει....δεν είναι εδώ αμέρικα! έτσι? , ας το ερμηνευσω ως εναν "τροπο για να μη πιστευω" (αλλα και αντιστροφα , απο απιστος να γινω πιστος), πχ ενα χαπι ή μια ακτινα.
χάπι και ακτίνια, ο ασθενής παίρνει....εάν αισθάνεσαι έτσι να πάς να πάρεις........

θελω να σταθω στο οτι εαν αποδεικνυοταν οτι ενας ανθρωπος μπορει να
γινει λιγοτερο ή περισσοτερο πιστος αναλογα με το "χαπι" που θα παρει,ο ασθενής δηλαδή......να χαπακώσουμε τον πιστό μέχρι να δει το Χριστό φαντάρο που λέμε...... ποιο θα ηταν το σχολιο μας ? (το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι πειραμα που εχει επιβεβαιωθει , οχι με χαπι αλλα με ακτινοβολια)Ακόμη περιμένω την πηγή......

επισης θα μπορουσε αντιστοιχα να αποδειχθει οτι αναλογα με την μορφη του εγκεφαλου καποιου αυτος ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο πιστος ( υπαρχουν ενδειξεις και για αυτο) λιγότερο ή περισσότερο βλάκας θέλεις να πασάρεις....... τι θα λεγαμε ? ποια θα ηταν η αποψη μας σε μια τετοια διαπιστωση? θα τρέχαμε να πάρουμε το χάπι να γίνουμε καλά.....δηλαδή άθεοι.....

Βρε καημένε μου! νομίζεις ότι έχεις να κανείς με τίποτα παιδάκια?

quote:
makfor:
ουτε οτι ισχυει κατι ειπα ουτε οτι πρεπει να τα δεχτουμε ουτε οτι πρεπει να τα πιστεψουμε...εαν ειναι αληθινα ή εαν προκυψουν ως αληθινα , προκαλουν σε εμενα τουλαχιστον σειρα ερωτηματων αλλα και διαπιστωσεων , μια αναφορα εκανα λοιπον ζητωντας αποψεις , που κανεις ομως δεν μπηκε στο κοπο να διαβασει και να απαντησει επι της ουσιας λεγοντας την αποψη του , με εξερεση εσενα !!!.

Έγραψες: makfor: "θελω να σταθω στο οτι εαν αποδεικνυοταν οτι ενας ανθρωπος μπορει να
γινει λιγοτερο ή περισσοτερο πιστος αναλογα με το "χαπι" που θα παρει,ποιο θα ηταν το σχολιο μας ? (το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι πειραμα που εχει επιβεβαιωθει , οχι με χαπι αλλα με ακτινοβολια) "

makfor, Aκόμη περιμένω την πηγή για το πείραμα......

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 30/06/2009 00:03:50

30/06/2009, 00:52:26
quote:
makfor:
ευρωπαιος , τοση ΑΓΝΟΙΑ δεν την αντεχει ουτε ο θεος παιδακι μου , ουτε ο θεος .... δε ξερεις να μιλας , δε ξερεις να γραφεις , δε ξερεις να διαβαζεις, ουτε καν να σκεφτεσαι ...δεν ξερω οι δασκαλοι σου τι λενε για αυτο , μαλλον με δυσκολια θα περνας τις ταξεις σου .... προσπαθησε λιγο παραπανω .... ποτε δεν ξερεις .... και με ολα αυτα , εχεις αποψη για οτι δεν καταλαβαινεις (πρεπει να καταλαβεις για να παρεις θεση).... αρα πως να την αντεξω εγω που ειμαι απλα ανθρωπος ?

Eεεε! όχι και απλός άνθρωπος!! έχεις ανέβει στο βάθρο της γνώσης.....ο εγκέφαλος σου δεν είναι πειραγμένος......μην είσαι και τόσο μετριόφρον!!

quote:
makfor:
το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι μεσα απο τα κειμενα σου βλεπω οτι εισαι φανατικος , δογματικος , αγγιζεις τα ορια του ρατσισμου και φασισμου , εχεις αδυναμια σκεψης και βγαζεις απο το μυαλο σου λαθος συμπερασματα επειδη ετσι σε βολευει και ο λογος ειναι γιατι δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις ουτε να ερμηνευεις τα ελαχιστα που καταφερνεις να διαβασεις ουτε να τα επεξεργαστεις , δικαιωμα σου , δυστυχως διαλογος με τετοια ατομα σαν εσενα δεν ειναι εφικτος να γινει...

