- Online βάνδαλοι και συκοφάντες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Δεν μου διέφυγε. Βαριόμουν να γράψω περισσότερα.Έχω μια αστήριχτη θεωρία τι παίζεται με τους βάνδαλους στα παγκάκια. Θα στην γράψω κάποια στιγμή στο άλλο topic.
Dare To Dream
Ασε...
μην την γραψεις...
την ξερουμε εδω και χρονια...
το θεμα ειναι ο βαθυτερος λογος για τον οποιο γινεται αυτη η επανασταση και ο τροπος με τον οποιον γινεται...
Αυτο τουλαχιστον προσπαθω να κατανοησω εγω προσωπικα...
Νομιζω οτι εχω βρει μια λογικη ακρη.
Εσυ;;;

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9230
quote:
δυστηχως εχεις βαλει τον ακατανομαστο κατω απο τις φτερουγες σου γιατι σε εξυπηρετει σε εξυπηρετει να κανει αυτος την "καθαρση" του εσωτερικα απο οσους ζητανε αποδηξεις για το αν ευσταθει η παραφυσικη,μεταφυσικη η οπως αλλιως θες να το πεις
και η απαντηση της αμαλιας ηταν
quote:
Μεσα στο θέμα είσαι gigenis:
Θεωρία συνομωσίας...
και ρωτω τωρα σε περιπτωση που ειχε γραψει καποιος αλλος αυτον τον οχετο
quote:
και με δεδομενο το οτι η αμαλια ηταν τις μεταμεσονυκτιες ωρες μεσα στο φορουμ
quote:
10/06/2007 05:40:00
by: amalia
θα ειχε επεμβει με κοκκινισμα ως και κλεισημο λογαργιασμου για καποιες μερες η οχι;;
αυτα δεν τα γραφω για να δωθει καποια "τιμωρια" στον ακατανομαστο
το εχω πει πολλες φορες ειμαι κατα των διαγραφων
και μου προκαλει αηδια η κλαψα
"μπουχου κυρα συντονηστρια με βριζουν"
"μπουχου κυριε συντονιστα ο γιωργακης με ειπε κλαψιαρη"
απλα δειχνω πως πρεπει να κινουνται οσοι λενε για θεωριες συνομοσιας
εδωσα μια θεωρια
quote:
δυστηχως εχεις βαλει τον ακατανομαστο κατω απο τις φτερουγες σου γιατι σε εξυπηρετει σε εξυπηρετει να κανει αυτος την "καθαρση" του εσωτερικα απο οσους ζητανε αποδηξεις για το αν ευσταθει η παραφυσικη,μεταφυσικη η οπως αλλιως θες να το πεις
και επιβεβαιωθηκα
ετσι κινουνται ρε συνωμοσιολογοι οσοι θελουν να στυριξουν τις θεωριες τους
δεν μπουρδολογουνε για πληρωμενους απο αγνωστους και μυστικες ομαδες κατω απο λευκες πυραμηδες
πολυ απλα στηριζουν με επαρκη στοιχεια και χειροπιαστα οτι λενε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
κατά πως λέει μια λαϊκή παροιμία μας βέβαια...
quote:
και με δεδομενο το οτι η αμαλια ηταν τις μεταμεσονυκτιες ωρες μεσα στο φορουμ
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
10/06/2007 05:40:00
by: amalia
--------------------------------------------------------------------------------
θα ειχε επεμβει με κοκκινισμα ως και κλεισημο λογαργιασμου για καποιες μερες η οχι;;
Μιας και σε βλέπω να κόπτεσαι εναγωνίως, πάρε δύο δωράκια:
Για να μετράς καλύτερα τα λεπτά 
Για να περιμένεις στην γωνία έτοιμος 
Υ.Γ. Όσον αφορά την επέμβαση στο μήνυμα του gentleman, έγινε τόσο σ' αυτό όσο και σε δικό σου μήνυμα καθώς δεν ήσουν και τόσο "αθώα περιστερά" (ως συνήθως)...

In anticipation of my resurrection...
