- Αθανασία - «Σωσίβιο: 99,9 euro / Προλάβετε!» - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Διάολε,... να μην μπορώ να συμφάγω με διάνΝνοιες... γκουρού, μάγους και φιλόσοφους! Γιατί; Ως πότε; Πού είναι το «λάθος»; Τι φταίει;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ - ΤΩΡΑ ! ! !
189-Y.O.!
SeedNo3©MasterOfZero
Πιασε ενα ΤΩΡΑ, με ΑΘΑΝΑΣΙΑ.... στον κυριο, που μεταφραζει. ![]()
Γρηγορα, μη μας φυγει! ![]()
Υ.Γ
...μολις γυρισα απο Ρωμη,
ειδα και το Θειο Πετρο,
τον θειο ΙΩΑΝΝΗ...
τον φιλο Ραφαελο και τον Νταβιντσι
ααα...και την Villa Borghese...![]()
Φιλια!!!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 17/09/2005 10:27:11
Ομως...
Ο μονόκερος αποφεύγει τους ανθρώπους και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις.
Δεν ξέρω τί ισχύει περί LOA.
ΑΑΑ και κάτι ακόμη...
θεωρείται έγκλημα να σκοτώσεις έναν.
Επίσης δεν ξέρω τί ισχύει περί LOA.

Moz, οι τίτλοι των θεμάτων που ανοίγονται στα forums, καλό είναι να σχετίζονται με το αντικείμενο κάθε θέματος. Μέσα σε 7.000 (και βάλε) θέματα, εάν δεν τηρείται τουλάχιστον αυτός ο κανόνας, θα είναι πολύ δύσκολο να περιηγηθούμε.
Η λειτουργία της Αναζήτησης λόγου χάρη, εάν περιοριστεί σε τίτλο θέματος μόνο, κάνει πολύ λιγότερο χρόνο απ'όσο εάν χρησιμοποιηθεί για όλη τη βάση δεδομένων. Στην πραγματικότητα, με τόσα θέματα τώρα πια, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.
Πρότεινε έναν τίτλο, που να ταιριάζει στο θέμα αυτό.
Το συντομότερο δυνατόν.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα αλλαχτεί από εμάς.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ CHECKUP ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΗ.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ;
ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ;
ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ;
ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΙΠΑΛΗ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ SUPER MARKET.
ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Edited by - pixeldream on 18/09/2005 21:06:51
μπορεις να μεταφερεις τον εγκεφαλο σου σε εναν αλλο ανθρωπο.θα αλλαξεις σωμα φυσικα,αλλα θα εισαι ο ιδιος.
so simple

santaclaws is coming tonight
quote:Κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου για αίμα μονόκερου. Λέγεται πως όποιος πιει αίμα μονόκερου έχει την αθανασία στο τσεπάκι.
άλλα ακουσα εγω στην Κρητη... ![]()
δεν εχει πια μονοκερους το νησι (τους φαγανε ολους στιφαδο) αλλα εχει φαρμακο για τα παντα!
το μυστικο το αποκαλυπτει ξεκαθαρα η (παλια) μαντινιαδα:
.
τσι χηρας το κατουρημα
και τον καρκινο γιαινει ![]()
μα πρεπει λενε να το πιεις
απ την πηγη που βγαινει
![]()
ΠΑΝΑΚΕΙΑ σας λεω... ![]()
μου την ειπε γερος Κρητικος αρχιρακοαναστεναρης!!!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Η αθανασία του σώματος είναι ανέφικτη. Αθανασία και εξέλιξη είναι μαλλον έννοιες αλληλοαποκλειόμενες κι ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η ζωή ως σύνολο είναι αθάνατη, αλλα ως μονάδα μπορεί να είναι αθάνατη μέσω της μνήμης.
To "για πάντα" κρατάει πολύ.
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗ.
ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΕΓΩ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΕΟ ΟΥΤΕ ΓΕΡΟ ΜΕ ΕΘΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΦΙΔΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Η ΕΧΙΔΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Ω ΓΗ ΜΟΥ Ω ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΝΕΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΟΥ
quote:
Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΕΣ.
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ;
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ.
ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ...ΕΙΤΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΜΕ;
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΝΑΟ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Σισιφε γιατί νομίζεις οτι το σώμα μας είναι κατώτερο της ψυχής μας?
Επειδή είναι φθαρτό? Η ψυχή είναι τέλεια, και αν είναι τότε γιατί προσπαθούμε να την σώσουμε?
Καί πως θα εκδηλώνονταν τα έργα της ψυχής αν όχι μέσω του ''ταπεινού'' μας σώματος?
Νούς,ψυχή και σώμα μας έχουν δωθεί για διαφορετικούς σκοπούς απο τον δημιουργό μας,
και δεν νομίζω να έκανε λάθος.
quote:
ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ...ΕΙΤΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΜΕ;
Και βέβαια μπαίνεις. Δεν νομίζω οτι η ανώτερη ύπαρξη μας είπε να υποτιμούμε το σώμα μας. Οι μηχανισμοί λειτουργείας του σώματος μας είναι αξιοθαύμαστοι.