Σα να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη ακούγεσαι......

quote:
makfor:
να εισαι και να περνας καλα!!! σε ολα τα ερωτηματα σου και προβληματισμους σου , σημερινους και μελοντικους , ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ και ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ !!!

Καλά και κάνεις και έχεις δίκιο.....αλλά φέρε μου και την πηγή με το πείραμα και την ακτίνα Χ! που έγραψες.....τόσο δύσκολο είναι?

quote:
makfor:
κατα την αποψη μου και τα οσα μεχρι σημερα ΓΝΩΡΙΖΩ , ουτε θεος υπαρχει , ουτε δημιουργος του ανθρωπου , ουτε σκοπο εχει ο ανθρωπος , ουτε λογο υπαρξης , ουτε προγραμματισμενος ειναι , ουτε ημετελης , ουτε τιποτα !!! το γιατι εχω καταληξει σε αυτο ειναι μεγαλη συζητηση ,

Γιατί μεγάλη συζήτηση?.....στην κατασκευή του εγκεφάλου σου οφείλεται και φυσικά στις γνώσεις σου......αλλά πρώτα στον εγκέφαλό σου....(κ...φαρδε!!! γεννήθηκες με απείραχτο εγκέφαλο!!!).....αχ! ρημάδα τύχη!!!!

quote:
makfor:
γιατι το κανετε αυτο εχεις καποια εξηγηση ?? (ο αλλος μιλαει για ακτινες Χ και κουραφεξαλα , δεν μπορει να διαχωρισει την υποθεση απο την πιστη αναφορα σε ενα κειμενο

Για ακτίνες Χ! και κουραφέξαλα έγραψες εσύ......makfor:""θελω να σταθω στο οτι εαν αποδεικνυοταν οτι ενας ανθρωπος μπορει να
γινει λιγοτερο ή περισσοτερο πιστος αναλογα με το "χαπι" που θα παρει,ποιο θα ηταν το σχολιο μας ? (το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι πειραμα που εχει επιβεβαιωθει , οχι με χαπι αλλα με ακτινοβολια) "

quote:
makfor:
το οτι ειμαι πληροφορικαριος , που δεν ειναι αυτος ο ορος αλλα τεςπα , μου απαγορευει να εχω φιλιες με γιατρους φιλοσοφους νευρολογους ή να συμμετεχω σε ερευνιτικα προγραμματα

Δε σου απαγορεύω να έχεις φιλίες.....αλλά δε θα αφήσω και ασχολίαστες τις ασυναρτησίες σας....

quote:
makfor:
οπως επισης οτι μια ερευνητικη ομαδα αποτελειτε απο δεκαδες διαφορετικων ειδικοτητων επιστημονες ... θα μου πεις που να τα μαθει αυτα ... αλλα αντε δε ξερεις , μη μιλας τουλαχιστον για οτι δεν ξερεις.... η λογικη του παραλογου)

Έτερον εκάτερον.....και η καθαρίστρια, με τη λογική σου συμμετέχει στο πείραμα....αφού αδειάζει τους κάδους.....

Εγώ δεν απέκλεισα τη συμμετοχή διαφόρων ειδικοτήτων.....αλλά σίγουρα όχι σε άλλο αντικείμενο πέρα από αυτό που πραγματεύονται....και σε ρωτάω από περιέργεια......που θα χρησιμέψει ο πληροφρικάριος σε αυτό το πείραμα?
Στην τεχνική νοημοσύνη σαφώς και θα χρησιμεύσει, αλλά στην φυσική νοημοσύνη που πραγματευόμαστε που?......