με χιουμορ αρκετα κρυο (ευτηχως εχει ανεβει η θερμοκρασια και το χρησιμοποιω σαν κλιματιστικο)
με προσπαθια μεταφορας ευθυνων απο τον θυτη στο θυμα
και με ατυχεστατες κινησης θωλοματος των νερων
μια απορια εχω περνατε καποιο σχολειο για να γινετε συντονιστες
η το εχετε εμφυτο ολο αυτο το πακετο;
quote:
ο κυριος συντονιστης οπως παντα προβλεψιμος
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί, gigenis! ![]()
Ειδικά όταν οι κινήσεις του κρεμασμένου κινούνται πάντα στα ίδια πλαίσια...

quote:
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί, gigenis!
Ειδικά όταν οι κινήσεις του κρεμασμένου κινούνται πάντα στα ίδια πλαίσια...
ενταξη τοτε
δεν θα ξαναμιλησω στο σπιτι σας για σκοινι κυριε συντονιστα
quote:
Dying_Incubus:
Απεστάλη: 10/06/2007, 18:57:18
quote:
gigenis:
Απεστάλη: 10/06/2007, 19:01:10
Μήπως κρέμεσαι κυριολεκτικά από τα χείλη μου? ![]()
Κάνε ένα break! ![]()
quote:
ενταξη τοτε
δεν θα ξαναμιλησω στο σπιτι σας για σκοινι κυριε συντονιστα
Έλα τώρα!
Αυτές τις ατάκες τις λένε τα παιδιά στο Δημοτικό!
Don't let me down...

quote:
Μήπως κρέμεσαι κυριολεκτικά από τα χείλη μου?
Κάνε ένα break!
quote:
Έλα τώρα!
Αυτές τις ατάκες τις λένε τα παιδιά στο Δημοτικό!
Don't let me down...
ειπα να γραψω κατι που θα το καταλαβεις![]()
![]()
quote:
Την ανθρώπινη αδυναμία μας εκμεταλλεύονται και οι δύο.
Σε αυτη τη ζωη,
σκοπος μας ειναι να διορθωνουμε τις αδυναμιες μας και οχι να τις προβαλουμε και εκθειαζουμε....

-------
> "μπουχου κυρα συντονηστρια με βριζουν"
> "μπουχου κυριε συντονιστα ο γιωργακης με ειπε κλαψιαρη"
Σήκωσες χέρι στον καινούριο δάσκαλο του σχολείου, gigenako, κι αυτός σου τράβηξε το αυτάκι. Μυαλό δεν έβαλες, κι ο κύριος σου ξανατράβηξε το αυτάκι.
Mυαλό πάλι δεν έβαλες, και ζητήθηκε επέμβαση της διευθύντριας του σχολείου.
Η διευθύντρια έκανε το λάθος να αρκεστεί σε ένα "ζήτα συγνώμη", συγνώμη που φυσικά ποτέ δεν ήρθε - τέτοιες ευγένειες είναι ξένες στο matrix της ζούγκλας και της αλητείας όπου έχεις συνηθίσει.
Για το ευχαριστώ προς τη διευθύντρια και την ανοχή της, εσύ αποθρασύνθηκες, τράβηξες το σχοινί κι άλλο, κι άλλο, μέχρι που ένα μήνα αργότερα έφτασες να σηκώσεις χέρι στην διευθύντρια.
Και τότε άρπαξες την αποβολή από τη διευθύντρια που από καιρό τα οπισθιάκια σου ζητούσαν.
Τώρα τι πας να κάνεις; Να σώσεις τον συν-αλήτιο από την απόρριψη της αμαλίας; Να τον σώσεις από την κατακραυγή όσων άλλων αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την ανάλγητη δημαγωγία του jbg με τις εξυπνακίστικες ατάκες και τις χαριτωμενιές που προσπαθούν να παρασύρουν μακρυά από την ουσία των θεμάτων, στα πλαίσια της προσπάθειάς του να χειραγωγήσει τους αναγνώστες.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να λες ότι γουστάρεις στα δημόσια fora, ότι υπάρχουν κάποιοι κοινωνικοί κανόνες;
Όταν θέλεις να απευθυνθείς σε κυρίες και κυρίους, δηλαδή όλους αυτή τη στιγμή εκτός από σένα, καλό θα είναι να πλένεις το στοματάκι σου με σαπούνι και αντιβακτηριακό.
Γιατί δεν πας στα blogs; Η αγέλη έφυγε, οι συν-ύαινες γύρισαν στη ζούγκλα. Αφοδεύουν από τη ζούγκλα την ατελείωτη χολή τους.