Μοζ, συγνώμη θα σκεφτώ αν γίνεται να καταστείς αθάνατος θα ρωτήσω και θα σου πω.
Φιλικά
Αφού θα έχεις πετύχει, λοιπόν, να σταματάς την σκέψη, να έχεις ταυτόχρονα δυο τρια σώματα, να κάνεις ελεγχόμενα αστρικά ταξίδια και να μετακινείς το σημείο συγκέντρωσής σου, προσέλκυσε ένα σύμμαχο.
Μόλις σε πλησιάσει φυλάκισε τον κάπου και ανέκρινέ τον μέχρι να σου πει που βρίσκονται τα Ακασικά αρχεία.
Από δω και πέρα, φίλε μου, τα πράγματα γίνονται εύκολα. Βγες με το αστρικό σου σώμα και πετάξου μέχρι τα Ακασικά. Εκεί, όπως ξέρεις βρίσκονται όλες οι μνήμες του σύμπαντος. Καταχωρημένη στο Α σίγουρα θα είναι και η Αθανασία.
Αυτός φίλε μου είναι ο τρόπος, θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά τι είναι μια μικρή ταλαιπωρία μπροστά στην Αθανασία.
Κι όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά μην παραλείψεις να γράψεις και στο Forum την μέθοδο.
YΓ1. Θα το έκανα κι εγώ, αλλά σε αυτή την ενσάρκωση ακολουθώ διαφορετική προσέγγιση.
ΥΓ2. Τι ζητάς Αθανασία, στο κατώφλι μου μπροστά
δεν μου δίνεις σημασία κι η καρδιά μου πως πονά...
quote:ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ - ΤΩΡΑ ! ! !
οκεϋ, οκεϋ, θα το αποκαλυψω το μυστικο που κρυβει η Αθανασια... (ενεκα ρουφιανος με κληρονομικο χαρισμα και αποφοιτος της σχολης Αρτεμη Ματσα)
λοιπον, η Αθανασια εχει ενα εξωγαμο με τον Μπαμπη τον τορναδορο!!!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
, η Αθανασια εχει ενα εξωγαμο με τον Μπαμπη τον τορναδορο!!!
Υπέροχα, τώρα αν θες να την κατακτήσεις τάξε της γάμο με παπά και με κουμπάρο.
Σου το λύσαμε το πρόβλημα, δεν μπορείς να πείς και χωρίς να ψάχνεις τα ακασικά αρχεία ...
Oannes, είχες... προσωπική εμπειρία;; (Επίσης δεν ξέρω τί ισχύει περί LOA.)
Αμαλία, μήνυμα ελήφθη, ευχαριστώ για την διευθέτηση.
pixeldream, ένα το κρατούμενο: οι πνεύμονες.
Deghar Adhark, sounds simple, αλλά δεν θέλω να αλλάξω σώμα...!
Jonnie, «τσι χήρας» ή του Χοίρου; Αυτό είναι «Κρητική Τελετουργική Μαγεία»! Εγώ θέλω κάτι... Επιστημονικό. Με εννοείς;
Didorium, ποιος το λέει ότι είναι «ανέφικτη» ;
Σίσιφε, γιατί «Μ..ΚΙΕΣ» και γιατί «ΠΑ...ΡΙΕΣ»; Ναι, η Φύση έχει τη δική της Θέληση. Κι εγώ Φύση είμαι...
sara11, «σε αυτή την ενσάρκωση ακολουθώ διαφορετική προσέγγιση».
quote:
Αν έχω καταλάβει καλά ο Μοζ θέλει την αθανασία του φυσικού του σώματος, δεν ρωτάει για την ψυχή του,
Ναι, nst, πολύ σωστά κατάλαβες. (Συγγνώμη, για ποιο πράγμα; Anyway, thanks)
Επί της ουσίας... μιλάω απολύτως σοβαρά. Μα κανείς δεν γνωρίζει να μου πει; Δεν υπάρχει ένας Eπιστήμων εδωμέσα; (Να πάω αλλού;)
189-Y.O.!
SeedNo3©MasterOfZero
quote:
Didorium, ποιος το λέει ότι είναι «ανέφικτη» ;
Καταρχάς η ψυχή και το σώμα είναι δύο διαφορετικές υποστάσεις.
Η ψυχή είναι η αιτία της ζωής του σώματος. Η ψυχή μπορεί να ζήσει χωρίς το σώμα, αλλά το σώμα χωρίς ψυχή πεθαίνει.
Δεν πιστεύω να χρειάζεσε... παραδείγματα???
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:Jonnie, «τσι χήρας» ή του Χοίρου; Αυτό είναι «Κρητική Τελετουργική Μαγεία»! Εγώ θέλω κάτι... Επιστημονικό. Με εννοείς;
η επιθυμια σου διαταγη, σεβαστο μου Λοα Μοζ!