quote:
makfor:
γιατι τοσος ΕΓΩΙΣΜΟΣ φιλε?? γιατι να μιλαμε απλα για να μιλαμε μη λεγοντας τιποτα ??? γιατι τοση παρανοια και παραλογισμος ? γιατι πρεπει να βγαζουμε συμπερασματα απο το τιποτα ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ? γινεσαι σαν τον ευρωπαιο

Πας καλά?.....μπας και σε πήρε ξώφαλτσα καμιά ακτίνα Χ?

quote:
alex22:
Αυτό που υποθέτω εγώ είναι,οτι η δυνατοί άνθρωποι,αυτοί που στέκονται γερά στα πόδια τους, αρνούνται τον θεό.Το κάνουν επειδή κρίνουν οτι δέν έχουν αποδείξεις για αυτό,και προσωπικά νομίζω οτι έχουν δίκιο που κρατούν αυτή την στάση,την στάση του επιστήμονα.Αυτοί οι άνθρωποι είναι νοητικής ιδιοσυγκρασίας.Έχουν αναπτυγμένο τον νού τους,για αυτό και μπορούν να πάρουν μια θαραλλέα και καθαρή σκέψη πάνω σε αυτό το θέμα.

Έχετε καταλάβει πόσο γελοίοι γίνεστε με τέτοιες γελοίες πεποιθήσεις?

quote:
alex22:
Απο την άλλη υπάρχουν άνθρωποι(οι περισσότεροι) που έχουν συναισθηματική φύση,αυτοί δέχονται τον θεό απο φόβο.

Υπάρχουν βέβαια πολλές κατηγορίες,μια άλλη είναι εκείνη η κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν στον θεό απο αγάπη( η άποψη μου είναι οτι αυτό είναι το σωστό,πέρα απο οτιδοίποτε).

Κι αυτοί φυσικά είναι οι αμόρφωτοι ....οι μή επιστήμονες.....που δεν πατούν στα πόδια τους γερά.......που είναι αδύναμοι......

Ρε τι διαβάζει κανείς......

quote:
alex22:
Ο επιστήμονας θα φτάσει σε αυτήν απο τον δρόμο της λογικής ,ενώ ο θρήσκος μέσω της αγάπης του(όχι φόβο) για τον θεό.

Εάν εσύ πιστεύεις ότι οι άθεοι είναι οι επιστήμονες και οι ένθεοι οι παρακατιανοί!! δεν έχεις παρά να πιαστείς χέρι χέρι με τον makfor
και να πάτε παρέα για δηλώσεις σε Press Conference......κατά προτίμηση κοντά σε κατάστημα με γαλακτομικά προϊόντα!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

30/06/2009, 01:03:43
ευρωπαίοι

quote:
Έτερον εκάτερον.....

Ωπα...!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
30/06/2009, 02:12:27
Οσο ζει κανείς μαθαίνει

Ετσι μια μέρα, κοιμάσαι Μπεζεντάκου και ξυπνάς Μπαμπινιώτης και μελετητής του Ξενοφάνη...

macedon

30/06/2009, 08:21:04
Και ποσοι κοιμούνται Κώστας και ξυπνάνε..Εμπεδοκλής,
που να δεις Μακεδών....
Φίλε μου Γιάπετ, ο Θεός δεν είναι αυτός ο Γιάχβε που λές...
Ο Θεός, σαν πραγματικός Θεός κι όχι ......απομίμηση, είναι
τέλειος, δεν κάνει λάθη και, όπως πολύ σωστά λές, δεν έχει αδυναμίες...
Άρα, το θέμα είναι στο όνομα ή στην ανώτερη αυτή οντότητα που
για όλους μας είναι ο Θεός....Εκεί, φίλε μου, πως μπορεί κανείς
να έχει τον Θεό ...αποκλειστικό και να αγνοείται ο υπόλοιπος κόσμος;;
Πόσο ανόητος μπορεί να είναι ο ἀνθρωπος, λέγοντας ο "δικός σου
θεός" λές και ο καθείς έχει τον ατομικό του θεό;...
Ο εγωισμός μας, η εμπαθεια μας με τον εαυτό μας, φταίει, ο Θεός,
είναι ένας και μας κρίνει ανάλογα με τις πράξεις μας....
Αλλά, για το αρχικό ερώτημα, πως μπορεί να εννοοήσουμε τον άπειρο
Θεό;
Με τι ..προσόντα;
makforΜέλος
30/06/2009, 08:50:10
quote:
Εγώ δεν απέκλεισα τη συμμετοχή διαφόρων ειδικοτήτων.....αλλά σίγουρα όχι σε άλλο αντικείμενο πέρα από αυτό που πραγματεύονται