Εσύ γιατί δεν πας μαζί τους, και μένεις με μας του χαζούς;
Δεν έχει στόχους για διασκέδαση στο δικό τους forum;
Δεν έχει πλάκα όταν δεν καταστρέφονται οι συζητήσεις των άλλων;
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 11/06/2007 02:34:56
OK, αυτό ελπίζω κι εγώ. Το πρώτο βήμα για να αντισταθούμε στην ακαταμάχητη γοητεία, είναι να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή της, και το που οδηγεί, όχι εμάς, αλλά αυτόν που την ασκεί. Τον κάνει αναίσθητο. Η ασυλία που του δίνουμε, τον κάνει αλύπητο.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 11/06/2007 02:37:22
αδιέξοδο...
τί πιστεύετε ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Είναι όντως πολύ δύσκολο να αποφανθούμε το εάν πρέπει ή όχι να γίνονται οι εκτρώσεις.
Είναι μια επέμβαση του ανθρώπου στην πορεία μιας ψυχής που μόλις έχει αρχίσει το δρόμο της στη συγκεκριμένη ενσάρκωση. Πόσο ξέρει η ψυχή πριν ενσαρκωθεί ότι το περιβάλλον που διάλεξε για οικογένειά της θα την διώξει πριν προλάβει να γεννηθεί στον κόσμο μας; Και ουσιαστικά να της στερήσει το μάθημα που θα έπαιρνε από τη συγκεκριμένη ζωή; Μήπως είναι μια αρχάρια ψυχή; Γιατί ενσαρκώνεται σε αυτά τα δεδομένα; Πληρώνει κάρμα; Αυτές είναι κάποιες δικές μου απορίες σχετικές με την είσοδο της ψυχής σε ένα σώμα που προορίζεται να πεθάνει.
Ωστόσο αν το δούμε το θέμα σε μεγαλύτερη κλίμακα, σαν μία από τις πολλές περιπτώσεις ύπαρξης ζωής - θανάτου των ανθρώπων, βλέπω ότι κι αυτό αποτελεί κλίμα του γενικότερου μηχανισμού που θέτει τη ζωή και την δράση των ανθρώπων σαν ένα εργαστήρι, όπου σπάνε γυαλιά, κολλάνε γυαλιά, υγρά χύνονται, ουσίες αναμυγνύονται, ώστε ο αλχημιστής (ανθρωπότητα) να φτάσει κάποια στιγμή στην ποθούμενη φιλοσοφική λίθο.
Αντικρύζοντας το θέμα από κάποια άλλη πιο κοινωνική σκοπιά, πιστεύω ότι η ύπαρξη των εκτρώσεων (όπως και πολλών άλλων συχνά δυσάρεστων συμβάντων), είναι κάτι που δεν μπορεί απλά να σταματήσει γιατί είναι κακό ή παράνομο. Στηρίζει πάνω του τη λειτουργία πολύ δυνατών κοινωνικών εννοιών (π.χ. κοινωνική υπόληψη, φόβος για τη γέννηση αρρώστου παιδιού, ανωριμότητα για να γίνει κάποια μητέρα, οικονομικό πρόβλημα, κ.λ.π.), οπότε για να σταματήσει να υπάρχει, δεν πρέπει να υπάρχουν και ο λόγοι που το συντηρούν.
αυτή...που τα κατάφερε!
Οι Νομοι αποφασισαν την ενσαρκωση μιας ψυχης,και ο μονος λογος που δικαιολογει την εκτρωση,ειναι θανατος εμβρυου,ανωμαλιες που δεν θα ειναι συμβατες με την ζωη,και κινδυνος θανατου για την μανα.
Θελει προφυλαξη,για να μην γινεται συλληψη οταν δεν ειναι επιθυμητη.
Αυτο νομιζω,σε πρωτη φαση.
Κι αυτο,γιατι,οπως γραφουν οι σοφοι,γεννα μεγαλο πονο στην ψυχη του εμβρυου,και κακο καρμα για την μανα.
Τ-Seeker ανοιξες ενα θεμα που οπως πολυ σωστα ειπες αγγιζει ολους.Γι'αυτο και θα πρεπει να προσεγγιζεται με προσοχη,μιας και πολλοι μπορουν να διαβασουν αυτα τα οποια γραφονται.Αμαλια η προσεγγιση σου ειναι πολυ καλη διοτι το αντιμετωπιζεις απο πολλες οπτικες.