καταρχην αθανασια η επιστημη δεν διανοειται καν.
την παραταση της ζωης προσπαθει να πετυχει.
την ψαχνει εδω και δεκαετιες κατα παραγγελιαν των απανταχου της γης ματσωμενων.
κατεληξαν σε ορισμενα συμπερασματα, ανακαλυψαν καποιους μηχανισμους, ελπιζουν στα γονιδιακα φαρμακα, αλλα το μεγιστο που μας ταζουν ειναι 140 χρονια - καμια σχεση με αθανασια.
μια ανακαλυψη που μπορει να συμβαλει στο μελλον στην κυτταρικη αναγεννηση ειναι τα τελομερη.
τα τελομερη ειναι τα ακραια τμηματα της διπλης ελικας του DNA μας (οχι DDT!) και η μονη δουλεια που κανουν ειναι να κραταν την διπλη ελικα ενωμενη - κατι σαν ασφαλεια στις ακρες ενος κλειστου φερμουαρ.
καθε φορα που διχοτομειται ενα κυτταρο, το DNA του αντιγραφεται με ακριβεια, αλλα οχι τα τελομερη - αυτα σε καθε διχοτομιση βγαινουν λιγο πιο ατελη, με αποτελεσμα το καθε κυτταρο να εχει προδιαγεγραμμενες το ποσες διχοτομησεις μπορει να κανει.
μετα γερναει και πεθαινει.
βρηκανε λοιπον τον μηχανισμο (στα σπερματοζωαρια), βρηκανε το γονιδιο που ευθυνεται για την παραγωγη του ενζυμου που θα κρατα τα τελομερη ακμαια, αλλα ο ιδιος μηχανισμος λειτουργει και στα καρκινικα κυτταρα (τα οποια δεν γερνουν!)
δικοπο μαχαιρι η δουλεια μεχρι στιγμης, οπως και οι διαφορες αυξητικες ορμονες...
αλλα και να πετυχουν την σωματικη αθανασια (με αλεπαλληλους κλωνους και μεταμοσχευσεις, ή με χρηση τεχνολογιας cyborg) δεν μπορουν να κανουν τα νευρικα κυτταρα να αναπαραγονται!
δυστυχως γερνουν ανεπανορθωτα (εκτος κι αν κανουν κανα θαυμα τα γονιδιακα φαρμακα)
τι να το κανω να ειμαι ενας αδωνις με μυαλο μηδεν?
.
καταληγουμε οτι η επιστημη μεχρι αυτη τη στιγμη δεν εχει να προτεινει κατι αξιολογο περαν την υποθερμιδικης διαιτας.
ξεκαθαρα εχει αποδειχθει οτι αν μειωθει η απαραιτητη ημερησια καταναλωση θερμιδων κατα 20%, αλλο τοσο αυξανεται ο δεικτης μακροζωιας.
γνωρισα και γνωριζω ανθρωπους πανω απο 90, και θρεφονται με κανα παξιμαδι και καμια ελια...
.
Edited by - jonniebegood on 01/10/2005 16:31:47
quote:
καταρχην αθανασια η επιστημη δεν διανοειται καν.
Εννοείς... βαθιά μέσα της; Χα! ((«Το όνομά μου είναι Θωμάς»,... your Honour!))
quote:
γνωρισα και γνωριζω ανθρωπους πανω απο 90, και θρεφονται με κανα παξιμαδι και καμια ελια...
Αγαπητέ μου Τζώνυ-μπι, η μείωση της ποσότητας, εντός συγκεκριμένου πλαισίου, λειτουργεί και μάλιστα πολυεπίπεδα. // Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.//Μπορούμε να το δούμε σε ημερήσια βάση και πέρα από τις «παραγγελιές των απανταχού της γης ματσωμένων»; Εννοώ: «σεβαστο μου Λοα», θα κάνεις αυτό κι αυτό, χ-φορές τη μέρα, κάθε μέρα ή επί ψ-μέρες, υπό z-συνθήκες... κοκ. πχ: «Θα τρως μόνο παντζάρια με σκόρδο... Θα περπατάς τουλάχιστον 13χλμ τη μέρα, θα κοιμάσαι πριν τις 11 και ποτέ πάνω σε μάρμαρο.» // Δεν μπορεί, θα υπάρχει «κάτι». E, αυτό... τεκμηριωμένα. ((Μέχρι τότε... Moz in s-Low breathing-mode
))
Υγεία και Χαρά σε όλους ![]()
189-Y.O.!
SeedNo3©MasterOfZero
Ας μην αφήσουμε να σβήσει η φλόγα.
ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ έχει λατρέψει κάθε ηλικία.
΄Εχει τραφεί από τους αγνούς ιερείς της αγάπης. Μην αφήσετε την φλόγα να σβήσει...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.