ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/09/2013, 20:17:41
quote:

Πάει και το καλοκαίρι!Φθινόπωρο και Δεκέμβριος έμειναν,4 μήνες!4 μήνες υπεραπόλυτης υπεραγωνίας για την εμφάνιση ή όχι του Αντιχρίστου!Δεν ξέρω για σας,αλλα εμένα η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!Εξακολουθώ να πιστεύω,αν και λίγο το χρονικό διάστημα,ότι κάπου μέσα σε αυτούς τους μήνες θα εμφανιστεί τελικά...Σκέφτομαι οτι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς,διότι τα χρονικά περιθώρεια για την ενθρόνιση του τον Ιούλιο του 2014,έχουν στενέψει πολύ...Αρα,4 μήνες είναι ακόμα,βαρια-βαρια μέχρι τον Δεκέμβριο.....

Αφού ξέρεις γι' αυτούς, γιατί λες πως "δεν ξέρω για εσάς";

Δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθεί κανείς για κάτι. Ίσα ίσα αν ακούνε τέτοια τσατίζονται. Δεν θέλουν να ακούνε χριστιανικούς "εκφοβισμούς" για καταστροφές.

Να είσαι καλά πάντως, χαίρομαι για την πίστη σου σε έναν καλύτερο κόσμο με την δύναμη του Θεού.

ΙαπετόςΜέλος
03/09/2013, 20:25:32
Χριστιανέ Ορθόδοξε.. Ορίστε, πάρε τροφή να φάς.. Ξέρω ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά:http://www.pentapostagma.gr/2013/08/pateras-elpidios-pseudoprofiths.html

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

quote:

quote:
Πάει και το καλοκαίρι!Φθινόπωρο και Δεκέμβριος έμειναν,4 μήνες!4 μήνες υπεραπόλυτης υπεραγωνίας για την εμφάνιση ή όχι του Αντιχρίστου!Δεν ξέρω για σας,αλλα εμένα η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!Εξακολουθώ να πιστεύω,αν και λίγο το χρονικό διάστημα,ότι κάπου μέσα σε αυτούς τους μήνες θα εμφανιστεί τελικά...Σκέφτομαι οτι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς,διότι τα χρονικά περιθώρεια για την ενθρόνιση του τον Ιούλιο του 2014,έχουν στενέψει πολύ...Αρα,4 μήνες είναι ακόμα,βαρια-βαρια μέχρι τον Δεκέμβριο.....

Πάλι τα ίδια;;
Πέρσι τέλη του 2012 ήταν να έρθει δέν ήρθε τέλος πέρασε η προθεσμία τον επόμενο αιώνα τώρα

2012 με 2013 για εμφάνιση του Αντιχρίστου,όχι μόνο 2012 αλλά και 2013!Αυτό λέει απο την αρχή ο πατέρας Μάξιμος,αυτό γράφει και στο βιβλίο του ''ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013''...Το 2012 πέρασε μεν,αλλα δεν έχει περάσει και το 2013 αν δεν κάνω λάθος,βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη....Υπάρχει ο Οκτώβριος,ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος για να κλείσει το έτος....

quote:

Χριστιανέ Ορθόδοξε.. Ορίστε, πάρε τροφή να φάς.. Ξέρω ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά:http://www.pentapostagma.gr/2013/08/pateras-elpidios-pseudoprofiths.html

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Ναι,συμφωνώ,όπως τα λέει ο πατέρας Ελπίδιος θα γίνουν τα πράγματα...Να τον ακούτε...Μετά την επέμβαση στην Συρία θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος...Αν η επέμβαση γίνει Σεπτέμβρη,τον Οκτώβρη θα έχει εμφανιστεί.....

03/09/2013, 20:51:22
quote:

..Υπάρχει ο Οκτώβριος,ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος για να κλείσει το έτος.

...και να επουλωθεί το τραύμα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/09/2013, 23:57:55
Χριστιανέ... εμείς με ποιόν πρέπει να είμαστε για να τη βγάλουμε καθαρή;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 03/09/2013 23:58:26

04/09/2013, 00:38:09
ρωτας ?
ειπαμε, στην αρχη θα πάμε με τον τρισκατάρατο, και θα του κάνουμε τα γλυκά μάτια για να διασκεδάσουμε κι εμείς το τρελό φαγοπότι που θα στήσει στη Γη,
και οταν τελειώσει το παρτυ και ερθει ο λογαριασμός, θα υψώσουμε τα λάβαρα της κιτρινόμαυρης θεάς (της ΑΕΚ ντε!)
και θα βγούμε με δάκρυα στα μάτια να δείξουμε την μετάνοια μας...

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
gewkwnΜέλος
04/09/2013, 01:18:43
quote:

ρωτας ?
ειπαμε, στην αρχη θα πάμε με τον τρισκατάρατο, και θα του κάνουμε τα γλυκά μάτια για να διασκεδάσουμε κι εμείς το τρελό φαγοπότι που θα στήσει στη Γη,
και οταν τελειώσει το παρτυ και ερθει ο λογαριασμός, θα υψώσουμε τα λάβαρα της κιτρινόμαυρης θεάς (της ΑΕΚ ντε!)
και θα βγούμε με δάκρυα στα μάτια να δείξουμε την μετάνοια μας...

αν μου επιτρεπεις να συμπληρωσω ...

"Και ο θεος(των Χριστιανων) θα δει το καλο στην
καρδια μας και θα μας συνχωρεσει .
Εμεις θα δωσουμε με μιας μια σκουντια τα υλικα αγαθα
και θα αποποιηθουμε τον θεο πυο μερχι τοτε λατρευαμε
και το ομνομα αυτου : "αντι" ...

Υσ:Δεν ξερω εαν εχει συνεχεια

04/09/2013, 01:26:48
... και μετά, για χίλια χρόνια, θα την περνάμε φίνα και θα προετοιμάζουμε το πρόγραμμα της αθανασίας μας.

Έτσι;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

04/09/2013, 01:47:00
Α δεν ξερω παιδιά, αυτα που ειπα ειναι το manual που θα ακολουθήσει ο ΧΟ
(κατα δήλωση του)
και αναρωτιέμαι, εγω ο άθρησκος, αφου ετσι θα πράξουν οι "εκλεκτοί"
ε κατι θα ξέρουν παραπάνω απο εμένα