Εγω θα σταθω στην πρωτη σου προσεγγιση.Πραγματι μια ψυχη εχει αρχισει το ταξιδι της καθοδου προς την υλη.Εχει σχηματισει το νοητικο της σωμα και αρχιζει καθ'ολη την διαρκεια της κυοφοριας να σχηματιζει το παχυλο της σωμα.
Εδω πλεον εχουμε ενα "εργο" στο κυριοι πρωταγωνιστες ειναι δυο:η μητερα και το κυοφορουμενο ενβρυο.Και οι δυο ξεχωριστες ψυχες.
Η υπο διαμορφωση εκδηλωση της ψυχης στην παχυλη υλη σταματαει βιαια το ταξιδι της.Το να ασχοληθει καποιος με το αν ηταν επιλογη της ψυχης αυτη η διακοπη ειναι ανωφελο μιας και ειναι λιγο δυσκολο να το ζησουμε με την παρουσα συνειδηση μας.Το μονο ισως που μπορουμε να κανουμε ειναι να βιωσουμε τον πονο αυτης της Ψυχης σε ψυχονοητικο πεδιο, εαν και εφοσον μπορουμε να κινουμαστε συνειδητα σε αυτα.Αλλα αυτο δεν εξηγει τους λογους.
Μπορουμε βεβαια ακαδημαϊκα τελειως να αναρωτηθουμε:Ειναι καρμα μηπως? Μα τα παντα ειναι καρμα.Κι ομως πως μπορει καποια ψυχη να ξεπληρωσει καρμα σε ενα αλλο πεδιο εκτος απο αυτο της παχυλης υλης?Αλλα κι αν ακομα υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, τοτε ποια Ψυχη θα "δενοταν" με ενα τετοιο δυνατο καρμικο δεσμο(υποχρεωνοντας την μητερα να γινει δολοφονος) πριν ακομα γινει προσωπικοτητα(στην παχυλη υλη)?
Ας μεινουμε σε αυτο το οποιο μπορει σε εμας(προσωπικοτητες) να συμβει: κι αυτο ειναι να αφαιρεσουμε το δικαιωμα σε μια ψυχη που εχει κανει ενα μακρυ ταξιδι να εκδηλωθει στην υλη και αυτο μαλιστα να το κανουμε βιαια.Ειναι μεγαλος ο πονος που αυτη η Ψυχη εισπρατει απο εμας και πρεπει να μας ανταποδωθει.Διοτι στην περιπτωση της εκτρωσης η μητερα ειναι αυτη που κραταει το μαχαιρι κι οχι το εμβρυο.
Δηλαδη της δοθηκε η δυνατοτητα να ερθει στην υλη και να ξεπληρωσει καρμα.Πως αυτη στερει απο καποιον αλλον το δικαιωμα να κανει το ιδιο και περιμενει να μεινει "ατιμωρητη"?
Να γιατι δογματα(θρησκειες) απαγορευουν την εκτρωση...οχι γιατι θα αλλαζε ο κοσμος...ειμαστε αρκετα εφημεροι ωστε να μπορουμε να συνηθιζουμε παντου...αλλα γιατι αυτοι που τα δημιουργησαν γνωριζαν και πρεπει να προστατεψουν και αυτον που δεν γνωριζει...
Αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε.