XAXAXA , μιλησε ο επιστημονας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ η ΔΙΑΝΟΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ρε συ μη μιλας για οσα δεν ξερεις ρεζιλι εχεις γινει !!!!
παντως θα ενημερωσω ολες τις επιστημονικες ομαδες , ειδικα δε τις ερευνητικες , οτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ και οτι κατα την γνωμη του ευρωΠΕΟΣ2, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να διωξουν ολους οσους δεν ειναι στο ιδιο αντικειμενο ΧΑΧΑΧΑ μαλιστα θα ξεκινησω απο το ΜΙΤ και τον κυριο Νεγρεποντε , οτι κανει ειναι ΛΑΘΟΣ θα του πω , ο φωστηρας απο εδω ξερει καλυτερα !!!! α ρε τσομπανι !!!! χαχα

ειπαμε... συμφωνω μαζι σου σε ολα ... ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ και δικαιωνεις το ονομα σου !!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

Edited by - makfor on 30/06/2009 08:52:27

makforΜέλος
30/06/2009, 08:51:39
Τρεχαγυρευε ,να το παμε απο την αρχη ? ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

εχουν γινει ερευνες που εμφανιζουν στοιχεια/ενδειξεις οτι ο θεος μπορει να ειναι δημιουργημα του εγκεφαλου μας. εαν αυτο ισχυει (υποθετικα) , τι θα αλλαζε για εμας(ως ατομα) αλλα και για τους πιστους συνολικα(ως θρηκειες) ανα το κοσμο ? ποια ειναι η αποψη μας ?

εχεις να πεις κατι για το παραπανω ερωτημα / σκεψη ? και να κοψεις την παραφιλογια ?

τα πολλα λογια ειναι φτωχια .- (τελεια και παυλα)!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

makforΜέλος
30/06/2009, 09:07:55
quote:
ο Θεός,
είναι ένας και μας κρίνει ανάλογα με τις πράξεις μας....

ο θεος (εαν υπαρχει) δεν μπορει να ειναι ΚΡΙΤΗΣ , δεν μπορει να ειναι ΤΙΜΩΡΟΣ , αυτα ειναι ανθρωπινα χαρακτηριστικα και τιποτα αλλο !!! ενα ανωτερο ον, δυναμη , πνευμα, ή οτι αλλο θελει ο καθενας ή οτι αλλο μπορει να υπαρχει , δεν θα καθετε ουτε να μας κοιταζει και να γραφει στο μπλοκακι που εχει τι καναμε , ουτε θα καθετε και θα μας περνα απο εξετασει και εαν ειμασταν καλοι θα παμε πανω αλλιως κατω (δηλαδη θα μας ΤΙΜΩΡΕΙ). Η τιμωρια απο μονη της ειναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ , ΑΜΑΡΤΗΜΑ !!!

πρεπει να καταλαβουμε , οτι εαν υπαρχει θεος , θα πρεπει να μη του αποδιδουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ γιατι ετσι του αφαιρουμε την ιδιοτητα που εχει ως θεος!!!

ο θεος που πιστευει σημερα ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ανθρωπινο δημιουργημα , το τι υπαρχει περα απο αυτο δεν το γνωριζω και δεν θα το μαθω ποτε , οι πληροφοριες που υπαρχουν κλεινουν προς το οτι δεν υπαρχει τιποτα , αυτο δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο , ειναι ουδετερο ή απλα , να αν υπαρχει να και αν δεν υπαρχει !!! αλι και τρις αλι απο αυτους που διαμορφωνουν την ζωη τους βαση του θεου τους και της θρησκειας τους !!!

[

]