Πριν αρχίσω θα ήθελα παρατηρήσω ότι αυτό που ονομάζουμε "σωστό" αλλάζει αναλόγως αν το εξετάσουμε από ηθικής, από κοινωνικής, από νομικής ή από ιατρικής απόψεως. Και το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται είναι ένα από τα κλασικά διλήμματα της σύγχρονης εποχής στα οποία δεν μπορούμε να δώσουμε μία και ξεκάθαρη απάντηση. Θα προσπαθήσω λοιπόν να δω το θέμα κάτω από το πρίσμα των δικών μου απόψεων, οι οποίες αναπόφευκτα είναι επηρεασμένες, λόγω επαγγέλματος, από την ιατρική άποψη για το θέμα. Έτσι λοιπόν, ιατρικώς, ακόμη και το ζυγωτό, το κύτταρο δηλαδή που προκύπτει από την ένωση ωαρίου και σπερματοζωαρίου, θεωρείται ανθρώπινος οργανισμός διότι περιέχει εν δυνάμει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν αργότερα στην ανάπτυξη του ανθρώπου. Η άποψή μου αυτή είναι κατηγορηματική κι επιμένω σ' αυτή για να δηλώσω ότι, το γεγονός ότι η έκτρωση θεωρείται "νόμιμη" έως κάποια ηλικία του εμβρύου (αυτή αλλάζει κατά καιρούς) είναι απλά μια νομική υποχώρηση της ιατρικής κάτω από το βάρος των κοινωνικών απαιτήσεων. Ξαναλέω λοιπόν ότι, για την επίσημη Ιατρική, η έκτρωση, όταν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις--δηλαδή να κινδυνεύει η ζωή της μητέρας, όπου και πάλι είναι υπό συζήτηση--είναι απαράδεκτη πρακτική, η οποία μάλιστα κρύβει και πολλούς κινδύνους διότι δεν παύει να είναι μία χειρουργική επέμβαση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
"Αυτό που οι γιατροί λένε "διακοπή της κυήσεως" είναι η δολοφονία μου!
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ. Αγωνίζομαι για δύο-τρεις ώρες να κρατηθώ στη ζωή, η καρδιά μου πάλλεται με πείσμα!"
Απόσπασμα από τον όρκο του Ιπποκράτη
"Δεν θα δώσω σε κανέναν φάρμακο θανάσιμο,ούτε τέτοια συμβουλή, ούτε σε γυναίκα θα δώσω εκτρωτικό φάρμακο "
"Μήπως θα κάνουν στη μητέρα μου έκτρωση προσταγλανδίνης για να με αποβάλλει "αυτόματα";"
"Ή μήπως της δώσουν πρώτα ένα χάπι (RU-486 ή Mifepristone), που με σκοτώνει με πείνα και ασφυξία, ώστε να αποβληθώ μετά νεκρό με χρήση προσταγλανδίνης;"
"Μήπως θα με κομματιάσουν ζωντανό, μέσα στην κοιλιά της μητέρας μου, μ' ένα τροχισμένο γυριστό μαχαίρι;"
"Μήπως ο γιατρός ανοίξει την κοιλιά της μητέρας μου, με βγάλει και με σκοτώσει αμέσως, ή με πετάξει σε κουβά μέχρι να πεθάνω;"
"Μήπως ο γιατρός, με μια σύριγγα, αναρροφήσει λίγο αμνιακό υγρό; για να εκχύσει αλάτι που θα με κάψει ζωντανό;
Τότε θα πονάω φρικτά, ώρες και ώρες, ώσπου να ξεψυχήσω!"
Όπως πάντα, όταν πρόκειται για ανήθικες δραστηριότητες, η μυστικότητα στις υπεύθυνες πλευρές είναι θεμελιώδης.
Όταν μια γυναίκα θανατώνει το παιδί της, το κάνει υπό την προστασία μιας ασπίδας μυστικότητας που παρέχεται από τη νομική εξουσία.
Χαμογελάστε παρακαλώ.
ΚΛΙΚ

εν ονοματι καποιας Ανθρωπινης ψχς και ενος θεου που.... τελος παντων...
δεν μπορουμε να καταδικασουμε μια 17 χρονη που εμεινε εγκυος γιατι γνωρισε τον ερωτα τελειως απροετοιμαστη απο σχολειο οικογενεια...
Την καταδικαζουμε να μηνει αμωρφωτη να ορισει την ζωη της γυρω απο την ζωη ενος αλλο ανθρωπου και κοτσαρουμε ως επιχειρημα λογια λογια λογια...
Θελεται κυριοι να γενησει το παιδι της η 17χρονη υιοθετηστε το, κοψτε της συνταξη αναλαβεται τα εξοδα του καντε κατι οχι μονο να κρινεται...
Δεν μπορειτε.... ε τοτε αφηστε την να κανει την επιλογη της και να κριθει γιαυτο απο τον θεο της...
Ειναι τραγικο να οριζουμε οτι επηδει υπαρχει ψχ ή ενα κακο καρμα ή αλλες τετοιες ανοητες ανθρωπινες μπουρδες, αποκυηματα φαντασιας καποιων απο το παρελθον να αποφασιζουμε τι θα κανει με την ζωη του, με το σωμα του, ενας ανθρωπος.
Μπορουμε να βοηθησουμε αν μπορουμε να το κανουμε εγω δεν μπορω..
Αλλα ας σταματησουμε την ηθικολογια επι του θεματος διοτι κανεις απο το ιερατειο ,την επισημη θρυσκεια, καποιας χωρας απο αυτες που ειναι κατα των εκτρωσεων δεν ειναι γυναικα...
μπορει να ντυνονται παρομια με ριχτα και να φορουν χαιμαλια στα λαιμα τους αλλα γυναικες δεν ειναι...
Και μια προταση...
Αντι να ποινηκοποιουμε την εκτρωση και να φωρτωνουμε την ευθηνη και της ενοχες στην γυναικα να κοβουμε τα πουλια των αντρων που σπερνουν τετοια προβληματα.
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ
drumx13
love for what is comming and forgivness for the past...
Δηλαδή εάν μετά από αυτή την "τρυφερή" δηλωσούλα, η γυναίκα μίνει έγκυος και αναγκαστεί να ρίξει το έμβρυο, η γυναίκα θα φέρει πάνω της όλη την ενοχή της πράξης; Αδικο, αλλά αυτό γίνεται. Και σε τελική ανάλυση ο ασυγκράτητος εραστής άντε να δώσει κι ένα κατοστάρικο για να πάει η κοπέλα σε καλό γιατρό και η ευθύνη έφυγε από πάνω του!!! Απίστευτο; Κι όμως συμβαίνει!
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 30/04/2003 22:45:04
Αγαπητε Drumx13 λενε οτι η πιο σκληρη κριση ειναι μια ολοκληρωμενη περιγραφη.Θες να κρινεις; τοτε απλα προσπαθησε να περιγραψεις.Οχι να δικασεις.
Το τι θα κανει ο καθενας στην ζωη του ειναι δικια του αποφαση και ευθυνη.Το αν αυτη η πραξη του ειναι σωστη ή λανθασμενη θα το κρινει ο ιδιος με βαση το στοχο που θελει να επιτυχει.
Στην περιπτωση της 17χρονης λοιπον: το πως θα εξελιχθει η ζωη της(οπως εσυ λες) ειναι αποτελεσμα της αποφασης της εκεινη την στιγμη.Συμφωνω.Η οποιαδηποτε επιλογη της ειναι λανθασμενη ή σωστη;Αυτο δεν θα το κρινω εγω.Αυτο που μπορω να κανω πριν και μετα την επιλογη της ειναι να της δωσω αγαπη.Αυτο σιγουρα δεν μπορω να το κανω οργισμενος αγαπητε μου φιλε.
Κι ομως πριν λειτουργισω με ευχολογια(κατοπιν εορτης) θα πρεπει πριν φτασει σε αυτο το σημειο,και εφοσον μου ζητηθει, να περιγραψω πως λειτουργει.Αν ημουν γιατρος θα μιλουσα ιατρικα.Αν ημουν παπας θα μιλουσα παπαδιστικα.Αν ημουν ο πατερας θα μιλουσα κατα το δοκουν της προσωπικοτητας μου.Αλλα δεν ειμαι τιποτε απο ολ'αυτα.Ειμαι ενας ανθρωπος που προσπαθει να αντιληφθει τα νοητα που οριζουν την ζωη του.Και ακριβως με αυτην την γλωσσα μιλησα και θα μιλαω.
Σκεψου οτι μπορει να διαβαζουν αυτα τα οποια γραφουμε ανθρωποι οι οποιοι ειναι εν δυναμει πατερες ή μανες που θα φτασουν σε ενα τετοιο διλλημα.
Μην μπερδευεις τα ιερατεια και τους καθε λογης ηθικοπλαστες.Ο καθενας διαμορφωνει τον κοσμο του.Αστους να ζησουν στον κοσμο τους.Γιατι αν τους καταδικαζεις τοτε σε τι διαφερεις απο εκεινους;
Ας ειμαστε στο μετρο που μπορουμε φωτεινοι οι ιδιοι ωστε να μπορουμε να δινουμε φως στους αλλους οτι και αν εχουν κανει...
με εκτιμηση